חבצלת השרון
חבצלת השרון
היי, מכיוון שאני פותחת דף אישי אחרי שאני כבר וותיקה בפורום, לא אלאה אתכם בפרטיי האישיים:-)
אני "חבצלת", אימא לארבעה קטנים, מתרגמת ומורה במקצועי... זהו.
תשאירו הודעות.
אפשר גם באי מייל
[email protected]
אני "חבצלת", אימא לארבעה קטנים, מתרגמת ומורה במקצועי... זהו.
תשאירו הודעות.
אפשר גם באי מייל
[email protected]
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*
חבצלת השרון
מזל טוב!!!
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2001, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של עין_הסערה*
חבצלת השרון
יופי! תתחדשי!
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
חבצלת השרון
תתחדשי!
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
חבצלת השרון
תתחדשי
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
חבצלת השרון
סוף כל סוף. יש לך דף בית אישי
מזל טוב
מזל טוב
-
- הצטרפות: 29 מאי 2003, 02:49
- דף אישי: הדף האישי של דיאנה_ב*
חבצלת השרון
הי חבצלת, תתחדשי!
-
- הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
- דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*
חבצלת השרון
או, סופסוף! תתחדשי.
חבצלת השרון
תודה חמודות. מה, הייתי כל-כל חריגה בלי הדף? לא שמתי לב...
-
- הצטרפות: 05 מרץ 2002, 22:00
- דף אישי: הדף האישי של אנהאטה_א*
חבצלת השרון
חבצלת היקרה.
מזל טוב על פתיחת הדף.
שמחתי להכירך במפגש ההפנינג ברעננה. [-:
מזל טוב על פתיחת הדף.
שמחתי להכירך במפגש ההפנינג ברעננה. [-:
חבצלת השרון
זה כל-כך לא יפה מצידי, אבל אני לא זוכרת אותך מהמפגש, או שסתם לאמקשרת את הניק לפרצוף או לשם. אני ממש מתביישת, כל-כך לא מתאים לי... אשתדל יותר בפעם הבאה. בינתיים אעמיד את עצמי בפינה.
-
- הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
- דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*
חבצלת השרון
חבצלת'לה. בכיף. רק שאנחנו כמעט ולא נוסעים. ואם אנחנו כבר נוסעים זה כשכל האחים מגיעים. שבת המונית שכזו...
אבל נדבר.
אבל נדבר.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 18:34
- דף אישי: הדף האישי של רועי_שרון*
חבצלת השרון
מזל טוב! תתחדשי על דף הבית.
עכשיו רק נותר לך לשנות את השם בשדה מאת ל-חבצלת השרון כדי שאנשים שקוראים את ההודעות שלך יוכלו להגיע אל הדף שלך.
עכשיו רק נותר לך לשנות את השם בשדה מאת ל-חבצלת השרון כדי שאנשים שקוראים את ההודעות שלך יוכלו להגיע אל הדף שלך.
חבצלת השרון
ראיתי שאם עושים "חבצלת" בחיפוש מגיעים לכאן אז אני אוותר. אני אוהבת את הניק שלי כמו שהוא.
-
חבצלת השרון
את לא חייבת כלום. זה רק יקל על אנשים - יחסך להם החיפוש כדי למצוא את הדף שלך.
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
חבצלת השרון
חבצלת - סופסופ! מזל טוב.
חבצלת השרון
אז האנשים יאלצו ללחוץ על העכבר פעמיים במקום פעם אחת, ולהקיש 5 אותיות במקלדת. לא מחליפה את הניק, עמכם הסליחה. כל זה בהנחה שאף אחד עוד לא מת מעבודה קשה;-)
-
חבצלת השרון
חופשי, זכותך! אני רק הסברתי את ההשלכות (-:
-
חבצלת השרון
אם לא תמצאו - המדקר שלי עובד בכפר ורדים ובקריון.
חבצלת השרון
זה נורא רחוק:-( אבא שלי בחיים לא יגיע אליו. שכנעתי אותו לנסות על תנאי שאמצא לו מישהו קרוב.
-
- הצטרפות: 05 מרץ 2002, 22:00
- דף אישי: הדף האישי של אנהאטה_א*
חבצלת השרון
חבצלת, מה איתך?
את חסרה בפורום.
את חסרה בפורום.
