יהללוך מלאכים
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
יהללוך מלאכים
אנחנו היינו עם בת 3 בגואה לפני כ-3 שנים.
מה את רוצה לדעת?
מה את רוצה לדעת?
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
יהללוך מלאכים
היא לא עתיקה
היא ישנה...
קניתי אותה כשהייתי בת 18.
מספיק עתיק?
בואי תראי אותה.
היא לא איזה משהו מדונדש אבל אם
תצבעי אותי היא תראה טוב.
היא ישנה...
קניתי אותה כשהייתי בת 18.
מספיק עתיק?
בואי תראי אותה.
היא לא איזה משהו מדונדש אבל אם
תצבעי אותי היא תראה טוב.
-
יהללוך מלאכים
הגענו לאראמבול והסתובבנו קצת לחפש מה נראה מתאים.
בסופו של דבר שכרנו בית בכפר ליד (שכרגע שכחתי את שמו ובטח דודו יזכיר לי אח"כ).
זה כפר שיש בו הרבה משפחות בעונה ומצאנו בית ממש על החוף (לא קל!).
היה לנו גם אופנוע שאתו התניידנו. המקומיים נוסעים חופשי עם ילד או שניים בנוסף על זוג מבוגרים. זה דיי תלוי בכם, אם זה מתאים לכם. אנחנו נסענו עם ילדה אחת ובטן
היו לנו חברים ששכרו שם רכב כי היו עם 2 בנות ולא התאים להם אופנוע והיו גם כאלה ששכרו 2 אופנועים וכך היה אופנוע לכל הורה+ילד. אני אישית לא הרגשתי בנוח לסוע על אופנו, בטח שלא עם ילדה. ולא שלא ניסו ללמד אותי...
היינו שם כחודשיים, הגענו לפני העונה קצת, עוד במונסונים, כך שהמחירים היו נמוכים יותר, אם כי גם לא היה פשוט למצוא בית, כי הרבה מבעלי הבתים לא נמצאים שם מחוץ לעונה.
היה לנו בית גדול, כי היינו עם 2 אחיי, כך שהיה לנו מטבח, כיריים ומקרר וקנינו את כל מה שהיה נחוץ לבישול. בעיקר אכלנו בבית, אם כי מדיי פעם גם בחוץ.
חיסונים עשינו לה לפני הנסיעה, כמעט את כולם. עד אז היא הייתה מחוסנת רק בטטנוס מגיל זחילה בערך. כך שהיא דיי קבלה בוחטה, אמנם על פרק זמן כלשהו, אבל היא הגיבה לזה ממש טוב והיא גם עוד ינקה, כך שזה בטוח עזר לה...
מה עוד? שאלי נא
בסופו של דבר שכרנו בית בכפר ליד (שכרגע שכחתי את שמו ובטח דודו יזכיר לי אח"כ).
זה כפר שיש בו הרבה משפחות בעונה ומצאנו בית ממש על החוף (לא קל!).
היה לנו גם אופנוע שאתו התניידנו. המקומיים נוסעים חופשי עם ילד או שניים בנוסף על זוג מבוגרים. זה דיי תלוי בכם, אם זה מתאים לכם. אנחנו נסענו עם ילדה אחת ובטן
היו לנו חברים ששכרו שם רכב כי היו עם 2 בנות ולא התאים להם אופנוע והיו גם כאלה ששכרו 2 אופנועים וכך היה אופנוע לכל הורה+ילד. אני אישית לא הרגשתי בנוח לסוע על אופנו, בטח שלא עם ילדה. ולא שלא ניסו ללמד אותי...
היינו שם כחודשיים, הגענו לפני העונה קצת, עוד במונסונים, כך שהמחירים היו נמוכים יותר, אם כי גם לא היה פשוט למצוא בית, כי הרבה מבעלי הבתים לא נמצאים שם מחוץ לעונה.
היה לנו בית גדול, כי היינו עם 2 אחיי, כך שהיה לנו מטבח, כיריים ומקרר וקנינו את כל מה שהיה נחוץ לבישול. בעיקר אכלנו בבית, אם כי מדיי פעם גם בחוץ.
חיסונים עשינו לה לפני הנסיעה, כמעט את כולם. עד אז היא הייתה מחוסנת רק בטטנוס מגיל זחילה בערך. כך שהיא דיי קבלה בוחטה, אמנם על פרק זמן כלשהו, אבל היא הגיבה לזה ממש טוב והיא גם עוד ינקה, כך שזה בטוח עזר לה...
מה עוד? שאלי נא
-
יהללוך מלאכים
האמת היא שגואה הייתה רק סוף הטיול.
היינו בסה"כ 1/2 שנה, גם בצפון צפון.
אנחנו הרגשנו שנכון לנו לחסן, אחרי הרבה דבייטים בנושא.
זו, כמובן, החלטה אישית. יש גם חיסונים הומיאופטיים שכדאי להכיר ואולי יתאימו לכם...
בקרלה לא היינו בפעם ההיא, השתדלנו שלא להתפזר יותר מדיי בנסיעות מיותרות וזה היה לנו מאד נכון. גם אלה שהיו הספיקו מעל ומעבר. ככלל, אנחנו מאלה המעדיפים יותר לשבת במקום אחד ולהסתובב סביבו.
האמת היא שהטיול ההוא דיי סגר לי את החשק להודו לעוד ימבה זמן (אולי כשאומני תסע נבקר אותה ).
הייתי לפני כן פעמיים ודודו היה אולי קצת יותר ותשמעי, הודו השתנתה לאללה. מאד ממוסחרת, ימבה פרסומות וקידמה בכל מקום.
פחות נעים לי, מודה, אם כי זו כנראה דרכו של עולם...
היינו בסה"כ 1/2 שנה, גם בצפון צפון.
אנחנו הרגשנו שנכון לנו לחסן, אחרי הרבה דבייטים בנושא.
זו, כמובן, החלטה אישית. יש גם חיסונים הומיאופטיים שכדאי להכיר ואולי יתאימו לכם...
בקרלה לא היינו בפעם ההיא, השתדלנו שלא להתפזר יותר מדיי בנסיעות מיותרות וזה היה לנו מאד נכון. גם אלה שהיו הספיקו מעל ומעבר. ככלל, אנחנו מאלה המעדיפים יותר לשבת במקום אחד ולהסתובב סביבו.
האמת היא שהטיול ההוא דיי סגר לי את החשק להודו לעוד ימבה זמן (אולי כשאומני תסע נבקר אותה ).
הייתי לפני כן פעמיים ודודו היה אולי קצת יותר ותשמעי, הודו השתנתה לאללה. מאד ממוסחרת, ימבה פרסומות וקידמה בכל מקום.
פחות נעים לי, מודה, אם כי זו כנראה דרכו של עולם...
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2005, 14:07
- דף אישי: הדף האישי של יהללוך_מלאכים*
יהללוך מלאכים
בימוי ועריכת סרטים בסגנון תיעודי אישי;
וידאו קליפים להקרנה באירועים, סרטי חיים שכאלה, סרטי זיכרון, סרטי מסעות וסרטי מתנה...
ע"י במאית ועורכת מנוסה ששמה דגש על ביטוי הייחודי והאישי בסיפור של גיבור/י הסרט.
דוגמאות מסוגים שונים לצפייה בפגישה.
פניות בדף הבית. גרה באזור המרכז.
יוצרת מציאות
וידאו קליפים להקרנה באירועים, סרטי חיים שכאלה, סרטי זיכרון, סרטי מסעות וסרטי מתנה...
ע"י במאית ועורכת מנוסה ששמה דגש על ביטוי הייחודי והאישי בסיפור של גיבור/י הסרט.
דוגמאות מסוגים שונים לצפייה בפגישה.
פניות בדף הבית. גרה באזור המרכז.
יוצרת מציאות
-
- הצטרפות: 05 יולי 2005, 22:44
- דף אישי: הדף האישי של ענת_הפלישתית*
יהללוך מלאכים
לא לשכוח לשלוח לי
-
- הצטרפות: 09 יוני 2008, 23:23
- דף אישי: הדף האישי של אום_צ'וקון*
יהללוך מלאכים
יהללוך
לבקשתך:
אכן, היינו בהודו בפברואר האחרון כשצ'וקון היה בן שנה ועשר. כיון שידענו שנטייל אתו הרבה (טוב, זו לא הסיבה היחידה אבל בכ"ז) אז צ'וקון מצוייד בכל חיסוני ה"חובה" של טיפת חלב. זה היה די מרגיע. את צהבת B שלא עשינו לו בבי"ח (טוב, לא צריך להגזים), עשינו מיד לפני הטיסה, כי רק מה שחסר לנו שחלילה היה קורה משהו שם והוא היה מוצא את עצמו חשוף לעירוי דם או מגע עם מחט או מה שלא... בארץ קצת לא מוכרת. זו ההקדמה, ותוך נטילת סיכון שיצלבו אותי פה, אני כן ממליצה לחסן, כי את תרצי לאפשר לילדים להסתובב בכיף, ולתקשר עם המקומיים המקסימים ומקבלי האורחים (זה כל העניין, לא?) אז ממליצה שתקחי בחשבון שמחלות כמו חצבת, צהבת, אדמת, שהן יחסית מדבקות בקלות, די נפוצות, אפילו אם לא מתים מהם.
עכשיו לדברים נעימים יותר.
הייתה חוויה מרתקת. דרום הודו הוא ה-מקום להיות בו עם ילדים. יש הכול. מקדשים, ערים ידידותיות, כפרים מקסימים, שווקים שוקקים, נוף, אוכל מדהים, חופים שהם חלום, וגם הרבה משפחות עם ילדים בגילאים שונים. אני מדברת על קאראנטקה וקראלה, שהם דרומיים לגואה. בגואה רק עברנו בנסיעה, אז אין לי מושג.
שאלי שאלות קונקרטיות ואשמח לענות. לאן אתם נוסעים?
אגב. האם מומלץ, זו לא שאלה קונקרטי.
מאד מומלץ לאמהות שבטוחות בעצמן, רגועות, אולי מבינות משהו בריפוי או ברפואה (מכל סוג). לא מומלץ לחרדתיות (מכל דרגה), מודאגות, רגישות. (אני, אגב, כנראה נימנית בהן).
שאלות?
(-8
לבקשתך:
אכן, היינו בהודו בפברואר האחרון כשצ'וקון היה בן שנה ועשר. כיון שידענו שנטייל אתו הרבה (טוב, זו לא הסיבה היחידה אבל בכ"ז) אז צ'וקון מצוייד בכל חיסוני ה"חובה" של טיפת חלב. זה היה די מרגיע. את צהבת B שלא עשינו לו בבי"ח (טוב, לא צריך להגזים), עשינו מיד לפני הטיסה, כי רק מה שחסר לנו שחלילה היה קורה משהו שם והוא היה מוצא את עצמו חשוף לעירוי דם או מגע עם מחט או מה שלא... בארץ קצת לא מוכרת. זו ההקדמה, ותוך נטילת סיכון שיצלבו אותי פה, אני כן ממליצה לחסן, כי את תרצי לאפשר לילדים להסתובב בכיף, ולתקשר עם המקומיים המקסימים ומקבלי האורחים (זה כל העניין, לא?) אז ממליצה שתקחי בחשבון שמחלות כמו חצבת, צהבת, אדמת, שהן יחסית מדבקות בקלות, די נפוצות, אפילו אם לא מתים מהם.
עכשיו לדברים נעימים יותר.
הייתה חוויה מרתקת. דרום הודו הוא ה-מקום להיות בו עם ילדים. יש הכול. מקדשים, ערים ידידותיות, כפרים מקסימים, שווקים שוקקים, נוף, אוכל מדהים, חופים שהם חלום, וגם הרבה משפחות עם ילדים בגילאים שונים. אני מדברת על קאראנטקה וקראלה, שהם דרומיים לגואה. בגואה רק עברנו בנסיעה, אז אין לי מושג.
