על ידי עדי_א* » 03 מאי 2014, 22:48
איך את מכינה ומה את שמה בסלט הערב שלך?
4 מלפפון
3 גזר
2-3 פלפל אדום (רק אדום, הסוגים האחרים נחשבים פחות טובים)
1 בצל סגול/ לבן או חצי חצי
מה שיש לי בנוסף: למשל קולרבי, פטרוזליה.
מיץ של לימון שלם
שמן זית
מלח
פלפל
לגבי ההכנה, זה עבר מספר גלגולים: בהתחלה חתכתי. אחר כך עברתי לקוצץ סלט. הוא התמלא עובש, וגם זה לוקח שעה לנקות אותו, אז קניתי את האלה שמוכרים עכשיו, ששמים את הכל בקערה, אבל זה חותך לא שווה בשווה את החלקים ומבאס אותי, אז חזרתי לחתוך ביד. בימים הקרובים יקנה חותך חדש, כי לחתוך כמות כזאת של ירקות זה כבר זמן עבודה, ואני ממהרת לבאופן בשעות האלה.
[u]איך את מכינה ומה את שמה בסלט הערב שלך?[/u]
4 מלפפון
3 גזר
2-3 פלפל אדום (רק אדום, הסוגים האחרים נחשבים פחות טובים)
1 בצל סגול/ לבן או חצי חצי
מה שיש לי בנוסף: למשל קולרבי, פטרוזליה.
מיץ של לימון שלם
שמן זית
מלח
פלפל
לגבי ההכנה, זה עבר מספר גלגולים: בהתחלה חתכתי. אחר כך עברתי לקוצץ סלט. הוא התמלא עובש, וגם זה לוקח שעה לנקות אותו, אז קניתי את האלה שמוכרים עכשיו, ששמים את הכל בקערה, אבל זה חותך לא שווה בשווה את החלקים ומבאס אותי, אז חזרתי לחתוך ביד. בימים הקרובים יקנה חותך חדש, כי לחתוך כמות כזאת של ירקות זה כבר זמן עבודה, ואני ממהרת לבאופן בשעות האלה.