שי האופה

שליחת תגובה

זה גם אישי וגם אנושי
קוד אישור
הזן את הקוד בדיוק כפי שהוא מופיע. כל האותיות הן אותיות גדולות.
סמיילים
|יד1| |תינוק| |בלונים| |אוף| ;-) :-] |U| |נורה| |עוגה| |גזר| |אפרוח| 8-) :'( {@ :-) |L| :-D |H| ((-)) (()) |יש| |רעיון| {} |#| |>| |שקרן| >:( <:) |N| :-0 |תמר| :-S |מתנה| |<| :-( ZZZ :-| |*| :-/ :-P |עץ| |!| |-0 |Y| :-9 V :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode פעיל
[img] פעיל
[url] פעיל
סמיילים פעילים

צפיה מקדימה של הנושא
   

הרחב תצוגה צפיה מקדימה של הנושא: שי האופה

שי האופה

על ידי טורקיז* » 13 ינואר 2014, 13:33

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שלום שי האופה,
קראתי את ההודעה שלך לגבי ייעוץ בנוגע לפתיחת עסק קטן. אתה עדיין מייעץ ?
תודה

שי האופה

על ידי מנטרה* » 28 יולי 2013, 21:19

ברוך השב :-)

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 28 יולי 2013, 14:47

שבוע טוב.
מזמן לא הייתי פה

שי האופה

על ידי מיכל* » 05 יולי 2012, 14:29

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

היי, תודה שענית לי. הכוונה שהם יהיו בכלוב מרווח במרפסת.

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 05 יולי 2012, 12:13

לדעתי הכל אפשרי
אבל מבחינתך איך תסתדרו עם הריח והלכלוך

שי האופה

על ידי מיכל* » 15 אפריל 2012, 08:34

שלום שי
מה יש לך לומר על גידול תרנגולות בבית?
מיכל

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 04 מרץ 2012, 15:39

שבוע טוב שכולם!

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 19 פברואר 2012, 19:48

אילו טיפים אתה מחפש ?
גידול ?
מזון?
רכישה ראשונית?

שי האופה

על ידי יוסף* » 07 פברואר 2012, 11:47

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שי שלום
אני בעניין גידול תרנגולות אורגניות למאכל
אם תוכל לעזור לי בטיפים
תודה

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 17 ינואר 2012, 14:45

מזמן לא ראיתי את הדף שלי
אז אני פה...

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 01 ינואר 2012, 13:23

אולי בתל אביב יותר חמים
אצלינו קפוא.
בהצלחה

שי האופה

על ידי ירח_לבן* » 31 דצמבר 2011, 21:38

תל אביב...

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 31 דצמבר 2011, 21:21

מקווה שתצליחי
אצלי לא יצא כלום מהזנגוויל
אולי העונה לא ממש מתאימה
מאיפה את בארץ ?

שי האופה

על ידי ירח_לבן* » 29 דצמבר 2011, 14:25

אה, ותודה על כל התשובות שעכשו אני מגלה כאן... :-)
אנסה גם זנגויל בהזדמנות

שי האופה

על ידי ירח_לבן* » 29 דצמבר 2011, 14:21

פדיחה אבל עוד לא שתלנו...
מאוחר מדי?

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 29 דצמבר 2011, 09:36

אני רוצה להזכיר אצלי בדף משהו שכתבתי בדף אחר.
ראיתי לא מעט שאלות בנושא הקמת עסק קטן.
במידה ויאספו כמה אנשים ואחד מהם יארח בביתו (מאיזור המרכז בלבד! כתבו לי כמה אנשים למייל אך הם מהצפון ואין לי יכולת להגיע לצפון)
אשמח לתת סדנא קצרה על פתיחת עסק מהבית ושווקו בארץ ובעולם.
הסדנא כמובן ללא תשלום (לפני שמנהלי האתר פה יתחילו עם מחיקות) - בהתנדבות.
תוכלו לפנות אלי פה בדףהבית
במייל - [email protected]
איך שתירצו.
אני חושב שלכל בית צריך עסק קטן שמתנהל מתוכו, זו דעתי.
שי

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 26 דצמבר 2011, 15:42

חג שמח גם לך "מאמינה בטוב"
אני שמח לחלוק!