חבצלת השרון
תודה, חמודה! אני חזרתי לחיות בלחץ... רצה כל הזמן... שלא לדבר על אחרי חגים שאז ממש לא יהיה לי פנאי...
אבל אני אומרת ברוך השם... זה שיש עבודה, זה היום משול לנס. וארבעה ילדים, ברוך השם, גם זה כמובן נותן תעסוקה של 24 שעות בייממה, אבל זה אושר ענק. אז בגיל 50 אני אהיה הרבה באינטרנט... כרגע אני נכנסת רק מתי שיש לי זמן, ובדרך-כלל אין לי.
אבל אני אומרת ברוך השם... זה שיש עבודה, זה היום משול לנס. וארבעה ילדים, ברוך השם, גם זה כמובן נותן תעסוקה של 24 שעות בייממה, אבל זה אושר ענק. אז בגיל 50 אני אהיה הרבה באינטרנט... כרגע אני נכנסת רק מתי שיש לי זמן, ובדרך-כלל אין לי.
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
חבצלת השרון
חבצלת,
אז - מזל טוב ליום הולדתך וגם חג שמח ורגוע שיהיה לך. ושתבוא שנתנו שלום.
אז - מזל טוב ליום הולדתך וגם חג שמח ורגוע שיהיה לך. ושתבוא שנתנו שלום.
-
- הצטרפות: 21 אוקטובר 2003, 22:06
חבצלת השרון
חודש טוב לך, שושנת העמקים.
הולכת ונגמרת לה עונת הרחצה ואני הייתי פעם אחת בים. שברתי שיא אישי, עולמי ואיזורי. האמת, מתחשק לי בטירוף לשחות. מכירה בריכה נפרדת? אני מניחה שרצוי ללכת כמה אמהות כדי שיהיה אפשר לעשות "תורות" במים....מעניין אם אני זוכרת איך שוחים...לפני הלידה עברנו דירה (שבוע 36), והשתוקקתי ללכת למים: ים, בריכה, מקווה..ולא הספקתי. נראה לי שההשתוקקות נסחבת משם.
מקסימום, אם לא ייצא לפני הקיץ הבא, אז אני אחכה לגשם ואז אצא החוצה ואעשה תנועות "כאילו"...
לפי הרקורד שמסתמן מנוכחותך באתר, חשבון פשוט מראה שחזרת בתשובה בגיל 4.....?
הולכת ונגמרת לה עונת הרחצה ואני הייתי פעם אחת בים. שברתי שיא אישי, עולמי ואיזורי. האמת, מתחשק לי בטירוף לשחות. מכירה בריכה נפרדת? אני מניחה שרצוי ללכת כמה אמהות כדי שיהיה אפשר לעשות "תורות" במים....מעניין אם אני זוכרת איך שוחים...לפני הלידה עברנו דירה (שבוע 36), והשתוקקתי ללכת למים: ים, בריכה, מקווה..ולא הספקתי. נראה לי שההשתוקקות נסחבת משם.
מקסימום, אם לא ייצא לפני הקיץ הבא, אז אני אחכה לגשם ואז אצא החוצה ואעשה תנועות "כאילו"...
לפי הרקורד שמסתמן מנוכחותך באתר, חשבון פשוט מראה שחזרת בתשובה בגיל 4.....?
-
חבצלת השרון
בדקתי אם אני יודעת איך עושים צהוב צוחק. הצלחתי! יש.
חבצלת השרון
חודש טוב, חודש טוב:-) ושיהיה חורף גשום...
ניחשת, כמעט;-) !בגיל 17...
האומללות שלך בנוגע למים מוכרת וידועה לי מקרוב.
הרגע אני בזה עומס בחיים שאני אפילו יודעת על קבוצה של נשים שעושות התעמלות במים בחדרה, חמש דקות ממני, ואני לא יכולה להרשות לעצמי ללכת. איזה עצבים זה.
מאיפה את? אולי עד הקיץ הבא נארגן משהו... תכתבי לי לאי מייל אם אינך רוצה להשאיר כאן פרטים מזהים.
ניחשת, כמעט;-) !בגיל 17...
האומללות שלך בנוגע למים מוכרת וידועה לי מקרוב.
הרגע אני בזה עומס בחיים שאני אפילו יודעת על קבוצה של נשים שעושות התעמלות במים בחדרה, חמש דקות ממני, ואני לא יכולה להרשות לעצמי ללכת. איזה עצבים זה.
