אשתי לא סופרת אותי
אשתי לא סופרת אותי
אני מבין שאשתי היא לא בת הזוג האידיאלית._
אף אחד הוא לא בן זוג אידיאלי, גם לא אתה וגם לא זוגתך לעתיד (אם תהיה).
בונים את הזוגיות ביחד עד שהיא מתאימה לשני הצדדים בצורה מספקת. מה זה מספקת? שהיא טובה דיה כדי להנות ולצמוח ממנה, על אף הויתורים שכל צד נאלץ לעשות. תראה, בן הזוג המושלם בשבילנו זה אנחנו עצמנו (אולי גם הצל שלנו? החיידקים שלנו?) וגם עצמנו לא כל-כך נעים לנו לפעמים
אף אחד הוא לא בן זוג אידיאלי, גם לא אתה וגם לא זוגתך לעתיד (אם תהיה).
בונים את הזוגיות ביחד עד שהיא מתאימה לשני הצדדים בצורה מספקת. מה זה מספקת? שהיא טובה דיה כדי להנות ולצמוח ממנה, על אף הויתורים שכל צד נאלץ לעשות. תראה, בן הזוג המושלם בשבילנו זה אנחנו עצמנו (אולי גם הצל שלנו? החיידקים שלנו?) וגם עצמנו לא כל-כך נעים לנו לפעמים
אשתי לא סופרת אותי
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
יש סיבה שאחת מהעורכות מתעקשת להשתיק קולות?
יש סיבה שאחת מהעורכות מתעקשת להשתיק קולות?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אשתי לא סופרת אותי
במילכוד היי
אתה תותח!!! אתה ממש מנסה ונשמע סובל וכל הכבוד!!! תתעודד רובנו הגברים במצבך בדיוק!!! מי יותר מי פחות.
בכל זאת אנחנו נשואים ואי אפשר להאשים אותן. ככה זה...
ההצעה שלי תחמיא לאשתך פעמיים ביום בוקר וערב. מחמאה אמיתית ומכל הלב!!! תמצא משהו כן. תחמיא על הלבוש כל התסרוקת כל האיפור על ההשקעה שלה בעצמה. בערב תחמיא על האופי על הטיפול בילדים. על זה שהגעתם עד כאן בזוגיות. אפילו על זה שכיף לישון איתה...
אל! תבקש כלום! ואל ! תתפשר על מה שמפריע. רוצה לישון במיטה. מקלחת ולמיטה! לא לספה... שהיא תישן בספה אם מפריע לה!
רוצה סקס? תבקש! אין? אין. תסתדר לבד זהו. אל תבקש יותר. אין אז אין. מאמין שתוך חודש היא תוריד את המגננות שלה ותוכל לתקשר איתך כמו בעבר הרחוק. ועם פחות מגננות מה זיו א מהלב נכנס אל הלב ומאמין שתסתדרו. בהצלחה תותח
אכן התגובות כאן מכסחות
במילכוד היי
אתה תותח!!! אתה ממש מנסה ונשמע סובל וכל הכבוד!!! תתעודד רובנו הגברים במצבך בדיוק!!! מי יותר מי פחות.
בכל זאת אנחנו נשואים ואי אפשר להאשים אותן. ככה זה...
ההצעה שלי תחמיא לאשתך פעמיים ביום בוקר וערב. מחמאה אמיתית ומכל הלב!!! תמצא משהו כן. תחמיא על הלבוש כל התסרוקת כל האיפור על ההשקעה שלה בעצמה. בערב תחמיא על האופי על הטיפול בילדים. על זה שהגעתם עד כאן בזוגיות. אפילו על זה שכיף לישון איתה...
אל! תבקש כלום! ואל ! תתפשר על מה שמפריע. רוצה לישון במיטה. מקלחת ולמיטה! לא לספה... שהיא תישן בספה אם מפריע לה!
רוצה סקס? תבקש! אין? אין. תסתדר לבד זהו. אל תבקש יותר. אין אז אין. מאמין שתוך חודש היא תוריד את המגננות שלה ותוכל לתקשר איתך כמו בעבר הרחוק. ועם פחות מגננות מה זיו א מהלב נכנס אל הלב ומאמין שתסתדרו. בהצלחה תותח
אכן התגובות כאן מכסחות
אשתי לא סופרת אותי
במילכוד,
היו לי הרבה דברים שרציתי לכתוב במהלך קריאת השרשור.
אבל לאור ההתפתחות האחרונה אצלכם, אני בעיקר רוצה לחזק אותך.
נגעו לליבי הכנות והפתיחות שלך, והמאמצים שלך לתאר את הדברים בצורה מאוזנת ולא מתלהמת.
בעיני זה לא במקום להגיב כאן בביקורת כלפיך, או כלפי אשתך.
אני מתרשם שכל עצה או שאלה לגבי הדברים המוקדמים יותר שתיארת, כבר לא תהיה רלוונטית,
אז אסתפק בלאחל לך ולמשפחתך שתחלצו מהעניין הזה בצורה טובה לכולכם!
בהצלחה!
היו לי הרבה דברים שרציתי לכתוב במהלך קריאת השרשור.
אבל לאור ההתפתחות האחרונה אצלכם, אני בעיקר רוצה לחזק אותך.
נגעו לליבי הכנות והפתיחות שלך, והמאמצים שלך לתאר את הדברים בצורה מאוזנת ולא מתלהמת.
בעיני זה לא במקום להגיב כאן בביקורת כלפיך, או כלפי אשתך.
אני מתרשם שכל עצה או שאלה לגבי הדברים המוקדמים יותר שתיארת, כבר לא תהיה רלוונטית,
אז אסתפק בלאחל לך ולמשפחתך שתחלצו מהעניין הזה בצורה טובה לכולכם!
בהצלחה!
