על ידי אלמונית* » 07 ינואר 2015, 01:26
מסקנות שלי מהניסיונות עם שייק ירוק עד עכשיו:
קצת נענע זה מעולה.
קייל זה איכסה. (מייצרים מזה מכוניות, לא?...)
נבטים זה לא מתאים לשייק.
אפשר להתפנק עם פירות, מה קרה. רוצים שיהיה טעים! אז לא לקמץ.
מתכון כללי שאהוב עלי:
ירוקים: הרבה חסה, פטרוזיליה עם הגבעול, מעט נענע, מעט כוסברה, עלי חומעה אם יש (חמצמצים. החקלאי האורגני שלנו מגדל. את הירוקים אני קונה אצלו; שאר הפירות והירקות בד"כ לא אורגניים אצלי).
פירות: בננה, תפוח (מתוק או חמצמץ), אפרסמון.
זרעונים: פשתן טחון, לפעמים גם זרעוני דלעת טחונים.
יוצא מעולה. אני ממלאת את הבלנדר עד קו הגמר (מוסיפה בערך כוס מים). חצי שותה מיד וחצי שומרת בצנצנת ליום שאחרי.
[b]מסקנות שלי[/b] מהניסיונות עם שייק ירוק עד עכשיו:
קצת נענע זה מעולה.
קייל זה איכסה. (מייצרים מזה מכוניות, לא?...)
נבטים זה לא מתאים לשייק.
אפשר להתפנק עם פירות, מה קרה. רוצים שיהיה טעים! אז לא לקמץ.
[b]מתכון[/b] כללי שאהוב עלי:
ירוקים: הרבה חסה, פטרוזיליה עם הגבעול, מעט נענע, מעט כוסברה, עלי חומעה אם יש (חמצמצים. החקלאי האורגני שלנו מגדל. את הירוקים אני קונה אצלו; שאר הפירות והירקות בד"כ לא אורגניים אצלי).
פירות: בננה, תפוח (מתוק או חמצמץ), אפרסמון.
זרעונים: פשתן טחון, לפעמים גם זרעוני דלעת טחונים.
יוצא מעולה. אני ממלאת את הבלנדר עד קו הגמר (מוסיפה בערך כוס מים). חצי שותה מיד וחצי שומרת בצנצנת ליום שאחרי.