בלנדרים ומעבדי מזון

שליחת תגובה

האחדות היא אחת, וככל שנפרק אותה לפרטים, כך נשמור על אשליית קיומנו.
קוד אישור
הזן את הקוד בדיוק כפי שהוא מופיע. כל האותיות הן אותיות גדולות.
סמיילים
|יד1| |תינוק| |בלונים| |אוף| ;-) :-] |U| |נורה| |עוגה| |גזר| |אפרוח| 8-) :'( {@ :-) |L| :-D |H| ((-)) (()) |יש| |רעיון| {} |#| |>| |שקרן| >:( <:) |N| :-0 |תמר| :-S |מתנה| |<| :-( ZZZ :-| |*| :-/ :-P |עץ| |!| |-0 |Y| :-9 V :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode פעיל
[img] פעיל
[url] פעיל
סמיילים פעילים

צפיה מקדימה של הנושא
   

הרחב תצוגה צפיה מקדימה של הנושא: בלנדרים ומעבדי מזון

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי נמוש* » 19 נובמבר 2019, 10:25

מישהו אולי יודע, אם אפשר להחליף בין הסכינים של המיכל היבש למיכל הרטוב של ויטמיקס?... במיכל הישן פתחתי את הסכינים אכן עם מגבת בידיים בקלות, אך במיכל החדש... זה לא נפתח ככה. איך משיגים את הכלי לפתיחה?... יש מקום שיכולים פשוט לפתוח לי אולי?.. אשמח להצעות. בתודה.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי נמוש* » 17 יולי 2019, 18:04

טוב יכולה לתרום שמצאתי דבק סיליקון עמיד שמותאם למזון. בודקת קצת אם אפשר להדביק חתיכת סיליקון של מזון ( למשל כפפות סיליקון או תבנית סיליקון שגזרתי) בעזרת דבק זה, בתור פאץ' על החור שנפער במיכל... ???....

https://www.rotal.com/product/pr-1200-3 ... %95%D7%9F/

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי נמוש* » 17 יולי 2019, 16:50

שיים און יו, חברת "אופק חדש"!! 50ש"ח על העברת הסכינים למיכל ויטמיקס על ידי טכנאי, בשביל הכלום הזה?....
https://www.youtube.com/watch?v=Ka3MaMdYZH0

בסוף אפילו פתחתי את סגירת הסכינים עם הידיים ומגבת... שום כלום! וסגרו את זה בחנות של "אופק חדש" לפני כשנתיים...

מישהו אולי יודע - אחת הסכינים התעקמה מעט. האם זה בר-תיקון, לכופף אותה קמעא חזרה, או אולי בכלל לא צריך ואפשר להמשיך ככה?... או שחייבים לקנות גם סכינים.... )-: בתודהההה

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי נמוש* » 17 יולי 2019, 16:34

נשבר לי המיכל... מישהו יודע אם אפשר לתקן חור קטן (שכחתי כף בפנים.........). או - איפה משיגים בזול מיכל 2 ליטר, אפילו משומש, עדיף בלי הסכינים, ואיך מחליפים את הסכינים?... בתודה.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי אורן* » 19 ינואר 2019, 13:13

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

קניתי JTC ב-250 דולר באינטרנט מסין, כבר 3 שנים איתי ואני מבסוט מכל שניה. מושלם לשייקים וגם להכנת ממרחים נאים

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 17 ינואר 2019, 19:45

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

היי ענת,
אני רכשתי בלנדר סיני ב-300 שח בעליאקספרס. אם תחפשי תראי שנמכרים הרבה בלנדרים זהים תחת שמות שונים/מוכרים שונים. זה הבלנדר. biolomix.
רצו עליו המלצות ברשת, והשוו אותו לויטמיקס, אז ניסיתי.

הוא טוחן חמאות אגוזים, וחומוס, מעולה.
בינתיים אני מרוצה, ולא רואה סיבה לשלם פי 10.. ( - :

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי ציל_צול* » 07 ינואר 2018, 14:51

ענת, ממש ממליצה לך ללכת להדגמה של ויטמיקס באופק חדש ולראות במו עינייך אם התוצר מספק אותך.
זה מכשיר יקר וחבל לקנות אם זה לא מה שאת רוצה. תעשו יום טיול להרצליה :-)

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי ענת_מחיפה* » 06 ינואר 2018, 03:20

מחפשים בלנדר או מעבד מזון לשני שימושים:
  1. הכנת חמאת אגוזים חלקה לגמרי מאגוזי לוז או אגוזי קשיו
  2. הכנת חומוס חלק
בשני המיקרים, לא לעמוד חצי שעה מול המכשיר וולנקות רוב הזמן דפנות במקום שיעבוד בעצמו....

המעבד מזון שלי, מולינקס משולב משנת טרפפו, כבר עושה רעש ולא בכיוון.
הבלנדר שייק קנווד עם ברז לא בנוי לזה ומתיר זמן עבודה של דקה.

ראינו שמגיע לארץ דגם ויטמיקס S30 שהוא במחיר שפוי וגודל שפוי.
האם מישהו ניסה ? האם מסוגל לבצע את העבודה שאנו רוצים ?

המלצות למעבד מזון או בלנדר אחר שמתאים ?

אנחנו גרים רחוק (כבר לא בחיפה...) אז גם פחות נגישים ליבואנים
תודה

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי רון* » 09 מאי 2017, 12:43

אחרי שנים ~8 של שימוש בjtc אני יכול להגיד שהבלנדר סכ"ה אמין למעט 2 תקלות חשמל בשנה הראשונה שתוקנו תחת אחריות ובעיה במייסב של המיכל שטופלו ע"י החלפה למיסב של ויטהמיקס.
תקלות החשמל בהתחלה היו מינוריות אבל מעצבנות והתקלה במייסב היא קריטית, אני לא יודע אם היא סידרתית אבל החלפה למייסב של ויטהמיקס פתרה את זה לתמיד.
אפשרות אחרת היא להשתמש בכד של ויטהמיקס...
למעט הבעיות הנ"ל הכלי בשימוש יומיומי ועובד טוב

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי חן* » 04 אפריל 2017, 19:32

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

יש לנו מיקסר קנווד 770. לא מצליח לחבר את מסחטת המיצים. מישהו נתקל בתקלה דומה (ומביכה) ?

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי טלי* » 11 ספטמבר 2016, 09:52

מישהו\י יודע\ת איפה בארץ אפשר לתקן בלנדר של JTC?

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי קרן* » 01 אוגוסט 2016, 13:51

אז קיבלתי ויטמיקס מארצות הברית
ועכשיו רק נשאר לקנות שנאי
מאחר ולא רוצה לקחת סיכונים על הבייבי צריכה לדעת
למי יש ויכול להמליץ על שנאי ספציפי שכדאי לי לקנות

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי צבי* » 18 יולי 2016, 15:12

מה ההבדל בתפעול מעבד מזון שישלו 1000 וואט לבין מעבד העל 650 וואט
תודה

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי רוני* » 07 אפריל 2016, 13:52

המון תודה על המידע!

