עדי יותם
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
עדי יותם
דרך אגב, אני מתרגמת coffee table ל"שולחן הסלון", השולחן בסלון, לפי ההקשר.
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
עדי יותם
ממ, בחזרה
בשמת, תודה. אני אחשוב על זה.
בשמת, תודה. אני אחשוב על זה.
עדי יותם
רציתי לומר לך שאני נהנית כל שבוע לקרא את התרגומים שלך של פליי ליידי באתר של לאישה. תודה!
עדי יותם
כיף לקרוא את התרגומים בלאשה,
יש מצב שתתרגמי ותפרסמי באתר כאן?
<נראה לי שכאן יודעים להעריך יותר טוב את התרגומים>
יש מצב שתתרגמי ותפרסמי באתר כאן?
<נראה לי שכאן יודעים להעריך יותר טוב את התרגומים>
-
עדי יותם
תודה גלו לה, כיף לשמוע!
ציפ ציף, יש ענייני זכויות יוצרים. אבל התרגום נמצא במרחק הקשה על העכבר בלבד... ואני אשתדל להמשיך ולשים לינקים.
אגב, שווה לדעתי לעשות את המאמץ, ומעבר לטורים - להירשם לרשימת התפוצה ולקרוא רק את המשימות היומיות. או לחלופין להיכנס לאתר כל בוקר כדי לראות את המשימה היומית. יש תוכנות דואר שמאפשרות מחיקה אוטומטית של מיילים שאת לא רוצה לקרוא - בזמנו כשהייתי מנויה על רשימת התפוצה שלה, היו נמחקים ככה כל ה-musings שלה, שחלקם דווקא מעניינים וטובים, אבל לא היה לי זמן לקרוא הכל. ואם מתקשים עם האנגלית, אפשר לשים שאלה בדף התרגומים ואני בטוחה שתתקבל תשובה במהירות.
ציפ ציף, יש ענייני זכויות יוצרים. אבל התרגום נמצא במרחק הקשה על העכבר בלבד... ואני אשתדל להמשיך ולשים לינקים.
אגב, שווה לדעתי לעשות את המאמץ, ומעבר לטורים - להירשם לרשימת התפוצה ולקרוא רק את המשימות היומיות. או לחלופין להיכנס לאתר כל בוקר כדי לראות את המשימה היומית. יש תוכנות דואר שמאפשרות מחיקה אוטומטית של מיילים שאת לא רוצה לקרוא - בזמנו כשהייתי מנויה על רשימת התפוצה שלה, היו נמחקים ככה כל ה-musings שלה, שחלקם דווקא מעניינים וטובים, אבל לא היה לי זמן לקרוא הכל. ואם מתקשים עם האנגלית, אפשר לשים שאלה בדף התרגומים ואני בטוחה שתתקבל תשובה במהירות.
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
- דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*
עדי יותם
מה שלומך היום? מקווה שיותר טוב.
שמחתי להפגש.
שמחתי להפגש.
-
עדי יותם
גם אני שמחתי
עדיין חולה
עדיין חולה
-
עדי יותם
היי אמא,
המייל שלך הגיע, והוספתי אותך לרשימה. מקווה בקרוב לעדכן בתאריכים החדשים.
המייל שלך הגיע, והוספתי אותך לרשימה. מקווה בקרוב לעדכן בתאריכים החדשים.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
עדי יותם
הי עדי,
מה עושים עם פעוט בן שנה ועשרה חודשים שיונק כשאמא של ו(להלן אני) בתחילתו של הריון ומאוד סובלת מכאבים בהנקה?
חושבת על גמילה. אבל הקטני דורש יותר ויותר ציצי.
ממש חסרת אונים. )-:
מה עושים עם פעוט בן שנה ועשרה חודשים שיונק כשאמא של ו(להלן אני) בתחילתו של הריון ומאוד סובלת מכאבים בהנקה?
חושבת על גמילה. אבל הקטני דורש יותר ויותר ציצי.
ממש חסרת אונים. )-:
-
עדי יותם
אויש, זה ממש לא פשוט
האם לא היתה רגישות עוד לפני ההריון? לפעמים פעוטות מתחילים לחפף בתפיסה, וביומיום זה עוד בסדר, אבל ההריון מגביר את הרגישות לרמה לא נעימה.
רק כמה הצעות ממש בקצרה: להתעקש על היצמדות נכונה לפי הכללים (מכירה? אני ואחרות כתבנו אותם כאן כמה פעמים, אני זוכרת דיאלוג ביני לבין אם פי 3 בנושא איפשהו). לנסות להגביל את ההנקה - לכיסא או מקום מסוים, רק בבית, רק לפני השינה וכו'. או להגביל את משכה - נניח, סופרים עד עשר, שרים שיר קצר, משהו שיכול לתחום.
אצל הרבה אמהות כשההריון מתקדם הרגישות הזו נעלמת.
כדאי לקרוא בדפים/מדורים כמו הנקת פעוט, הנקה והריון ודומיהם.
וייתכן שגם השתתפות במפגשים של ליגת לה לצ'ה יכולה לעזור.
שיהיה בשעה טובה!
האם לא היתה רגישות עוד לפני ההריון? לפעמים פעוטות מתחילים לחפף בתפיסה, וביומיום זה עוד בסדר, אבל ההריון מגביר את הרגישות לרמה לא נעימה.
רק כמה הצעות ממש בקצרה: להתעקש על היצמדות נכונה לפי הכללים (מכירה? אני ואחרות כתבנו אותם כאן כמה פעמים, אני זוכרת דיאלוג ביני לבין אם פי 3 בנושא איפשהו). לנסות להגביל את ההנקה - לכיסא או מקום מסוים, רק בבית, רק לפני השינה וכו'. או להגביל את משכה - נניח, סופרים עד עשר, שרים שיר קצר, משהו שיכול לתחום.
אצל הרבה אמהות כשההריון מתקדם הרגישות הזו נעלמת.
כדאי לקרוא בדפים/מדורים כמו הנקת פעוט, הנקה והריון ודומיהם.
וייתכן שגם השתתפות במפגשים של ליגת לה לצ'ה יכולה לעזור.
שיהיה בשעה טובה!
-
עדי יותם
עדי את כרגיל נפלאה, תודה!!
