איך להמשיך את האתר מכאן
איך להמשיך את האתר מכאן
אישה במסע, את לגמרי מתבלבלת. את נוהגת בגסות רוח קיצונית. האתר הזה הוא פרטי, ובעליו לא שאל אותך איך לנהל אותו. את מביעה את דעותייך בהתנסחות גסה ופולשנית במרחב שהוא ממש לא עניינך. לא עניינך איך מנוהל האתר, לא עניינך איך מממנים אותו, לא עניינך איך מבקשים בעבורו כסף.
אם היית נותנת הצעות בנעימות, ניחא. רני לא ביקש הצעות, אבל אם הן ניתנות בצורה לא פולשנית, יפה.
זהו אתר עם בעלים פרטיים וככזה ראוי שבעליו יחליט איך לנהל את מימונו--בוודאי כשמדובר באתר שאין מרוויחים ממנו.
בנוסף, את בחרת להשתמש באתר הזה באופן נרחב ביותר (תוך כתיבה רבה מאוד, פתיחת דף בית אישי, בקשות עזרה, לעתים ממש השתלטות על דיונים והפיכתם לעיסוק בך) כל זאת תוך שידעת איך האתר ממומן. אך את בוחרת לא לשלם. שוב: את יודעת שהאתר ממומן מתשלומי משתתפים, ואת בוחרת להשתמש דווקא באתר המסוים הזה, אבל לא לשלם.
זה כלשעצמו סוג של גסות ונצלנות.
אבל להעביר ביקורת בוטה ולשכנע גם אחרים לא להשתתף במימון זה כבר נבזי.
ומה שמדהים הוא שרני כתב פה באופן כל כך עדין ואנושי, וזאת תגובתך.
אם היית נותנת הצעות בנעימות, ניחא. רני לא ביקש הצעות, אבל אם הן ניתנות בצורה לא פולשנית, יפה.
זהו אתר עם בעלים פרטיים וככזה ראוי שבעליו יחליט איך לנהל את מימונו--בוודאי כשמדובר באתר שאין מרוויחים ממנו.
בנוסף, את בחרת להשתמש באתר הזה באופן נרחב ביותר (תוך כתיבה רבה מאוד, פתיחת דף בית אישי, בקשות עזרה, לעתים ממש השתלטות על דיונים והפיכתם לעיסוק בך) כל זאת תוך שידעת איך האתר ממומן. אך את בוחרת לא לשלם. שוב: את יודעת שהאתר ממומן מתשלומי משתתפים, ואת בוחרת להשתמש דווקא באתר המסוים הזה, אבל לא לשלם.
זה כלשעצמו סוג של גסות ונצלנות.
אבל להעביר ביקורת בוטה ולשכנע גם אחרים לא להשתתף במימון זה כבר נבזי.
ומה שמדהים הוא שרני כתב פה באופן כל כך עדין ואנושי, וזאת תגובתך.
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*
איך להמשיך את האתר מכאן
העברתי לא מזמן תשלום די גדול. השאלה היא אם זה מעשי (לא מכירה את המספרים). אם זה יכול להספיק להחזיק את האתר. או שצריך למצוא דרך אחרת.
-
- הצטרפות: 15 יוני 2001, 01:21
- דף אישי: הדף האישי של רני_כשר*
איך להמשיך את האתר מכאן
סאלי, תרומתך התקבלה בברכה גדולה. כל תרומה, קטנה כגדולה, משמעותית לאחזקת האתר.
אנו ממשיכים כרגיל.
עם תגובות כאלו חמות ממשתתפי האתר (המשלמים והלא-משלמים), לא נראה לי סביר שמשהו יגרום לנו להפסיק את האתר. וגם אם לא יהיה כסף - נמצא דרך אחרת להמשיך אותו.
בינתיים, נמשיך באתר ללא פרסומות ועם קהילה מדהימה שיוצרת אותו, ונמשיך להיות כאי של שפיות בתוך ים הצרכנות שמסביבנו.
שבת שלום, רני.
אנו ממשיכים כרגיל.
עם תגובות כאלו חמות ממשתתפי האתר (המשלמים והלא-משלמים), לא נראה לי סביר שמשהו יגרום לנו להפסיק את האתר. וגם אם לא יהיה כסף - נמצא דרך אחרת להמשיך אותו.
בינתיים, נמשיך באתר ללא פרסומות ועם קהילה מדהימה שיוצרת אותו, ונמשיך להיות כאי של שפיות בתוך ים הצרכנות שמסביבנו.
שבת שלום, רני.
איך להמשיך את האתר מכאן
אי של שפיות בתוך ים הצרכנות שמסביבנו
א-מן!
א-מן!
איך להמשיך את האתר מכאן
אישה במסע, אפשר קישורים לפורומים החינמים שדיברת עליהם? או שמותיהם? אני סקרנית תודה!