אשתי לא סופרת אותי
חלקם צודקים וחלקם ממש ההפך, מתערבבים כאן דברי חוכמה ושטויות במיץ חצילים.
תתעודד רובנו הגברים במצבך בדיוק!!!_
או-קיי, מאיפה זה?
__בכל זאת אנחנו נשואים ואי אפשר להאשים אותן
להאשים או להתלונן, בוודאי שאפשר. ועוד כאן, ולא מול אשתו, מה הבעיה בזה?
ויש גם את האופציה של להתגרש.
אל! תבקש כלום! ואל ! תתפשר על מה שמפריע. רוצה לישון במיטה. מקלחת ולמיטה! לא לספה... שהיא תישן בספה אם מפריע לה!_
הוא רוצה לצפות בטלוויזיה
האם גם אתה במצבו שתוכל לומר כך? אתה לא מבין איך זה לעמוד מול אישה שמתנגדת בכל תוקף?
מאמין שתוך חודש היא תוריד את המגננות שלה ותוכל לתקשר איתך כמו בעבר הרחוק._
סורי, אבל...
המצב מתמשך כמה שנים טובות, לפי מה שהבנתי מ{{}}במילכוד. מה יגרום לאשתו לשנות את אופייה כך? כמה מילים טובות?
הכיוון נכון, אך לא מספיק לטעמי.
במילכוד יקר,
אני מבינה אותך מאוד,
אתה איש יקר ומתמודד בכל כוחך, עושה כל שביכולתך לזוגיות מוצלחת.
גם אני טעמתי, אמנם לא הרבה כמוך, מההרגשה הזו, ואני הייתי מהצד שלך.
בעלי היה ממש כמי אישתך.
אני מדגישה, היה
השתדלתי לומר מילה טובה, להתעניין בשלומו,
לומר עליו דברים טובים בפני אחרים.
זה מראה לבן אדם שהמילים הן לא סתם כך, בשביל שיתעורר.
הייתי מנהלת שיחת פלאפון בחדר כשהוא נמצא בחדר הסמוך, שומע כל מילה.
לא הלכנו לטיפול זוגי, אולי כי המצב לא היה כל כך גרוע.
בקיצור, מה שאני אמליץ לך:
תראה לה שאתה אוהב אותה, גם אם זה לא ממש כך.
תראה לה שאתה מבין שמה שהיא עושה ולא כ"כ יוצא, היא התכוונה לטוב.
תראה לה
רק תראה.
אם הכל היה צריך שתחשוב כך באמת, זה לא היה זה.
זה לא נקרא לרמות, זה נקרא לגרום שהיא תאהב אותך בעקיפין.
"כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם"
ואם לא ילך, לפחות ניסיתי (-:
בהצלחה
חלקם צודקים וחלקם ממש ההפך, מתערבבים כאן דברי חוכמה ושטויות במיץ חצילים.
תתעודד רובנו הגברים במצבך בדיוק!!!_
או-קיי, מאיפה זה?
__בכל זאת אנחנו נשואים ואי אפשר להאשים אותן
להאשים או להתלונן, בוודאי שאפשר. ועוד כאן, ולא מול אשתו, מה הבעיה בזה?
ויש גם את האופציה של להתגרש.
אל! תבקש כלום! ואל ! תתפשר על מה שמפריע. רוצה לישון במיטה. מקלחת ולמיטה! לא לספה... שהיא תישן בספה אם מפריע לה!_
הוא רוצה לצפות בטלוויזיה
האם גם אתה במצבו שתוכל לומר כך? אתה לא מבין איך זה לעמוד מול אישה שמתנגדת בכל תוקף?
מאמין שתוך חודש היא תוריד את המגננות שלה ותוכל לתקשר איתך כמו בעבר הרחוק._
סורי, אבל...
המצב מתמשך כמה שנים טובות, לפי מה שהבנתי מ{{}}במילכוד. מה יגרום לאשתו לשנות את אופייה כך? כמה מילים טובות?
הכיוון נכון, אך לא מספיק לטעמי.
במילכוד יקר,
אני מבינה אותך מאוד,
אתה איש יקר ומתמודד בכל כוחך, עושה כל שביכולתך לזוגיות מוצלחת.
גם אני טעמתי, אמנם לא הרבה כמוך, מההרגשה הזו, ואני הייתי מהצד שלך.
בעלי היה ממש כמי אישתך.
אני מדגישה, היה
השתדלתי לומר מילה טובה, להתעניין בשלומו,
לומר עליו דברים טובים בפני אחרים.
זה מראה לבן אדם שהמילים הן לא סתם כך, בשביל שיתעורר.
הייתי מנהלת שיחת פלאפון בחדר כשהוא נמצא בחדר הסמוך, שומע כל מילה.
לא הלכנו לטיפול זוגי, אולי כי המצב לא היה כל כך גרוע.
בקיצור, מה שאני אמליץ לך:
תראה לה שאתה אוהב אותה, גם אם זה לא ממש כך.
תראה לה שאתה מבין שמה שהיא עושה ולא כ"כ יוצא, היא התכוונה לטוב.
תראה לה
רק תראה.
אם הכל היה צריך שתחשוב כך באמת, זה לא היה זה.
זה לא נקרא לרמות, זה נקרא לגרום שהיא תאהב אותך בעקיפין.
"כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם"
ואם לא ילך, לפחות ניסיתי (-:
בהצלחה
-
אשתי לא סופרת אותי
אישה אחת היי
זכותי לומר את דעתי. התגובה שלך תוקפנית ולא מובנת לי. ככה אני מרגיש עפ"י השכל שלי וניסיון החיים ואסביר.