מאיפה את? אולי עד הקיץ הבא נארגן משהו... תכתבי לי לאי מייל אם אינך רוצה להשאיר כאן פרטים מזהים.
-
חבצלת השרון
נראה לי שהיתי בשבת סמוכה עד מאוד וביותר אליך. אם הבנתי נכון אתם גרים בישיבה. מכיוון של נהוג (כך נדמה לי) לעשות "אאוטינג" ברשת, רק אשאל אם בישוב שבו הישיבה יש קפה חביב ביותר?
הערב, אני מניקה בחדר השינה, בעלי עם הוריו בחדר השני במחשב, שני החדרים מרחק יריקה מהדלת. אני שומעת את הדלת נפתחת ונדמה שלי שגם איזה קול "פסס.". בד"כ אנחנו רק סוגרים את הדלת ולא נועלים, כי יוצאים ונכנסים כל הזמן. לכלבה שלנו יש נטייה להתיישב בחוץ ולהשען עליה ואז היא נפתחת. כך שהקול של הדלת נפתחת לפתע לא חדש.
הפעם שמעתי אותה נפתחת ונסגרת פעמיים. זה היה נראה לי חשוד, אבל תיארתי לעצמי שאולי אחד הסבים יצא וחזר.(הייתי עם הגב לדלת של החדר). קראתי לבעלי, אבל לא רציתי לצעוק (מותק כבר כמעט ישן). הוא לא הגיב. לפני שהסבים נסעו הסבתא באה לקחת את התיק שלה (שכפי שאת מנחשת היה....ליד הדלת) ואין. באותה שנייה הבנתי שמה ששמעתי היה בנאדם שנכנס אלי לבית, שהיו בו ארבעה מבוגרים ותינוק + כלבת זאב גדולה בחוץ + 3 מכוניות בחוץ (רק אחת שלנו...) ולקח תיק!!! ובטח גם השקיף עלינו מהחלון!!!! בררר.....לא על אף אחד מישראל.
עכשיו בעלי שם לב שהוא לא מוצא את השעון שלו....אח, אח....
תתפללי שלא יחזרו. ושיהיה בשמחות (-:
הערב, אני מניקה בחדר השינה, בעלי עם הוריו בחדר השני במחשב, שני החדרים מרחק יריקה מהדלת. אני שומעת את הדלת נפתחת ונדמה שלי שגם איזה קול "פסס.". בד"כ אנחנו רק סוגרים את הדלת ולא נועלים, כי יוצאים ונכנסים כל הזמן. לכלבה שלנו יש נטייה להתיישב בחוץ ולהשען עליה ואז היא נפתחת. כך שהקול של הדלת נפתחת לפתע לא חדש.
הפעם שמעתי אותה נפתחת ונסגרת פעמיים. זה היה נראה לי חשוד, אבל תיארתי לעצמי שאולי אחד הסבים יצא וחזר.(הייתי עם הגב לדלת של החדר). קראתי לבעלי, אבל לא רציתי לצעוק (מותק כבר כמעט ישן). הוא לא הגיב. לפני שהסבים נסעו הסבתא באה לקחת את התיק שלה (שכפי שאת מנחשת היה....ליד הדלת) ואין. באותה שנייה הבנתי שמה ששמעתי היה בנאדם שנכנס אלי לבית, שהיו בו ארבעה מבוגרים ותינוק + כלבת זאב גדולה בחוץ + 3 מכוניות בחוץ (רק אחת שלנו...) ולקח תיק!!! ובטח גם השקיף עלינו מהחלון!!!! בררר.....לא על אף אחד מישראל.
עכשיו בעלי שם לב שהוא לא מוצא את השעון שלו....אח, אח....
תתפללי שלא יחזרו. ושיהיה בשמחות (-:
חבצלת השרון
אכן כן, יש בית קפה.
מה, זה היה אצלנו, הגנבה? לא הבנתי.
בכולופן זה יכול להיות כי היו פה כבר גנבות
מה, זה היה אצלנו, הגנבה? לא הבנתי.
בכולופן זה יכול להיות כי היו פה כבר גנבות
-
חבצלת השרון
תינוק על הידיים, גניבה לא אצלכם, שבת שעברה היינו אצלכם (חברים רק עברו). תינוק בוכה. להתראות
-
חבצלת השרון
הי חבצלת, אני מתעניינת בשלומך באופן כללי ובשלום הכביסה שלך באופן פרטי. איך הולך עם "להבריק את סל הכביסה"?
