אני דולב

שליחת תגובה

באופן טבעי כולנו שייכים
קוד אישור
הזן את הקוד בדיוק כפי שהוא מופיע. כל האותיות הן אותיות גדולות.
סמיילים
|יד1| |תינוק| |בלונים| |אוף| ;-) :-] |U| |נורה| |עוגה| |גזר| |אפרוח| 8-) :'( {@ :-) |L| :-D |H| ((-)) (()) |יש| |רעיון| {} |#| |>| |שקרן| >:( <:) |N| :-0 |תמר| :-S |מתנה| |<| :-( ZZZ :-| |*| :-/ :-P |עץ| |!| |-0 |Y| :-9 V :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode פעיל
[img] פעיל
[url] פעיל
סמיילים פעילים

צפיה מקדימה של הנושא
   

הרחב תצוגה צפיה מקדימה של הנושא: אני דולב

אני דולב

על ידי אני_דולב* » 17 ינואר 2013, 14:18

יוליקו

התחלתי לכתוב הסבר ותוך כדי גיליתי שנשכחו פרטים מזכרוני אז חיפשתי לך והרי:

http://en.wikipedia.org/wiki/[po]Pinhole camera[/po]

http://www.kodak.com/ek/US/en/[po]Pinhole Camera[/po].htm

http://www.masa.co.il/forums/forums.php ... &start=150

אני דולב

על ידי יוליקו* » 17 ינואר 2013, 14:01

שלום!
איך מיצרים מצלמה מקופסא וצבע שחור?
איך מפתחים את התמונות בבית?
תודה לך

אני דולב

על ידי אני_דולב* » 29 אוקטובר 2012, 21:46

מחקתי, זה היה דף תמיכה זמני. יותר מידי פרטים של מקרה מצער ואני בשמי האמיתי פה. לא קיבלתי גם הצעה שהייתה לשנות את השם כי לא רציתי את דבריי שם במרחבי האתר.

כמובן שלבסוף לא הלכתי לאירוע, כל השאר ישכח ברוח, החיים קצרים מידי לשטויות כאלה...

אני דולב

על ידי ניקי_ניים* » 29 אוקטובר 2012, 19:44

הי דולב
היה לך דף מעניין מאד בשם "עימות עם אחי ואשתו אני על קרקע לא מוכרת"
לצערי אני לא מוצאת אותו
הוא נמחק?
או העבר למקום אחר?

וגם: מה עשית בסוף - אם תרצי לשתף. :)

אני דולב

על ידי מנטרה* » 29 אוקטובר 2012, 16:32

תודה רבה דולב,
מקווה שיצא לי טעים כמו לאימך.
שיהיה כל טוב!
מנטרה.

אני דולב

על ידי אני_דולב* » 27 אוקטובר 2012, 17:21

הי מנטרה :-)
אני כותבת פה שיישאר לדורות...

{@{@ תבשיל תפוחי אדמה ועדשים של קוצ'ינים (כן, יש לו שם אותנטי, שכחנו אותו...) מתכון של אמא שלי: {@{@

להכין מראש:
  • 5 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות.
  • 1 בצל קצוץ.
  • 1 כוס עדשים כתומות שטופות.
ולהכנה:
  • לחמם מעט שמן בסיר, להוסיף כפית גדושה של גרגירי חרדל. כשהגרגירים מתחילים להתפצפץ, לכסות עם המכסה ולהנמיך את האש.
  • ברגע שההתפצפצות נרגעת, מיד להוסיף עלי וואפלה קצוצים גס מענף אחד בינוני. (1)
  • להוסיף את הבצל ולבחוש.
  • להוסיף 1 כפית שטוחה כורכום + 1 כפית כמון + 1 כפית שטוחה פלפל שחור (לאוהבי החריף אפשר להוסיף בשלב זה פלפל חריף גרוס)
  • להשגיח כל הזמן שלא ישרף.
  • כשהבצל מתרכך מעט, להוסיף את תפוחי האדמה ולערבב
  • להוסיף 2 כוסות מים חמים ולהמשיך לבשל על אש נמוכה
  • לבחוש מידי פעם ולהוסיף מים לפי הצורך.
  • כשתפוחי האדמה מתרככים, להוסיף את העדשים ומים בהתאם לצורך(2) ולהמשיך לבשל עד להתרככות העדשים.
  • להוסיף מלח לפי הטעם ו2-3 כפות חומץ.
זהו :-)

(1) וואפלה - עלי תבלין של קוצ'ינים, כנראה שמדובר במה שנקרא בפי העם "עלי קארי". אצלנו גדל בעצים במושב. ניתן אולי להשיג בחנויות תבלינים ומוצרים מן המזרח.
(2) המרקם הרצוי הוא רך אבל לא מרקי.

אני דולב

על ידי מנטרה* » 26 אוקטובר 2012, 16:24

אם נח לך, את יכולה לענות לי בדף הבית שלי:
מנטרה דף בית אישי
שוב תודה.

אני דולב

על ידי מנטרה* » 26 אוקטובר 2012, 16:22

היי דולב, מה שלומך?
שמחה לבקש ממך את מתכון תפוחי האדמה המעולים של אמך...
תודה רבה ונתראה ביום חמישי ")
מנטרה- לצורך העניין...

אני דולב

על ידי אנונימי » 26 אוקטובר 2012, 16:22


חזרה למעלה