דימום בהריון

עדי_ל*
הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*

דימום בהריון

שליחה על ידי עדי_ל* »

אשמח אם תוכלו לעזור לי עם החרדות
לא יכולה ממש לעזור, רק לאחל לך שבת רגועה עד כמה שאפשר.
מנסיוני, אין לנו שליטה על זה, ומה שצריך, עד כמה שזה נשמע אולי לא מעודד ברגע זה, יקרה.
תנשמי, תנסי לשמור על כוחותייך ולהיות חיובית ואופטימית במחשבותייך,
וגם להרפות.
מאחלת לך מכל ליבי שיהיה בסדר.
מה_קורה_בגוף_שלי*
הצטרפות: 27 אוגוסט 2010, 19:24

דימום בהריון

שליחה על ידי מה_קורה_בגוף_שלי* »

לפני שבוע הרגשתי שאני בהריון [אני אמא לשלושה ילדים]
הסימן הבטוח שלי מאז ומתמיד הוא כאב ונפיחות בשדיים, עבר שבוע
וכבר היה לי איחור של יומיים, בחילות ותחושות ברחם,
עשיתי שתי בדיקות ביתיות והתשובה שלילית,
היום נעלמו התחושות בשדיים ופתאום התחיל לי דימום נוזלי
בצבע ארגמן סגלגל, שונה לגמרי מהמחזור הרגיל שלי שהוא סמיך ואדום חי
[סלחו לי על התיאורים] האם הפלה?
בכלל לא רציתי עוד הריון, ההפך התחלתי להרגיש את האור בקצה המנהרה שהקטן שלי כבר
בן שלוש, אבל מהרגע שחשבתי שאני בהריון נעשיתי כל כך מאושרת
ופתאום כל כך רציתי
אני חווה עכשיו עצב ואובדן, ממש מוזר העיניין הזה
אז מה אתן אומרות הפלה או לא?
קוראת*
הצטרפות: 26 מאי 2003, 23:12

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

נשמע כמו הריון כימי (שזה בעצם הפלה מוקדמת מאוד, עוד לפני שההריון הוא ממש הריון)
מה_קורה_בגוף_שלי*
הצטרפות: 27 אוגוסט 2010, 19:24

דימום בהריון

שליחה על ידי מה_קורה_בגוף_שלי* »

תודה קוראת על ההסבר, לא הכרתי את המושג.
כנראה באמת הפלה, התחלתי לבכות, פתאום אני קולטת
שאני לא בוכה בגללי ובגלל ההפלה שאני עוברת עכשיו,
אני בוכה בגלל כל הקולות של הנשים בדף הזה
אני מאוד חוששת...

אשמח אם תוכלו לעזור לי עם החרדות, אם יש לכן איזשהו רעיון או ניחוש האם בכל זאת יש סיכוי שיהיה בסדר?

מקווה ומאחלת שהכל בסדר עם ההריון שלך.

כבר שבוע לייתר דיוק וזה מאוד מעציב

מאחלת לך מכל ליבי שיהיה בסדר.

ואני - בכל פעם שאני עושה בדיקת דם - אני לא יודעת למה לקוות...

האם יש סיכוי שזהו היריון חדש??

מאחלת לך לחבוק תינוק בריא ושמח בקרוב מאוד

כל הקולות האלה הציפו אותי פתאום והרגשתי שייכת לשבט הנשים כמו שלא הרגשתי
בחיים שלי עם כל התקוות, החששות, האכזבות, הכאב והשמחות........

אני מרגישה מבורכת וכל מה שעולה בי זאת תפילת הודיה אחת שלמה
ואני מאחלת לכל הנשים שכתבו בדף הזה בכזאת כמיהה שתזכו בהריון בריא
ומלא שמחה, לידה טובה ואמהות ארוכה ומאושרת
אמן ואמן ואמן ואמן ואמן ואמן
מקווה_לטוב*
הצטרפות: 31 ינואר 2006, 12:20

דימום בהריון

שליחה על ידי מקווה_לטוב* »

שלום, אני בשבוע 6 עם דימומים חזקים שמזכירים וסת וכוללים קרישי דם בנוסף יש לי כאבי בטן חזקים. עשיתי א"ס בשבוע 5 ושלושה ימים ושם נצפה שק הריון עם התחלה של עובר ,עדיין ללא דופק (למרות הדימומים והכאבים). אמרו לי לחזור לבדיקה נוספת בעוד שבוע כדי לראות אם ההיריון מתפתח.עברתי הפלה טבעית לפני 8 חודשים, קצת חוששת ומקווה שיהיה דופק ואני יעבור את ההיריון בשלום. אשמח לקבל תגובות.
הטירה_הנעה*
הצטרפות: 03 אפריל 2010, 07:30
דף אישי: הדף האישי של הטירה_הנעה*

דימום בהריון

שליחה על ידי הטירה_הנעה* »

מקווה ומאחלת שהכל בסדר עם ההריון שלך.
ושנה של מלאת שלווה פריון והמשך הריון רגיל ושיגרתי.
שנה טובה
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אתמול בערב הרגשתי הפרשה רטובה ,הלכתי לנוחיות וכשהיתישבת על האסלה הרגשתי שנפל לי מהנרתיק גוש גדול של דם קרוש,ניבהלתי מאוד והיתי בטוחה שאובר נפל ,אני בשבוע ה8 ,וליפני 4 שנים ילדתי בשבוע 40 תינוקת בלי דופק.הלכתי מהר למיון נשים,עשו לי בדיקות דם ואחר כך באולטרה סאונד גילו שהאובר עדין בבטן ושיש דופק ,שמחתי והיתרגשתי מאוד אבל הרופא אמרה לי לא להיתלהב כי 50%שההריון ימשך ו50% שלא,שלחו אותי בחזרה הבית כאני מאוד חרדה למצב ולא יודעת מה לעשות ,חוץ מלישכב במיטה כל היום בלי לזוז בקיצור להישתגעעעע....
בנות שתהיה לכולכם שנה טובה ושכולנו בסופו של דבר נעבור את כל הסיוט הזה בשלום ונצא בידים מלאות בתינוקות מקסימים ...בהצלחה ,ובשרות טובות לכולכם אמן ואמןןןןןןןןןן.
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

היי לכולן אני בשליש הראשון להריון וכבר 5 ימים שיש לי דימום לא הייתי מגדירה אותו כדימום כבד וגם לא דימום קל(מצטערת שאני מבלבלת אותכן) בכל מקרה הייתי במיון ושם לאחר בדיקה נאמר לי שנצפה שק הריון קטן מאוד בגודל 5מ"מ ושצוואר הרחם סגור. כששאלתי מה זה אומר הרופא הסבירה שיכול להיות שמדובר בהריון תקין שפשוט יש טעות בחישוב גיל ההריון 7( שבועות לפי ווסת) או שישנה ההאפשרות שההריון לא תקין. שלחה אותי לאולטרסאונד רק בעוד מס' ימים. בטופס היא רשמה ואני מצטטת ברשותכן(מימין ממצא ציסטו 17מ"מ מתאים לגופיף צהוב, שמאל תקינה, האם זה בסדר? האם הציסטו זה בעצם ציסטה? מה זה אומר היא אמרה שנראה לה שהכל יהיה בסדר ) בנתיים הדימום ממשיך הייתי בבדיקה אצל רופא הנשים שלי שבכלל לא התרגש מהדם.... אבל טען אותו הדבר ושלח אותי לעשות בדיקת דם כמותית(שאני מבינה שזו בדיקת הבטא שאתן מדברות עלייה) יש כאן מישהיא שעוברת או עברה אותו הדבר אני כבר מבולבלת מדובר בהריון שלישי כאשר עברתי הפלה טיבעית בהריון הראשון ואחריו ילדתי ילדה מקסימה אשמח לקבל תגובה... שבת שלום
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

