גווני ם
גווני ם
מיכל, בן כמה יואבי?
הוא אתך בבית? את מן הסתם מכירה את כל שיטות ההתאווררות הקיימות (סבתא, בייביסיטר לשעתיים וכו')
הוא אתך בבית? את מן הסתם מכירה את כל שיטות ההתאווררות הקיימות (סבתא, בייביסיטר לשעתיים וכו')
-
- הצטרפות: 10 אוקטובר 2012, 21:28
- דף אישי: הדף האישי של תפילה_לאם
גווני ם
היי גוונים,
אני סקרנית לדעת אם יש שינוי בחוסר השטף של הקטנה...
@}
@}
-
גווני ם
כנראה לא ראית ששאלתי:
-
גווני ם
@} @} @}
-
- הצטרפות: 14 יוני 2010, 16:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_בז*
גווני ם
אל תתני לבריונות הזאת עכשיו לדכא או להרחיק אותך. אני יודעת שאת נפש עדינה, אבל נשמות כמוך הן בדיוק התשובה להתנהגות כזאת.
הגזימו! אני איתך!
הגזימו! אני איתך!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
גווני ם
גם אני איתך
גווני ם
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
גם אני איתך.
גם אני איתך.
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
- דף אישי: הדף האישי של יולי_קו
גווני ם
מסכימה.
גווני ם
גם אני. אל תיעלמי, בבקשה. קולות כמו שלך הם אלה שבגללם עוד לא התייאשתי לגמרי מהאתר :--)
-
- הצטרפות: 15 יוני 2017, 21:53
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מוש*
גווני ם
גם אני!
ממש כאב לי לקרוא את התגובות אליך.
אני מרגישה שיש באתר הרבה השתקת קולות והשתלטות על דיונים וממש לא רק בגלל אישה במסע. יש פה גוון קול כמעט זהה ואבוי מצד מי שלא מתיישר לפיו. אני קוראת פה המון ובקושי כותבת בגלל זה.
אני מרגישה שיש באתר הרבה השתקת קולות והשתלטות על דיונים וממש לא רק בגלל אישה במסע. יש פה גוון קול כמעט זהה ואבוי מצד מי שלא מתיישר לפיו. אני קוראת פה המון ובקושי כותבת בגלל זה.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2014, 17:19
- דף אישי: הדף האישי של לב_שומע*
גווני ם
_גם אני!
אני מרגישה שיש באתר הרבה השתקת קולות והשתלטות על דיונים וממש לא רק בגלל אישה במסע. יש פה גוון קול כמעט זהה ואבוי מצד מי שלא מתיישר לפיו._
אני מרגישה שיש באתר הרבה השתקת קולות והשתלטות על דיונים וממש לא רק בגלל אישה במסע. יש פה גוון קול כמעט זהה ואבוי מצד מי שלא מתיישר לפיו._
-
גווני ם
באתי להשאיר פה פרחים
גווני ם
וואו, רק עכשיו ראיתי כאן את כל התגובות.
העליתן דמעות בעיני.
תודה מעומק ליבי על התמיכה, זה מאוד משמעותי לי.
העליתן דמעות בעיני.
תודה מעומק ליבי על התמיכה, זה מאוד משמעותי לי.
-
גווני ם
שמחה שהשלמנו. סבלתי נורא וברור שגם את. תודה.
-
גווני ם
בוקר טוב,
תודה על ההתעניינות.
עמוסה כרגיל וכרגע בהורדת פרופיל כאן. בכל אופן, ככל שסוף יוני מתקרב - שלומי משתפר עד הרגע שאני נזכרת, שזה אומר שגם תחילת ספטמבר מתקרבת.
איך את?
תודה על ההתעניינות.
עמוסה כרגיל וכרגע בהורדת פרופיל כאן. בכל אופן, ככל שסוף יוני מתקרב - שלומי משתפר עד הרגע שאני נזכרת, שזה אומר שגם תחילת ספטמבר מתקרבת.
איך את?
גווני ם
אני בסדר גמור.
התגעגעתי להגיגייך וסיפוריך על הילדים, על התזונה ובכלל.
