איך מוצאים עבודה לא משרדית בלי מקצוע
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
באתי כדי להיעזר בכם בסיעור מוחות.
איך מוצאים עבודה לא משרדית לטווח ארוך, כזו שאפשר לפרנס איתה משפחה, כאשר אין מקצוע מסודר? עבודה שתהיה מאתגרת, מעניינת, מגוונת.
אשמח לעזרתכם בסיעור מוחות לגבי מקצועות כאלה.
בינתיים חשבתי על-
הדרכת ספורט אתגרי
ליווי אישים ועבודות אבטחה למיניהם
משטרה/ מכבי אש
עבודות בגובה
הדרכת טיולים
אשמח גם לטיפים כיצד למצוא עבודה כזו.
באתי כדי להיעזר בכם בסיעור מוחות.
איך מוצאים עבודה לא משרדית לטווח ארוך, כזו שאפשר לפרנס איתה משפחה, כאשר אין מקצוע מסודר? עבודה שתהיה מאתגרת, מעניינת, מגוונת.
אשמח לעזרתכם בסיעור מוחות לגבי מקצועות כאלה.
בינתיים חשבתי על-
הדרכת ספורט אתגרי
ליווי אישים ועבודות אבטחה למיניהם
משטרה/ מכבי אש
עבודות בגובה
הדרכת טיולים
אשמח גם לטיפים כיצד למצוא עבודה כזו.
השאלה המרכזית היא מהם הכישורים שיש לך
גם להיות מאבטח זה מקצוע ויש לו דרישות מוקדמות..
גם להיות מאבטח זה מקצוע ויש לו דרישות מוקדמות..
-
נותן שירות מצויין
דובר אנגלית
כריזמטי, שוחררתי מהצבא עם הסמכה של רובאי 03 כך שרוב עבודות האבטחה אינן פתוחות בפני
יש לי ידע בימאות ובהדרכת צלילה אבל אלהמקצועות שקשה להתפרנס בהם כיוון שהם עונתיים
דובר אנגלית
כריזמטי, שוחררתי מהצבא עם הסמכה של רובאי 03 כך שרוב עבודות האבטחה אינן פתוחות בפני
יש לי ידע בימאות ובהדרכת צלילה אבל אלהמקצועות שקשה להתפרנס בהם כיוון שהם עונתיים
-
גננות ועיצוב גינות (של לקוחות עשירים..)
אבל למה בעצם לא תתחיל בעבודה במשרה חלקית ובמקביל תרכוש מקצוע מסודר? בייחוד אם אתה בתחילת הדרך וכבר יש לך משפחה.
בהצלחה!
אבל למה בעצם לא תתחיל בעבודה במשרה חלקית ובמקביל תרכוש מקצוע מסודר? בייחוד אם אתה בתחילת הדרך וכבר יש לך משפחה.
בהצלחה!
-
- הצטרפות: 11 ספטמבר 2012, 21:28
- דף אישי: הדף האישי של מוריה_הר*
תשמור על ראש פתוח, לא לכל עשייה ישנה הגדרה,לא תמיד צריך להתפרנס מעודה מרכזית אחת (למרות שפחות כאב ראש) ואתה נשמע מוכשר בתחומים רבים ויכול לעשות עבודות פיזיות, איזה כיף לך... אני הייתי מתה לעבוד בגננות\ חקלאות\ טיפול בחיות וכו' אתה יכול למצוא מלא סוגי עבודות בחקלאות וגננות וכל מה שקשור לאדמה באתר "הפורטל הישראלי לחקלאות טבע וסביבה"- מנסה להוסיף קישור:
http://www.israel.agrisupportonline.com ... mplate=tp1
יש גם הרבה עבודה יותר "עירונית" - הקמה של אירועים, עבודות סאונד (צריך ידע), עבודות גובה- נקיון בסנפלינג, התקנת מערכות סולאריות וכן האלה שגם משלמים סבבה והעבודה בדרך כלל לפי פרויקט, כך שאתה יכול לעסוק גם בספורט אתגרי וכו'...
אם יש לך טיפה כסף וזמן קח קורס נוסף בתחום שקרוב אליך- ספורט אתגרי, הדרכת טיולים וכו' כדי להתמקצע ולהיכנס לתחום. תהיה יצירתי, תזרום. לך על זה!
לא שאני תמיד מוצאת ממה להתפרנס אבל מזדהה עם הרצון לא לעבוד במשרד.. למרות שעכשיו באופן זמני כן עובדת בעבודה "מסודרת" כדי שתהיה לי חופשת לידה כמו שצריך (חדהורית בהריון )
בהצלחה!
http://www.israel.agrisupportonline.com ... mplate=tp1
יש גם הרבה עבודה יותר "עירונית" - הקמה של אירועים, עבודות סאונד (צריך ידע), עבודות גובה- נקיון בסנפלינג, התקנת מערכות סולאריות וכן האלה שגם משלמים סבבה והעבודה בדרך כלל לפי פרויקט, כך שאתה יכול לעסוק גם בספורט אתגרי וכו'...