שאלי שאלות קונקרטיות ואשמח לענות. לאן אתם נוסעים?
אגב. האם מומלץ, זו לא שאלה קונקרטי.
מאד מומלץ לאמהות שבטוחות בעצמן, רגועות, אולי מבינות משהו בריפוי או ברפואה (מכל סוג). לא מומלץ לחרדתיות (מכל דרגה), מודאגות, רגישות. (אני, אגב, כנראה נימנית בהן).
שאלות?
(-8
-
יהללוך מלאכים
מותק
לא כתבת לי כלום על המכתבה
אז חשבתי שאת לא רוצה וויויאן תבוא אלי בשלישי
וכנרהא תיקח אותה.
היא עדיין לא ראתה אותה אז אם היא לא תרצה היא שלך
חוצמזה, הימים עוברים סבבה רוב הזמן
הלילות פחות)-:
אתם מוזמנים להתמזגן איתנו איזה בוקר
או לגן שעשועים שלנו בכפר אוריה
אנחנו שם המוןןןןןן.
לא כתבת לי כלום על המכתבה
אז חשבתי שאת לא רוצה וויויאן תבוא אלי בשלישי
וכנרהא תיקח אותה.
היא עדיין לא ראתה אותה אז אם היא לא תרצה היא שלך
חוצמזה, הימים עוברים סבבה רוב הזמן
הלילות פחות)-:
אתם מוזמנים להתמזגן איתנו איזה בוקר
או לגן שעשועים שלנו בכפר אוריה
אנחנו שם המוןןןןןן.
-
יהללוך מלאכים
טוב, אני עושה כמיטב יכולתי, זה מה שהצלחתי לשחזר, כי לא רשמתי כלום.
אני זוכרת שקוצ'ין מקסימה ואני ממליצה על מלון ששמו fort house בעיר העתיקה: http://www.karmakerala.com/Details/Fort-House.html
בשביל הרמה שלו היה הזול ביותר באזור, וכולם היו מאד מאד נחמדים, ועשו לנו הנחה לחדר ממוזג. בקרו בבית הכנסת העתיק, זו הייתה חוויה מרגשת להשלים למניין והזדמנות לפגוש עוד מטיילים יהודים (לא בהכרח ישראליים ) שטיילו באיזור בשבת... וכמובן שוק התבלינים הנהדר.
ורקאלה, שם היינו 8 ימים, אכן נהדרת, החופים יפים והאוכל מעולה ומגוון (יש גם מערבי), אבל המקום לפרקדן הוא ללא ספק קודלי ביץ בקרנטאקה. קודלי ביץ' ממוקמת בין הרים כך שאינך יכול להגיע עם רכב ממש לחוף. אמנם צריך לסחוב את התיקים\ילדים על הגב במעלה גבעה וגם לרדת, אבל אם בננו (שנה ועשר אז) צעד (!!) ברגל את הדרך הזו, גם אצלכם יוכלו (-:
איזו פיסת גן עדן, קשה לתאר! מ ד ה י מ ה . הרבה משפחות של צרפתים ושבדים, שנופשים עם ילדיהם הקטנים.
המקום המודרני היחיד (חדרים ממש עם מרפסת לים ורשתות בחלונות) הוא Gokarna International Beach Resort (לא זה שבעיר! שימו לב! זה שבחוף) שם אנחנו שהינו. למרות קצת מזל ביש כשצוקון חטף חום גבוה 3 ימים ברציפות (והתגבר לבד) לא רצינו לעזוב! לעולם!
העיר הקדושה גוקרנה נמצאת במרחק 20 דקות הליכה מעבר לגבעה בצד השני של החוף. שם ביקרנו 3 פעמים במהלך אותו שבוע. מקום יפהפה שלא נפגע למרות גל תיירות של "מערביים-הינדיים" הפוקד את העיר בעיתות פסטיבלים. בררו אם יש פסטיבל כי שווה ללכת (טוב, הייתם בצפון הודו, נכון? אז אתם ודאי יודעים למה אני מתכוונת). הקטנטן נהנה כל-כך מהפילים, ומהצבעים, וקצת חשש מההמונים שלא הפסיקו לצבוט את לחייו הכדוריים...
דרום הודו הרבה יותר נקייה מהצפון, ויותר משכילה, וממש קל להתנהל שם.
מקוצ'ין לקחנו רכבת לילה לקראנטקה, peace of cake הילד נהנה כל כך, חוויה שאסור לפספס עם ילדים.
אם את מניקה אין לך בעיה של מים והרתחות, שזה נהדר, והייתי מקפידה שבמקומות שאתם אוכלים, אם מכינים לילדים במטבחים שלהם, רק תעירי את תשומת ליבם שהאוכל הוא עבור ילדים מערביים. הם כבר יקפידו. אני גם הבאתי למטבח המסעדה בקבוק מים מינרלים וביקשתי שירתיחו בזה את האורז. חישבתי שגם אם הם לא יעשו זאת, הם יבינו שאני רצינית בעניין הזהירות בהכנת האוכל.
אני חושבת שקצת הגזמתי עם הצ'קון שלי, ושתחלס יכול היה לאכול יותר ויותר מגוון. אבל משום מה ממש חששתי. אולי כי אני זו שחטפתי על תחילת הטיול P-:
יה, אני מקווה שמישהו יערוך את זה לתוך "טיפים להודו", לא?
אנא כתבי אם יש עוד שאוכל לעזור בו
אני זוכרת שקוצ'ין מקסימה ואני ממליצה על מלון ששמו fort house בעיר העתיקה: http://www.karmakerala.com/Details/Fort-House.html
בשביל הרמה שלו היה הזול ביותר באזור, וכולם היו מאד מאד נחמדים, ועשו לנו הנחה לחדר ממוזג. בקרו בבית הכנסת העתיק, זו הייתה חוויה מרגשת להשלים למניין והזדמנות לפגוש עוד מטיילים יהודים (לא בהכרח ישראליים ) שטיילו באיזור בשבת... וכמובן שוק התבלינים הנהדר.
ורקאלה, שם היינו 8 ימים, אכן נהדרת, החופים יפים והאוכל מעולה ומגוון (יש גם מערבי), אבל המקום לפרקדן הוא ללא ספק קודלי ביץ בקרנטאקה. קודלי ביץ' ממוקמת בין הרים כך שאינך יכול להגיע עם רכב ממש לחוף. אמנם צריך לסחוב את התיקים\ילדים על הגב במעלה גבעה וגם לרדת, אבל אם בננו (שנה ועשר אז) צעד (!!) ברגל את הדרך הזו, גם אצלכם יוכלו (-:
איזו פיסת גן עדן, קשה לתאר! מ ד ה י מ ה . הרבה משפחות של צרפתים ושבדים, שנופשים עם ילדיהם הקטנים.
המקום המודרני היחיד (חדרים ממש עם מרפסת לים ורשתות בחלונות) הוא Gokarna International Beach Resort (לא זה שבעיר! שימו לב! זה שבחוף) שם אנחנו שהינו. למרות קצת מזל ביש כשצוקון חטף חום גבוה 3 ימים ברציפות (והתגבר לבד) לא רצינו לעזוב! לעולם!
העיר הקדושה גוקרנה נמצאת במרחק 20 דקות הליכה מעבר לגבעה בצד השני של החוף. שם ביקרנו 3 פעמים במהלך אותו שבוע. מקום יפהפה שלא נפגע למרות גל תיירות של "מערביים-הינדיים" הפוקד את העיר בעיתות פסטיבלים. בררו אם יש פסטיבל כי שווה ללכת (טוב, הייתם בצפון הודו, נכון? אז אתם ודאי יודעים למה אני מתכוונת). הקטנטן נהנה כל-כך מהפילים, ומהצבעים, וקצת חשש מההמונים שלא הפסיקו לצבוט את לחייו הכדוריים...
דרום הודו הרבה יותר נקייה מהצפון, ויותר משכילה, וממש קל להתנהל שם.
מקוצ'ין לקחנו רכבת לילה לקראנטקה, peace of cake הילד נהנה כל כך, חוויה שאסור לפספס עם ילדים.
אם את מניקה אין לך בעיה של מים והרתחות, שזה נהדר, והייתי מקפידה שבמקומות שאתם אוכלים, אם מכינים לילדים במטבחים שלהם, רק תעירי את תשומת ליבם שהאוכל הוא עבור ילדים מערביים. הם כבר יקפידו. אני גם הבאתי למטבח המסעדה בקבוק מים מינרלים וביקשתי שירתיחו בזה את האורז. חישבתי שגם אם הם לא יעשו זאת, הם יבינו שאני רצינית בעניין הזהירות בהכנת האוכל.
אני חושבת שקצת הגזמתי עם הצ'קון שלי, ושתחלס יכול היה לאכול יותר ויותר מגוון. אבל משום מה ממש חששתי. אולי כי אני זו שחטפתי על תחילת הטיול P-:
יה, אני מקווה שמישהו יערוך את זה לתוך "טיפים להודו", לא?
אנא כתבי אם יש עוד שאוכל לעזור בו
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2008, 09:26
- דף אישי: הדף האישי של ת_מרהינדי*
יהללוך מלאכים
הי מותק
רק היום נודע לי שאת מסתתרת מאחורי הניק ניים הזה.....
אז כן חוזרת להניק מתפללת שהפעם נצליח , ראיתי את הSMS שלך והחזרתי תשובה , לא?
רק הבוקר תמרי שאלה על יהלי ואיך קוראים לאמא שלה ולבן שלה (של יהלי) (-:
ילא באמת הגיע הזמן שניפגש, מתי מתאים?
אפשר גם לקבוע עם דפנה אצינו או בבריכה בכרמי יוסף, אולי בחמישי?
רק היום נודע לי שאת מסתתרת מאחורי הניק ניים הזה.....
אז כן חוזרת להניק מתפללת שהפעם נצליח , ראיתי את הSMS שלך והחזרתי תשובה , לא?
רק הבוקר תמרי שאלה על יהלי ואיך קוראים לאמא שלה ולבן שלה (של יהלי) (-:
ילא באמת הגיע הזמן שניפגש, מתי מתאים?
אפשר גם לקבוע עם דפנה אצינו או בבריכה בכרמי יוסף, אולי בחמישי?
-
- הצטרפות: 13 מאי 2006, 07:46
- דף אישי: הדף האישי של נהר_זורם_ביניהם*
יהללוך מלאכים
היי
מה נשמע?
איזה כיף לכם - דרום הודו מדהים והכי מתאים לילדים.
אני ממליצה מאוד על אזור שמורת הטבע פריאר אפשר לשוט שם ולראות נוף מדהים ומלא חיות ולישון לא רחוק משם בקומילי , ומשם אפשר גם לצאת לסיור תבלינים מהמם בהרים -
בו אפשר לטעום מפרי הקקאו ומשלל התבלינים הגדלים באזור.
עוד מקומות יפים בדרום- במזרח עיירת הפסלים המדהימה - מאמאליפורם ליד צ'נאיי (מדראס).
ומצטרפת גם להמלצה על קוצ'ין.
ואפילו טיבטים אפשר לפגוש בדרום (אני רק לא זוכרת את שם המקום - הורי היו שם ומאוד נהנו מהמפגש עם הנזירים).
זהו בינתיים,
מקווה להצליח להגיע בקרוב למפגשים
ומקווה שנתראה שם.
להית' בינתיים
נהר
מה נשמע?
איזה כיף לכם - דרום הודו מדהים והכי מתאים לילדים.
אני ממליצה מאוד על אזור שמורת הטבע פריאר אפשר לשוט שם ולראות נוף מדהים ומלא חיות ולישון לא רחוק משם בקומילי , ומשם אפשר גם לצאת לסיור תבלינים מהמם בהרים -
בו אפשר לטעום מפרי הקקאו ומשלל התבלינים הגדלים באזור.
