אמא של דגיגונת
אמא של דגיגונת
{אמא של דגיגונת
אני אמא של דגיגונת
יחד עם עמית גל אישי היקר והאהוב אנחנו מגדלים את ילדינו בחינוך ביתי, שני דגיגונים חמודים - נעמה ילידת 2007 ושלו יליד 2012.
שנינו עצמאיים וחולקים את זמננו בין גידול הילדים לעבודה, אני מטפלת בשיטת קרניוסקרל
מוזמנים תמיד ליצור קשר [email protected] או 054-6543030
דנה
אני אמא של דגיגונת
יחד עם עמית גל אישי היקר והאהוב אנחנו מגדלים את ילדינו בחינוך ביתי, שני דגיגונים חמודים - נעמה ילידת 2007 ושלו יליד 2012.
שנינו עצמאיים וחולקים את זמננו בין גידול הילדים לעבודה, אני מטפלת בשיטת קרניוסקרל
מוזמנים תמיד ליצור קשר [email protected] או 054-6543030
דנה
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2007, 11:58
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_דגיגונת*
אמא של דגיגונת
אליס, איזו חמודה את, תודה!
איזה כיף לך שאת חוזרת לאנגליה. אנחנו מאד מתגעגעים ללונדון, לעיר, לתרבות, לאנשים. אולי גם אנחנו נחזור לשם פעם.. הזהרי מבריטיש - הם ידועים באיבוד מזוודות. לנו אמנם הגיע כל הציוד, אבל הצ'לו לא שרד את הדרך והגיע עם צוואר שבור. לא נעים. אני עדיין לא יודעת אם להאשים אותם או את הרומני שמכר לי את הכלי..
לגבי הרשיון, אין שום סיכוי שאני עוברת פה טסט! כולם נוסעים כאן כל כך לאט וכל רגע יש כאן שלט עצור.. נראה לי שאבנה על האופניים, נראה כמה אחזיק מעמד לדווש פה במינוס 20 מעלות..
איזה כיף לך שאת חוזרת לאנגליה. אנחנו מאד מתגעגעים ללונדון, לעיר, לתרבות, לאנשים. אולי גם אנחנו נחזור לשם פעם.. הזהרי מבריטיש - הם ידועים באיבוד מזוודות. לנו אמנם הגיע כל הציוד, אבל הצ'לו לא שרד את הדרך והגיע עם צוואר שבור. לא נעים. אני עדיין לא יודעת אם להאשים אותם או את הרומני שמכר לי את הכלי..
לגבי הרשיון, אין שום סיכוי שאני עוברת פה טסט! כולם נוסעים כאן כל כך לאט וכל רגע יש כאן שלט עצור.. נראה לי שאבנה על האופניים, נראה כמה אחזיק מעמד לדווש פה במינוס 20 מעלות..
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
אמא של דגיגונת
_אני כבר תופסת אומץ, יוצאת מהאלמוניות המבורכת של הרשת ומתקשרת אלייך. מקווה שאת פנויה
וואו, איזו מקסימה את! כיף לדעת שיש אנשים כמוך._
איזו מחמאה, אני בכלל לא מרגישה מקסימה, זה לא חלק מהכישורים שלי (להרגיש מקסימה). בכל אופן - כבר דיברתי איתה! ואיזו מקסימה היא, באמת. וכל הזמן שדיברנו היא היניקה ומדי פעם אמרה כלא מאמינה, "וואו, היא עוד יונקת!"
אז בגלל המחמאה שנתת לי החלטתי לצטט לך פה שיר קטן שכתבתי לבת שלי כי כל פעם שאני רואה את הניק שלך אני נזכרת בו:
הדגיגונת שלי שוחה באמבט,
עד לים הרחב היא תגיע - כמעט,
ומיד היא תחזור להמון חיבוקים:
אמא, המים בים עמוקים!
וואו, איזו מקסימה את! כיף לדעת שיש אנשים כמוך._
איזו מחמאה, אני בכלל לא מרגישה מקסימה, זה לא חלק מהכישורים שלי (להרגיש מקסימה). בכל אופן - כבר דיברתי איתה! ואיזו מקסימה היא, באמת. וכל הזמן שדיברנו היא היניקה ומדי פעם אמרה כלא מאמינה, "וואו, היא עוד יונקת!"
אז בגלל המחמאה שנתת לי החלטתי לצטט לך פה שיר קטן שכתבתי לבת שלי כי כל פעם שאני רואה את הניק שלך אני נזכרת בו:
הדגיגונת שלי שוחה באמבט,
עד לים הרחב היא תגיע - כמעט,
ומיד היא תחזור להמון חיבוקים:
אמא, המים בים עמוקים!
-
- הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*
אמא של דגיגונת
Hey Dana, I will write you soon... it will be great to meet you!
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2004, 18:13
- דף אישי: הדף האישי של אליס_בארץ_המראה*
אמא של דגיגונת
רוב תודות!
מרגש לשמוע שהדגיגה כבר זוחלת... (את בחינות הג'נרלז היא בטח או-טו-טו עושה, לא? )
יכול להיות שאצליח לגרור את עצמי ואת בנזוג מתישהו בקרוב לעיר שלכם - אם זה אכן יקרה, אודיע לך מראש, ואשמח מאד להפגש.
@}
מרגש לשמוע שהדגיגה כבר זוחלת... (את בחינות הג'נרלז היא בטח או-טו-טו עושה, לא? )
יכול להיות שאצליח לגרור את עצמי ואת בנזוג מתישהו בקרוב לעיר שלכם - אם זה אכן יקרה, אודיע לך מראש, ואשמח מאד להפגש.
@}
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אמא של דגיגונת
הי!
כייף לקרוא שאהבת את הסיפור שלנו
אחרי שקראתי אותך בדפבית אז יש לנו המון במשותף.
ילדנו בבית, ישנים במיטה משפחתית, גידלנו עד גיל שמונה חודשים בלי חיתולים, משתדלים לאכול אורגני, מנשאים, הנקה ובעיקר נהנים מהביחד...
הכל כנ"ל חוצמזה שנעה, השלישית רק בת חודשיים והיא הראשונה בלי חיתולים.
איזה יופי!
כייף לקרוא שאהבת את הסיפור שלנו
אחרי שקראתי אותך בדפבית אז יש לנו המון במשותף.
