מה לעשות עם גלילי נייר טואלט
-
- הצטרפות: 18 מרץ 2003, 23:06
אהבת עולם את מחוברת?
-
מי מחובר?
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אני מעוניין לתת לתוכים שלי גלילי נייר טואלט למשחק חופשי. האם מישהו יודע אם יש בהם חומרים רעילים? האם יש מי שיכול לצרף קישור לגבי פירוט החומרים/מרכיבים בהם? למשל, באיזה דבק משתמשים בהם לסגירת הגליל? אשמח לתשובות מפורטות ככל שיתאפשר
אני מעוניין לתת לתוכים שלי גלילי נייר טואלט למשחק חופשי. האם מישהו יודע אם יש בהם חומרים רעילים? האם יש מי שיכול לצרף קישור לגבי פירוט החומרים/מרכיבים בהם? למשל, באיזה דבק משתמשים בהם לסגירת הגליל? אשמח לתשובות מפורטות ככל שיתאפשר
-
אני צריכה רעיון לעשות משהוא יפה מאוד מאוד מגלילי נייר
-
אפשר לקחת גליל של נייר סופג ולקשט אותו ואז לקחת קרטון ולעשות עיגול ולהדביק אותו מתחתית של הגליל איפה שיש חור (כמובן שגם את העיגול של הקרטון שעשינו אפשר לקשט מי שרוצה) ואז להכניס לשם אורז אבל לא עד הסוף קצת ואז לעשות עיגול כמו מיקודם מהקרטון ואפשר שוב לקשט ואז זה מוכן כל פעם שתנעו את זה יצא לכם רעש
-
מי מחובר?שיענה לי בבקשה בהקדם האפשרי.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
לקחת גליל נייר טואלט ולצבוע אותו או להדביק נייר צבעוני מסביבו, אח"כ ללחוץ ולהדק קצה אחד(נראה כמו קצה של משחת שיניים-להמחיש)בצד הקדמי אפשר
לצייר פרחים קטנים או להדביק מדבקה, לקשט כרצונכם. בצד האחורי מדביקים רצועת מגנט בעזרת אקדח דבק. לאחר הייבוש אפשר להצמיד למקרר ובקצה הפתוח
אפשר לשים עט או מה שרוצים. בקיצור זה מעמד קטן נצמד במגנט וגם כקישוט נייד , נצמד ונחמד.
לצייר פרחים קטנים או להדביק מדבקה, לקשט כרצונכם. בצד האחורי מדביקים רצועת מגנט בעזרת אקדח דבק. לאחר הייבוש אפשר להצמיד למקרר ובקצה הפתוח
אפשר לשים עט או מה שרוצים. בקיצור זה מעמד קטן נצמד במגנט וגם כקישוט נייד , נצמד ונחמד.
-
נשמעה מאוד חמוד ויפה פלוני אלמוני
נשמעה מאוד חמוד ויפה פלוני אלמוני
-
זה נשמעה באמת יפה
זה נשמעה באמת יפה
-
היי מי מחובר?
היי מי מחובר?
-
אפשר לקחת את זה (את הגליל נייר) ולצבוע אותו ואז לשעיניים זזות כעניים לינשוף ואז להפוך את זה לצד השני ולחבר את זה כמו משחת שיניים שפלוני אלמוני הציעה לעשות ככה ואז לקשט כפי רצוני ולעשות לינשוף פה מצחיק או פה רגיל. מאוד כיף לשחק אם זה (אם הינשוף) מי שיעשה את זה שיכתוב לי בבקשה ושיגיד לי אם זה יצא לו טוב
אפשר לקחת את זה (את הגליל נייר) ולצבוע אותו ואז לשעיניים זזות כעניים לינשוף ואז להפוך את זה לצד השני ולחבר את זה כמו משחת שיניים שפלוני אלמוני הציעה לעשות ככה ואז לקשט כפי רצוני ולעשות לינשוף פה מצחיק או פה רגיל. מאוד כיף לשחק אם זה (אם הינשוף) מי שיעשה את זה שיכתוב לי בבקשה ושיגיד לי אם זה יצא לו טוב
קיבלנו לאחרונה את הספר גלילונה של רינת הופר, יש שם הרבה רעיונות ליצירה בגלילי נייר טואלט. עוד לא יצא לנו לנסות אותם, אבל הספר נראה מקסים בעיני
-
היי מישהו כבר ניסה לעשות אחד מהרעיונות שלי ?מי שכן שירשום לי בבקשה
היי מישהו כבר ניסה לעשות אחד מהרעיונות שלי ?מי שכן שירשום לי בבקשה
-
היי
לא הצלחתי להעלות תמונה לדוגמא אבל בגדול אני בונה איתם בסיס למנורות לתלייה בעיקר.
אני מקפלת צד אחד ומשחילה בשני וחוזר חלילה.אפשר לשחק עם זה,עשיתי גם לב ותולעת וספירלה.אחר כך זה לצבוע לקשט וייהי אור
לשבוע חדש ומואר
היי
לא הצלחתי להעלות תמונה לדוגמא אבל בגדול אני בונה איתם בסיס למנורות לתלייה בעיקר.
אני מקפלת צד אחד ומשחילה בשני וחוזר חלילה.אפשר לשחק עם זה,עשיתי גם לב ותולעת וספירלה.אחר כך זה לצבוע לקשט וייהי אור
לשבוע חדש ומואר