מה עושים עם רעיון מבריק
מה עושים עם רעיון מבריק
יש לי רעיון טוב למוצר שקשור בהנקה.
אם נצא מנקודת הנחה שאני מייצרת את המוצר ומשווקת אותו...
איך פועלים כנגד גניבת הרעיון ?
האם למשל יש פטנט רשום על כל מיני מנשאים מבריקים שמסתובבים בשוק המקומי ?
האם יש תהליך ראשוני של רישום פטנט, רק כדי להגן על המוצר ? כי איכשהו הבירוקרטיה והטופסיאדה תוקעת אותי תמיד בשלב הרעיון.
אם נצא מנקודת הנחה שאני מייצרת את המוצר ומשווקת אותו...
איך פועלים כנגד גניבת הרעיון ?
האם למשל יש פטנט רשום על כל מיני מנשאים מבריקים שמסתובבים בשוק המקומי ?
האם יש תהליך ראשוני של רישום פטנט, רק כדי להגן על המוצר ? כי איכשהו הבירוקרטיה והטופסיאדה תוקעת אותי תמיד בשלב הרעיון.
-
נועה_בר*
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
מה עושים עם רעיון מבריק
מישי הי,
גם לי יש רעיון מבריק וגם הוא בתחום של הורים וילדים, נתנו לי שם של אתר "עוד רעיון"
www.od-id.co.il אני כתבתי להם והם לא עונים, יש באתר שלהם קישור לאתר אחר של עורכי דין בשם "פטנטים" שם את יכולה להיכנס לפורום ולשאול או ליצור איתם קשר.
בהצלחה, ואשמח לשמוע מה מצאת, אולי ביחד נעזור אחת לשניה.
גם לי יש רעיון מבריק וגם הוא בתחום של הורים וילדים, נתנו לי שם של אתר "עוד רעיון"
www.od-id.co.il אני כתבתי להם והם לא עונים, יש באתר שלהם קישור לאתר אחר של עורכי דין בשם "פטנטים" שם את יכולה להיכנס לפורום ולשאול או ליצור איתם קשר.
בהצלחה, ואשמח לשמוע מה מצאת, אולי ביחד נעזור אחת לשניה.
מה עושים עם רעיון מבריק
לא תמיד העלות של רשימת מוצר כפטנט משתלמת. העלות לא קטנה - עו"ד, מיסים למיניהם... וזה תהליך ארוך ארוך.
לפני שרושמים מוצר כפטנט, צריך לבדוק (אולי ברשם הפטנטים), שאין מוצר כזה גם במדינות שונות בעולם ויש עוד כל מיני פרוצדורות.
עבדתי פעם במקום שרשם משהו כפטנט וזה היה ממש ממש ארוך ולא זול בטח לא לאדם פרטי מן השורה.
פה מתחיל ונגמר הידע שלי.
בהצלחה לשתיכן
לפני שרושמים מוצר כפטנט, צריך לבדוק (אולי ברשם הפטנטים), שאין מוצר כזה גם במדינות שונות בעולם ויש עוד כל מיני פרוצדורות.
עבדתי פעם במקום שרשם משהו כפטנט וזה היה ממש ממש ארוך ולא זול בטח לא לאדם פרטי מן השורה.
פה מתחיל ונגמר הידע שלי.
בהצלחה לשתיכן
-
דנה_ה*
- הצטרפות: 13 אפריל 2004, 22:21
- דף אישי: הדף האישי של דנה_ה*
מה עושים עם רעיון מבריק
וגם אחרי שרושמים פטנט, מישהו עשוי לייצר משהו דומה (שאינו "נופל" בהגדרה של הפטנט).
אבא שלי הוא מין ממציאן שכזה וכבר היו לו המון רעיונות מבריקים. הרבה פעמים הוא ניסה לברר את הכדאיות של "ללכת על זה" ותמיד הבירור העלה שבעצם מה שחסר זה לא רעיון טוב אלא משקיע טוב.
אני לא אומרת את זה כדי לרפות את ידיכן, אלא כדי שאם הרעיון באמת שווה את זה, אז שתהיו מוכנות לקשיים.
אבא שלי הוא מין ממציאן שכזה וכבר היו לו המון רעיונות מבריקים. הרבה פעמים הוא ניסה לברר את הכדאיות של "ללכת על זה" ותמיד הבירור העלה שבעצם מה שחסר זה לא רעיון טוב אלא משקיע טוב.