ילדנו בבית, ישנים במיטה משפחתית, גידלנו עד גיל שמונה חודשים בלי חיתולים, משתדלים לאכול אורגני, מנשאים, הנקה ובעיקר נהנים מהביחד...
הכל כנ"ל חוצמזה שנעה, השלישית רק בת חודשיים והיא הראשונה בלי חיתולים.
איזה יופי!
-
- הצטרפות: 20 אוקטובר 2006, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של גם_למבי*
אמא של דגיגונת
זהו שעכשיו ראיתי שלא הייתי בניק שלי. אבל הבנת
לילה טוב לכל הדנות והעמיתים
לילה טוב לכל הדנות והעמיתים
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
- דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*
אמא של דגיגונת
ממש נהנינו לפגוש אתכם (ואני שמחה לראות שחזרת לכאן ).
מקווה שנעשה את זה שוב בקרוב
מקווה שנעשה את זה שוב בקרוב
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
אמא של דגיגונת
דנה,
גם אצלנו יש חדר נוסף.
מתי אתם באים לביקור מולדת?
גם אצלנו יש חדר נוסף.
מתי אתם באים לביקור מולדת?
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
אמא של דגיגונת
תודה על ההצעה
כשיתקרב נראה (בינתיים עושה רושם שכבר עש לי מישהו בדצמבר. שומרת את הצעתך)
כשיתקרב נראה (בינתיים עושה רושם שכבר עש לי מישהו בדצמבר. שומרת את הצעתך)
-
אמא של דגיגונת
ההנחה היא להורים לתאומים, כבר מהמנשא הראשון. לגבי הנחה לקונת מתנה לתאומים - דברי איתי
אין בעיה להחליף אם יש רצון או צורך (גם מידה, גם סוג מנשא. העיקר שימצא המנשא המתאים).
בשמחה
אין בעיה להחליף אם יש רצון או צורך (גם מידה, גם סוג מנשא. העיקר שימצא המנשא המתאים).
בשמחה
-
אמא של דגיגונת
שמחה לשמוע
-
- הצטרפות: 14 מרץ 2007, 22:57
- דף אישי: הדף האישי של קרן_שמש_מאוחרת*
אמא של דגיגונת
כן, כן וכבר אני גיליתי אותך קודם.. דווקא לא מפה, מהאתר של notes ושמחתי לגלות את ה"באופניות" שלך, והנה את פה.. לא עשיתי את החיבור לפני כן, למרות שראיתי את שמך פה ושם באתר. הולכת לקרוא את הקישור ששמת לשם. באמת משמכבר הימים.. תיכף אשוב.
-
אמא של דגיגונת
במילה אחת - וואו. קראתי מרותקת את סיפור הלידה וגם את הבלי-חיתולים. אני מאוהבת ברעיון הזה כבר הרבה זמן ומפנטזת על הריון ולידה בין היתר בשביל לממש אותו. לידת הבית שלך מעוררת השראה. מתי עברתם לפילדלפיה? נשמע שאתם עוסקים ועסוקים בדברים מרתקים (טאי-צ'י, בודהיזם, טיפוס הרים, מוסיקה - נשמע שגדלת להיות אחלה בחורה ) .. סיבוב הבא בארץ אשמח להיפגש לכוס קפה.
-
אמא של דגיגונת
כל המסגרות שהיינו בהם בילדות לא ממש אפשרו להכיר באמת כן. גם אני חשבתי על זה. אם ייצא לנו להיפגש אשמח..
-
אמא של דגיגונת
bannannafish גם בג'ימייל.
-
אמא של דגיגונת
דנה,
חיבוקים לכם ולנעמה, ושתבריא מהר!
חיבוקים לכם ולנעמה, ושתבריא מהר!
-
אמא של דגיגונת
צפור קטנה לחשה לי היום שאתם צפויים להגיע אלינו בקרוב.
אמת?
אמת?
אמא של דגיגונת
הי
כן, עדיין רלבנטי, אשמח אם תתקשרי אלי
אנא מחקי את המספר אחרי שתקראי
תודה
מיכל
כן, עדיין רלבנטי, אשמח אם תתקשרי אלי
אנא מחקי את המספר אחרי שתקראי
תודה
מיכל
אמא של דגיגונת
הי, שלא תחשבי ששכחתי אותך, בסופו של דבר אנחנו לא נלך על אתר בקוד פתוח, מקווה שנהנתם בביקור, המון תודה, מיכל
-
אמא של דגיגונת
התפספסנו.. האמת שהייתי בתקופה מאוד עמוסה... מקווה שהיה לכם ביקור טוב ועוד ייצא לנו להיפגש בוירטואלי ובאמיתי.. ד"ש ונשיקות @}
-
אמא של דגיגונת
הי יקירה,
גיליתי שיש עוד חודש וקצת כנס של לה לצ'ה בניו ג'רזי אבל די קרוב אליכם (cherry hill), ואני מפנטזת על לקפוץ ליום האחרון (יום ראשון), יש בו בין היתר הרצאה של אינה מיי גסקין. הפרטים כאן
יש מצב שאת מצטרפת אליי?
גיליתי שיש עוד חודש וקצת כנס של לה לצ'ה בניו ג'רזי אבל די קרוב אליכם (cherry hill), ואני מפנטזת על לקפוץ ליום האחרון (יום ראשון), יש בו בין היתר הרצאה של אינה מיי גסקין. הפרטים כאן
יש מצב שאת מצטרפת אליי?
-
אמא של דגיגונת
נראה לי שבינתיים גם ההתלהבות שלי צנחה.... אנחנו חוזרים רק יומיים קודם מטיול של שבוע עם ההורים של האיש, ואיך שהוא בהסתכלות ריאלית לא נראה לי שיהיה לי כוח להתגרד לשם. במיוחד כשאני חוששת לנהוג לבד עם חוש הכיוון שלי (שלא קיים).
לא נורא, גם פנטזיה זה נחמד מידי פעם
לא נורא, גם פנטזיה זה נחמד מידי פעם
-
- הצטרפות: 06 יוני 2007, 01:23
- דף אישי: הדף האישי של יוטי_לונדון*
אמא של דגיגונת
אנחנו נוסעים לעירה ליד בוסטון, לאח שלי.