עוד מקומות יפים בדרום- במזרח עיירת הפסלים המדהימה - מאמאליפורם ליד צ'נאיי (מדראס).
ומצטרפת גם להמלצה על קוצ'ין.
ואפילו טיבטים אפשר לפגוש בדרום (אני רק לא זוכרת את שם המקום - הורי היו שם ומאוד נהנו מהמפגש עם הנזירים).
זהו בינתיים,
מקווה להצליח להגיע בקרוב למפגשים
ומקווה שנתראה שם.
להית' בינתיים
נהר
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
יהללוך מלאכים
יהללוך,
בבקשה שימי מודעה קצרה ותמציתית אודות הסדנא (החשובה!) עם הפניה לכאן. תודה.
סדנה להורים - כיצד לדבר עם ילדינו על אלימות מינית
60% ממקרי התקיפות המיניות קורים לילדים ונוער עד גיל 18.
עד גיל 10 בנים ובנות נתקפים/מנוצלים במספרים זהים.
במרבית המקרים התוקף הינו אדם מוכר לילד.
כאן זה המקום שלנו לדעת :
איך לדבר עם ילדינו
איך להזהיר ולהכין את ילדינו
איך נזהה ונטפל במקרה של תקיפה או ניסיון לתקיפה מינית
ואיך נזהה התנהגויות שמראות על מצוקה
סדנה של 3 מפגשים בני שעתיים בקבוצה קטנה ואינטימית
הסדנה תעניק להורים כלים להתמודד עם ניסיון ו/ או תקיפה מינית בילדינו
תוך מענה לשאלות ומציאת פתרונות.
בהנחיית ליאור גל-כהן, בעלת תואר מוסמך בייעוץ ארגוני וניהול משאבי אנוש,
מנחת קבוצות ומרצה בארגונים ומוסדות שונים.
מתנדבת ופעילה במרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית בת"א
הסדנה תתקיים בסטודיו "בראשית" מושב פתחייה
עלות כל מפגש 100 ש"ח.
בבקשה שימי מודעה קצרה ותמציתית אודות הסדנא (החשובה!) עם הפניה לכאן. תודה.
סדנה להורים - כיצד לדבר עם ילדינו על אלימות מינית
60% ממקרי התקיפות המיניות קורים לילדים ונוער עד גיל 18.
עד גיל 10 בנים ובנות נתקפים/מנוצלים במספרים זהים.
במרבית המקרים התוקף הינו אדם מוכר לילד.
כאן זה המקום שלנו לדעת :
איך לדבר עם ילדינו
איך להזהיר ולהכין את ילדינו
איך נזהה ונטפל במקרה של תקיפה או ניסיון לתקיפה מינית
ואיך נזהה התנהגויות שמראות על מצוקה
סדנה של 3 מפגשים בני שעתיים בקבוצה קטנה ואינטימית
הסדנה תעניק להורים כלים להתמודד עם ניסיון ו/ או תקיפה מינית בילדינו
תוך מענה לשאלות ומציאת פתרונות.
בהנחיית ליאור גל-כהן, בעלת תואר מוסמך בייעוץ ארגוני וניהול משאבי אנוש,
מנחת קבוצות ומרצה בארגונים ומוסדות שונים.
מתנדבת ופעילה במרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית בת"א
הסדנה תתקיים בסטודיו "בראשית" מושב פתחייה
עלות כל מפגש 100 ש"ח.
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
יהללוך מלאכים
לא יקרה לך מה שקרה ליעלילה. אל דאגה.
שימי הודעה של 4 שורות בככר ויהיה בסדר. עלי
שימי הודעה של 4 שורות בככר ויהיה בסדר. עלי
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
יהללוך מלאכים
את טסה להודו??
צריכה טיפים? על מה? היינו גם בצפון וגם בדרום
צריכה טיפים? על מה? היינו גם בצפון וגם בדרום
-
יהללוך מלאכים
אוספת חומרים, זה ייקח כמה ימים. אל תדאגי יגיע עוד
-
יהללוך מלאכים
מקומות סטרילים? טוב, בקשר לזה אני לא בטוחה. אבל בהחלט אפשר למצוא מקומות נקיים.
לגבי הגאוגרפיה. לא יודעת לגבי אלפי, אבל אנחנו עשינו את הדרך מוארקלה לקוצ'ין ברכבת רגילה (ישיבה, לא ממוזג) בנסיעה של שעה וחצי-שעתיים. ישבנו ליד משפחה הודית סנובית, שניסו להשתלט על התא המשותף ושלפו את האוכל המגרה שלהם תוך כדי שאנו ניזונים מעוגיות שקנינו לקטנצ'יק. קלי קלות.
מתחנת הרכבת ליעדנו תמיד לקחנו אוטו-ריקשה, אבל היינו שלושה עם הקטן. לארבעה זה כבר מאד מאד צפוף. אפשר מונית (לא ממליצה על אוטובוס כי הם לא צפויים ולא נראים לי נוחים למרחקים של מתחת ל 30 ק"מ). אם את זקוקה לרכבת לילה (כל נסיעה של יותר מ 12 שעות) אז אני לא זוכרת את שם המחלקה, אבל חפשו את הממוזגת עם 4 דרגשים. זה מה שרוב התיירים (לא טיול אחרי-צבא) לוקחים. המיזוג הוא פחות בשביל המזגן ויותר בשביל המידור. כך אתם יודעים פחות או יותר את מי אתם צפויים לפגוש בדרגש לידכם. אנחנו רכשנו שני דרגשים (עליון לבעל תחתון לי ולצ'וקון) ובדרגש לידי ישב איש עסקים הודי שהיה בדרכו לניו דלהי (36 שעות נסיעה!!). במהרה התיידד עם הגברבר הקטן שלי, והם שיחקו יחד באוטו-ריקשה-צעצוע במשך כמעט שעתיים, תוך שאיש העסקים הנחמד לומד מילים בעברית. (בעיקר "הופה! ו"אימא"). בערב התחבקנו (אני וצ'וקון, לא איש העסקים...) והלכנו לישון, ובבוקר התעוררנו קצת מקוררים (מהמזגן) אבל מבסוטים.
קראלה צפונית לקראנטקה, וביניהן נמצאת קוצ'ין. יותר מזה אני לא זוכרת, כדאי לפתוח מפה.
מטבחון קטן זה קצת יותר קשה מהשאר אך בהחלט אפשרי אם את נשארת פרק זמן ארוך יותר במקום מסויים.
לנו לא היה, אבל גם לא היינו בדירה אלא במלונות. באלפי אולי תמצאו גם "HOME STAY" שזה בית של משפחה הודית שיש לה יחידה להשכרה, או חדרים בבית. מאין צימר. כך יש גישה למטבח וביטחון רב יותר לגבי המוגש לאכול.
אני חששתי לתת לקטן לאכול הכל לא בגלל חוזק קיבתו אלא בגלל טפילים, מחלות זיהומיות ודברים כאלה העוברים מיד ליד לאוכל...
שימי לב שהילדים לא שותים את המים מהברזים, מי ברז בכל הודו אינם ראויים לשתייה - תמיד לבדוק שהבקבוק שקניתם סגור באמת.
יחד עם זאת סיפורון: במלון המקסים שהיינו בו בוארקאלה היה חדר מקלחת ענק ומוח במיוחד. יום אחד לאחר שחזרנו מהים שטפנו את צ'וקי במקלחון, חפפנו, והקפדנו לשטוף את הפנים במים מינרליים. ואז השארנו אותו רחוץ, ויצאנו רגע למרפסת לתלות את המגבת, ולהתלבש בעצמנו. אני מציצה לחדר אמבטיה ורואה את הראש שלו על הברז לשטיפת רגליים (זה שבד"כ ממוקם בגובה ראש של ילד בן שנה וחצי) כשהברז ב ת ו ך הפה שלו והיד שלו על הידית. המים זרמו ישירות לפיו. s-:
זה היה מלחיץ, אבל בסוף כלום לא קרה. הקיבה שלו היתה כנראה באמת חזקה מהכול P-:
איזה כיף לכם! 40 יום זה סבבה, 10 ימים בכל אתר זה בסדר, למרות שבדיעבד אני הייתי נשארת כל שלושת השבועות שהיינו שם במקום אחד. עד שהילד מתרגל, ואת לומדת איפה כדאי לטיילף ואיפה לאכול, ונכנסים לשיגרה של ים, טיול, צהריים, שינה, משחק, ים, ארוחת ערב, שינה... יו... מתגעגעת לחופים... (-:
לגבי הגאוגרפיה. לא יודעת לגבי אלפי, אבל אנחנו עשינו את הדרך מוארקלה לקוצ'ין ברכבת רגילה (ישיבה, לא ממוזג) בנסיעה של שעה וחצי-שעתיים. ישבנו ליד משפחה הודית סנובית, שניסו להשתלט על התא המשותף ושלפו את האוכל המגרה שלהם תוך כדי שאנו ניזונים מעוגיות שקנינו לקטנצ'יק. קלי קלות.
מתחנת הרכבת ליעדנו תמיד לקחנו אוטו-ריקשה, אבל היינו שלושה עם הקטן. לארבעה זה כבר מאד מאד צפוף. אפשר מונית (לא ממליצה על אוטובוס כי הם לא צפויים ולא נראים לי נוחים למרחקים של מתחת ל 30 ק"מ). אם את זקוקה לרכבת לילה (כל נסיעה של יותר מ 12 שעות) אז אני לא זוכרת את שם המחלקה, אבל חפשו את הממוזגת עם 4 דרגשים. זה מה שרוב התיירים (לא טיול אחרי-צבא) לוקחים. המיזוג הוא פחות בשביל המזגן ויותר בשביל המידור. כך אתם יודעים פחות או יותר את מי אתם צפויים לפגוש בדרגש לידכם. אנחנו רכשנו שני דרגשים (עליון לבעל תחתון לי ולצ'וקון) ובדרגש לידי ישב איש עסקים הודי שהיה בדרכו לניו דלהי (36 שעות נסיעה!!). במהרה התיידד עם הגברבר הקטן שלי, והם שיחקו יחד באוטו-ריקשה-צעצוע במשך כמעט שעתיים, תוך שאיש העסקים הנחמד לומד מילים בעברית. (בעיקר "הופה! ו"אימא"). בערב התחבקנו (אני וצ'וקון, לא איש העסקים...) והלכנו לישון, ובבוקר התעוררנו קצת מקוררים (מהמזגן) אבל מבסוטים.
קראלה צפונית לקראנטקה, וביניהן נמצאת קוצ'ין. יותר מזה אני לא זוכרת, כדאי לפתוח מפה.
מטבחון קטן זה קצת יותר קשה מהשאר אך בהחלט אפשרי אם את נשארת פרק זמן ארוך יותר במקום מסויים.
לנו לא היה, אבל גם לא היינו בדירה אלא במלונות. באלפי אולי תמצאו גם "HOME STAY" שזה בית של משפחה הודית שיש לה יחידה להשכרה, או חדרים בבית. מאין צימר. כך יש גישה למטבח וביטחון רב יותר לגבי המוגש לאכול.
אני חששתי לתת לקטן לאכול הכל לא בגלל חוזק קיבתו אלא בגלל טפילים, מחלות זיהומיות ודברים כאלה העוברים מיד ליד לאוכל...
שימי לב שהילדים לא שותים את המים מהברזים, מי ברז בכל הודו אינם ראויים לשתייה - תמיד לבדוק שהבקבוק שקניתם סגור באמת.