אני לא אומרת את זה כדי לרפות את ידיכן, אלא כדי שאם הרעיון באמת שווה את זה, אז שתהיו מוכנות לקשיים.
-
ענת_שן_לוי*
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
- דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*
מה עושים עם רעיון מבריק
בעלי נוהג לומר, יש מספיק חסה לכל הארנבים.
מינשאים למשל - היתה אחת שהמציאה את התינוקיס והיום הרבה אנשים מתפרנסים מזה, תחת מותגים שונים, ובטח גם היא. תחרות יכולה להיות דבר בונה.
אפשר פשוט לייצר ואחרי שיקומו מתחרים (מה שיהיה סימן לכך שהמוצר תפס יפה!) אפשר יהיה להוסיף לאטיקט "המקורי". (-:
מינשאים למשל - היתה אחת שהמציאה את התינוקיס והיום הרבה אנשים מתפרנסים מזה, תחת מותגים שונים, ובטח גם היא. תחרות יכולה להיות דבר בונה.
אפשר פשוט לייצר ואחרי שיקומו מתחרים (מה שיהיה סימן לכך שהמוצר תפס יפה!) אפשר יהיה להוסיף לאטיקט "המקורי". (-:
-
טרה_רוסה*
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
מה עושים עם רעיון מבריק
אפשר פשוט לייצר ואחרי שיקומו מתחרים
בגלל זה כדאי לייצר הרבה ולמכור או לסגור עסקה עם רשת גדולה כמו שילב. ככה לא מספיקים להעתיק אותך. נכון במיוחד לגבי דברים קטנים וזולים, שישר מישהו מעתיק ומייצר אלפים בסין.
אבל יש דברים שלא מעתיקים כל כך מהר. לדוגמה, הסלגוזל. אולי תנסי ליצור קשר עם שרון היצרנית של סלגוזל ?
בגלל זה כדאי לייצר הרבה ולמכור או לסגור עסקה עם רשת גדולה כמו שילב. ככה לא מספיקים להעתיק אותך. נכון במיוחד לגבי דברים קטנים וזולים, שישר מישהו מעתיק ומייצר אלפים בסין.
אבל יש דברים שלא מעתיקים כל כך מהר. לדוגמה, הסלגוזל. אולי תנסי ליצור קשר עם שרון היצרנית של סלגוזל ?
-
ענת_גביש*
- הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*
מה עושים עם רעיון מבריק
מזכיר לי שפעם היה בבנגקוק בית מרקחת שהיה כתוב על הדלת שלו בעברית :"הסיני" - כי שמו של הרוקח הסיני הלך לפניו בקרב המטיילים הישראלים.
לידו היה עוד בית מרקחת שעל דלתו היה כתוב בעברית "הסיני המקורי" .
ומישהו אמר לי שהיה אחד נוסף "הסיני המקורי המקורי" אבל אותו לא ראיתי ולמרות שזה נשמע כמו בדיחה, התעקשו באזניי שזה אמיתי.
ובכל זאת, הוספת המילה "המקורי" למוצר נראית לי רעיון לא רע. בהצלחה למישי ולנועה
לידו היה עוד בית מרקחת שעל דלתו היה כתוב בעברית "הסיני המקורי" .
ומישהו אמר לי שהיה אחד נוסף "הסיני המקורי המקורי" אבל אותו לא ראיתי ולמרות שזה נשמע כמו בדיחה, התעקשו באזניי שזה אמיתי.
ובכל זאת, הוספת המילה "המקורי" למוצר נראית לי רעיון לא רע. בהצלחה למישי ולנועה
-
יערת_דבש*
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
מה עושים עם רעיון מבריק
מישי , אל ירפו ידיך!
-
ענת_שן_לוי*
מה עושים עם רעיון מבריק
לסגור עסקה עם רשת גדולה כמו שילב.
נראה לי שכבר יותר קל להוציא פטנט...
הם מוציאים את הנשמה גם במחיר ובתנאי התשלום, גם בבירוקרטיה ובדרישות שלהם עד שהם סוגרים עסקה.
לא אומרת לא ללכת על זה, אבל שתהיי מוכנה נפשית למסע...
נראה לי שכבר יותר קל להוציא פטנט...
הם מוציאים את הנשמה גם במחיר ובתנאי התשלום, גם בבירוקרטיה ובדרישות שלהם עד שהם סוגרים עסקה.
לא אומרת לא ללכת על זה, אבל שתהיי מוכנה נפשית למסע...