מאחר שבגירושין הילדים נשארים בדר"כ עם האמא בבית המשפחה הכלל הוא שהגבר עוזב. עוזב וחוזר לגור במקרה הטוב בדירת רווקים ובמקרים רבים אצל ההורים. במשוואה הזו האישה היא הצד החזק. זה אולי הסיבה שאת רוב הגירושין הנשים יוזמות. כשהתוצאה ידועה מראש קל ליזום הליך גירושין שנראה לכאורה מפתה...
במקרה שלי בהחלט התלוננתי והאשמתי בשלב הראשון. אבל לאט לאט הבנתי שהכל תלוי. שיניתי גישה והתמקדתי בעצמי. הסתדרתי לבד בכל התחומים. לאחר תקופה שהכעס והאכזבה עומעמו התחלתי להבין שלא יזיק אם אפרגן ... יכול להיות שאני באמת לא האשם אלא העומס שחיקה העבודה המטלות וכו' וכו'
התחלתי להחמיא לפחות פעמיים ביום מחמאות אמיתיות ונכונות. לא שקר ולא הגזמה.
לאט לאט קיבלתי את אשתי בחזרה. אני עדיין בתהליך אבל בכיוון הנכון.
מקווה שהבהרתי את עצמי.
את נשמעת אישה מגניבה אז מציע לא להתלהם ולבקר אלא להציע את הצעותייך שאכן די דומות לשלי..ואכן גם מגיעות פחות או יותר מאותו מקום הבנה מושכלת שבכוחך בלבד ניתן לנסות לשפר. מי כמוני יודע כמה תסכול עלבון ואכזבה נדרשים כדי להגיע לתובנה כזו. יתכן כמובן שיש נשים שנמצאות במצבי אני דיברתי אל במילכוד בהכללה
אישה אחת היי
זכותי לומר את דעתי. התגובה שלך תוקפנית ולא מובנת לי. ככה אני מרגיש עפ"י השכל שלי וניסיון החיים ואסביר.
מאחר שבגירושין הילדים נשארים בדר"כ עם האמא בבית המשפחה הכלל הוא שהגבר עוזב. עוזב וחוזר לגור במקרה הטוב בדירת רווקים ובמקרים רבים אצל ההורים. במשוואה הזו האישה היא הצד החזק. זה אולי הסיבה שאת רוב הגירושין הנשים יוזמות. כשהתוצאה ידועה מראש קל ליזום הליך גירושין שנראה לכאורה מפתה...
במקרה שלי בהחלט התלוננתי והאשמתי בשלב הראשון. אבל לאט לאט הבנתי שהכל תלוי. שיניתי גישה והתמקדתי בעצמי. הסתדרתי לבד בכל התחומים. לאחר תקופה שהכעס והאכזבה עומעמו התחלתי להבין שלא יזיק אם אפרגן ... יכול להיות שאני באמת לא האשם אלא העומס שחיקה העבודה המטלות וכו' וכו'
התחלתי להחמיא לפחות פעמיים ביום מחמאות אמיתיות ונכונות. לא שקר ולא הגזמה.
לאט לאט קיבלתי את אשתי בחזרה. אני עדיין בתהליך אבל בכיוון הנכון.
מקווה שהבהרתי את עצמי.
את נשמעת אישה מגניבה אז מציע לא להתלהם ולבקר אלא להציע את הצעותייך שאכן די דומות לשלי..ואכן גם מגיעות פחות או יותר מאותו מקום הבנה מושכלת שבכוחך בלבד ניתן לנסות לשפר. מי כמוני יודע כמה תסכול עלבון ואכזבה נדרשים כדי להגיע לתובנה כזו. יתכן כמובן שיש נשים שנמצאות במצבי אני דיברתי אל במילכוד בהכללה
אשתי לא סופרת אותי
ראשית. למרות שאני לא נוטה להכללות, נתחיל בזה שחווית המציאות הנשית והגברית הן די שונות. גבר לא קיבל אף פעם מחזור. גבר לא היה בהריון. גבר לא ילד. חוץ מזה, בהקשר החברתי, גברים פחות חשופים או פחות מודעים להטרדות מיניות, הם מקבלים שכר יותר גבוה ועוד. די בנסיבות אלו כדי שנשים יראו את העולם אחרת. לא טוב יותר או פחות, אחרת.
שנית, האתר הזה הוא עם אוריינטציה נשית. הוא מקום שיש בו יותר נשים וזה מה שאני אוהב בו. אפשר ללמוד ממנו על האופן שבו חצי מתושבי העולם הזה רואה אותו. לגבר שרוצה להתפתח וללמוד זה מקום מדהים. יש פה פוסטים מרעננים, נועזים, מלמדים. כאמור, זה מה שאני אוהב כאן ואולי זו הזדמנות להודות לכל הנשים שתורמות מזמן ומרצן וחושפות את שעל ליבן.
שלישית, נתמקד בבחור המתקרב למשבר גיל ה-40 שפתח את הדף. לדעתי, הוא פשוט התעורר יום אחד וגילה שעבדו עליו. החברה הבטיחה לו שאם יתחתן, יקים משפחה, יקנה דירה ויהיה בסדר יקבל גם אספקה סדירה של סקס. הוא מצפה שאשתו שתקיים את ההבטחה הזאת, אבל ברור שאשתו ממש לא חייבת לעשות את זה אם היא לא רוצה. (נקודה סימן קריאה). לכן, אם הוא רוצה יותר סקס ממה שיש לו בבית, זו בעיה שלו. שיפתור אותה.
ואם נתמקד בסוגיה עצמה, יכול מאד להיות שזו שאמרה שאשתו רוצה אבל לא יכולה איתו צודקת. לכן, הפתרון המקובל על זוגות רבים הוא ויתור על תפיסת המונוגמיות המשתקת שבמקרים רבים הופכת את מעשה האהבה, ברבות השנים למשעמם בנאלי ואפילו מיותר. הפתרון הוא שהיא תהנה עם גבר שאשתו לא רוצה בו והוא יהיה עם מישהי שלא רוצה יותר את בעלה.