אכן הייתה רגישות גם לפני ההריון. וזה הציק מאוד אבל מיום ליום הכאבים ממש חזקים. כמו כשיש דלקת (ואין לי דלקת!).
אני סופרת לו והעוא משלים את המספר האחרון וחוזר לינוק בשובבות. מדברת איתו תוך כדי. אבל הוא כל כך נבון וחש שיש תמורה ולכן הבקשות התכופות. גם בלילה לא קל בכלל והוא כבר נגמל מיניקת לילה ובכל זאת מתעורר ומבקש ובסוף נרדם כשאוחז בפטמה דבר שמאוד מאוד מציק כעת. בעניין ההצמדות, אני אנסה לעבוד איתו על זה אבל הוא, יותר מאשר יונק, פשוט רוצה את המוצץ שלו...
בבוא העת אסיר את מסכת הפלוניות ואזדהה בשמי, פשוט ההריון רק בראשיתו.
תודה רבה רבה!
נ.ב. מקווה שאין בעיה להניק בהריון. עוד משהו שאני די חוששת ממנו. זה לא יכול לפגוע בהריון שכל כך ייחלתי לו?
אכן הייתה רגישות גם לפני ההריון. וזה הציק מאוד אבל מיום ליום הכאבים ממש חזקים. כמו כשיש דלקת (ואין לי דלקת!).
אני סופרת לו והעוא משלים את המספר האחרון וחוזר לינוק בשובבות. מדברת איתו תוך כדי. אבל הוא כל כך נבון וחש שיש תמורה ולכן הבקשות התכופות. גם בלילה לא קל בכלל והוא כבר נגמל מיניקת לילה ובכל זאת מתעורר ומבקש ובסוף נרדם כשאוחז בפטמה דבר שמאוד מאוד מציק כעת. בעניין ההצמדות, אני אנסה לעבוד איתו על זה אבל הוא, יותר מאשר יונק, פשוט רוצה את המוצץ שלו...
בבוא העת אסיר את מסכת הפלוניות ואזדהה בשמי, פשוט ההריון רק בראשיתו.
תודה רבה רבה!
נ.ב. מקווה שאין בעיה להניק בהריון. עוד משהו שאני די חוששת ממנו. זה לא יכול לפגוע בהריון שכל כך ייחלתי לו?
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
עדי יותם
שאלה דחופה בענייני הנקה האם תוכלי להציץ
-
עדי יותם
פלוני אלמונית - אני שמחה לנסות לעזור. תודה על המחמאה
לפי מה שידוע לנו כיום, אין בעיה עם הנקה בהריון לנשים שאינן נמצאות בסיכון (היסטוריה של הפלות חוזרות). הנקה גורמת להתכווצויות של הרחם, אבל כך גם אורגזמה, ואם לא המליצו לך להימנע מאורגזמות בהריון, כנראה שאין סיבה גם להימנע מהנקה. יחד עם זאת, הנקה בהריון היא תופעה של חברת שפע. זה כן מעמיס על הגוף, ולכן חשוב יותר מהרגיל שתדאגי לתזונה סבירה, ורצוי גם כמובן לנוח מספיק ובכלל לתחזק את הגוף והנשמה בטח יש כאן דפים בנושא עם הפניות למחקרים, אם תרצי לקרוא. וגם באתר "ליגת לה לצ'ה הבינלאומית" www.lalecheleague.org. בהצלחה!
במבי, בשמת נתנה שם תשובות מקיפות. אם יהיו לחברתך עוד שאלות, את מוזמנת להוסיף שם ואני אשתדל לעקוב.
שיהיה בשעה טובה!
לפי מה שידוע לנו כיום, אין בעיה עם הנקה בהריון לנשים שאינן נמצאות בסיכון (היסטוריה של הפלות חוזרות). הנקה גורמת להתכווצויות של הרחם, אבל כך גם אורגזמה, ואם לא המליצו לך להימנע מאורגזמות בהריון, כנראה שאין סיבה גם להימנע מהנקה. יחד עם זאת, הנקה בהריון היא תופעה של חברת שפע. זה כן מעמיס על הגוף, ולכן חשוב יותר מהרגיל שתדאגי לתזונה סבירה, ורצוי גם כמובן לנוח מספיק ובכלל לתחזק את הגוף והנשמה בטח יש כאן דפים בנושא עם הפניות למחקרים, אם תרצי לקרוא. וגם באתר "ליגת לה לצ'ה הבינלאומית" www.lalecheleague.org. בהצלחה!
במבי, בשמת נתנה שם תשובות מקיפות. אם יהיו לחברתך עוד שאלות, את מוזמנת להוסיף שם ואני אשתדל לעקוב.
שיהיה בשעה טובה!
-
עדי יותם
עדי, יש כתובת שבה אפשר למצוא כל שבוע את הטור שאת מתרגמת? כל לינק הולך רק לכתבה הספציפית, ובכל כתבה אין לינקים לשאר הסדרה, או שאני מאוד מאותגרת אינטרנט... אני כל כך נהנית לקרוא!
-
עדי יותם
תודה בשמת!
בכל יום חמישי זה מופיע בשער של אתר האינטרנט של לאשה. אולי בעתיד תהיה רשימה כזו (עד כמה ששמתי לב, אני לא נכנסת כל שבוע).
בכל יום חמישי זה מופיע בשער של אתר האינטרנט של לאשה. אולי בעתיד תהיה רשימה כזו (עד כמה ששמתי לב, אני לא נכנסת כל שבוע).
-
עדי יותם
יש לי בלוג ב"רשימות": www.notes.co.il/adi.
מוזמנים לבוא לבקר.
מוזמנים לבוא לבקר.
עדי יותם
עדי, את גם דולה פוסטפארטום?
המלצתי עלייך לזוג מקסים עם תאומים אבל חברה (משותפת?) עוררה את השאלה
המלצתי עלייך לזוג מקסים עם תאומים אבל חברה (משותפת?) עוררה את השאלה
-
עדי יותם
ערכתי לך את האאוטינג...
-
עדי יותם
גאני, תודה רבה על ההמלצה. לא עשיתי קורס כזה, אבל כבר נשאלתי את השאלה הזו בעבר יותר מפעם אחת, ובהחלט אשמח.
-
עדי יותם
שלי. כתבת בטעות את שמי, בדף אחר.
-
עדי יותם
אופס, סליחה. מזמן זה לא קרה לי
-
עדי יותם
קורה. לא נורא בכלל.