(()) כמו שאמרו לך, אין דרך כרגע לדעת אם ההריון תקין או לא, צריך לחכות לתוצאות בטא ולעוד א"ס בעוד כמה ימים, ואז תוכלי כנראה לקבל תשובה ברורה ולדעת מה מצבך.
מקווה בשבילך שהכל בסדר @}
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

ערב טוב בבדיקת הבטא הראשונה שלי התוצאה היתה409 ובבדיקה האחרונה הבטא היה25.39 משמע שההריון לא תקין ושהוא לא מתפתח?
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

כן ((-))
ירושלמית*
הצטרפות: 16 מרץ 2003, 20:56

דימום בהריון

שליחה על ידי ירושלמית* »

הי,
רציתי לשתף אתכן סתם כי אולי זה יעזור למישהי שתיתקל במצב דומה. אני בתחילת שבוע 16. כבר יומיים מרגישה מיחושים והתכווצויות קלות ברחם. לא כואב, אבל מטריד ולראשונה בהריון- לא פעם ב...אלא באופן רצוף יומיים. היום גם היה לי בבוקר דימום קל, ובצהריים שוב כשניגבתי ראיתי שההפרשה הפנימית בצבע אדמדם. נלחצתי מאוד. הלכתי למוקד של הקופה, והרופא התורן עשה לי אולטרסאונד. הוא מאוד הרגיע אותי. הוא בדק גם ידנית, וראה שהדימום מגיע מצוואר הרחם ולא מהרחם. באולטרסאונד ראינו עובר תקין, עם דופק, שזז כל הזמן ואפילו עשה לנו שלום (כמה מרגש!!! פעם ראשונה אולטרסאונד מאז שבוע 6!!!!).

הבנו מהרופא שאם הדימום הוא לא מהרחם, כנראה שהכל בסדר. עכשיו אני נחה ומקווה לטוב, והרבה יותר רגועה :)
ניצחון*
הצטרפות: 10 נובמבר 2010, 13:04

דימום בהריון

שליחה על ידי ניצחון* »

שלום לכולם,אני בת 24 ובהריון בשבוע ה-6,ניכנסתי לתיסכול מכיוון שהתחלתי לדממם משלשום(זהו ההריון הראשון לאחר הפלה מתוכננת)מצבי הנפשי לא כל כך טוב לכן חיפשתי לקרוא על כך באינטרנט
ומצאתי את האתר הזה שבו מצאתי קצת נחמה אבל אני עדיין מאוד מפחדת....
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

את מדממת משלשום עד היום? דימום כבד / קל? איזה צבע?
ניצחון*
הצטרפות: 10 נובמבר 2010, 13:04

דימום בהריון

שליחה על ידי ניצחון* »

אני שמחה שהתייחסת, הדימום הוא פעם קל ופעם קצת יותר הצבע פעם רק הפרשות חומות ופעם גם מלווות בדם אדום,
אני ביום שני נסעתי למיון בעפולה עשו לי אולטרסאונד והיה שק והיה גם דופק אמרו שאין יותר מידי מה לעשות רק לעקוב אחר עצמי, לאחר מכן הייתי בעבודה ובכל פעם ניכנסתי לשירותים כדי לראות מה קורה
ושמתי לב שהדימום קצת יותר זורם מבבוקר אז מיד נסעתי למיון ברמבם , שם היה רופא נחמד שגם עשה לי אולטרסאונד ואמר אותו הדבר שיש שק ויש דופק ,
ואמר כי הוא מאמין שיש סיכוי להריון הזה כי אז היה אומר שצריך לעשות גרדה בדחיפות,
הוא אמר לי לקחת אנדומיטרין שזה נרות לחיזוק הרחם.
אני מקווה שיהיה בסדר, יש לי רופא נשים ביום ראשון.
עוגיה*
הצטרפות: 16 מאי 2003, 01:12

דימום בהריון

שליחה על ידי עוגיה* »

שלום בנות
זקוקה לתמיכה שלכן.
בת 35 ללא ילדים אחרי 3 הפלות רצופות , כשתכננתי לגשת להיסטריוסקופיה של הרחם גיליתי שאני שוב בהריון , מחד השמחה רבה , מאידך...
כפי הנראה נכנסת לשבוע השמיני ( לא ידוע בוודאות תאריך הביוץ), היינו ב18/11 באולטראסונד , כשהרופא טען שגודל השק הוא 16 ממ עם " ממצא עוברי לא ברור" -איזה כיף לשמוע את זה ..
הוא בדק את ערכי בטא של תחילת שבוע שישי וסופו שהצביע על עלייה מבטא של 4000 לבטא של 11143 וטען שהעלייה לא טובה ( הכפלות לא מספיקות לשבוע) ושביחד עם ההפרשות החומות סיכוי קלוש ביותר שגם הריון זה יתפתח תקין. הוא שלח אותי הביתה וביקש לעשות אולטראסונד במכשיר יותר חזק ב28/11 כנראה שבוע תשיעי.
לבנתיים מזה שלושה ימים שאין יותר הפרשות והבחילות רק הולכות ומתחזקות בצהריים והערבים , כל כך קשה לחכות - עוד שבוע .
מישהיא מכן עברה את זה ? האם עכשיו שההפרשות הפסיקו כנל הכאבים והבחילות התחזו יש תקווה ?
יערת_דבש*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*

דימום בהריון

שליחה על ידי יערת_דבש* »

לא יודעת יותר מדי, אבל מה שעולה לי להגיד לך, הוא שרופאים שונים אומרים דברים שונים. יש הפתעות לטובה.
זה קשה מאד מאד לחכות שבוע אבל תקווי לטוב, תתפללי על זה והלוואי שיהיה טוב.
עוגיה*

דימום בהריון

שליחה על ידי עוגיה* »

תודה יערת דבש , אני אשמח לשמוע תגובות של בנות לעברו חוויות דומות
ההיפו*
הצטרפות: 20 ינואר 2006, 18:41

דימום בהריון

שליחה על ידי ההיפו* »