שי האופה

על ידי מאמינה_בטוב* » 25 דצמבר 2011, 20:31

תודה לך שאתה חולק את הידע שלך, חג שמח לך.

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 25 דצמבר 2011, 18:48

לגבי שימוש בסודה, חייב לנסות כמויות ולהבין לבד מה טוב עבורך.
אני התחלתי בכמות זהה לאבקת הכביסה שהייתי שם וזה עובד מצויין.
הסודה "מרימה" את האלקליות של המים והדבר מסייע להסרת לכלוך שומני קל וכמובן זיעה.
את הסודה אני שם ישירות בתוך התוף, שם מעט בגדים.... מעט סודה.... שוב מעט בגדים.... מעט סודה וכו'
הכביסה יוצאת בסדר גמור (לא פחות טוב מאבקה כימית שניסיתי בעבר)
אני שם בתא המרכך - חומץ פשוט וזול, הוא מוריד אלקליות במים (במידה ונותרה) ומנטרל ריחות רעים.
זהו בגדול
מקווה שסייעתי

שי האופה

על ידי מאמינה_בטוב* » 24 דצמבר 2011, 23:29

שי הי,
אם תוכל לכתוב איך אתה מכבס עם סודה לשתייה ?
במקום אבקת הכביסה ?
באיזו כמות למכונה ?
ועוד פרטים שנראים לך עוזרים למי שעדיין לא משתמש.
תודה לך

שי האופה

על ידי הדס_מצוי* » 24 דצמבר 2011, 16:36

רק עכשיו ראיתי את התייחסותך אלי בדף צמחי מרפא.
תודה.
אמבטיות וליפה כן.
מדיטציות וחוקנים לא.

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 12 דצמבר 2011, 17:37

לכל חובבי הגינון
זה הזמן המתאים ביותר לזריעת שום.
פשוט, לפרק את ראש השום לשיניים, כל שן לטמון באדמה עם הצד הרחב כלפי מטה.
לכסות מעט ולהשקות.
עוד כמה חודשים יהיו לכם ראשי שום נהדרים וטריים.
בהצלחה

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 15 נובמבר 2011, 15:58

אני מקנא בך

שי האופה

על ידי חגית_פ* » 13 נובמבר 2011, 23:23

יוצאים לנו תירסים לתפארת כבר כמה שנים.

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 12 נובמבר 2011, 15:50

יזרע בהצלחה, כן
לגבי פרי אני בספק אם יוציא בקור הזה.
תירס מתוק זקוק לשעות חום מרובות ומים רבים.

שי האופה

על ידי חגית_פ* » 12 נובמבר 2011, 00:28

רק חייבת לתקן אותך שתירס נזרע כרגע בהצלחה מרובה ...
אולי כי לא ממש חורף אצלנו ??!!

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 29 אוקטובר 2011, 09:10

אכן נתקלתי לא מעט בפרסומות כולל מספרי טלפון וכתובות מייל.
תמוה היה לי העניין שממני ביקשו להסיר את הכינוי או את הכיתוב.....
אני פה לא על מנת להתפרנס אלא מתוך רצון לתת.
מי שישאל יקבל תשובה ומי שיזמין אותי לסדנא יקבל אותה

שי האופה

על ידי באבאיו_על_העץ* » 29 אוקטובר 2011, 06:01

שלום שי כמו שכבר התנסתה יש מספר לא קטן של אנשים כולל מנהלת האתר שפשוט מתעסקים בשטויות
אם זה שם הקינוי שאתה בוחר ואם זה בקשר לפרטים שולים
עצוב לי לראות מה אולך לקראות פה
רק תזכור דבר אחד על תאבד את התמימות
יש אנשים שבאמת נהנים מהמידע שאתה חולק איתנו

שי האופה

על ידי מאמינה_בטוב* » 29 אוקטובר 2011, 01:44

תודה על ניסיונך לעזור לי.

