בלוג דה נבר אנדינג קקי

מורן*
הצטרפות: 04 דצמבר 2003, 11:32

בלוג דה נבר אנדינג קקי

שליחה על ידי מורן* »

טוב, בצער רב אני פותחת את בלוג the never ending kaky
שם חלופי: "מי הזיז את הגבינה שלי לקצה הבולבול"
ככה אני מבלה את כל ימיי מעל הגיגית. וכמו שחברה טובה אמרה- זו דרך מעניינת להעביר את הזמן
לפי מה שאני קוראת בינתיים מצבנו יוצא דופן ועל כן אני ממהרת לשתף את כולכם-
אנחנו רוב היום מעל הגיגית!
הוא משחרר בתשלומים, כל פעם קצת, וגם כשלא יוצא כלום מתעקש שאמשיך להחזיק אותו כך.
מדובר על פספוס בן שלושה חודשים עם מערכת עיכול קצת רגישה
הרבה פעמים צריך באמצע הנקה או מיד בסוף הנקה ומכאן השם החלופי...
אשמח לתגובות
להתראות
מורן*

בלוג דה נבר אנדינג קקי

שליחה על ידי מורן* »

התכונתי שזה יהיה בדף של בלי חיתולים
איך מעבירים?
אמא_ללי*
הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*

בלוג דה נבר אנדינג קקי

שליחה על ידי אמא_ללי* »

גם לי יש ימים שאני מרגישה ככה (שאנחנו מבלות כל היום מעל הקערה)... אבל לא תמיד. ולפעמים אני פשוט מקבלת את זה שיהיו יותר פספוסים ולא כולם יגיעו לקערה.
אולי לבדוק רגישויות שלו למשהו שאת אוכלת? או למצוא דרך להחזיק אותו בתנוחה שנעימה לו שאינה מעל קערה, במנשא למשל?
עורכת_עם_ערכים*
הצטרפות: 08 יוני 2007, 02:34
דף אישי: הדף האישי של עורכת_עם_ערכים*

בלוג דה נבר אנדינג קקי

שליחה על ידי עורכת_עם_ערכים* »

_התכונתי שזה יהיה בדף של בלי חיתולים
איך מעבירים?_
דף בלי חיתולים :-)
זהו, זה מתויג
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

בלוג דה נבר אנדינג קקי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

_לפי מה שאני קוראת בינתיים מצבנו יוצא דופן ועל כן אני ממהרת לשתף את כולכם-
אנחנו רוב היום מעל הגיגית!
הוא משחרר בתשלומים, כל פעם קצת_
למה יוצא דופן? איפה את קוראת? כנסי לבלוג של אמא ל'ה בטח תמצאי כמה נקודות הזדהות.
כמו שנאמר, כל אחד והחבילה שלו, כל תינוק והקקי שלו, לא?
כבר כתבתי שלפעמים אני תוהה אם הוא עושה הפסקות שינה כדי לעשות קקי או עושה הפסקות בקקי כדי לישון. הוא כבר בן חמישה וחצי חודשים עכשיו יש מרווחים גדולים יותר ואני כבר לא מוצאת את עצמי ממש ממש כל היום מעל הקערה (עברנו לסיר :-) ). למדתי שהוא עושה הפסקות וכדאי שאני גם אקח אותן. דברים נעשים קלים יותר.
הקוסמת_מארץ_עוץ*
הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*

בלוג דה נבר אנדינג קקי

שליחה על ידי הקוסמת_מארץ_עוץ* »

לדעתי כדאי לברר אלרגיות באייפק.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

בלוג דה נבר אנדינג קקי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

צרת רבים חצי נחמה, או נחמת טיפשים? בכל מקרה, גם אצלנו הקקי בתשלומים, והגורה קיבלה מאביה את השם the poo machine.
<מיצי החתולה>
רוקדת_לאור_ירח*
הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*

בלוג דה נבר אנדינג קקי

שליחה על ידי רוקדת_לאור_ירח* »