איפה את גרה? .
איפה את גרה? .
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
אמא של דגיגונת
אז זהו, שמבאס לחשוב שממש לא חסרים שם הורים שאכן, לא סרים לבכיים של תינוקיהם כדי שלא יתרגל..
עצוב, עצוב.
עצוב, עצוב.
-
אמא של דגיגונת
לא ריאלי בשבילי...
למרות שהפכנו את הכסא מאיה עדיין מאד שונאת את האוטו, וגם נסיעות מקומיות אני מנסה לעשות רק כשחייבים כי היא ממש מקטרת. אז אין מה לדבר על נסיעה לאיזור פילדלפיה בשלב זה.
מה גם שהיא בשביתה עקבית ומוחלטת כבר כל כך הרבה זמן שאני לא יודעת מה יש לי לעשות בקבוצה כזאת
למרות שהפכנו את הכסא מאיה עדיין מאד שונאת את האוטו, וגם נסיעות מקומיות אני מנסה לעשות רק כשחייבים כי היא ממש מקטרת. אז אין מה לדבר על נסיעה לאיזור פילדלפיה בשלב זה.
מה גם שהיא בשביתה עקבית ומוחלטת כבר כל כך הרבה זמן שאני לא יודעת מה יש לי לעשות בקבוצה כזאת
-
אמא של דגיגונת
לא מאבדת תקווה, רק שקצת (הרבה) מתעייפת מלהחליף חיתול בד כל חצי שעה, ובזמנים שהיא בלי מלספוג פיפי ולהרים קקי מהשטיח.
חג שמח ונעים
חג שמח ונעים
-
- הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*
אמא של דגיגונת
אמא של דגיגונת,
קראתי את מה שכתבת בגוגל גרופס, אבל אני לא יודעת איך לשלוח רק אליך את המסר, אז אני כותבת כאן.
דבר ראשון, למקרא שמכם תהיתי אם לא במקרה אישך למד עמי בירושלים במחלקה מוסיקולוגיה והיינו מיודדים מאד.
מלבד זאת, החזון שלך היה רעיון שאני מאד רציתי לקיים באיזור מגוריי הנוכחי, אך לא זכיתי לתמיכה.
קראתי את מה שכתבת בגוגל גרופס, אבל אני לא יודעת איך לשלוח רק אליך את המסר, אז אני כותבת כאן.
דבר ראשון, למקרא שמכם תהיתי אם לא במקרה אישך למד עמי בירושלים במחלקה מוסיקולוגיה והיינו מיודדים מאד.
מלבד זאת, החזון שלך היה רעיון שאני מאד רציתי לקיים באיזור מגוריי הנוכחי, אך לא זכיתי לתמיכה.
-
אמא של דגיגונת
אהה...
ומקווה שבאמת נפגש כולנו בקרוב.
ומקווה שבאמת נפגש כולנו בקרוב.
-
אמא של דגיגונת
היי, כן! זה אכן העמית בו חשדתי שמדובר!...
לא בדיוק למדנו יחד, הוא היה בתואר מתקדם יותר, אבל הייתי ספרנית בספריית מוסיקולוגיה וגם ניהלתי את המחלקה הקלאסית של טאואר רקורדס באותה העת כך שניהלנו שיחות מוסיקליות רבות.
איזה יופי למצא אתכם כאן.
לא בדיוק למדנו יחד, הוא היה בתואר מתקדם יותר, אבל הייתי ספרנית בספריית מוסיקולוגיה וגם ניהלתי את המחלקה הקלאסית של טאואר רקורדס באותה העת כך שניהלנו שיחות מוסיקליות רבות.
איזה יופי למצא אתכם כאן.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 14:17
- דף אישי: הדף האישי של תמרול_ה*
אמא של דגיגונת
לאמא של דגיגונת,
כתבתי לך בדף של לקויי השמיעה
יום טוב.
כתבתי לך בדף של לקויי השמיעה
יום טוב.
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
- דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*
אמא של דגיגונת
}@
תודה על הפירגון והתגובה
אהבתי את המרגיעון
תודה על הפירגון והתגובה
אהבתי את המרגיעון
-
אמא של דגיגונת
חשבתי עליכן היום, כשהכנו פסטה (מאורז), עם אפונה, אבל בלי חול
היה לנו מאד כיף, ונעמה כל כך מתוקה
היה לנו מאד כיף, ונעמה כל כך מתוקה
-
אמא של דגיגונת
ועוד משהו שקלטתי רק הרגע.
מאיה נדבקה מחבר שפגשנו ביום שישי (לא ידענו את זה כמובן, הוא חלה רק אחר כך), וביום ראשון בלילה התחילו לה 24 שעות של חום מאד גבוה, מלווים בסימפטומים של מה שנראה כמו גרסה מאד קלה של ה- hand foot mouth disease
(לא יצאו פצעים בפה אבל היא ריירה המון והיה ברור שמציק לה שם, ואתמול בערב גם הציק לה משהו בקצות האצבעות והיא כל הזמן מוללה דברים. היום יש לה פריחה ממש קלה בטוסיק. לחבר שהדביק אותה היו סימפטומים די דומים, כך שנראה לי שזה מה שמאפיין את הוירוס הזה).
הבוקר היא כבר קמה הרבה הרבה יותר טוב ובלי חום.
אני ממש ממש מקווה שלא הדבקנו אתכם, אבל בכל מקרה חשבתי שכדאי שתדעי.....
מאיה נדבקה מחבר שפגשנו ביום שישי (לא ידענו את זה כמובן, הוא חלה רק אחר כך), וביום ראשון בלילה התחילו לה 24 שעות של חום מאד גבוה, מלווים בסימפטומים של מה שנראה כמו גרסה מאד קלה של ה- hand foot mouth disease
(לא יצאו פצעים בפה אבל היא ריירה המון והיה ברור שמציק לה שם, ואתמול בערב גם הציק לה משהו בקצות האצבעות והיא כל הזמן מוללה דברים. היום יש לה פריחה ממש קלה בטוסיק. לחבר שהדביק אותה היו סימפטומים די דומים, כך שנראה לי שזה מה שמאפיין את הוירוס הזה).