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי רוני* » 07 אפריל 2016, 13:52

המון תודה על המידע!

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי רוני* » 07 אפריל 2016, 13:52

המון תודה על המידע!

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי שמנדובה* » 01 אפריל 2016, 20:57

אופס, נזכרתי בעוד משהו :-D

אחריות. לא בטוחה שתופסת כשמשתמשים בשנאי או כשאת במדינה אחרת ממקום הרכישה.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי שמנדובה* » 01 אפריל 2016, 20:55

ועוד דבר: בררי לגבי המשלוח לישראל. אלא אם יש לך מישהו שמוכן להביא לך במזוודה, משלוח של מכשיר כל כך כבד יהיה יקר למדי. צריך לשלוח הודעה למוכר ולברר אם הם שולחים לישראל ומה העלות.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי שמנדובה* » 01 אפריל 2016, 20:54

אם זה מגיע מארה״ב תצטרכי שנאי רציני. שנאים כאלה עולים סביב ה 500 ש״ח לפחות לפי מה שאני זוכרת מלפני כמה שנים שהבאנו איתנו מכשירים כאלה מחו״ל. כדאי גם לברר לגבי השנאי האם הוא לא מחליש את פעולת הויטמיקס.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי רוני* » 01 אפריל 2016, 19:03

מתעניינת לקנות ויטמיקס. דרך האתר אמאזון מחירו זול באלף ש"ח מהארץ.
האם כדאי לי להזמין ? והאם צפויה להיות בעיה בחיבור לחשמל ?

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 21 מרץ 2016, 10:20

חברים, למישהו יש את JTC או האופטימום כמה שנים בשימוש ויכול לשתף ברשמים אחרי כמה שנים? כמו בצועים, ובעיקר האם החלקים מחזיקים מעמד או נשברו וכאלה...
כי אם השניים הללו שזולים משמעותית מהויטמיקס אבל החלקים שלהם (שאין עליהם אחריות) נשברים אחרי תקופת שימוש לא ארוכה, אז אולי הפער במחיר לא שווה... ויטמיקס נותנים 7 שנים אחריות על הכל!
אשמח לשמוע דעתכם

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 14 ינואר 2016, 22:28

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

גם אני שמעתי על בלנדר אופטימום. היתה קבוצת רכישה לא מזמן פה ארץ. אם מישהו משתמש אודה לו מאד אם ישתף אותנו בחווית השימוש באופטימום.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי אורחת* » 24 דצמבר 2015, 18:14

לאמא נמרה
שימי לב שה DAVO הוא בעצם JTC (לפחות זה מה שמופיע בדף המוצר ב zap)

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי טדליק_נהנאנע* » 21 דצמבר 2015, 20:16

שמעתי נפלאות על בלנדר אופטימום, בערך חצי מחיר מהויטמיקס, מתוחכם יותר -אותו מיכל משמש ליבש ורטוב, מנוע אפילו יותר חזק. בקיצור, מי שמע, מה שמע, אולי התנסה?
תוצרת אוסטרליה כמדומני.
אחריות ל5 שנים, הרחבה ל10.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי שחר* » 14 דצמבר 2015, 08:26

בלנדר JTC מקורי חדש ב1000 ש"ח

JTC זה המתחרה של הויטמיקס בארץ, הויטמיקס עולה בערך 3550 הJTC עולה בערך 1600. שניהם באיכות מעולה.
מצאתי אתר שמאפשר לקנות ישירות מהיצרן של הJTC את כל הדגמים באזור ה1000 שח כולל מיסים ומשלוח מהיר (DHL/FEDEX).
התהליך מאד פשוט נרשמים באתר (אתר קניות רגיל) מזמינים וזה מגיע (לשכנה הגיע תוך שבוע). לינק* לכמה דגמים:
TM 788A JTC
זה הדגם הבסיסי, עם בורר חלש/חזק (כדאי לקרוא את התיאור באתר בכל מקרה על מנת לבחור מה הכי מתאים).
210$ בתוספת מעמ, מחיר סופי בערך: 960 ש"ח (בארץ עולה בערך 1600) כאן
JTC A767 TM
זה דגם מעולה עם בורר מהירות (כדאי לקרוא את התיאור באתר בכל מקרה על מנת לבחור מה הכי מתאים).
225$ בתוספת מעמ, מחיר סופי בערך: 1030 ש"ח (בארץ עולה בערך 1600) כאן
TM800A JTC
זה דגם אלקטרוני עם בורר מהירות "חכם" (כדאי לקרוא את התיאור באתר בכל מקרה על מנת לבחור מה הכי מתאים).
249$ בתוספת מעמ, מחיר סופי בערך: 1150 ש"ח (בארץ עולה בערך 1720) כאן
  • (לינקים שאני מקבל טיפ אם קונים דרכם, עולה אותו הדבר!!!)

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי אמא_נמרה* » 09 אוגוסט 2015, 09:01

מישהו מכיר את בלנדר DAVO? מתיימר להיות שווה ערך לויטמיקס במחיר יותר נגיש

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי zipi* » 25 יוני 2015, 16:21

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שאלה רכשתי בלנדר מדגם פיילוט 600 ואט לצורך הכנת שייקים מירקות ופירות חיים בתוספת קרח כתוש האם עומד במשימה לפני שאני משתמשת בו או להחזיר לשופרסל. אשמח להנחיה ולעזרה ממבינים בנושא.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 16 מאי 2015, 12:29

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

איפה קונים חלקים של ויטמיקס בתל אביב?

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 22 אפריל 2015, 12:05

מישהו במקרה מוכר בלנדר יד 2?
עדיפות ל-vitamix או hamilton, אבל גם בלנדרים אחרים יכולים ללכת.
תודה :)
רונה

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 16 אפריל 2015, 20:45

תיקון: בארומה יש מסחטות של רשת מתחרה: KUVINGS

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 16 אפריל 2015, 16:57

מכונת מיצים
למי יש hurom וכמה סל"ד בדגם שלכם?
שמעתי עליה טובות, דגם מאד טוב שלה יש ברשתות ארומה,
השאלה איך הדגמים הביתיים.
אשמח לשמוע

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 17 פברואר 2015, 16:09

חיפשתי בלנדר להכנת שייק ירוק ואחרי התלבטויות קניתי בלנדר שנקרא nutribullet. הייעוד שלו הוא הכנת שייקים והוא עושה את זה מצויין, השייקים יוצאים חלקים וטעימים (אם כי חייבת להודות שלא טעמתי שייקים שהוכנו בויטמיקס). לא יודעת איך הוא מתפקד לצרכים אחרים אבל אני מאמינה שטוב יותר מבלנדר ממוצע כי הוא מאוד חזק- 900 W.
אני הזמנתי באינטרנט מאלי אקספרס (120$) . אולי מישהו מוכר בארץ.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי סתיו* » 16 פברואר 2015, 17:54

