על
מי כרוב תוססים (Cabbage rejuvelac / cultured cabbage juice) שמעתי כשמכרה שלי פנתה למרפא טבעי ותיק וידוע ששכחתי את שמו, עם כאבי בטן לא מוסברים, והוא אמר לה שהדרך הכי טובה לייצר חיידקים טובים לעיכול היא על ידי התססה של כרוב במים.
המתכון (מתוך הקישור
Cabbage rejuvelac ): , שהוא גם זהה למתכון שהוא נתן לה:
- 2.5 כוסות דחוסות בחתיכות של כרוב קצוץ דק
- 1.75 כוסות מים
שמים את הרכיבים בתוך צנצנת, ולדחוס את הכרוב פנימה כך שכולו נמצא מתחת לפני המים.
סוגרים את מכסה הצנצנת היטב, ומחכים 72 שעות (3 ימים).
אחרי 3 ימים מוציאים את המים וזורקים את הכרוב. אפשר גם לאכול את הכרוב או להשתמש בו להכנת כל מני מאכלים.
התוצר הסופי נראה ככה:
ואותו אמורים לשמור בקירור.
אחרי שכבר יש לכם מהמיץ במקרר, אפשר להשתמש בקצת ממנו בתור זרז להכנת הצנצנת הבאה, ואז זה לוקח יום אחד במקום שלושה ימים.
פשוט במקום 1.75 כוסות מים במתכון המקורי, שמים 1.5 כוסות מים עם רבע כוס מהמיץ המוכן.
אני עוד לא טעמתי את זה, אבל לפי מה שקראתי, הטעם אמור להיות איפשהו בין סודה לבין מים של יוגורט.
המתכון הזה מופיע בכל מני אתרים באינטרנט לטיפול בתופעות כמו קנדידה ואי אלו מצבים של חוזר איזון בגוף.
על [b]מי כרוב תוססים[/b] (Cabbage rejuvelac / cultured cabbage juice) שמעתי כשמכרה שלי פנתה למרפא טבעי ותיק וידוע ששכחתי את שמו, עם כאבי בטן לא מוסברים, והוא אמר לה שהדרך הכי טובה לייצר חיידקים טובים לעיכול היא על ידי התססה של כרוב במים.
המתכון (מתוך הקישור [url=http://www.healingnaturallybybee.com/articles/pre1.php]Cabbage rejuvelac[/url] ): , שהוא גם זהה למתכון שהוא נתן לה:
[list]
[*] 2.5 כוסות דחוסות בחתיכות של כרוב קצוץ דק
[*] 1.75 כוסות מים
[/list]
שמים את הרכיבים בתוך צנצנת, ולדחוס את הכרוב פנימה כך שכולו נמצא מתחת לפני המים.
סוגרים את מכסה הצנצנת היטב, ומחכים 72 שעות (3 ימים).
אחרי 3 ימים מוציאים את המים וזורקים את הכרוב. אפשר גם לאכול את הכרוב או להשתמש בו להכנת כל מני מאכלים.
התוצר הסופי נראה ככה: [img]http://www.health-spy.com/cabbagefinal0010a.jpg,[/img] ואותו אמורים לשמור בקירור.
אחרי שכבר יש לכם מהמיץ במקרר, אפשר להשתמש בקצת ממנו בתור זרז להכנת הצנצנת הבאה, ואז זה לוקח יום אחד במקום שלושה ימים.
פשוט במקום 1.75 כוסות מים במתכון המקורי, שמים 1.5 כוסות מים עם רבע כוס מהמיץ המוכן.
אני עוד לא טעמתי את זה, אבל לפי מה שקראתי, הטעם אמור להיות איפשהו בין סודה לבין מים של יוגורט.
המתכון הזה מופיע בכל מני אתרים באינטרנט לטיפול בתופעות כמו קנדידה ואי אלו מצבים של חוזר איזון בגוף.