הי העוגיה.
קודםכל מקווה שזה יסתדר וההריון ישתרש ויחזיק.
יודעת מעט משילוב של מקרים. חברה קרובה שהחלה הריון ולא היו מרוצים מעליית ערכי הבטא וחששו במשך השבועות הראשונים שההריון לא תקין. היום יש לה ילדה מקסימה בת שלוש.
מה שנשמע מדאיג לי אלו דבריו של הרופא על "ממצא עוברי לא ברור". אני מניחה שהוא לא הצליח למצוא דופק עדיין. גם זה אגב מאוד משתנה ולפעמים קשה מאוד לראות דופק בהתחלה.
לגבי הדימומים,זה שכיח ונפוץ בערך לזכרוני בחמישים אחוז מההריונות. ואם מדובר בהפרשה חומה ולא אדומה מבריקה אז טוב יותר. לי היה דימום בהריון הנוכחי בשליש השני, דימום אדום ועם קצת מנוחה זה נעלם. זה שהדימומים הפסיקו והבחילות גברו אכן עשוי להעיד על עליה השתרשות ההריון ועליה בהורמון הבטא. מצד שני, חשוב לזכור שלפעמים גם שהערכים גבוהים, ואין שום דימום ההריון פשוט איננו תקין. לפני ההריון הנל היה לי הריון שלא התפתח כראוי, ראו דופק ואז לא, נדם לו. בבררתי אז המון על מתי רואים דופק וכו'. והמלצתי היא לחכות ולחכות עוד קצת.
אל תמהרי לסיים משהו שאינך בטוחה שאיננו תקין.
קחי נשימה עמוקה. מאחלת לך שהדברים יסתדרו.
מתחדשת*
הצטרפות: 08 יולי 2005, 01:54

דימום בהריון

שליחה על ידי מתחדשת* »

אין לי תשובות אבל מאחלת לך הצלחה רבה.

<זו לא העוגיה אלא עוגיה. ל-ה עוגיה כבר יש 3 בנות>
עוגיה*

דימום בהריון

שליחה על ידי עוגיה* »

תודה בנות , באמת מחזק , החלטתי לנסות נפשית לקבל לטוב ולרע כל תוצאה שתצא - גם אם התוצאה לא תהיה טובה , לפחות נתקדם אולי בצעד אחד נוסף לקראת הריון תקין בעתיד....
עוגיה*

דימום בהריון

שליחה על ידי עוגיה* »

ונ.ב. אחרי כמות העוגיות שחיסלתי - חבילת mooi עם זביונה נראה לי שאני הופכת לעוגיה...
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

שלום לכל הבנות נהחמדות.
אני בת 34 יש לי 3 בנים מדהימים עם הריונות תקינים ! אני בשבוע 4-5 להריון ב US נצפה שק הריו ןקטן ובתוכו עובר ללא דופק. מיום ראשון הפרשות ודיממוים , הרופא אמר לי לנוח ולחזור לבדיקה. לא מצליחה להיות רגועה וגם לא ממש לנוח כי יש לי עוד ילדים בבית והקטן בן 3, אני על סף דיכאון !
האם יש סיכוי להריון שלי? מה עושים? האם להתרגל לעובדה שאני בהריון או לעשות הכנה לפרידה מההריון? סיפרנו לילדים ונראה לי שעשינו טעות?
ד*
הצטרפות: 04 ינואר 2002, 02:05

דימום בהריון

שליחה על ידי ד* »

שוב אני ...בת 34

אני חייבת לציין שהדף הזה הוא המקום הכי אנושי שהייתי בו השבוע !
דולפינה*
הצטרפות: 03 יוני 2002, 00:50

דימום בהריון

שליחה על ידי דולפינה* »

היי בנות
בת 39 וחצי, לפני עשר שנים עברתי הפלה טבעית.. מאז.. כלום :)
מנסה להיכנס להריון.. עדיין מוקדם לי לעשות בדיקת הריון.. יחד עם זאת חמישה ימים אחרי הביוץ החלו לי דימומים קלילים.. כאלו שרואים בניגוב.. וממשיכים כבר ארבעה ימים. (לא אופייני לי .. המחזור שלי מגיע בזמן וזה החל שבוע וחצי לפני המועד).
יש למישהו ניסיון שכזה..??
אני יודעת שאין לי דבר לעשות מלבד להמתין.. אבל כמובן שכולכן יודעות כמה ההמתנה הזו מטריפה.. והלחץ הזה.. לא מועיל.. מעגל שלא קל לצאת ממנו.
בקיצור אשמח לשמוע אם משהי עברה משהו דומה שהסתיים בהריון תקין..
תודה
גל_ים*
הצטרפות: 27 יוני 2006, 14:13
דף אישי: הדף האישי של גל_ים*

דימום בהריון

שליחה על ידי גל_ים* »

אני יודעת שאין לי דבר לעשות מלבד להמתין.. אבל כמובן שכולכן יודעות כמה ההמתנה הזו מטריפה

מכירה את התחושה, ואכן קשה לא להפוך לאובססיבי רגע לפני תאריך המחזור
דולפינה*
הצטרפות: 03 יוני 2002, 00:50

דימום בהריון

שליחה על ידי דולפינה* »

בחיי שעושה מאמצים להיות רגועה.. :)
הצעירה_בנפשה*
הצטרפות: 27 נובמבר 2010, 21:59

דימום בהריון

שליחה על ידי הצעירה_בנפשה* »

אני בת 47. יש לנו 5 ילדים. לפני שנה וחצי החלטנו לנסות שוב, החודשים עברו ושום דבר לא קרה ואני הנחתי שזהו זה, הגוף אומר את דברו ואני לא מסוגלת להיכנס עוד להריון באופן טבעי., רק שכל חודש מחדש כשהגיע המחזור היתה לי את הצביטה הזו ששוב זה לא הלך. ופתאום זה קרה- המחזור איחר והבדיקה הייתה חיובית. וויאווו... כל כך שמחתי והתרגשתי ופחדתי- הכל בבת אחת.רופא הנשים אמר שזהו מקה מאד נדיר להיכנס להריון באופן ספונטני בגילי וציין שהסיכונים רבים- סיכוי של 1 ל-10 לתסמונת דאון ועוד...ואני יודעת שהסיכוי להפלה הוא גבוה ושכל יום שעובר הוא לא מובן מאליו. אני בשבוע 6 ואתמול בבוקר התחיל דימום קטן, הפרשה כהה יותר רק עם הניגוב, אבל שלא נעלמת היום כבר היום השני ברציפות. אתמול גם היו לי תחושות משונות בבטן, כאילו היא רוחשת ובוחשת. אני מרגישה שזהו זה, שאני נופלת בסטטיסטיקה, שאבוד, אני לא מפסיקה לחשוב ולהיות מוטרדת. עשיתי היום שוב בדיקה ביתית, שהראתה שוב תוצאה חיובית, אם כי נדמה לי שהפס של הבדיקה היה קצת פחות חזק מהפס של הבדיקה הראשונית.
התחושה היא שהנה קרה הנס והוא כאילו נשמט ונלקח ממני ואין בידי לעשות דבר כדי לעצור.
מחר אלך לרופא ונראה מה יגיד אני מפחדת לגלות שנגמר .
קראתי בדבקות את כל התכתובות באתר הקשורות לעניין ומצאתי בקריאה כל כך הרבה משותף ודומה עם הכותבות- נחמה ותקווה וחיזוק. הלוואי והכל יהיה בסדר- לכולנו.
מבולבלת :(*
הצטרפות: 01 דצמבר 2010, 16:26

דימום בהריון

שליחה על ידי מבולבלת :(* »

