היי עפרה, זאת שוב אני:)
לפני חודשיים צבעתי את שיערי בחינה ואני בקושי רואה שורשים חדשים (צבע שיערי המקורי הוא חום כהה)
וזה ממש נראה כאילו אין צמיחה והתארכות בריאה של השיער
כאילו הוא תקוע...
אני לא רוצה לקחת שוב ברזל (במידה ועדיין יש קצת חוסר) כי הבנתי שלא בריא לצרוך יותר מ3 חודשים פעם בשנה. זה נכון?
הקטע הוא שכשהייתי קטנה השיער שלי היה חלק בריא ומבריק (אם כי מטבעו הוא דק ועדין)
ועכשיו הוא פשוט "שינה את פרצופו" לגמרי והוא דק,חלש יבש וחסר חיים- לא משנה כמה אני מטפחת אותו
בגלל זה אני חושדת שחסר לי משהו בסיסי שאני לא מודעת אליו.. איך זה יכול להיות שפשוט אופי השיער משתנה?
אני ממש מתוסכלת כשאני רואה תמונות כשהייתי קטנה=/
בקיצור העניין הזה ממש מטריד אותי (כמו שבטח שמת לב) ואני לא יודעת איך לשפר את המצב (כמו שאמרתי- נוטלת תוסף רוטס HR כבר איזה חודש)
יש לך רעיון מה חסר לי בגוף?
ולעניין אחר-
טוב אחרי תסכול גדול מהרבה מוצרים
אני חייבת לדווח על שלושה מוצרים טבעיים שבאמת גורמים לי להרגיש טוב
- סבון שמן זית- לבנדר של חברה ישראלית (מי שתרצה את שם החברה שתשאיר פה את המייל אני אשלח לה)
השתמשתי לתקופה של כמה ימים בסבון שהוא לא לגמרי טבעי, אבל כרגע אני משתמשת בסבון טבעי- עם ריח טבעי וצבע טבעי
ואני מרגישה שיפור ניכר בפניי- שהיו מחוצ'קנים ומתקלפים
ועכשיו הם פשוט חזרו למצבם החלק והרך
- עוד דבר שניסיתי ואני די מרוצה ממנו- שמפו אובליפיכה טבעי (שוב, מי שתרצה לדעת את שם החברה שתשאיר מייל)
ללא sls וללא פרבנים
משאיר את השיער רך ומבריק (אפילו יחסית לשיער חסר החיים שלי...)
עם ריח לימוני משגע (על האריזה כתוב שהחומר שנותן את הריח הוא שמן תה ירוק... אבל נו מה זה משנה? העיקר הוא משאיר ריח מרענן וכיף לחפוף איתו
מכיל אובליפיכה (שלפי מה שהבנתי- בריא מאד לטיפול בשיער ובעור)
הנה פירוט:
שמן אובליפיחה- Sea Buckthorn Oil
שמן האובליפיחה מכיל ריכוז גבוה של ויטמין E ונגזרותיו, ויטמין A ונגזרותיו, ויטמין C וחומצות פרי, ויטמין K, ויטמיני B, קרטנואידים-Carotenoids, ביופלבנואידים-Bioflavonoids, חומצות אמינו-Amino acids חומצות שומן חיוניות-Essential fatty acids, סוכרים אלכוהולים-Sugar alcohol
זהו אחד השמניים היעילים ביותר בשיקום שיער פגום ובשמירה על חיוניות ובריאות השיער.
בנוסף לאובליפיכה מכיל עוד כמה מרכיבים (הנה הפירוט עליהם כפי שהחברה מפרטת באתר שלה)
שמן עץ התה- Tea Tree Oil
שמן אנטיספטי, בעל ריח אופייני דומיננטי, אשר נחקר רבות בעשור האחרון, על ידי אנשי מדע אשר פרסמו מאמרים רבים אודות יעילותו ובטיחותו. ריכוז השמן במוצר הינו בהתאם למומלץ במחקרים.
מסייע במצבים של קשקשת.
שמן רוזמרין- Rosemary Oil
שמן ידוע ברפואה העממית כחומר אשר ריחו החזק דוחה כינים, בנוסף הוא שומר על בריאות השיער במיוחד שיער דליל וחלש.
ג'ל אלוורה- Aloe Vera Gel
מרגיע גירוד, אדמומיות, בעל אפקט אנטי דלקתי.
מלחים ומינרלים מים המלח- Sea Salts Dead
מלחים מינרלים ויסודות קורט ממי ים המלח, חיוניים מאוד לשמירה על בריאות השיער
וחשובים במיוחד לשיער צבוע, יבש ומתפצל.
בקיצור יחסית לכל שמפו טבעי שניסיתי את מאד מרוצה מההשפעה שלו על השיער ומהריח כמובן- אני פשוט מתה על ריח של לימון/ הדרים וכיוצא בזה...)
- משחה טיפולית על בסיס צמח הפוליגונום של חברה ישראלית שמיועד לעור נעורים בעייתי
מניחים נקודתית על הפצעים בלילה.
אני באמת הופתעתי לטובה כי בבוקר קמתי עם פצעים הרבה יותר קטנים ממה שזכרתי אותה כשהלכתי לישון
ולאט לאט העור התרפא וחזר להיות חלק ונעים
וזהו...
רק רציתי שעוד בנות ידעו על נסיונות מוצלחים...