יחד עם זאת סיפורון: במלון המקסים שהיינו בו בוארקאלה היה חדר מקלחת ענק ומוח במיוחד. יום אחד לאחר שחזרנו מהים שטפנו את צ'וקי במקלחון, חפפנו, והקפדנו לשטוף את הפנים במים מינרליים. ואז השארנו אותו רחוץ, ויצאנו רגע למרפסת לתלות את המגבת, ולהתלבש בעצמנו. אני מציצה לחדר אמבטיה ורואה את הראש שלו על הברז לשטיפת רגליים (זה שבד"כ ממוקם בגובה ראש של ילד בן שנה וחצי) כשהברז ב ת ו ך הפה שלו והיד שלו על הידית. המים זרמו ישירות לפיו. s-:
זה היה מלחיץ, אבל בסוף כלום לא קרה. הקיבה שלו היתה כנראה באמת חזקה מהכול P-:
איזה כיף לכם! 40 יום זה סבבה, 10 ימים בכל אתר זה בסדר, למרות שבדיעבד אני הייתי נשארת כל שלושת השבועות שהיינו שם במקום אחד. עד שהילד מתרגל, ואת לומדת איפה כדאי לטיילף ואיפה לאכול, ונכנסים לשיגרה של ים, טיול, צהריים, שינה, משחק, ים, ארוחת ערב, שינה... יו... מתגעגעת לחופים... (-:
-
יהללוך מלאכים
אגב: מנסה להחיות את דף דמעות גן אשמח אם תיכנסי ותעזרי לי. תודה
-
יהללוך מלאכים
_מעיינות ליד בית שמש: * ליד מערת הנטיפים, ממש טיפה לפני המערה יש פניה שמאלה וצריך לעצור את האוטו ליד השער ולהמשיך ללכת בדרך עפר קדימה עד שביל קטן שעולה שמאלה ואז יורד לכיוון עצי אורן ירושלים גדולים. המעיין במין בור רחב ועמוק, יורדים בסולם אבל לא חשוך ומפחיד שם. (אני נרתעת ממעינות חשוכים)
בכביש היפה שעולה מאשתאול, יש שלושה מעיינות ליד כיסלון. אחד יבש, אחד בצד ימין- עוצרים את האוטו בערך כשנגמר מעקה הבטיחות מימין והולכים ברגל פנימה. מעיין נעים וצלול אבל אין צל. קצת במעלה הכביש יש חניון קקל בצד שמאל ובהצטלבות דרכי העפר שם לוקחים ימינה וממשיכים עד אחרי המשאבה השניה. הירידה בצד שמאל ליער, יש בדרך כלל רוג'ום לסימון. המעיין בקיץ הופך ירוק אבל המים נעימים והזולה שם מקסימה.
ביציאה ממחלף שער הגיא לכיוון תל אביב יש דרך עפר לשדות ימינה. נכנסים, ובצומת T שמאלה ועם הדרך. מעיין מקסים ומוצל עם שתי בריכות.
בהצלחה ובבקשה עזרי לשמור עליהם נקיים... (סודיים הם כבר לא)_
_מסלולים באזורנו:
מעין מדהים במבשרת, אם יורדים מי-ם לכוון מבשרת (במוצא) ופונים שמאלה בצומת כלפי מבשרת(כרגע בשיפוצים) עולים 2 כיכרות ועוצרים מיד אחרי השניה (חניה בכורכר) חוזרים קצת אחורה מתחת לכיכר יש מעין ניפלא תחת עצי התאנה הכי יפה שפגשתי לאחרונה בהצלחה!! הרבה מים וצל ובלי הרבה אנשים.
עין טייסים- מקום קסום אבל כרגע הבריכה שם יבשה לגמרי..
עין קובי (ליד מבוא ביתר) מקום יפה בלב בוסתן מלא וגדוש עצי פרי שונים ומגוונים, בעוד חודש-חודשיים יהיו שם ודאי הרבה פירות ללקט.. עם זאת המעיין עצמו שהוא בריכה גדולה למדי (חבויה בתוך מבנה אבן מתחת לאדמה) התגלה לצערנו הרב כמלוכלך עד מאוד...
עין יואל- נמצא גם הוא בסמוך למבוא ביתר, על שביל מסומן בכחול שיורד מתחת ליישוב לכוון צפון מערב. המעין נמצא בתוך בריכת בטון סגורה (כמו מאגר מים) צריך לטפס על עץ שנשען על המבנה ולהכנס מפתח בגג המבנה. יש סולם שיורד למים. המים עמוקים מאוד, צלולים ונקיים בצורה מדהימה!!
עין מסלע או עין מנהר- נמצא בלב בוסתן קצת יותר קרוב למבוא ביתר.
עין עוזי- נמצא בשביל ישראל, מתחת לחרבת סעדים (רכס אורה ועמינדב) המעין מתנקז לבריכה בגודל 2*2 נחמדה מאוד, אנחנו נשארנו לישון במקום והיה מאוד נעים ונחמד! עם זאת- המקום מטוייל למדי כך שצריך לשקול את זמני הביקור.._
בכביש היפה שעולה מאשתאול, יש שלושה מעיינות ליד כיסלון. אחד יבש, אחד בצד ימין- עוצרים את האוטו בערך כשנגמר מעקה הבטיחות מימין והולכים ברגל פנימה. מעיין נעים וצלול אבל אין צל. קצת במעלה הכביש יש חניון קקל בצד שמאל ובהצטלבות דרכי העפר שם לוקחים ימינה וממשיכים עד אחרי המשאבה השניה. הירידה בצד שמאל ליער, יש בדרך כלל רוג'ום לסימון. המעיין בקיץ הופך ירוק אבל המים נעימים והזולה שם מקסימה.
ביציאה ממחלף שער הגיא לכיוון תל אביב יש דרך עפר לשדות ימינה. נכנסים, ובצומת T שמאלה ועם הדרך. מעיין מקסים ומוצל עם שתי בריכות.
בהצלחה ובבקשה עזרי לשמור עליהם נקיים... (סודיים הם כבר לא)_
_מסלולים באזורנו:
מעין מדהים במבשרת, אם יורדים מי-ם לכוון מבשרת (במוצא) ופונים שמאלה בצומת כלפי מבשרת(כרגע בשיפוצים) עולים 2 כיכרות ועוצרים מיד אחרי השניה (חניה בכורכר) חוזרים קצת אחורה מתחת לכיכר יש מעין ניפלא תחת עצי התאנה הכי יפה שפגשתי לאחרונה בהצלחה!! הרבה מים וצל ובלי הרבה אנשים.
עין טייסים- מקום קסום אבל כרגע הבריכה שם יבשה לגמרי..
עין קובי (ליד מבוא ביתר) מקום יפה בלב בוסתן מלא וגדוש עצי פרי שונים ומגוונים, בעוד חודש-חודשיים יהיו שם ודאי הרבה פירות ללקט.. עם זאת המעיין עצמו שהוא בריכה גדולה למדי (חבויה בתוך מבנה אבן מתחת לאדמה) התגלה לצערנו הרב כמלוכלך עד מאוד...
עין יואל- נמצא גם הוא בסמוך למבוא ביתר, על שביל מסומן בכחול שיורד מתחת ליישוב לכוון צפון מערב. המעין נמצא בתוך בריכת בטון סגורה (כמו מאגר מים) צריך לטפס על עץ שנשען על המבנה ולהכנס מפתח בגג המבנה. יש סולם שיורד למים. המים עמוקים מאוד, צלולים ונקיים בצורה מדהימה!!
עין מסלע או עין מנהר- נמצא בלב בוסתן קצת יותר קרוב למבוא ביתר.
עין עוזי- נמצא בשביל ישראל, מתחת לחרבת סעדים (רכס אורה ועמינדב) המעין מתנקז לבריכה בגודל 2*2 נחמדה מאוד, אנחנו נשארנו לישון במקום והיה מאוד נעים ונחמד! עם זאת- המקום מטוייל למדי כך שצריך לשקול את זמני הביקור.._
-
יהללוך מלאכים
ציטטתי מתשובותיי אלייך בנושא הודו אל דף הבית שלי. אולי אוסיף שם בקרוב עוד הירהורים על נסיעתנו. את מוזמנת להציץ. חוץ מזה, בזכותך אני כותבת, אז- תודה!
-
- הצטרפות: 24 אפריל 2008, 22:54
- דף אישי: הדף האישי של רוני_חרובים*
יהללוך מלאכים
בוקר טוב.
לשאלותייך: יש שלושה זכרים ושתי נקבות. נדמה לי ששתי הבהירות הן נקבות (תכף אבדוק ואכתוב לייד כל תמונה).
קקוקו הזדווגה עם כמה מכלבי השכנים ממול אבל לפי דמותם של שניים מהגורים ובהנחה שאצל כלבים (שלא כמו אצל חתולים) יש רק אב אחד לכל המלטה, אנחנו מעריכים שגם האבא הוא טרייר.
מבחינת נשירה - הזן הזה ידוע בנשירה מועטת עד אפסית. יכול להיות שזה בגלל שהם כל כך פרועים וכל הקשרים בשער והרסטות מחזיקים
את השערות ביחד (-:
שבוע טוב
רוני
לשאלותייך: יש שלושה זכרים ושתי נקבות. נדמה לי ששתי הבהירות הן נקבות (תכף אבדוק ואכתוב לייד כל תמונה).
קקוקו הזדווגה עם כמה מכלבי השכנים ממול אבל לפי דמותם של שניים מהגורים ובהנחה שאצל כלבים (שלא כמו אצל חתולים) יש רק אב אחד לכל המלטה, אנחנו מעריכים שגם האבא הוא טרייר.
מבחינת נשירה - הזן הזה ידוע בנשירה מועטת עד אפסית. יכול להיות שזה בגלל שהם כל כך פרועים וכל הקשרים בשער והרסטות מחזיקים
את השערות ביחד (-:
שבוע טוב
רוני
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
יהללוך מלאכים
לגבי קרם הקקאו (אם את מזמינה גם אני רוצה:-]) בדיוק מה שכתוב על הקופסא- צריך לבקש מ הילה ב להעתיק מהקופסא שאצלה. אצלה התנסיתי בקרם הנפלא ההוא.
-
- הצטרפות: 24 אפריל 2008, 22:54
- דף אישי: הדף האישי של רוני_חרובים*
יהללוך מלאכים
בסדר גמור. תעדכני אותי כשתדעי כי עוד אנשים באים לבחור. ביי. רוני
-
- הצטרפות: 26 אוקטובר 2005, 00:34
- דף אישי: הדף האישי של הילה_ב*
יהללוך מלאכים
יש לי משהו שונה ממה שיש ללוטם אין לי מושג איך קוראים למה שיש לה שלי פחות טבעי אם כי כתוב עליו :
natural protection from sun and wind"
השם הוא:
cocoa butter hand and body cream
נראה לי ששם החברה :
queen elizabeth
אין לי מושג איפה קונים את זה קיבלתי מתנה.
אני לא מוצאת שזה מרפא כל עקיצה... יכול להיות שמה שיש לה בכל זאת טוב יותר .
natural protection from sun and wind"
השם הוא:
cocoa butter hand and body cream
נראה לי ששם החברה :
queen elizabeth
אין לי מושג איפה קונים את זה קיבלתי מתנה.
אני לא מוצאת שזה מרפא כל עקיצה... יכול להיות שמה שיש לה בכל זאת טוב יותר .
-
- הצטרפות: 26 אוקטובר 2005, 00:34
- דף אישי: הדף האישי של הילה_ב*
יהללוך מלאכים
יש לי קרם מחמאת קקאו (קיבלתי מחברה מאפריקה) ופעם לוטם סיפרה לי על הקרם הנפלא שיש לה
אז לשתינו יש קרם מחמאת קקאו אבל נראה לי ששלה הרבה יותר טבעי ומרוכז משלי
אז לשתינו יש קרם מחמאת קקאו אבל נראה לי ששלה הרבה יותר טבעי ומרוכז משלי
-
- הצטרפות: 12 פברואר 2008, 22:43
- דף אישי: הדף האישי של איילת_מושל*
יהללוך מלאכים
היי לך..
רק אתמול חזר לנו המחשב מתיקון.
האמת שכרגע רק הקטנה שלי(בת חודשיים) איתי בבית והשאר במסגרות.
