באתר יש [->refs.pl?refs=$title&text=דפים מסוג]
זה דף תיוג
דף להשארה
דף להשארה
דף להשארה הוא תיוג שאמור לעזור לעבודת העריכה של דפי הבית באתר
אם מצאתם אותו בדף הבית שלכם, סימן שמישהו חפץ ביקרכם, והיה לו חשוב שתרגישו כאן טוב ובנוח
בדרך כלל, כאשר דף מוצע למחיקה, הדיון אודות המחיקה נשאר בדף עצמו כקישור שבור, גם אם הוחלט שלא למחוק אותו.
כך, מי שמגיע לדף אחרי זמן מה, יכול לראות את הדיון ולקבל מושג על מה שחשבו מציעים ומתנגדים לפניו.
כאשר מדובר בדפי בית (דף בית אישי) המוצעים למחיקה (בדרך כלל על רקע היעדר מוחלט של פעילות מיום פתיחתם, ובהנחה שהפתיחה בוצעה לפני שנים) - מוטב לא להשאיר דיונים על הצעות מחיקה בדף עצמו.
דף בית שנשאר, אבל עם תוספת של הצעות למחיקה, עשוי לעורר אי נחת במי ששב אליו.
אי לכך, אם דף בית הוצע למחיקה, ומדובר במישהו שאתם מכירים, ויודעים שהוא כאן וירצה את הדף הזה פעיל - מחקו את התיוג "דף למחיקה" והשאירו במקומו את התיוג "דף להשארה"
עריכות נעימות לכולם @}
אם מצאתם אותו בדף הבית שלכם, סימן שמישהו חפץ ביקרכם, והיה לו חשוב שתרגישו כאן טוב ובנוח
בדרך כלל, כאשר דף מוצע למחיקה, הדיון אודות המחיקה נשאר בדף עצמו כקישור שבור, גם אם הוחלט שלא למחוק אותו.
כך, מי שמגיע לדף אחרי זמן מה, יכול לראות את הדיון ולקבל מושג על מה שחשבו מציעים ומתנגדים לפניו.
כאשר מדובר בדפי בית (דף בית אישי) המוצעים למחיקה (בדרך כלל על רקע היעדר מוחלט של פעילות מיום פתיחתם, ובהנחה שהפתיחה בוצעה לפני שנים) - מוטב לא להשאיר דיונים על הצעות מחיקה בדף עצמו.
דף בית שנשאר, אבל עם תוספת של הצעות למחיקה, עשוי לעורר אי נחת במי ששב אליו.
אי לכך, אם דף בית הוצע למחיקה, ומדובר במישהו שאתם מכירים, ויודעים שהוא כאן וירצה את הדף הזה פעיל - מחקו את התיוג "דף למחיקה" והשאירו במקומו את התיוג "דף להשארה"
עריכות נעימות לכולם @}
-
דלית_ב*
- הצטרפות: 18 נובמבר 2005, 17:43
- דף אישי: הדף האישי של דלית_ב*
דף להשארה
רק דפי בית או שאפשר להשתמש בכללי?
נשמע לי מתאים לדפים מכל הסוגים
נשמע לי מתאים לדפים מכל הסוגים
דף להשארה
לדעתי מתאים רק לדפי בית, מאחר שבכל שאר הדפים אין מניעה מהשארת התיוג המקורי של _דף למחיקה.
או במילים אחרות - הם לא "פרטיים"
אני חושבת שטוב ונחוץ שדיון במחיקת כל דף שהוא (לבד מדפי הבית) יוכל להתחדש. זה חלק משינוי פני האתר עם השתנות הקהילה.
התיוג הנוכחי אמור לקבע את מקומו של דף באתר ולמנוע התעוררות של דיון על מחיקתו.
אגב, ברוב דפי הבית האישיים כמובן שאין בו צורך כלל מאחר שהם היו פעילים באופן מובהק או פעילים עכשיו.
מתי התיוג מתאים? בדף בית אישי ישן מאוד (לדעתי, לפחות שלוש שנים אחורה) שבו אין שום תוכן מכל סיבה שהיא, אבל מישהו בקהילה יודע שזה אדם מוכר ושעשוי לשוב לכאן.
או במילים אחרות - הם לא "פרטיים"
אני חושבת שטוב ונחוץ שדיון במחיקת כל דף שהוא (לבד מדפי הבית) יוכל להתחדש. זה חלק משינוי פני האתר עם השתנות הקהילה.
התיוג הנוכחי אמור לקבע את מקומו של דף באתר ולמנוע התעוררות של דיון על מחיקתו.
אגב, ברוב דפי הבית האישיים כמובן שאין בו צורך כלל מאחר שהם היו פעילים באופן מובהק או פעילים עכשיו.
מתי התיוג מתאים? בדף בית אישי ישן מאוד (לדעתי, לפחות שלוש שנים אחורה) שבו אין שום תוכן מכל סיבה שהיא, אבל מישהו בקהילה יודע שזה אדם מוכר ושעשוי לשוב לכאן.
-
יעלי_לה
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
דף להשארה
אז אולי דף בית להשארה?
דף להשארה
יאללה, מתאים
בא לך לשנות איפה שצריך?
אני צריכה לזוז...
בא לך לשנות איפה שצריך?
אני צריכה לזוז...