שלום לכן בנות!
הייתי אמורה לקבל ווסת בתאריך 29/30 התחילו לי הפרשות חומות עם מעט דם אתמול ולכן הכנסתי טמפון וכשהוצאתי אותו הוא היה עם מעט הפרשות חמות וקצת ודם וזהו... כול היום לא היה שום דבר ולמחרת בבוקר שוב אותו דבר טמפון עם הפרשות וקצת דם רובו יבש, יש בחילות קצת ואפילו אתמול כשראתי את התוכנית של רפי גינת פרצתי פתאום בבכי :) (הורמונים???) מפחדת לעשות בדיקת הריון ולהתאכזב מה אתן אומרות :) ??? יש כדי לעשות בדיקה למרות שיש קצת דימום או שכדי לחכות עוד כמה ימים???? אשמח לתשובה :)
נטע_ש*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*

דימום בהריון

שליחה על ידי נטע_ש* »

אני בת 47. יש לנו 5 ילדים. לפני שנה וחצי החלטנו לנסות שוב
למה לנסות שוב? אני באמת לא מבינה... זה עצוב לי
אישה_בדיכאון*
הצטרפות: 05 דצמבר 2010, 13:56

דימום בהריון

שליחה על ידי אישה_בדיכאון* »

שלום
אני בת 24 עברתי 3 הפלות ושתיים מהן הייתי 18 שבועות ו 21 שבועות > ועכשיו אני בהריון . לפני 10 ימים היה דיומם בכמות קטנה מאוד עשיתי בדיקה אולטרסואנד הכל בסד עובר עם דופק . אבל עד עכשיו יש הפרשות בצבע חום אבל בכמות מאוד קטנה .. האם זה מסוכן כי הרופא אמר שאני בהרון הזה אעשה תפר צווארי .. הבעייה שאני מורה ועובדת האם העבודה מזיקה להריון ..
בבקשה תענו לי
רחוקה_כרגע*
הצטרפות: 10 דצמבר 2010, 17:10

דימום בהריון

שליחה על ידי רחוקה_כרגע* »

שלום,
קראתי אמנם באינטרנט על אפשרות לדימום בתחילת הריון.
אני בת 36, הריון ראשון, שבוע 5 (+1), לא מתוכנן, אך מבורך.
אני נמצאת כרגע בחו"ל וחוזרת לארץ רק בעוד שבוע.
את ההריון גיליתי לאחר איחור במחזור ועם קיט בדיקה עם תשובה דיכוטומית (כן/לא)

מזה 4 ימים מופיע לי דימום קל חום ומידי פעם גם כאבים קלים בצידי הבטן (פעם צד ימין, פעם צד שמאל).
לא מדובר בדימום מאסיבי (מופיע מידי פעם בניגוב, במאמץ בשירותים ופעם אחת בודדת הופיע כך סתם ככתם קטן על התחתון) וגם לגבי הכבים בצד- הם לא רציפים.

קראתי באינטרנט שהסממנים הנ"ל יכולים להיות סימן להריון מחוץ לרחם. וזה די מלחיץ אותי.

הייתי רוצה לשאול:
  1. כיוון שאני נמצאת רחוק מהבית, נראה לי מאוד מורכב להיעזר בשירותים הרפואיים המקומיים.
האם יש דרך לבדיקה עצמית של הנושא (למשל ערכי בטא?)
ובמידה ואכן אתן ממליצות על בדיקת בטא- אני מניחה שצריך לבצע אותה פעמיים בהפרש של יום או יומיים כדי לראות את ההכפלות?

או שאולי בכלל ההמלצה היא להמתין בסבלנות עד ההגעה שלי לארץ ?
  1. מה בדבר הסיכון שבטיסה (מדובר ב- 5 שעות טיסה), האם מישהי מכן יודעת?

דרך אגב,
אני די מתייסרת מהמחשבה שלא ידעתי על ההריון ולכן לא נזהרתי בכלל בשבועות הראשונים יותר (יין בארוחות הערב, גבינות לא מפוסטרות, עישנתי המון, ובגלל מתח כלשהו שעברתי- היה לי שבוע שכמעט שלא אכלתי).
כמובן שמאז שגיליתי אני מקפידה על תזונה ראויה ומעשנת עד 4 סיגריות ביום.

תודה ושבת שלום,
אי שם מפריז
רחוקה_כרגע*

דימום בהריון

אופס..רק עכשיו אני רואה שהפורום לא כ"כ פעיל לאחרונה
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

הדף אמנם לא היה פעיל כמה זמן אבל ב{{}}מה חדש אפשר לראות שכתבת פה.

_מזה 4 ימים מופיע לי דימום קל חום ומידי פעם גם כאבים קלים בצידי הבטן (פעם צד ימין, פעם צד שמאל).
לא מדובר בדימום מאסיבי (מופיע מידי פעם בניגוב, במאמץ בשירותים ופעם אחת בודדת הופיע כך סתם ככתם קטן על התחתון) וגם לגבי הכבים בצד- הם לא רציפים._
בהחלט עלול להיות הריון מחוץ לרחם. באיזו מדינה את נמצאת? האם היית אצל רופא? מתי את צפויה להגיע לארץ?
אני לא יודעת לגבי טיסה אבל הריון מחוץ לרחם זה מצב מסכן חצוצרה ומסכן חיים.
האם יש דרך לבדיקה עצמית של הנושא (למשל ערכי בטא?)
בדיקת בטא יכולה לתת אינדיקציה כלשהי. אם תעשי 2 בדיקות בהפרש של יומיים-שלושה והתוצאות יראו עלייה לא תקינה של ערך הבטא (או ירידה), זה מאוד יחזק את החשד. אני לא יודעת תוך כמה זמן תוכלי לקבל תוצאות במדינה שבה את נמצאת. אם את יכולה ללכץ לעשות אולטרסאונד במקביל, זה כדאי, כי תוכלי לשלול את החשד על המקום - אם יראו שק הריון ברחם. אם לא יראו, זו תהיה סיבה להתאשפז.
אני מקווה שהכל בסדר, אבל לא הייתי מחכה עם זה.

_אני די מתייסרת מהמחשבה שלא ידעתי על ההריון ולכן לא נזהרתי בכלל בשבועות הראשונים יותר (יין בארוחות הערב, גבינות לא מפוסטרות, עישנתי המון, ובגלל מתח כלשהו שעברתי- היה לי שבוע שכמעט שלא אכלתי).
כמובן שמאז שגיליתי אני מקפידה על תזונה ראויה ומעשנת עד 4 סיגריות ביום_
אל תתייסרי, הרבה הריונות תקינים וילדים בריאים התחילו ככה. (()) אני רק מקווה שהכל בסדר.
תיבדקי ותעדכני.

הערת עריכה: להעביר אח"כ ל{{}}הריון מחוץ לרחם
דפנה*
הצטרפות: 22 ספטמבר 2001, 18:35

דימום בהריון

שליחה על ידי דפנה* »

כן, לעשות אולטראסאונד יכול להבהיר את המצב, זה לא נורא לעשות את זה פרטי בחו"ל מבחינת מחיר אני חושבת.
רחוקה_כרגע*

דימום בהריון

קוראת ודפנה, תודה לכן על התשובה,

קוראת, אני נמצאת בפריז והטיסה שלי ביום שישי הבא.
האם זה משנה את התמונה וסובל דיחוי עד ההגעה שלי לארץ ( למרות שאני במתח נוראי)?