הבוקר היא כבר קמה הרבה הרבה יותר טוב ובלי חום.
אני ממש ממש מקווה שלא הדבקנו אתכם, אבל בכל מקרה חשבתי שכדאי שתדעי.....
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 14:17
- דף אישי: הדף האישי של תמרול_ה*
אמא של דגיגונת
כמה שאני אוהבת את שייקה אופיר.
כל תנועה כל כך זאת שהיתה צריכה להיות.
טוב לראות אותך כאן.
כל תנועה כל כך זאת שהיתה צריכה להיות.
טוב לראות אותך כאן.
-
אמא של דגיגונת
הי,
מה שלומך/ם? ברוכים השבים אני מניחה ששדה בוקר לא רלוונטי לכם (רחוק) אבל אנחנו נוסעים להודו ולא נהיה כאן כל ספטמבר. אם עוזר - אתם מוזמנים לדירתנו. קרן
מה שלומך/ם? ברוכים השבים אני מניחה ששדה בוקר לא רלוונטי לכם (רחוק) אבל אנחנו נוסעים להודו ולא נהיה כאן כל ספטמבר. אם עוזר - אתם מוזמנים לדירתנו. קרן
-
- הצטרפות: 23 יוני 2009, 21:34
- דף אישי: הדף האישי של ה_פולניה*
אמא של דגיגונת
הדירה שלנו ברחובות (ההולנדית), פנויה עד סוף פברואר.
אם את מעוניינת לשכור.
קומה 11 עם שכנים צעירים ונהדרים. שכונה כייפית עם פארק גדול וספורטק צמוד.
יש ארון קיר בחדר הורים ומזנון בסלון.
(וכירייים במטבח).
הדס 052-3601543
אם את מעוניינת לשכור.
קומה 11 עם שכנים צעירים ונהדרים. שכונה כייפית עם פארק גדול וספורטק צמוד.
יש ארון קיר בחדר הורים ומזנון בסלון.
(וכירייים במטבח).
הדס 052-3601543
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2005, 21:37
- דף אישי: הדף האישי של הפלא_ופלא*
אמא של דגיגונת
תנסי במודעה מהיום של מיה מאביאל. במקרה היא גם חברה..... נוסעת לשבוע בספטמבר אם זה עוזר..... בית מתוק באביאל - בריכה, תוכי, כלבה ,2 חתולים - כל אלו ישמחו לאהבה....
היא ב - 0523316180
היא ב - 0523316180
-
אמא של דגיגונת
הי דנה,
היום, (אחרי שאנחנו מנסים כבר חודשיים), במקרה כשהייתי ברחובות (כי אנחנו כבר בכפר סבא), הגיעו שוכרים רציניים לדירה, שאפילו רוצים להיכנס מיידית (ב1 לספטמבר).
אז נכון לעכשיו, אני מתנצלת שאמרתי לך שיש לי דירה פנויה.
מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.
הדס
דרך אגב, ניסיתי לשלוח במייל, ולא הצלחתי.
חזרה נעימה לארץ.
היום, (אחרי שאנחנו מנסים כבר חודשיים), במקרה כשהייתי ברחובות (כי אנחנו כבר בכפר סבא), הגיעו שוכרים רציניים לדירה, שאפילו רוצים להיכנס מיידית (ב1 לספטמבר).
אז נכון לעכשיו, אני מתנצלת שאמרתי לך שיש לי דירה פנויה.
מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.
הדס
דרך אגב, ניסיתי לשלוח במייל, ולא הצלחתי.
חזרה נעימה לארץ.
-
אמא של דגיגונת
הדירה שוב רלוונטית, אם את רוצה
-
אמא של דגיגונת
שיהיה לכם בהצלחה...
סתם לסקרנות... איפה ברחובות?
סתם לסקרנות... איפה ברחובות?
-
אמא של דגיגונת
היי.אם הבנתי נכון אתם ברחובות? כי יש לי חיתולי גמילה כאלו (2 בינוניים ואחד ענק) ואני ממש רוצה לעשות פלייר פשוט וזול....
אולי נוכל לברטר?אני בפרדס חנה נראה איך זה יתאפשר...
אני מעצבת גרפית בעברי - אבל איבדתי עם זה קשר (אין לי את התוכנות ואת הסבלנות....) - אבל אבוא מאד מוכנה וברורה ככה שמה שישאר באמת יהיה לערוך את זה בפוטשופ.
מה את אומרת?
אולי נוכל לברטר?אני בפרדס חנה נראה איך זה יתאפשר...
אני מעצבת גרפית בעברי - אבל איבדתי עם זה קשר (אין לי את התוכנות ואת הסבלנות....) - אבל אבוא מאד מוכנה וברורה ככה שמה שישאר באמת יהיה לערוך את זה בפוטשופ.
מה את אומרת?
-
אמא של דגיגונת
פלא היה בן כמעט שנתיים..... והוא די גדול. אבל יש להם גומי די חזק שאני מאמינה שמתאים גם לטוסיק קטן יותר.....
-
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2003, 01:27
- דף אישי: הדף האישי של מאמא_מאוהבת*
אמא של דגיגונת
הי,
עכשיו ראיתי את מה שכתבת בדף מפגשים באורות - האם השאלה עדיין אקטואלית?
את מוזמנת לכתוב לי מייל או להתקשר מתי שאת רוצה - הפרטים שלי מופיעים או בדף בית או בדף של מפגשים באורות.
מאשה @}
עכשיו ראיתי את מה שכתבת בדף מפגשים באורות - האם השאלה עדיין אקטואלית?
את מוזמנת לכתוב לי מייל או להתקשר מתי שאת רוצה - הפרטים שלי מופיעים או בדף בית או בדף של מפגשים באורות.
מאשה @}
-
אמא של דגיגונת
כן בהחלט. מגיעה לפרדס בקרוב? נראה לי מצריך מפגש כדי למסור כדי לשרבט איזה סקיצה...
מה את אומרת?
מה את אומרת?
-
אמא של דגיגונת
עד עכשיו עוד לא יצא לנו להפגש, למרות שהאיש סיפר שעברתם לכאן, ואני כבר מצפה...
מקווה להתראות בקרוב.
מקווה להתראות בקרוב.
-
אמא של דגיגונת
נשמח מאד!
