ברוכים הבאים
את סיפור הלידה של בתי תוכלו לקרוא כאן: לידת בית בלילה חורפי
על מעלליה של פוצ' נטולת החיתולים תוכלו לקרוא בבלוג שלי: פשש פשש פשש בלוג בלי חיתולים
על ניסיונותי הצנועים להשתפר באמהות תוכלו לקרוא ב{{}}בלוג לגדל ילדים בלי ויכוחים
המלצה חשובה!
קרובת משפחתי ס' היא קונדיטורית מצוינת ומציעה גם קייטרינג לאירועים קטנים ובישול בביתכם.
היא ממש אלופה ומומחית גם בעוגות שחיתות וגם בעוגות ועוגיות מקמח מלא ושאר המרכיבים הבריאים יותר.
המשפחה גרה בראשון לציון, אבל ניידת ביותר ומגיעה גם לתל אביב פעמיים בשבוע לפחות.
לאפשרויות ומחירים: [email protected].
עמודים שאני אוהבת במיוחד:
בחן את עצמך
מקצוענים בלי תעודות
מדור לידת בית (האוויר שלי בזמן ההריון)
שאלות בישול ומתכונים
אמאל'ה פיפי בלוג נטול חיתול
מהי הכלה
בזכות כל אלה ואחרים, גם אני חושבת ש אתר באופן טבעי שווה תשלום
ברכות ואיחולים
וואו, איזה כבוד, לעשות סיפתח לדף הבית,
נכנסתי להגיד תודה @}
ולאחל את כל הטוב שבעולם..........
בוחרת באהבה (2008-02-11T21:04:04):
אכן לזה התכוונתי
הסיפור שלך נגע בי מאוד וגם לימד, בהסתכלות הפשוטה הבריאה והנעימה שבו
אפילו בקשתי מבעלי לקרוא את זה
שיהיה לכם הרבה טוב
מאמא מאוהבת (2008-02-26T19:17:32):
ברכות על פתיחת דף בית אישי @
מאחלת לך גלישה מהנה
חיתולים רב פעמיים
לובה ב (2008-02-20T10:06:23):
היי. אמא שלך נחמדה מאוד. שמחתי שיכולתי לעזור לך ושאני גרה במקום נכון . תודה על מה שאת רוצה לעשות בשבילי. נורא ריגש אותי שאמא קונה בשבילך, כי זה מעיד על קשר נפלא בינכן. אשמח לעזור לך בהמשך. לובה
מאמא מאוהבת (2008-03-02T06:28:45):
איזה כיף לשמוע
באילו כיסויים את משתמשת - pul או פליז?
ואם את צריכה עוד עזרה במשהו - מוזמנת, כרגיל! @
<אני ממש, אבל ממש, לא רואה בזה "הצקות" אני נהנית לעזור במה שאני יכולה >
שיהיה שבוע נהדר!
גילית ט (2008-03-02T11:43:10):
איזה חיתולי טטרה השתמשת? הספיק? כמה שוקל ילדך?
אני מחכה ל 2.5 קילו להתחיל עם שלי כי כרגע הכל נוזל ומחליפים את כל הסט
לנו יש למכירה 3 כיסויי ריקי מידה M חדשים
ו 1 כיסוי טוטסבוטס תותים מידה 2 משומש לעיתים רחוקות
מעונינת???
גילית ט (2008-03-02T19:31:46):
כמו שאמרתי אני מחכה ל 2.5 קילו כי מתחת מעבר לקיפולים שיש לי נסיון רב איתם הכיסויים לא סוגרים מספיק טוב , אך עוד קצת... אני לא מגיע לשילב בימים מטורפים אלה אך בקרוב תודה
גילית ט (2008-03-02T19:33:36):
לנו יש מלא טוטס בוטס אך השתמשנו בכיסויי מאזר איס משני הסוגים או נאטורל בייבי, גם טוטס בוטס אך פחות אהבתי יותר היה לי נוח עם מאזר איס סוגר טוב על הגפרורים של ילדי, הסקוטס אהוב על בעלי והתיקתק עלי...
גילית ט (2008-03-02T19:39:03):
רובינא זה החיתול החיצוני הכי יפה שיש !!! אך אני מכורה לטוסבוסבוטס כבר שנתיים וחודשיים מהילד הראשון מהלידה נולד 2.430 ירד עד 2.220 אך גדל והיום גוליבר
והקטן פג נולד 1.876 וירד ל 1716 ועכשיו גדל לאט ובזהירות
הדבקתי בהתמכרות את מאמא מאוהבת והיא כותבת על זה בלי סוף
גילית ט (2008-03-02T19:42:50):
2 כיסויי פליז הצעתי לך ראשונה אך לא חזרתי לך והם נמכרו לכן היה לי על המצפון ושוב הצעתי את מה שיצא למכירה אחרי ספירת המלאי...
