חלוקית נחל
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*
חלוקית נחל
לגמרי, כמו השלום P-:
לפחות למדתי לבשל לוביה
לפחות למדתי לבשל לוביה
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
חלוקית נחל
לא אמרנו שתבואו מתישהו? @}
-
- הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*
חלוקית נחל
תודה, החזרתי אותו בגרסה טריה
ולב בחזרה לך יקירה
ולב בחזרה לך יקירה
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
חלוקית נחל
אין פעם הבאה אצלי, פעם הבאה אצל, ואני אשמח לבוא ולתמוך בגקוזי או באוהל, ואחכ לפנק בביתינו במקלחת חמה ואוכל, דא חמותי כנראה קנתה לנו ללידה בלי לשאול איזידירי מייבש מזון עגול הוא טוב?
מחכה לראותך!!!
מחכה לראותך!!!
-
חלוקית נחל
דא בגדלים בבית יש מישהו שרוצה לקנות מקטין ארגו, רוצה למכור את שלך?
-
חלוקית נחל
תודה על העריכה, עכשיו אפשר למחוק את הדפים... ולשנות את שם הדף למשהו כללי
-
- הצטרפות: 04 ינואר 2009, 12:53
- דף אישי: הדף האישי של שמחת_ציון*
חלוקית נחל
חשבתי עליך השבוע והתגעגעתי
חיבוקים לך ולבנות
חיבוקים לך ולבנות
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
חלוקית נחל
סתם באתי להגיד לך שאני קוראת אותך לאחרונה בכל מיני דפים ומתרחב לי הלב
מהדיוק, מהעדינות, מהכוונה, מהרגישות, מהאותנטיות, מהיושר והכנות והאצילות
לא מיציתי אבל די להפעם.
מהדיוק, מהעדינות, מהכוונה, מהרגישות, מהאותנטיות, מהיושר והכנות והאצילות
לא מיציתי אבל די להפעם.
-
חלוקית נחל
וואו, תודה בחזרה [-:
חלוקית נחל
וזיהוי ה"דוברת" שמנהלת את הסיטואציה עזרו לי לשנות את המציאות הפנימית שלי ומתוך כך גם החיצונית השתנתה.
אני רוצה לזכור את זה.
איך זוכרים את זה בזמן אמת?
אלה דברים חכמים, לצד עוד דברים חכמים שכתבת. מרגש תיאור הדרך והעבודה, תודה רבה על השיתוף. אני שמחה שקראתי אותך. תודה וחג חירות שמח
אני רוצה לזכור את זה.
איך זוכרים את זה בזמן אמת?
אלה דברים חכמים, לצד עוד דברים חכמים שכתבת. מרגש תיאור הדרך והעבודה, תודה רבה על השיתוף. אני שמחה שקראתי אותך. תודה וחג חירות שמח
חלוקית נחל
חלוקית, מקווה שזה בסדר שנכנסתי לדף שלך.
העשרת אותי מאוד בדברייך.
תודה וחג חירות שמח
העשרת אותי מאוד בדברייך.
תודה וחג חירות שמח
-
חלוקית נחל
[-: התרגשתי
ועכשיו לתכלס P-: בכול זאת יום שישי
בחוויה שלי זה כמו שריר או אוטומט חדש שאני מסגלת, חיווט חדש של המוח. בהתחלה נדרשת ערות וכנות פנימית, גם לשים לב, וגם להסכים למציאות ולקבל אותה. להיות במודעות לזה. לזהות. לפעמים אני זוכרת לפני, לפעמים תוך כדי ולפעמים קורה מייד אחרי, או הרבה זמן אחרי, הכול הולך ותלוי במשאבים שלי ובמה שקורה. התרגלתי להתנתק מהסיטואציה, לפצל את עצמי ולעלות למבט על שמסתכל על הדברים מבחוץ. ככול שאני זוכרת יותר התנועה נעשית קולחת, הרמונית ורגילה. הופכת להרגל חדש. המטרה שלי היא לדעת את עצמי, להכיר את כול מתווי האישיות שלי ולכן, כשאני מזהה שמשהי כזו, שהיא לא העצמי המזוקק, קופצת לקדמת הבמה ומנהלת את העניינים דבר ראשון אני רוצה לחבק אותה (לא תמיד זוכרת אבל זו השאיפה) ואז אני מזמינה אותה לקפה או תה צמחים. אנחנו יושבות ואני מראיינת אותה, שומעת ממנה על איזה צורך היא עונה ואחרי ההכרות והקבלה שלה בתוכי ועשיית השלום הפנימי איתה, אני בודקת אם היא נדרשת לי בסיטואציות כאלה. אחרי שהתיידדנו אני יכולה לנהל אותה ולא ההיפך. ככה אחת אחת. ויש שפע, השבח לנו, האלות
זה סוג של מסע, דרך חדשה, והיא מתעקלת ומתפתלת ולפעמים הנוף דומה אבל כיף ללכת בה, כי אחרי הקבלה הזו, פתאום מתרווח לי המון מקום בלב, יש בי קלות ומתפנה מקום לדברים חדשים.