משום מה קוראים לזה בשמות גנאי ואולי רק על זה צריך להתגבר.
ראשית. למרות שאני לא נוטה להכללות, נתחיל בזה שחווית המציאות הנשית והגברית הן די שונות. גבר לא קיבל אף פעם מחזור. גבר לא היה בהריון. גבר לא ילד. חוץ מזה, בהקשר החברתי, גברים פחות חשופים או פחות מודעים להטרדות מיניות, הם מקבלים שכר יותר גבוה ועוד. די בנסיבות אלו כדי שנשים יראו את העולם אחרת. לא טוב יותר או פחות, אחרת.
שנית, האתר הזה הוא עם אוריינטציה נשית. הוא מקום שיש בו יותר נשים וזה מה שאני אוהב בו. אפשר ללמוד ממנו על האופן שבו חצי מתושבי העולם הזה רואה אותו. לגבר שרוצה להתפתח וללמוד זה מקום מדהים. יש פה פוסטים מרעננים, נועזים, מלמדים. כאמור, זה מה שאני אוהב כאן ואולי זו הזדמנות להודות לכל הנשים שתורמות מזמן ומרצן וחושפות את שעל ליבן.
שלישית, נתמקד בבחור המתקרב למשבר גיל ה-40 שפתח את הדף. לדעתי, הוא פשוט התעורר יום אחד וגילה שעבדו עליו. החברה הבטיחה לו שאם יתחתן, יקים משפחה, יקנה דירה ויהיה בסדר יקבל גם אספקה סדירה של סקס. הוא מצפה שאשתו שתקיים את ההבטחה הזאת, אבל ברור שאשתו ממש לא חייבת לעשות את זה אם היא לא רוצה. (נקודה סימן קריאה). לכן, אם הוא רוצה יותר סקס ממה שיש לו בבית, זו בעיה שלו. שיפתור אותה.
ואם נתמקד בסוגיה עצמה, יכול מאד להיות שזו שאמרה שאשתו רוצה אבל לא יכולה איתו צודקת. לכן, הפתרון המקובל על זוגות רבים הוא ויתור על תפיסת המונוגמיות המשתקת שבמקרים רבים הופכת את מעשה האהבה, ברבות השנים למשעמם בנאלי ואפילו מיותר. הפתרון הוא שהיא תהנה עם גבר שאשתו לא רוצה בו והוא יהיה עם מישהי שלא רוצה יותר את בעלה.
משום מה קוראים לזה בשמות גנאי ואולי רק על זה צריך להתגבר.
-
- הצטרפות: 22 יוני 2020, 21:54
- דף אישי: הדף האישי של אי_ננה*
אשתי לא סופרת אותי
לא, לא קוראים לזה בשמות גנאי
יש מספיק נשים (גם פה באתר!) שבוחרות לחיות במערכות יחסים פתוחות (יותר או פחות)
מה שחלק רחב מאיתנו טוענות כאן, ואין לי מספיק איך להדגיש את זה:
זוגיות היא עניין של שני אנשים, כשכל אחד מהאנשים צריך להחזיק את עצמו/עצמה בנפרד.
הקורבניות שעולה לגבר בן ה-37 שפתח את הדף הזה סביב הנושא של מיניות היא סיפטום לעניין עמוק יותר וממש לא המוקד.
אני לא יודעת מה המוקד, כי הגבר לא כל כך כותב כאן, אבל זה בפירוש לא "האם אישתו רוצה להזדיין איתו והאם מותר לו לדרוש את זה או ללכת לאנוס בתשלום אישה אחרת"
המוקד הוא איפשהו בתקשורת בינו ובין עצמו ובינו ובין זוגתו
מאחר וזוגתו לא כותבת כאן באתר ולא שיתפה את חייה, נשאר לנו במלכוד לדבר איתו
אם אני אתלה על אילן גבוה ממני, אני אגיד: מריבות זוגיות, לרוב נראות ונשמעות אותו הדבר אצל אותם בני זוג.
יש להן התחלה אמצע וסוף די דומים, יש כרוניקה ידועה מראש
כל פעם טריגר אחר, כן?
אבל ה{{}}תגובות הן אותן תגובות של שני בני הזוג
לפעמים מספיק שאחת/אחת תשנה/ישנה את התגובה המיידית, את המרכז שלו/שלה, כדי שדברים יזוזו מהמקום התקוע
וזה יכול לקרות רק עם מודעות.
זוגיות מודעת
ואמפתיה עצמית
והגדלת כלי ההכלה הפנימי
ועוד המון דברים כאלה חשובים...שבראש ובראשונה דורשים נכונות להסתכל על הבעיה ולא על הסיפטומים
יש מספיק נשים (גם פה באתר!) שבוחרות לחיות במערכות יחסים פתוחות (יותר או פחות)
מה שחלק רחב מאיתנו טוענות כאן, ואין לי מספיק איך להדגיש את זה:
זוגיות היא עניין של שני אנשים, כשכל אחד מהאנשים צריך להחזיק את עצמו/עצמה בנפרד.
הקורבניות שעולה לגבר בן ה-37 שפתח את הדף הזה סביב הנושא של מיניות היא סיפטום לעניין עמוק יותר וממש לא המוקד.
אני לא יודעת מה המוקד, כי הגבר לא כל כך כותב כאן, אבל זה בפירוש לא "האם אישתו רוצה להזדיין איתו והאם מותר לו לדרוש את זה או ללכת לאנוס בתשלום אישה אחרת"
המוקד הוא איפשהו בתקשורת בינו ובין עצמו ובינו ובין זוגתו
מאחר וזוגתו לא כותבת כאן באתר ולא שיתפה את חייה, נשאר לנו במלכוד לדבר איתו
אם אני אתלה על אילן גבוה ממני, אני אגיד: מריבות זוגיות, לרוב נראות ונשמעות אותו הדבר אצל אותם בני זוג.