אישית, בדיעבד, אני חושבת שקקי לא אמור לבוא בתשלומים.
הוא אכן בא ככה ולכן אין אמור או לא אמור אבל יש לזה סיבות שכדאי ורצוי להתייחס אליהן.
בתור אחת שבילתה את כל ימיה בהנקה מעל גיגית, עם הפסקות בהנקה לצורך שליפת הגיגית ממתחת לספה שעליה הנקתי או סתם עצירה לרגע כי הגיגית כבר היתה שלופה אני אומרת: די לשלשול.
זה בסדר שזה הרבה פעמים ביום, אבל יש הרבה פעמים ויש הרבה פעמים. את בעצמך אומרת שיש לו בטן רגישה, אז אל תגידי לאנשים להגיד לך שזה בסדר ונורמלי. אני לא אומרת שצריך להיכנס להיסטריה, אבל גם שאננות לא מומלצת.
זה קורה אצל תינוקות שהם רגישים. למה הם רגישים? קודם כל והכי מובן מאליו זה למזון שאת אוכלת. דבר שני ופחות מובן מאליו זה מזג אויר. זה שלמבוגר חם זה לא אומר שלתינוק חם, זה שלמבוגר חם זה לא אומר שלתינוק לר קר בטוסיק. אצלנו היה הבדל בשלשולים בין מצב של עם חיתול ובלי חיתול, כשבלי חיתול היא שלשלה יותר . והייתי מאד באופנית ומאד רציתי שהתינוקת תהיה ערומה באוגוסט בגיל 4 חודשים. עוד דבר שהיה בהקשר שלנו זה הבדל בין מתי שהיא היתה עלי (רוב הזמן) לבין מתי שהנחתי אותה. אם הנחתי אותה היא שלשלה מיד בדרך כלל, בעיקר אם הנחתי אותה (על שמיכה, לא על הריצפה) בלי חיתול.

לא אומרת שאצלכם זה ככה, נכון שזה עובר עם הגיל (אצל רובם) אבל גם יכול להיגרר למקומות לא נעימים במיוחד, ואני כן אומרת לשים לב. איך העליה במשקל? איך התנהגות אחרת? לי יש ילדה חייכנית ומתוקה אבל היה לה גיל שהיא היתה נורא רצינית ולא עלתה כמו שצריך במשקל. עם כל הקקי הזה מרוב שכולם אמרו לי שהכל היה בסדר, שכחתי להקשיב לעצמי שאמרה לי: גברת, יש כאן משהו.
לא רוצה להבהיל ולהפחיד אבל גם לא חושבת שכדאי לעבור לסדר היום, שווה לבדוק, לעקוב, לברר. אני מניחה שאם פתחת בלוג זה בכמות שזה כבר ממש מציק. הדבר שהכי מפריע לי עד היום, 3 שנים אחרי, זה שפותרים ב"נורמלי" יש דברים שהייתי מנהלת אחרת (ואנהל אחרת בילד הבא).
אינדי_אנית*
הצטרפות: 26 אוקטובר 2006, 22:38
דף אישי: הדף האישי של אינדי_אנית*

בלוג דה נבר אנדינג קקי

שליחה על ידי אינדי_אנית* »

זה נורא לא שייך לכאן אבל כל מילה של הרוקדת!! ככה היה לי עם ההנקה של הראשונה שהיתה 24 שעות ביממה על הציצי (טוב נו רק 20 שעות ) וכולם אמרו שנורמלי.. בדיעבד היתה בעיה של רגישות..
רוקדת_לאור_ירח*
הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*

בלוג דה נבר אנדינג קקי

שליחה על ידי רוקדת_לאור_ירח* »

וגם מתנצלת שפלשתי לך לכאן ככה, תרגישי חופשי למחוק. פשוט האמירה הזו של "נורמלי", אבחון דרך האינטרנט מתוך רצון חיובי להרגיע אימהות לא רגועות, חסר אחריות בעייני ומוציא אותי מדעתי בשל הסיפור האישי.
מורן*

בלוג דה נבר אנדינג קקי

שליחה על ידי מורן* »

תודה לכולן!
מה שקורה איתו, אני מתחילה להבין אולי, זה שמשהו לא נח לו והוא מושך את עצמו עם שרירי בטן - מקרב ברכיים לבטן, נניח כשאני שמה אותו עלי בחצי שכיבה. אני פרשתי את זה כמבקש שאחזיק אותו בתנוחת פשפוש למרות שלא תמיד יש תוצאות.
עכשיו אני מנסה כשאני רואה שלא יוצא יותר, למרות שהוא מתעגל כמו כדור, לשטוף אותו ודוקא להניח אותו שוכב ישר או במנשא ונראה לי שזה מקל עליו. לא ברור לי למה הוא עושה את זה אבל נראה כאילו הוא "נתקע" על התנוחה (?)
לגבי המזון שאני אוכלת הורדתי המון דברים לפי אילת שלו (אילת מטוטלת) וזה באמת הפסיק לו את כאבי הגזים אבל עדיין יש קקי מוקצף, פלוצים למכביר ונוזל צהוב.
קיבלתי עצה להוריד חיטה אבל עם כל שאר הדברים שהורדתי קשה לי להוריד גם את זה
לגבי המשקל באמת חשבתי הבוקר שכדאי שנלך לבדוק- לא היינו מאז שהיה בן חודש. תודה , תשומת לב לדברים זה תמיד טוב
מה גם שאתמול והבוקר יצא מעט דם בקקי כאילו שיש איזה פצע פנימי
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”