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שחר מ
אם קנית את ה JTC באינטרנט או בטלפון, ניתן להחזיר תוך 14 יום למקום ממנו קנית, במיוחד שהמוצר פגום.
גם אם עברו 14 יום אתה יכול להתעקש להחזיר כי המוצר פגום.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי שחר_מ* » 03 פברואר 2015, 17:39

יש לי JTC, לא מרוצה ממנו, המכסה אינו אוטם, ובגריסת מרק, החום מתפרץ ומתיז החוצה, לא נעים,
ולא מתאים למוצר שעלה 1,700 שח.
בדיעבד הייתי חוסך עוד קצת וקונה משהו אחר.
אגב פניתי למיבאים, הללו אמרו שפעם ראשונה הם שומעים מזה, ולא יכולים לעזור לי,
בהחלפה או החזרה כספית.
לא היה לי כוח להתעמת.
וכן בבדיקה באינטרנט עלו טרוניות של לקוחות נוספים. כך שאמינות גם אין שם.
הוא כרגע עובד חלקית. לידיעת מי שמתעניין.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי רונית* » 31 ינואר 2015, 20:51

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אשמח גם לקבל המלצות על מטחנה חשמלית איכותית ואמינה לחומרים יבשים בלבד וכתובת לקניה.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי רונית* » 31 ינואר 2015, 20:46

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

מחפשת מטחנה חשמלית לטחינת תבלינים ושקדים לכמיות גדולות .האם אפשר לקבל כתובת לקניה ?

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 18 ינואר 2015, 18:26

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

חבר'ה,
אולי מישהו יעשה רשימה של הבלנדרים שניתן להשיג בארץ עם שירות מלא, אחריות והתאמה ל- 220V?

תודה.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 11 נובמבר 2014, 17:31

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שלום לכולם. מישהו שמע או ניסה את הבלנדר של מג'ימיקס? יש זה בלנדר וגם לו אגב יש מוט. הקנקן הוא מזכוכית והמנוע לא רועש..

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי ענבל_נתן_בר* » 29 אוגוסט 2014, 17:39

טוענים שטחינה משומשום מונבט הנמכרת בחנות טעימה מאוד וטעמה אפילו מעט מתוק, יותר מהרגילה.
בפעם הראשונה שטעמתי טחינת אמארה (משומשום מונבט) הייתי בשוק. זה באמת היה מתקתק, לא היתה בו מרירות.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 27 אוגוסט 2014, 00:50

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

תודה יעלי על התשובה המפורטת והטיפים.
את השקדים אני משרה במים כחצי יום לפני השימוש.
לגבי הטחינה- 1. האם יש מכשיר ביתי כלשהו הניתן לרכישה שמדמה את עבודת הריחיים?? זה יכול להיות מעולה גם להכנת שקדייה.
  1. טוענים שטחינה משומשום מונבט הנמכרת בחנות טעימה מאוד וטעמה אפילו מעט מתוק, יותר מהרגילה. מוזר מאוד כי השומשום המונבט הוא מאוד מר.. כשהכנתי את הטחינה, כלום לא הצליח להעביר את הטעם המר- לימון, עוד הרבה טחינה גולמית מלאה קנויה, מלח. קראתי באחד המקומות שניתן להוסיף תמר, אבל אני מעדיפה להימנע ולנסות לקבל תשובה איך לטחינות הקנויות(מונבט) אין את הטעם המר.
מישהו יודע? תודה:)

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי יעלי_לה » 26 אוגוסט 2014, 18:58

ניסיתי לטחון שומשום מונבט לטחינה- שומשום מונבט, מים, מלח, לימון

הטעות שלך היא שניסית להכין סלט טחינה משומשום לא טחון, בעצם דילגת על שלב הטחינה הגולמית. זה לא עובד. חייבים להכין קודם כל טחינה גולמית - כלומר לטחון שומשום בלי טיפת מים - ורק מזה להכין את סלט הטחינה.
בעיקרון JTC אמור להיות מסוגל לטחון שומשום לטחינה גולמית (חמאת שומשום יותר נכון), די בקלות אפילו, אבל לא ניסיתי. אני מעדיפה את חמאת השומשום שלי מטחינת ריחיים (בלי מתכת, פחות מתחמצן). ובכלל אנחנו מכורים לטחינה אמרא :-)

אגב גם כשאני טוחנת שקדים קלופים עם תמרים לחלב שקדים- מורגשים חלקיקי השקדים
את משרה את השקדים קודם? אם משרים זה יוצא הרבה יותר חלק.
עוד טיפ - להכין את זה בהתחלה מאוד סמיך, מין שמנת כזאת, ורק אח"כ להוסיף עוד מים ולטחון עוד קצת.

האם זו תופעה מוכרת גם בויטמיקס(שטוחנים זרעים עם נוזל ולא יוצא חלק)?
מהיכרות עם ויטהמיקס של חברה - כן, אבל פחות.

אבל ככלל, ככל שהזרעים יותר קטנים ואת שמה יותר נוזלים, ככה הזרעים יחמקו מהסכינים ולא ייטחנו היטב.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 26 אוגוסט 2014, 17:09

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

ניסיתי לטחון שומשום מונבט לטחינה- שומשום מונבט, מים, מלח, לימון. עשיתי לפחות שלושה סבבים של 90 דקות, הוספתי קרח וניסיתי לטחון עוד- יצא מזעזע.. הבלנדר- jtc לא הצליח לטחון את השומשום. זה יצא על הפנים במרקם, והיו הרבה מים. גרגירי כזה. הוספתי גם טחינה גולמית להציל את המצב ועדיין הורגשו חתיכות הגרגרים החתוכים כך שממש לא בא לאכול את זה. אגב הטעם יצא מר.. כך זה כנראה בשומשום המונבט. מאכזב מאוד שזאת העבודה שהבלנדר עושה. אגב גם כשאני טוחנת שקדים קלופים עם תמרים לחלב שקדים- מורגשים חלקיקי השקדים. זה לא מגיע בכלל למרקם חלק, אלא כמעט. בדברים האלה ה'כמעט' הוא פשוט לא כיף לאכילה ולא עשוי. כשאני טוחנת שקדים קלופים יחד עם עלים- חסה, פטרוזיליה.. תפוח קלוף, תמרים- לא מורגשת ה'גרגיריות' של השקדים משום מה, זה מרגיש די חלק.
האם זו תופעה מוכרת גם בויטמיקס(שטוחנים זרעים עם נוזל ולא יוצא חלק)?

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי סתיו* » 03 יולי 2014, 11:33

למי שכתבה על הבדלנדר JTC שלה שכעבור שלושה חודשים עדיין מדיף ריח עשן, לא יציב ועוד פגמים, קיבלת בלנדר פגום.
הוא לא אמור להיות כך.
תצלצלי לחנות היבואן ביפו, ותבקשי להחליף את הבלנדר, מה שהם כנראה לא ירצו לעשות או לקבל את כספך חזרה.
את יכולה גם לנסות לפנות למועצה לצרכנות.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי יעלי_לה » 30 יוני 2014, 08:17

וגם לגבי מנוע של JTC ומיכל של ויטמיקס, היה פה מישהו שהמליץ
לא מבינה את פשר ההמלצה הזאת. יש לי JTC ולחברתי-שכנתי יש ויטמיקס, ולא שמנו לב שהמיכל של הוויטמיקס עדיף במשהו...