חבצלת השרון
כרגע די גרוע כי אני חולה עם חום, והקטן חולה עם חום. איני עושה הרבה מעבר ללהניק ולנדנד, לעבוד (כי אין ברירה...) ולהתעסק עם הילדים הגדולים ולו מעט. הבית עולה על גדותיו, וכך גם הכביסה. כרגע יש לי 3 גיגיות מלאות לכיפול על הספה.
עד השבוע הצלחתי לא רע. אני כל-כך מתוסכלת. צריכה עזרה אבל לא יכולה להרשות לעצמי כרגע עוזרת בתשלום, ואימא שלי ממש לא יכולה לעזור בימים אלו.
<כשחבצלת חולה היא קבוע בדיכי>
עד השבוע הצלחתי לא רע. אני כל-כך מתוסכלת. צריכה עזרה אבל לא יכולה להרשות לעצמי כרגע עוזרת בתשלום, ואימא שלי ממש לא יכולה לעזור בימים אלו.
<כשחבצלת חולה היא קבוע בדיכי>
-
חבצלת השרון
חבצלת יקרה, שתהיי בריאה ובמהירות טפו, טפו, טפו. מרוב הזדהות כמעט ושיגרתי את חברתי מהיישוב שלך לחפש אותך ולעזור...אולי את מכירה אותה, היא עובדת בגן הילדים של המושב. אם את צריכה, תגידי. ובאמת שיעבור מהר מהר. (ממליצה לקחת פרוטק או משהו בסגנון, אני לוקחת פרוטק-קיד, עקב ההנקה.)
חבצלת השרון
אני לוקחת חיזוקית... תודה...
הבוקר המצב היה יותר טוב אבל עכשיו אני שוב מרגישה זוועה... ועובדת.
הבוקר המצב היה יותר טוב אבל עכשיו אני שוב מרגישה זוועה... ועובדת.
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2003, 14:46
- דף אישי: הדף האישי של סבתא_מתנות*
חבצלת השרון
אני פונה אליך לפי המלצתה של גילה חורש. מה זה קינסיולוגיה?
חבצלת השרון
אני לא ממש יודעת להסביר. נסי לחפש חומר דרך גוגל. בעיקרון, זו שיטה שמטפלת לפי השאלות ששואלים את המוח והוא "עונה" דרך השריר.
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 01:00
- דף אישי: הדף האישי של מנג_בין*
חבצלת השרון
קראתי שלבן שלך יש פריחה לא ברורה (כיני יונים וכו..).
גם לבן שלי יש פריחה לא ברורה!
איך נראית הפריחה אצלכם? אולי נמצא מכנה משותף לפריחות?....
גם לבן שלי יש פריחה לא ברורה!
איך נראית הפריחה אצלכם? אולי נמצא מכנה משותף לפריחות?....
חבצלת השרון
כמו כתמים ורודים עם שוליים יותר אדומים...
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 01:00
- דף אישי: הדף האישי של מנג_בין*
חבצלת השרון
מממ... זה לא דומה לשלנו.
בסוף נתנו טיפול הומאופטי ועכשיו (טפו..טפו..טפו..) הפריחה בנסיגה.
תהיו בריאים.
בסוף נתנו טיפול הומאופטי ועכשיו (טפו..טפו..טפו..) הפריחה בנסיגה.
תהיו בריאים.
חבצלת השרון
גילינו שזו רגישות לקטשופ. מאז הכול עבר, בלי עין הרע, ללא כל טיפול.
-
- הצטרפות: 01 דצמבר 2003, 19:34
- דף אישי: הדף האישי של חבצלת_השרון*
חבצלת השרון
החלפתי ניק לדם הדף שלי.
מדהים שלא הייתי כאן שבוע וחצי ואף אחד אפילו לא שם לב.
מדהים שלא הייתי כאן שבוע וחצי ואף אחד אפילו לא שם לב.
-
- הצטרפות: 24 אוקטובר 2001, 20:51
- דף אישי: הדף האישי של עוף_החול*
חבצלת השרון
את תמיד בליבנו.
אפילו כשאת לא נמצאת אנחנו מרגישים כאילו את פה.