הקבלה הזו היא הכרחית על מנת לשנות. גם את החלקים הכי "מאוסים" אלו שאני לא יכולה לסבול אצל אחרים, אלק... והקטע הוא שככול שעושים את זה יותר מגיעים למצב שבו אין ברירה אחרת. לדוג' עד שלא קיבלתי את האלימות שבתוכי והסכמתי לאפשרות שלפעמים מתפלקים לי דברים שאני ממש לא רוצה שיקרו או יאמרו, רק אז האלימות הזו הפסיקה להשפריץ מתוכי ולהנכיח את עצמה בחיים שלי. כמו ילדים שמגבירים ווליום עד ששמים אליהם לב..
כול מה שצורם לי בחוץ, התנהגות של הבנות או כול דבר אחר, מיד אני בודקת פנימה מה קורה, מה זה בא לשקף, כי זה סוג של מראה. התיקון הוא פנימי. כמו שהזכירה לי אתמול חברה טובה, מה תעשי, תתקני את המראה???? אי אפשר! וזה תקף לפחדים הכי עמוקים ולדברים הכי שנואים. אני בתהליך של למידה וחניכה שעוזר לי לעשות את ההתפתחות הזו ולשמוח על הלמידות הללו שמגיעות בלי להתרגש יותר מידי.
ככול שאני עושה את זה יותר, אני מגיעה לרבדים יותר עמוקים ומטלטלים אבל מצד שני אני כבר מתורגלת ואז אני לא נבהלת ולא מזדהה עם מה שקורה ועם הדרמה ומתמודדת בפשטות ובקלילות.
כאמור, כול זאת מתוך לימודי ב דרך הפשטות שבאלוהות
יש הרבה ידע באתר, גם בקליפים, הרצאות ומאמרים.
ולסיום הכי חשוב, נדרשים בתהליך חסד וחמלה ומאור פנים פנימי, לשחרר שיפוטים וביקורת, בעיקר כלפי עצמנו, רגשות אשם ולזכור שתמיד אנחנו עושות הכי טוב שאנחנו יכולות (וגם כול היתר), לכבד את התהליך והזמן שהוא לוקח ולשמור על הדשא הצעיר שצומח, לשים לב אליו, לטפח אותו, לא לדרוך עליו, וככול שמתמקדים בחדש הזה שנובט בתוכנו כך הוא גדל ומתעצם. (גם זה ציטוט לא מדויק מדבריה של נילי בכר, שמורידה את התקשורים של הפשטות)
חג חירות שמח גם לך יקירה. תודה גדולה לך על כול הטוב והאור שאת מפיצה
ועכשיו לתכלס P-: בכול זאת יום שישי
בחוויה שלי זה כמו שריר או אוטומט חדש שאני מסגלת, חיווט חדש של המוח. בהתחלה נדרשת ערות וכנות פנימית, גם לשים לב, וגם להסכים למציאות ולקבל אותה. להיות במודעות לזה. לזהות. לפעמים אני זוכרת לפני, לפעמים תוך כדי ולפעמים קורה מייד אחרי, או הרבה זמן אחרי, הכול הולך ותלוי במשאבים שלי ובמה שקורה. התרגלתי להתנתק מהסיטואציה, לפצל את עצמי ולעלות למבט על שמסתכל על הדברים מבחוץ. ככול שאני זוכרת יותר התנועה נעשית קולחת, הרמונית ורגילה. הופכת להרגל חדש. המטרה שלי היא לדעת את עצמי, להכיר את כול מתווי האישיות שלי ולכן, כשאני מזהה שמשהי כזו, שהיא לא העצמי המזוקק, קופצת לקדמת הבמה ומנהלת את העניינים דבר ראשון אני רוצה לחבק אותה (לא תמיד זוכרת אבל זו השאיפה) ואז אני מזמינה אותה לקפה או תה צמחים. אנחנו יושבות ואני מראיינת אותה, שומעת ממנה על איזה צורך היא עונה ואחרי ההכרות והקבלה שלה בתוכי ועשיית השלום הפנימי איתה, אני בודקת אם היא נדרשת לי בסיטואציות כאלה. אחרי שהתיידדנו אני יכולה לנהל אותה ולא ההיפך. ככה אחת אחת. ויש שפע, השבח לנו, האלות
זה סוג של מסע, דרך חדשה, והיא מתעקלת ומתפתלת ולפעמים הנוף דומה אבל כיף ללכת בה, כי אחרי הקבלה הזו, פתאום מתרווח לי המון מקום בלב, יש בי קלות ומתפנה מקום לדברים חדשים.
