על ידי with_passion* » 02 יולי 2008, 14:53
עוגת גזר מוקרמת
raw]+ frosted carrot cake[/po].jpg
המתכון
בבלנדר - סירופ ממשהו כמו.. תמרים, מיץ לימון (שומר גם צבע הגזר), גרד לימון, קינמון, וניל, ציפורן, קורטוב מלח, קצת מים.
מגרדים כ-10 גזרים (כמה דקות בפומפיה או שניות במעבד מזון), מערבבים עם הסירופ, 2 כפות של פשתן טחון, אגוזים גרוסים, צימוקים.
את העיסה שנוצרה מעצבים לצורה שרוצים - או בתבנית. אני בחרתי לייבש את זה כמה שעות בשמש (בהוראת המתכון המקורי) - אבל לא נראה לי שחייבים.
צריך רק מעט קרם - בבלנדר אפילו פחות מחצי כוס אגוזי מקדמיה, תמרים, מיץ לימון, וניל, שמן קוקוס, מים. עם לקקן לכסות את כל העוגה יפה.. אם נשאר לכם קרם תמיד אפשר פשוט להקפיא למעדן. לקישוט אפשר פירות יער.. בתמונה גם יש סירופ תותים - שהוא קצת ממה שנשאר מהקרם ביחד עם תותים תמרים ומים..
להכניס למקרר בשביל שיתקשה או לפריזר בשביל התקשות מהירה אבל אל תשכחו את זה בפריזר כדי שהגזר לא יקפא!
יצא משהו משהו.. גם מומו, גם אורחים, גם אחות, וגם אני .. כולנו אוהבים את העוגה הפשוטה הזו! בתאבון!
raw]+ frosted carrot cake slice[/po].jpg
בצפון אמריקה נוטים לשים שכבה של פרוסטינג על עוגת גזר. המתכון שלי הוא בהשראת
המתכון הזה - קסם לי לגוון מהמתכון הרגיל של קלתית ומילוי.. עוד על עוגת גזר
Carrot]בויקיפדיה cake[/po]
[h=2]עוגת גזר מוקרמת[/h]
[url=http://tzuna.org/pics/[po]raw]+[/url] frosted carrot cake[/po].jpg
[b]המתכון[/b]
בבלנדר - סירופ ממשהו כמו.. תמרים, מיץ לימון (שומר גם צבע הגזר), גרד לימון, קינמון, וניל, ציפורן, קורטוב מלח, קצת מים.
מגרדים כ-10 גזרים (כמה דקות בפומפיה או שניות במעבד מזון), מערבבים עם הסירופ, 2 כפות של פשתן טחון, אגוזים גרוסים, צימוקים.
את העיסה שנוצרה מעצבים לצורה שרוצים - או בתבנית. אני בחרתי לייבש את זה כמה שעות בשמש (בהוראת המתכון המקורי) - אבל לא נראה לי שחייבים.
צריך רק מעט קרם - בבלנדר אפילו פחות מחצי כוס אגוזי מקדמיה, תמרים, מיץ לימון, וניל, שמן קוקוס, מים. עם לקקן לכסות את כל העוגה יפה.. אם נשאר לכם קרם תמיד אפשר פשוט להקפיא למעדן. לקישוט אפשר פירות יער.. בתמונה גם יש סירופ תותים - שהוא קצת ממה שנשאר מהקרם ביחד עם תותים תמרים ומים..
להכניס למקרר בשביל שיתקשה או לפריזר בשביל התקשות מהירה אבל אל תשכחו את זה בפריזר כדי שהגזר לא יקפא!
יצא משהו משהו.. גם מומו, גם אורחים, גם אחות, וגם אני .. כולנו אוהבים את העוגה הפשוטה הזו! בתאבון!
[url=http://tzuna.org/pics/[po]raw]+[/url] frosted carrot cake slice[/po].jpg
בצפון אמריקה נוטים לשים שכבה של פרוסטינג על עוגת גזר. המתכון שלי הוא בהשראת [url=http://goneraw.com/recipes/4611-carrot-cake]המתכון הזה[/url] - קסם לי לגוון מהמתכון הרגיל של קלתית ומילוי.. עוד על עוגת גזר [url=http://en.wikipedia.org/wiki/[po]Carrot]בויקיפדיה[/url] cake[/po]