באופן אישי אני מבקשת לא לצפות ממני כלום. אפילו את הילדים שלי אני לא זוכרת פשוט יש לי הרגל לספור אותם מדי פעם.
אפילו כשאת לא נמצאת אנחנו מרגישים כאילו את פה.
באופן אישי אני מבקשת לא לצפות ממני כלום. אפילו את הילדים שלי אני לא זוכרת פשוט יש לי הרגל לספור אותם מדי פעם.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
חבצלת השרון
בקי -
השאלה היא מה יקרה לי כשיהיו לי יותר ילדים מהידע שלי בחשבון:-D
השאלה היא מה יקרה לי כשיהיו לי יותר ילדים מהידע שלי בחשבון:-D
-
- הצטרפות: 21 ספטמבר 2003, 07:18
- דף אישי: הדף האישי של ארני_ש*
חבצלת השרון
אני שמתי לב ותהיתי , אבל, כיוון שהשם חבצלת לא מאפשר גישה לדף אישי לא ידעתי איך לפנות אלייך , באמת , חסרת לי ואני לא צוחקת .
-
חבצלת השרון
תודה, חמודה. אל תקחי קשה, סתם כשאני חולה אני מחפשת תשומי.
-
- הצטרפות: 29 מאי 2003, 02:49
- דף אישי: הדף האישי של דיאנה_ב*
חבצלת השרון
חבצלת, שרת האימייל שלך מסרב לקבל מיילים ממני. הבעיה: כתובת האימייל שלי לא מוצאת חן בעיניו (ככה כתוב בהודעה שקיבלתי!) נעלבתי תבדקי מה הבעיה כדי שאוכל להמשיך לשלוח לך תרגומים של פלייליידי.
-
חבצלת השרון
נסי לכתובת הזו:
[email protected]
באמת התגעגעתי אליך ואל המשימות היומיות!:-)
אולי יש בעיה בגלל "זון-אלרם" שהייתי חייבת להתקין ועכשיו האאוטלוק עושה מלא בעיות.
[email protected]
באמת התגעגעתי אליך ואל המשימות היומיות!:-)
אולי יש בעיה בגלל "זון-אלרם" שהייתי חייבת להתקין ועכשיו האאוטלוק עושה מלא בעיות.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
חבצלת השרון
חבצלת,
נראה שיש לך הרבה אומץ להתמודד עם השמאלנים הרבים המציפים את האתר הזה כמו זבובים הנמשכים לדבש.
אבל למען לא יפשה יאוש בליבך, ולא תשתכנעי חלילה וחס מכל הטיעונים הדמגוגיים, ואולי גם כדי שלא יהיה להם על מי לבזבז את התחמושת הנבובה שלהם כאן - רציתי להציע לך עצה ידידותית:
בכלל, סתם חבל להתכנס לעימותים מיותרים שאף אחד לא משתכנע מהם, במיוחד באתר הזה שיש בו כל כך הרבה דברים חיוביים ומשותפים לגולשיו.
בכל מקרה נהנתי לקרוא...
בהצלחה !
נראה שיש לך הרבה אומץ להתמודד עם השמאלנים הרבים המציפים את האתר הזה כמו זבובים הנמשכים לדבש.
אבל למען לא יפשה יאוש בליבך, ולא תשתכנעי חלילה וחס מכל הטיעונים הדמגוגיים, ואולי גם כדי שלא יהיה להם על מי לבזבז את התחמושת הנבובה שלהם כאן - רציתי להציע לך עצה ידידותית:
- אל תעני להם !
- אל תיכנסי בכלל לדפים הוכחניים האלו.
בכלל, סתם חבל להתכנס לעימותים מיותרים שאף אחד לא משתכנע מהם, במיוחד באתר הזה שיש בו כל כך הרבה דברים חיוביים ומשותפים לגולשיו.
בכל מקרה נהנתי לקרוא...
בהצלחה !
-
חבצלת השרון
צודק/ת, זו הבעיה שלי:-]
-
חבצלת השרון
לא ממש ידעתי, חשבתי שזו אחת האופציות, אבל חשבתי גם על עוד כמה...
>סמדר נוזלת-אף ודומעת עיניים ובמצב זה אין לה יותר מדי חוש הומור (העיר אישהּ), וגם לא יכולת הסקת מסקנות מפותחת<
>סמדר נוזלת-אף ודומעת עיניים ובמצב זה אין לה יותר מדי חוש הומור (העיר אישהּ), וגם לא יכולת הסקת מסקנות מפותחת<
-
חבצלת השרון
וחוצמזה ממש קשה לי לנתק אותך מה"חבצלת", אף על פי שידעתי שזה רק ניק. איכשהו, הוא מאד הולם אותך.