אצלצל מחר - מחרתיים.
באים מחר למסיבת חנוכה בגן הבנים?
אצלצל מחר - מחרתיים.
באים מחר למסיבת חנוכה בגן הבנים?
-
אמא של דגיגונת
תודה על המידע @}
-
אמא של דגיגונת
תזכורת לעצמי:
_22/01, יום שישי, 11:00 - סדנה מעשית בליקוט צמחי בר למאכל :
הם מזינים יותר, זמינים יותר, והם חינם- צמחי בר! בסדנה נלמד לזהות כמה צמחי בר נפוצים, נעשה סבב טעימות, נתגבר על הפחדים והחששות מליקוט, ומטבע פראי בכלל. נדון בערכים התזונתיים של צמחי בר ועלים ירוקים, ונתנסה בשיטת הליקוט האינטואיטיבי -בעזרת החושים ולא ע”י זיהוי צמחים (כמו כל החיות בטבע). ניפגש בסלון מזל (סלמה 50, תל אביב), ומשם נלך לגינת פלורנטין ולגני הטבע.
מנחה: אורי יורמן_
_22/01, יום שישי, 11:00 - סדנה מעשית בליקוט צמחי בר למאכל :
הם מזינים יותר, זמינים יותר, והם חינם- צמחי בר! בסדנה נלמד לזהות כמה צמחי בר נפוצים, נעשה סבב טעימות, נתגבר על הפחדים והחששות מליקוט, ומטבע פראי בכלל. נדון בערכים התזונתיים של צמחי בר ועלים ירוקים, ונתנסה בשיטת הליקוט האינטואיטיבי -בעזרת החושים ולא ע”י זיהוי צמחים (כמו כל החיות בטבע). ניפגש בסלון מזל (סלמה 50, תל אביב), ומשם נלך לגינת פלורנטין ולגני הטבע.
מנחה: אורי יורמן_
אמא של דגיגונת
תחפושת של פרח זה ממש קל להכין:
לובשים בגדים ירוקים, ועושים כתר לראש עם עלי כותרת לפי הצבע שרוצים. אפשר מקרטון או מנייר מבריק (אבל קצת עבה).
אם את רוצה להשקיע עוד קצת אפשר לעשות צווארון ירוק כזה מלבד, שסתם מונח (אין פה שום תפירה). זהו!
לובשים בגדים ירוקים, ועושים כתר לראש עם עלי כותרת לפי הצבע שרוצים. אפשר מקרטון או מנייר מבריק (אבל קצת עבה).
אם את רוצה להשקיע עוד קצת אפשר לעשות צווארון ירוק כזה מלבד, שסתם מונח (אין פה שום תפירה). זהו!
-
אמא של דגיגונת
כן, אני יודעת. אמא שלי הכינה לי כזו תחפושת כשהייתי קטנה. אני בעצמי תפרתי לי את כל התחפושות במשך שנים (כולל תחפושות כמו תמנון, ופעם התחפשתי למקלחת...) אבל בימים אלה אני במחסור של זמן ופנאי, ואני מסננת את כל מה שאפשר. אולי באמת אבקש מאמא שלי שתכין... היא אלופת התחפושות. תודה בכל מקרה.
<עניתי כאן כי אין לך דפ אישי..>
<עניתי כאן כי אין לך דפ אישי..>
-
- הצטרפות: 07 פברואר 2010, 22:10
אמא של דגיגונת
לא שיטת בייטס אבל לדעתי הרבה יותר טוב ויעיל, חפשי "מרכז יהושוע" להסרת משקפיים בגוגל. מאוד מוצלח ותוצאות מהירות יותר מבייטס - רק שהבנתי שצריך להמשיך לתרגל זמן מה אחרי הקורס את התרגילים. בהצלחה
-
אמא של דגיגונת
הי יקירתי,
יש את מקהלת "שחר" שזו המקהלה שהקמתי לפני 15 שנים והיום היא אחת המקהלות הכי הכי טובות בארץ, לחבר'ה עד גיל 35 (למרות שלדעתי סביר להניח שהם הרימו את רף הגילאים כי הרבה הספיקו להתבגר ב15 שנים האחרונות).
הם נפגשים בסופי שבוע , בד"כ מוצ"ש, מדי פעם שישי בצהריים, פעם בחודש בשבת בבוקר לחזרה ארוכה.
יש מקהלה שאמורה להיות נחמדה (שרתי בה לפני 16 שנים, אבל מאז היא החליפה מנצח ו70% מהזמרים) בשם "נועם", הרב יהיו בה מבוגרים יותר, אבל בעצם ככה זה ברב המקהלות בארץ. נדמה לי שהם נפגשים בגבעת ברנר, יכול להיות שבראשון.
יש את מקהלת יד ויצמן (נדמה לי שהם עדיין קיימים) עליהם מנצחת המנצחת המיתולוגית של מקהלת הילדים שלי, לדעתי תהיי צעירה מהזמרים שם בממוצע ב30 -40 שנה (במקרה הטוב) אבל ייתכן שאני טועה. הם תמיד ערכו חזרות במכון.
נדמה לי שיש עוד מקהלה של סטודנטים שפועלת במכון, לא יודעת איך לבדוק. אשאל מכרים.
יש את מקהלת "שחר" שזו המקהלה שהקמתי לפני 15 שנים והיום היא אחת המקהלות הכי הכי טובות בארץ, לחבר'ה עד גיל 35 (למרות שלדעתי סביר להניח שהם הרימו את רף הגילאים כי הרבה הספיקו להתבגר ב15 שנים האחרונות).
הם נפגשים בסופי שבוע , בד"כ מוצ"ש, מדי פעם שישי בצהריים, פעם בחודש בשבת בבוקר לחזרה ארוכה.
יש מקהלה שאמורה להיות נחמדה (שרתי בה לפני 16 שנים, אבל מאז היא החליפה מנצח ו70% מהזמרים) בשם "נועם", הרב יהיו בה מבוגרים יותר, אבל בעצם ככה זה ברב המקהלות בארץ. נדמה לי שהם נפגשים בגבעת ברנר, יכול להיות שבראשון.