-
- הצטרפות: 07 ינואר 2007, 11:24
עדי יותם
תודה
בזכותך הצלחתי להעביר חלק מהלילה בנמנום (עם שני פקאנים מודבקים לי לגב )
אבל באמת תודה, על כל הנכונות.
בזכותך הצלחתי להעביר חלק מהלילה בנמנום (עם שני פקאנים מודבקים לי לגב )
אבל באמת תודה, על כל הנכונות.
-
עדי יותם
עדי קראתי משהו שכתבת על חינוך מוסיקלי לקטנים "חוג כמו לדוגמא בשיטת" אורף" נותן לילדים בסיס מוזיקלי שישרת אותם רבות בכל כלי שיבחרו כשיגדלו וירגישו שהם מוכנים למחויבות, אך מתאים עצמו לילדים ולא לכלי."
ורציתי לשאול מה זו השיטה הזו וסליחה אם תוכלי גם לציין אם א
ממליצה על בית הספר לאומנויות? תודה
ורציתי לשאול מה זו השיטה הזו וסליחה אם תוכלי גם לציין אם א
ממליצה על בית הספר לאומנויות? תודה
-
עדי יותם
רק בהתחלה, על לא דבר, ותודה לך שכתבת.
הצטערתי שלא כתבתי לך כשקראתי הודעות קודמות. חשבתי עלייך הרבה, והייתי באה בשמחה.
מאחלת לך החלמה מהירה והרבה שלווה. מאמינה מכל הלב שעשית את הבחירות שמתאימות למשפחה שלך.
(פקאנים! איזה רעיון מצוין. באמת תהיתי מה הייתי מוצאת בבית לצורך העניין)
פלוני אלמונית, אני לא זוכרת מתי ואיפה כתבתי את זה... את יכולה לכתוב איפה כתבתי את זה?
אני ממליצה על ביה"ס לאמנויות הספציפי שבו הבת שלי לומדת. לא מכירה אחרים. את יכולה לכתוב לי דואל או להתקשר אחרי תשע בערב (טלפון - לא היום, אבל עקרונית).
הצטערתי שלא כתבתי לך כשקראתי הודעות קודמות. חשבתי עלייך הרבה, והייתי באה בשמחה.
מאחלת לך החלמה מהירה והרבה שלווה. מאמינה מכל הלב שעשית את הבחירות שמתאימות למשפחה שלך.
(פקאנים! איזה רעיון מצוין. באמת תהיתי מה הייתי מוצאת בבית לצורך העניין)
פלוני אלמונית, אני לא זוכרת מתי ואיפה כתבתי את זה... את יכולה לכתוב איפה כתבתי את זה?
אני ממליצה על ביה"ס לאמנויות הספציפי שבו הבת שלי לומדת. לא מכירה אחרים. את יכולה לכתוב לי דואל או להתקשר אחרי תשע בערב (טלפון - לא היום, אבל עקרונית).
-
עדי יותם
"לימודי מוסיקה לילדים"
ניסיתי למצוא באזור תל-אביב בית ספר למוסיקה שעובד בשיטת אורף ולא מצאתי.
חשבתי שיש רק בית ספר אחד לאומנויות. עכשיו הולכת לגגל. ותודה, לא רוצה להטריד.
כתוב לי כאן במרגיעון "כולנו זקוקים לחיבוק"
ניסיתי למצוא באזור תל-אביב בית ספר למוסיקה שעובד בשיטת אורף ולא מצאתי.
חשבתי שיש רק בית ספר אחד לאומנויות. עכשיו הולכת לגגל. ותודה, לא רוצה להטריד.
כתוב לי כאן במרגיעון "כולנו זקוקים לחיבוק"
-
-
עדי יותם
הוספתי לינקים למעלה לרשימות בבלוג שלי.
-
עדי יותם
עדכנתי למעלה על סדרה חדשה של מפגשי אמהות לפעוטות יונקים
-
- הצטרפות: 30 יוני 2006, 23:02
- דף אישי: הדף האישי של אשה_לומדת*
עדי יותם
שלום, עדי!
האם מתקיים מפגש ליגת לה לצ'ה בהרצליה ב 19.3
אשמח לתשובה פה או בדף הבית.
תודה.
האם מתקיים מפגש ליגת לה לצ'ה בהרצליה ב 19.3
אשמח לתשובה פה או בדף הבית.
תודה.
-
- הצטרפות: 07 דצמבר 2006, 14:58
- דף אישי: הדף האישי של אומניקי_בבית*
עדי יותם
חבל שאין מפגשי אמהות לפעוטות יונקים גם בירושלים...
אולי נגיע מתישהו למרכז. שיהיה בהצלחה!
אולי נגיע מתישהו למרכז. שיהיה בהצלחה!
-
-
- הצטרפות: 30 יוני 2006, 23:02
- דף אישי: הדף האישי של אשה_לומדת*
עדי יותם
תודה, עדי{@
-
- הצטרפות: 12 מרץ 2005, 21:08
- דף אישי: הדף האישי של אף_חצוף*
עדי יותם
מצטרפת לרשימת המעוניינות בירושלים.
במידה ולא, אולי למודיעין יהיה לי רלוונטי.
(את יודעת מי אני, נכון? כתבתי לך על זה בפורום אחר, בניק אחר)
במידה ולא, אולי למודיעין יהיה לי רלוונטי.
(את יודעת מי אני, נכון? כתבתי לך על זה בפורום אחר, בניק אחר)
-
עדי יותם
כן, יודעת וזוכרת
מוסיפה אותך לרשימה.
מוסיפה אותך לרשימה.
-
- הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
- דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*
עדי יותם
הי עדי, שלתח י לך מייל לגבי המפגשים באזור השרון. תעני אם קבלת ואם לא אכתוב שוב לכתובת שתתני לי.
תודה
תודה
-
עדי יותם
אוהבת אוהבת אוהבת את הבלוג שלך.
הפסקת לתרגם את פליי ליידי? איפה הלינקים לזה?
הפסקת לתרגם את פליי ליידי? איפה הלינקים לזה?
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2005, 16:21
- דף אישי: הדף האישי של אסתר_ל*
עדי יותם
שלום עדי,
אילנה שמש הפנתה אותנו אליך, בקשר לקורס הכנה ללידה בבית, כשהיא אמרה את השם שלך זה היה מוכר לי מהאתר......
