הזעת יתר קריאה לעזרה

יעלה*
הצטרפות: 23 יוני 2002, 16:23

הזעת יתר קריאה לעזרה

שליחה על ידי יעלה* »

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי דף שמדבר על זה, אם יש- אשמח אם מישהו שיודע איך לעשות את זה- יעביר אותי לשם...
לפני כמה שנים (לא הרבה, נגיד 3 בערך) התחילה לי הזעה מטורפת בבית שחי. זה כמעט בלי ריח, אבל משאיר כתמים כהים עגולים וע נ ק י י ם על כל חולצה שאני לובשת.
וזה פשוט מביך אותי נורא.
זה הולך וגובר עם השנים.
ניסיתי את כ ל סוגי הדאודורנט וללא הועיל.
לכבוד הקיץ שמגיע החלטתי לשים קץ לסבל.
נמאס לי ללכת עם חולצות שחורות כדי שלא יראו או עם שאל מעל גם כשחם נורא. (וכמובן עם ידיים צמודות לגוף...)
הלואי הלואי שלמישהו יש עצה מועילה בתחום.
תודה מראש...
מזיעה*
הצטרפות: 18 מרץ 2008, 23:42

הזעת יתר קריאה לעזרה

שליחה על ידי מזיעה* »

גם אני מתמודדת עם אותה בעיה ובאמת שזה מאוד לא נעים... אצלי יש פעמים שזה מסריח (לא מאוד כך שרק אני מריחה או מי שממש מתקרב) ויש פעמים שלא, אבל אז יש בכל זאת ריח של בד רטוב שאני לא סובלת. זה קורה לי גם כשקר, וכמעט בכל סוג של בגד. וזו תחושה מאוד לא נעימה! אני ממש מיואשת.
יעלה, אני יכולה להציע לך משהו שהמליצו עליו כאן באתר ושלי עזר תקופה מסוימת: לשתות כל בוקר לפני ארוחת הבוקר כוס מים עם שתי כפיות חומץ תפוחים (תוצרת חוץ) ושתי כפיות דבש. להמשיך עם זה במשך כמה ימים עד שיש שיפור. זה בעיקר עוזר לריח אבל גם מפחית את כמות הזיעה. לי זה עזר לכמה זמן אבל עכשיו הבעיה חזרה...

חוץ מזה תה מרווה יכול לעזור, לא? אני חושבת שזה מפחית הזעה. לצערי הרב אני גרה בחו"ל ולא נראה לי שאפשר להשיג כאן מרווה.

אם למישהי יש פתרון שאני לא מכירה אני אשמח מאוד מאוד!
טליה_טקאוקה*
הצטרפות: 04 מאי 2006, 08:27
דף אישי: הדף האישי של טליה_טקאוקה*

הזעת יתר קריאה לעזרה

שליחה על ידי טליה_טקאוקה* »

ממליצה על בדיקת דם של תפקוד בלוטת התריס.
חוץ מזה ממליצה על משהו שנקרא
ito thermie
יכול להיות שבארץ קוראים לזה מוקסה יפנית. זה לא מוקסה אבל זה בא מיפן. אם את רוצה אני יכולה להפנות אותך למישהו וגם לשלוח לך קישור שמראה מה זה-לא יודעת איך להכניס לכאן...(את יכולה גם לחפש בגוגל)
כמובן שחשובה גם התזונה.
עדיף לא להשתמש בדאודורנט בכלל ולתת לזיעה לצאת...(או להשתמש רק כשאת יוצאת למקום שמרגישה שחייבת...)
הייתי משלבת גם בדיקה פנימית (אם או בלי מטפל) לראות מה מבקש לצאת....
מקווה שעזרתי...@}@}@}
יעלה*

הזעת יתר קריאה לעזרה

שליחה על ידי יעלה* »

תודה על ההזדהות ועל העצות!
טליה, לא הצלחתי למצוא בגוגל (לפחות לא בעברית, ובאנגלית זה לא ממש רלוונטי בשבילי...)
תוכלי להפנות אותי למישהו?
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