יש את מקהלת יד ויצמן (נדמה לי שהם עדיין קיימים) עליהם מנצחת המנצחת המיתולוגית של מקהלת הילדים שלי, לדעתי תהיי צעירה מהזמרים שם בממוצע ב30 -40 שנה (במקרה הטוב) אבל ייתכן שאני טועה. הם תמיד ערכו חזרות במכון.
נדמה לי שיש עוד מקהלה של סטודנטים שפועלת במכון, לא יודעת איך לבדוק. אשאל מכרים.
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2008, 12:35
- דף אישי: הדף האישי של ענת_רז*
אמא של דגיגונת
אהה!
-
- הצטרפות: 13 מאי 2010, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של זהירות_חרצולים*
אמא של דגיגונת
הי אמא של דגיגונת !!!
ספרי לי אם השלט לעץ בחצר עבד
ספרי לי אם השלט לעץ בחצר עבד
-
אמא של דגיגונת
נראה לי שהוא בעיקר מאד התרגש לפגוש בכן, ומכך שהולכים לקנות לו פלסטלינה...
תודה לך, יקירתי.
אני צריכה ללמוד ללכת לישון מוקדם יותר. זה קצת קשה כשבוציק נרדם (עדיין!!!) בסביבות 23:00-24:00 ורק אז יש לי קצת זמן לעשות דברים אחרים.
עוד מעט אלך לעשות קצת יוגה עם איזה דיוידי שקניתי. אני במצב קטסטרופלי מבחינה פיסית.
תודה לך, יקירתי.
אני צריכה ללמוד ללכת לישון מוקדם יותר. זה קצת קשה כשבוציק נרדם (עדיין!!!) בסביבות 23:00-24:00 ורק אז יש לי קצת זמן לעשות דברים אחרים.
עוד מעט אלך לעשות קצת יוגה עם איזה דיוידי שקניתי. אני במצב קטסטרופלי מבחינה פיסית.
-
אמא של דגיגונת
לצערי לא יכולה להרשות לעצמי כלום כרגע.
הייתי הולכת ליוגה להריון - בדארמה או בכל מקום אחר, אבל הביטוי "אין לי גרוש על אחוריי" מתאר היטב את מצבי הנוכחי.
הייתי הולכת ליוגה להריון - בדארמה או בכל מקום אחר, אבל הביטוי "אין לי גרוש על אחוריי" מתאר היטב את מצבי הנוכחי.
אמא של דגיגונת
אני הולכת לירון נוביק ברחובות, תעשי חיפוש בגוגל, הטלפון089451901
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2007, 00:36
- דף אישי: הדף האישי של תמר_מסיני*
אמא של דגיגונת
רואת חשבון מעולה!! סמרה גורן : אפס חמש ארבע 7983133
-
אמא של דגיגונת
יעל, תמר וחורף - תודה!
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
אמא של דגיגונת
קראתי על השיעורי טאי צי, נשמע מעניין, אולי אצטרף בנובמבר (לא בארץ עכשיו)
בהצלחה
בהצלחה
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
אמא של דגיגונת
איזה יופי, טאי צ'י ברחובות!
האם התרגול בגן הבנים מתאים לבעלי ממש מעט נסיון? תרגלתי טאי צ'י בפעם האחרונה לפני 5 שנים בערך וגם אז הייתי מתחילה.
האם התרגול בגן הבנים מתאים לבעלי ממש מעט נסיון? תרגלתי טאי צ'י בפעם האחרונה לפני 5 שנים בערך וגם אז הייתי מתחילה.
-
אמא של דגיגונת
כל הכבוד!
אולי אצליח להצטרף לשיעורים אחרי שמלכיצדק יואיל בטובו לצאת לאוויר העולם.
אפשר לתרגל עם מלכיצדק במנשא?
אולי אצליח להצטרף לשיעורים אחרי שמלכיצדק יואיל בטובו לצאת לאוויר העולם.
אפשר לתרגל עם מלכיצדק במנשא?
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2007, 22:53
- דף אישי: הדף האישי של אום_אל_קיצקיצ*
אמא של דגיגונת
הי!
מעניין לא קישרתי אותך לניק בכלל, למרות שעכשו הכל מסתדר... זוכרת את הסיפור לידה שלך.
כן, יש לנו כרטיסים לעוד שבוע, אבל בינתיים הקטנה עם שעלת, בשלב הקשה שלה, ואני קצת מתחילה לדאוג שאולי התלבש על זה עוד משהו. לא הלכנו לרופא בינתיים אבל נראה לי שנעשה את זה סוף סוף כי הטיסה מתקרבת וזה מדאיג לטוס ככה. הקיצר, קצת הסתבל לנו אבל אני מקווה שיפתר עד מועד הטיסה.
מעניין לא קישרתי אותך לניק בכלל, למרות שעכשו הכל מסתדר... זוכרת את הסיפור לידה שלך.
כן, יש לנו כרטיסים לעוד שבוע, אבל בינתיים הקטנה עם שעלת, בשלב הקשה שלה, ואני קצת מתחילה לדאוג שאולי התלבש על זה עוד משהו. לא הלכנו לרופא בינתיים אבל נראה לי שנעשה את זה סוף סוף כי הטיסה מתקרבת וזה מדאיג לטוס ככה. הקיצר, קצת הסתבל לנו אבל אני מקווה שיפתר עד מועד הטיסה.
-
- הצטרפות: 07 נובמבר 2009, 10:56
- דף אישי: הדף האישי של אחת_גלילית*
אמא של דגיגונת
היי דנה
כיף לדעת שנהניתם,
האמת שחשבנו שחבל שלא יצא לשבת קצת ביחד
נראה שהיה יכול להיות מפגש קרוב ומעניין
אבל אם אתם באמת חושבים ברצינות על להצפין, אז אולי זה עוד יקרה.........
תודה על ההמלצה בכיכר,
ויכול להיות שבקרוב אפנה אלייך בנוגע לאתר, אם את בעניין?
לילה טוב
עדי
כיף לדעת שנהניתם,
האמת שחשבנו שחבל שלא יצא לשבת קצת ביחד
נראה שהיה יכול להיות מפגש קרוב ומעניין
אבל אם אתם באמת חושבים ברצינות על להצפין, אז אולי זה עוד יקרה.........
תודה על ההמלצה בכיכר,
ויכול להיות שבקרוב אפנה אלייך בנוגע לאתר, אם את בעניין?