שי האופה

על ידי אהבת_עולם* » 28 אוקטובר 2011, 00:56

_רשמת : "אני בדפבית".......
מה זה אומר ?
אני ממש ירוק באתר הזה ובקושי מסתדר.
יש פה תאי דואר כמו בתפוז ?_

דפבית הכוונה ל-דף בית אישי. (אתה יכול ללחוץ על הקישור לקרוא הסבר.)
בגדול, זה הדף האישי של כל אחד, שבו הוא מספר על עצמו (אם הוא רוצה), ואפשר שם לפנות אליו, להתכתב איתו וכו'.
בדיוק כמו שאנחנו עושים בדף הזה שהוא דף בית אישי שלך.
לדף הבית האישי של מישהו מגיעים על ידי הקלקה על הכינוי שלו.
למשל ירח לבן כתבה לך שהיא נמצאת בדף הבית שלה, כלומר עליך להקליק על המילים ירח לבן וכך תגיע לדף שלה, ותוכל לכתוב לה שם, והיא תראה את זה ותענה לך בדף שלך.

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 27 אוקטובר 2011, 17:49

שוחחתי עם חבר אך לצערי הוא מכסימום מגיע למודיעין.
הוא טוען שתחרות המחירים לא משאירה רווח לאחר הוצאות נסיעה ולכן לא משתלם.
כל כך חבל שיש כה מעט רווח בנושא כה חשוב, הרי מה שקורה בסוף זה שלמען הגדלת רווחים מתחילות קומבינות מטורפות ומסוכנות.
צר לי שלא סייעתי הפעם

שי האופה

על ידי מאמינה_בטוב* » 25 אוקטובר 2011, 10:46

שמחה לקבל המלצה על מדביר באיזור המרכז . תודה

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 24 אוקטובר 2011, 21:17

ירח.....
שתלת ?
אפשר להעלות תמונות לפה ?

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 22 אוקטובר 2011, 07:54

תודה על הפרגונים

שי האופה

על ידי איילת_א* » 21 אוקטובר 2011, 21:32

שי, תודה רבה על התשובות ועל הידע שאתה משתף@}

הרבה הצלחה!@}

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 21 אוקטובר 2011, 16:58

אגב ירח....
גם זנגוויל נוהג כמו תפודים,
שימי אותו במקום חשוך והוא יתחיל להוציא זרעים עם גבעול ירוק,
את הזרע ניתן לטמון באדמה או בעציץ ולגדל זנגוויל טרי לבד.

שי האופה

על ידי מאמינה_בטוב* » 20 אוקטובר 2011, 20:52

תודה

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 20 אוקטובר 2011, 19:38

איילת,
צר לי כי איני יכול להגיב על יצרנים אחרים.
והייתי מאוד רוצה!
אני מייצר את שלי ואני יכול להעיד רק על שלי,
יש לי כימאית בעלת תואר שני מאחורי, ומאחוריה יש 20 שנות נסיון בתמרוקים ותרופות.
יש לי את האמת שלי ואני מקפיד רק על מוצרים טבעיים במאה אחוזים.
עניתי למעלה ואחדד שוב,
יש לי כיצרן אפשרות לייצר קרם עם 96% חומרים טבעיים ואת הנותרים, חומרים סנתטים. לפי החוק מותר לי לכתוב כי הקרם הוא 100% טבעי (כך מתיר לי החוק),
אני לא מייצר!
כך אני.
לבני הבית שלי אני מקפיד על טבעיות וכך גם בעסק (שהוא אגב כלל לא שלי אלא של רעייתי).

לגבי ירח,
הבונקלך הללו שיוצאים מהתפוד הם הזרעים, קחי כזה אחד וטמני באדמה או עדיף בעציץ עם אדמת גידול.
לאחר מכן העבירי את העציץ לאדמה והשקי.....
עוד שלושה חודשים תוכלי לקבל תפודים קטנים וטעימים כמו שמעולם לא אכלת!
זה ממש הזמן עכשיו לשתילת חורף, אם יש לך אדמה אני מפציר בך לא לפספס.
כל שאלה.... לפה, אני פה.
אגב...
רשמת : "אני בדפבית".......
מה זה אומר ?
אני ממש ירוק באתר הזה ובקושי מסתדר.
יש פה תאי דואר כמו בתפוז ?