מקווה שאני עושה חיבור נכון- ושזו באמת את.... בכל אופן נשמח מאד לשמוע פרטים- אפשר בדף בית או במייל- [email protected]
שבת שלימה ונעימה,
אסתר
אילנה שמש הפנתה אותנו אליך, בקשר לקורס הכנה ללידה בבית, כשהיא אמרה את השם שלך זה היה מוכר לי מהאתר......
מקווה שאני עושה חיבור נכון- ושזו באמת את.... בכל אופן נשמח מאד לשמוע פרטים- אפשר בדף בית או במייל- [email protected]
שבת שלימה ונעימה,
אסתר
-
- הצטרפות: 16 מרץ 2007, 15:18
- דף אישי: הדף האישי של עדי יותם*
עדי יותם
רסיסים, לא קיבלתי. הכתובת שלי - [email protected]. לאן ניסית?
בשמת - תודה רבה! לא הפסקתי לתרגם, רק התעייפתי מלשים לינקים גם את הלינקים לבלוג אני מזניחה... אולי ביום א'.
אסתר - כן, אני זו אני שולחת לך דואל.
שבת שלום לכולן
בשמת - תודה רבה! לא הפסקתי לתרגם, רק התעייפתי מלשים לינקים גם את הלינקים לבלוג אני מזניחה... אולי ביום א'.
אסתר - כן, אני זו אני שולחת לך דואל.
שבת שלום לכולן
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2003, 14:46
- דף אישי: הדף האישי של סבתא_מתנות*
עדי יותם
תודה רבה על הטלפונים. אני מקווה שהיולדת אכן תשתכנע להמשיך להיניק. ושוב תודה על התשובה המהירה.
עדי יותם
מתי נחזור להליכות?
מחכה לטלפון
יום מוצלח , להתראות אדית
מחכה לטלפון
יום מוצלח , להתראות אדית
-
- הצטרפות: 20 אפריל 2005, 23:18
עדי יותם
תודה, עדי, על תשובתך המפורטת בעניין הדולה.
איל
איל
-
-
עדי יותם
הי עדי. מקווה שתעני לי על שאלתי. בתי בת שנתיים (בעוד ארבעה ימים) ואני עדיין מניקה - המון. אינני מתכוונת להפסיק, למרות שאם היו אומרים לי לפני שנה שעדיין אניק בגיל שנתיים, לא הייתי מאמינה. אבל רציתי לשאול כמה דברים - היא אוכלת מצויין מזון רגיל, אבל הרבה פעמים מוותרת על ארוחת ערב לטובת יניקה. האם זה בסדר מבחינת מענה לצרכים התזונתיים שלה? האם החלב משביע מספיק? האם היא עדיין מקבלת ממנו את כל מה שהיא צריכה? כמו כן, עדיין לא קיבלתי מחזור מאז הלידה - האם זה בריא עבורי? המון תודה.
-
עדי יותם
היי פלוני אלמונית,
האם זה בסדר מבחינת מענה לצרכים התזונתיים שלה? האם החלב משביע מספיק? האם היא עדיין מקבלת ממנו את כל מה שהיא צריכה?
כן, זה לגמרי בסדר. בין היתר, בדקו וראו שבשנה השנייה שיעור השומן והנוגדנים בחלב עולה, לעומת השנה הראשונה. הגוף שלך פועל בכל מיני דרכים, שחלקן לא ידועות לנו עדיין, ומתאים את עצמו לצרכים שלה ול"מינון" החלב שהיא מקבלת. ילד בריא לא ירעיב את עצמו. עקרון בסיסי בתזונת ילדים אומר שתפקידך להציע מגוון של מזונות בריאים, ותפקידה לאכול כמה ומה שהיא צריכה, ואין לבלבל בין התפקידים (היא לא קובעת את התפריט ואת לא קובעת מה וכמה היא תאכל). ילד שנותנים לו לבחור מבין אופציות בריאות, ירכיב לעצמו תפריט מאוזן.
כמו כן, עדיין לא קיבלתי מחזור מאז הלידה - האם זה בריא עבורי?
בהנחה שאשה (אני לא מדברת עלייך ספציפית כי גם לא רופאה וגם לא מכירה אותך) בריאה, והולכת לבדיקות שגרתיות במועד - זה הגיוני, נפוץ, וגם רצוי (כדי לא לאבד ברזל). הגוף שלנו עדיין בנוי לכך שבשנות הפוריות נהיה בהריון מגיל צעיר הרבה פעמים ונניק כמה שנים כל ילד, כך שיהיו לנו די מעט מחזורי וסת (יחסית למה שקורה היום לאשה ממוצעת בחברה המערבית). שנתיים זה יותר מהממוצע - בטח בגלל שכתבת את זה, תקבלי תוך חודש-חודשיים
המשך הנקה נעימה!
האם זה בסדר מבחינת מענה לצרכים התזונתיים שלה? האם החלב משביע מספיק? האם היא עדיין מקבלת ממנו את כל מה שהיא צריכה?
כן, זה לגמרי בסדר. בין היתר, בדקו וראו שבשנה השנייה שיעור השומן והנוגדנים בחלב עולה, לעומת השנה הראשונה. הגוף שלך פועל בכל מיני דרכים, שחלקן לא ידועות לנו עדיין, ומתאים את עצמו לצרכים שלה ול"מינון" החלב שהיא מקבלת. ילד בריא לא ירעיב את עצמו. עקרון בסיסי בתזונת ילדים אומר שתפקידך להציע מגוון של מזונות בריאים, ותפקידה לאכול כמה ומה שהיא צריכה, ואין לבלבל בין התפקידים (היא לא קובעת את התפריט ואת לא קובעת מה וכמה היא תאכל). ילד שנותנים לו לבחור מבין אופציות בריאות, ירכיב לעצמו תפריט מאוזן.
כמו כן, עדיין לא קיבלתי מחזור מאז הלידה - האם זה בריא עבורי?
