חייבת לדבר על זה

לסלוח_לעצמי*
הצטרפות: 08 מאי 2013, 05:10
דף אישי: הדף האישי של לסלוח_לעצמי*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי לסלוח_לעצמי* »

אם אלה היו חיות גם היית מגיבה כך?
הכל בראש המצוקה נובעת מהמחשבה
מביקורת על משהו
והמקרה שהתפללת עליו?אולי היתה שם שיפוטיות שהשם בא להראות לך משהו?
את באה ליער להתפלל וזה מה שהשם מראה לך...
במקום להתנגד
אולי תקחי את זה ותעבדי עם זה?
טלי_ב*
הצטרפות: 12 נובמבר 2012, 12:07
דף אישי: הדף האישי של טלי_ב*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי טלי_ב* »

רחלי, אני ממש מתאפקת לכתוב בנימוס ולא בהתלהמות, כי האמת שפגעת בנקודה רגישה אצלי.
הדברים שכתבת פוגעניים מאוד. אני מבינה שיש לך דעה מסוימת על יחסים הומוסקסואליים. בעיני זו דעה קדומה מהסוג הגרוע ביותר, אבל ניחא. גם אם זו דעתך, את לא חייבת לתבל אותה בביטויים כמו איכס או להקביל את זה לאונס (??!!). מה גם שעשית את כל זה בדף תמיכה של מישהי.
אז אני מקווה שבינתיים נרגעת מהחוויה, ואני אשמח מאוד אם תמחקי את החלקים הפוגעניים.
טלי_ב*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי טלי_ב* »

טוב האמת שאני מתחרטת על כך שלא כתבתי יותר בנחרצות. שלא ייצא כאילו אני רואה בדעתך דעה לגיטימית.
טלי_ב*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי טלי_ב* »

שיחות,אני לא בטוחה שהיה פה ניסיןן מכוון לעורר מהומה. ביתר אני מסכימה איתך וזהו, אני לאכותבת יותר. מבחינתי למחוק את כל התוספת האחרונה יהיה מצוין.
רחלי*
הצטרפות: 27 נובמבר 2002, 23:47

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי רחלי* »

אתן לא מסכימות איתי שזה דבר מזעזע להתקל בו?? אולי זה פשוט היה שהייתי במצב נפשי שלא הייתי מוכנה להפתעה הזאת. הרגשתי שאני במצב מסוכן, נבהלתי, פחדתי, בטח אתן מכירות מצבים כאלה שפתאום הגוף מרגיש סכנה. ככה הרגשתי. זה לא שראיתי תמונה. זה היה מול העיניים שלי וזה עשה לי רע. סליחה אם פגעתי זאת לא היתה המטרה בכלל. וגם לא לפתוח דיון על הומואים. רק לשפוך חויה לא נעימה שחויתי. ולגבי דף התמיכה זה נכתב לפני יותר משנה ולא נראה לי שזה מפריע לפותחת הדף.
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי אחת* »

אני גם הייתי נבהלת ונכנסת לסוג של שוק אם הייתי רואה זוג כלשהו מקיים יחסים, אפילו שאין לי ביקורת על עצם המעשה.
מה עם קצת אמפטיה? היא לא תקפה את הזוג, היא אמרה סליחה והתרחקה, אך כיוון שהייתה מופתעת, וככל הנראה במצב רגשי קשה , עלו בה רגשות קשים.
אם זוג אוהב בטבע נראה על ידי עובר אורח זה מביך וזהו.
אם עובר האורח הוא את. רחלי הרגישה אחרת.

ודרך אגב, בתור אחת שלא מורגלת בצפייה בטלוויזיה\קולנוע, אני מרגישה שגם ריקוד של חוג המחול במתנ"ס פרובוקטיבי . מי שלא רגיל לגרפיות הנפוצה היום , מתקשה לעכל מראות שאחרים כבר קהים להם.
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

בשבילי רק המחשבה על יחסים הומואים היא מאוד מגרה.
אני משערת שאם הייתה לי הזדמנות להציץ עליהם, הייתי מציצה :-). (אני לא צוחקת)

אם יש מי שמספר שקשה לו עם זה, אני מוכנה לקבל את זה, למרות שאני לא ממש מבינה את ההרגשה.
ואולי הבעיה הייתה שהם עשו שם 'רק סקס' ולא מתוך אהבה? אולי זה מה שעשה את התחושה הלא נעימה? (אין לי מושג. ואולי הם דווקא כן זוג אוהב?)