ההירתעות שלי מביצוע בדיקות כאן בפריז לא נובעת משיקולים כלכליים, זה פשוט נראה לי מורכב בארץ זרה. וגם אם יגלו שאין שק הריון ברחם. האם להמשיך את ההליך פה או לחכות לארץ? אני לא כ״כ יודעת מה רמת הסיכון.

כרגע אין לי כאבים והדימום נשאר חום ומאוד מועט כפי שהיה.

תודה על עצותכן, זה מוערך כפליים כשאני תקועה עם הבעייה בחו״ל :)
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

והטיסה שלי ביום שישי הבא. האם זה משנה את התמונה וסובל דיחוי עד ההגעה שלי לארץ ( למרות שאני במתח נוראי)?
לא סובל דיחוי עד שישי הבא. ממש לא.
אני לא כ״כ יודעת מה רמת הסיכון.
כתבתי לך: זה מצב מסכן חצוצרה ומסכן חיים. כלומר הסיכון הוא גדול.
לכי לאולטרסאונד. אם יראו שק הריון ברחם, תוכלי לטוס לארץ בראש שקט. גם אם ההריון חס וחלילה לא תקין, אם הוא ברחם זה לא מסוכן לך.
אם לא יראו שק הריון ברחם, לכי להתאשפז ואל תחכי. את לא רוצה שתתפוצץ לך החצוצרה בפריז, או בשארל דה גול, או במטוס, או בבן גוריון או בתל אביב - את לא רוצה שזה יקרה נקודה. אז תעשי מה שאת יכולה כדי למנוע את זה.

הכאבים רק בצד אחד? באותו צד כל הזמן? יש רגישות למגע מבחוץ? אם התשובות חיוביות, זה מחזק את החשד.
רחוקה_כרגע*

דימום בהריון

תודה קוראת, מזל שלי שאת פה :)

הכאבים היו אתמול (ולא לפרק זמן ארוך), הכאב היה עמום ולא חד, וזה לא היה בצד קבוע (פעם ימין, פעם שמאל).
אין לי ולא הייתה רגישות למגע.

אני חוששת שאני סתם היסטרית, למרות שזה בכלל לא מאפיין אותי בחיים הרגילים (אבל אני מזהה ומרגישה את החרדה של היום האחרון).

אני מניחה שבתת המודע אני מנסה לדחות את זה עד ההגעה שלי לארץ, אבל את צודקת לגבי הצורך לבדוק את שק ההריון לפני הטיסה,
אני מאוד אשתדל לגרור את עצמי לעשות את הבדיקה.

תודה תודה, מעריכה את זה!
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

הכאב היה עמום ולא חד, וזה לא היה בצד קבוע (פעם ימין, פעם שמאל).
אכן מרגיע למדי. אבל מכיוון שהחשש הוא למצב מסוכן באמת, גררי את עצמך והיבדקי.
הריון תקין וקל, טיסה נעימה @}
דפנה*

דימום בהריון

שליחה על ידי דפנה* »

אולי זה כאב ודימום קל של השתרשות?
רחוקה_כרגע*

דימום בהריון

תודה קוראת,

ותודה דפנה, כולי תקווה שאת צודקת.
בינתיים הדימום החום (שגם כך היה קל מאוד מאוד) פסק, וכך גם הכאבים. אני תוהה אם לא מדובר בתסמינים רגילים של הריון צעיר (בתוספת הפאניקה שלי).

בכל אופן, בעצתה של קוראת, אני מתוכננת לעשות את האולטראסאונד לפני הטיסה, כנראה מחרתיים, בתקווה שהכל בסדר.

תודה רבה :)
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

אני תוהה אם לא מדובר בתסמינים רגילים של הריון צעיר (בתוספת הפאניקה שלי).
לגמרי יכול להיות...
אני מכירה את זה שבתחילת הריון יש קשב מוגזם לכל תחושה בגוף וכמובן מלא סרטים...
מקווה שזה אכן המצב.

אני מתוכננת לעשות את האולטראסאונד לפני הטיסה, כנראה מחרתיים, בתקווה שהכל בסדר
יופי.
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

שלום
שבוע 6 דימום קל וקצת כאבים מה עושים?
האם זו הפלה?
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

זה לא בהכרח הפלה, אם הדימום הוא קל.
איזה מין כאבים אלה? כמו של וסת? יותר חלשים? יותר חזקים?
אם זו כן הפלה, אין ממש מה לעשות.
מקווה בשבילך שהכל בסדר.
רחוקה_כרגע*

דימום בהריון

היי,
יש לי אולטראסאונד היום ב 15:00 (עוד 3 שעות לפי שעון פריס),
הרופא אמר לי בטלפון שבמידה ויש מצב של דימום בהריון יש צורך לקבל זריקה תוך 3 ימים (הוא אמר משהו שקשור לנוגדנים של סוג דם, במידה ויש הבדל בין סוג הדם בין האם לעובר), זה נשמע לי הזוי. מה גם שהדימום אצלי היה (וכבר אין לי דימום מזה יומיים) ממש ממש ממש קליל.

ואני באמת רוצה לעשות את המינימום ההכרחי פה בפריס (רק לשלול הריון מחוץ לרחם)

מה דעתכם?? האם שמעתם על זה פעם?

בכל אופן, כרגע לא נראה לי שאני אסכים לזריקה.

תודה שוב,
אי שם מפריס
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

שטויות במיץ עגבניות. תגידי לו שאת רק רוצה לוודא את מיקום ההריון.
את יודעת מה סוג הדם שלך? אם יש לך RH חיובי זה בכלל לא רלוונטי בכל מקרה.
כלומר מה שהוא אמר לא רלוונטי לך בכל מקרה, אבל אם את יודעת שסוג הדם שלך עם RH חיובי, גם הרופא יבין מיד שזה לא רלוונטי לך.
(האמת, גם אם את לא יודעת, תגידי לו שיש לך RH חיובי)
רחוקה_כרגע*

דימום בהריון

את נהדרת קוראת,
מה הייתי עושה אילולא את (במיוחד שההריון שלי עדיין בגדר סוד)?
אין לי מושג מה סוג הדם שלי, אבל חיזקת אותי ואסרב בנימוס להצעת הזריקה.

תודה תודה :)
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

בבקשה @} מאחלת לך לראות שק הריון ברחם ואולי אפילו עובר פצפון, יפהפה ומתוק...
רחוקה_כרגע*

דימום בהריון

שלום קוראת,
חזרתי מהאולטראסאונד,
לשמחתי שק ההריון בתוך הרחם, כך שהחשש הגדול נדם.
אבל המליצו לי לדחות את הטיסה לפחות בשבוע, כיוון שהם רואים דימום סמוך לרחם.

זה קצת מורכב לי, אבל נראה שאין לי ברירה.

האם זה נשמע הגיוני?