(משתמשת ב-JTC רק חצי שנה)

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי דרומית* » 30 יוני 2014, 02:03

שאלה - מישהו שהשתמש כבר כמה שנים בJTC , יכול להמליץ עליו כתחליף ראוי במקום הויטמיקס? או שכבר שווה להתאמץ על הויטמיקס?
וגם לגבי מנוע של JTC ומיכל של ויטמיקס, היה פה מישהו שהמליץ. האם זה לא שוחק את המיכל ? מותאם למכשיר , סיבובי מנוע וכו?

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי צוויליך* » 25 יוני 2014, 14:51

אגב, יש גם מציאות באיביי שאם זה עובד יופי, ואם לא אז הולכים לחפש את החברים.
הנה Travel]זה Adapters Converters[/po]&hash=item563a75918e ב-440ש"ח כולל משלוחה,
הפרש גדול במחיר תמורת אין לו אבא.

צוויל

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי צוויליך* » 25 יוני 2014, 11:09

דרומית ,
הויטמיקס הוא 1380W, השנאים באים ברמות של 1500W ו2000W, כדאי ללכת על הגדול יותר, שאכן מחירו הזול הוא 750 ש"ח בחנות שבטלפון 035330477.
אכן כדאי לבדוק טוב פרטים לפני רכישה בחו"ל, לעיתים זה לא כדאי כשמחשבים הכל + 20% מס בלגן (-: .

צוויל

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי דרומית* » 24 יוני 2014, 23:49

שלום, רציתי לברר, אני רכשתיי ויטמיקס חדש מארהב, הוא נרכש בכוונה באמת להוזיל,עכשיו אני רוצה לקנות שנאי ולאחר התייעצות עם כמה גורמים, מסתבר שצריך שנאי של עד 2000 ואט וזה עולה קרוב ל800 ש"ח, כך שזה מאוד מייקר את העסק...מקריאה בפורום פה ראיתי שמישהו כתב שצריך שנאי של 800 ואט?! לא יודעת, אותי הזהירו ממש שזה יכול לשרוף את המכשיר...אז אני חייבת להודות שדי מצאתי את עצמי קצת תוהה, זה כבר לא כל כך זול נהייה העסק, אולי צריך פשוט להשתדל יותר ולקנות פה בארץ.!
האם מישהו בדק רכישה שלJTC, ושימוש של מיכל של ויטמיקס? זה הבנתי תואם מבחינת המנוע , ואם כן, האם זה יכול לשחוק את המיכל משום שזה לא מיכל מקורי?
הגברת שקנתה לפני כמה שנים ועשתה שמה ניסויים בחנות- את מרוצה מהJTC, או שהיית כבר קונה לאור נסיונך ויטמיקס? אני שוקלת למכור את הויטמיקס ולנסות את הJTC מפאת חוסר תקציב נוסף לשנאי...ועצם זה שחיכיתי כבר המון זמן שיגיע ואין לי בלנדר כבר מלא זמן, ואני צריכה אחד, כברלא נעים להשאיל מהשכנה....

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי נאוה* » 26 מאי 2014, 08:30

אפשר לשאול פה על מסחטות?
מה עדיף מסחטת יורום (יש שני דגמים 100 ו-500) ויש גם למג'מיקס מסחטה חדשה שלפי הפרסומים סוחטת הכל
מישהו מכיר התנסה?
וראיתי אצל המשווקים של הויטמיקס עוד מסחטה דומה ליורום 500 (גם קוריאנית)
בקיצור מבולבלת ויש פער של 1000+שח במחיר

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי אורי_יורמן* » 25 מאי 2014, 22:44

אגב JTC,
חברים סיפרו לי שקנו דרך AliExpress כולל משלוח ב800 שקל

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלונית* » 25 מאי 2014, 15:50

יש בארץ בלנדר של מג׳ימיקס?

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי דניאל* » 25 מאי 2014, 12:45

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

ללא ספק שאני לא מצליחה להבין מה יותר טוב והאם עדיף לשלם יותר בעד הביצועים של הויטמיקס.
:(

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 24 מאי 2014, 22:10

מישהו מכיר את הדגם BREVILLE BBL605?
אני מחפשת בלנדר שישמש בעיקר לגבינות אגוזים למינהן, למרקם באמת חלק...
ולא, לא מעונינת להוציא סכומים בסדר גודל של ויטמיקס :-Q את הדגם הזה יש עכשיו בחצי מחיר בדיוט פרי, בערך 700 ש"ח.
אשמח לשמוע חוות דעת מכאלו שהתנסו במכשיר!!

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי גילית_ט* » 19 מאי 2014, 14:12

אביבית (:

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי גברת_פלפלת* » 13 מאי 2014, 16:01

נכנסתי לאתר של ויטמיקס ולא הצלחתי להבין איזה דגם אני אמורה לקנות (רוצה להכין קמחים וגם רסקים, לא זקוקה למיכל קטן). מי יודע?

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 12 מאי 2014, 19:14

מדובר במנוע שמתחמם מהר וזה מאוד חשוב שלא יהיו חומרים בעייתיים בבלנדר. זה מאוד מכעיס. להוסיף כסף כדי לקנות מכל אחר זה לא שייך- כבר הייתי קונה את הויטמיקס..

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 12 מאי 2014, 19:08

Omniblend V זה מה שכתוב על הבלנדר שלי לצד- JTC . קניתי אותו ב1740 ₪- מכל של שני ליטר, דיגיטאלי.
הדגם השני שמוכרים הוא של 1.5 ליטר ומכלו שונה במראה(חוץ מהגודל כמובן). לא נתקלתי במשהו אחר כשביררתי על המוצר. משום-מה היה לי ברור שזה לא מכיל ביספינול, אבל היום מי שמוכר את זה אמר לי שהוא מחזיק רק את הגודל של 1.5 ליטר כי הגודל של 2 ליטר מכיל ביספינול! כשמי שמכר לי שאל איזה גודל אני רוצה אז אמרתי שמן הסתם עדיף לי את הגדול יותר שיכיל יותר במידת הצורך. למה הוא לא טרח לעדכן את ההבדל המהותי הזה?? הרי עשיתי את הקנייה מהסיבה הבריאותית נטו, מהשינוי התזונתי שאני עושה. וכמה עולה מכל?? 600 ₪...