אבל מעניין אותי, רחלי, את חושבת שאם היית נתקלת בזוג אחר, לא זוג גברים אלא גבר ואישה - בזמן קיום יחסים, היית מזועזעת באותה מידה?
לי נראה שזה בעיקר עניין של הרגלים ושל מוסכמות.

ובכלל זה שסקס נעשה לרוב רק בחדרי חדרים, זו גם מוסכמה, שלדעתי ממש כדאי לשנות.

(אבל כל זה לא שייך לדף הזה, ואולי כדאי למצוא דף יותר מתאים).
רחלי*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי רחלי* »

אהבת תאמיני לי זה ממש לא מגרה ..להתקל בזה בהפתעה כשאת במצב רוח אחר לגמרי. הייתי בדאון והרגשתי שזה משהו נגדי... ולשאלתך לגבי זוג מאוהב זה משהו אחר לגמרי . ברור שמרגישים בהבדל כשרואים משהו יפה וכ שרואים משהו מכוער.
אביבה*
הצטרפות: 05 יוני 2004, 23:49

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי אביבה* »

רחלי כתבה כאן מתוך בקשה לתמיכה. לדף קוראים "חייבת לדבר על זה", וזה יכול להראות כדף מתאים למי שמרגיש שהוא חייב לדבר על משהו. מה שקרה עשה לה רע וזהו. היא מספרת על חוויה לא נעימה שחוותה. לא חושבת שהיה פה נסיון להעביר בקורת. אני מאד מבינה איך מראה כזה יכול לעשות רע. ללא קשר אם זה שני גברים או גבר ואשה, ואצל חלק מהאנשים אולי כן עם קשר. היא אומרת שלאחד הגברים היה מבט רדוף ומבוהל. זה לא משהו שעושה רע? אני אישית מאד לא אוהבת לראות אנשים עם מבט מבוהל שנראים כאילו נתפסו בקלקלתם. אם היתה מספרת שראתה גבר משתין או מאונן וזה עשה לה רע, הייתם יותר מבינים? בקיצור, הבחורה רוצה לשפוך את ליבה, לא שום דבר אחר. זו דעתי לפחות.
שיחות*
הצטרפות: 17 נובמבר 2003, 23:29

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי שיחות* »

יתכן שטעיתי בתגובתי. מחקתי אותה. שילוב המילים "השם" ו"התוקע" לא נראה לי אמיתי אלא פרובוקטיבי. המילים מעוות, אונס, מכוער, מגעיל, לא בסדר...
ברור שזו חוויה מטלטלת, ולו רק בשל ההפתעה, אבל השיפוטיות הרבה שנכנסה לתיאורים נראתה לי מגמתית ואם טעיתי אז סליחה.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

ולי נראה שהם היו מזועזעים לא פחות ממנה. היא בעצם זו שצעקה והפריעה להם. אמנם הסיפור מובא מנקודת מבטה, אבל מוזר שהם אלה נחשפו שלא ברצונם באמצע מעשה אינטימי, ובכל זאת היא חווה את עצמה כצד הנפגע... קצת פרופורציות.
שיחות*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי שיחות* »

אבל מוזר שהם אלה נחשפו שלא ברצונם באמצע מעשה אינטימי, ובכל זאת היא חווה את עצמה כצד הנפגע... קצת פרופורציות.
טוב נו, כשאתה בוחר לעשות את זה באמצע היער...כמה מופתע אתה יכול להיות?? :-D זה לא שהיא נכנסה להם לחדר השינה.