הקבלה הזו היא הכרחית על מנת לשנות. גם את החלקים הכי "מאוסים" אלו שאני לא יכולה לסבול אצל אחרים, אלק... והקטע הוא שככול שעושים את זה יותר מגיעים למצב שבו אין ברירה אחרת. לדוג' עד שלא קיבלתי את האלימות שבתוכי והסכמתי לאפשרות שלפעמים מתפלקים לי דברים שאני ממש לא רוצה שיקרו או יאמרו, רק אז האלימות הזו הפסיקה להשפריץ מתוכי ולהנכיח את עצמה בחיים שלי. כמו ילדים שמגבירים ווליום עד ששמים אליהם לב..
כול מה שצורם לי בחוץ, התנהגות של הבנות או כול דבר אחר, מיד אני בודקת פנימה מה קורה, מה זה בא לשקף, כי זה סוג של מראה. התיקון הוא פנימי. כמו שהזכירה לי אתמול חברה טובה, מה תעשי, תתקני את המראה???? אי אפשר! וזה תקף לפחדים הכי עמוקים ולדברים הכי שנואים. אני בתהליך של למידה וחניכה שעוזר לי לעשות את ההתפתחות הזו ולשמוח על הלמידות הללו שמגיעות בלי להתרגש יותר מידי.
ככול שאני עושה את זה יותר, אני מגיעה לרבדים יותר עמוקים ומטלטלים אבל מצד שני אני כבר מתורגלת ואז אני לא נבהלת ולא מזדהה עם מה שקורה ועם הדרמה ומתמודדת בפשטות ובקלילות.
כאמור, כול זאת מתוך לימודי ב דרך הפשטות שבאלוהות
יש הרבה ידע באתר, גם בקליפים, הרצאות ומאמרים.
ולסיום הכי חשוב, נדרשים בתהליך חסד וחמלה ומאור פנים פנימי, לשחרר שיפוטים וביקורת, בעיקר כלפי עצמנו, רגשות אשם ולזכור שתמיד אנחנו עושות הכי טוב שאנחנו יכולות (וגם כול היתר), לכבד את התהליך והזמן שהוא לוקח ולשמור על הדשא הצעיר שצומח, לשים לב אליו, לטפח אותו, לא לדרוך עליו, וככול שמתמקדים בחדש הזה שנובט בתוכנו כך הוא גדל ומתעצם. (גם זה ציטוט לא מדויק מדבריה של נילי בכר, שמורידה את התקשורים של הפשטות)
חג חירות שמח גם לך יקירה. תודה גדולה לך על כול הטוב והאור שאת מפיצה
-
חלוקית נחל
סולו ברוכה הבאה
שמחה שהעשרתי ושבאת לבקר
חג חירות שמח גם לך
שמחה שהעשרתי ושבאת לבקר
חג חירות שמח גם לך
-
חלוקית נחל
_אני רוצה לזכור את זה.
איך זוכרים את זה בזמן אמת?_
ראי גם אורה גבריאלי.
חלוקית, נפלא. יבורכו ידייך על המעדנים האלה.
איך זוכרים את זה בזמן אמת?_
ראי גם אורה גבריאלי.
חלוקית, נפלא. יבורכו ידייך על המעדנים האלה.