גילית ט (2008-03-02T21:34:40):
עוד משהו... ב 5 קילו את יכולה להשתמש כבר בטוטסבוטס מידה 2, יש כאלה שמדלגים על 1 ומקפלים את 2 למידה 1 שזה יהיה אקטואלי תתקשרי אלי ואני הסביר לך איך אך כיסוי עדיין לפי מידה למיטב זיכרוני
גילית ט (2008-03-03T19:40:59):
אצלי כולם פלאפל ואת הבמבוזול מכרתי למאמא , חוצמזה כנסי לדף של ניצן מא ותקראי בראש הדף עוד על החברה
כל כיסויי טוטסבוטס מכרתי ונשארתי רק עם מאזר איס שנסגרים לדעתי יותר טוב על טוטס בוטס,וגם נאטורל בייבי
איפה את גרה?
יקר?? בילד השני חינם, הכי זול טטרה אך לא מספיק סופג לילד יותר גדול שמשתין יותר, כמו שרשמתי אפשר לקפוץ ישר למידה 2, נפוח אך סופג זה טוטסבוטס
או כל חיתול שמכסה מס קילוגרמים רב כמו ONESIZE , בעיני שווה כל שקל, אצלנו לקחנו חלק מהכסף שקבלנו מתנה ללידה והשקענו באמת במה שאנחנו צריכים ואוהבים, מאשר עוד צעצוע התפתחותי שיתקע באמצע הסלון, אך הבחירה שלך, יש פה מלא דפים בנושא
מאמא מאוהבת (2008-03-03T20:54:23):
השתמשתי בכיסויי PUL, והם היו מעולים ממש וגם נעימים יחסית לפוליאסטר. פליז עשוי מפוליאסטר... pul עשוי מפוליאריטן. את מבלבלת אותי בכוונה?
גם אני הייתי ספקנית בנוגע לכיסויי פליז, גם בגלל שהם ידועים כמחלחלי מים וגם בגלל החימום שלהם. הכיסוי הרי מעל החיתול, אז לא נראה לי שהוא מחמם. אם כבר, פליז הרבה יותר נושם מ- pul, אז הוא מאפשר זרימת אוויר טובה יותר. לעניות דעתי
בינתיים הקמפיין שלך מצליח מתי, מתי מישהו יחליט להעניק לי איזו עמלה? היצרן, היבואן?
ואמא שלי קנתה לנו במתנה חיתול במבוזל וגילתה שהוא לא מתייבש! סחתיין על אימך! לגבי זמן ייבוש - אכן מתייבש לאט. אבל יומיים? איפה זה תלוי? אני תולה עכשיו בחוץ (עוד אחד מיתרונות המעבר מעיר למושב!) אז עם הרוח זה מתייבש תוך יום. ואם יש שמש אז בחצי יום.
לשם השוואה, חברה שלי שקנתה חיתולי במבוק של "בלה בוטומס" סיפרה לי שזמן הייבוש שלהם בחורף פשוט בלתי אפשרי והוא פי שתיים לפחות מבמבוזלים! בגלל שהחיתולים שלה תפורים בלי הלשונית כמו של טוטס בוטס, אלא כמה וכמה שכבות בד תפורות יחד.
אז עוד אחד מהיתרונות של טוטס הוא הרעיון של הבוסטר התפור שמאפשר ייבוש מהיר יותר.
היא קנתה שניים, וחשבה שאולי את השני שווה להחליף בפלאפל במבוזלים הם הסוג המועדף עלי.
אבל הוא נראה לה נפוח וגדול מאוד. מה דעתך? מסכימה עם אימך.
זה מציק לתינוקות? מסורבל? לא מציק. מסורבל? לא נראה לי. הוא מאוד נפוח. אבל סופג מצויין, לא מתקשה בכלל בכביסה ומתייבש מהר. מתי זמן ייבוש קצר הוא יתרון? בחורף. שהולך להיגמר בקרוב.
אני מעולם לא ראיתי אותם בעיני, רק באתרים, אז קשה לי לייעץ לה. את מוזמנת לבקר אותנו בכיף גדול @} ואני אראה לך את כל הסוגים והצבעים והסגירות. אנחנו ליד קריית מלאכי. איפה את גרה?