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי יעלי_לה » 12 מאי 2014, 12:37

JTC - הוא מכונה בסרטונים ביוטיוב - Omniblend V

אכן, JTC הוא היצרן, omniblend הוא שם המוצר, אבל Omniblend V זה דגם שלמיטב ידיעתי לא נמכר בארץ.
אני חושבת שמייבאים רק את I עד III (כלומר 1, 2 ו-3. V זה 5). מה שכולנו מדברים עליו כאן זה I. הוא זה שנמכר במחיר שסביב 1500 ₪. האחרים יקרים יותר.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 12 מאי 2014, 12:07

לידיעה כללית- המכל של 1.5 ליטר אינו מכיל ביספינול ומבנהו שונה ונוח יותר. המיכל של 2 ליטר מכיל ביספינול. אם מישהו מחפש מידע על הבלנדר JTC - הוא מכונה בסרטונים ביוטיוב - Omniblend V

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 08 מאי 2014, 20:26

לגבי היד שיכולה להיחתך- וודאי שלא תגיע עד למטה, זה פשוט מה שמרגישים כשמשתמשים במוט(ואני לא לוחצת חזק פנימה) ופתאום המכסה משתחרר פנימה וכן- מתהפך. זה מלחיץ כי המנוע משתולל ורועש והמוט פשוט נכנס פנימה עם הדחיפה והפקק שמתחיל להתהפך כך שאם את לא מרימה אותו באותה שניה אז הוא וודאי ייחתך- ומה שקורה למה שנמצא שם בפנים ומתערבב במהירות גבוהה זה בכלל לא נעים.. הכל ניתז ומתלכלך. המכסה שלי עגול ומתיישב על הכלי מבפנים(התושבות הן בפנים והן לא במיוחד מחזיקות). ראיתי שיש עוד סוג של מיכל לJTC והמכסה שלו מעולה, אין מצב שיתהפך.
לגבי הריח השרוף, השבוע- אחרי חודשיים- שלושה של שימוש לא הרחתי אותו, אבל הוא גם לא היה במצב של מאמץ לאחרונה. אולי זה כך במכשיר הזה כשהוא חדש שיש את הריח המוזר הזה בהתחלה? מישהו נתקל בזה?

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי יעלי_לה » 08 מאי 2014, 11:12

ובדגם של JTC ראיתי מכסה רחב יותר שנפרס מלמעלה וכך אני מניחה שכן אפשרי להשתמש במוט במהירות בינונית פלוס- בלי שהמכסה יתהפך פנימה ואז גם המוט וגם היד המחזיקה בו יכולים להיחתך

לא ברור לי בכלל על מה את מדברת. המכסה לא יכול להתהפך פנימה. אני משתמשת במוט בכל המהירויות. צריך להיזהר לא לדחוף את המוט בכוח רב מדי כלפי מטה כי המכסה קצת גמיש והמוט עלול להגיע לסכינים (קרה לי. כמות אדירה של אגוזים הלכה לפח, עוד 100 שקל על מוט חדש, אבל הלקח נלמד) - אבל המכסה לא יכול להתהפך פנימה והיד לא יכולה להיחתך במצב כזה.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי יעלי_לה » 08 מאי 2014, 11:08

נראה לי שהמכשיר שלך לא תקין.
ריח וטעם שרוף זה משהו שלא נתקלתי בו בכלל.
מערבולת שלא קורית - גם לא עם המוט??? מוזר לחלוטין.
חלב שקדים שלא מתבלנדר - הזוי.
בהחלט למעבדה.

לגבי רעש, מכשירים בחוזק כזה הם רועשים...

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 08 מאי 2014, 10:59

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

תודה רבה על התגובות. זה יהיה מועיל מאוד לאחרים אם אנשים שקנו את המכשיר יכתבו את חוות דעתם עליו וכל מיני פרטים שיכולים להועיל. כרגע ניתן למצוא באינטרנט בעיקר מידע של אלו המשווקים את המוצר ומי שקונה יכול רק להמר. אם הייתי קוראת למשל שהמכשיר רועש מאוד אז השיקול הזה בלבד היה גורם לי לא לרכוש דווקא את המוצר הזה כי זה ימנע ממני להשתמש במכשיר כשהבנות ישנות או בשעות הצהריים וכדומה(זה גם מבהיל מאוד את הבנות וממש לא נעים גם לי, כאילו קודחים בקיר. גם המכשיר רועד ומשתולל במהירות בינונית או גבוהה וזה מלחיץ..) והרי יש עוד אופציות טובות.
  • לגבי המכסה של הJTC, ראיתי בסרטונים של הויטמיקס מכסה אחד עם קליפסים בצדדים(כך לפחות זה נראה) ובדגם של JTC ראיתי מכסה רחב יותר שנפרס מלמעלה וכך אני מניחה שכן אפשרי להשתמש במוט במהירות בינונית פלוס- בלי שהמכסה יתהפך פנימה ואז גם המוט וגם היד המחזיקה בו יכולים להיחתך..
  • לגבי החלק העליון של המשקה שלא מתערבב ונשאר עומד כשהסכינים מסתובבים- זה קורה כשאני מכינה למשל חלב שקדים- ויש שם מספיק מים. מן הסתם זה לא מאוד מימי אבל גם לא סמיך מדי. אין את המערבולת הזאת למעלה. כשזה ממש ממש נוזלי אז כן. מוכר למישהו?? אני פשוט רוצה לדעת אם יש טעם להגיע למעבדה ביפו. רק קניתי את המכשיר(חודשיים) ואני לא משתמשת בו בתכיפות גבוהה כל כך. התופעה הזו הייתה כבר מזמן הקנייה.
  • הבנתי שיש הבדל באיכות הסכינים של מיכל הערבוב.
  • בבלנדר הזול והפשוט עד מאוד שהיה לי לפניכן שמתי טחינה גולמית, אותה כמות וחצי מים וזה עשה יופי של עבודה בלי להיתקע. אגב הבלנדר החזיק שנה. פה זה נתקע!! אולי צריך לשים מים ולשפוך לאט תוך כדי פעולת המכשיר את הטחינה אבל לא בשביל הטרחה והמשחקים הללו קניתי בלנדר יקר ו"חזק". אם לבלנדר הקודם שכן טחן מעולה את הטחינה נהרס המנוע כעבור שנה- מה יהיה עם זה?? תוך שנה גם אין אחריות.
עברתי לאחרונה לטבעונות ורכשתי כלים שיועילו לי במציאות הזאת- מכשירים מאוד יקרים. ביררתי ובדקתי כמה שאפשר לפניכן כדי לעשות קנייה חכמה אבל פה אולי נפלתי. אחרי שנחנקנו מההוצאות ייקח עוד כמה שנים עד שנוכל לקנות אולי בלנדר אחר. בעלי בכלל "ג'אנק פודי" וחשב מלכתחילה שאני מכלה את כספנו לשווא(זוג צעיר עם שתי קטנטנות). אני אפילו לא יכולה לחלוק איתו את האכזבה כדי לא לקבל את התגובה הצפויה, כי הוא בכלל לא מאמין גדול בעניין וזה סתם יגרום לו צער(לאט לאט הוא כן נפתח לזה). לכן עגמת הנפש שלי היא גדולה.
לכן חשוב לדעתי שכל אחד ירשום את דעתו על- אילו מכשירים צריך כדי לייעל מטבח טבעוני, על איזה מכשיר ו-חברה אתם ממליצים ולמה, חסרונות יתרונות של המכשיר.. תמיד אחרי הקנייה אנחנו חכמים יותר ויודעים מה באמת היינו צריכים לקנות(אני מבלה הרבה יותר זמן במטבח מאי פעם כדי להכין ל"מחר"- הנבטות, מיונים, בדיקות וניקיון של עלים, הקפאות, מלא כלים לשטוף..). בבקשה תקלו על מי שרוצה לעבור לאורח החיים הזה כדי שלא יתייאש. כי כן, זה מייאש. דבר ראשון זה לארגן את המטבח מחדש- ודווקא לגבי זה אין המלצות והנחיות. מה שיש זה כללי מדי ולא באמת עוזר. נשאר רק להמר על הבחירה הנכונה. הפתרון זה שמי שכבר צרך מוצר- יחלוק עם השאר את דעתו עליו. סה"כ זה אינטרס של כולנו שכמה שיותר אנשים יעברו לאורח החיים הזה- כך יותר אנשים(וחיות) יהיו בריאים ומאושרים, והתחרות בשוק האורגני תגדל, המחירים יוזלו, יותר אנשים ומשפחות יוכלו להרשות לעצמם לעבור לטבעונות(מבחינה כלכלית) ולכולנו ייטב.
-

