מיכל ויטל
-
- הצטרפות: 13 נובמבר 2004, 00:15
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_ויטל*
מיכל ויטל
סליחה לקרן ולילך, מקווה לפקוד את האתר לעיתים קרובות יותר...
מיכל
מיכל
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2004, 19:05
- דף אישי: הדף האישי של לי_לו*
מיכל ויטל
מיכל תודה.
חג שמח
/לילך
חג שמח
/לילך
-
- הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 23:46
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_א_א_א*
מיכל ויטל
מיכל , שלחתי לך מייל שמי תמי,
ועכשיו אחרי שקראתי כאן את הדף אני חושבת שנשמח גם לקבל יעוץ וגם לעבור קורס, את עדין מעבירה קורסים בתחום?
ועכשיו אחרי שקראתי כאן את הדף אני חושבת שנשמח גם לקבל יעוץ וגם לעבור קורס, את עדין מעבירה קורסים בתחום?
-
מיכל ויטל
שלום תמי
לא בטוח שראיתי מייל ממך. בכל אופן לצערי לא חזרנו על קורס הפרמקלצ'ר בדגש בניה ירוקה.
יעוץ יכול להתאים יותר בימים אלה.
מיכל
לא בטוח שראיתי מייל ממך. בכל אופן לצערי לא חזרנו על קורס הפרמקלצ'ר בדגש בניה ירוקה.
יעוץ יכול להתאים יותר בימים אלה.
מיכל
מיכל ויטל
הי מיכל, אולי תוכלי גם להזמין לפרוייקט שלנו...
בנייה בשקי אדמה ברותם... בי ותודה תמי.
בנייה בשקי אדמה ברותם... בי ותודה תמי.
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2005, 10:31
- דף אישי: הדף האישי של שי_רי*
מיכל ויטל
שלום מיכל,
לא הצלחנו לשלוח לך מייל
אנחנו מחפשים אדריכל ירוק. אנחנ ורוצים לבנות את ביתינו בנגב ומחפשים אדריכל לתיכנון. אני מבינה שאת אדריכלית ירוקה, זה נכון? אנחנו גרים בגליל העליון.
נישמח אם תחזרי אלינו
תודה,
שירי ונמרוד
[email protected]
לא הצלחנו לשלוח לך מייל
אנחנו מחפשים אדריכל ירוק. אנחנ ורוצים לבנות את ביתינו בנגב ומחפשים אדריכל לתיכנון. אני מבינה שאת אדריכלית ירוקה, זה נכון? אנחנו גרים בגליל העליון.
נישמח אם תחזרי אלינו
תודה,
שירי ונמרוד
[email protected]
מיכל ויטל
שלום מיכל,
אני שוקלת להתחיל לימודי תואר שני בבה"ס ללימודי הסביבה פורטר בהתמחות בתחום האדריכלות. הלימודים מאוד מעניינים אותי אך אני חוששת ממציאת מקום תעסוקה בסיום. מה דעתך על המצב בשוק העבודה למסיימי תואר שכזה?
אני שוקלת להתחיל לימודי תואר שני בבה"ס ללימודי הסביבה פורטר בהתמחות בתחום האדריכלות. הלימודים מאוד מעניינים אותי אך אני חוששת ממציאת מקום תעסוקה בסיום. מה דעתך על המצב בשוק העבודה למסיימי תואר שכזה?
-
- הצטרפות: 12 פברואר 2008, 22:43
- דף אישי: הדף האישי של איילת_מושל*
מיכל ויטל
היי מיכל!
אנחנו מתעתדים לבנות בית בהרחבה שבישוב לוזית. סביר להניח שעד שנוכל להתחיל לבנות ייקח כחצי שנה. בינתיים מחפשים רעיונות לבנייה.
אנחנו לא ממש יודעים מה הכיוון אבל חשוב לנו שיהיה פונקציונלי ולא פלצני, שיתחשב בסביבה ושיהיה חסכוני ויעיל מבחינת אנרגייה- מים אפורים, אגירת מי גשמים, חשמל סולארי וכו'.
אנחנו אמורים להיפגש עם קבלן שבונה בנייה רגילה ולראות דגמים, אבל בודקים גם בנייה קלה. אין לנו שום נסיון ואנחנו לא ממש יודעים מה לחפש.
האם זה יותר יקר לבנות אקולוגי?
נשמח לייעוץ. ואולי אף תכנון וליווי הבנייה
תודה,
איילת וגדי
050-5662306 איילת
אנחנו מתעתדים לבנות בית בהרחבה שבישוב לוזית. סביר להניח שעד שנוכל להתחיל לבנות ייקח כחצי שנה. בינתיים מחפשים רעיונות לבנייה.
אנחנו לא ממש יודעים מה הכיוון אבל חשוב לנו שיהיה פונקציונלי ולא פלצני, שיתחשב בסביבה ושיהיה חסכוני ויעיל מבחינת אנרגייה- מים אפורים, אגירת מי גשמים, חשמל סולארי וכו'.
אנחנו אמורים להיפגש עם קבלן שבונה בנייה רגילה ולראות דגמים, אבל בודקים גם בנייה קלה. אין לנו שום נסיון ואנחנו לא ממש יודעים מה לחפש.
האם זה יותר יקר לבנות אקולוגי?
נשמח לייעוץ. ואולי אף תכנון וליווי הבנייה
תודה,
איילת וגדי
050-5662306 איילת
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
מיכל ויטל
היי מיכל
יש לך אולי לינק טוב לבניית ספסלים מבקבוקים ממוחזרים???
יש לך אולי לינק טוב לבניית ספסלים מבקבוקים ממוחזרים???
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מיכל ויטל
נכנסתי לדף שלי אחרי המון זמן ופתאום אני רואה את כל הפניות. מתנצלת על ההיעלמות. כל מי שרוצה יוכל לפגוש אותי ביום חמישי ביום העיון, יש לי מעגל בשעה 16.00
אז להתראות ומבטיחה מעכשיו כניסה שבועית לפחות לדף שלי...
מיכל
אז להתראות ומבטיחה מעכשיו כניסה שבועית לפחות לדף שלי...
מיכל
-
-
- הצטרפות: 13 מאי 2010, 06:48
מיכל ויטל
שלום לכולם
לצערי תכנון בית ירוק הסתיים בעושק שחור משחור... ,
לצערי תכנון בית ירוק הסתיים בעושק שחור משחור... ,
-
- הצטרפות: 30 יוני 2010, 09:15
מיכל ויטל
הי מיכל, אני רוצה לבנות כיפה גיאדזית מבמבוק ועליה מטפסים- יש לך ידע בנושא? להפנות? טלפון - אפס חמש שתיים- שש שתיים שש שלושים ושמונה שישים ושבע. מייל- אביב. קידס @ גימל. קום - כמו ששומעים.
תודה רבה!!!! וימים נפלאים. ורד מגן אביב.
תודה רבה!!!! וימים נפלאים. ורד מגן אביב.