שנה הבאה אני איעדר יומיים לצורך לימודים ואני מחפשת לה מטפלת טובה.
היא יונקת ואני אצטרך לשאוב חלב לימים האלו.
אני גם מקווה קצת לעבוד בבוקר בתחום שלי -הידרותרפיה.
עד יומיים בשבוע. אולי גם קצת עיסויים ביבשה.
יש לך רעיונות?(מדובר על ימי ד' ו-ה' מ-7:30עד 15:00 בערך)
רק אתמול חזר לנו המחשב מתיקון.
האמת שכרגע רק הקטנה שלי(בת חודשיים) איתי בבית והשאר במסגרות.
שנה הבאה אני איעדר יומיים לצורך לימודים ואני מחפשת לה מטפלת טובה.
היא יונקת ואני אצטרך לשאוב חלב לימים האלו.
אני גם מקווה קצת לעבוד בבוקר בתחום שלי -הידרותרפיה.
עד יומיים בשבוע. אולי גם קצת עיסויים ביבשה.
יש לך רעיונות?(מדובר על ימי ד' ו-ה' מ-7:30עד 15:00 בערך)
-
יהללוך מלאכים
היי מותק,
מה שלומכם?
שמעתי מדפנה שהיית רוצה (אולי...) להביא את יהלי לגן שלנו ליומיים בשבוע?
לבדוק לך אם יש אופציה כזו?
מה שלומכם?
שמעתי מדפנה שהיית רוצה (אולי...) להביא את יהלי לגן שלנו ליומיים בשבוע?
לבדוק לך אם יש אופציה כזו?
-
יהללוך מלאכים
יהללוך, איך מתקדמות התכניות לקראת הנסיעה להודו? סקרנית לדעת מה חדש?
-
יהללוך מלאכים
תכנסי לדף מיס סנשיין, נכניס אותה לעינינים........(-:
מה טסים להודו? מתי? היית כבר?
מה טסים להודו? מתי? היית כבר?
-
- הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*
יהללוך מלאכים
מתוקתי, רוצה לחבק אותך ולחזק אותך
אוהבת אותך מאוד
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2008, 21:31
- דף אישי: הדף האישי של לב_שמח*
יהללוך מלאכים
שלום יהללו...
אנחנו עוברים לגור ליד רחובות ומחפשים המלצה על רופא/ת ילדים באיזור
ראיתי בדף המלצות רופאי ילדים שהמלצת לפני שנתיים וחצי על ד"ר לוטם צחי מקופ"ח כללית ברמלה
ההמלצה עדיין בעינה? את יודעת האם הוא ידודותי לגבי לא נימולים? יש לך המלצות או חו"ד אחרת על רופאי ילדים נוספים באיזור שקרוב יותר לרחובות/קרית עקרון/גדרה?
תודה ויום נעים, לב שמח
אנחנו עוברים לגור ליד רחובות ומחפשים המלצה על רופא/ת ילדים באיזור
ראיתי בדף המלצות רופאי ילדים שהמלצת לפני שנתיים וחצי על ד"ר לוטם צחי מקופ"ח כללית ברמלה
ההמלצה עדיין בעינה? את יודעת האם הוא ידודותי לגבי לא נימולים? יש לך המלצות או חו"ד אחרת על רופאי ילדים נוספים באיזור שקרוב יותר לרחובות/קרית עקרון/גדרה?
תודה ויום נעים, לב שמח
-
יהללוך מלאכים
ויויאן בסוף מצאה לה מכתבה משלה
אם את רוצה אותה כתבי לי מהר
אשלח לך תמונה למייל כי היא כבר מפורקת
אם את רוצה אותה כתבי לי מהר
אשלח לך תמונה למייל כי היא כבר מפורקת
-
- הצטרפות: 11 אוגוסט 2008, 12:21
- דף אישי: הדף האישי של מיס_סנשיין*
יהללוך מלאכים
ואוו איזה כיף לי סוף סוף יש לי כזה משלי.
אנחנו כבר ממש מתגעגעים.
שולחת כוחות לכולכם שיעבור בשלום.
נשיקות
אנחנו כבר ממש מתגעגעים.
שולחת כוחות לכולכם שיעבור בשלום.
נשיקות
-
-
יהללוך מלאכים
מה שלומכם?
איך עבר הניתוח? איך את עברת את זה?
בקשר לחיסונים, אני רוצה לעשות רק פוליו וטטונוס אבל ללא דיפטריה, שמעתי שאפשר...?
איך עבר הניתוח? איך את עברת את זה?
בקשר לחיסונים, אני רוצה לעשות רק פוליו וטטונוס אבל ללא דיפטריה, שמעתי שאפשר...?
-
יהללוך מלאכים
לא לגמרי נגמר כי צריך עוד לעשות משהו או שההחלמה לוקחת זמן?
אשמח לעזור אם את צריכה משהו
בינתיים נשיקות לשניכם, תרגישו טוב במהרה(())
אשמח לעזור אם את צריכה משהו
בינתיים נשיקות לשניכם, תרגישו טוב במהרה(())
-
- הצטרפות: 20 יולי 2007, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של חומוס_גרגירים*
יהללוך מלאכים
אהלן, לא הצלחתי להשיג אותך בחזרה, ובנתיים מיץ פטל כבר קיבלה את האוגרים.
אז סליחה ו... בהצלחה בפעם הבאה....
אז סליחה ו... בהצלחה בפעם הבאה....
-
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2003, 01:27
- דף אישי: הדף האישי של מאמא_מאוהבת*
יהללוך מלאכים
מחבקת אותך ואת המלאך!
חושבת עליך ומתגעגעת.
שבת שלום, אהובה! @}
חושבת עליך ומתגעגעת.
שבת שלום, אהובה! @}
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
- דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*
יהללוך מלאכים
קודם כל חיבוק בגלל האכזבה..
יש לנו כלוב שאין בו שימוש אך הוא שיך לגדול (קנה אותו בכספו).
אולי תמורת משהו "מעניין " עבורו הוא יסכים לשחרר אותו....הוא בן 9 עוד מעט...מת על משחקי מחשב, לגו ,אופניים.
יש לנו כלוב שאין בו שימוש אך הוא שיך לגדול (קנה אותו בכספו).
אולי תמורת משהו "מעניין " עבורו הוא יסכים לשחרר אותו....הוא בן 9 עוד מעט...מת על משחקי מחשב, לגו ,אופניים.
יהללוך מלאכים
הי
דיברתי איתך על הסדנא בנושא "הטרדות מיניות".
האם תיהיה עוד סדנא? עדיף באזור ת"א (הבנתי שאולי יש אפשרות כזו).
תעדכני אותי בבקשה
נועה (אמא של יונתן ושירה)
noahvhar @ bezeqint. net ללא רווחים
או בטלפון 03-7326127
תודה!
דיברתי איתך על הסדנא בנושא "הטרדות מיניות".
האם תיהיה עוד סדנא? עדיף באזור ת"א (הבנתי שאולי יש אפשרות כזו).
תעדכני אותי בבקשה
נועה (אמא של יונתן ושירה)
noahvhar @ bezeqint. net ללא רווחים
או בטלפון 03-7326127
תודה!
-
- הצטרפות: 17 יולי 2004, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של שולה_חתולה*
יהללוך מלאכים
אני שאלתי אותך אם את ספורטאית
ומאוד החמאת לי
זוכרת אותך, אבל לא את שמך! מצטערת...
את היית עם הילדון שמאוד רצה לחזור לבריכה, נכון? נעים להכיר
ומאוד החמאת לי
זוכרת אותך, אבל לא את שמך! מצטערת...
את היית עם הילדון שמאוד רצה לחזור לבריכה, נכון? נעים להכיר
-
- הצטרפות: 23 מאי 2008, 08:36
- דף אישי: הדף האישי של ליהי_פאי_תפוחים*
יהללוך מלאכים
אהלן
אני מתה לקרוא את הסיפור לידה שלך. איפה הוא?? אני ממש בורה באתר הזה....
אה ותודה על התגובה הנהדרת!
אני מתה לקרוא את הסיפור לידה שלך. איפה הוא?? אני ממש בורה באתר הזה....
אה ותודה על התגובה הנהדרת!
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_שחר*
יהללוך מלאכים
הגורה לא אצלי, היא אצל נדב בקיבוץ נחשון. דברי איתו
052-3651181
052-3651181
יהללוך מלאכים
את אוספת חייות???
בקשר לפריצי, אני חושבת שזה יקשה על ליאמי, אם ניתן אותה לתקופת נסיון ותחליטי להחזיר אותה ואז נמסור אותה שוב, זה יצור לליאם שתי פרידות מפריצי.
למרות שפריצי באמת חתולה מקסימה ואני מאמינה שתתאהבו בה ישר, אבל לחתולים דרושה תקופת הסתגלות למקום חדש.
תני לי להתייעץ עם איתן בקשר לזה.
בקשר לפריצי, אני חושבת שזה יקשה על ליאמי, אם ניתן אותה לתקופת נסיון ותחליטי להחזיר אותה ואז נמסור אותה שוב, זה יצור לליאם שתי פרידות מפריצי.
למרות שפריצי באמת חתולה מקסימה ואני מאמינה שתתאהבו בה ישר, אבל לחתולים דרושה תקופת הסתגלות למקום חדש.
תני לי להתייעץ עם איתן בקשר לזה.
יהללוך מלאכים
חוש ההומור שלי בציצים עכשיו
סבבה מותק, אולי נוכל לבוא מחר, לא בטוח, תגידי אם נוח לכם.
סבבה מותק, אולי נוכל לבוא מחר, לא בטוח, תגידי אם נוח לכם.
-
יהללוך מלאכים
אנחנו אצל ההורים שלי
נדבר שבוע הבא
נדבר שבוע הבא
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*
-
יהללוך מלאכים
אני צריכה אותו גדול יותר, בגלל העבודה.
רוצה את הרנו שלי?
אתעסק במלח מחר, המפקדת
רוצה את הרנו שלי?
אתעסק במלח מחר, המפקדת
-
- הצטרפות: 01 מאי 2008, 22:48
- דף אישי: הדף האישי של אהבה_לי*
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2007, 10:31
- דף אישי: הדף האישי של יפעת_הירשפלד*
יהללוך מלאכים
היי
הDVD באולה
שיהיה יום שמח
@}
הDVD באולה
שיהיה יום שמח
@}
-
יהללוך מלאכים
המלח עדיין לא אצלי, את השאר אביא ביום שלישי....
-
- הצטרפות: 24 אוגוסט 2008, 12:21
- דף אישי: הדף האישי של כאן_ועכשיו*
יהללוך מלאכים
ראשית, תודה על תגובתך. אכן נוסעים להודו ללא יעד מוגדר וללא כרטיס חזרה.. נתחיל בדרום ומתלבטים בין אנדמן לגואה
חושבת שאולי גואה מידי עמוסה? ואולי אנדמן מידי שקטה? אני מקווה לתחילת טיול מאוזנת, לוקח זמו עד שמשווים תדר עם המקום הנפלא הזה.
רפאל בתי איננה מחוסנת כלל ומכאן החשש. מצד שני, ככל שעוברים הימים אני מרגישה שאינני רוצה לחסן. אינני רוצה להזריק לה מחלות )-:
אשמח להפניה להומאופט מבין. ואולי לאמצעי מיגון חיצוניים, מכירה חומר טבעי יעיל נגד יתושות הודיות?
ובכלל, אולי נתראה שם? אנחנו מתכננים נסיעה בסביבות אמצע דצמ. - ינואר
יום נפלא,
חושבת שאולי גואה מידי עמוסה? ואולי אנדמן מידי שקטה? אני מקווה לתחילת טיול מאוזנת, לוקח זמו עד שמשווים תדר עם המקום הנפלא הזה.