ובכלל זה שסקס נעשה לרוב רק בחדרי חדרים, זו גם מוסכמה, שלדעתי ממש כדאי לשנות.
למה, בעצם?
פלוני_אלמונית*

חייבת לדבר על זה

נכון, הם עשו את זה בחיק הטבע. אבל היא כותבת:
מה שהכי לא עובר לי במקרה הזה זה המבט שלהם, (בעיקר של ה "תוקע") מבט מצמרר של חיה מבוהלת
המסכנים גם הם נבהלו כהוגן.
בקיצור, מודה ועוזב ירוחם.
אהבת_עולם*

חייבת לדבר על זה

למה, בעצם?
למה לא בעצם?
אני כבר שנים לא מבינה למה זה דבר שעושים בהסתר. ולמה זה דבר שמדברים עליו לרוב בחשאי. או במילות קוד. או שמעורר צחקוקים.
(והאמת, זה שסקס הוא נושא לכלכך הרבה בדיחות ומעורר צחוק אצל אנשים - זה בדיוק בגלל שזה משהו לרוב מוסתר. אחרת מה כלכך מצחיק?)
אני מנסה להבין למה כל הנושא של סקס ואיברים מסוימים בגוף זה משהו שאפשר לדבר עליו או לעשות אותו רק בתנאים מאוד מסוימים, ולרוב לא בציבור.
למה למשל אני לא אשב בארוחה משפחתית עם ההורים שלי ואומר 'דגדגן' כאילו שאמרתי סתם 'כוס מים'?
אני פשוט לא מבינה מאיפה זה התחיל כל ההסתרה הזאת, ולמה.
אני לא רואה בה צורך.
(למרות שגם אני שבויה בה. לכן אני לא ארגיש נוח לדבר על דברים כאלה ליד ההורים שלי).

אני חושבת, ואולי אני טועה, שאם זה היה הרבה יותר גלוי ופתוח - היו הרבה פחות עיוותים נפשיים וסטיות וכל מיני דברים חולניים שמסביב לסקס.
היו הרבה פחות בושות, עכבות ורגשי אשמה - שגם הם יוצרים הרבה סבל.

אני רואה את הדימוי כנייר שמקומט לכדור בתוך הבטן שלנו, ובתוכו בין הקפלים והקמטים הצטבר מלא לכלוך וכל מיני ג'וקים קטנים וגועל נפש,
אז פשוט לפתוח את הנייר הזה, לפרוש אותו, ליישר את הקמטים, ולכל הלכלוך והג'וקים לא יהיה יותר מקום להסתתר.
זה יהיה משהו יפה וגלוי ופשוט.

אבל נדמה לי שאני מדברת כאן על אחרית הימים.
(כאמור, גם אני לא משוחררת מהתפיסות הקיימות)
שיחות*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי שיחות* »

על זה נאמר great minds think alike (-:
http://www.youtube.com/watch?v=2p3Q46URJUM

שאלות טובות.
אני לא בעד סקס בציבור. זה נראה לי פוגעני כלפי מי שרוצה ואין לו. כמו אוכל בציבור. הידעת שביפן למשל, ממש ממש לא הולכים ברחוב ואוכלים? זכר לרעב אמיתי שחקוק בזיכרון הקולקטיבי. יש דוכני אכילה, אבל גם בהם, אתה חצי מוסתר עם וילון כזה. לא לבלוס לעיני כל, אולי מסתובבים שם רעבים.
מצד שני, אני כמוך, לא מבינה מה המקור של ההסתרה והבושה שאנחנו אחוזים בהם כ"כ חזק. מאיפה זה בא? מהתעדנות או מפחד? (נכון שזה לא הדף המתאים? לאן מתאים להעביר דיון כזה?)

