- לבדוק האם שינית משהו באורח חייך? הפסקת עם גלולות? שינית הרגלי אכילה? את בהריון? משהו במחזור השתנה? חומרי ניקוי / כביסה חדשים? אולי טכניקות הרגעה והרפייה, שחרור מתחים, מסג'ים, טיפולים אלטרנטיביים למיניהם, פסיכולוג וכו'... ממליצה על שילוב עם טיפול תזונתי מנקה.
- מצטרפת לורד: אכילה "לא טובה" בצירוף לחץ וגם שינויים הורמונליים (לפעמים לגוף לוקח זמן בלהגיב להפסקת הגלולות). אז אין ממש תרופות פלא, רק שינוי של כמה הרגלים בסיסיים, וטכניקות וטיפולים כמו שהמליצה ורד ( חגית פ )
במרפאה בירושלים מטפלים במנורות כאלה. מחיר טיפול 100 ש"ח והוא אורך 15 דקות. בד"כ מספיקים 8 טיפולים. טיפול כל שבוע. אם אין הצלחה לא משלמים כלום. בדיקת רופא חינם.
אתר המרפאה http://uvclinic.8m.com
טלפון המרפאה 02-6235555
אין לשימוש בשיטה כל תופעות לוואי ולא מדובר במנורות אולטרה סגולות. אחוזי ההצלחה הם 90 אחוז. אצל 10 אחוז הבעיה היא לא בגלל החיידק אלא הורמנולית ולכן השיטה הזאת לא מצליחה. ( גיל טבע )
אני הייתי מנסה הומיאופטיה* . יש לנו ידיד שהיו לו פצעים מזעזעים, ואחרי שתחקרתי אותו הוא סיפר שהכל התחיל כשקיבל איזו זריקת הורמונים, כי איחר בהתפתחות. המלצתי לו ללכת להומאופטית והיא הכינה לו תרופה מיוחדת שתטפל בעניין זה של הזריקה שקיבל.
דבר נוסף שמאוד עזר לו הוא שטיפה של הפנים עם סבון שמן עץ התה (יש בבתי טבע). התכונות האנטיספטיות של הסבון מסייעות להפחית את הזיהום המשני שנוצר לעתים קרובות. ( טרה רוסה )
נסי למרוח חומץ תפוחי עץ* כמו מי-פנים כשאת לא צריכה לצאת מהבית, מדי כמה ימים או לפני השינה. נורא מסריח אבל אצלי לפחות ממש יעיל. (אביטל1)
- גם אני ממליצה, את השמן עץ התה ישירות על העור. פשוט להניח על כל פצע. ריח די מזעזע אבל שווה כי באמת מרפא. כל זה טיפול מקומי, עד שתמצאי טיפול עמוק יותר. יש עוד שמנים ארומתיים - אפשר גם ללכת בכיוון של ארומתרפיה אולי. ( שמנים אתריים אחרים אסורים ישירות על העור) (נועה ברוך)
יש משחה משמן עץ התה והיא אנטיספטית ועבדה מדהים בשילוב עם דיקור על יבלות ויראליות אצל הילדים. (אביב חדש*)
אני משתמשת ב סבון של סבתא ג'מילה ולא יאומן איך שזה עובד. (אלי*)