רפאל בתי איננה מחוסנת כלל ומכאן החשש. מצד שני, ככל שעוברים הימים אני מרגישה שאינני רוצה לחסן. אינני רוצה להזריק לה מחלות )-:
אשמח להפניה להומאופט מבין. ואולי לאמצעי מיגון חיצוניים, מכירה חומר טבעי יעיל נגד יתושות הודיות?
ובכלל, אולי נתראה שם? אנחנו מתכננים נסיעה בסביבות אמצע דצמ. - ינואר
יום נפלא,
-
יהללוך מלאכים
הספר כבר באוטו, מצאתי רק בעברית ואין לי מושג איפה זה שבאנגלית אך הבאתי מפה עם שמות של איפה שהיינו וגם תמונות כבר באוטו
לא יודעת מה שמה של האשה, שכחתי, אבל היא פירסמה באתר באחד מדפי הודו על זה שהיא בארץ לביקור,
לא יודעת מה שמה של האשה, שכחתי, אבל היא פירסמה באתר באחד מדפי הודו על זה שהיא בארץ לביקור,
-
יהללוך מלאכים
זה מה שקראתי בהודו עם ילדים, למרות שהיתה עוד מישהי...לא יודעת איפה כרגע
גנגה לילה (13.09.2008 20:06):
הייתי בהודו הרבה שנים, ילדתי שם בן בלידת בית, לא הוא ולא אנחנו בעניין חיסונים. הוא גדל שם במשך 5 שנים, נדדנו בעיקר בין ארמבול לבין ההרים- שם הוא נולד ועכשיו חזרנו לישראל.
אם למישהו יש שאלה ספציפית אשמח לענות אשמח לענות עליו בדף הבית גנגה לילה.
טיול נעים ורגוע.
גנגה לילה (13.09.2008 20:06):
הייתי בהודו הרבה שנים, ילדתי שם בן בלידת בית, לא הוא ולא אנחנו בעניין חיסונים. הוא גדל שם במשך 5 שנים, נדדנו בעיקר בין ארמבול לבין ההרים- שם הוא נולד ועכשיו חזרנו לישראל.
אם למישהו יש שאלה ספציפית אשמח לענות אשמח לענות עליו בדף הבית גנגה לילה.
טיול נעים ורגוע.
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2007, 22:53
- דף אישי: הדף האישי של אום_אל_קיצקיצ*
יהללוך מלאכים
כן, בעיני קרלה מאוד שווה, ונראה לי גם אחת המועדפות עם ילדים. הכל קצת פחות כאוטי ודביק ויותר מזמין. נופים טרופים, שאת זה לא פוגשים בעוד הרבה מקומות בהודו. ממליצה מאוד על הBACKWATER ועל העיירה אלי שבקצהו הצפוני. על החופים. אני הייתי בקובלם לפני עשר שנים וכבר אז הוא היה נחשב לממוסחר מידי אבל לי היה כיף. טוענים שורקלה יותר זרוק, אבל אני לא יודעת איך זה היום. עלינו גם לג'ונגלים בהרים, אני לא זוכרת את השם של שמורת הטבע. על קוצ'ין דוקא אני לא יודעת לומר כלום. עברתי דרך ולא הצלחתי למצוא את הקסם.
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2007, 22:53
- דף אישי: הדף האישי של אום_אל_קיצקיצ*
יהללוך מלאכים
אלי=אלפי. אוף הפ' במקלדת שלי דפוק. שיהיה טיול מהנה!
-
- הצטרפות: 06 אוגוסט 2005, 21:56
- דף אישי: הדף האישי של עולם_קטן*
יהללוך מלאכים
אני זוכרת שאתם נסעתם לעשות יוגה ולהתארח במקום מוכר, לא?
לא, כנראה התבלבלת עם מישהו אחר. נסענו לצפון (ובדיעווד גם לפושקר) בתכנון לחודשיים וחצי, בפועל קיצרנו לחודש וחצי.
היה מאתגר, בעיקר הגשם המאסיבי הקשה עלינו, השתדלנו להיות לפחות שבוע ויותר בכל מקום.
בעניין טהור מים, אני לא התחברתי לכל כדורי הכלור והיוד למיניהם (גם לא בריא...)
ופילטר זה הפתרון האידאלי למי שרוצה לשמור על הסביבה מהצפת פלסטיק (וגם שיטת הפילטור בחברה שאנחנו קנינו לא מוציאה מהמים את המינרלים, כמו בהרבה חברות "מים מינרלים" שקונים).
אנחנו פנינו להומאופטית קלאסית - יעל שלום ממושב קשת, אך נראה לי שכל הומאופט יכול לרקוח לכם...
הארגו נפלא, מומלץ עוד מנשא רזרווי (אפילו סתם משהו קליל) לימי כביסה.
וטיולון מומלץ בחום, לילדים ולתרמילים!
חיכיתי בשקיקה לקרוא את הבלוג שלך אני באמת צריכה להוסיף ולכתוב שם את המשך הטיול (שנהפך לכה אינטנסיבי עד שאפילו זמן לכתוב לא היה לי... P-: ),
ממליצה לכם להדרים קצת מגואה ולבקר בגוקרנה המדהימה שבקרנטקה.
בכלל כל מה שנראה לך שכדאי שאדע אני אשמח - אשמח לעזור, כרגע ספציפית קצת קשה לי למצוא זמן לכתוב כאן ארוכות, אנחנו בחבלי קליטה לגן )-:
אם בא לך את מוזמנת לטלפן (הטלפון שלי במודעה על השכרת הבית בדף שלי) <אני מדברת הרבה יותר מהר משאני מקלידה...>
לא, כנראה התבלבלת עם מישהו אחר. נסענו לצפון (ובדיעווד גם לפושקר) בתכנון לחודשיים וחצי, בפועל קיצרנו לחודש וחצי.
היה מאתגר, בעיקר הגשם המאסיבי הקשה עלינו, השתדלנו להיות לפחות שבוע ויותר בכל מקום.
בעניין טהור מים, אני לא התחברתי לכל כדורי הכלור והיוד למיניהם (גם לא בריא...)
ופילטר זה הפתרון האידאלי למי שרוצה לשמור על הסביבה מהצפת פלסטיק (וגם שיטת הפילטור בחברה שאנחנו קנינו לא מוציאה מהמים את המינרלים, כמו בהרבה חברות "מים מינרלים" שקונים).
אנחנו פנינו להומאופטית קלאסית - יעל שלום ממושב קשת, אך נראה לי שכל הומאופט יכול לרקוח לכם...
הארגו נפלא, מומלץ עוד מנשא רזרווי (אפילו סתם משהו קליל) לימי כביסה.
וטיולון מומלץ בחום, לילדים ולתרמילים!
חיכיתי בשקיקה לקרוא את הבלוג שלך אני באמת צריכה להוסיף ולכתוב שם את המשך הטיול (שנהפך לכה אינטנסיבי עד שאפילו זמן לכתוב לא היה לי... P-: ),
ממליצה לכם להדרים קצת מגואה ולבקר בגוקרנה המדהימה שבקרנטקה.
בכלל כל מה שנראה לך שכדאי שאדע אני אשמח - אשמח לעזור, כרגע ספציפית קצת קשה לי למצוא זמן לכתוב כאן ארוכות, אנחנו בחבלי קליטה לגן )-:
אם בא לך את מוזמנת לטלפן (הטלפון שלי במודעה על השכרת הבית בדף שלי) <אני מדברת הרבה יותר מהר משאני מקלידה...>
-
יהללוך מלאכים
ואת יכולה להציץ על מה שכתבתי ל כאן ועכשיו
-
יהללוך מלאכים
צהריים טובים. מתכוננים לנסיעה הקרבה להודו?
מאמינה כי נצא גם אנחנו בסביבות אמצע דצמבר - ינואר. עוד מתלבטים בין אזור גואה לאיי אנדמן.
לאן פניכם מועדות? אשמח להמלצות אם יש
המשך יום נפלא
מאמינה כי נצא גם אנחנו בסביבות אמצע דצמבר - ינואר. עוד מתלבטים בין אזור גואה לאיי אנדמן.
לאן פניכם מועדות? אשמח להמלצות אם יש
המשך יום נפלא
-
- הצטרפות: 17 אפריל 2006, 20:31
- דף אישי: הדף האישי של אמא_נמש*
יהללוך מלאכים
הי
היינו בגואה ובקרנטקה לפני 7 שנים ובטרם נולד בננו המתוק
החוף עליו הימלצתי "קודלי" נמצא אכן בקרנטקה
שמעתי ממשפחות שפגשתי בצפון ששם הם יעשו את ה"חורף"
חוץ מיזה תעשו חיים
היינו בגואה ובקרנטקה לפני 7 שנים ובטרם נולד בננו המתוק
החוף עליו הימלצתי "קודלי" נמצא אכן בקרנטקה
שמעתי ממשפחות שפגשתי בצפון ששם הם יעשו את ה"חורף"
חוץ מיזה תעשו חיים
-
יהללוך מלאכים
תודה
כתבתי שם את המייל של טלי, זו שהחיסונים ברשותה. כיתבי לה
הם בדיוק חזרו מהודו, מהדרום, היא בטח תשמח לספר לכם.
תהנו!
כתבתי שם את המייל של טלי, זו שהחיסונים ברשותה. כיתבי לה
הם בדיוק חזרו מהודו, מהדרום, היא בטח תשמח לספר לכם.
תהנו!
-
יהללוך מלאכים
חברה יקרה, ערב נפלא. בטח נשמח להפגש.. אנחנו דוקא חושבים על אנדמן כפתיח למסענו. היינו שם לפני כשלוש שנים וזהו מקום נפלא, טבעי ונקי בעינינו. משם אולי נמשיך לאורוויל, הכל פתוח ונתון לשינוי
מה מחיר הטיסה לעמאן?. אנחנו טסים ככל הנראה לצ'נאי דרך בחריין. נשווה מחירים ואולי גם אנחנו נמיר את נסיעת האוטובוס בטיסה. דרך נוספת שחשבנו עליה היא לבקש מהמשפחה היקרה להקפיץ אותנו לגבול בבית שאן (בקצב שלנו עם הקטנטנה האהובה) ומשם להמשיך באוטובוס של fly east.
בכל מקרה, שיהללונו מלאכים.
מה מחיר הטיסה לעמאן?. אנחנו טסים ככל הנראה לצ'נאי דרך בחריין. נשווה מחירים ואולי גם אנחנו נמיר את נסיעת האוטובוס בטיסה. דרך נוספת שחשבנו עליה היא לבקש מהמשפחה היקרה להקפיץ אותנו לגבול בבית שאן (בקצב שלנו עם הקטנטנה האהובה) ומשם להמשיך באוטובוס של fly east.
בכל מקרה, שיהללונו מלאכים.
-
יהללוך מלאכים
אגב, מהיכן אתם?
-
יהללוך מלאכים
תודה, ידעתי שאשכח משהו...
-
יהללוך מלאכים
מזל טוב, היום התחדשנו בכרטיסי טיסה ! (-: רכשנו דרך פליי איסט אך ללא נסיעות אוטובוס-רק טיסות (המחיר יצא זהה)
אכן קנינו כרטיס חד כיווני - משאירים הכל פתוח. אנחנו מרמת גן נכון לשבוע זה ועוברים בסופ"ש לבית אמי בגבעת שמואל עד הטיסה ב 10 לדצמבר..
נוחתים בצ'נאי וטיסת המשך לאיי אנדמן, משם נראה לי שנמשיך לאורוויל.. אח"כ הכל פתוח.
מחפשים עוד מנשא גב עם תמיכה רצינית עבור זוגי שיחיה. הוא רוצה כל כך לטרק עם האהובה הקטנה.. יש המלצה למנשא שכזה?
מתי אתם יוצאים לדרך והאם יש יעד התחלתי סגור?
אכן קנינו כרטיס חד כיווני - משאירים הכל פתוח. אנחנו מרמת גן נכון לשבוע זה ועוברים בסופ"ש לבית אמי בגבעת שמואל עד הטיסה ב 10 לדצמבר..