ובקשר ל המסכנים גם הם נבהלו כהוגן. - כן, מניחה שאת צודקת. אפשר לומר שאף אחד לא ממש נהנה שם אותו יום.
רחלי*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי רחלי* »

מוכרחה להתנצל על שהשתמשתי במילה "התוקע " עוד שכתבתי את זה התפתלתי בכסא., פשוט לא ידעתי איך לתאר את מה שראיתי במילים עדינות. לגבי הדיון שהתפתח, אהבת, לכל מילה יש משמעות משלה והנושא המיניות הוא לא כמו כל נושא רגיל כי זה אינטימי ועדין ויש שיגידו קדוש.,מעבר לתענוג זה המעשה הכי מפואר שיצר השם שממנו באים ילדים לעולם. זה לא יכול להיות נושא קליל כמו "כוס מיים"
אהבת_עולם*

חייבת לדבר על זה

הוא לא כמו כל נושא רגיל כי זה אינטימי ועדין
בדיוק. 'אינטימי ועדין' זה מה שהחברה עשתה מזה. אני לא בטוחה שזה חייב להיות ככה מתכתחילה.
('עדין' במובן של 'נושא רגיש' שצריך להיות מוצנע ומוחבא - אם זה מה שהתכוונת.
כן רצוי בעיניי שיהיה 'עדין' במובן של בהתייחסות נעימה ומכבדת אחד לשני)

כמו כן,
מי אמר ש'כוס מים' זה נושא קליל?
מי אמר שאם הסקס יהיה גלוי זה יהיה ההפך מקדוש?

בעיניי סקס זה דבר מאוד קדוש ומרומם, ובעל פוטנציאל רוחני יותר מכל דבר שקיים.
ועדיין אני לא בעד כל ההסתרה הזאת. ואין קשר בין הדברים לדעתי. אפילו להפך.

זה כמובן לא אומר שאני בעד אורגיות המוניות.
או מה שקורה למשל בסרטי פורנו - זה לא הכיוון, אלא ההפך.
כי הגילוי שם הוא רק כלפי חוץ ובפנים עדיין, החברה המערבית שלכאורה 'פתוחה' מינית היא עדיין צדקנית ומתחסדת, ונושא הסקס עדיין מלא הסתרות ועיוותים.
זו ממש לא פתיחות אמיתית.
אני מתכוונת למשהו אחר. משהו פתוח באמ-ת. אני בעד שהדברים יהיו יותר גלויים ונינוחים... שיקבלו קצת יותר אור שמש בריא...

(זה אולי דורש מלכתחילה אנושות יותר בריאה נפשית, שזה קצת בעיה כרגע :-). ויש כאן קצת ביצה ותרנגולת. אבל בגדול נראה לי שזה הכיוון הנכון...)
שיחות*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי שיחות* »

(מציעה הרחבה של הנקודה בהמשך לדברי אהבת ורחלי):
האם אין דברים שעל מנת לשמור את הזוך שלהם, את הבידול שלהם מהיום יומי, הגס, המהיר, הארצי, מעצם מהותם, הם אמורים להיות כמוסים?
סתם למשל, קחי עבודה רוחנית של אדם עם עצמו. או תפילה. או פחות מזה. קחי נערה שכותבת יומן אישי. לכולנו היה ואולי עדיין יש המקום שצריך להישאר כמוס מעין רואה, בו אנחנו מנהלים תהליכים יותר עדינים, יותר גבוהים, אישיים, שהם חשופים מאוד ופגיעים אולי.
אולי זה לאו דווקא הסתרה בגלל גנות, אלא לכבוד עדינותו של האירוע, שבמהותו אמור להיות פרטי, לא מחמת הבושה או הפחד (שלגמרי התערבבו פה) - אלא מתוך העדינות והמקום הגבוה שאליו הוא שואף להגיע.

במחשבה נוספת, אולי, שלא במודע, אנחנו נזעקים כנגד פומביות בסקס לא כי זה "לא יפה ואסור" אלא כי משהו גבוה בנו יודע שהמהות של סקס שואפת למקום גבוה ועדין שהפומביות לא מאפשרת, וכך אנו נזעקים כמו כשרואים תינוק מכניס לפיו בשוגג מאכל מזיק.
יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי יעל* »