הזעת יתר קריאה לעזרה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

יעלה, גם אני סובלת מהבעיה הזו, מאד לא נעים. בקיץ הקודם אחרי הערה מאד לא נעימה אפילו פוגעת של מישהו החלטתי שאני חייבת למצוא פתרון, אחרי שוטטות אינטנסיבית באינטרנט מצאתי תכשיר שלי מאד עוזר : אנהידרול פורטה Anhydrol Forte - רול און לטיפול מקומי בהזעת יתר.
ניתן לקנות בכל בית מרקחת. מורחים כמו דיאורדרנט בלילה לפני השינה לאחר מקלחת, בבוקר שוטפים. ואז במשך כ - 10 ימים אין כמעט הזעה ואין צורך לשים דאורדורנט בכלל. בשבילי זה היה כמו קסם! קשה לתאר את ההרגשה הטובה. בתחילת הטיפול מורחים מס' ימים ברצף, תקראי את ההוראות המדוייקות לא זוכרת.. וגם אסור לגלח בבית השחי 24 שעות לפני ו - 24 שעות אחרי.
קחי בחשבון שבפעמים הראשונות מרגישים צריבה בלילה ואני יודעת שהתכשיר מכיל אלומניום, עדיין אני החלטתי להשתמש כי זה נתן לי פתרון מלא לבעיה שהטרידה אותי מאד ויש לה הרבה השלכות על חיי.
בהצלחה לך ואשמח לשמוע אם תמצאי פתרונות מעניינים נוספים.
טליה_טקאוקה*
הצטרפות: 04 מאי 2006, 08:27
דף אישי: הדף האישי של טליה_טקאוקה*

הזעת יתר קריאה לעזרה

שליחה על ידי טליה_טקאוקה* »

יעלה-פנית למטפלים ברפואה יפנית?
אני לא גרה בארץ אבל מכירה מטפל אחד, בטח יש עוד. את יכולה לפנות אלי באי מייל שלי בדף בית ואני אמסור לך את הפרטים של מי שאני מכירה.
הכוונה בגוגל היא באנגלית-את לא חיבת לקרוא רק להסתכל אם יש תמונות כדי שתביני במה מדובר.@}
רקפת_ב*
הצטרפות: 06 אוקטובר 2007, 06:48
דף אישי: הדף האישי של רקפת_ב*

הזעת יתר קריאה לעזרה

שליחה על ידי רקפת_ב* »

זיעה זו דרך של הגוף להוציא רעלים. לכן אם מזיעים הרבה ובמיוחד אם יש ריח לא נעים זה אומר שהגוף מתמודד עם כמות רעלים גדולה מהרגיל.
מציעה להקפיד על תזונה, להוריד נוזלים שהם לא מים, וגם לשפשף את העור כל בוקר עם מגבת קטנה לחה.
עץ_התמר*
הצטרפות: 01 אוקטובר 2003, 19:14
דף אישי: הדף האישי של עץ_התמר*

הזעת יתר קריאה לעזרה

שליחה על ידי עץ_התמר* »

שווה לבדוק את הכיוון של http://beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?[po]שיטת אייפק[/po]
יעלה*

הזעת יתר קריאה לעזרה

שליחה על ידי יעלה* »

תודה.
מחפשת יותר בכיוון של משהו ספציפי שאני יכולה לעשות בעצמי לעצמי.
ללכת לאיזשהוא טיפול או מטפל, אני פחות מעדיפה משיקולים כלכליים... אבל אם לא תהיה ברירה, אנסה.
רקפת, מה זה אומר להקפיד על תזונה? ממה להשמר?
רקפת_ב*

הזעת יתר קריאה לעזרה

שליחה על ידי רקפת_ב* »

אני לא יודעת מה את אוכלת היום.
לכל אחד יש משהו אחר או מספר דברים שיכולים להפריע. את צריכה להתחיל לחקור בעצמך את עצמך.
לעצמי אני תמיד אוהבת להתחיל נקי. כלומר במקרה שלך - להתחיל לאכול טוב ובריא.
אם את אוכלת הרבה ג'אנק - אז זה קל, תתחילי בבסיס - לאכול יותר ירקות, דגן מלא, קמח מלא, פחות מעובד, בלי שוקולד/קפה.
אם את אוכלת בריא בד"כ - אז צריך לראות איפה את "מזייפת" שגורם לעומס על הגוף.
יכול להיות ששילוב של מאכלים עושה לך לא טוב. (לדוגמא - אני גיליתי שלילדים שלי הכי טוב לאכול בארוחה מנת חלבון או מנת פחממות ולא ביחד)
יכול להיות שזה גם נפשי (לדוגמא פחד) - אבל הייתי מתחילה עם התזונה.
יכול להיות שאת לא עושה פעילות גופנית (כמו הליכה כל בוקר)
כשהגוף נקי אז הרבה יותר קל לטפל גם בנפשי.