-
חבצלת השרון
באמת? תודה!
ורפואה שלמה.
ורפואה שלמה.
-
חבצלת השרון
תודה, נראה כבר קצת יותר בסדר היום.
-
חבצלת השרון
חבצלת, שלחתי לך אימייל.
-
- הצטרפות: 24 אוקטובר 2001, 20:51
- דף אישי: הדף האישי של עוף_החול*
חבצלת השרון
לא בררתי.
אבל אלו תמציות של צמחים כך שאני לא יודעת מה הבעיה. זה מהול במים או באלכוהול.
אני מציעה לך לצור קשר עם צפריר. יש לו הרבה תשובות.
[email protected]
אבל אלו תמציות של צמחים כך שאני לא יודעת מה הבעיה. זה מהול במים או באלכוהול.
אני מציעה לך לצור קשר עם צפריר. יש לו הרבה תשובות.
[email protected]
-
חבצלת השרון
זה גם - לא אוכלים את זה.
-
- הצטרפות: 11 אוגוסט 2001, 22:59
- דף אישי: הדף האישי של אורנה_שפרון*
חבצלת השרון
חבצלת,
כמה אינדיקציות, אבל די קשה לזהות אותן אם לא עוקבים אחרי המחזור באופן סדיר -
כמה אינדיקציות, אבל די קשה לזהות אותן אם לא עוקבים אחרי המחזור באופן סדיר -
- החום מתחיל לרדת. (אחרי שעלה בזמן הביוץ)
- עשויה להתחיל הפרשה כלשהי מהנרתיק. (אחרי שהפסיקה או התמעטה אחרי הביוץ)
- סימנים מוכרים לך של "לפני וסת" - עצבנות, דכדוך, התנפחות של הבטן, או השדים וכו'
חבצלת השרון
אוי, חבצלת, זה נורא פשוט - מ י כ ל זאת אני!
חבצלת השרון
וברצינות - אכן כתבתי קצת תחת הניק 'מיכל' (אם עקבת אחר הדיון בענין חינוך בלי גבולות ). מאז שיניתי לניק הזה (היו בערך 5 דק' בהן הייתי מיכל בלי תוספות). אבל - תיקנתי אחורה את כל (רוב?) הדברים שכתבתי, וכעת תמיד תוכלי למצוא אותי בניק הנוכחי, לא משנה מתי דברי נכתבו.
חוצמזה - נדמה לי שפגשת אותי בניק הזה בדף למה ללכלך על איך שהוא מלכלך שפתחתי, לא?
כן, לנו למיכליות יש בעיה קשה. כתבנו עליה קצת בדף מברוכ שו איסמה איסמו. מצד אחד, יש לנו שם מאוד נפוץ. מצד שני, לכמה מאיתנו מאוד חשוב להשתמש בו. זה מה שיוצא...
חוצמזה - נדמה לי שפגשת אותי בניק הזה בדף למה ללכלך על איך שהוא מלכלך שפתחתי, לא?
כן, לנו למיכליות יש בעיה קשה. כתבנו עליה קצת בדף מברוכ שו איסמה איסמו. מצד אחד, יש לנו שם מאוד נפוץ. מצד שני, לכמה מאיתנו מאוד חשוב להשתמש בו. זה מה שיוצא...
חבצלת השרון
חבצלת- את מופיעה בפורום אחר בניק אמא ל4 ?
-
חבצלת השרון
כן, איך ידעת? (אין לך דפישי אז אני עונה כאן)
חבצלת השרון
בקשר להומאופט לענייני נשים - אני ממליצה מניסיון על דר' סוזן קליינברגר מירושלים ועל טרי בן-קטיעי מאלעד. אם את רותה טלפונים או פרטים נוספים אפשר "במייל" [email protected]
-
- הצטרפות: 27 אוגוסט 2001, 00:51
- דף אישי: הדף האישי של איתי_שרון*
חבצלת השרון
אז זה מה שקורה כשאני מנסה לפזר קצת אהבת חינם? ישר חושבים שמשהו לא בסדר אתי?