תודה, מפריז
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

זה יכול להיות הגיוני.
מה זה סמוך לרחם? איך הם מסבירים את הדימום? אמרו לך מה הקשר בין זה לטיסה?
אמרו לך אם זה בגלל שהטיסה עצמה מסוכנת למצב הזה? או כי לדעתם חשוב שתהיה לך גישה מיידית לרופא? (הם מבינים שזו טיסה יחסית קצרה?)
אני לא יודעת עד כמה הרפואה בצרפת מתגוננת, יכול להיות שזה ממש סתם ויכול להיות שזה חשוב.
יש לך משהו כתוב (כמו סיכום ביקור כזה שכל רופא בארץ מתקתק במחשב בכל ביקור)?
יש לך רופא ישראלי להתייעץ אתו בטלפון / מייל?
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

האינטואיציה אומרת לי שהם מלחיצים סתם, אבל תלכי לפי האינטואיציה שלך, ותנסי לפני זה לברר עוד פרטים כדי לקבל החלטה שהיא גם אינטואיטיבית וגם מושכלת.
רחוקה_כרגע*

דימום בהריון

קיבלתי צילום של האולטראסונד, הפנייה לבדיקת דם (כדי לשלול סוג דם שלילי- מה שאני לא מתכוונת לעשות), אבל לא קיבלתי סיכום של הממצאים.

הוא אמר שהוא רואה את "מקור הדימום" (הוא הראה לי על מסך האוטלטראסאונד כתם שנמצא סמוך לרחם) ושהוא ממליץ לי שלא לטוס בשלב הזה (לדבריו, לחץ האוויר בטיסה יכול להביא לפיצוץ הגוש הדמי ויכול לסכן את ההריון).
קבענו תור לביקורת לשבוע הבא. אני בינתיים החלטתי שלא לקחת סיכון ולהישאר כאן עד הביקורת הבאה.
אם דעתו לא תשתנה גם בשבוע הבא- או אז אדרש להחלטה...

ותודה שוב קוראת :)
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

כדי לשלול סוג דם שלילי- מה שאני לא מתכוונת לעשות
למה לא? סוג דם זה דבר שכדאי לדעת. זו המטרה היחידה של בדיקת הדם?
האמת שאם לא תעשי, ויש לך כוונות לעשות מעקב הריון אפילו מינימלי בארץ, זו אחת מבדיקות השגרה שתעברי. אז באמת לא דחוף.
אם ההפניה היא כדי לבדוק גם נוגדנים לכל מיני וירוסים (CMV, אדמת, טוקסופלזמה ואולי עוד, לא יודעת מה בודקים בצרפת), שווה לך לעשות אותה מוקדם (כך תדעי עד כמה להיזהר וממה)

הוא אמר שהוא רואה את "מקור הדימום" (הוא הראה לי על מסך האוטלטראסאונד כתם שנמצא סמוך לרחם) ושהוא ממליץ לי שלא לטוס בשלב הזה (לדבריו, לחץ האוויר בטיסה יכול להביא לפיצוץ הגוש הדמי ויכול לסכן את ההריון).
נשמע הגיוני.

אני בינתיים החלטתי שלא לקחת סיכון ולהישאר כאן עד הביקורת הבאה.
בתור אחת שלקחה יותר מדי סיכונים מיותרים בחייה... אני מחזקת את ידייך... :-)
דפנה*

דימום בהריון

שליחה על ידי דפנה* »

לשמחתי שק ההריון בתוך הרחם, כך שהחשש הגדול נדם.
דבר ראשון זה טוב.
רחוקה_כרגע*

דימום בהריון

אני לא אעשה את בדיקת הדם כאן, אני אעשה אותה כשאגיע לארץ (באופן כללי הוא דיבר על סכנת אנמיית עובר),
אבל אני רוצה לבצע את מינמום הבדיקות/ טיפולים שנדרשים כאן, ולעשות אותם בארץ, בסביבה הטבעית שלי.

דרך אגב, לגבי אותו כתם דם שיש לי ברחם- תהיתי ביני לבין עצמי מה אמור לקרות איתו, הוא אמור להתייבש מעצמו? לצאת החוצה?
האם זה טוב שאני כבר לא מדדממת כמעט ארבעה ימים או שדווקא אני אמורה להיפטר מהדם?
מכיוון שאני לא דוברת צרפתית ברמה שוטפת, נמנעתי מלשאול את הרופא שאלות (אפילו מהותיות כמו הנ"ל).

בתקווה שאוכל לחזור בקרוב :)
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

_אני לא אעשה את בדיקת הדם כאן, אני אעשה אותה כשאגיע לארץ (באופן כללי הוא דיבר על סכנת אנמיית עובר),
אבל אני רוצה לבצע את מינמום הבדיקות/ טיפולים שנדרשים כאן, ולעשות אותם בארץ, בסביבה הטבעית שלי._
|Y|

לדעתי רק הרופא שהיית אצלו יכול לענות על השאלות שלך, כי רק הוא יודע מה הוא ראה, איפה בדיוק וכו'.
אני מציעה לך לנסות להגיע לבדיקה הבאה עם חברה שתוכל לתרגם לך (לפחות לאנגלית), כדי שתוכלי לשאול אותו כל - אבל כל - מה שלא יהיה לך 100% ברור.
מקווה בשבילך שתוכלי לטוס בהקדם האפשרי (())
ההיפו*
הצטרפות: 20 ינואר 2006, 18:41

דימום בהריון

שליחה על ידי ההיפו* »

הי רחוקה כרגע.
מידע לא מוסמך, אבל אולי יעזור..
לפעמים יש דימום בחלל הבטן ליד הרחם שאיכשהו קשור להריון. לחברה שלי היה. הוא אמור להספג לאיטו בעצמו.
יתכן שזה מה שהוא ראה ומכאן ההמלצה להמתין.
מקווה שיהיה פשוטוקל ותוכלי לשוב בהקדם.
רחוקה_כרגע*

דימום בהריון

תודה רבה {@
שירן..*
הצטרפות: 21 דצמבר 2010, 20:50

דימום בהריון

שליחה על ידי שירן..* »

היי בנות, מאחלת הצלחה לכולכן עם ההריון והבלאגנים...

רציתי לדעת אם אתמול 20.12.10 גיליתי הריון עם בטא-30 ואני אמורה להיות בשבוע 5 בערך...(מחזור אחרון ב15.11) והיום בבוקר דימום אדום קל שהלך והתחזק כמו מחזור בתוספת קרישי דם שחורים בכל מיני גדלים.. מה הצעד הבא?...

לעשות מחר בטא?... לגשת לרופאת נשים לאולטרסאונד?... או לחכות...??....