מוזמנת ביותר להמשיך לשאול, לכתוב, להתקשר וכו'
מאמא מאוהבת (2008-03-04T14:21:05):
תל-אביבית את, אה?
כשגרנו בקריית אונו היינו יותר קרובות אחת לשניה
אם נחליט לעשות גיחה לעיר הגדולה אז אהיה איתך בקשר ואולי נארגן מפגשון
את מוזמנת לשלוח לי את הטלפון שלך @}
מאמא מאוהבת (2008-03-04T20:16:58):
חשבתי שזכרתי שפעם היית בקריית אונו (אבל הנחתי שזה הפרולקטין שעושה שמות בזיכרון שלי...).
את כנראה לא מעריכה את עצמך מספיק
רשמתי לי את טלפונך ומקווה שייצא לי להשתמש בו. אני תוהה איך אפנה אליך כשתעני או אם בעלך יענה - זה יהיה עוד יותר מצחיק - "שלום, קלמנטינה נמצאת?" אז הוא בטוח יחשוב שבאופנים פסיכים עם תעודות
מאמא מאוהבת (2008-03-05T21:56:04):
טוב, אם לא הבנת את הרמז הדק שהיה חבוי במה שכתבתי, אז אכתוב את זה גלוי - יעזור לי אם תגידי גם איך קוראים לך
או אם בעלך יענה כשכתבתי את זה, עלתה לי המחשבה שלא בטוח שאתם נשואים... לא יודעת למה הוא לא נעלב, נכון? או את
האם את גרה במקרה באזור של בית ציוני אמריקה? בעלי מגיע לשם ואולי אוכל לארגן לך משהו.
מאמא מאוהבת (2008-03-10T23:05:02):
הי,
החבילה מוכנה וארוזה ונמסרה לגולן (בעלי שיחיה ). תהיי איתו בקשר מחר כדי לתאם את המסירה, בסדר?
שמתי לך גם משהו קטן (שזה לא חיתולים) - בשבילכן ממני @}
לילה טוב!
מאמא מאוהבת (2008-03-11T08:55:34):
הנה אני מנצלת את שנתם של בני המשפחה כדי... לתלות כביסה. חיתולים למחר, אלא מה
מאמא מאוהבת (2008-03-11T20:30:15):
נו, נו, נו?
איך הם? @
מאמא מאוהבת (2008-03-11T21:32:20):
תודה רבה על העוגיות המדהימות!!!! וואו!
<רוצה מתכון, בבקשה >
מקווה שהחיתולים ישתוו לעוגיות שלך
מאמא מאוהבת (2008-03-13T16:20:33):
הי,
אשמח לדבר איתך טלפונית - לא אוהבת להקליד עם יד 1 וכמעט ולא קורה שיש לי 2
לגבי הטיפול הכביסתי - כתבתי בראש דף בית שלי מה אני עושה - את מוזמנת להציץ ואם יש עוד שאלות - בכיף @}
מאמא מאוהבת (2008-03-13T21:49:43):
חושבת שקשה לי בלי לראות את בת השיח שלי
לשלוח לך תמונה שלי?
מתישהו אנחנו נצליח לתקשר, זה בטוח
מאמא מאוהבת (2008-03-20T14:16:45):
הי
בעלי לא נסע השבוע תל אביבה, אז הרווחת עוד שבוע
אני מומרת! מאוד שימח אותי לקרוא! אני חושבת שחשוב לנסות כמה וכמה סוגים כדי לדעת למה הכי מתחברים. אז איזה סוג הכי אהבתם?
עכשיו אני גם חומדת כיסוי פליז, שבמפתיע באמת מוצלח יותר מכיסויי הפול שלי (שגם הם ממש בסדר גמור, כמובן). מדהים, אה? כשאני מראה לאנשים את הכיסוי פליז, שואלים אותי איך בדיוק פליז עוצר נוזלים ואני עונה שאני לא יודעת וגם לא איכפת לי, כל עוד הוא עושה את העבודה
הידד לסקוטים! אכן אכן!
(אגב, גיסתי סקוטית, והיא היתה מאוד משועשעת למשמע שם החברה. מתברר שטוט זה תינוק בסקוטלנד. את יכולה לנחש לבד מה זה בוט...)