מה עושים עם רעיון מבריק
נראה לי שאני באמת אתחיל בייצור אב-טיפוס ואז ייצור ושיווק ואם זה יהיה מוצלח אז במקביל רישום פטנט.
תודה למעודדות.
ה"סל-גוזל" זה בדיוק מה היה לי בראש כשפתחתי את הדף הזה...מנשא כ"כ חכם ומבריק שהושקעה בו כ"כ הרבה מחשבה, ולי באופן אישי יכאב הלב אם יעתיקו אותו וירוויחו על חשבון שרון (למרות שאנחנו לא מכירות).
לא נראה לי שאם וכאשר אני אייצר את המוצר אפנה לשילב. אני לא מחבבת את המחירים שלהם ובנוסף הבנתי שההסכם איתם פירושו שאי אפשר למכור דרך חנויות אחרות או באופן פרטי.
אני כ"כ מקווה שזה יצליח.
תודה למעודדות.
ה"סל-גוזל" זה בדיוק מה היה לי בראש כשפתחתי את הדף הזה...מנשא כ"כ חכם ומבריק שהושקעה בו כ"כ הרבה מחשבה, ולי באופן אישי יכאב הלב אם יעתיקו אותו וירוויחו על חשבון שרון (למרות שאנחנו לא מכירות).
לא נראה לי שאם וכאשר אני אייצר את המוצר אפנה לשילב. אני לא מחבבת את המחירים שלהם ובנוסף הבנתי שההסכם איתם פירושו שאי אפשר למכור דרך חנויות אחרות או באופן פרטי.
אני כ"כ מקווה שזה יצליח.
-
נועה_בר*
מה עושים עם רעיון מבריק
אף-פם לא שמעתי על "סל-גוזל", איפה אפשר לקבל עוד פרטים?
מישי, למה את מתכוונת שתתחילי ביצור אב טיפוס? את מתכוונת לתפירה?
הרעיון שלי הרבה יותר מורכב (כך נדמה לי, לפחות), אם מי כדאי להתייעץ שלא יגנוב מייד את הרעיון?
מישי, למה את מתכוונת שתתחילי ביצור אב טיפוס? את מתכוונת לתפירה?
הרעיון שלי הרבה יותר מורכב (כך נדמה לי, לפחות), אם מי כדאי להתייעץ שלא יגנוב מייד את הרעיון?
-
טרה_רוסה*
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
מה עושים עם רעיון מבריק
לא התעמקתי בזה עדיין...אני יודעת שיש את המשרד לרישום פטנטים או משו (משרד ממשלתי ,יש להם אתר). אבל הבנתי שזה לגמרי לא פשוט.
הרעיון שלי יש הוא לא מורכב במיוחד...ובינתיים...את יודעת איך זה עם רעיונות ההתלהבות עולה ויורדת והרעיון משתנה לו מיום ליום.
כשכתבתי אב טיפוס התכוונתי לתפירה (למרות שבינתיים יש לי בראש עוד כלמיני דרכים) והתנסות עד שאני אגיע למוצר שאני מרוצה ממנו.ואז נסיון לשווק. אם זה יהיה מוצלח להתחיל לבדוק ברצינות (עוד לפני השיווק) את כל מה שקשור לרישום פטנטים.
פתאום אני לא בטוחה כמה אנרגיה וסבלנות יש לי כדי להתגונן בפני גנבי רעיונות....אולי כדאי קודם שאני אראה שכל הרעיונות שיש לי הם בכלל אפשריים .
הרעיון שלי יש הוא לא מורכב במיוחד...ובינתיים...את יודעת איך זה עם רעיונות ההתלהבות עולה ויורדת והרעיון משתנה לו מיום ליום.
כשכתבתי אב טיפוס התכוונתי לתפירה (למרות שבינתיים יש לי בראש עוד כלמיני דרכים) והתנסות עד שאני אגיע למוצר שאני מרוצה ממנו.ואז נסיון לשווק. אם זה יהיה מוצלח להתחיל לבדוק ברצינות (עוד לפני השיווק) את כל מה שקשור לרישום פטנטים.
פתאום אני לא בטוחה כמה אנרגיה וסבלנות יש לי כדי להתגונן בפני גנבי רעיונות....אולי כדאי קודם שאני אראה שכל הרעיונות שיש לי הם בכלל אפשריים .
-
ענת_שן_לוי*
מה עושים עם רעיון מבריק
מי שמפחד מגנבי רעיונות לא יעשה שום דבר אף פעם. זה תרוץ נהדר לאי-עשיה.