אני כל כך רוצה את ההריון הזה...
שמש*
הצטרפות: 18 אוגוסט 2004, 09:37

דימום בהריון

שליחה על ידי שמש* »

תודה על כל המילים הנפלאות של נשות השבט! שבוע טוב
דאגנית*
הצטרפות: 12 מאי 2008, 15:37

דימום בהריון

שליחה על ידי דאגנית* »

היי,
אני חדשה כאן, אשמח אם תוכלו לעזור לי,
מחזור אחרון 2/01, טיפול באיקקלומין, זיהוי ביוץ וודאי. לאחר הביוץ התיחלו לי כל מיני תופעות מוזרות והייתי בטוחה שנקלטתי (אציין שיש לי שני בנים מקסימים מהריונות טבעיים לגמרי) אתמול 30/01 התחיל לי דימומים קלים שלא יוצאים החוצה אבל בהחלט הם טריים כאלה. האם לדעתכן זהו המחזור ולהספיד כבר את החודש הזה או שאולי בכל זאת יש סיכוי כלשהו להריון...?
שמש*

דימום בהריון

שליחה על ידי שמש* »

דאגנית שלום אין לי תשובה עבורך אך תמיד יש תקווה...
אני בשבוע 8 +2 והחלו לי דימומים לפני כמעט שבוע, הם נעלמו ןנרגעתי אך חזרו שוב ושוב. אתמול הייתי בUS ומתברר שיש עובר קטן חמוד וחיוני ולצידו המטומה קטנה ברחם. אני בתפילות, מאמינה שרצון האל הוא שהתקיים, בנתיים אני נחה שבועיים בבית. למישהי יש נסיון עם טיפול של נרות פרוגסטרון במצבי דימום בתחילת ההריון? הרופא אמר שזה לא מזיק, אני בנתיים לא התחלתי...
תודה
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

למיטב ידיעתי אם הדימום נובע בוודאות מההמטומה, אין צורך בנרות פרוגסטרון.
אם את רוצה להיות בצד הבטוח את יכולה לעשות בדיקת דם לפרוגסטרון.
שמש*

דימום בהריון

שליחה על ידי שמש* »

תודה, אני בדרך לבדיקות דם............
דאגנית*
הצטרפות: 12 מאי 2008, 15:37

דימום בהריון

שליחה על ידי דאגנית* »

אני כבר ממש משתגעת, הדימום הקל ממשיך או כמו שהרופא קורא לזי - כיתום! אך לא יוצא החוצה רק בניגוב. לא מתנהג כמו מחזור רגיל. במידה וזה כן המחזור לא יודעת ממתי להתחיל לספור. האם מישהי חוותה דבר שכזה??
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

דימום בהריון

שליחה על ידי אחת* »

לי היה דימום שנמשך חודש וחצי, בתחילת ההריון הנוכחי. דימום קל, לא כמו של מחזור. דם טרי, ולאט לאט זה הפך יותר לצבע חום. הכל תקין ואני כבר בחודש רביעי אחרי סקירה. הרופא אמר שזה תקין בתחילת הריון.
עצובה*
הצטרפות: 04 ספטמבר 2004, 18:23

דימום בהריון

שליחה על ידי עצובה* »

היי לפני כשנה עברתי הפלה שבוע 8 כאשר לא ידעתי שאני בהריון רופאת עור נתנה לי רקוטאן לפנים ביצעתי בדיקת דם ויצאה שלילי ,התחלתי להרגיש חולשה ובחילה שזה משהו שלא חוויתי בהריונות קודמים יש לי לי שני ילדים חמודים שילדתי בלידה רגילה ברוך השם ד"א לאחר הבדיקת דם התחלתי לישתות רקוטאן ואז חשתי ברע...נישלחתי לבדיקת דם חוזרת ואז נאמר לי שאני בשבוע 8 ומאחר ואני לוקחת רקוטאן אני צריכה לעבור גרידה לצערי .לפני חודש וחצי קבלתי מחזור שלא ניגמר עד היום היו ימים עם הרבה דימומים ממש כמו אחרי לידהרק עם גושים קטנים מאוד סליחה על הפרוט לפני שבועיים עשיתי אולטרסנד לבדוק מה קורה למה אני מדממת ?לא חשבתי בכלל על הריון אחרי יומיים עשיתי בדיקת דם יצא בטא 514 שבוע 5.3 עשיתי גם אולטרסנד אמרה לי הרופה שהיא לא רואה שק וגם הרירית שלה דקה , לאחר יומיים שוב בדיקת דם הבטא היה 188 עשיתי אולטרסנד הרופא אמרה לצערי זה נשר מחר אני עושה שוב בדיקת דם לראות מה קורה עם הבטא ועדין מדממת כבר חודשיים לפעמים זה נחלש אבל לרוב מעין סוף מחזור שלא ניגמר יש לי סיכוי עדין קראתי שמישהי כתבה שהבטא שלה ירד ושוב עלה יכול להיות אני במטח נוראי אשמח לקבל תשובה בנות יקרות
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

לא בטוחה שהבנתי מה את שואלת. האם יכול להיות שהבטא עוד תעלה? לצערי נראה לי שאין סיכוי. ומה הקשר לקנדידה? (בכותרת שהיתה לדף שפתחת לפני שהעברתי את זה לפה, כתבת דימום בהריון עם קנדידה)
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

שלום בנות,

איזה מנחם לקרוא את החיזוקים שלכן אחת לשניה, מבורך :-)

אני בת 32, אישי ואנוכי מנסים להכנס להריון כבר שנה, המחזור שלי אף פעם לא איחר מחוץ לטווח הנורמלי שלו (29-31 יום), החודש הוא איחר בתשעה ימים, בהם עייפות כרונית (נרדמת באמצע שיחות), בחילות, סחרחורות, עצירות, חזה רגיש, פטמות גדלות ומתכהות הכל מצביע על הריון, אבל בדיקות ההריון הביתיות יצאו שליליות, היום התחיל דימום שלא דומה למחזור שלי ואחר הצהריים היום כאבי בטן קלים - אני במדינה שלא נהוג בה בדיקות דם להריון/בטא בשלבים מוקדמים...... אני אבודה..... מה נראה לכן שיש הריון או שהמחזור הגיע......
חדשה_בפורום*
הצטרפות: 08 דצמבר 2009, 14:08

דימום בהריון

שליחה על ידי חדשה_בפורום* »

שלום בנות,
אני בשבוע 3+5 ויש לי פעם דם טרי וקרישי דם לעיתים רחוקות , ולסירוגין יכול להיות לי ימים רק חום כהה, או חום בהיר זה לא קבוע זה משתנה, חשוב לי לציין שעשיתי בדיקת דם כמעט שבוע לאיחור
והתוצאה הייתה 363, יש לי בחילות, נפיחות בחזה, וכאבים בחזה, ויש לציין שאין לי בכלל (ברוך השם) כאבים בבטן עליונה/ תחתונה, מתי אמור להיפסק הדימומים האדום חום האלו והאם זה תקין וקרה לכם דבר כזה?? אשמח לתשובה!!! דרך אגב היום אני עושה אולטראסונד פעם ראשונה!!!
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

הי חדשה,
בטא 363 בכמעט שבוע לאיחור זה קצת נמוך. את יודעת מתי היה הביוץ? כשאת אומרת "איחור" את מתכוונת אחרי המועד של שבועיים מהביוץ? אם כן, יכול להיות שההריון לא תקין :-( אם את לא יודעת מתי היה הביוץ, אז זה לא אומר כלום.
בעיקרון דימום בתחילת ההריון לא מצביע בהכרח על בעיה. בצירוף עם הבטא הנמוכה זה קצת מחשיד. היום אחרי האולטרסאונד כבר תהיי חכמה יותר, ואני מקווה שתשמעי רק בשורות טובות.
בהצלחה ותעדכני @}
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