מעולה אני שמעתי על כל מיני חברות שאוהבות להכניס את ה"בוטום" לשם שלהן. למשל, בלה בוטומס, קוטון בוטומס וכו'. שיבושם להן @}
מאמא מאוהבת (2008-03-20T14:22:35):
וכמובן פסי הפליז יפהפיים!! איפה מצאת כזה בד יפה?
שמיכת פליז יפיפיה שמצאתי בסופר
מאמא מאוהבת (2008-03-20T17:27:38):
שהמרדף הזה אחר החיתול המושלם לפעמים קצת מייגע ומביך אותי זה לא חייב להיות מרדף. אולי מסע ניסוי ותהיה
את יודעת, לפני שבוע ישבתי עם אחד מחברי הרווקים ואמרתי משהו כמו "אתה יודע, הפסקתי להשתמש בחיתולי בד". האם התכוונת, במקרה, שהפסקת להשתמש בחיתולים חד-פעמיים?...
מה לעשות, יש דברים שמעניינים רק אמהות. נכון
מאמא מאוהבת (2008-03-23T21:10:58):
לא, וזה בדיוק העניין - התכוונתי לחיתולי טטרה להבדיל מחיתולי שכלול. ניואנס קצת דק, לא?
זה חתיכת ניואנס לקח לי זמן להבין אפילו אחרי ההסבר שלך <מה שמעיד על מצב רעוע של התאים האפורים שלי >
מנשאים
הי,
נראה לי שמגיל חודש אפשר לשאת על הגב. אני לא התנסיתי בזה אישית, בגיל הזה נשאתי על הבטן. אני חושבת ש-ליאת טאוב נושאת את הקטנצ'יק שלה על הגב במנשא שתפרתי לה. תשאלי אותה.
טרה רוסה (2008-02-24T14:58:21):
הי - יש לי עדכון
הלכתי היום כמה שעות עם הבת שבוע וחצי שלי על הגב, והכל היה סבבה. לקח לי כמה נסיונות לקשור אותה, אבל ברגע שהיא הייתה על הגב היא ישנה כל זמן שעבדתי בגינה, בישלתי, וישבתי מול המחשב.
לילה טוב (2008-03-01T20:01:34):
הי קלמנטינה
יש לך שם מקסים...
באיזה צבע המנשא?
האם תוכלי לסמס לי את הטלפון שלך?
עברתי דירה ואין לי אינטרנט...0544993634
ילדת טבע (2008-03-10T12:50:31):
אני מוכרת בעיקר בגלל חוסר כימיה ביני לבין המנשא, אני רגילה ליאמו וכנראה שנרכוש עוד אחד (כדי לקחת גם את הקטן וגם את הגדולה). הפצפון שלנו כבר גוליבר קטן וכבר ננשא ביאמו בנשיאה קדמית (לפעמים גם אחורית) כך שאני לא מרגישה צורך ממשי בכל הרצועות והקשירות. עם זאת יש מגוון תנוחות שאין ביאמו אבל יש לי עוד כמה מנשאים לגיוון התנוחות. רכשתי אותו בעיקר כדי שיעזור לי לשאת אותו על הגב מגיל שבועיים, בפועל הוא הסכים להיות שם פעמיים והעדיף תנוחות עירסול (עד היום) אז אילתרתי עם לונגי תנוחת עירסול על הגב וחסל. מאז המקדם שוכב לו בפינה עצוב וזנוח. בטח יש מישהו שיתן לו מקום של כבוד רב יותר. אה, כן, וגם כל הרצועות האלו מפריעות לתרגול הקשב, עד שפרמת את כולן הילד כבר עשה לך על החולצה וזהו... אנחנו בלי חיתולים. הגדולה דווקא אהבה אותו אבל זו עדיין לא סיבה, לה יש יאמו ורגליים.
ילדת טבע (2008-03-10T12:50:52):
נ.ב אם תרצי לקנות זה ממש יד שניה כחדש אצלנו.
הקוסמת מארץ עוץ (2008-03-12T19:21:14):
תודה
טרם הגיע אבל אני אופטימית...
שיחות ועצות
אלמונית על מונית (2008-03-09T11:15:59):
הי קלמנטינה,
אשמח להצטרף לפעילות למען פחי מיחזור בתל אביב
:O)
האימייל שלי:
levana 3@yahoo.com
גילית ט (2008-03-13T16:54:13):
תודה על העיצות, מרגישה שצריך למצוא משהו...כדאי להשלים עם קבלתו לעולם , שמות, הכול רלוונטי, צריך הסכמה של בעלי שיותר בררן ממני
סוסת פרא (2008-04-10T18:15:45):
הי קלמנטינה, שלחתי לך מייל. בבקשה בדקי אם קיבלת, ועדכני אותי.