אם יש לך טיפה כסף וזמן קח קורס נוסף בתחום שקרוב אליך- ספורט אתגרי, הדרכת טיולים וכו' כדי להתמקצע ולהיכנס לתחום. תהיה יצירתי, תזרום. לך על זה!
לא שאני תמיד מוצאת ממה להתפרנס אבל מזדהה עם הרצון לא לעבוד במשרד.. למרות שעכשיו באופן זמני כן עובדת בעבודה "מסודרת" כדי שתהיה לי חופשת לידה כמו שצריך (חדהורית בהריון )
בהצלחה!
-
- הצטרפות: 09 אוקטובר 2008, 23:04
- דף אישי: הדף האישי של ניקי_ניים*
אני חושבת שאחת השאלות שאפשר לשאול היא :
לאן אתה רוצה להגיע.
כשאתה חושב על מציאות שאתה מאחל לעצמך בעוד 5-10-20 שנה,
מה יש שם?
איך נראה סדר היום שלך, מה יש בו, מה עושה לך טוב במקום הזה.
אילו מן הכישורים שלך באים לידי ביטוי
כי בעצם זה מאוד תלוי אם אתה מחפש בחיים בכלל.
האם למשל, אתה מחפש עבודה "ללא תעודה" (בשונה מ"ללא מקצוע" ) רק שתפרנס אותך זמנית?
האם אתה מתכנן ללמוד?
מה אתה מתכנן ללמוד?
האם אתה מחפש משהו לשנים הקרובות ואח"כ תחפש כיוון חדש?
בקיצור, אם תבחר באופן ברור את היעד שלך, יהיה לך קל יותר לשרטט מפה וללכת בכיוון שהתווית.
אגב, היעד יכול להשתנות ולהתעדכן, אתה לא מחוייב אליו בלחץ - לכל החיים, כנ"ל לגבי הדרך.
בהצלחה!
לאן אתה רוצה להגיע.
כשאתה חושב על מציאות שאתה מאחל לעצמך בעוד 5-10-20 שנה,
מה יש שם?
איך נראה סדר היום שלך, מה יש בו, מה עושה לך טוב במקום הזה.
אילו מן הכישורים שלך באים לידי ביטוי
כי בעצם זה מאוד תלוי אם אתה מחפש בחיים בכלל.
האם למשל, אתה מחפש עבודה "ללא תעודה" (בשונה מ"ללא מקצוע" ) רק שתפרנס אותך זמנית?
האם אתה מתכנן ללמוד?
מה אתה מתכנן ללמוד?
האם אתה מחפש משהו לשנים הקרובות ואח"כ תחפש כיוון חדש?
בקיצור, אם תבחר באופן ברור את היעד שלך, יהיה לך קל יותר לשרטט מפה וללכת בכיוון שהתווית.
אגב, היעד יכול להשתנות ולהתעדכן, אתה לא מחוייב אליו בלחץ - לכל החיים, כנ"ל לגבי הדרך.
בהצלחה!
עבודה עם סוסים
מוזיאון הטבע
ארכיאוליגיה
חקלאות בדרום
גן חיות
חוגי ילדים-של משרד החינוך או לפתוח אחד משלך
חוגי סיירות
הדרכת שחייה- דורש תעודה
מוזיאון הטבע
ארכיאוליגיה
חקלאות בדרום
גן חיות
חוגי ילדים-של משרד החינוך או לפתוח אחד משלך
חוגי סיירות
הדרכת שחייה- דורש תעודה
להצטרף כעוזר לנגר בנגריה וללמוד את המקצוע תוך כדי עבודה
גננות
נקיון בריכות (אם אתה באזור השרון יש הרבה)
בהצלחה!
גננות
נקיון בריכות (אם אתה באזור השרון יש הרבה)
בהצלחה!
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2006, 18:24
- דף אישי: הדף האישי של אילה_בשדה_הדגן*
יש הרבה ביקוש לרכזי נוער בישובים כפריים(למשל, כאן במשגב)-שזה גם ספורט אתגרי וגם אבטחת אישים .סתם בדיחה.
יש בכל מני מוסדות טיפוליים (אוטיסטים,נוער בסיכון,נכויות למינהן)משרות חלקיות למדריכי טיולים ולהפעלת חוגים.בעונות מסוימות יהיו לך טיולים להדריך בהם ובשאר השנה חצי משרה -השאלה אם אתה טיפוס שמטפל.
ראיתי שבמכון וינגיט או אוהלו יש קורסים לסוגי הדרכה חדשים -זה זמן טוב להרשם ללימודים.
האם אתה רוצה להיות עצמאי או להשתלב כשכיר?
יש בכל מני מוסדות טיפוליים (אוטיסטים,נוער בסיכון,נכויות למינהן)משרות חלקיות למדריכי טיולים ולהפעלת חוגים.בעונות מסוימות יהיו לך טיולים להדריך בהם ובשאר השנה חצי משרה -השאלה אם אתה טיפוס שמטפל.
ראיתי שבמכון וינגיט או אוהלו יש קורסים לסוגי הדרכה חדשים -זה זמן טוב להרשם ללימודים.
האם אתה רוצה להיות עצמאי או להשתלב כשכיר?