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
חלוקית נחל
מקסימה ויקרה שכמוך! אנחנו באזורכם בחג (לילהסדר בהוד השרון). אולי נדבר? אולי תבואו אלינו כבר? חול המועד?
חלוקית נחל
מיועד לאיש שמוגבל מאוד בהליכתו וכבד ראייה ושמיעה.
אז אולי ללכת לכיוון חוש הטעם והריח? פלאפל. ים. משתלה או גן בוטני כלשהו (יש משתלות עם ריח נפלא) , עיסוי ספא נפלא שמשלב ריחות נעימים ומגע טוב (אז מה אם זה לא ישראלי? אגב יש גם טיפולים בעלי אופי של האזור כמו טיפול בענפי זית, פילינג אבקת שומשום, בטח יש עוד שלא עולים לי כרגע.)
אז אולי ללכת לכיוון חוש הטעם והריח? פלאפל. ים. משתלה או גן בוטני כלשהו (יש משתלות עם ריח נפלא) , עיסוי ספא נפלא שמשלב ריחות נעימים ומגע טוב (אז מה אם זה לא ישראלי? אגב יש גם טיפולים בעלי אופי של האזור כמו טיפול בענפי זית, פילינג אבקת שומשום, בטח יש עוד שלא עולים לי כרגע.)
-
- הצטרפות: 21 דצמבר 2003, 15:17
- דף אישי: הדף האישי של אמא_בבית*
חלוקית נחל
אשתו גם מוגבלת באיזו צורה? אפשר לתכנן דברים שהוא יוכל לעשות והיא תהנה קצת יותר. אולי נסיעה לירושלים וביקור בכותל או בכנסיית הקבר ופיקניק בגן הפעמון (יש חניה ממש בכניסה לגן ואפשר לקחת משם מונית עד הכותל) אם את רוצה פעילות למחר, תביאי אותם למדורת ל״ג בעומר, הם יזכרו אותך זה בטוח. אולי פשוט לשבת על החוף לשתות בירה.
-
חלוקית נחל
יש לך המלצות ספציפיות שיחות? הם מפלורידה אז פלאפל הוא מכיר אבל לא אוהב. עיסוי גם רעיון נחמד. אני אבדוק איתם. ים-הם מתאכסנים במלון ברחוב הירקון ליד הים. אנסה לחשוב על משהו שעובד על כול החושים ולא מצריך תנועה.
אמא יקרה אציע להם לבוא איתי היום למרות שיש להם תוכניות אחרות.. בירושלים והכותל הם ביקרו.
אתמול הסנפנו פרות בקיבוץ, עיזים, כבשים, סוסים. זה ביקור שלישי שלהם בארץ, ושל הגבר כנראה גם האחרון.
תודה
אמא יקרה אציע להם לבוא איתי היום למרות שיש להם תוכניות אחרות.. בירושלים והכותל הם ביקרו.
אתמול הסנפנו פרות בקיבוץ, עיזים, כבשים, סוסים. זה ביקור שלישי שלהם בארץ, ושל הגבר כנראה גם האחרון.
תודה
חלוקית נחל
http://www.nalagaat.org.il/[po]home h[/po].php
חלוקית נחל
הקישור של א השאיר אותי בדמעות.
חלוקית נחל
את בהריון? במחזור?
חזרתי לקישור כדי להבין למה בכית. נדמה לי שהבנתי. בכל אופן, גם אני בוכה עכשיו.
זה בגלל השורה "אל מול יופיה של הבריאה", לא ?
חזרתי לקישור כדי להבין למה בכית. נדמה לי שהבנתי. בכל אופן, גם אני בוכה עכשיו.
זה בגלל השורה "אל מול יופיה של הבריאה", לא ?
חלוקית נחל
לא הקשבתי בתשומת לב למילים, אבל הצלילים היו כ"כ ערבים, על רקע הרעיון המרגש הזה, של המסעדה בחושך שלא הכרתי. ז"א נדמה לי ששמעתי על זה פעם משהו מעורפל, אבל עכשיו זה הובא ממש לתודעה וגם על רקע הבקשה של חלוקית, כל כך מדוייק, כאילו נוצר כל הרעיון בהרף עין עבור האיש הזה <אצלי מזל שיש הריונות ומחזורים, לתת כיסוי לפחות לחלק מהבכיינות (-: כמו השעון המקולקל שמדייק פעמיים ביום (-: >
אגב, חלוקית, זהירות תמנע אסון: בסוף הוא עוד ייעלב לנו שלשם לקחת אותו, אז היזהרי לך מלרכוב על גלי האמוציונליות שנשפכו פה ללא בקרה...