שי האופה

על ידי ירח_לבן* » 20 אוקטובר 2011, 11:47

הי,
תודה על התגובה.
אשמח לעוד פרטים בנושא תפוחי האדמה... פשוט שמים בבור באדמה ויצמחו לי שם תפוחים חדשים?
אני בדפבית, תודה

שי האופה

על ידי איילת_א* » 20 אוקטובר 2011, 10:03

נראה לי יותר הגייני ונוח...

מה לגבי יצרנים כמו ד"ר ברונר ואחרים, המייצרים סבון נוזלי? לדבריהם טבעי 100%...

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 20 אוקטובר 2011, 08:00

בוקר טוב,
אנו מייצרים סבון מוצק בלבד כרגע.
סבון נוזלי לצערי לא ניתן לייצר טבעי במאה אחוזים, כך גם קרמים. לכן כרגע אנו לא שם.
לגבי קרמים, הכימאית שלנו קראה כמה מאמרים לאחרונה המספרים כי יש כנראה איזו פריצת דרך חדשה ואנו בודקים זאת כרגע.
מעניין אותי לדעת, כמובן שלא אחטט, אך מדוע ההתעניינות רק בנוזלי ? (רק אם אפשר...)

שי האופה

על ידי איילת_א* » 19 אוקטובר 2011, 23:18

הי שי,

כתבת שאתם מייצרים סבון טבעי. מדובר בסבון נוזלי?...

אם כן, אשמח לפרטים.

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 19 אוקטובר 2011, 20:00

צודקת לחלוטין!
אכן קטנוניות,
ואכן פטריה חד תאית.

שי האופה

על ידי תבשיל_קדרה* » 19 אוקטובר 2011, 19:44

סלח לי, שי, על הקטנוניות,
אבל שאור אינו בקטריה. למיטב ידיעתי, הוא מבוסס על פטריות.

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 19 אוקטובר 2011, 19:11

אני לא מכיר את המתכון לכן לא יודע איך להמיר.
בגדול, לכל קילו קמח מלא יש להוסיף בין 300 ל-600 מ"ל שאור נוזלי.
כיוון ששאור הוא בקטריה זללנית אך די עצלנית.... בחורף ובקיץ יש לה תגובות שונות, לכן יש להתנסות בכמויות ולהכיר את השאור שלך.
גם מים רוויי אבן ונטולי אבן משפיעים על השאור.
בהצלחה

שי האופה

על ידי רובי* » 19 אוקטובר 2011, 18:54

אולי אתה יכול להסביר איך ממירים מתכון של לחם עם שמרים ללחם ללא שמרים ועם שאור?

תודה :)

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 19 אוקטובר 2011, 17:36

חילבה אני ראשית טוחן אחר כך מוסיף מים ולימון, מלח ופלפל....... מערבב וזהו.
לפעמים אני משרה גרגרי חילבה שלמים בלילה ובבוקר פשוט אוכל אותם רכים ומרים. טעים!
חרדל אני טוחן ומבשל עם מעט סוכר ומלח, חומץ ומים (בכמות שווה) על אש קטנה כרבע שעה...... יאמי !
אגב, כעת העונה של החרובים ויש בטבע טונות !
אני מכין מהם קפה חרובים - יש לי בלוג בתפוז ושם יש מאמר קצר על ההכנה, תוכלי לקרוא שם אם תחפצי.

שי האופה

על ידי מאמינה_בטוב* » 19 אוקטובר 2011, 05:17

או-קיי, סיקרנת אותי.
אתה מוכן לכתוב איך אתה מכין חילבה, ומימרח חרדל ?
תודה
אני מתרשמת ממך כאדם שמביא איתו נתינה לעולם, וזה מרגש !

