לקח לי זמן להבין שמישהו מחזיר לי תשובה על הבלבלה בחיתולים... בכלל לא השתמשתי בדפבית עד היום, ופתאום אני לא מבינה איך הסתדרתי בלי!.. תודה!
בכיף גדול! @}
לא יודעת אם אספיק להתקשר את עדיין מוזמנת להתקשר - זה בד"כ הדרך המהירה יותר לתקשר איתי
ובכ"ז- הבנתי שניסית הרבה כל מיני ניסיתי מאדר איז (one size וסנדי), קושיז (את כל הדגמים), swaddlebees (הדגם שצריך כיסוי, עם רפידת ספיגה מהמפ) וטוטס בוטס (כל הדגמים חוץ מהחדש דנדש)ץ
למה ההמפ לא משהו? לא הרגשתי שהוא סופג יותר מבמבוק.
ואם נשארת עם הטוטסבוטס אכן נשארתי איתם
אז למה גם עם חיתולי כיס? כי רציתי לנסות חיתול כיס (למרות שחשבתי שזה לא מתאים לי, אבל הייתי חייבת לנסות כדי לדעת בוודאות). ואכן זה לא בשבילי, החיתולי כיס (אין לי סבלנות להתעסק עם הוצאה/הכנסה של הרפידות).
יש עדיפות? זה אישי כ"כ (כמעט כמו בחירת בושם - מה שאת אוהבת, אולי יגרום למישהי אחרת בחילה

) אין דרך אחרת לדעת - רק לנסות ולראות מה עושה לך את זה

_ובגלל שהצצתי אצלך קצת עלו לי עוד שאלות-
על קנייה באינטרנט ושליחה בחו"ל/ מחו"ל_ מה השאלות?... עכשיו שיש יבואניות של החיתולים בארץ, לדעתי, עדיף לקנות מהן (למקרה שיש שאלות/בעיות - התקשורת נוחה וזמינה יותר).
על עריכת הדף חיתולים- זה בכוונה שיש ביקורת רק על מה שיש בארץ? חבל לי... יש שם חיתולים שלא מיובאים ארצה! תני לי דוגמה - אולי אני לא זוכרת טוב מה הולך שם בדף.
חוץ מזה, נראה לי שיש שם ביקורות על
המון סוגים של חיתולים.
ועל מנשאים- אולי אולי יש לך איזה מנשא מסורתי ותוכלי לספר איך הוא? [אחרי שאיבדתי את המנסארי אני מנסה לשכנע את האיש שמנשא כזה מבד יותר טוב ממנשא ילקוט.. ] אני לא ממש הכתובת לעניין המנשאים - ניסיתי את maya wrap sling, קוזי ותליני - ונשארתי עם
תליני כי הוא הכי נוח לי.
מנשא מסורתי זה מאי טאי? כמו קוזי? הוא מעולה לביצוע עבודות בית

והוא שירת אותי מצויין בתקופה שהצדיק שלי לא היה מוכן שאני אזוז ממנו מילימטר...
נראה לי שעניתי על הכל. אם פיספסתי - שאלי שוב. והכי טוב - תתקשרי!
שיהיה אחלה יום @}
[u]לקח לי זמן להבין שמישהו מחזיר לי תשובה על הבלבלה בחיתולים... בכלל לא השתמשתי בדפבית עד היום, ופתאום אני לא מבינה איך הסתדרתי בלי!.. תודה![/u]
בכיף גדול! @}
[u]לא יודעת אם אספיק להתקשר[/u] את עדיין מוזמנת להתקשר - זה בד"כ הדרך המהירה יותר לתקשר איתי :-)
[u]ובכ"ז- הבנתי שניסית הרבה כל מיני[/u] ניסיתי מאדר איז (one size וסנדי), קושיז (את כל הדגמים), swaddlebees (הדגם שצריך כיסוי, עם רפידת ספיגה מהמפ) וטוטס בוטס (כל הדגמים חוץ מהחדש דנדש)ץ
[u]למה ההמפ לא משהו?[/u] לא הרגשתי שהוא סופג יותר מבמבוק.
[u]ואם נשארת עם הטוטסבוטס[/u] אכן נשארתי איתם :-D
[u]אז למה גם עם חיתולי כיס?[/u] כי רציתי לנסות חיתול כיס (למרות שחשבתי שזה לא מתאים לי, אבל הייתי חייבת לנסות כדי לדעת בוודאות). ואכן זה לא בשבילי, החיתולי כיס (אין לי סבלנות להתעסק עם הוצאה/הכנסה של הרפידות).
[u] יש עדיפות?[/u] זה אישי כ"כ (כמעט כמו בחירת בושם - מה שאת אוהבת, אולי יגרום למישהי אחרת בחילה :-)) אין דרך אחרת לדעת - רק לנסות ולראות מה עושה לך את זה :-)
_ובגלל שהצצתי אצלך קצת עלו לי עוד שאלות-
על קנייה באינטרנט ושליחה בחו"ל/ מחו"ל_ מה השאלות?... עכשיו שיש יבואניות של החיתולים בארץ, לדעתי, עדיף לקנות מהן (למקרה שיש שאלות/בעיות - התקשורת נוחה וזמינה יותר).
[u]על עריכת הדף חיתולים- זה בכוונה שיש ביקורת רק על מה שיש בארץ? חבל לי...[/u] יש שם חיתולים שלא מיובאים ארצה! תני לי דוגמה - אולי אני לא זוכרת טוב מה הולך שם בדף.
חוץ מזה, נראה לי שיש שם ביקורות על [b]המון[/b] סוגים של חיתולים.
[u]ועל מנשאים- אולי אולי יש לך איזה מנשא מסורתי ותוכלי לספר איך הוא? [אחרי שאיבדתי את המנסארי אני מנסה לשכנע את האיש שמנשא כזה מבד יותר טוב ממנשא ילקוט.. ][/u] אני לא ממש הכתובת לעניין המנשאים - ניסיתי את maya wrap sling, קוזי ותליני - ונשארתי עם [url=http://talinibaby.com/]תליני[/url] כי הוא הכי נוח לי.
מנשא מסורתי זה מאי טאי? כמו קוזי? הוא מעולה לביצוע עבודות בית :-D והוא שירת אותי מצויין בתקופה שהצדיק שלי לא היה מוכן שאני אזוז ממנו מילימטר...
נראה לי שעניתי על הכל. אם פיספסתי - שאלי שוב. והכי טוב - תתקשרי!
שיהיה אחלה יום @}