בהנחה שאשה (אני לא מדברת עלייך ספציפית כי גם לא רופאה וגם לא מכירה אותך) בריאה, והולכת לבדיקות שגרתיות במועד - זה הגיוני, נפוץ, וגם רצוי (כדי לא לאבד ברזל). הגוף שלנו עדיין בנוי לכך שבשנות הפוריות נהיה בהריון מגיל צעיר הרבה פעמים ונניק כמה שנים כל ילד, כך שיהיו לנו די מעט מחזורי וסת (יחסית למה שקורה היום לאשה ממוצעת בחברה המערבית). שנתיים זה יותר מהממוצע - בטח בגלל שכתבת את זה, תקבלי תוך חודש-חודשיים
המשך הנקה נעימה!
-
עדי יותם
המון תודה. אמשיך להניק בשמחה.
-
- הצטרפות: 23 אוגוסט 2006, 22:37
- דף אישי: הדף האישי של סיפורי_פוגית*
עדי יותם
לא היגיע.
נשמח אם תנסי לשלוח שוב / להתקשר לנייד
תודה!
נשמח אם תנסי לשלוח שוב / להתקשר לנייד
תודה!
-
- הצטרפות: 24 דצמבר 2006, 21:13
עדי יותם
מקווה שהגעתי לבית הנכון...
אני שוכחת לחזור אליך בשעות הגיוניות אז אם זה עדין אקטואלי (הבית)
תחזרי אלי 050-4848777 חן
אני שוכחת לחזור אליך בשעות הגיוניות אז אם זה עדין אקטואלי (הבית)
תחזרי אלי 050-4848777 חן
-
- הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
- דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*
עדי יותם
הי עדי,
הרגע קראתי אותך ב תחזיקי את העט כמו שצריך, ודברייך גרמו לי לתהות, שמא אני מזניחה את בכורי. הוא בן ארבע ורבע, בבית, מצייר קשקושים ולפעמים צורות גיאומטריות עקומות, ולא כותב את שמו. עד שקראתי אותך לא חשבתי שזו בעיה, למרות שרוב הילדים סביבו שבגילו כן יודעים לצייר קצת יותר "מפותח" ולכתוב את שמם. חשבתי שזה קשור לחוסר עניין. אנחנו גם ממש לא מציירים בכל יום.
אז קודם כל החלטתי להתחיל להקפיד על פינת יצירה יומית או כמעט יומית (לפי ההמלצות בדף: צבעים עבים, צבעי ידיים, בצק ופלסטלינה). נראה לך (וברור לי שידיעתך לא מקצועית ומסתכמת בהיותך אמא שהלכה לאבחון) שכדאי למהר לאבחון? תוך כמה זמן ראיתם שינוי?
מקווה שאת לא מרגישה מותקפת בשאלות, ותודה מראש @}.
הרגע קראתי אותך ב תחזיקי את העט כמו שצריך, ודברייך גרמו לי לתהות, שמא אני מזניחה את בכורי. הוא בן ארבע ורבע, בבית, מצייר קשקושים ולפעמים צורות גיאומטריות עקומות, ולא כותב את שמו. עד שקראתי אותך לא חשבתי שזו בעיה, למרות שרוב הילדים סביבו שבגילו כן יודעים לצייר קצת יותר "מפותח" ולכתוב את שמם. חשבתי שזה קשור לחוסר עניין. אנחנו גם ממש לא מציירים בכל יום.
אז קודם כל החלטתי להתחיל להקפיד על פינת יצירה יומית או כמעט יומית (לפי ההמלצות בדף: צבעים עבים, צבעי ידיים, בצק ופלסטלינה). נראה לך (וברור לי שידיעתך לא מקצועית ומסתכמת בהיותך אמא שהלכה לאבחון) שכדאי למהר לאבחון? תוך כמה זמן ראיתם שינוי?
מקווה שאת לא מרגישה מותקפת בשאלות, ותודה מראש @}.
-
עדי יותם
היי מיצי, אני לא מרגישה מותקפת, זה בסדר
אני מניחה שהייתי נותנת שבועיים לניסיון שלך לפינת יצירה יומית, ומסתכלת לראות אם יש התקדמות. בכל מקרה, אני לא רואה סיבה לא ללכת לאבחון, ואז, אם יש צורך - לטיפול. הבן שלי היה אצל מרפאה בעיסוק שקידמה אותו מאוד, אני לא יכולה לומר לך אם זה לקח שבועות או חודשים, אבל השיפור בהחלט דרמטי. מאחר שאלה תהליכים שלוקחים זמן - עד שקובעים תור לאבחון, עד שמתפנה מקום אצל מרפאה בעיסוק - אני לא ממליצה לדחות. אם תגיעו לזה, את מוזמנת לכתוב לי שוב ואנסה לגבש קצת תובנות לגבי התהליך (הייתי כותבת עכשיו, אבל מאוחר ואני עייפה).
אני מניחה שאין בעיה לקבל הפניה לאבחון גם אם אין גננת שתכתוב את התרשמותה, אבל יהיה מעניין לשמוע באיזה תגובה נתקלתם.
בהצלחה!
אני מניחה שהייתי נותנת שבועיים לניסיון שלך לפינת יצירה יומית, ומסתכלת לראות אם יש התקדמות. בכל מקרה, אני לא רואה סיבה לא ללכת לאבחון, ואז, אם יש צורך - לטיפול. הבן שלי היה אצל מרפאה בעיסוק שקידמה אותו מאוד, אני לא יכולה לומר לך אם זה לקח שבועות או חודשים, אבל השיפור בהחלט דרמטי. מאחר שאלה תהליכים שלוקחים זמן - עד שקובעים תור לאבחון, עד שמתפנה מקום אצל מרפאה בעיסוק - אני לא ממליצה לדחות. אם תגיעו לזה, את מוזמנת לכתוב לי שוב ואנסה לגבש קצת תובנות לגבי התהליך (הייתי כותבת עכשיו, אבל מאוחר ואני עייפה).
אני מניחה שאין בעיה לקבל הפניה לאבחון גם אם אין גננת שתכתוב את התרשמותה, אבל יהיה מעניין לשמוע באיזה תגובה נתקלתם.
בהצלחה!
-
עדי יותם
עדי, תודה על תשובתך. איך פונים לאבחון? דרך קופ"ח? באמת מעניין באילו תגובות אתקל P-:.
-
עדי יותם
כן, דרך רופא ילדים/משפחה.
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
עדי יותם
עדי,
סליחה על הבורות: ילד שלא כותב את שמו בגיל ארבע ורבע - זו בעייה שדורשת טיפול?