לילה טוב
עדי
-
- הצטרפות: 21 נובמבר 2005, 11:44
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_באתרים*
אמא של דגיגונת
באיזה רחוב אתם גרים? אני רוצה פשוט לראות אם יהיה רלוונטי לי לחופשת לידה להביא את הגדולה.
-
אמא של דגיגונת
אבל אם אתם באמת חושבים ברצינות על להצפין
דנה, זה נכון? תתקרבו אלינו קצת?
דנה, זה נכון? תתקרבו אלינו קצת?
-
אמא של דגיגונת
הי, רצינו להפגש אתמול אבל לא תפסנו אתכם.
מה שלומכם?
(גרים כל כך קרוב אבל מנותקים מכל העולם + תחלופה בחוליים...)
מה שלומכם?
(גרים כל כך קרוב אבל מנותקים מכל העולם + תחלופה בחוליים...)
-
אמא של דגיגונת
נשיקות בחזרה.
לא הבנתי אם אתם בארץ עכשיו.
אם כן, ואם אתם בירושלים, אולי יתחשק לכם לבוא לשמוע את ה"משיח" מגיע (שוב) לאבו גוש?
אנחנו נשיר אותו בשבת 18/12 בשעה 12:00 בצהריים.
להתראות מתי שהוא.
לא הבנתי אם אתם בארץ עכשיו.
אם כן, ואם אתם בירושלים, אולי יתחשק לכם לבוא לשמוע את ה"משיח" מגיע (שוב) לאבו גוש?
אנחנו נשיר אותו בשבת 18/12 בשעה 12:00 בצהריים.
להתראות מתי שהוא.
-
אמא של דגיגונת
חזרנו לארץ לפני כשנה
ואני לא קיבלתי דיווח על כך!
הולכת לנזוף מיד בזה שפישל...
אגב, הערב התקשרה הקטנה ודרשה שסבא יבוא. לא בשבוע הבא, מיד!
סבא הסביר שאי-אפשר, והיא פרצה בבכי. כמעט בכיתי גם אני...
ואני לא קיבלתי דיווח על כך!
הולכת לנזוף מיד בזה שפישל...
אגב, הערב התקשרה הקטנה ודרשה שסבא יבוא. לא בשבוע הבא, מיד!
סבא הסביר שאי-אפשר, והיא פרצה בבכי. כמעט בכיתי גם אני...
-
- הצטרפות: 16 נובמבר 2007, 22:22
אמא של דגיגונת
היי,
עשיתי ניתוח להסרת משקפיים בהדסה אופטימל בירושלים - ברח לי שם הרופא, אבל קשה לפספס אותו, הוא הכי בכיר שם וזה שהקים את המרפאה ולימד את כל האחרים. בהתחלה הוא נפגש איתך, עושה בדיקת התאמה ונותן הסבר מפורט על התהליך. מאוד מרגיע. את הניתוח עצמו הוא עושה מאוד במקצועיות. באתי עם שני הילדים ועם אחי, כולם חיכו לי בחוץ, וכשחזרנו הביתה עוד נשארתי אחה"צ לבד בבית עם הילדים. ממש לא נורא. היו קצת כאבים בדרך חזרה הביתה אבל לקחתי משכך ועבר. לאחר מכן במשך שבוע התקלחתי עם פסלטיקים שקופים על העיניים כדי למנוע זיהום, ושמתי טיפות עיניים במשך תקופה - לא זוכרת בדיוק. הכי חשוב שנפטרתי כבר מהמשקפיים. זה ממש הפריע לי והרגיש כמו טלויזיה על הפרצוף. הניתוח הזה הוא אחד הצעדים החכמים שעשיתי. אם זה מעניין אותך אני מציעה לך ללכת לבדיקת התאמה בהדסה אופטימל, גם אם לא תעשי שם את הניתוח בסופו של דבר שווה לקבל מהם את המידע המדויק - יש לרופא הזה הרבה מאוד ניסיון.
אם יש עוד משהו שאת רוצה לדעת - את מוזמנת לשאול בדפבית
בהצלחה
עשיתי ניתוח להסרת משקפיים בהדסה אופטימל בירושלים - ברח לי שם הרופא, אבל קשה לפספס אותו, הוא הכי בכיר שם וזה שהקים את המרפאה ולימד את כל האחרים. בהתחלה הוא נפגש איתך, עושה בדיקת התאמה ונותן הסבר מפורט על התהליך. מאוד מרגיע. את הניתוח עצמו הוא עושה מאוד במקצועיות. באתי עם שני הילדים ועם אחי, כולם חיכו לי בחוץ, וכשחזרנו הביתה עוד נשארתי אחה"צ לבד בבית עם הילדים. ממש לא נורא. היו קצת כאבים בדרך חזרה הביתה אבל לקחתי משכך ועבר. לאחר מכן במשך שבוע התקלחתי עם פסלטיקים שקופים על העיניים כדי למנוע זיהום, ושמתי טיפות עיניים במשך תקופה - לא זוכרת בדיוק. הכי חשוב שנפטרתי כבר מהמשקפיים. זה ממש הפריע לי והרגיש כמו טלויזיה על הפרצוף. הניתוח הזה הוא אחד הצעדים החכמים שעשיתי. אם זה מעניין אותך אני מציעה לך ללכת לבדיקת התאמה בהדסה אופטימל, גם אם לא תעשי שם את הניתוח בסופו של דבר שווה לקבל מהם את המידע המדויק - יש לרופא הזה הרבה מאוד ניסיון.
אם יש עוד משהו שאת רוצה לדעת - את מוזמנת לשאול בדפבית
בהצלחה
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
אמא של דגיגונת
יש גם שיפור הראיה (בייטס). לא תהליך של זבנג וגמרנו, אבל מצד שני לא ניתוח (והרי ניתוח הוא ניתוח)
-
- הצטרפות: 18 יוני 2004, 15:22
- דף אישי: הדף האישי של נועה_ברוך*
אמא של דגיגונת
הי דנה, עדיין מעונינת במפזר אדים קרים ? הנחות לבאופנים @}
אמא של דגיגונת
שלום לך,
לפני הרבה הרבה זמן (שלוש שנים?) בדף על התרכזות בילד, עזרת לי להבין עד כמה חלק ניכר מהקשיים של בתי קשורים לרגישות חושית, ואני תמיד זוכרת לך את זה. תודה. באותם שבועות נפלו הרבה אסימונים.