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלונית* » 08 מאי 2014, 09:50

לאחותי יש ויטמיקס והמיכל נשבר
כשהיא טחנה שורש כורכום

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי נאוה* » 08 מאי 2014, 09:14

לי יש את התרמומיקס:


גם כן מרעיש נורא (ולכן אני לא עובדת איתו בלילה כדי לא להפריע לשכנים)
הוא לא יפעל אם המכסה לא סגור נכון.
החלק העליון יתערבב רק אם זה לא סמיך מדי, מצד שני אם הכמות קטנה חלק מהבלילה משפריץ למעלה (לא החוצה) ולכן לא הכל מתערבב וצריך לדחוף למטה.
טוחן קפוא בלי בעיה וככה גם אגוזים קשים.
לא מתחמם ואפילו יש לו אפשרות לקבוע טמפ' קבועה (של חימום) שמעבר לה לא יעלה.
אפשר לקבוע לו זמן פעילות וללכת ולחזור. (במקרים חריגים כן יזוז טיפה ממקומו).

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי יעלי_לה » 07 מאי 2014, 15:48

יש לי JTC ולחברה טובה שלי יש ויטמיקס.
שלה מרעיש הרבה יותר.
לא מצאתי הבדלים משמעותיים בביצועים בין שני המכשירים.
וכל מה שמנטה כתבה.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי מנטה* » 07 מאי 2014, 15:12

לא מכירה JTCאבל
  • ויטמיקס גם נורא מרעיש
  • גם לויטמיקס אין נעילה בטיחותית (בכל אופן לדגם של לפני שלוש שנים...)
  • גם לויטמיקס אין סגירה חזקה, אני מחזיקה מלמעלה בזמן העבודה במהירות גבוהה.
  • גם בויטמיקס כשעושים משקה סמיך, החלק התחתון של המשקה מתערבב והחלק העליון עומד ולא זז - צריך לערבב עם המקל.
בקשר לביצועים, אני לא מכירה את JTC... אבל גם עם ויטמקס זה לא ששמים בבפנים מרכיבים, מפעילים וזהו. כדי לעשות דברים סמיכים צריך "להתאמץ" במשך רוב זמן העבודה.


.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 07 מאי 2014, 14:29

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

זה מה ששלחתי למי שמכר לי את בלנדר הJTC. כתגובה הוא הפנה אותי ליבואן שענה בעצבנות, בחוסר עניין וחוסר סבלנות מוחלטים לשמוע אותי ורק אמר שאם אני רוצה אני יכולה לבוא לשים את המכשיר במעבדה ביפו. אולי אפשר למנוע את הטרחה הגדולה אם ישמע אותי? אם ינסה בכנות להבין אם הבעיה היא אולי באופן השימוש וכדומה. בכיתי אחרי השיחה איתו, הרגשתי ממש מותקפת. הבלנדר עלה לי 1740 ומה שהוא נותן לחלוטין לא מצדיק את המחיר. חבל שאין מספיק מידע וחוות דעת מאנשים שאכן קנו והתנסו במכשיר. היה עדיף לי לחכות ולקנות את הדבר האמיתי.

אז זה מה שכתבתי למוכר-
לגבי הבלנדר- אמרת שהוא נותן את אותן תפוקות של הויטמיקס אך אין זה כך.
  1. הוא רועש מאוד כשהוא פועל.
  1. עברו כחודשיים-שלושה מזמן הקנייה שלו והוא עדיין מוציא ריח שרוף ולא נעים בכלל כשהוא מופעל על מהירות בינונית-גבוהה, ריח שגם מורגש בטעם של האוכל.
  1. אין לו נעילה בטיחותית כמו שיש לבלנדרים הכי זולים, שזה משמעותי מאוד כשיש ילדים בבית.
זה משמעותי וחשוב שהכל יהיה תפוס טוב כשמדובר במנוע חזק.

מאוד מרגיז שלויטמיקס דווקא יש קליפסים(לפי סרטונים שראיתי) והוא תפוס טוב.

  1. אין לו סגירה חזקה בכלל, המכסה ותחתית הבלנדר- משתחררים ועוד שנייה עפים(גם גוף הבלנדר עצמו משתולל וזז)- כשהוא עובד על מהירות בינונית/גבוהה. בגלל שהסגירה לא טובה גם אי אפשר לעבוד עם המוט במהירות גבוהה כי כל נגיעה במכסה מוציאה אותו מה'תפיסה' שלו וזה ממש מסוכן ומלחיץ. כשיש צורך לעבוד במהירות גבוהה זה בדרך כלל כי משהו נתקע וצריך להשתמש במוט. השקעתי המון כסף בבלנדר שאמור להיות טוב כדי לחסוך עבודה ולא כדי לעבוד קשה וללכלך, לעצור את הפעולה שלו, לערבב ולהפעיל שוב.
  1. המנוע מתעייף ולא מצליח לעבוד על דברים שהבלנדר הפשוט והזול שהיה לי לפניו עשה היטב בלי בעיות ועצירות- למשל- לטחון שקדים עם קצת מים, חיטה נבוטה עם מים, טחינה גולמית עם הרבה מים..
כדי לטחון חיטה נבוטה עם מים הייתי צריכה לעבוד שעה שלימה כי כל פעם זה התחמם מכמה שניות וכבה. הייתי צריכה לחכות שיתקרר, להדליק מהכפתור למטה(שנועד לשמור על המנוע שלא יתחמם מדי) ושוב תוך כמה שניות המנוע התחמם וכבה. סיוט של ממש ואכזבה גדולה מהמכשיר. אילו ממרחים הוא יכול לעשות בדיוק אם הוא כבה ומתעייף מכמות סבירה של שקדים ומים???