סליחה על הבורות: ילד שלא כותב את שמו בגיל ארבע ורבע - זו בעייה שדורשת טיפול?
-
עדי יותם
אש"י, אני לא אשת מקצוע, רק רואה מה שמסביבי. אני לא חושבת שילד בן ארבע ורבע שלא כותב, או שלא רוצה לכתוב את שמו זו בעיה שדורשת טיפול. אבל יכול להיות שילד בן ארבע ורבע שלא מסוגל לכתוב את שמו, או לצורך העניין להעתיק איזו צורה מורכבת, הוא חריג במידה מסוימת, יחסית לממוצע. אני חושבת שללכת לאבחון לא יכול להזיק, ואני יודעת מניסיון שטיפול טוב יכול להועיל. העניין הוא לא אם הוא יכתוב או לא יכתוב את שמו, אלא אם יש לו קושי כלשהו במוטוריקה.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
עדי יותם
כנראה שאנחנו מכירות ממוצעים אחרים...
-
עדי יותם
השיחה ביניכן שוב גורמת לי לתהות כיצד להתייחס לעניין. אני הנחתי כל הזמן שהוא לא כותב כי הוא לא רוצה לכתוב, כי זה לא מעניין אותו עדיין. הוא מכיר ומזהה את כל האותיות כבר למעלה משנה, והיתה תקופה (לפני שנה וחצי בערך, כשהוא גילה את האותיות) שהוא ביקש שנכתוב לו בוורד מילים והוא העתיק אותן, אבל כשהצעתי פה ושם להראות לו איך כותבים (ממש פה ושם וממש בלי לחץ. כאמור, לא חשבתי שזו בעיה), זכיתי לסירוב נמרץ. זה לא נראה לי מדאיג.
מצד שני, הציור הוא תחום יחסית חלש אצלו ובכלל במשפחה - אני די מזניחה את כל התחום שבגן נקרא "יצירה" - ציור, הדבקה, גזירה וכד'. הוא מצייר אולי פעם בשבועיים, ואני מניחה שילד בגן מצייר בכל יום, ומכיוון שיש לי איזו תפיסה (יתכן ששגויה) שכל נושא המוטוריקה העדינה טיפה חלש אצלו יחסית לילדים אחרים (בתחום הציור, רוב החברים שלו שהולכים לגן, מציירים פרצופים, פרפרים, אנשים), כאשר ראיתי את הדיון בדף תחזיקי את העט כמו שצריך, זה גרם לי לחשוש מעט. אנחנו הורים מאוד רגועים מטבענו, ולפעמים אני חוששת שניפול למלכודת של אמא רגועה מדי.
מצד שני, הציור הוא תחום יחסית חלש אצלו ובכלל במשפחה - אני די מזניחה את כל התחום שבגן נקרא "יצירה" - ציור, הדבקה, גזירה וכד'. הוא מצייר אולי פעם בשבועיים, ואני מניחה שילד בגן מצייר בכל יום, ומכיוון שיש לי איזו תפיסה (יתכן ששגויה) שכל נושא המוטוריקה העדינה טיפה חלש אצלו יחסית לילדים אחרים (בתחום הציור, רוב החברים שלו שהולכים לגן, מציירים פרצופים, פרפרים, אנשים), כאשר ראיתי את הדיון בדף תחזיקי את העט כמו שצריך, זה גרם לי לחשוש מעט. אנחנו הורים מאוד רגועים מטבענו, ולפעמים אני חוששת שניפול למלכודת של אמא רגועה מדי.
-
עדי יותם
ואני ממליצה בחום לקרוא את עקרון הרצף באמנות של ילדים ולא לבלבל במוח (-; לילדים בני ארבע ורבע.
(טוב, זה ניסוח קצת בוטה, אבל גם לי יש ילד, בן ארבע וחצי, ואני לא מבינה על מה המהומה. לדעתי בני גילו שמציירים פרצופים, פרפרים ואנשים הם ילדים שעברו אילוף בגן, וזה לא בהכרח לטובה).
אפשר ללכת לאיבחון אם דואגים, אבל להיות ביקורתיים.
בן הארבע וחצי שלי כותב (אהמ... באופן יצירתי) את שתי אותיות שמו, ואולי עוד אות אחת. בצורה יצירתית במיוחד (תרגום: הופך אותן, מעקם אותן, כל מיני כאלה). לא נראה לי מדאיג אפילו במעט. נהפוך הוא, נראה לי קצת מהיר מדי. שיחכה קצת לפני שיהפוך לתולעת ספרים ולכתבן קיצוני כמו אמו ואחותו... (-:
<בחינוך ביתי>
(טוב, זה ניסוח קצת בוטה, אבל גם לי יש ילד, בן ארבע וחצי, ואני לא מבינה על מה המהומה. לדעתי בני גילו שמציירים פרצופים, פרפרים ואנשים הם ילדים שעברו אילוף בגן, וזה לא בהכרח לטובה).
אפשר ללכת לאיבחון אם דואגים, אבל להיות ביקורתיים.
בן הארבע וחצי שלי כותב (אהמ... באופן יצירתי) את שתי אותיות שמו, ואולי עוד אות אחת. בצורה יצירתית במיוחד (תרגום: הופך אותן, מעקם אותן, כל מיני כאלה). לא נראה לי מדאיג אפילו במעט. נהפוך הוא, נראה לי קצת מהיר מדי. שיחכה קצת לפני שיהפוך לתולעת ספרים ולכתבן קיצוני כמו אמו ואחותו... (-:
<בחינוך ביתי>
-
עדי יותם
אה, אבל ברור שאנו מכירות ממוצעים אחרים - ברור לאורך כל השיחה שאני לא אשת מקצוע. ואין לי בעיה להודות גם בקיומן של תפישות שבי אצלי . יש לי תמונות של שני ילדיי מגן טרום חובה במסיבת חנוכה, על רקע קיר עם עבודות של ילדים - ויש שם לא מעט ילדים שכתבו את שמם (אחד אפילו כתב "חנוכה", נראה לי ). ברור שהמסקנה שלי מזה היא שילד "ממוצע" (מה שזה לא יהיה) יכול ללמוד בקלות יחסית איך לכתוב את שמו. אם הנתון של אי-כתיבת שם היה מנותק משאר התמונה שמיצי מתארת, היה לי קל לפטור את החששות של מיצי. אבל היא כן מוטרדת, ואבחון לא יכול להזיק. אני לא חושבת שיש לי חילוקי דעות על העקרונות עם מישהי מכן. זה לא שילד בן ארבע צריך להתחיל ללמוד לכתוב, אלא שהיכולת לכתוב את השם יכולה לתת מדד מסוים.