ניצן אמ (2008-04-16T19:32:19):
סתם אין לי כח שזה יצא כאילו וכחני. אז אני עונה לך אישית.
בעקרון אין שום סתירה בין מה שאמרת ובין מה שאני אמרתי.
באופן אישי ברור לי לגמרי שאם אני אתן לה פסטה היא "תאהב" את זה. היא מתוכנתת כמו כולנו להעדיף אנרגיה זמינה על פני תזונה מלאה. (למה רק פסטה? מה עם שוקולד?) זאת כי בעולם לא מתועש יש תקופות (נגיד בארצות קרות) שאין ברירה לאורך זמן, אז צריך לשרוד איכשהו. פסטה לבנה זה יותר גרוע כי יש שם כימיקל שנקשר לרצפטורים של סרוטונין במוח ויוצר תלות פיזית ומצריך תקופת גמילה ואי חשיפה כדי להתנקות.
אני בטוחה גם שהיא תתמכר לסוכר לבן אם אחשוף אותה לזה, אז גם לזה אני לא חושפת.
בחירתי האישית.
בהנתן המידע שכל אחד יחליט לעצמו (זה כולל אותה, אגב. בינתיים זה שאני אומרת לה שמשהו הוא לא מזין, מספיק לה כדי לא לאכול אותו.)
אמא ל'ה (2008-04-17T13:51:13):
תודה על מה שכתבת אצלי @}
ר ו ב י נ א (2008-04-24T09:35:14):
איזה כיף לשמוע שאת תופרת ! אבל תיזהרי - ככה אני התחלתי עם החיתולים... רגע אחד את תופרת לתינוקי שלך משהו ורגע אחרי את בשינוי קריירה מהפכני
שי (2008-04-29T16:12:38):
היי קלמנטינה
אני עושה כתבה לעיתון 'מקור ראשון' על אנשים בלי טלוויזיה, וראיתי שכתבת בעניין בעמוד 'לגדל ילדים בלי טלוויזיה', אני אשמח לדבר איתך לצורך הכתבה. אני נמצא בטלפון 054-6909079
רונ צ'ה (2008-05-15T17:39:05):
תודה על ההתעניינות:-)
סוחבים (שבוע 38) למרות שבהחלט אפשר להזיז את העניינים מבחינתי... מחר פגישה עם מיכל, נראה מה קורה עם הגברת החמודה.
בנתיים השקעתי את עצמי בעבודה כדי להעביר את הזמן, אבל התוצאה הישירה היא מיעוט דרסטי של זמן פנוי.... עדין מקווה להוציא אל הפועל את הקפה הזה:-)
קרוטונית מהמרק הגדול (2008-05-19T20:36:06):
תודה רבה על הטרמפ! הקטנה שלך מתוקה משו-משו.
אמא ל'ה (2008-05-19T21:51:19):
ככה סתם שולחת לך חיבוק
חפצים ואנשים
עדי ל (2008-03-01T08:41:35):
אהלן..
התרצי להציץ, בתחילת השבוע (לאחר מכן הבגדים יסעו מכאן..) בשקית עם בגדי תנוקות?
את מוזמנת.. ואל תשכחי לבוא עם נור
לי לו (2008-03-09T07:04:00):
שלום קלמנטינה
האם הקאפ אקטואלי?
איזה שם נעים וטעים...
לי לו (2008-03-09T22:02:24):
משומש - לא רלוונטי, תודה.
אני שכנה של מאמא מאוהבת.
הקוסמת מארץ עוץ (2008-03-24T21:30:11):
קיבלתי סופסופ
מקסים!!!
תודה...@
חוט השני (2008-05-23T01:39:24):
ה עוגיה (2008-05-25T18:31:21):
יש לי מנשאים להשאלה בגמ"ח. יכול להיות גם לתקופה ארוכה מאווווווד (או מסירה אם יש צורך).
קובבה, וולאבי, בד ארוך, מה תרצי בשבילה? אני בדפבית או כאן
טרה רוסה (2008-05-26T12:49:35):
יש לי בד ארוך למסירה. אחד צר יחסית ודיי חדש, השני מאוד רחב ומשומש, אבל עדיין טוב.
חוט השני (2008-05-27T00:48:47):
יש לי וואלבי למסירה
טלי ופיצקה
אם תספיקי לראות את זה,תתקשרי אלי-054-7747711