אני מפנטזת בעיקר על: סלרי (אוכלים המון בשייק והאורגני יקר), בטטה לנוי כי אני צריכה שם מטפס, באק צ'וי (אוכלים בשייק וזה נורא יקר אצלנו).
כל השאר יש לי (בצל, עירית, חסות, בזיליקום) או שלא נאכל אז חבל על המקום.
החלק הנחמד הוא שאם עכשיו לקראת החורף משהו יתחרבש לי, נגיד כי יהיה קר מאוד, אני לא ארגיש צורך לקנות שתיל.
האיש ואני מגלגלים רעיון בעקבות כתבה שקראנו על שטחי ענק שמבוזבזים על חניות פרטיות ויכולים להכיל חלקות גידול מעולות.
הכניסה לבית שלנו היא בדיוק חלקה כזו ואנחנו אפילו לא חונים עליה. אז יש מחשבה, למרות שזה ייראה מוזר, להוציא ממנה את אבני האקרשטיין הישנות לעשות מרובה חלקת אוכל.
מצדי, שתהיה מופגזת בחסות אורגניות... את כל שאר הירוקים אנחנו כבר מגדלים בהצלחה ומספקים ככה ממש את כל התצרוכת המשפחתית מערוגה ממש לא גדולה. אבל החסות... בכמויות שאנחנו אוכלים, זה פשוט לא קרוב אפילו להספיק. ואם יהיה שטח ואפשר יהיה פשוט לתקוע את הקצה של זו שחיסלנו, אז זה יהיה ממש נפלא.
אגב, וסליחה על ההפנייה החוצה לאתר שלי, בדף
הזה את יכולה לראות את הערוגה בחלקה. היא נמשכת עוד קצת פנימה שלא רואים בתמונה ומכילה פשוט המון, למרות שזה לא נראה ככה. אני באמת יושבת שם בתוך שדה קטן של קייל ומנגולד, שלא משנה כמה אנחנו אוכלים מהם גדלים בלי סוף.
אני זוכרת שכאשר ראיתי את הפטרוזיליה חשבתי לעצמי ששלושה שיחים כאלה אני מחסלת בשבוע. לא לקחתי בחשבון שזה גדל וגדל וגדל ושעל כל צרור שאני גוזמת גדלים עוד ועוד
כזה כיף.
ומה את מתכנת לגדל? או כבר מגדלת?
אני מפנטזת בעיקר על: סלרי (אוכלים המון בשייק והאורגני יקר), בטטה לנוי כי אני צריכה שם מטפס, באק צ'וי (אוכלים בשייק וזה נורא יקר אצלנו).
כל השאר יש לי (בצל, עירית, חסות, בזיליקום) או שלא נאכל אז חבל על המקום.
החלק הנחמד הוא שאם עכשיו לקראת החורף משהו יתחרבש לי, נגיד כי יהיה קר מאוד, אני לא ארגיש צורך לקנות שתיל.
האיש ואני מגלגלים רעיון בעקבות כתבה שקראנו על שטחי ענק שמבוזבזים על חניות פרטיות ויכולים להכיל חלקות גידול מעולות.
הכניסה לבית שלנו היא בדיוק חלקה כזו ואנחנו אפילו לא חונים עליה. אז יש מחשבה, למרות שזה ייראה מוזר, להוציא ממנה את אבני האקרשטיין הישנות לעשות מרובה חלקת אוכל.
מצדי, שתהיה מופגזת בחסות אורגניות... את כל שאר הירוקים אנחנו כבר מגדלים בהצלחה ומספקים ככה ממש את כל התצרוכת המשפחתית מערוגה ממש לא גדולה. אבל החסות... בכמויות שאנחנו אוכלים, זה פשוט לא קרוב אפילו להספיק. ואם יהיה שטח ואפשר יהיה פשוט לתקוע את הקצה של זו שחיסלנו, אז זה יהיה ממש נפלא.
אגב, וסליחה על ההפנייה החוצה לאתר שלי, בדף [url=http://tzilivitality.com/%D7%93%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9D/]הזה[/url] את יכולה לראות את הערוגה בחלקה. היא נמשכת עוד קצת פנימה שלא רואים בתמונה ומכילה פשוט המון, למרות שזה לא נראה ככה. אני באמת יושבת שם בתוך שדה קטן של קייל ומנגולד, שלא משנה כמה אנחנו אוכלים מהם גדלים בלי סוף.
אני זוכרת שכאשר ראיתי את הפטרוזיליה חשבתי לעצמי ששלושה שיחים כאלה אני מחסלת בשבוע. לא לקחתי בחשבון שזה גדל וגדל וגדל ושעל כל צרור שאני גוזמת גדלים עוד ועוד :-)
כזה כיף.
ומה את מתכנת לגדל? או כבר מגדלת?