-
עדי יותם
שהיכולת לכתוב את השם יכולה לתת מדד מסוים
טוב שלבן שלי יש שם קצר D-:
טוב שלבן שלי יש שם קצר D-:
-
- הצטרפות: 11 מרץ 2007, 14:47
עדי יותם
אבל היא כן מוטרדת, ואבחון לא יכול להזיק. אני לא חושבת שיש לי חילוקי דעות על העקרונות עם מישהי מכן. זה לא שילד בן ארבע צריך להתחיל ללמוד לכתוב, אלא שהיכולת לכתוב את השם יכולה לתת מדד מסוים.
מצטערת להתפרץ, אבל אבחון יכול להיות גם פתח לדברים שליליים כמו תיוג, עם השלכות מרחיקות לכת, וגם עלול ליצור מעין נבואה שמגשימה את עצמה - תמונה ברורה מדי של "בעיה", שתגרום להורים להלחיץ את הילד בתחום הזה, ואז לבעיה אמיתית (ממומשת), וכל הלופ הזה.
<שוב סליחה. נושא קרוב ללב השוכנת מגיל 4 ורבע. ראי דיון דומה מעט בדף האם להתערב לו בציור >
מצטערת להתפרץ, אבל אבחון יכול להיות גם פתח לדברים שליליים כמו תיוג, עם השלכות מרחיקות לכת, וגם עלול ליצור מעין נבואה שמגשימה את עצמה - תמונה ברורה מדי של "בעיה", שתגרום להורים להלחיץ את הילד בתחום הזה, ואז לבעיה אמיתית (ממומשת), וכל הלופ הזה.
<שוב סליחה. נושא קרוב ללב השוכנת מגיל 4 ורבע. ראי דיון דומה מעט בדף האם להתערב לו בציור >
-
עדי יותם
אה, תודה לשוכנת שכתבה בגלוי את מה שלא רציתי להרחיב בו...
אה, תודה לשוכנת שכתבה בגלוי את מה שלא רציתי להרחיב בו...
-
עדי יותם
אה, עדי - נכנסתי בכלל כדי לומר לך שאני נותנת מחר חלק מהשתילים לחברה שרוצה ויכולה לשמור לך כמה. נראה לך שתוכלי לבוא מחר?
-
עדי יותם
במבי, תודה רבה, תכננתי להתקשר היום אבל לא הספקתי, ומחר אני נוסעת ליומיים אז כנראה שנפספס את ההזדמנות. מקווה שימצאו להם בית פורה ולח
שוכנת, בשמת, נו, אני כותבת בבאופן , לא בפורומורים של ויינט! ולוקחת די כמובן מאליו את הביקורתיות של ההורים שיילכו לאבחון. ראו גם המשפט מתשובתי הראשונה למיצי - אם תגיעו לזה, את מוזמנת לכתוב לי שוב ואנסה לגבש קצת תובנות לגבי התהליך.
טוב, עדיין מאוחר, עדיין אין לי זמן לפרט וגם לא לענות לבמבי מקווה להגיע לזה לקראת הסופ"ש.
שוכנת, בשמת, נו, אני כותבת בבאופן , לא בפורומורים של ויינט! ולוקחת די כמובן מאליו את הביקורתיות של ההורים שיילכו לאבחון. ראו גם המשפט מתשובתי הראשונה למיצי - אם תגיעו לזה, את מוזמנת לכתוב לי שוב ואנסה לגבש קצת תובנות לגבי התהליך.
טוב, עדיין מאוחר, עדיין אין לי זמן לפרט וגם לא לענות לבמבי מקווה להגיע לזה לקראת הסופ"ש.
-
עדי יותם
מחקתי מפה את השאלות שלי, אני צריכה עוד זמן כדי לנסח לעצמי ולבדוק מה בדיוק העניין (שלי, שלה). אני מרגישה שהניסוח לא היה מדויק...
עגבניות - רני, טינקר ואוריאיבי זכו בשתילים, מעניין מה יצא לכולם (יכול להיות שמלא זנים שונים, כי הכל בצמיחה ספונטנית מהקומפוסט). עדי - אם בכל זאת תרצי, יוצאים לנו לדעצי עוד ועוד, אז תגידי...
עגבניות - רני, טינקר ואוריאיבי זכו בשתילים, מעניין מה יצא לכולם (יכול להיות שמלא זנים שונים, כי הכל בצמיחה ספונטנית מהקומפוסט). עדי - אם בכל זאת תרצי, יוצאים לנו לדעצי עוד ועוד, אז תגידי...
-
עדי יותם
וואו, איזה דיון פורה התפתח פה . אני שמחה, כי כולכן עזרתן לי להחליט: אני מתכננת לנסות לשים דגש על פעילות יצירה בבית, והיום אף רכשתי מוצרים מתאימים. נחכה חודש-חודשיים, נראה מה יהיה. אתן נוטות להחזיר אותי לדעתי הקודמת, בה חשבתי שזה יבוא מתישהו ולא התרגשתי כלל וכלל. עקב היותי בחורה מאוד רגועה מטבעי, ועקב העובדה שבנזוגי חולק איתי את הרוגע ולא מאזן אותי באופי לחוץ, לפעמים אני חוששת שנהיה רגועים עד אטימות במשהו . ולכן, אם כעבור חודש-חודשיים עדיין ארגיש היסוס, נשקול מחדש את צעדינו.
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של יער_נורווגי*
עדי יותם
תגידי, מה בעצם עושים במפגשים של לה לצ'ה?ראיתי שאת מעבירה קבוצה בהרצליה ועכשיו, כשסופסוף הצטרפתי למניקות, חשבתי אולי להצטרף.
-
עדי יותם
היי יער, יש לכל פגישה נושא רשמי, שבד"כ מקדישים לו כחצי מזמן המפגש, ואת החצי השני - לשאלות פתוחות. אופי המפגש משתנה מפעם לפעם בהתאם למשתתפות - בהרצליה יש בד"כ איזשהו גרעין קבוע ונוצרת דינמיקה של אמהות שכבר מכירות קצת זו את זו, והאווירה מאוד נחמדה. הכי טוב לבוא פעם ולהתרשם מכלי ראשון
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
עדי יותם
הי עדי אני מקוה שאת עוד קוראת כאן
קראתי עכשיו ספר שתירגמת וכל הזמן רציתי לדעת למה התכוונת בבצלי אשקלון ?