אני עדיין ב"קטע", פשוט יש לי המון דברים לעשות עכשיו. אני מקווה להתפנות מחלקם בקרוב. ואז נחזור לזרוק בוץ
חג שמח!
אני עדיין ב"קטע", פשוט יש לי המון דברים לעשות עכשיו. אני מקווה להתפנות מחלקם בקרוב. ואז נחזור לזרוק בוץ
חג שמח!
-
- הצטרפות: 27 אוגוסט 2001, 00:51
- דף אישי: הדף האישי של איתי_שרון*
חבצלת השרון
גם אצלי זה המצב הקבוע. דווקא טיילנו קצת הפסח, אבל עכשיו המצב הוא של "ממש המון דברים לעשות" עם דדליינים וכאלה, כך שאין ברירה... אני מסתפק בעיון חטוף בדפים הרלוונטים בזמן שהמחשב מריץ את התוכניות שלי וזהו. עוד כמב ימים נחזור למצב הסטנדרטי של "המון"....
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
- דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*
חבצלת השרון
הי חבצלת.
שום דבר "ספציפי", אבל ספרים יפים, חכמים, מדליקים, מאוירים ומעוצבים באופן מאיר עיניים ומחמם את הלב.
את מוזמנת לשלוח לי אימייל + טלפון.
שום דבר "ספציפי", אבל ספרים יפים, חכמים, מדליקים, מאוירים ומעוצבים באופן מאיר עיניים ומחמם את הלב.
את מוזמנת לשלוח לי אימייל + טלפון.
-
- הצטרפות: 27 ינואר 2004, 14:42
חבצלת השרון
בדפים פוליטיים כאן אני בטח טרול
אבל טרול נחמד!
אבל טרול נחמד!
-
- הצטרפות: 19 יוני 2003, 13:58
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אינקובטור*
חבצלת השרון
ילדה ממושמעת של ההורים שתמיד חושבת שהיא טועה וכולם צודקים
אוף, עוד פעם הקונספירציה הזו - כל פעם שאני נכנסת לאתר הזה בא מישהו וגונב לי את המחשבות.
מה יהיה, חבצלת? עד מתי נישא את השריטות הקולקטיביות של העדה שלנו?
אוף, עוד פעם הקונספירציה הזו - כל פעם שאני נכנסת לאתר הזה בא מישהו וגונב לי את המחשבות.
מה יהיה, חבצלת? עד מתי נישא את השריטות הקולקטיביות של העדה שלנו?
-
- הצטרפות: 04 מאי 2004, 21:31
- דף אישי: הדף האישי של יעל_צ*
-
- הצטרפות: 27 ינואר 2004, 14:42
חבצלת השרון
ותראי אם]מיגמבאה הבנים שמחה[/po]
חבצלת השרון
לקח לי זמן לקלוט שאת ההיא מהדף של מגרשים אותי מהבית (אני קשה עם שמות. זוכרת רק את הרעיון הכללי..).
מקווה שלא הצלחתי לפגוע בך שם, כי לא ניסיתי, וגם כי את נורא נחמדה בלי קשר לדעותינו הפוליטיות השונות כל כך.
מקווה שלא הצלחתי לפגוע בך שם, כי לא ניסיתי, וגם כי את נורא נחמדה בלי קשר לדעותינו הפוליטיות השונות כל כך.
חבצלת השרון
שבקרוב נחזור לגן העדן
אני מקווה שלא לאותו גן העדן עם שבעים הבתולות...
חיפשתיך ביומיון...
אני מקווה שלא לאותו גן העדן עם שבעים הבתולות...
חיפשתיך ביומיון...
-
חבצלת השרון
אגב, מעניין אותך לקרוא את הכתבה שלי לירחון רוסי על קפיצות גדילה?
את יודעת שכן (-: בעברית או ברוסית? את צריכה כתובת דוא"ל?
לגבי השריטה הקולקטיבית - למרבה המזל הדור הצעיר כבר לא שרוט, אלא מלא בטחון עצמי ואסרטיביות בריאה. אבל לי הגילוי שהשריטה קולקטיבית ולא אישית שלי הוא די מדהים, כי אני כמעט שלא מכירה עוד כמוני, שגדלו כאן אבל עדיין קצת שם.
את יודעת שכן (-: בעברית או ברוסית? את צריכה כתובת דוא"ל?