הי לכולם, בהנחה שיש פה מישהו.
אני נמצאת בשבוע 7 בערך, עדיין לא ביקרתי רופא, אבל הבחילות ותוצאות בדיקת הדם מחזקות את העובדה.... היום לצערי גילתי כתמים, משהו חום חלש כמו ימי הוסת האחרונים, לא משהו קיצוני, אך מעלה חשש.... האם עלי להתיחס בחומרה לדבר
??? או שקיימות תופעות כאלה??? התור לרופא שלי הוא רק בעוד שבועיים...
לילך_רוכל*
הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 12:10
דף אישי: הדף האישי של לילך_רוכל*

דימום בהריון

שליחה על ידי לילך_רוכל* »

יש לפעמים דימומים קלים בתחילת ההריון. אבל גם ייתכן שזה תחילתו של דימום שמבשר לא טובות.
בכל אופן, לך אין מה לעשות אלא לחשוב טובות ולדאוג לעצמך. מאמץ או פעילות חריגה לא גרמו את הדימום והמנעות גם לא תפסיק זאת.
המון חיבוקים, איחולים ומחשבות טובות ממני.
ממי*
הצטרפות: 17 יולי 2005, 15:36

דימום בהריון

שליחה על ידי ממי* »

הי לכולם אני נמצאת בשבוע 4 היום הופתעתי בדימום רב וממש דם אדום מחר ב״ה בדיקת דם העם הגיוני??? אני ממש דואגת
נטע_ש*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*

דימום בהריון

שליחה על ידי נטע_ש* »

היום הופתעתי בדימום רב וממש דם אדום
אולי וסת?
רוצה_מאוד*
הצטרפות: 14 ינואר 2008, 18:04

דימום בהריון

שליחה על ידי רוצה_מאוד* »

היי לכולם אשמח לעזרה אני מנסה שנה וחצי להכנס להריון,
לפני שבוע עשיתי בדיקת בטא יצא 141.3
דיממתי מאודד עשו לי זריקה לחיזוק הרחם
היום שוב עשיתי בדיקת בטא
יצא 53.5 מה זה אומר ???.
אני תאומה ואבא של בעלי העם יש סיכוי שאחד נפל?שניים?
אשמח לעזרה...
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

דימום ובטא שיורדת - זה לא נראה טוב. :-(
מתי היתה וסת אחרונה?
רוצה_מאוד*

דימום בהריון

1. 2.11
ותודה על העזרה...
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

וואו זה כבר הריון לא כל כך צעיר. בטא דו ספרתית בשלב כזה - לא יהיה לזה סוף טוב, לצערי. ככל שהבנתי מגעת. ((-))
רוצה_מאוד*

דימום בהריון

אז מה אני צריכה לעשות???
הרופאים אומרים לחכות לעוד שבוע לראות שהבטא עולה....
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

רוצה מאוד, אלו בטאות נמוכות מאוד מאוד, אם זה תאריך הוסת האחרונה שלך.
אם אני לא טועה, בטא של שבוע 8 צריכה להיות כבר במספרים בני 5 ספרות. גם 141 לשבוע 7 זה ממש מעט.
כנראה מדובר בהריון שנופל. הבטא שיורדת והדימום מגבירים את החשד.
אבל זה אומר גם שהגוף שלך עובד כמו שצריך (מפנה הריון לא תקין).
האם זו הפעם הראשונה בכל הנסיונות שהיתה לך בטא חיובית? אם לא, צריך לברר את הסיבה להפלות החוזרות.
אם כן, את יכולה להתעודד מכך שאת פורייה ויכולה להיכנס להריון, ולנסות בקרוב שוב.
((-)) ובשורות טובות.
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

אז מה אני צריכה לעשות???
לנוח. אני לא יודעת למה הרופאים חושבים שהבטא עוד תעלה, אבל הם רופאים ואני לא אז בעניין הזה תסמכי עליהם יותר מאשר עלי.
אבל בכל מקרה דימום כזה מחייב מנוחה, ואם את אכן עוברת הפלה -- על אחת כמה וכמה.
ואולי בכל מקרה זה יעזור לחכות שבוע, אולי עד אז הגוף יעשה את כל או רוב העבודה בעצמו.
אבל תנוחי תנוחי תנוחי ותתפנקי לך כמה שאת רק יכולה.
מקווה איתך להריון תקין בקרוב.
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

שלום בנות,
עקב מצבי הנוכחי חיפשתי מידע והגעתי לדף הזה.
אני בשבוע 8 של הריון שחיכינו לו מאד (יש לנו ילד מקסים בן 3וחצי ולפני שנה וחצי הפסקתי הריון בשבוע17 עם עובר שלא גידל מוח).
היום התחילו לי דימומים עם התכווצויות רבות ונראה לי שבזה תם ההריון הזה. לא חיפשתי במחשב ישועות וברור לי שהגוף יודע.... לא רואה שום סיבה לרוץ לרופאים כרגע.
רק רוצה להגיד לכולכן תודה על השיתוף והאחווה.
תחושה של ביחד נשי. שאפשר ויש מקום לשתף ולהתיעץ.
מאחלת לכולנו פוריות שמחה ומאושרת ושנלד ונחבק תינוקות...
חג חרות ושמחה
רוצה_מאוד*

דימום בהריון

תודה רבה לכם בנות על היחס,
ביום שלישי יש לי תוצאות ועד אז אני מתפללת
וכן זאת הפעם הראשונה שיש לי תוצאה חיובית אז אני יתנחם בכך שאני בסדר.
תודה וחג שמח....
רוצה_מאוד*

דימום בהריון

היי בנות,
עשיתי שוב בדיקת בטא ועכשיו עלה הבטא ל-130
התחיל-114
לאחר מכן- 53
ועכשיו-130
זה הגיוני?????
קוראת*

דימום בהריון

שליחה על ידי קוראת* »

הגיוני.
יכול להיות שהיו שתי ביציות מופרות ואחת מהן נספגה.
בהצלחה (())
סמדר_נ*
הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*

דימום בהריון

שליחה על ידי סמדר_נ* »

רוצה מאד, למה לא לעשות אולטרסאונד?
שוב, אם הוסת האחרונה שלך היא בתאריך שכתבת, תמונת האולטרסאונד כבר אמורה לתת מושג די ברור לאן הדברים הולכים.
רוצה_מאוד*

דימום בהריון

יום חמישי בע"ה יש לי בדיקת אולטרסאונד,
אך לצערי לפי מה שהרופא אומר שיש לי רחם אחורי שאין לי מושג מה זה...
אז זה בעיה לראות מחכה לבשורות טובות יום חמישי.

הלוואי והכל יהיה בסדר.
סמדר_נ*
הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*

דימום בהריון

שליחה על ידי סמדר_נ* »

רחם אחורי שאין לי מושג מה זה...
גם אני לא ממש יודעת, אבל ממה ששמעתי זה אומר שבדיקות פנימיות יהיו יותר כואבות ומעצבנות.
אבל זה לא פגם או משהו כזה.
הלוואי והכל יהיה בסדר.
רוצה_מאוד*

דימום בהריון

הלוואי תודה ...
שליחת תגובה

חזור אל “בעיות נפוצות בזמן ההריון”