  1. הבלנדר לא מסוגל לטחון פירות קפואים כשהויטמיקס כן(כך הם טוענים לפחות). ההמלצה היא לטחון פירות עם קרח ולא פירות קפואים.
  1. הרבה פעמים כשהמשקה שאני רוצה להכין הוא לא נוזלי ממש, אלא ממש מעט סמיך- רק החלק התחתון של המשקה מתערבב והחלק העליון פשוט עומד ולא זז.. לא מתערבב. אם בכל מקרה אני צריכה להתאמץ ולהשתמש במוט(שזה אגב יותר מלכלך) אז מה עוזר לי המנוע החזק.. חוץ מרעש- איפה הערבוב??

אם הבלנדר הזה הוא רק חיקוי שלא עשוי טוב והדבר היחיד שקרוב לויטמיקס זה מנוע חזק ואולי סכינים כשכלום בשאר המכשיר לא מותאם ליכולת הזאת- כך שלא נוח, מתיש ולא בטיחותי להשתמש בו- אז המחיר הוא ממש מופרז ולא הגון! כתוב למשל שהוא מכין ממרחים.. שייק זה לא ממרח! עם מעט מים הוא לא מצליח לעבוד ונדרשות הרבה הפעלות וערבובים כדי לקבל משהו סביר. שייקים טובים ייתן לי כל בלנדר סביר במחיר סביר. כל ההבטחות והפרסום המטעה לגבי המכשיר גרם לי לחשוב ולהבין שמדובר במכשיר שיכול לתת יותר תפוקות מכל בלנדר רגיל. לכן בחרתי לרכוש בלנדר ולא מעבד מזון מג'ימיקס שבאותו מחיר היה נותן לי המון שימושים מועילים למטבח וגם הכנת שייקים!




אשמח להבין אם הטענות שלי לגבי המכשיר מוכרות ואם ניתן לעשות משהו לגביהן. השייקים שהוא מכין הם טובים(צריך להפעיל כ90 שניות- אני מניחה שכל בלנדר אחר בהפעלה ארוכה ועם הרבה מים ייתן את התפוקה הזו גם-כן) אבל אני די בטוחה שכל בלנדר סביר ייתן את התוצאה הזו והמחיר לא מצדיק את עצמו. ראיתי השוואות של בלנדרים ביוטיוב והויטמיקס ממש לא עשה רושם של הכי טוב.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלונית* » 04 מאי 2014, 13:25

איך הבלנדר וכותש הקרח של קיטשן איד?
ראיתי אותו בבתי קפה

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי נאוה* » 04 מאי 2014, 08:50

לי יש את התרמומיקס.
יש בפייסבוק דף של תרמומיקס ישראלי ויש גם מארצות שונות.

הוא תותח על רק חבל שהמיכל לא שקוף.
מעולה לבישולים והכי אני אוהבת שאפשר לקבוע לו טמפ' של פחות מ48 מעלות ואז השוקולד לדוגמא לא עובר בישול ושומר על ערכי הרכיבים שמכניסים.

הבעיה זה המחיר. (שכולל גג שנתיים אחריות).
יש לי אותו כבר 4 שנים וב"ה ללא תקלות.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 04 מאי 2014, 08:30

מישהו מכיר את התרמומיקס?

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי מנטה* » 03 מאי 2014, 17:12

מאמינה בשפע
ויטמיקס קונים מהחברה (מסתכלים באתר שלהם איפה יש הדגמות). יש דגם אחד לשימוש ביתי, אז אין מה להתלבט....
כשמדברים על דגמים שונים זה פשוט גרסאות ישנות יותר. נדמה לי שהבחירה היחידה זה אם להוסיף קנקן נוסף קטן עם להב לטחינת גרגרים.

תשימי לב שיש קאטץ':
צריך שנאי של 1500 ואט לפחות שעולה בארץ 1500-2000 ש"ח (!). בארה"ב אפשר לדעתי למצוא בפחות מ100$ , אבל זה נורא כבד וגדול ולהביא את שניהם ביחד זה תיק (תרתי משמע).

חוץ מזה - יש איזה קטע עם המתח מהשנאי (או אולי סיבובי מנוע? משהו...), שאמור להרוס את המנוע.
אני הבאתי ויטמיקס אמריקאי כשחזרתי מכמה שנים בחו"ל. התקשרתי לויטמיקס לשאול איזה שנאי צריך והם אמרו לי שאסור להשתמש בשנאי.
כמובן שאני כן משתמשת בו (עם שנאי) כי כבר יש לי אותו. עד כה הוא עובד מצוין כבר שנה, אבל יכול להיות שהמנוע נשחק במהירות או משהו.
חוץ מזה - אחד מהיתרונות של ויטמיקס זה אחריות ל 7 שנים ואני לא בטוחה שהיא עובדת במקרה הזה.

שורה תחתונה - לדעתי לא ברור אם משתלם כספית אם לוקחים בחשבון קנייה של שנאי ובעיות עם אחריות.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי מאמינה_בשפע* » 03 מאי 2014, 12:53

אז איזה דגם של ויטמיקס אתם ממליצים לקנות ? אני יכולים שיקנו לי בארה"ב, אז אשמח להמלצות. תודה :)
ואם אתם יודעים ממי כדאי לקנות בארה"ב אז בכלל ...

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי סאלי_תדמור* » 10 פברואר 2014, 15:38

את דואגת להשרות את הקשיו במים למספיק זמן לפני שטוחנת?
כן השריתי כולל השקדים, רק שהם לא התקלפו לי ולכן אולי הבעיה.
שקדים טחונים - חשבתי שהם טריים יותר אם אני טוחנת בעצמי, לא?

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי ציל_צול* » 09 פברואר 2014, 17:18

גבינה אני מכינה לא מעט. מסכימה עם יעלילה שזה לא אמור להוות בעיה לרוב המכשירים.
את דואגת להשרות את הקשיו במים למספיק זמן לפני שטוחנת?
אני מכינה גבינות משקדים טחונים (שאני קונה במצב הזה, לא טוחנת בעצמי) וקשיו שאני משרה. מוסיפה לזה נוזלי מים וגם לימון ושמן זית כך שזו עיסה די נוזלית בסך הכל.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי יעלי_לה » 09 פברואר 2014, 14:43

גבינת אגוזים (לַבָּנָה מקשיו. חלב קשיו --> יוגורט --> לבנה) עשיתי גם עם בלנדר הרבה פחות חזק (קיצ'נאייד 500W. אני אגב מוכרת אותו, אם מישהו מעוניין אני בדף הבית). יצא די חלק. קשיו הוא אגוז רך ומעיך מאוד יחסית, ומאוד מתאים לגבינות לדעתי.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי סאלי_תדמור* » 09 פברואר 2014, 13:31

תודה לכן! לא באמת רוצה חמאת אגוזים (את זה ניתן לקנות באמת) אלא גבינה.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי ניצן_אמ* » 09 פברואר 2014, 07:28

חמאות אגוזים אני מכינה במעבד המזון החזק שלי (ברוויל. כי הבראון שרף מנוע על שומשום... :-P) ולא בויטמיקס ממילא.
למיטב הכרותי עם הנושא, כך עושים הרבה אנשים. גם עם מעבדי מזון סטנדרטיים. ויש גם את האפשרות לעשות את זה במכונת מיצים קשים (למרות שלא באמת ניסיתי, כי לא בא לי להתחרע עליה...) איכשהו ממש לא טבעי לי לעשות את זה בבלנדר.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי ניצן_אמ* » 09 פברואר 2014, 07:23