מי שמתרכז בעניינים שלו ועושה מה שהוא מאמין בו - אי אפשר לגנוב ממנו שום דבר.
מי שמתרכז בעניינים שלו ועושה מה שהוא מאמין בו - אי אפשר לגנוב ממנו שום דבר.
מה עושים עם רעיון מבריק
בדיוק לזה התכוונתי.לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.
-
נועה_בר*
מה עושים עם רעיון מבריק
סתם סקרנות, מישי, מה קרה עם הרעיון שלך?
מה עושים עם רעיון מבריק
גם לי יש כמה וכמה רעיונות. והכל נעצר בשלב שפניתי למשרד פטנטים והבנתי שצריך להשקיעה כ 3000 דולר רק בשביל הבדיקות הרישום וכדומה. וכל זה עוד לפני שפניתי לחברה שמסוגלת לייצר את הרעיון, שיווק וכדומה. בקיצור, צריך כסף בשביל לעשות כסף 
מה עושים עם רעיון מבריק
בינתיים כלום.
בעצם אתמול באמצע הלילה (אחרי שהתעוררתי לקול בכי , כדי לגלות שהיד שלו נתקעה בין סורגי המיטה מתחת למגן הראש) שוטטתי לי באינטרנט ומה גיליתי... באחד מאתרי הפטנטים מצאתי משו מאוד דומה שכבר המציאו.
אז בגדול (עוד לפני אתמול) הרעיון שלי שינה קצת כיוון ואני די תקועה בקטע הטכני...ז"א בעיני רוחי אני רואה את המוצר אבל בעצם אני לא יודעת איך להכין אותו...
ותכל'ס השיטוט באתרי פטנטים גרם לי להבין כמה דברים כבר המציאו שלא הצליחו בסופו של דבר...בכל פטנט כזה שראיתי דמיינתי את הממציא מתלהב מהרעיון ומפנטז על הצלחתו ובעצם כלום לא קורה.
בקיצור אני עוד עמוק בשלב המחשבות.
נועה, מה איתך יש התקדמות?
בעצם אתמול באמצע הלילה (אחרי שהתעוררתי לקול בכי , כדי לגלות שהיד שלו נתקעה בין סורגי המיטה מתחת למגן הראש) שוטטתי לי באינטרנט ומה גיליתי... באחד מאתרי הפטנטים מצאתי משו מאוד דומה שכבר המציאו.
אז בגדול (עוד לפני אתמול) הרעיון שלי שינה קצת כיוון ואני די תקועה בקטע הטכני...ז"א בעיני רוחי אני רואה את המוצר אבל בעצם אני לא יודעת איך להכין אותו...
ותכל'ס השיטוט באתרי פטנטים גרם לי להבין כמה דברים כבר המציאו שלא הצליחו בסופו של דבר...בכל פטנט כזה שראיתי דמיינתי את הממציא מתלהב מהרעיון ומפנטז על הצלחתו ובעצם כלום לא קורה.
בקיצור אני עוד עמוק בשלב המחשבות.
נועה, מה איתך יש התקדמות?
-
אמא_שלנסיכות*
- הצטרפות: 26 יולי 2004, 16:35
- דף אישי: הדף האישי של אמא_שלנסיכות*
מה עושים עם רעיון מבריק
לי יש רעיון של גלגל כזה כמו אופניים קטנות שיעודד זחילה וימשוק את הרגל ע"י משהו כבד שמושך קדימה, מי שרוצה להמשיך לפנטז איתי איך הוא יראה בדיוק, מוזמן
לא נראה לי שהוציא אותו לכן אני פותחת את הרעיון הכללי לקהל הרחב.
לא נראה לי שהוציא אותו לכן אני פותחת את הרעיון הכללי לקהל הרחב.
-
תבשיל_קדרה*
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
מה עושים עם רעיון מבריק
רעיון של גלגל כזה כמו אופניים קטנות שיעודד זחילה וימשוק את הרגל ע"י משהו כבד שמושך קדימה
מוכרים עכשיו מין רובוט שמנקה רצפה.
נראה לי שכזה, אבל בלי מנוע דומה למה שאת רוצה
מוכרים עכשיו מין רובוט שמנקה רצפה.
נראה לי שכזה, אבל בלי מנוע דומה למה שאת רוצה
-
נועה_בר*
מה עושים עם רעיון מבריק
גם אצלי, לצערי כלום 
הרעיון רק הולך ומתפתח בראשי ואין לי קצה חוט למי לפנות בנוגע לעיצוב המוצר. יש למישו רעיון?