ותהיתי אם ההעלמות נובעת מעומס החיים או שהיא מכוונת..
התגעגעתי להגיגייך וסיפוריך על הילדים, על התזונה ובכלל.
ותהיתי אם ההעלמות נובעת מעומס החיים או שהיא מכוונת..
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
גווני ם
@}
<תפילה>
<תפילה>
גווני ם
היי,
מגיבה לך כאן לשיחה בדף על הנקה לילית.
כתבת שאת במחשבות על העתיד הבלתי ידוע. אני כל כך זוכרת את עצמי שם, עם התהייה הזו לגבי גידול הבנות וכל הבחירות המשונות שלנו והלבטים והרצון להבין אם זו הדרך הנכונה.
זה נראה לי רק אתמול. ופתאום יש לי בנות גדולות ומשהו מאותו עתיד נסתר התגלה (:
ובהקשר הזה אני רוצה לחזק אותך ולהגיד לך שכל בחירה שנראית לך עכשיו נכונה - בתחושה שלך, באינסטינקטים שלך, לפי הערכים שלך - סביר מאוד מאוד שהיא נכונה לך ולכם ותביא ברכה וטוב.
אני חושבת שבכל אותן פעמים שנהגתי בהתאם לתחושות הבטן שלי, כל אותן ההחלטות שנשענו על קשב אמיתי (לעצמי, לבנות, לבן הזוג) ועל הבנה פנימית של מה כדאי עכשיו (ולא על לחצים חיצוניים, נורמות מקובלות, עיצות של אחרים) - התבררו כטובות והביאו לטוב.
זה לא אומר שהחיים לא מורכבים, כמובן, ויש בהם גם תסבוכות וקושי. אבל ההשקעה בקשר עם הבנות - ענייני השינה למשל, ועוד ועוד - שווה ביותר בראייה קדימה.
מגיבה לך כאן לשיחה בדף על הנקה לילית.
כתבת שאת במחשבות על העתיד הבלתי ידוע. אני כל כך זוכרת את עצמי שם, עם התהייה הזו לגבי גידול הבנות וכל הבחירות המשונות שלנו והלבטים והרצון להבין אם זו הדרך הנכונה.
זה נראה לי רק אתמול. ופתאום יש לי בנות גדולות ומשהו מאותו עתיד נסתר התגלה (:
ובהקשר הזה אני רוצה לחזק אותך ולהגיד לך שכל בחירה שנראית לך עכשיו נכונה - בתחושה שלך, באינסטינקטים שלך, לפי הערכים שלך - סביר מאוד מאוד שהיא נכונה לך ולכם ותביא ברכה וטוב.
אני חושבת שבכל אותן פעמים שנהגתי בהתאם לתחושות הבטן שלי, כל אותן ההחלטות שנשענו על קשב אמיתי (לעצמי, לבנות, לבן הזוג) ועל הבנה פנימית של מה כדאי עכשיו (ולא על לחצים חיצוניים, נורמות מקובלות, עיצות של אחרים) - התבררו כטובות והביאו לטוב.
זה לא אומר שהחיים לא מורכבים, כמובן, ויש בהם גם תסבוכות וקושי. אבל ההשקעה בקשר עם הבנות - ענייני השינה למשל, ועוד ועוד - שווה ביותר בראייה קדימה.
גווני ם
תמי, רק עכשיו ראיתי שכתבת לי, תודה!
מחזק ביותר!! (בענייני השינה במיוחד, כל הצד של האיש, משפחה וחברים, רואים את כל הנושא הזה בצורה כל כך שונה, ו...מיינסטרימית, והוא, מה לעשות, די מושפע מזה. אז יש לנו כאן דיונים על הנושא, זה לא שהכל חלק...)
מחזק ביותר!! (בענייני השינה במיוחד, כל הצד של האיש, משפחה וחברים, רואים את כל הנושא הזה בצורה כל כך שונה, ו...מיינסטרימית, והוא, מה לעשות, די מושפע מזה. אז יש לנו כאן דיונים על הנושא, זה לא שהכל חלק...)