אגב, חלוקית, זהירות תמנע אסון: בסוף הוא עוד ייעלב לנו שלשם לקחת אותו, אז היזהרי לך מלרכוב על גלי האמוציונליות שנשפכו פה ללא בקרה...
-
חלוקית נחל
מוזמנים לשבועות לחג המשק פה, מתגעגעים נשיקות לכולם
-
חלוקית נחל
שיחות יקירה צדקת. כנראה לא נוצר עבור האיש הזה. אחרי שיחות עם המקום והבטחות למקום בשורה קדמית ועוד ועוד הם בכלל לא בענין ואפילו לא הבינו את הקטע, כמו שאשתו אמרה, הוא מלכתחילה לא רואה P-: דרך אגב גם הגבירה החביבה מן המרכז אמרה דברים דומים. בכול אופן ניסע יחדיו לקיסריה, לנמל ולגן הלאומי, אם יסדרו לנו קלנועית ועכשיו על הפרק, רק מציאת מסעדה חביבה באזור המרכז רבתי, עם אוכל פשוט וטעים.
חלוקית נחל
בסופו של דבר השיחה הנעימה והאוכל הטוב זה מה שיעשה להם את זה...
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
חלוקית נחל
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
היי זאת אמא בגבעתים ממחשב אחר. אנ עדי בגבעתיים. תכתבי לי לcocolona בג'ימייל נקודה קום
היי זאת אמא בגבעתים ממחשב אחר. אנ עדי בגבעתיים. תכתבי לי לcocolona בג'ימייל נקודה קום
-
חלוקית נחל
אם אלוונטי לכם להישאר גם ביום ראשון, אז מתקיים שם כנס מצפה רמון לקואופרציה. נשמע מרתק ויש פעילויות לילדים לפחות עד הצהריים.
https://www.facebook.com/events/2067510 ... 1/?fref=ts
https://www.facebook.com/events/2067510 ... 1/?fref=ts
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
חלוקית נחל
תודה יו כמה אני מנג'סת לה כבר לא נעים לי...
חלוקית נחל
אין לי מילים לתאר כמה נהניתי לקרוא אותך על סיפור יום ההולדת.
זה פשוט... אושר. הרגשתי שממש לקחתי חלק בזה למרות שכלל לא נכחתי.
תענוג. באמת. אין מילים.
זה פשוט... אושר. הרגשתי שממש לקחתי חלק בזה למרות שכלל לא נכחתי.
תענוג. באמת. אין מילים.
-
חלוקית נחל
לא הצלחתי להבין כלום מההודעה בככר השוק על העיתון
-
חלוקית נחל
אהההה.... אני ברשימת דיוור אבל מקבלת בדרך כלל בג'יבריש את ההודעות.
תודה!
תודה!
-
חלוקית נחל
וואו נראה מכובד!
את המיילים של רחובות גזר אני מקבלת בג'יבריש, ולכן לא שמעתי על היוולדו של העלון
את המיילים של רחובות גזר אני מקבלת בג'יבריש, ולכן לא שמעתי על היוולדו של העלון
-
חלוקית נחל
תודה יקרה
כמה היה מתאים לי לגור קרוב אליך בימים אלה... כמו אז
כמה היה מתאים לי לגור קרוב אליך בימים אלה... כמו אז
-
- הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21
- דף אישי: הדף האישי של יעלפו_מהמושב*
חלוקית נחל
אשמח להצטרף לרשימת התפוצה של תוצרת בית
yhallak1 בג'ימייל.קום
yhallak1 בג'ימייל.קום
-
- הצטרפות: 12 נובמבר 2012, 12:07
- דף אישי: הדף האישי של טלי_ב*
חלוקית נחל
תודה על ההמלצה @}. הצצתי קצת לאתר ובאמת נראה משהו מיוחד. מתחשק לי ללכת כבר עכשיו (-:
-
- הצטרפות: 09 ינואר 2011, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של אורלי_נ*
חלוקית נחל
בוקר טוב, תודה
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
חלוקית נחל
הי חלוקית, כתבתי לך מייל לכתובת שהייתה לי פעם. בבקשה תבדקי שקיבלת.