לגבי השריטה הקולקטיבית - למרבה המזל הדור הצעיר כבר לא שרוט, אלא מלא בטחון עצמי ואסרטיביות בריאה. אבל לי הגילוי שהשריטה קולקטיבית ולא אישית שלי הוא די מדהים, כי אני כמעט שלא מכירה עוד כמוני, שגדלו כאן אבל עדיין קצת שם.
-
חבצלת השרון
אין לנו עוד דף, ל-התפוצה ההיא?
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
חבצלת השרון
קראתי אותך בתגובה על הציטוטים מוןיניקוט, וחייכתי. אהבתי את תשובתך.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
חבצלת השרון
(-:
שלומי משתפר. הינוקא עבר עוד טיפול היום, ואני מקווה שהוא יהיה יותר בסדר. המתח מתחיל לגאות לקראת בית החולים בשבוע הבא.
שלומי משתפר. הינוקא עבר עוד טיפול היום, ואני מקווה שהוא יהיה יותר בסדר. המתח מתחיל לגאות לקראת בית החולים בשבוע הבא.
-
-
חבצלת השרון
גמני רוצה, אפשר? (למה עוד לא ביקשתי?)
חבצלת השרון
הי חבצלת,
לא מפסיק להתגלגל במוחי המשפט ההוא של הבן שלך. תגידי,שאלת אותו למה התכוון? זה אפשרי? אולי כשיאמר זאת שוב?
פשוט, כמו שאמרתי שם, המשפט הזה נשמע לי כל כך עמוק וכל כך משמעותי, בעיקר כשהוא בא מפיו של ילד, שיתכן שהוא מקפל בתוכו קצה חוט לכמה מהשאלות שראיתי בדף אחר שמטרידות אותך.
מקווה שלא פלשתי יותר מידי לפרטיותך. הבן שלך נשמע ילד מאוד נבון ומיוחד (במובן הכי חיובי של המילה!).
לא מפסיק להתגלגל במוחי המשפט ההוא של הבן שלך. תגידי,שאלת אותו למה התכוון? זה אפשרי? אולי כשיאמר זאת שוב?
פשוט, כמו שאמרתי שם, המשפט הזה נשמע לי כל כך עמוק וכל כך משמעותי, בעיקר כשהוא בא מפיו של ילד, שיתכן שהוא מקפל בתוכו קצה חוט לכמה מהשאלות שראיתי בדף אחר שמטרידות אותך.
מקווה שלא פלשתי יותר מידי לפרטיותך. הבן שלך נשמע ילד מאוד נבון ומיוחד (במובן הכי חיובי של המילה!).
-
- הצטרפות: 11 אוגוסט 2001, 22:59
- דף אישי: הדף האישי של אורנה_שפרון*
חבצלת השרון
חבצלת,
ראיתי את ההודעה,
נשלח משהו בימים הקרובים.
ראיתי את ההודעה,
נשלח משהו בימים הקרובים.
-
חבצלת השרון
אני רואה ששבת אלינו...
נגמרו המילואים?
שרדת?
נגמרו המילואים?
שרדת?
-
חבצלת השרון
מה זה פיטרו?
גם ככה התכונתם לעבור, לא? או שהז מקדים את המעבר?
גם ככה התכונתם לעבור, לא? או שהז מקדים את המעבר?
-
חבצלת השרון
מה שגילה אמרה.... וחיבוק.
-
- הצטרפות: 28 מאי 2004, 10:37
- דף אישי: הדף האישי של אש''י_ר*
חבצלת השרון
ראיתי שאת מחפשת חומר על בוגרי חינוך ביתי, לצערי אין לי שום דבר להציע לך, אבל אשמח אם תיידעי אותי לגבי דברים מעניינים שתמצאי...
אפשר לשאול לאיזה צורך את מחפשת?
<אש"י ר שוקלת לכתוב מחקר בנושא>
אפשר לשאול לאיזה צורך את מחפשת?
<אש"י ר שוקלת לכתוב מחקר בנושא>
חבצלת השרון
וואלה, באמת הרבה זמן לא היית. מה זה הפינוק הזה?
אל תשאלי מה הפסדת....
סתאאם!
טוב לראות את שמך מתנוסס ב מה חדש.
סתם. שתדעי.
אל תשאלי מה הפסדת....
סתאאם!
טוב לראות את שמך מתנוסס ב מה חדש.
סתם. שתדעי.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
חבצלת השרון