על ידי אמא_אדמה* » 16 יוני 2007, 20:37
אופק, בייבוש בשמש של פירות , ירקות פת-שמש (
מאפים נאים) - לאיזה טמפ' מגיע המזון ? לא גבוה מדיי?
ומה דעתך על הרעיון הזה של יו יו מקנדה.. :
"אז הנה לכם רעיון (אנחנו השתמשנו בזה כדי ליבש עגבניות, אבל אין סיבה שזה לא יעבוד עם פירות וירקות אחרים).
מסדרים בתבניות אפיה (חוצים וממליחים קודם, לפי הצורך) ושמים בתנור הסולרי שיש כמעט לכולנו, דהיינו - האוטו.
לנו הייתה מזדה 121 קטנה, אז שמנו 2-3 תבניות על המשטח שמתחת לשמשה האחורית - אבל, שוב, לא ממש חשוב, כל זמן שהאוטו בשמש"
אופק, בייבוש בשמש של פירות , ירקות פת-שמש ([po]מאפים נאים[/po]) - לאיזה טמפ' מגיע המזון ? לא גבוה מדיי?
ומה דעתך על הרעיון הזה של יו יו מקנדה.. :
"אז הנה לכם רעיון (אנחנו השתמשנו בזה כדי ליבש עגבניות, אבל אין סיבה שזה לא יעבוד עם פירות וירקות אחרים).
מסדרים בתבניות אפיה (חוצים וממליחים קודם, לפי הצורך) ושמים בתנור הסולרי שיש כמעט לכולנו, דהיינו - האוטו.
לנו הייתה מזדה 121 קטנה, אז שמנו 2-3 תבניות על המשטח שמתחת לשמשה האחורית - אבל, שוב, לא ממש חשוב, כל זמן שהאוטו בשמש"