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 18 אוקטובר 2011, 18:13

אני מש לא יודע כמויות,
קילו קמח..... בערך כף וחצי מלח, שתי כפות סוכר, שתי כפות שמן... ומים עד שהבצק מרגיש נוח לעבודה (לא דביק מידי).
לשים היטב, נותנים לנוח בערך חצי שעה שעה...
ואז צרים צורות ומניחים על סאג'
ואני אתעלם מכך שנתתי לך מתכון לאש בשבת.
אנא שתפי אותי איך יצא בבקשה
אגב, להיכן הטיול ?

שי האופה

על ידי בריג'י_נומושי* » 18 אוקטובר 2011, 15:13

_ שי נשמה מה בנוגע ליחסי כמויות ,לא נולדתי עם זה.. אני מוציאה טיול בשבת ולא בא לי לאלתר בבייסיק. :)אאלתר בתיבול
תודה מראש
וחג היום ממש שמח!

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 17 אוקטובר 2011, 15:38

פיתות בחיק הטבע ?
קמח מלא, מים, מלח..... אפשר מעט שמן.
זהו מערבבים, לשים, יוצרים צורה ומניחים על סאג'.
הן כמובן לא תתפחנה ותיפתחנה אבל הטעם...... נהדר.

לגבי הכינוי,
הסדנאות שאי מקיים אינן עיסוק, לא צדדי ולא ישיר ולא קדמי או אחורי !
אלו הסברים קצרים על מנת שכולם יחלו באפיית המוצר הבסיסי ביותר (לחם) בבית, יקבלו טעימה מגידול אורגני גם בבתים משותפים, יכירו מעט צמחי מרפא וכו'
זוהי שליחות ולא עיסוק.
כך אני מאמין שראוי ורצוי לנהל את החיים,
אני מנסה על חשבון הזמן עם משפחתי, לחבר אנשים שאינם מכירים את צורת החיים הזו.
המחיר שאני גובה הוא מגוחך ונועד בעיקר לשלם את הוצאות הנסיעה שלי לבית הלקוח.
אני שי האופה כבר שנים, שם החל הכל, שם החלו חיי לזרום בכוון בריאות.
אם עדיין אתם חושבים שאין זה ראוי כי אקרא לעצמי בכינוי שכביכול מעיד על עיסוקי, אמחק את הסדנאות מדף הבית.
אז כבר הכינוי לא יעיד על עיסוקי.
ובכן אם כך תחליטו ראו עצמכם חופשיים לפי חוקי האתר למחוק את הסדנאות מדף הבית שלי.
מקובל ?

שי האופה

על ידי בריג'י_נומושי* » 17 אוקטובר 2011, 13:59

גיל ההופא :)

הי, חג שמייח!

תחלוק איתי מתכון לפיתות בחיק הטבע נטולות חיות (שמרים ,שאור) אבל טעימות ביותר ?

שי האופה

על ידי עורכת* » 17 אוקטובר 2011, 13:51

אני מקיים סדנאות קצרות בביתם של אנשים בנושא לחם ומחמצת שאור
שי היקר,
אנא אל תחשוב שיש פה עניין אישי. יש פה כלל של האתר שחל על כולם. אם אתה גובה כסף על הסדנאות הללו (גם כעיסוק צדדי ביותר) אזי יש לשנות את הניק. לא משתמשים בבאופן בניקים שמעידים על העיסוק (אפילו אם הוא חלקי).
אנא קבל זאת בהבנה וראה את עצמך כמוזמן לפה בהחלט.
תודה

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 17 אוקטובר 2011, 13:20

שלום לכולם,
הכינוי של הוא שי האופה ! זה הכינוי שלי ואין זו פרנסתי כלל! אני אופה כדרך חיים, לפרנסתי אני איש שכיר בחברה גדולה.
לכן "האופה" אינו פרסומת כלל ועיקר, קראתי את התקנון ולא ממש מצאתי שם סימן לבעייתיות בכינוי "האופה". אם יכוון אותי מישהו לפסקה ואכן אמצא שיש בעיה, אאלץ לשקול את המשך צעדי כאן.
אני כאן לא על מנת לפרסם או לייצר פרסומת, אני כאן כי יש לי מה לומר ולתת לעולם.
לגבי עדי..., כיוון שאני לא ממש יודע את הסיומת של נטויז'ן אנא עזרי לי, תוכלי לפנות אלי בתפוז (יש לי שם את אותו הכינוי), או לפנות למייל הפרטי שלי shakako בוואלה קום
(אגב...... אסור לפרסם פה מיילים? כי אני רואה שכולם רושים בקודים...)
למאמינה בטוב (אחלה כינוי) אני מכין חילבה (מגרגירים שאני טוחן), מבשל חרדל (מגרגירים שאני טוחן), ממרח חלבה, חומוס.... קפה מחרובים טחונים וכו.
אגב, יש לי בלוג בתפוז, הייתי מאוד שמח לפרסם גם כאן - יש באתר הזה אפשרות לנהל יומן רשת ???