-
- הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55
איך להמשיך את האתר מכאן
איזה פורומים בדיוק? יש את פורום הורות טבעית בתפוז, שבו גיליתי את חשיבות של נעליים יחפניות, יש את פורום אוטיזם בתפוז, שהוא גם כן יקר מאוד לליבי, היה את פורום פמיניזם בתפוז <הוא עדיין קיים, אך בעקבות שינויי ההנהלה אופי הפורום השתנה מאוד, ולא לטובה> יש את פורום מוותרים על ברית מילה, ופורום נשים ללא ילדים, יש את פורום שמנות ויפות, ויש עוד כל מיני פורומים שהייתי בהם פעם ואני כבר לא נמצאת בהם. אף אחד מהם לא מחליף את באופן, אבל בכל אחד מהם יש איזשהי נכונות לבחירות לא קונבנציאונליות, או ליתר דיוק, את אותה תכונת אופי שמאפשרת לאנשים לבחור בחירות לא קונבנציאונליות ולהיות פורצי דרך. זה מהמבחר בעברית. באנגלית בכלל יש עולם שלם, וברוסית יש עולם אחר, שונה באופיו.
היו עוד פורומים בפלטפורמות אחרות, אבל אני כבר לא זוכרת את השמות שלהם, כי כבר די הרבה זמן אני נמצאת בשתי פטפורמות עיקריות - באופן ותפוז <בעברית>
היו עוד פורומים בפלטפורמות אחרות, אבל אני כבר לא זוכרת את השמות שלהם, כי כבר די הרבה זמן אני נמצאת בשתי פטפורמות עיקריות - באופן ותפוז <בעברית>
-
- הצטרפות: 10 אוקטובר 2012, 21:28
- דף אישי: הדף האישי של תפילה_לאם
איך להמשיך את האתר מכאן
לפני כמה שבועות ניסיתי לשלם בכרטיס אשראי וקיבלתי את ההודעה הזאת:
"לא ניתן להשתמש בכרטיס שהזנת עבור תשלום זה. הזן מספר כרטיס אשראי או כרטיס חיוב אחר."
לקח לי עוד כמה שבועות עד שניסיתי שוב, בעיקר בזכות פתיחת הדף הזה. (מתברר שבחודש שמיני יש משמעות קריטית להימצאות המחשב וכרטיס האשראי בשתי קומות נפרדות.)
ושוב קיבלתי את ההודעה הזאת.
מישהו יודע מה אפשר לעשות? או שפשוט לשלוח צ'ק בדואר הישן והטוב?
"לא ניתן להשתמש בכרטיס שהזנת עבור תשלום זה. הזן מספר כרטיס אשראי או כרטיס חיוב אחר."
לקח לי עוד כמה שבועות עד שניסיתי שוב, בעיקר בזכות פתיחת הדף הזה. (מתברר שבחודש שמיני יש משמעות קריטית להימצאות המחשב וכרטיס האשראי בשתי קומות נפרדות.)
ושוב קיבלתי את ההודעה הזאת.
מישהו יודע מה אפשר לעשות? או שפשוט לשלוח צ'ק בדואר הישן והטוב?
איך להמשיך את האתר מכאן
תפילה, לפי הכרטיסים המפורטים שם הסקתי שאפשר להשתמש רק בכרטיסים בינלאומיים,
לי יש כרטיס אחר (ישראקארד, תקף רק בישראל) וגם אני לא יכולתי לשלם אתו.
לכן החלטתי לשלוח צ'ק, אולי גם במקרה שלך זה המצב?
לי יש כרטיס אחר (ישראקארד, תקף רק בישראל) וגם אני לא יכולתי לשלם אתו.
לכן החלטתי לשלוח צ'ק, אולי גם במקרה שלך זה המצב?
-
איך להמשיך את האתר מכאן
וואלה. טוב, אשלח בדואר.
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*
איך להמשיך את האתר מכאן
לא נראה לי סביר שמשהו יגרום לנו להפסיק את האתר
תודה רני על המילים החמות ועל השינוי שאתה יוצר בעולמנו הקט
תודה רני על המילים החמות ועל השינוי שאתה יוצר בעולמנו הקט
איך להמשיך את האתר מכאן
אישה במסע, כתבת כל פורומים חינמים שמעודדים דיונים עמוקים ושאפשר לעורר דיון ישן. כל מה שכתבת עכשיו זה על תפוז...
אני אחפש פלטפורמה שתאפשר דיונים ארוכים, על פני שנים, והחייאה של דיונים קודמים. כבר נתקלתי בכמה וכמה פורומים כאלו, והן בהחלט עודדו דיונים עמוקים.
אני אחפש פלטפורמה שתאפשר דיונים ארוכים, על פני שנים, והחייאה של דיונים קודמים. כבר נתקלתי בכמה וכמה פורומים כאלו, והן בהחלט עודדו דיונים עמוקים.
איך להמשיך את האתר מכאן
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
מי שמציע לממן את האתר הזה מפרסומות כנראה לא מכיר את האתר הזה.
זה בערך כמו להציע לעשות יום עיון עם חסות של חברת סימילאק או פמפרס
לממן את האתר , האתר הזה , מפרסומות ? ? ?