הצעה?
הרעיון רק הולך ומתפתח בראשי ואין לי קצה חוט למי לפנות בנוגע לעיצוב המוצר. יש למישו רעיון?
הצעה?
-
צפריר_שפרון*
- הצטרפות: 04 יולי 2001, 00:31
- דף אישי: הדף האישי של צפריר_שפרון*
מה עושים עם רעיון מבריק
מה עושים עם רעיון מבריק?
הורים אותו,
יולדים אותו,
מיניקים אותו,
מניחים לו סביבה משפחתית אוהדת ואוהבת,
מאפשרים לו להמציא את עצמו בכל רגע מחדש,
וכשהוא כבר גדל, והוא מתחיל להיות עצמאי, והוא כבר לא ממש צריך אותנו,
אז עושים עוד רעיון אחד או רעיונית,
לא פחות מבריקה או לא פחות מבריק,
וגם איתו או אתה,
לומדים אהבה.
וככה, אצלנו לפחות, הגענו לרעיונות מבריקים, ולרעיונים מבריקות,
מהגדול לקטן ומהקטון לגדל, יוצא כל פעם מחדש, לפי הספירה -
שבעה.
הורים אותו,
יולדים אותו,
מיניקים אותו,
מניחים לו סביבה משפחתית אוהדת ואוהבת,
מאפשרים לו להמציא את עצמו בכל רגע מחדש,
וכשהוא כבר גדל, והוא מתחיל להיות עצמאי, והוא כבר לא ממש צריך אותנו,
אז עושים עוד רעיון אחד או רעיונית,
לא פחות מבריקה או לא פחות מבריק,
וגם איתו או אתה,
לומדים אהבה.
וככה, אצלנו לפחות, הגענו לרעיונות מבריקים, ולרעיונים מבריקות,
מהגדול לקטן ומהקטון לגדל, יוצא כל פעם מחדש, לפי הספירה -
שבעה.
-
יערת_דבש*
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
מה עושים עם רעיון מבריק
נועה, יש פה מעצבת מוצר באתר- אנט ש . דברי איתה.
-
אמא_לשלושה*
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 11:59
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לשלושה*
מה עושים עם רעיון מבריק
יש לי רעיון נחמד מאוד לשיפור מוצר תינוקות קיים. המטרה שלי היא לא להתחיל לייצר ולשווק אלא לתת את הרעיון לחברה שכבר מייצרת את המוצר ובתמורה לקבל סכום כספי חד פעמי. איך אני מבטיחה לעצמי שהחברה {במידה והיא מעוניינת} לא "תגנוב" את הרעיון? האם עורכי דין צריכים להיות מעורבים?אני חושבת שהפעם אחתום בתור, "התמימה".
-
אפי_בן_יקר*
- הצטרפות: 04 מרץ 2012, 17:32
מה עושים עם רעיון מבריק
יש לי רעיון מבריק . לפייסבוק ואני מאמין שזה יהיה להיט....אני צריך משקיע רצני...
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מה עושים עם רעיון מבריק
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אופיר עשית משהו עם הרעיון שלך?
אופיר עשית משהו עם הרעיון שלך?
-
פלוני_אלמונית*
מה עושים עם רעיון מבריק
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אם יש לי רעין לפטנט מטורף ויעיל במיוחד אבל אין לי תיכולת לי רו או אפילו לברר מה עלויות הייצור או רשמתו כפטנט.... מה עליי לעשות?
אם יש לי רעין לפטנט מטורף ויעיל במיוחד אבל אין לי תיכולת לי רו או אפילו לברר מה עלויות הייצור או רשמתו כפטנט.... מה עליי לעשות?
-
פלוני_אלמונית*
מה עושים עם רעיון מבריק
אפשר לפנות למשרדי מעוף . הם מעניקים ייעוץ בעלות סמלית מזובסדת עי המדינה. סניף חיפה מצויין. יש פריסה ברחבי הארץ
-
תמרוש_רוש
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
מה עושים עם רעיון מבריק
מה עושים עם רעיון מבריק?
השלב הראשון: מתעדים אותו. מקליטים אותו. כותבים אותו בפירוט ושומרים בקובץ וורד. אם זה מאוחר בלילה, שומרים מחברת ליד המיטה, ומתעדים בראשי תיבות.
זה דבר ראשון. שלא יישאר רק בראש. שייצא החוצה.