יש לנו ויטמין כבר כשבע שנים. לאחרונה התנסינו בjtc והמסקנה היא שאין מה להשוות.
הוא אותה חיה, כלומר, לא ממחה רגיל אלא ממחה מהירות גבוהה, ולכן פונקציונלית הוא נבחן על אותו קנה מידה, אבל לא בליגה.
רוצה לומר - אין מה להשוות אותו לבלנדרים רגילים, כי הם בכלל לא אמורים לטחון אגוזים או עלים עד נוזל. אבל בקטגוריה של בלנדרי-על, שאני קוראת להם liquidiser הוא הרבה פחות מוצלח מבלנדטק שהרבה פחות מוצלח מויטמיקס. ובלי קשר - המחירים בארץ למכונות הללו שערורייתיים.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי ציל_צול* » 09 פברואר 2014, 00:42

כמה זמן לוקח לך לטחון אגוזים?
אני לא יודעת להעריך. מצטערת. רק יכולה לומר שבהחלט הרבה יותר ממה שחשבתי שיהיה :-)

<לא באמת טוחנת אגוזים באופן קבוע. רק לעתים רחוקות רחוקות. ברגיל, אם אני צריכה חמאת אגוזים פעם ב..., אני פשוט קונה משהו באיכות הכי טובה שאני יכולה למצוא. לא שווה בעיניי את הטירחה כי זה לא בשיגרה שלנו>

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי סאלי_תדמור* » 08 פברואר 2014, 23:47

לי לקח זמן להבין איך טחינת האגוזים עובדת. אולי גם במכשיר שלך נדרשת איזו למידה של המכשיר?

אבל כבר פגשתי חמאת אגוזים חלקה שהוכנה ב-JTC.
תודה על ההכוונה, אני בהחלט אנסה!
כן עבדתי די מדורג אבל אולי בכל זאת מהר מדי.
כמה זמן לוקח לך לטחון אגוזים?

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי ציל_צול* » 08 פברואר 2014, 21:47

האם אפשר לטחון בויטמיקס שקדים ל"חמאת שקדים" ?
בהחלט. זה דורש קצת סבלנות ומשחק מדויק עם המהירות. ואם מרגישים צורך - אפשר גם להניח למכשיר לכמה דקות ואז לחזור.
זה לא משהו שפשוט שמים בפנים, מפעילים, ויוצאת חמאה.
מתחילים, מחכים שהמהירות תתפוס את כל מה שבפנים, עוצרים, מחזירים פנימה את מה שנתקע בקצוות, מפעילים שוב, וחוזר חלילה.
זה גם לוקח זמן עד שמתערובת השקדים השומנים נשברים ומשתחררים ונהיית מחית כזו חלקה באמת.
מה שכן, בסוף יוצא טעים :-)
ושום דבר לא קורה לכד. הוא בנוי לזה.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 08 פברואר 2014, 21:24

האם אפשר לטחון בויטמיקס שקדים ל"חמאת שקדים" ? שמעתי על אנשים שניסו וכד הפלסטיק התעוות להם מהחום. אם אפשר אשמח להוראות מדוייקות....

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי יעלי_לה » 08 פברואר 2014, 10:19

גם ללא ספק אי אפשר לטחון חומרים יבשים - למשל לאגוזים צריך להוסיף די הרבה מים.
עוד לא ניסיתי בJTC החדש-דנדש שלי, אבל כבר פגשתי חמאת אגוזים חלקה שהוכנה ב-JTC.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי ציל_צול* » 08 פברואר 2014, 07:33

בויטמיקס גם אפשר לטחון אגוזים בלי שום מים לממרח חלק לגמרי.
סאלי, ניסיתי לעשות את זה לאט לאט? אני זוכרת שלי היתה ציפייה שהאגוזים ייטחנו בלי מים בקצב של פרי. זה לא עובד ככה. מתחילים ממהירות אטית ועולים לאט לאט עד שרואים שזה נתפס ברשת של הסכינים, ואז שוב מעלים מהירות וכו'...
לי לקח זמן להבין איך טחינת האגוזים עובדת. אולי גם במכשיר שלך נדרשת איזו למידה של המכשיר?
גם בקמח, למשל, אם פשוט מתחילים לטחון על מהירות גבוהה זה לא יתפוס. תוך שנייה הסכינים יסתובבו על ריק. צריך שם איזו רגישות עם המהירות, ולפעמים לעצור ולתת להכל ליפול בחזרה פנימה ולהפעיל שוב.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי סאלי_תדמור* » 08 פברואר 2014, 00:37

טוב אז קניתי JTC במטרה שהשייקים יהיו חלקים וגם לעבוד עם אגוזים.
אני די מרוצה - בלנדר חזק ונוח - אבל חייבת לומר שהטחינה של האגוזים לא לגמרי חלקה.
הצלחתי להכין כמה מאכלים אהובים (פסטת "שמנת" פטריות) וגם פשטידה עם "שמנת", אבל את הגבינה שהכנתי בינתיים לא אוהבים - לא מספיק חלק.
גם ללא ספק אי אפשר לטחון חומרים יבשים - למשל לאגוזים צריך להוסיף די הרבה מים.
אז אם אומרים ש JTC זה כמו ויטמיקס, ובויטמיקס אפשר למשל לטחון קמח - אז ללא ספק JTC הוא לא בדיוק ככה.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי עכשיו_טוב* » 08 פברואר 2014, 00:01

רוצה להתחיל להכין רסק ירוק ולרסק גם אגוזים ושקדים למרקם חלק, אשמח להמלצות כי מרב דובים ומעבדים לא הצלחתי לבחור מה נכון לנו..

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי מתן_א* » 21 נובמבר 2013, 19:52

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

זה לא מדויק, - ויטה מיקס למשל, הוא ורסטילי, ועובד הן בתדר 50 והן ב60 הרץ, כך ששנאי מתח במתח תואם יהיה מספיק בכדי לאפשר לבלנדר לעבוד בבטחה.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי פלוני_אלמונית* » 16 אוקטובר 2013, 10:42

לחגי ולכל מי שקונה מכשירי חשמל באמריקה,
לא מומלץ להפעיל מכשירים עם מנועים חשמליים אמריקאיים בישראל!!!
אמנם מתאם ימיר את המתח אבל התדר בישראל שונה וזה יהרוס את המנוע החשמלי. גם המהירות שלו תהיה שונה מהמתוכנן.

בלנדרים ומעבדי מזון

על ידי חגי* » 07 אוקטובר 2013, 17:30

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

קיבלתי אתמול בלנדטק מארה"ב עם חיבור חשמל 110V.
איזה ממיר רצוי לקנות כדי שיעבוד היטב בארץ ?
על המכשיר רשום 1500 W

חזרה למעלה