יש להן התחלה אמצע וסוף די דומים, יש כרוניקה ידועה מראש
כל פעם טריגר אחר, כן?
אבל ה{{}}תגובות הן אותן תגובות של שני בני הזוג
לפעמים מספיק שאחת/אחת תשנה/ישנה את התגובה המיידית, את המרכז שלו/שלה, כדי שדברים יזוזו מהמקום התקוע
וזה יכול לקרות רק עם מודעות.
זוגיות מודעת
ואמפתיה עצמית
והגדלת כלי ההכלה הפנימי
ועוד המון דברים כאלה חשובים...שבראש ובראשונה דורשים נכונות להסתכל על הבעיה ולא על הסיפטומים
אשתי לא סופרת אותי
להבנתי, וזו תובנה שנדרשו שנים להבין ולהפנים הסכסוך הוא פנימי ונוח לתלות אותו על האחר/ת. לחשוב שאם השני ישתנה כל הבעיות תיפתרנה זו מחשבה מתעתעת שקל ליפול ברשת שלה. זה רק תעתוע חולף.
אני שמח לקרא שאחיזת התפיסות של בעלות והמונוגמיות משתחררת. הן אין לנו בעלות על דבר והתחייבות למונוגמיות היא היא הבגידה (בעצמך). אם נותנים לך, לא תיקח? ומכאן פריצת הגדר הזו שאת מתארת היא חזרה מבורכת לדרך האהבה.
להבנתי, וזו תובנה שנדרשו שנים להבין ולהפנים הסכסוך הוא פנימי ונוח לתלות אותו על האחר/ת. לחשוב שאם השני ישתנה כל הבעיות תיפתרנה זו מחשבה מתעתעת שקל ליפול ברשת שלה. זה רק תעתוע חולף.
אני שמח לקרא שאחיזת התפיסות של בעלות והמונוגמיות משתחררת. הן אין לנו בעלות על דבר והתחייבות למונוגמיות היא היא הבגידה (בעצמך). אם נותנים לך, לא תיקח? ומכאן פריצת הגדר הזו שאת מתארת היא חזרה מבורכת לדרך האהבה.
-
- הצטרפות: 22 יוני 2020, 21:54
- דף אישי: הדף האישי של אי_ננה*
אשתי לא סופרת אותי
אחד, אתה רציני?
שולחת אותך לשוטט כאן באתר, במדור זוגיות ובכל דפי הפוליאמוריה שנפתחו לאורך השנים
תלי תילים של מילים וסיטואציות נכתבו כאן
__אני שמח לקרא שאחיזת התפיסות של בעלות המונוגמיות משתחררת
וואי, איזה משפט יהיר!
שולחת אותך לשוטט כאן באתר, במדור זוגיות ובכל דפי הפוליאמוריה שנפתחו לאורך השנים
תלי תילים של מילים וסיטואציות נכתבו כאן
__אני שמח לקרא שאחיזת התפיסות של בעלות המונוגמיות משתחררת
וואי, איזה משפט יהיר!
-
אשתי לא סופרת אותי
אחד
ברור שאשתו לא חייבת כלום..! השאלה מה היא מרשה לו בחוץ... פוליאמוריה חילופים וכד
פה המילכוד. בדר"כ האישה לא ממש ברורה ואומרת שהיא רוצה עם אחר/ לפתוח / חילופים. כי אז הוא לא היה מתלונן פה בפורום או לפחות מתלונן על זה שהיא בעד פתיחה והוא נגד. הבעיה שלרוב פשוט ננעלת לזה. לא צריכה את זה. שמה את זה בצד. ופה המילכוד. אין הרבה נשים שאומרת אני לא בעניין אבל אתה חופשי. לפחות לא נתקלתי בכזו תלונה מגבר בפורום זה. הבעיה מתחילה שאין סקס. אין הסבר. אין תקשורת. לרוב יש אמפטיה אבל אין רצון אמיתי לשינוי או לפתרון. והכי חשוב אין צורך ולכן אין הכרח בפתרון. כי מקסימום שיפרק את הבית ונתגרש. אבל זה פחות מתאים לגבר בימנו אנו.
זה לא שעבדו עליו. זה שאשתו הייתה ברורה איתו ואחרי נישואין/ילדים היא פחות ברורה. פחות בוער לה.
אחד
ברור שאשתו לא חייבת כלום..! השאלה מה היא מרשה לו בחוץ... פוליאמוריה חילופים וכד
פה המילכוד. בדר"כ האישה לא ממש ברורה ואומרת שהיא רוצה עם אחר/ לפתוח / חילופים. כי אז הוא לא היה מתלונן פה בפורום או לפחות מתלונן על זה שהיא בעד פתיחה והוא נגד. הבעיה שלרוב פשוט ננעלת לזה. לא צריכה את זה. שמה את זה בצד. ופה המילכוד. אין הרבה נשים שאומרת אני לא בעניין אבל אתה חופשי. לפחות לא נתקלתי בכזו תלונה מגבר בפורום זה. הבעיה מתחילה שאין סקס. אין הסבר. אין תקשורת. לרוב יש אמפטיה אבל אין רצון אמיתי לשינוי או לפתרון. והכי חשוב אין צורך ולכן אין הכרח בפתרון. כי מקסימום שיפרק את הבית ונתגרש. אבל זה פחות מתאים לגבר בימנו אנו.
זה לא שעבדו עליו. זה שאשתו הייתה ברורה איתו ואחרי נישואין/ילדים היא פחות ברורה. פחות בוער לה.