-
חלוקית נחל
התגעגעתי
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
חלוקית נחל
דרלינג, היה לנו אצלי בדף דיון יפה על הנושא של מטא-דיון, סטיות מהדיון והניסיון לשלוט בדיונים בדפים שונים. היו בו משתתפות נוספות (נוודית, למשל, כתבה בו נורא יפה גם על הכלה וקבלה ושאר נושאים קשורים).
הוא לא היה ארוך אבל יש בו דברים יפים וכולן השקיעו בכתיבה.
חבל לי שיישאר אצלי בדף ומתחשק לי להעביר למקום המתאים.
אולי יש לך רעיון?
<ציל צול ממחשב אחר>
הוא לא היה ארוך אבל יש בו דברים יפים וכולן השקיעו בכתיבה.
חבל לי שיישאר אצלי בדף ומתחשק לי להעביר למקום המתאים.
אולי יש לך רעיון?
<ציל צול ממחשב אחר>
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2009, 22:35
- דף אישי: הדף האישי של אנד_לוסיה*
חלוקית נחל
היי, פתאום ראיתי שרצית שאעדכן לגבי טיפול בשיווי משקל. אז כן, אנחנו כבר כמה חודשים, וזה מעולה ומשיג תוצאות מפתיעות בזמן קצר יחסית. ממליצה.
חלוקית נחל
באתי לומר לך שתוצרת בית זה מפעל ממש מאמם!
(כמו שקורה לפעמים - כבר מזמן אמרתי לך את זה בלב, ופתאום נזכרתי שבטח לא שמעת)
(כמו שקורה לפעמים - כבר מזמן אמרתי לך את זה בלב, ופתאום נזכרתי שבטח לא שמעת)
-
חלוקית נחל
איזה כיף מצ'רה תודה
מוזמנת בחום לחבור אלינו בעוד רמה ולכתוב... @}
מוזמנת בחום לחבור אלינו בעוד רמה ולכתוב... @}
חלוקית נחל
ועוד משהו בנושא: תגידי, לא כדאי לקשר לתוצרת בית בטור צד של האתר?
חלוקית נחל
גם אני בעד
לקשר לתוצרת בית בטור צד של האתר
לקשר לתוצרת בית בטור צד של האתר
-
- הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
- דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*
חלוקית נחל
כתבה מתוקה על ילדה מתוקה
-
חלוקית נחל
כמה מדליק הכתבה עליכם! רואים שם כמה אתם נפלאים ויפים
-
חלוקית נחל
חלוקיתוס!! כיף שכתבת לי אדבר איתך בטלפון בקרוב.
-
חלוקית נחל
שלום חלוקית,
אשמח להעביר סדנה במפגש הקרוב בכינרת באחד הערבים.
אני לומדת ליווי הורים אצל שי אור - הורות כמעשה ניסים. אני מאוד מתלהבת מהלימודים ומחפשת כמה שיותר במות להפיץ את היופי הזה ולתת את עצמי.
לא מתכננת כרגע להיות במפגש, אבל אשמח לבוא בשביל זה - אני גרה בחוקוק, אז זה לא רחוק לי מידי.
מה את אומרת? כמה אנשים יהיו? חושבת שיהיו מעוניינים בזה?
אשמח להעביר סדנה במפגש הקרוב בכינרת באחד הערבים.
אני לומדת ליווי הורים אצל שי אור - הורות כמעשה ניסים. אני מאוד מתלהבת מהלימודים ומחפשת כמה שיותר במות להפיץ את היופי הזה ולתת את עצמי.
לא מתכננת כרגע להיות במפגש, אבל אשמח לבוא בשביל זה - אני גרה בחוקוק, אז זה לא רחוק לי מידי.
מה את אומרת? כמה אנשים יהיו? חושבת שיהיו מעוניינים בזה?
-
חלוקית נחל
הי פלונית,
דברי בבקשה עם מירי.
לצערי, לא בטוח שאצליח להגיע.
דברי בבקשה עם מירי.
לצערי, לא בטוח שאצליח להגיע.
-
- הצטרפות: 29 מאי 2010, 09:49
- דף אישי: הדף האישי של גילה_בהווה*
חלוקית נחל
הי, אני לא פלונית... אני גילה (: איזה מירי? איך אני משיגה אותה?
תודה
תודה