פעם הייתי באיזה מבוא-לפילוסופיה-חובבני-כזה, וזכור לי משם שמוסריות של יחסי מין תלוי ב-3 תנאים: שזה יהיה בהסכמה, ששניהם יהיו בוגרים (בגיל ההסכמה), ושזה לא ייעשה בפומבי.
יצא לי לחשוב על זה הרבה מאז (גם בכל הפעמים שעשיתי את זה ביערות למיניהם...) וזה נראה לי מאוד נכון.
מה שקרה לרחלי, זה שהכניסו אותה לאינטימיות מינית בעל כורחה. כפו עליה חשיפה לאקט מיני. (וזה בכלל לא משנה מאיזה סוג! גם אם זה היה זוג סטרייטים)
זו אלימות מינית.
רחלי*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי רחלי* »

זה כמו השאלה למה בכלל אנחנו. מתלבשים, הרי לכולנו יש אותם האיברים ... זה מה שמבדיל אותנו מחיות יש לנו בושה ככה נוצרנו מאז אדם וחווה
אהבת_עולם*

חייבת לדבר על זה

ככה נוצרנו מאז אדם וחווה
עם אדם וחווה זה היה בגלל 'קלקול'.
ולכן אולי זה מרגיש לי לא נכון.
בפנים אני מרגישה שזה לא אמור להיות ככה מלכתחילה. משהו פה 'מקולקל'.
ואולי אולי הגיע הזמן להתחיל לתקן את זה. (רק להתחיל. זה ייקח זמן...)

אני לא מסכימה שמשהו טוב צריך להיות כמוס. בכלל לא.
(ואולי כמו בנושא ה'קבלה' היהודית, שהרבה שנים היא עברה רק ליודעי סוד, ועכשיו אומרים שהגיע עידן שתהיה פתוחה להמונים -
אולי ככה גם הדברים ה'כמוסים' האחרים? אולי זה העידן להתחיל לפתוח ולהוציא את הסודות לאור? גם את הסודות הטובים...?)

וגם אם כן כדאי שמשהו טוב יהיה כמוס - זו הייתה צריכה להיות בחירה.
כרגע בחברה שלנו אין הרבה בחירה בעניין.

פעם הייתי באיזה מבוא-לפילוסופיה-חובבני-כזה, וזכור לי משם שמוסריות של יחסי מין תלוי ב-3 תנאים: שזה יהיה בהסכמה, ששניהם יהיו בוגרים (בגיל ההסכמה), ושזה לא ייעשה בפומבי.
מסכימה בכלליות עם שני הסעיפים הראשונים (גם, בעניין גיל ההסכמה לדעתי הוא היה צריך להיות יותר נמוך).
אך לא מסכימה שמין בפומבי הוא 'לא מוסרי'. מה הקשר כאן למוסריות?

לי אין בעיה עקרונית לעשות מין בפומבי. (הבעיה מתחילה כשאני נתקלת במוסכמות, בגינוי, או בגברים מריירים שלא מבינים את העניין).
כשזה בפומבי זה לא הופך את זה לפחות גבוה ומיוחד מבחינתי. להפך.
זו יכולה להיות דרך מדהימה לתת השראה.

כמו נגיד איזה מופע מחול מדהים, למשל. שמעורר בנו התפעמות. (וגם בו יש משהו מאוד גבוה, רוחני, לא יומיומי או 'גס' או 'ארצי, וגם בו יש אינטימיות).
למה יש אצלנו את החציצה בין זה לבין זה?
פלוני_אלמונית*

חייבת לדבר על זה

בוודאי, זה התיקון שלנו, תיקון חטא האדם הראשון.כולנו מרגישים שיכול להיות הרבה יותר טוב בכל התחומים.... ומצפים לגאולה
אהבת_עולם*

חייבת לדבר על זה

כולנו מרגישים שיכול להיות הרבה יותר טוב בכל התחומים.... ומצפים לגאולה

גם ביהדות הדעות חלוקות אם הגאולה זה משהו שבא מבחוץ או מבפנים,
ואם המשיח זה אדם או מצב.

אני מאמינה שאת הגאולה אנחנו עושים, זה משהו הדרגתי, ולא הופעה פתאומית של איזה משיח.
ואני מרגישה שכבר התחלנו.