אשתי לא סופרת אותי
לגבי פתיחת היחסים, הוא אמר שיש לו אישור חתום על ידה.
לגבי פתיחת היחסים, הוא אמר שיש לו אישור חתום על ידה.
אשתי לא סופרת אותי
נשוי 15 שנה שלושה ילדים. המצב שלי דומה של במלכוד. לא עוזב בגלל הילדים . מנסה לתקשר אבל פשוט לא הולך לא רוצה טיפול ולא רוצה לפתור. על פניו הכל טוב אבל אין זוגיות אמיתית. היא עובדת וישנה... העניין המרכזי שלה בחיים זה בעבודה. הילדים ואני זה עול... כמובן שהרוב נופל עלי כבל אין לי בעיה עם העומס ולא עם המטלות אלא עם היחס
גם הסקס יורד עם השנים בכמות ובאיכות...
הצעות????
נשוי 15 שנה שלושה ילדים. המצב שלי דומה של במלכוד. לא עוזב בגלל הילדים . מנסה לתקשר אבל פשוט לא הולך לא רוצה טיפול ולא רוצה לפתור. על פניו הכל טוב אבל אין זוגיות אמיתית. היא עובדת וישנה... העניין המרכזי שלה בחיים זה בעבודה. הילדים ואני זה עול... כמובן שהרוב נופל עלי כבל אין לי בעיה עם העומס ולא עם המטלות אלא עם היחס
גם הסקס יורד עם השנים בכמות ובאיכות...
הצעות????
-
אשתי לא סופרת אותי
ההצעה הכי טובה היא שאפשר לתת היא להבין שמה שאתה מתאר זה המצב הנפוץ. סוד כזה שכולם יודעים ולא מרבים לדבר עליו. אל תתעצב. אתה לא החריג. תשלים עם זה.
שינוי המצב יכול להיות אתגר מעניין ומפתח.
ההצעה הכי טובה היא שאפשר לתת היא להבין שמה שאתה מתאר זה המצב הנפוץ. סוד כזה שכולם יודעים ולא מרבים לדבר עליו. אל תתעצב. אתה לא החריג. תשלים עם זה.
שינוי המצב יכול להיות אתגר מעניין ומפתח.
אשתי לא סופרת אותי
יצאתי מהמילכוד
הבנתי מה נכון בשבילי - לסיים את מערכת היחסים בצורה טובה ולהיפרד כל אחד לדרכו
מה שמאוד עזר לי הוא זה שנפגשתי עם יועצת שליוותה אותנו בטיפולים הקודמים ומכירה טוב את שנינו. היא הייתה מאוד חדה, מבינה וישירה והמליצה לי לצאת ממערכת היחסים ולמצוא לעצמי משהו טוב יותר, אשתי לא יכולה לתת לי את האהבה שלה אני זקוק. החוזה הזוגי שלנו היה לא טוב, שנינו לא התפתחנו לכיוונים טובים במערכת היחסים הזו. אשתי נשארה במערכת יחסים מתוך נוחות ולא נפרדה בגלל פאסיביות. זו תהיה תקופה קשה אבל ייצא ממנה טוב.
השיחה איתה הייתה בשלב שבו הייתי מאוד בשל ומוכן נפשית לשמוע את מה שהיה לה להגיד.
אנחנו בתהליכים מתקדמים לפרידה, בזמן הקרוב נגיע בתקווה להסכם ביניים ואוכל לעבור לדירה משלי, מבלי לפגוע בזכויות שלי.
מצפה בקרוב להיות פרוד, בבית משלי, עם זמן שלי עם הילדים המתוקים שלי, ועם זמן לעצמי.
אני מרגיש טוב ואופטימי מאוד לגבי העתיד. לצד החששות יש המון תקוה להמשך.
בקרוב אתחיל בדרכי למצוא לי את הזוגיות החדשה שלי
עד שאמצא מקווה להכיר בנות מקסימות, לבלות ולעשות הרבה סקס (כן, לא מתבייש להגיד את זה...)
אגב שאמצא את הזוגיות, ממש לא ממהר להתחתן, פעם אחת מרגיש שמספיק
יצאתי מהמילכוד
הבנתי מה נכון בשבילי - לסיים את מערכת היחסים בצורה טובה ולהיפרד כל אחד לדרכו
מה שמאוד עזר לי הוא זה שנפגשתי עם יועצת שליוותה אותנו בטיפולים הקודמים ומכירה טוב את שנינו. היא הייתה מאוד חדה, מבינה וישירה והמליצה לי לצאת ממערכת היחסים ולמצוא לעצמי משהו טוב יותר, אשתי לא יכולה לתת לי את האהבה שלה אני זקוק. החוזה הזוגי שלנו היה לא טוב, שנינו לא התפתחנו לכיוונים טובים במערכת היחסים הזו. אשתי נשארה במערכת יחסים מתוך נוחות ולא נפרדה בגלל פאסיביות. זו תהיה תקופה קשה אבל ייצא ממנה טוב.
השיחה איתה הייתה בשלב שבו הייתי מאוד בשל ומוכן נפשית לשמוע את מה שהיה לה להגיד.
אנחנו בתהליכים מתקדמים לפרידה, בזמן הקרוב נגיע בתקווה להסכם ביניים ואוכל לעבור לדירה משלי, מבלי לפגוע בזכויות שלי.
מצפה בקרוב להיות פרוד, בבית משלי, עם זמן שלי עם הילדים המתוקים שלי, ועם זמן לעצמי.
אני מרגיש טוב ואופטימי מאוד לגבי העתיד. לצד החששות יש המון תקוה להמשך.
בקרוב אתחיל בדרכי למצוא לי את הזוגיות החדשה שלי
עד שאמצא מקווה להכיר בנות מקסימות, לבלות ולעשות הרבה סקס (כן, לא מתבייש להגיד את זה...)
