with passion
-
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 16:47
- דף אישי: הדף האישי של פרח_הלימון*
with passion
הי,ראיתי באחד הדפים,שצילמת עגבניות ירוקות ממקסיקו
בעלי מקסיקני,ונשמח מאוד לגדל כאלה האם יש לך זרעים במקרה?
תודה רבה
מאיה
בעלי מקסיקני,ונשמח מאוד לגדל כאלה האם יש לך זרעים במקרה?
תודה רבה
מאיה
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
with passion
archived with passion
האם יש לך עדיין צורך בדף הנל או שהוא דף למחיקה??
האם יש לך עדיין צורך בדף הנל או שהוא דף למחיקה??
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
with passion
erika אריקה
זה של אריקה שלך?? פעיל או למחיקה ??
זה של אריקה שלך?? פעיל או למחיקה ??
with passion
חשבתי עליך - את החייב ללכת לתוכניתה באה של מאסטר שף. להראות להם איך טבעוני יצירתי באמת מלמד אותם מאיפה משתין הנבט
ברצינות! המעומדת השנה מיה, לא עשתה חסד, ורק המחשבה על החלב קשיו או על הפסטות הנאות שלך או כל מיני שהרצת פה באתר מזילה ריר. ואני קרניבורית מבטן ולידה.
ברצינות! המעומדת השנה מיה, לא עשתה חסד, ורק המחשבה על החלב קשיו או על הפסטות הנאות שלך או כל מיני שהרצת פה באתר מזילה ריר. ואני קרניבורית מבטן ולידה.
-
- הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55
with passion
אופק
אם אתה פה, אז אני מסבה את תשומת ליבך לכך שחלק מהתמונות בדף מנות בתמונות כבר לא עובדות. אפשר למחוק את הלא-תמונות <מין מסגרת לבנה כזו ואייקון של תמונה שבורה למעלה> או לשחזר אותן בבקשה?
אם אתה פה, אז אני מסבה את תשומת ליבך לכך שחלק מהתמונות בדף מנות בתמונות כבר לא עובדות. אפשר למחוק את הלא-תמונות <מין מסגרת לבנה כזו ואייקון של תמונה שבורה למעלה> או לשחזר אותן בבקשה?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
with passion
הי אופק! מליון תודות על ההעשרה בענייני אוכל ולא רק...
אני מחפשת לקנות גונבלנדר טוב, ו
א. באתר של ויטמיקס לא רואה בכלל מחירים ואפשרות קניה אלא ישר שולח אתי לאתר מקומי!(ניו זילנדי)שמציע את המכשיר במעל אלף דולר... איך אני יכולה למצוא את מה ששדיברת בסביבות 400$?
ב. ב2008 נתת קישור למכשיר טחינה לטחיוזרעים מאתר ekitchengadgets.com aשלא עובד. יש לך מושג איפה אפשר ה להשיג את זה היום?!
תודה רבה מאד!
אני מחפשת לקנות גונבלנדר טוב, ו
א. באתר של ויטמיקס לא רואה בכלל מחירים ואפשרות קניה אלא ישר שולח אתי לאתר מקומי!(ניו זילנדי)שמציע את המכשיר במעל אלף דולר... איך אני יכולה למצוא את מה ששדיברת בסביבות 400$?
ב. ב2008 נתת קישור למכשיר טחינה לטחיוזרעים מאתר ekitchengadgets.com aשלא עובד. יש לך מושג איפה אפשר ה להשיג את זה היום?!
תודה רבה מאד!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
with passion
אה, ואם ויטמיקס, איזה דגם מומלץ ואיזה אבזרים (אם תוכל לכתוב את שמותיהם באנגלית זו תהיה עזרה ענקית!)
שוב תודה!
שוב תודה!