על ידי ריקוד_החיים* » 11 אוגוסט 2009, 16:45
הי רוני
שמעתי שאתה מבין בענייני חרובים, אז יש לי כמה שאלות קטנות:
איך אתה שומר את החרובים לאורך השנה, מהקטיף? בשנה שעברה, בבית ההורים (בדרום, ליד ב"ש) הם נשמרו לי לאורך חודשים ארוכים. השנה עברתי לאיזור נתניה, ליקטתי חרובים (מהזן הבשרני), ואחרי שבועיים הם כבר היו מלאים ברחשים...
איך מכינים אבקת חרובים (נאה - raw) בבית? אני מניח שמייבשים בשמש, וצריך למצוא דרך יעילה להיפטר מהגרעינים?
ואם בגרעינים עסקינן - איך (אם בכלל) אפשר לאכול אותם?
תודה!
הי רוני
שמעתי שאתה מבין בענייני חרובים, אז יש לי כמה שאלות קטנות:
איך אתה שומר את החרובים לאורך השנה, מהקטיף? בשנה שעברה, בבית ההורים (בדרום, ליד ב"ש) הם נשמרו לי לאורך חודשים ארוכים. השנה עברתי לאיזור נתניה, ליקטתי חרובים (מהזן הבשרני), ואחרי שבועיים הם כבר היו מלאים ברחשים...
איך מכינים אבקת חרובים (נאה - raw) בבית? אני מניח שמייבשים בשמש, וצריך למצוא דרך יעילה להיפטר מהגרעינים?
ואם בגרעינים עסקינן - איך (אם בכלל) אפשר לאכול אותם?
תודה!