וכמו שאמרתי שפשפוף של הגוף עם מגבת לחה כל בוקר או אם יש לך אומץ אז מקלחות קרות בבוקר - גם יכולים לעזור בשחרור רעלים בצורה קצת יותר נעימה..
תנסי על עצמך ותראי מה עוזר.

בכל אופן, כל מה שאני מציעה זה מנסיון ומלמידת שיטת קינגסטון קליניק וקריאה של חומר. אני לא נטורופטית.
יש פה באתר את ורד לב שאולי יכולה לתת לך עוד כיוונים.
רקפת_ב*

הזעת יתר קריאה לעזרה

שליחה על ידי רקפת_ב* »

למרות שהפנתי אותך לורד לב, את מוזמנת לשאול גם אותי - ומה שאני אדע או שאת רוצה הרחבה - בשמחה.
יעלה*

הזעת יתר קריאה לעזרה

שליחה על ידי יעלה* »

רקפת, תודה!
אני עוד במחשבות,
אכן יש מצב שזה קשור לפחדים, ילדתי לפני חצי שנה, ואני מוצאת את עצמי במפתיע קצת חרדתית...
אבל תכלס זה התחיל לפני.
אני אחשוב על נושא התזונה,
אפנה אלייך (נראה לי כבר לדף בית שלך, לא?) אם יהיו לי שאלות.
שוב תודה תודה תודה...
אסתר*
הצטרפות: 29 דצמבר 2004, 23:28

הזעת יתר קריאה לעזרה

שליחה על ידי אסתר* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

הזעת יתר בבית השחי לא תמיד קשורה לתזונה לקוויה אבל הרבה פעמים קשורה לסטרס
אני אוכלת בריא וסובלת מהבעיה20 שנה
כבת ל2הורים ש סבלו מאותה בעיה.זה לא מפתיע!!!
לצערי אין הרבה מה לעשות .....
אלונה*
הצטרפות: 20 יולי 2001, 03:46

הזעת יתר קריאה לעזרה

שליחה על ידי אלונה* »

אני מזיעה בלילה ,כך שלפעמים מתעוררת כדי להחליף גופייה ממש רטובה.
אני צמחונית .
נמצאת בהרדה מתמדת בגלל הגיל והבדידות.האם זה משפיע ?ה
פלוני_אלמונית*

הזעת יתר קריאה לעזרה

אני סובלת מזה בחורף ובקיץ ברמות שבחורף קר לי נורא ואני מזיעה רק בבית שחי. הרופא אומר הבדיקות דם תקינות ואני מרגישה אבודה
פלוני_אלמונית*

הזעת יתר קריאה לעזרה

חולצת נגד הזעה פתרון מושלם גם בראי וגם יעיל לא רואים כתמים כמעט בכלל תלוי ברמה של ההזעה תרשמי בגוגל חולצות נגד הזעה יש כמה חברות אם אני לא טועה ויש שם עןד אפשריות כמו פדים רב פעמיים או חד פעמיים שאני אישית פחות אהבתי כי זה פחות מגן מהחלוצה אומנם זה יקר אבל שווה בערך 130 שקל לחולצה שאר הפתרונות כמו דאורדורנטים וכו זה לא בראי הם מכילים אלומיניום שגורם לסרטן וגם הזעה צריכה לצאת מהגוף...
פלוני_אלמונית*

הזעת יתר קריאה לעזרה

מה זה חולצה נגד הזעה?
והאם יש איזה דאודורנט טבעי שיכול למנוע את כתמי הרטיבות בבתי השחי?
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”