אגב שאמצא את הזוגיות, ממש לא ממהר להתחתן, פעם אחת מרגיש שמספיק
-
אשתי לא סופרת אותי
מחבקת אותך ומבינה את מצבך, ומעריכה את ההחלטה.
אני שמחה שאתה מרגיש שזה מה שצריך להיות וזו האפשרות היחידה לך לנהל חיים נורמליים.
וכן, הכי חשוב, אל תהיה פזיז, אל תתחתן מהר.
אני מבינה אותך ורובנו מבינים אותך טוב מאוד למה החלטת להתגרש, מה שככל הנראה לא יבינו הקוראים הבאים וחולפים.
בכל אופן, חשוב שתדע שאתה שלם עם ההחלטה, ועשית את הבחירה הנכונה.
מחבקת אותך ומבינה את מצבך, ומעריכה את ההחלטה.
אני שמחה שאתה מרגיש שזה מה שצריך להיות וזו האפשרות היחידה לך לנהל חיים נורמליים.
וכן, הכי חשוב, אל תהיה פזיז, אל תתחתן מהר.
אני מבינה אותך ורובנו מבינים אותך טוב מאוד למה החלטת להתגרש, מה שככל הנראה לא יבינו הקוראים הבאים וחולפים.
בכל אופן, חשוב שתדע שאתה שלם עם ההחלטה, ועשית את הבחירה הנכונה.
אשתי לא סופרת אותי
אני רוצה לאחל לך בהצלחה. קיבלת החלטה גורלית, מנוגדת לזו שהחלטת כשפתחת את הדף. נראה שעברת תהליך שהבשיל. כמה סימלי שפתחת דף חדש בשנה חדשה.
מאחל לך שתמצא אהבה, זוגיות, סקס, תפרח ותשמח.
מאחל לך שתמצא אהבה, זוגיות, סקס, תפרח ותשמח.
אשתי לא סופרת אותי
מאחלת לך שפע הצלחה ומפרגנת לך שתקבל מה שלבך חפץ, כן, כולל סקס בלי להתבייש. סקס זה דבר חשוב וצורך בסיסי.
חייבת להגיד לך דבר אחד קטן ומקווה שלא תתבאס. כל עוד בתפישה שלך נשים הן "בנות" ולא נשים, יהיה לך די קשה לדעתי לבנות מה שאתה רוצה. אישה היא לא בת. בת זה איך שקוראים למישהי צעירה מאוד, על כל המשתמע מכך.
בפרפרזה על שיר ידוע - מצא לך אישה ובנה איתה בית. בהצלחה!!!
חייבת להגיד לך דבר אחד קטן ומקווה שלא תתבאס. כל עוד בתפישה שלך נשים הן "בנות" ולא נשים, יהיה לך די קשה לדעתי לבנות מה שאתה רוצה. אישה היא לא בת. בת זה איך שקוראים למישהי צעירה מאוד, על כל המשתמע מכך.
בפרפרזה על שיר ידוע - מצא לך אישה ובנה איתה בית. בהצלחה!!!
אשתי לא סופרת אותי
בהצלחה במילכוד. החזרת לעצמך את הכח לידיים לנווט את חייך כראות עיניך בהצלחה
תהנה ותפרח אתה תותח
בהצלחה במילכוד. החזרת לעצמך את הכח לידיים לנווט את חייך כראות עיניך בהצלחה
תהנה ותפרח אתה תותח
-
אשתי לא סופרת אותי
ומוסיפה עוד משהו, בתור פרוד טרי, שים לב שכשאתה יוצא עם נשים ( לא בנות!) פנויות, תגיד להן את האמת על ההתחלה.
רוב הנשים הפנויות מחפשות קשר ולא סקס.
מה לעשות, ככה זה.
כך שתהיה כן, ישיר ואמיתי ולא תשבור לבבות
יש נשים שמחפשות בדיוק את מה שאתה מחפש, פרודות טריות למשל.
רוב הנשים הפנויות מחפשות קשר ולא סקס.
מה לעשות, ככה זה.
כך שתהיה כן, ישיר ואמיתי ולא תשבור לבבות
יש נשים שמחפשות בדיוק את מה שאתה מחפש, פרודות טריות למשל.
אשתי לא סופרת אותי
אינני יודע לגבי רוב או מיעוט. מסכים מאד לגבי היושר. ואם מישהי מחפשת קשר ולא סקס תבין שהיא מתכוונת לזה ותחשוב אם זה מה שמתאים לך.
-
- הצטרפות: 12 אוגוסט 2021, 08:00
- דף אישי: הדף האישי של מירב_ליאת*
אשתי לא סופרת אותי
אני שומעת ממה שאתה כותב שאתה לא סופר אותך
אשתך רק משקפת לך נאמנה את אותה התייחסות
למה שתבחר לחיות במצב כזה שבו לא טוב לך?
שאלת המפתח שלמדתי מכמה מורות מוצלחות כמו אסתר היקס למשל היא
מה אדם שאוהב את עצמו היה עושה במצב כזה
וזה לא דווקא ללכת או להיות לא נחמד אולי יש לך דרכים להתקרבות והן עדיין נעלמות ממך כי עוד לא למדת להתייחס אל עצמך הוגן. בהצלחה עם זה. הרבה אהבה שתהיה לך
אני שומעת ממה שאתה כותב שאתה לא סופר אותך
אשתך רק משקפת לך נאמנה את אותה התייחסות
למה שתבחר לחיות במצב כזה שבו לא טוב לך?