נוחתים בצ'נאי וטיסת המשך לאיי אנדמן, משם נראה לי שנמשיך לאורוויל.. אח"כ הכל פתוח.
מחפשים עוד מנשא גב עם תמיכה רצינית עבור זוגי שיחיה. הוא רוצה כל כך לטרק עם האהובה הקטנה.. יש המלצה למנשא שכזה?
מתי אתם יוצאים לדרך והאם יש יעד התחלתי סגור?
-
יהללוך מלאכים
ערב טוב. שילמנו 1310 דולר לשלושתינו (רפאל בת פחות משנתיים) מבן גוריון למדרס - דרך עמאן ובחריין
המשך הכנות שמחות..
המשך הכנות שמחות..
-
- הצטרפות: 06 אוקטובר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של רקפת_ב*
יהללוך מלאכים
טוב, מכיוון שאת ראשונה אז את מוזמנת לבוא לקחת.
בימי ראשון כבר אין מפגשים, אולי תקפצי אליי בדרך לאורות.
בינתיים לא נראה לי שאני אגיע לשם, אני בלי רכב וצריכה להיות בבית עד 13:00.
שמחה שאת נהנית מהשמלות.
בימי ראשון כבר אין מפגשים, אולי תקפצי אליי בדרך לאורות.
בינתיים לא נראה לי שאני אגיע לשם, אני בלי רכב וצריכה להיות בבית עד 13:00.
שמחה שאת נהנית מהשמלות.
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
יהללוך מלאכים
הדף שלך היה במצב ג'יבריש וסידרתי לך אותו. מקווה שזה בסדר מבחינתך.
לוטם
לוטם
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2004, 19:05
- דף אישי: הדף האישי של לי_לו*
יהללוך מלאכים
חושבת עלייך!
רוצה לברך
אמנם באיחור אבל עם המון אהבה....
חיבוקים בינתיים
אשלח מייל
לילך
רוצה לברך
אמנם באיחור אבל עם המון אהבה....
חיבוקים בינתיים
אשלח מייל
לילך
-
יהללוך מלאכים
היי,
לנו יש לונלי של צפון הודו, בעברית, המהדורה אחת לפני החדשה שיצאה עכשיו, נשמח לתת לכם.
חוצמזה שלדעתי זה ספר די מיותר - פרט להסטוריה ובכללית על הודו (שנמצא בכרך א'-של הצפון בלבד) ולאתרים מסויימים, עד שיוצאת המהדורה בעברית אז רוב הדברים כבר לא עדכניים, מחירים משתנים (שינוי ענק-עקב הפירסום בלונלי), איכויות של מלונות ומסעדות משתנים לחלוטין, ואפילו אופי של כפרים משתנה ללא הכר!!! (מנסיוננו).
לי, בכל הטיולים שעשיתי עד כה במזרח (3 פעמים), הספר שימש בעיקר כמשקולת שהיה אפשר להסתדר בלעדיה בכייף.
אם רוצים לקרוא פה ושם משהו בלונלי אז אפשר כמעט בכל מסעדת תיירים יש להם לונלי, או מהשכן לחדר שנסחב עם זה...
ואם בכל זאת התחרתתם, תמיד תוכלו לקנות את הספר בהודו, המהדורה בעברית, בזול, אולי אפילו החדשה, מתייר שסיים את הטיול
או כמעט בכל פינת רחוב בחנות הספרים יד2...
ואם לא התחסנתם, נשארה לנו למסירה תרופה הומאופטית לתחלואי מעיים ושלשולים (טיפוס, דיזינטריה וכו').
לנו יש לונלי של צפון הודו, בעברית, המהדורה אחת לפני החדשה שיצאה עכשיו, נשמח לתת לכם.
חוצמזה שלדעתי זה ספר די מיותר - פרט להסטוריה ובכללית על הודו (שנמצא בכרך א'-של הצפון בלבד) ולאתרים מסויימים, עד שיוצאת המהדורה בעברית אז רוב הדברים כבר לא עדכניים, מחירים משתנים (שינוי ענק-עקב הפירסום בלונלי), איכויות של מלונות ומסעדות משתנים לחלוטין, ואפילו אופי של כפרים משתנה ללא הכר!!! (מנסיוננו).
לי, בכל הטיולים שעשיתי עד כה במזרח (3 פעמים), הספר שימש בעיקר כמשקולת שהיה אפשר להסתדר בלעדיה בכייף.
אם רוצים לקרוא פה ושם משהו בלונלי אז אפשר כמעט בכל מסעדת תיירים יש להם לונלי, או מהשכן לחדר שנסחב עם זה...
ואם בכל זאת התחרתתם, תמיד תוכלו לקנות את הספר בהודו, המהדורה בעברית, בזול, אולי אפילו החדשה, מתייר שסיים את הטיול
או כמעט בכל פינת רחוב בחנות הספרים יד2...
ואם לא התחסנתם, נשארה לנו למסירה תרופה הומאופטית לתחלואי מעיים ושלשולים (טיפוס, דיזינטריה וכו').
-
יהללוך מלאכים
ומפות אפשר גם לקנות שם או להשיג בחינם בכל עיר/מדינה, במשרד התיירות שלהם (שלרוב אפילו נמצא במרכז התירותי או בתחנת הרכבת).
-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*
יהללוך מלאכים
בקשר לספר, צרי איתי קשר במייל
anatshay ג'ימייל נקודה קום
anatshay ג'ימייל נקודה קום
-
- הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
- דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*
יהללוך מלאכים
אהלן, שלחתי לך מייל, הגיע ?? שבת-שלום
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*
יהללוך מלאכים
באופן כללי - ולא ספציפית לגבי הימאליה - חברות שמייצרות מוצרים איורוודיים הרבה פעמים משווקות במערב מוצר שונה! לא רק אריזה שונה (כי בהודו זה נחשב לתרופה איורוודית, גם אם זה שמפו או קרם חות, ובמערב אסור להם לכתוב שזו תרופה) אלא תכולה שונה. חלק נובע מחומרים משמרים שנדרשים במדינות במערב, אבל חלק מהשינויים כלל לא קשורים לכך.
משחת שיניים ויקו שאת קונה בהודו אינה מכילה סוכר, בעוד שמשחת השיניים שמיוצאת (כולל זו שנמכרת בארץ) מכילה סוכר (והצבע שלה טיפה שונה). סוכר הוא חומר טבעי, רק לא בדיוק מה שהיית רוצה שיוסיפו לך למשחת השיניים כשאת קונה מוצר איורוודי טבעי.
מעצבן, אני יודעת. ואין לי מושג ספציפית לגבי הימאליה, אגב ההתרשמות שלי היתה שזהו מותג שיותר פופולרי בקרב מערביים מאשר בקרב ההודים.
משחת שיניים ויקו שאת קונה בהודו אינה מכילה סוכר, בעוד שמשחת השיניים שמיוצאת (כולל זו שנמכרת בארץ) מכילה סוכר (והצבע שלה טיפה שונה). סוכר הוא חומר טבעי, רק לא בדיוק מה שהיית רוצה שיוסיפו לך למשחת השיניים כשאת קונה מוצר איורוודי טבעי.
מעצבן, אני יודעת. ואין לי מושג ספציפית לגבי הימאליה, אגב ההתרשמות שלי היתה שזהו מותג שיותר פופולרי בקרב מערביים מאשר בקרב ההודים.
-
יהללוך מלאכים
בדיוק באתי לכתוב על ויקו vicco, משחת השיניים.
אפרת, יש 2 סוגים: האדום והכחול-ירוק שהוא ללא סוכר.
את האדום יש בארץ ואת הירוק עוד לא מצאתי (אם יבוא לך חהביא לי כמה על הדרך, אשמח...).
חוצמזה- סבונים ושמפואים בכמות רצינית. יש כל מיני- תנסו שם ותביאו מה שאתם אוהבים.
יש גם ניירות מכתבים מניירות אורז וכו', מהממים!
גם ספרים דיי זול לקנות שם.
גם בדים, כמובן ובגדים וכו'. ממליצה בחום על חנויות fabindia למיניהן- יש אחלה בדים ובגדים, מפות, כלי מיטה וכו' והכל אורגני ומהמם בעיניי.
גם שלים ופשמינות וכו'.
אפרת, יש 2 סוגים: האדום והכחול-ירוק שהוא ללא סוכר.
את האדום יש בארץ ואת הירוק עוד לא מצאתי (אם יבוא לך חהביא לי כמה על הדרך, אשמח...).
חוצמזה- סבונים ושמפואים בכמות רצינית. יש כל מיני- תנסו שם ותביאו מה שאתם אוהבים.
יש גם ניירות מכתבים מניירות אורז וכו', מהממים!
גם ספרים דיי זול לקנות שם.
גם בדים, כמובן ובגדים וכו'. ממליצה בחום על חנויות fabindia למיניהן- יש אחלה בדים ובגדים, מפות, כלי מיטה וכו' והכל אורגני ומהמם בעיניי.
גם שלים ופשמינות וכו'.
יהללוך מלאכים
כלי נגינה .
תלוי קצת לאן נוסעים, למרות שבערים הגדולות (בעיקר בדלהי ) אפשר למצוא הכל:
אז יש את כלי הנגינה הטיבטיים: הקערות, הפעמונים המקושטים, המצילות הקטנות ...
ויש כלים יותר קלאסיים ומקצועיים: סיטאר, טאבלה, בנסורי (החליל) וכו'
ויש המון כלים עממיים: מצילות, כלי הקשה, חלילים פשוטים ונהדרים, תופים.
בכל עיר גדולה יש הרבה חנויות כלי מוסיקה וזה כיף אמיתי .
לגבי הלונלי פלאנט:
נכון שהוא כבד אבל אל תסעו בלעדיו.
קודם כל יש לו כמה שימושים חוץ מתכנון הטיול:
אפשר לקרוא בו בנסיעות ארוכות במיוחד (זה לא נורא מעניין אבל מעביר את הזמן)
הוא כרית מעולה
הוא מייצב את התרמיל כי הוא מין גוש מרובע וקשה שכזה...
הוא מקור להתעניינות של ההודים לגבי הכתב המוזר והימין-שמאל.
ועכשיו ברצינות:
לפעמים מגיעים למקום חדש ואיכשהו לא בדיוק הצטיידתם בכל האינפורמציה של מלון, תחנת ריקשות, איפה לאכול וכו- אפשר לסמוך על הלונלי שתמיד יספק את המידע הזה. נכון שזה רלוונטי רק בלילה הראשון ו/או עד שפוגשים ברחוב ישראלי אחר .... אבל זה מאד משמעותי בעיקר אם אתם אחרי נסיעה של 17 שעות.
ובעיקר אם אתם מטיילים טיול קצר ולא באתם עם וואן ווי טיקט לשנה.
תלוי קצת לאן נוסעים, למרות שבערים הגדולות (בעיקר בדלהי ) אפשר למצוא הכל:
אז יש את כלי הנגינה הטיבטיים: הקערות, הפעמונים המקושטים, המצילות הקטנות ...
ויש כלים יותר קלאסיים ומקצועיים: סיטאר, טאבלה, בנסורי (החליל) וכו'
ויש המון כלים עממיים: מצילות, כלי הקשה, חלילים פשוטים ונהדרים, תופים.
בכל עיר גדולה יש הרבה חנויות כלי מוסיקה וזה כיף אמיתי .
לגבי הלונלי פלאנט:
נכון שהוא כבד אבל אל תסעו בלעדיו.
קודם כל יש לו כמה שימושים חוץ מתכנון הטיול:
אפשר לקרוא בו בנסיעות ארוכות במיוחד (זה לא נורא מעניין אבל מעביר את הזמן)
הוא כרית מעולה
הוא מייצב את התרמיל כי הוא מין גוש מרובע וקשה שכזה...
הוא מקור להתעניינות של ההודים לגבי הכתב המוזר והימין-שמאל.