והחזון שאני מדברת עליו, הוא חלק מזה.
כמובן שאי אפשר בכוח לשנות תפיסות של שנים.
לאט לאט....
אהבת_עולם*

חייבת לדבר על זה

התפיסה שאת מדברת עליה, זה 'אם היה קלקול, אז בוא נישאר עם הקלקול עד שיבוא משהו חיצוני (גאולה) שיתקן'.
ואני אומרת שלדעתי הגיע הזמן להתחיל לתקן בעצמנו. שזאת הגאולה.

(רק שאין לי עדיין מושג איך בדיוק לעשות את זה.
אני רק רואה דברים בעיני רוחי.)
אהבת_עולם*

חייבת לדבר על זה

כמה שאתן מדברות על כך שהסקס הוא משהו קדוש ונעלה, ולכן לכאורה צריך להיות בחדרי חדרים -
אפשר לראות שרוב האנושות עדיין לא הבינה כמה הסקס נעלה,
גם החלק של האנושות שעושה את זה בחדרי חדרים. (ולפעמים דווקא שם העיוותים הכי גדולים).

יש הרבה תיקון שצריך עוד להיעשות בתחום של הסקס.
ולא בטוח שההצנעה שלו היא זו שיוצרת את התיקון, או תיצור אותו אי פעם.
גם_אני*
הצטרפות: 21 יולי 2003, 16:24

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי גם_אני* »

ניכרת כשהייתי בערך בת עשר יצא לי לראות גבר מאונן. זה היה בחורשה מאחורי הבית ספר, שיחקנו מחבואים ואני הרחקתי לכת. הוא לא ראה אותי אבל אני מאד נבהלתי כי חשבתי ״שהוא חונק נחש״. מעולם לא ראיתי איבר מין גברי (גדלתי בבית של נשים) ולא ידעתי מה זה לאונן....זה גם מה שרצתי להגיד למורה שקראה לי לחדר של המנהלת שמיד עשתה אחד ועוד אחד והזמינה את אמא שלי. אני התעקשתי שיתקשרו ל״צער בעלי חיים״
רחלי*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי רחלי* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

_התפיסה שאת מדברת עליה, זה 'אם היה קלקול, אז בוא נישאר עם הקלקול עד שיבוא משהו חיצוני (גאולה) שיתקן'.
ואני אומרת שלדעתי הגיע הזמן להתחיל לתקן בעצמנו. שזאת הגאולה._
אהבת, ה"משהו החיצוני" הזה שבע"ה יבוא (הגאולה) זה פנימי וחיצוני ביחד, אני גם מרגישה שכבר התחלנו, כל יום יש התגלות של משיח, כל יום אנחנו רואים ניסים, זה מתקרב זה ממש כבר כאן .

_גם אני חמודה, זה טראומה (()) מראה עיניים לפעמים פוגע בנפש כמו מגע לא רצוי, זה מה שגם אני הרגשתי.
פלוני_אלמונית*

חייבת לדבר על זה

ניזכרת כשהייתי בערך בת עשר יצא לי לראות גבר מאונן. זה היה בחורשה מאחורי הבית ספר, שיחקנו מחבואים ואני הרחקתי לכת. הוא לא ראה אותי אבל אני מאד נבהלתי כי חשבתי ״שהוא חונק נחש״.

לא נראה לי כי זה עשה לך טראומה או משו כזה.
הרי הוא לא ראה אותך ואת פשוט הצצת עליו בזמן שהוא אונן ולמעשה פגעת בפרטיותו.
חוצמזה,כמה זמן התבוננת בו עד שהבנת שהוא "לא חונק נחש" ???
פלוני_אלמונית*

חייבת לדבר על זה

ואז אני עוקפת את העץ ומה רואות עיני? שני גברים שפולי מכנסיים אחד בתוך השני מסתכלים עלי בתדהמה. איכככס מלמלתי סליחה והלב שלי דפק חזק ורצתי משם כל עוד נפשי בי זה כל כך מגעיל שעד עכשיו הבחילה לא עוברת לי