שאלת המפתח שלמדתי מכמה מורות מוצלחות כמו אסתר היקס למשל היא
מה אדם שאוהב את עצמו היה עושה במצב כזה
וזה לא דווקא ללכת או להיות לא נחמד אולי יש לך דרכים להתקרבות והן עדיין נעלמות ממך כי עוד לא למדת להתייחס אל עצמך הוגן. בהצלחה עם זה. הרבה אהבה שתהיה לך
-
- הצטרפות: 12 אוגוסט 2021, 08:00
- דף אישי: הדף האישי של מירב_ליאת*
אשתי לא סופרת אותי
כואב לי לקרוא מה שאמרה לך ה"מטפלת" סו קולד
י ש כל כך הרבה א.נשים שאינם יכולים להנהיג את עצמם כמו שאומר רבי נחמן
מרשים לעצמם לתת עצות אחיתופל ועוד לקחת כסף
כמו איזה שופט יודע כל חיצוני הורסים לאנשים
גם אני הייתי בסרט הזה
כואב לי לקרוא מה שאמרה לך ה"מטפלת" סו קולד
י ש כל כך הרבה א.נשים שאינם יכולים להנהיג את עצמם כמו שאומר רבי נחמן
מרשים לעצמם לתת עצות אחיתופל ועוד לקחת כסף
כמו איזה שופט יודע כל חיצוני הורסים לאנשים
גם אני הייתי בסרט הזה
אשתי לא סופרת אותי
אז הנה אני שוב
כבר גרוש יותר משנה
הייתי תקופה בדייטים...
הכרתי מישהי מהממת בקשר רציני, הרבה שיח, תמיכה הדדית, כיף, סקס טוב והרבה... יש בה כמעט כל מה שתמיד רציתי באשה. אני אוהב אותה, חושב לעצמי למה לא הכרתי אותה בסיבוב הראשון.
עדיין, קשה לי, הלב כואב כי המשפחה שלי התפרקה. גרושתי ואני ממשיכים לא לתקשר טוב. למרות שלא היה לי טוב איתה, עדיין כואב לי שנפרדנו, כואב לי שאני חד הורי... חשבתי עם עצמי, ואני מספיק כנה להגיד שאני יותר מתגעגע לנוחות שהייתה לי, ליציבות, החוסן הפיננסי, מאשר באמת מתגעגע אליה...
החיים בתור גרוש מאפשרים הרבה הזדמנויות, ויחד עם זאת יותר מסובכים. יום אחד אתה עם הילדים, יום אחד לבד, יום אחד עם הבת זוג. לגור ביחד? מסובך מאוד. אולי אני צריך עוד זמן להתרגל. אולי אני צריך עזרה כדי להרגיש טוב עם עצמי. לפעמים טוב לי, לפעמים רע לי.
האם זה היה הדבר הנכון? להפרד? או שהיה עדיף להילחם כדי להישאר יחד? אין על זה תשובה ברורה. מה שנעשה נעשה, אני אומר זאת לעצמי.
אני חייב להבין איך אני מפסיק להיתקע בעבר, ובאמת חיי את ההווה ובונה את העתיד. אני צריך הכוונה ואשמח לעזרה
אז הנה אני שוב
כבר גרוש יותר משנה
הייתי תקופה בדייטים...
הכרתי מישהי מהממת בקשר רציני, הרבה שיח, תמיכה הדדית, כיף, סקס טוב והרבה... יש בה כמעט כל מה שתמיד רציתי באשה. אני אוהב אותה, חושב לעצמי למה לא הכרתי אותה בסיבוב הראשון.
עדיין, קשה לי, הלב כואב כי המשפחה שלי התפרקה. גרושתי ואני ממשיכים לא לתקשר טוב. למרות שלא היה לי טוב איתה, עדיין כואב לי שנפרדנו, כואב לי שאני חד הורי... חשבתי עם עצמי, ואני מספיק כנה להגיד שאני יותר מתגעגע לנוחות שהייתה לי, ליציבות, החוסן הפיננסי, מאשר באמת מתגעגע אליה...
החיים בתור גרוש מאפשרים הרבה הזדמנויות, ויחד עם זאת יותר מסובכים. יום אחד אתה עם הילדים, יום אחד לבד, יום אחד עם הבת זוג. לגור ביחד? מסובך מאוד. אולי אני צריך עוד זמן להתרגל. אולי אני צריך עזרה כדי להרגיש טוב עם עצמי. לפעמים טוב לי, לפעמים רע לי.
האם זה היה הדבר הנכון? להפרד? או שהיה עדיף להילחם כדי להישאר יחד? אין על זה תשובה ברורה. מה שנעשה נעשה, אני אומר זאת לעצמי.
אני חייב להבין איך אני מפסיק להיתקע בעבר, ובאמת חיי את ההווה ובונה את העתיד. אני צריך הכוונה ואשמח לעזרה
אשתי לא סופרת אותי
ראשית, ברכות. טוב שנפרדתם. טוב שמצאת מישהי שטוב לך איתה.
לעולם לא נדע מה היה קורה אם הדברים היו מתנהלים אחרת. אולי זו בכלל אשליה שיש אפשרות אחרת. לא נכון להשקיע מחשבה ואנרגיה בתרחישים דימיוניים.
תהנה מהרגע הזה וממה שיש בו.
למשל, אם הילדים לא הכל יום איתך, יש לזה גם יתרונות. תתמקד בהם. דרוש את הטוב בכל סיטואציה שאתה נמצא בה.
תהנה. החיים קצרים
לעולם לא נדע מה היה קורה אם הדברים היו מתנהלים אחרת. אולי זו בכלל אשליה שיש אפשרות אחרת. לא נכון להשקיע מחשבה ואנרגיה בתרחישים דימיוניים.
תהנה מהרגע הזה וממה שיש בו.
למשל, אם הילדים לא הכל יום איתך, יש לזה גם יתרונות. תתמקד בהם. דרוש את הטוב בכל סיטואציה שאתה נמצא בה.
תהנה. החיים קצרים