על ידי חלוקית_נחל* » 18 אפריל 2009, 22:42
הי יקירתי,
ניסיתי לשחזר עבורך את המתכון וזה מה שיצא:
שכבה ראשונה חומה - כוס תמרים רכים קצוצים, 2 כפות מיץ לימון, וניל, קמצוץ מלח, 1/4 כוס אבקת חרובים, 1/4 כוס אבקת קקאו, כוס וחצי שקדים טחונים, כוס קוקוס טחון, 1/2 כוס קשיו טחון - מעבדים תמרים לממרח, מוסיפים את שאר החומרים, מעבדים לבצק.
שכבה שניה פירות יער מעוכים
שכבה שלישית קרם לבן - כוס קשיו ומקדמיה (חצי חצי), כוס חלב קוקוס, 1/4 כוס אגבה או דבש, כף מיץ לימון, כף וניל, מלח, 1/2 כוס שמן קוקוס מומס - מעבדים את כל החומרים ומוסיפים שמן קוקוס בסוף, מעבדים למרקם קרמי.
מסדרים את העוגה בשכבות, 1/2 כמות שכבה חומה, דובדבנים, 1/2 קרם, לצנן במקרר ואז שוב 3 שכבות זהות, מצננים.
בהצלחה, בתאבון ושוב תודה ענקית על הארוח המקסים
הי יקירתי,
ניסיתי לשחזר עבורך את המתכון וזה מה שיצא:
שכבה ראשונה חומה - כוס תמרים רכים קצוצים, 2 כפות מיץ לימון, וניל, קמצוץ מלח, 1/4 כוס אבקת חרובים, 1/4 כוס אבקת קקאו, כוס וחצי שקדים טחונים, כוס קוקוס טחון, 1/2 כוס קשיו טחון - מעבדים תמרים לממרח, מוסיפים את שאר החומרים, מעבדים לבצק.
שכבה שניה פירות יער מעוכים
שכבה שלישית קרם לבן - כוס קשיו ומקדמיה (חצי חצי), כוס חלב קוקוס, 1/4 כוס אגבה או דבש, כף מיץ לימון, כף וניל, מלח, 1/2 כוס שמן קוקוס מומס - מעבדים את כל החומרים ומוסיפים שמן קוקוס בסוף, מעבדים למרקם קרמי.
מסדרים את העוגה בשכבות, 1/2 כמות שכבה חומה, דובדבנים, 1/2 קרם, לצנן במקרר ואז שוב 3 שכבות זהות, מצננים.
בהצלחה, בתאבון ושוב תודה ענקית על הארוח המקסים |L|