רחלי יקרה.
כן זה די מבחיל לראות תוקע ונתקע באמצע העבודה.
הטראומה שלך בהחלט מוצדקת.
אביבה*
הצטרפות: 05 יוני 2004, 23:49

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי אביבה* »

מוסר נוצר כאשר החברה רואה (לפחות בזמן מסוים ו/או בצורה מסוימת) שמעשה מסוים הוא מזיק. ואז לפעמים קורה תהליך שהיא קובעת שהמעשה הזה "מזיק" (אסור) בכל זמן ובכל צורה. אז כנראה מתישהו מישהו ראה שסקס בפומבי הזיק. מה יכול היה להיות מזיק פה? אפשר לנסות לחשוב ולשחזר יחד. אולי למשל זה גרם לאנשים להיות מגורים מדיי כל היום (כשהם ראו את זה), והם לא יכלו להתרכז במטלות אחרות כמו עבודה וגידול ילדים? אולי זה גרם לאנשים שראו את זה להיות כל כך מגורים שהם התקשו להיות נאמנים לבני/בנות זוגם? אולי זה גרם לזה שילדים בני 6 ראו את זה (כי זה נעשה ברחוב ללא הגבלה) ורצו גם? ואז הוחלט ע"י החברה שכדאי להצניע את זה. אלה המחשבות שאני מצליחה להגיע אליהן כשאני מנסה לחשוב מאיפה זה בא.
רחלי*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי רחלי* »

פלוני אלמונית תודה. על התמיכה.
אביבה אני לא מסכימה איתך שזה "הוחלט " ע"י החברה וגם לא מהסיבות שכתבת, זה בסדר לעשות את זה בטבע, אין איסור על כך, ואני מאמינה שאף אחד לא מעוניין שיראו אותו ברגע האינטימי הזה, לי בעצמי קרה שראו אותנו באמצע, למזלנו היתה שמיכה שהתכנסו בה ונעצר נו עד שהרגשנו שוב לבד. וזה לא קשור לטראומה שעברתי וגם לא לגירוי, יש הבדל גדול בין. המקרים, למרות שזה נשמע כביכול דקויות קטנות. אני יודעת שלא גרמתי טראומה למי שראה אותנו אלא רק מבוכה. חשוב לי לציין את הפחד שחשתי, ממש פחדתי שהם ירדפו אחרי ויאנסו אותי. זה מה שחויתי. ורצתי כמו מטורפת כי זה היה מקום ממש מבודד. אולי אני הומופוב ית, לא יודעת. ממש פחדתי ותודה לאל שזה נגמר בשלום. לא העזתי. לספר את זה לאף אחד
רוני*
הצטרפות: 25 ספטמבר 2002, 23:19

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי רוני* »

אולי אני הומופוב ית
אם היית נתקלת שם בגברים מסביב למדורה שותים בירה, היית חוששת מאונס באותה מידה?
רחלי*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי רחלי* »

לא. מה הקשר? אולי אם הם היו ערומים ושיכורים. אבל יש הבדל. אני לא חושבת שהפחדים שלי מופרחים
רחלי*

חייבת לדבר על זה

שליחה על ידי רחלי* »

נזכרתי במשהו דומה, פעם הכרתי מישהו והוא אמר לי שהוא רוצה לספר לי משהו שהוא לא מספר לאף אחד. אני כמובן שמחתי ואז הוא סיפר לי. שמדי פעם הוא גולש באתרי פורנו באינטרנט. אני באותו רגע נגעלתי ממנו ואמרתי לו שזה נורא! ויתרתי איתו את הקשר הוא היה נורא מופתע אך בסוף אמר לי שאני צודקת ושהוא לא מעיז להכנס יותר לאתרים האלה כי הוא. מרגיש עם עצמו ממש רע אח"כ
אני מבינה שהדעות שלי בתחום הזה קיצוניות יחסית לרוב.
אבל באמת אני חושבת שאני ה"נורמאלית"ובעניין סטיות לא כדאי להקל.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”