על ידי לימונדה* » 19 יולי 2012, 09:05
ממשיכה את הכיוון- אוכל אסיאתי כעיקרון ממש נחמד וקליל בקיץ:
- סלטים קרירים וקראנצ'ים עם זרעונים. הסלט של קואלה נקרא ממש טעים.
אני עושה וורסיה אחרת על אותו דבר- כרוב אדום דק, גזר מגורד, סלרי, זרעוני חמניות, הרבה עישבי תיבול- נענע, קוזברה, רוטב דומה לזה מהסלט איטריות הקר.
- עלי אורז מגלגלים רולים summer rolls זה פשוט גאוני! מאד קל אחרי שלומדים את העיקרון ולא צריך לבשל, להדליק גז או תנור.
שמים בפנים ירקות, עשבי תיבול, עוף קר (אם יש שאריות), איטריות אורז, טופו, ובעצם כל מה שרוצים. טובלים ברוטב על בסיס רוטב דגים, לימון, סוכר, סויה ושמן שומשום).
- פורסים מלפפונים דק דק. קולים זרעי שומשום. מכינים רוטב אסיאתי: חומץ אורז, קצת סוכר, סויה ושמן שומשום.
מילה לאמא של
נושקי וטלהצ'וק: לגבי "הפרודוקטים" האסייאתים שווה מאד לקנות אותם למזווה (פעם היה קשה להשיג. היום בכל מכולת מוצאים אצות, שמן שומשום וסויה).
לומדים את החומרים ומה אוהבים ואפשר בשניות לעשות רוטב לסלט. ילדים מתאהבים בטעמים- מליחות, מתיקות, חמיצות ומי שאוהב גם חריף.
ממשיכה את הכיוון- אוכל אסיאתי כעיקרון ממש נחמד וקליל בקיץ:
[list]
[*] סלטים קרירים וקראנצ'ים עם זרעונים. הסלט של קואלה נקרא ממש טעים.
[/list]
אני עושה וורסיה אחרת על אותו דבר- כרוב אדום דק, גזר מגורד, סלרי, זרעוני חמניות, הרבה עישבי תיבול- נענע, קוזברה, רוטב דומה לזה מהסלט איטריות הקר.
[list]
[*] עלי אורז מגלגלים רולים summer rolls זה פשוט גאוני! מאד קל אחרי שלומדים את העיקרון ולא צריך לבשל, להדליק גז או תנור.
[/list]
שמים בפנים ירקות, עשבי תיבול, עוף קר (אם יש שאריות), איטריות אורז, טופו, ובעצם כל מה שרוצים. טובלים ברוטב על בסיס רוטב דגים, לימון, סוכר, סויה ושמן שומשום).
[list]
[*] פורסים מלפפונים דק דק. קולים זרעי שומשום. מכינים רוטב אסיאתי: חומץ אורז, קצת סוכר, סויה ושמן שומשום.
[/list]
מילה לאמא של [po]נושקי וטלהצ'וק[/po]: לגבי "הפרודוקטים" האסייאתים שווה מאד לקנות אותם למזווה (פעם היה קשה להשיג. היום בכל מכולת מוצאים אצות, שמן שומשום וסויה).
לומדים את החומרים ומה אוהבים ואפשר בשניות לעשות רוטב לסלט. ילדים מתאהבים בטעמים- מליחות, מתיקות, חמיצות ומי שאוהב גם חריף.