על ידי יעלפו_מהמושב* » 24 יוני 2008, 11:42
חלב קשיו
ואוו! כל כך קרמי וטעים! ממש קשה להאמין!
מה שעשיתי הוא כזה: בבלנדר - קשיו ומים (ביחס של 2:1 בערך, אולי אפילו 3:1 - לטובת המים)- אחרי הערבוב הראשוני עצרתי לטעום, ומה אני אגיד לכם? ממש חלב!
הוספתי- המון קרח, 2 נקטרינות, 2 תמרים ובלינדרתי שוב. יצא מדהים. שתיתי שתי כוסות ובאמצע השלישית, רגע לפני שהתפקעה לי הבטן (נו, זה כל כך טעים!) עצרתי, מילאתי את הכוס במה שנשאר בבלנדר ואחסנתי במקרר בינתיים (הערכה: המשקה לא ישרוד שם לאורך זמן, בזכות הטעם, לא בגלל עמידות לקויה).
ושאלה- באיזו תדירות, אם בכלל, אתם שותים משקה כזה? בשלי היו לפחות 50 גרם קשיו (אולי יותר, אולי פחות, זו הערכה גסה)- באיזו תדירות מומלץ לצרוך כמות כזו של אגוזים/שקדים?
[h=2]חלב קשיו[/h]
ואוו! כל כך קרמי וטעים! ממש קשה להאמין!
מה שעשיתי הוא כזה: בבלנדר - קשיו ומים (ביחס של 2:1 בערך, אולי אפילו 3:1 - לטובת המים)- אחרי הערבוב הראשוני עצרתי לטעום, ומה אני אגיד לכם? ממש חלב!
הוספתי- המון קרח, 2 נקטרינות, 2 תמרים ובלינדרתי שוב. יצא מדהים. שתיתי שתי כוסות ובאמצע השלישית, רגע לפני שהתפקעה לי הבטן (נו, זה כל כך טעים!) עצרתי, מילאתי את הכוס במה שנשאר בבלנדר ואחסנתי במקרר בינתיים (הערכה: המשקה לא ישרוד שם לאורך זמן, בזכות הטעם, לא בגלל עמידות לקויה).
ושאלה- באיזו תדירות, אם בכלל, אתם שותים משקה כזה? בשלי היו לפחות 50 גרם קשיו (אולי יותר, אולי פחות, זו הערכה גסה)- באיזו תדירות מומלץ לצרוך כמות כזו של אגוזים/שקדים?