ואז, אם זה מוצר, עושים דגם ראשוני, אבטיפוס, מנסים אותו בפועל, ומגלים עד כמה זה באמת מבריק.
ואם זה רעיון או יוזמה מסוג אחר, מראים את זה לכמה אנשים שמבינים עניין, ומקבלים תגובות.
ואז משפרים.
ואז...... תלוי.

השלב הראשון: מתעדים אותו. מקליטים אותו. כותבים אותו בפירוט ושומרים בקובץ וורד. אם זה מאוחר בלילה, שומרים מחברת ליד המיטה, ומתעדים בראשי תיבות.
זה דבר ראשון. שלא יישאר רק בראש. שייצא החוצה.
ואז, אם זה מוצר, עושים דגם ראשוני, אבטיפוס, מנסים אותו בפועל, ומגלים עד כמה זה באמת מבריק.
ואם זה רעיון או יוזמה מסוג אחר, מראים את זה לכמה אנשים שמבינים עניין, ומקבלים תגובות.
ואז משפרים.
ואז...... תלוי.
-
א_ל_א_ן*
- הצטרפות: 12 דצמבר 2004, 15:51
- דף אישי: הדף האישי של א_ל_א_ן*
מה עושים עם רעיון מבריק
לי היו המון המון המון רעיונות, למשחקי ילדים שמלמדים כתיבה ראשונה. משחקים שלי הגיעו לירידים בחו"ל. חברה גרמנית עשתה אבטיפוס אפילו- אבל שום דבר בסוף לא צלח. לא וויתרתי, המשחקים לא יצאו לי מהראש, בייחוד הראשון. עד שיום אחד וויתרתי על פורמט של משחקים ועשיתי משהו אחר.
ישבתי חצי שנה וערכתי את כל המשחקים לתוך חוברת שקראתי לה לאהוב לכתוב, למרות שהחוברת לידים, הקפדתי לעשותה יפה ומקסימה- אבל בשחור לבן. (כדי שהעלות תהיה הגיונית) - ואני מאושרת. יש בה את כל מה שאני מאמינה שהורה צריך כדי להעביר לילד שלו ראשית כתיבה.
מה שאני רוצה להגיד זה מה שאמרו קודמיי- ל ע ש ו ת !!! ולא לפחד יותר מידיי. כי מי שיש לו ראש לרעיונות, למעשה לא ייתקע על רעיון אחד ויחיד, אלא ימשיך לחשוב על עוד פטנטים.
בהצלחה.
ישבתי חצי שנה וערכתי את כל המשחקים לתוך חוברת שקראתי לה לאהוב לכתוב, למרות שהחוברת לידים, הקפדתי לעשותה יפה ומקסימה- אבל בשחור לבן. (כדי שהעלות תהיה הגיונית) - ואני מאושרת. יש בה את כל מה שאני מאמינה שהורה צריך כדי להעביר לילד שלו ראשית כתיבה.
מה שאני רוצה להגיד זה מה שאמרו קודמיי- ל ע ש ו ת !!! ולא לפחד יותר מידיי. כי מי שיש לו ראש לרעיונות, למעשה לא ייתקע על רעיון אחד ויחיד, אלא ימשיך לחשוב על עוד פטנטים.
בהצלחה.
-
אביחן_חבזה*
- הצטרפות: 20 מאי 2016, 15:04
מה עושים עם רעיון מבריק
יש לי פטנט רציני תדמיינו שאתם ספיידרמנים עם קורים וזה אז אני חשבתי לייצר קסדה ועוד איזה מכשיר שכאילו יוציא ממנו קורים וואו לפי דעתי זה יכול להיות שווה מיליונים
-
אביחן_חבזה*
- הצטרפות: 20 מאי 2016, 15:04
מה עושים עם רעיון מבריק
בבקשה אם יש מישו שרוצה לעזור ולהשקיע אז נדבר.
-
אחת_שיודעת*
- הצטרפות: 15 יוני 2007, 18:59
מה עושים עם רעיון מבריק
היי לכולן, המרחק בין רעיון מעולה להוצאתו לפועל הוא גדול מאוד, במידה ואתן לא יזמיות בדם או מבינות בתהליכים, שווה מאוד לחבור לאנשים הנכונים שאתן סומכות עליהן והם יכולות להוציא לפועל את הרעיון, גם חוסך זמן, כסף והתמוססות של הרעיון. בכל מקרה שווה לעשות סקר שוק מעמיק כדי לוודא שאין את אותו מוצר (חוסך זמן מכאבי ראש, מניסיון).