אם יש לך כוח, אני מזמינה אותך לקרוא דיון חדש שפתחתי בעניין, בשם בדוי מעט, בדף ילדתי הרגישה החרדה ואני .
אשמח לשמוע מה דעתךבסוגיות שאני מתלבטת בהן.
לפני הרבה הרבה זמן (שלוש שנים?) בדף על התרכזות בילד, עזרת לי להבין עד כמה חלק ניכר מהקשיים של בתי קשורים לרגישות חושית, ואני תמיד זוכרת לך את זה. תודה. באותם שבועות נפלו הרבה אסימונים.
אם יש לך כוח, אני מזמינה אותך לקרוא דיון חדש שפתחתי בעניין, בשם בדוי מעט, בדף ילדתי הרגישה החרדה ואני .
אשמח לשמוע מה דעתךבסוגיות שאני מתלבטת בהן.
-
אמא של דגיגונת
הי תמר,
תודה על ההזמנה. אני זוכרת את דבריך בדף על התרכזות בילד. מאד שימח וריגש אותי לשמוע שזה עזר.
אני כמובן קוראת בשקיקה את הנכתב בדף שפתחת, ומזדהה עם המון דברים. אנסה בימים הקרובים לכתוב את מה שזה מעלה בי, אני פשוט קצת עסוקה בימים האחרונים (כן, גם אלינו הגיעה השפעת ) ואעשה זאת כשקצת אתפנה..
סופ"ש נעים
תודה על ההזמנה. אני זוכרת את דבריך בדף על התרכזות בילד. מאד שימח וריגש אותי לשמוע שזה עזר.
אני כמובן קוראת בשקיקה את הנכתב בדף שפתחת, ומזדהה עם המון דברים. אנסה בימים הקרובים לכתוב את מה שזה מעלה בי, אני פשוט קצת עסוקה בימים האחרונים (כן, גם אלינו הגיעה השפעת ) ואעשה זאת כשקצת אתפנה..
סופ"ש נעים
אמא של דגיגונת
ואצלנו השפעת לרגע נסוגה אבל שבה (האומנם שפעת? אולי מחר נעשה לקטן משטח גרון). אז בינתיים רק - תודה תודה על התגובה. עוד אתעמק בה רבות.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2009, 16:10
- דף אישי: הדף האישי של לי_צ'י*
אמא של דגיגונת
הי
את מכירה באופן אישי מקרים בהם קרניו סקראל ריפא פזילה?
אם כן אשמח לשמוע על המטפל שעשה את זה.
כשכולנו נהיה בריאים תראי את המשה דיין הקטנה שלי
כבר כמעט שנתיים שאני מנסה לשכנע אותה ללבוש משהו או לנעול נעליים,
אבל את הרטייה שלה היא אוהבת, אז עכשיו היא מסתובבת בבית עירומה ועם רטייה,
מיד שלחתי תמונה לסבתא שתמיד נוזפת בנו שהילדה עירומה לגמרי, אז עכשיו כבר לא (-:
את מכירה באופן אישי מקרים בהם קרניו סקראל ריפא פזילה?
אם כן אשמח לשמוע על המטפל שעשה את זה.
כשכולנו נהיה בריאים תראי את המשה דיין הקטנה שלי
כבר כמעט שנתיים שאני מנסה לשכנע אותה ללבוש משהו או לנעול נעליים,
אבל את הרטייה שלה היא אוהבת, אז עכשיו היא מסתובבת בבית עירומה ועם רטייה,
מיד שלחתי תמונה לסבתא שתמיד נוזפת בנו שהילדה עירומה לגמרי, אז עכשיו כבר לא (-:
-
אמא של דגיגונת
יקירתי, יש לי 4 מנשאים.
מיכאליק מסרב עד כמה שאפשר.
מוכן בתוך המנשא הסיני רק מחוץ לבית כשאני בהליכה וגם אז מעט מאד.
מיכאליק מסרב עד כמה שאפשר.
מוכן בתוך המנשא הסיני רק מחוץ לבית כשאני בהליכה וגם אז מעט מאד.
-
- הצטרפות: 03 מאי 2006, 05:13
- דף אישי: הדף האישי של צפרדע_ית
אמא של דגיגונת
הי אמ'של,
את באה לטפס??
איזה ספר?
ץ
את באה לטפס??
איזה ספר?
ץ
-
אמא של דגיגונת
אוי, נורא רציתי להרשם...
לא יכולה בשבועיים הקרובים...
איזה בעסה!
ץ
לא יכולה בשבועיים הקרובים...
איזה בעסה!
ץ
-
- הצטרפות: 21 נובמבר 2005, 11:44
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_באתרים*
אמא של דגיגונת
תודה על הניחומים ועל הצעת העזרה. אני כבר יותר מחמישה שבועות אחרי לידה. הקטנה "על בקבוק" כל הזמן. נראה לי שההנקה באמת קפוט ולא בטוחה שיש לי את כוחות הנפש ואת הרצון להחזיר עם שאיבות בלתי פוסקות (יש עוד ילדה בבית שכרגע בגמילה מחיתולים).
-
אמא של דגיגונת
עברתי עכשיו על תמונות.
האם יתכן שהיית אתנו בטיול למצדה ב-2004?
האם יתכן שהיית אתנו בטיול למצדה ב-2004?
-
- הצטרפות: 03 פברואר 2005, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של שני_צו*
אמא של דגיגונת
תודה
-
אמא של דגיגונת
טוב, אז לאחר שתשבע כראוי, ותבקש לשבת בביצה עם עוד כמה... היא מוזמנת...
מה שלומכם?
מטפסים?
ץ
מה שלומכם?
מטפסים?
ץ
-
אמא של דגיגונת
הי אמ'של, ראיתי שכתבת בעלון...
והצהובון: "כבוד אפשר רק לתת"...(בחיי, נו,)
נותנת!!!
ץ
והצהובון: "כבוד אפשר רק לתת"...(בחיי, נו,)
נותנת!!!
ץ
-
אמא של דגיגונת
הי, אתם עוברים דירה?!
ץ
ץ