שי האופה

על ידי מאמינה_בטוב* » 16 אוקטובר 2011, 18:42

ברוך הבא !
אשמח לדעת אילו מימרחים אתה מכין בבית,
תודה

שי האופה

על ידי יונת_שרון* » 16 אוקטובר 2011, 10:02

שלום שי וברוך הבא!
לגבי ההערה של קוראת: היא התכוונה לומר שהשימוש במלה ״האופה״ הוא בעייתי כי זה נראה כפרסום לעסק שלך. אתה מוזמן לבחור כינוי אחר ולכתוב אותו כאן, ובלילה יגיעו גמדים וישנו את שם דף הבית האישי שלך בהתאם לכינוי שתבחר.
תודה!

שי האופה

על ידי עדי_ל* » 15 אוקטובר 2011, 23:23

שי,
אשמח לפרטים איך לצור איתך קשר לגבי הסדנאות - מחפשת סדנת מתנה לחבר.
אם תשלח לי מייל זה יהיה נחמד :-)
תודה,
adi135 בנטוויז'ן

שי האופה

על ידי קוראת* » 15 אוקטובר 2011, 21:47

שלום שי,
הניק שלך מנוגד ל{{}}מדיניות הפרסום באתר (פרטים בקישור).
אנא החלף אותו, תודה

שי האופה

על ידי עולם_חדש_מופלא* » 15 אוקטובר 2011, 20:38

קודם כל ברוך הבא.
תתחדש על דף בית אישי (עכשיו כשמופיע הטקסט הזה, הדף שלך נהיה מתוייג יחד שאר דפי הבית).
הכלל הכי חשוב (כך אמר דאגלס אדמס...) הוא: בלי פאניקה!! לאט, לאט...

אתה כבר לא נעלם, אבל השארת הודעה בדף סימן שאלה אחרי השם
אפשר למחוק אותה?

תכף אסדר שהשורה
עריכת כל הדף בסוף הטקסט שלך תיעלם.

שי האופה

על ידי שי_האופה* » 15 אוקטובר 2011, 20:30

קצת התבלגן ????
את מחמיאה כי אני חדש ?
הצורה שלי התבלגנה, אני לא מוצא ידיים ורגלים באתר הזה.
תגידי..... סימן השאלה לידי נעלם או אני עדיין בגדר... נעלם ?

שי האופה

על ידי עולם_חדש_מופלא* » 15 אוקטובר 2011, 20:25

הי שי.
אתה צריך עזרה עם לסדר את הדף?
(ראיתי שקצת התבלגן לך)

שי האופה

על ידי אנונימי » 15 אוקטובר 2011, 20:25

שלום לכולם, אני שי האופה.
בשנים האחרונות אני תר אחר חיים טבעיים ככל שניתן,
אני מגדל ירקות, פירות וצמחי תבלין בגינתי.
אני אופה לחם שאור, מכין בבית ממרחים רבים ומשתדל להאכיל את משפחתי באוכל בריא ומזין.
לאחרונה חברתי לכימאית, יחד אנו מייצרים סבון טבעי בכמה גרסאות.
אני חושב כי הידע לחיים בריאים חייב להיות נגיש, זמין וחינם לכל דורש ומתעניין, לכן אני נותן בשמחה מנסיוני לכל אדם ששואל.
גם מתכונים אני שמח לתת.

שי

חזרה למעלה