זה הרי כמו להסכים שיאחסנו אצלך בבית את האשפה של כל הבניין תמורת כסף .
בהחלט עדיף מבחינתי לשלם ולשמור על נקיון .
מי שמציע לממן את האתר הזה מפרסומות כנראה לא מכיר את האתר הזה.
זה בערך כמו להציע לעשות יום עיון עם חסות של חברת סימילאק או פמפרס
לממן את האתר , האתר הזה , מפרסומות ? ? ?
זה הרי כמו להסכים שיאחסנו אצלך בבית את האשפה של כל הבניין תמורת כסף .
בהחלט עדיף מבחינתי לשלם ולשמור על נקיון .
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
איך להמשיך את האתר מכאן
אגב, סתם בשביל הקטע, אני רק באתי להזכיר משהו לגבי שאלת ה"אין לי כסף":
בזמנו, כשלחצו על רני כשר לציין איזה סכום - הוא ציין סכום של 8 ש"ח לחודש.
מה שאז הדהים אותי בצניעותו (לא חשבתי בכלל במונחים של סכומים כאלה).
אז שימו לב שאם אין לכם כסף אבל יש לכם כרטיס אשראי, אפשר לשלם לאתר סכומים כמו - 5 ש"ח, או 8 ש"ח, או 10 ש"ח. כרטיס אוטובוס עולה היום 6.90 ש"ח, לצורך השוואה.
אם אתם רוצים לשלוח מזומן - השטר הכי קטן הוא 20 ש"ח, וגם זה סכום שרוב האנשים יכולים להקדיש פעם בשנה לבאופן.
בזמנו, כשלחצו על רני כשר לציין איזה סכום - הוא ציין סכום של 8 ש"ח לחודש.
מה שאז הדהים אותי בצניעותו (לא חשבתי בכלל במונחים של סכומים כאלה).
אז שימו לב שאם אין לכם כסף אבל יש לכם כרטיס אשראי, אפשר לשלם לאתר סכומים כמו - 5 ש"ח, או 8 ש"ח, או 10 ש"ח. כרטיס אוטובוס עולה היום 6.90 ש"ח, לצורך השוואה.
אם אתם רוצים לשלוח מזומן - השטר הכי קטן הוא 20 ש"ח, וגם זה סכום שרוב האנשים יכולים להקדיש פעם בשנה לבאופן.
-
איך להמשיך את האתר מכאן
סוף סוף אפשר לתרום לאחזקת האתר בהוראת קבע חודשית או שנתית.
גשו לדף תרומה לאחזקת האתר ובחרו מהתפריט הנגלל את הסכום המבוקש (10 או 20 או 50 בחודש, 120 או 240 או 600 בשנה).
אשמח אם תוכלו גם להפיץ בפייסבוק (למרות שיש לי פייסבוק, אני עדיין לא מתורגל בו כראוי.
תודה.
יום עיון עם חסות של חברת סימילאק או פמפרס
מה שמזכיר לי שבקרוב יום עיון. תאריך סופי יגיע בהקדם, כנראה 22/5 אבל לא סגור סופית.
גשו לדף תרומה לאחזקת האתר ובחרו מהתפריט הנגלל את הסכום המבוקש (10 או 20 או 50 בחודש, 120 או 240 או 600 בשנה).
אשמח אם תוכלו גם להפיץ בפייסבוק (למרות שיש לי פייסבוק, אני עדיין לא מתורגל בו כראוי.
תודה.
יום עיון עם חסות של חברת סימילאק או פמפרס
מה שמזכיר לי שבקרוב יום עיון. תאריך סופי יגיע בהקדם, כנראה 22/5 אבל לא סגור סופית.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
איך להמשיך את האתר מכאן
לרני והמשפחה,למשפחת שפרון וליונת ומשפחתה,
הזדמנות להודות בכתב על האתר הנפלא והקהילה הזאת שיצרתם.
על ההשקעה המתמשכת לאורך שנים,בלי התחשבנות ועם כל-כך הרבה נתינה.
תודה,תודה,תודה.
והאתר הזה,ערכו לא יסולא בפז. פשוט כך.
עירית מ.
הזדמנות להודות בכתב על האתר הנפלא והקהילה הזאת שיצרתם.
על ההשקעה המתמשכת לאורך שנים,בלי התחשבנות ועם כל-כך הרבה נתינה.
תודה,תודה,תודה.
והאתר הזה,ערכו לא יסולא בפז. פשוט כך.
עירית מ.
-
איך להמשיך את האתר מכאן
אחרי שכשלתי מלשלם באשראי, שלחתי לפני כמה שבועות צ'ק בדואר.
איך אדע שהגיע?
איך אדע שהגיע?
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
- דף אישי: הדף האישי של יולי_קו
איך להמשיך את האתר מכאן
שוב תודה על האתר הנפלא הזה. תרמתי דרך פאי-פל, וההרגשה נהדרת.
-
איך להמשיך את האתר מכאן
תודה רבה יולי קו!