לא הצלחתי למצוא אותם בשום מקום
קראתי עכשיו ספר שתירגמת וכל הזמן רציתי לדעת למה התכוונת בבצלי אשקלון ?
לא הצלחתי למצוא אותם בשום מקום
-
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
עדי יותם
ככה חשבתי אבל רציתי להיות בטוחה
-
עדי יותם
את באה היום לתפור?
עדי יותם
ממליצה בחום על קייטרינג שעונה על הגדרותיך, לטעמי - סוני וקייט ששון - עורכים ארועים קטנים וגדולים, בבית או באולם, צמחוני או בשרי, פשוט וטעים, בלי חומרים משמרים ואחרים - הכל טרי ומוכן במקום או באותו היום קצת לפני הארוע.
יודעת, כי עבדתי אצלם שנים.
והכי חשוב - מאוד נחמדים ואמינים.
טלפון - 09-8986551.
יודעת, כי עבדתי אצלם שנים.
והכי חשוב - מאוד נחמדים ואמינים.
טלפון - 09-8986551.
עדי יותם
היי עדי, אשמח לדבר איתך.
עוברים עלי המון דברים ,על אחד במיוחד אשמח לשמוע את דעתך ,
אז נדבר להיתראות ויום טוב
אדית
עוברים עלי המון דברים ,על אחד במיוחד אשמח לשמוע את דעתך ,
אז נדבר להיתראות ויום טוב
אדית
עדי יותם
הי עדי,
תודה! אם נצטרך נתקשר!
אכן הלכו לישון זאבה וגורה הקטן, היא כבר התעוררה ואוכלת ושותה כמו ילדה טובה (-: .
מקווה שכשיתעורר הגור היא תוכל להרגע מהחששות.
כרגע הביתית שלנו (שעדיין עמנו תודות למיקומנו ולשַבָּת...) עדיין מרגיעה ואני עצמי רגוע...
צוויליך
תודה! אם נצטרך נתקשר!
אכן הלכו לישון זאבה וגורה הקטן, היא כבר התעוררה ואוכלת ושותה כמו ילדה טובה (-: .
מקווה שכשיתעורר הגור היא תוכל להרגע מהחששות.
כרגע הביתית שלנו (שעדיין עמנו תודות למיקומנו ולשַבָּת...) עדיין מרגיעה ואני עצמי רגוע...
צוויליך
-
עדי יותם
הי עדי, סליחה שלא התקשרתי ועדכנתי. המצב בציצי הרבה יותר טוב, תודות לטיפים הטובים בדף על דלקת בשד. כנראה שתפסנו את זה בזמן. שינוי תנוחה עזר מאוד! לא יכולתי לעדכן כי הייתי עסוקה בלנוח המון, לקרוא ספר מתח גרוע מאוד, ואח"כ לבכות כי הבן האמצעי היה במשבר קורע לב שלא יכולתי לעזור לו. עכשיו כמה דקות שאמא שלי נמצאת איתו ועם התינוקת ואני יכולה לעדכן. תודה על הנכונות!
-
עדי יותם
הוספתי פרטים על פינוי חלק מתכולת הדירה, בעקבות מעבר, בראש הדף. בואו!
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
-
עדי יותם
היי עדי,
מצטערת, כבר הקדימו אותך
אם ישתנה משהו, אצור קשר.
מצטערת, כבר הקדימו אותך
אם ישתנה משהו, אצור קשר.
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
עדי יותם
הי עדי
התכתבנו במייל ונעלמת לי... מבינה שעברת דירה בינתיים?
מחכה לשמוע ממך.
תודה (מקווה שאת יודעת מי אני...)
התכתבנו במייל ונעלמת לי... מבינה שעברת דירה בינתיים?
מחכה לשמוע ממך.
תודה (מקווה שאת יודעת מי אני...)
עדי יותם
הי עדי.
תודה על הנכונות.
אתקשר מחר או מחרתיים
@}
תודה על הנכונות.
אתקשר מחר או מחרתיים
@}
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
עדי יותם
ברכות על התואר החדש! @}
-
עדי יותם
תודה רבה וואלה, צריך גם לעדכן למעלה...
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
עדי יותם
... וגם בדף יועצות הנקה
-
- הצטרפות: 18 מאי 2006, 02:21
- דף אישי: הדף האישי של אמת_וצדק*
עדי יותם
כן, זה מה שאני עושה בינתיים - משתמשת בחיתולי טטרה מקופלים. אבל זה לא הכי נוח בעולם.
-
- הצטרפות: 11 אפריל 2002, 23:48
- דף אישי: הדף האישי של יעלה_ב*
עדי יותם
שלום המליצה לי לשאול אותך סמדר כתבתי בדף ההנקה וחזרה לעבודה
אני סטודנטית וככל הנראה יהיו זמנים ארוכים שבהם לא אוכל להניק את הקטנה ,שתצא לאוויר העולם בסוף ינואר בעזרת השם, אז אם תוכלי ליעץ לי בקשר לכמה סוגיות בעיתיות שכתבתי שם זה יוכל לעזור לי מאוד... המון תודה.
אני סטודנטית וככל הנראה יהיו זמנים ארוכים שבהם לא אוכל להניק את הקטנה ,שתצא לאוויר העולם בסוף ינואר בעזרת השם, אז אם תוכלי ליעץ לי בקשר לכמה סוגיות בעיתיות שכתבתי שם זה יוכל לעזור לי מאוד... המון תודה.
-
עדי יותם
שלום עדי ,כתבתי כמה שאלות בדף יועצות הנקה ,הודה לך אם תוכלי להתבונן שם אשמח לשמוע מנסינך המון תודה וכמוון תודה על תשובתך הקודמת ( בדף ההנקה וחזרה לעבודה )
-
עדי יותם
הי עדי רק רציתי לעדכן שכרגע הדף יועצות הנקה חזר לפעול ,זה כבר לא בג'יבריש,תודה
-
עדי יותם
עדי קראתי את תשובתך, תודה רבה
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2008, 12:35