ועכשיו ברצינות:
לפעמים מגיעים למקום חדש ואיכשהו לא בדיוק הצטיידתם בכל האינפורמציה של מלון, תחנת ריקשות, איפה לאכול וכו- אפשר לסמוך על הלונלי שתמיד יספק את המידע הזה. נכון שזה רלוונטי רק בלילה הראשון ו/או עד שפוגשים ברחוב ישראלי אחר .... אבל זה מאד משמעותי בעיקר אם אתם אחרי נסיעה של 17 שעות.
ובעיקר אם אתם מטיילים טיול קצר ולא באתם עם וואן ווי טיקט לשנה.
-
יהללוך מלאכים
כשתגיעו לשם כבר תמצאו שפע של מוצרים. כל הזמן יש חדשים, אני בטח כבר לא מעודכנת. פשוט תתנסו.
אני אוהבת את המוצרים עם שמן ה neem יש סבונים, שמפואים, משחות שיניים. קיראו שם תוויות.
ב vicco אני משתמשת כבר שנים...כל פעם מישהו אחר מביא לי
יש סבוני sandalwood מעולים. זה גם משתנה מאזור לאזור...
אני אוהבת את המוצרים עם שמן ה neem יש סבונים, שמפואים, משחות שיניים. קיראו שם תוויות.
ב vicco אני משתמשת כבר שנים...כל פעם מישהו אחר מביא לי
יש סבוני sandalwood מעולים. זה גם משתנה מאזור לאזור...
-
יהללוך מלאכים
בית מקסים ליד קודאידנאל שבתמיל נדו, הודו, להשכרה או להחלפה עם בית בישראל (או באירופה...), מתאים לשבועיים ויותר בין התאריכים אמצע מרץ עד אמצע יוני.
מבודד ליד מפל פרטי, מאובזר לגמרי (כולל מטבח), אח עצים, מים חמים, מרפסת גדולה משקיפה לנוף.
לפרטים נוספים נא לשלוח אמייל ל - [email protected] או להתקשר ל -
00-91-9360750826
הימליה מוצר שכאילו טבעי אך לו ממש
ממליצה להתנסות בכל מיני סבונים טיבעים ושמפו
מבודד ליד מפל פרטי, מאובזר לגמרי (כולל מטבח), אח עצים, מים חמים, מרפסת גדולה משקיפה לנוף.
לפרטים נוספים נא לשלוח אמייל ל - [email protected] או להתקשר ל -
00-91-9360750826
הימליה מוצר שכאילו טבעי אך לו ממש
ממליצה להתנסות בכל מיני סבונים טיבעים ושמפו
-
יהללוך מלאכים
_הימליה מוצר שכאילו טבעי אך לא ממש סליחה על הטעות...
איך יודעים , שואלים מישהו שמבין או מקומיים , בדרכ זה גם המחיר
למשל משחת שיניים ויטה, יש סדרות שלמות של מוצרים מצמח נים, עץ התה וכד
איך יודעים , שואלים מישהו שמבין או מקומיים , בדרכ זה גם המחיר
למשל משחת שיניים ויטה, יש סדרות שלמות של מוצרים מצמח נים, עץ התה וכד
-
יהללוך מלאכים
http://www.derech.net/[po]ecology poisons[/po].htm
הנה לינק למשל לחומרים רעילים בקוסמטיקה
הנה לינק למשל לחומרים רעילים בקוסמטיקה
-
- הצטרפות: 21 ספטמבר 2003, 07:18
- דף אישי: הדף האישי של ארני_ש*
יהללוך מלאכים
הי
קוראים למקום מקום לשבט אני לא מתמצאת הדפים אחרי כל העריכות פה .
את מוזמנת איזה בוקר להתרשם ולשאול מה שאת רוצה .
אם את מעוניינת להקים משהו דומה יש המון ביקוש לגילאי חצי שנה עד שנה וחצי וזה גם עשוי להיות רווחי .
תהיי בקשר אם מעניין אותך
קוראים למקום מקום לשבט אני לא מתמצאת הדפים אחרי כל העריכות פה .
את מוזמנת איזה בוקר להתרשם ולשאול מה שאת רוצה .
אם את מעוניינת להקים משהו דומה יש המון ביקוש לגילאי חצי שנה עד שנה וחצי וזה גם עשוי להיות רווחי .
תהיי בקשר אם מעניין אותך
-
יהללוך מלאכים
אם את מעוניינת להקים משהו דומה יש המון ביקוש לגילאי חצי שנה עד שנה וחצי וזה גם עשוי להיות רווחי
האמת שלא - בדיוק הפוך
אנחנו נוסעים להודו בסוף החודש, לחודש וחצי
וכשנחזור (ב"ה) אני רוצה לצאת לעבוד יומיים בשבוע
וחשבתי על המקום שלך כאופצייה ל2 הילדים שלי לשעות הבוקר
ולכן רציתי לקרוא ולדעת עוד פרטים : ימים, שעות, עלות וכו'
האמת שלא - בדיוק הפוך
אנחנו נוסעים להודו בסוף החודש, לחודש וחצי
וכשנחזור (ב"ה) אני רוצה לצאת לעבוד יומיים בשבוע
וחשבתי על המקום שלך כאופצייה ל2 הילדים שלי לשעות הבוקר
ולכן רציתי לקרוא ולדעת עוד פרטים : ימים, שעות, עלות וכו'
-
יהללוך מלאכים
אוי איזה כיף לכם .
תהנו לכםבהודו . זה החלום שלי, רק צריך לשכנע את הבנזוג .
את מוזמנת לקפוץ איתם איזה בוקר ולראות , הבן שלי ועוד שלוש בנות ילידי 2005 ,
מדובר על קבוצה של 4 ילדים שמגיעים כל יום , ועוד 6 שמגיעים חלקית , סה'כ 8-12 ילדים ליום .
מתנהלים כמו בבית , לאט ובקצב שלהם .
אתם מאוד מוזמנים .
תהנו לכםבהודו . זה החלום שלי, רק צריך לשכנע את הבנזוג .
את מוזמנת לקפוץ איתם איזה בוקר ולראות , הבן שלי ועוד שלוש בנות ילידי 2005 ,
מדובר על קבוצה של 4 ילדים שמגיעים כל יום , ועוד 6 שמגיעים חלקית , סה'כ 8-12 ילדים ליום .
מתנהלים כמו בבית , לאט ובקצב שלהם .
אתם מאוד מוזמנים .
-
-
- הצטרפות: 06 אוקטובר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של רקפת_ב*
יהללוך מלאכים
הי,
ממש לא נעלבנו, וחנוך עדיין מדבר על יה-לי.
הוא לא זוכר את השם, אז הוא בא אליי ושואל איך קוראים לחברה שלי? זאת שהיתה אצלי ואני הייתי אצלה?
פשוט מאז שהייתי אצלך - אני הייתי בקורסים ועבודה ובזמן שלא - לא היה לי אוטו.
אתם מוזמנים אם בא לכם - אני בימי ראשון, שלישי ורביעי - בד"כ בבית.
ואת יכולה להתקשר אם סתם בא לך לקשקש.
אני רואה שאת בהכנות להודו.
אנחנו בסוף לא עוברים בינתיים - לא הסתדר. מנחמת את עצמי בקושי שהכל לטובה.
אם לא נפגש, תהנו בהודו (אתם נוסעים ממש בקרוב, לא?)
ממש לא נעלבנו, וחנוך עדיין מדבר על יה-לי.
הוא לא זוכר את השם, אז הוא בא אליי ושואל איך קוראים לחברה שלי? זאת שהיתה אצלי ואני הייתי אצלה?
פשוט מאז שהייתי אצלך - אני הייתי בקורסים ועבודה ובזמן שלא - לא היה לי אוטו.
אתם מוזמנים אם בא לכם - אני בימי ראשון, שלישי ורביעי - בד"כ בבית.
ואת יכולה להתקשר אם סתם בא לך לקשקש.
אני רואה שאת בהכנות להודו.
אנחנו בסוף לא עוברים בינתיים - לא הסתדר. מנחמת את עצמי בקושי שהכל לטובה.
אם לא נפגש, תהנו בהודו (אתם נוסעים ממש בקרוב, לא?)
-
- הצטרפות: 09 ינואר 2009, 01:08
- דף אישי: הדף האישי של תלתלים_שובבים*
יהללוך מלאכים
הי, תודה, לפני שעברתי להשיב לך קראתי את הפתיח בדף שלך והתאריכים של מלאכייך... מרגש...
המעקה בטיחות מפלסטיק עם שלוחות שניכנסות מתחת למזרון, אני גרה באיזור עמק חפר בישוב אליכין (טיפה מזרחה מכביש 4 כשפונים בצומת הרו"אה)
המעקה בטיחות מפלסטיק עם שלוחות שניכנסות מתחת למזרון, אני גרה באיזור עמק חפר בישוב אליכין (טיפה מזרחה מכביש 4 כשפונים בצומת הרו"אה)
-
יהללוך מלאכים
לך מתאים כבר לדעת שבחיים כשיש לחץ, קורים דברים שמגבירים אותו....
לא הכל שיעור, לפעמים פשוט צריך קצת בלאגן.
מקווה שהנשיכה לא היתה חמורה מדי מבחינת הפציעה עצמה.
חשוב מאוד לא למרוח פולידין במשחה, אלא רק נוזלי (המשחה יוצרת סביבה אנאירובית סביב הפצע ובכך מעודדת התפתחות של דלקת).
אחותי חזרה מהשיעור מוקסמת, גם מהקבוצה באופן כללי, וגם מהמלאכית באופן אישי.
היא התקשרה אלי לפני כדי להבין יותר למה להתכונן, וכשתיארתי לה במה מדובר הבנתי כמה המפגשים חסרים לי.
אולי נבוא בשבוע הבא למפגש ביער אשתאול.
נשיקות בינתיים, ואם לא נדבר קודם אז שתהיה נסיעה טובה.
לא הכל שיעור, לפעמים פשוט צריך קצת בלאגן.
מקווה שהנשיכה לא היתה חמורה מדי מבחינת הפציעה עצמה.
חשוב מאוד לא למרוח פולידין במשחה, אלא רק נוזלי (המשחה יוצרת סביבה אנאירובית סביב הפצע ובכך מעודדת התפתחות של דלקת).
אחותי חזרה מהשיעור מוקסמת, גם מהקבוצה באופן כללי, וגם מהמלאכית באופן אישי.
היא התקשרה אלי לפני כדי להבין יותר למה להתכונן, וכשתיארתי לה במה מדובר הבנתי כמה המפגשים חסרים לי.
אולי נבוא בשבוע הבא למפגש ביער אשתאול.
נשיקות בינתיים, ואם לא נדבר קודם אז שתהיה נסיעה טובה.
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
יהללוך מלאכים
שכולכם תרגישו טוב !
וגם הכלבה..
ושכל זה יהיה מאחוריכם ומי בהודו עוד יזכור את זה..? (טוב, אולי כן מקווה שהילד לא בטראומה ושיש מצב שהוא ילטף וישמח בכלבים אחרים, הבנתי שבהודו יש לא מעט)
וגם הכלבה..
ושכל זה יהיה מאחוריכם ומי בהודו עוד יזכור את זה..? (טוב, אולי כן מקווה שהילד לא בטראומה ושיש מצב שהוא ילטף וישמח בכלבים אחרים, הבנתי שבהודו יש לא מעט)
-
- הצטרפות: 16 דצמבר 2007, 22:17
- דף אישי: הדף האישי של מסע_חיפוש_של_פוקימון*
יהללוך מלאכים
הי
את השולחן את מוזמנת לקחת
ה-DVD קורא צרובים לא את כל הפורמטים אבל את הפורמטים הבסיסיים כן
את השולחן את מוזמנת לקחת
ה-DVD קורא צרובים לא את כל הפורמטים אבל את הפורמטים הבסיסיים כן
-