דימום בהריון

זאת_שעבר_עליה_חודש_הזויי*
הצטרפות: 23 אוגוסט 2012, 20:00

דימום בהריון

שליחה על ידי זאת_שעבר_עליה_חודש_הזויי* »

אוף הלוואי, לא היו לי בכלל בחילות. ממש לא הרגשתי בהריון ולכן לא נלחצתי מהדימום. הוא היה ממש מחזור ואפילו חזק. עד היום לא ברור לי מה היתה הסיבה לדימום, אולי עובר נוסף שנפל? בכל מקרה, בהריון השני דיממתי מאוד בשבוע 15 (ממש קרישי דם ענקיים, הייתי בטוחה שזאתה השילייה) ובמיון ראו שזה היה מצוואר הרחם, אז אולי זה מה שהיה גם בהריון הראשון. הדבר הכי מרגיע שאני יכולה להגיד לך, זה שאם ההריון חזק וטוב ובעיקר תקין, הוא ישרוד את זה.
אוף_הלוואי*
הצטרפות: 21 אוגוסט 2012, 12:52

דימום בהריון

שליחה על ידי אוף_הלוואי* »

כמה זמן דיממת??
תקשיבי אני יודעת שאני מצפה ומנסה לחיות את המקרה שלי דרך המקרה שלך..
אבל זה ממש מעודד אותי, אומנם גורם לי להתרגש ולפתח ציפיות.. שמיום ליום אני כבר משכנעת את עצמי שאני ממש לא בהריון, אבל אולי אעשה בדיקה וזהו.. לחודש הבא אני צריכה לדעת מראש שאני לט
אוף_הלוואי*
הצטרפות: 21 אוגוסט 2012, 12:52

דימום בהריון

שליחה על ידי אוף_הלוואי* »

המשך-
שאני לא בהריון כי אני צריכה לעשות על 3 ימים מעקב זקיקים, לראות מתי בדיוק אני מבייצת..
אז אולי לבדוק כבר וזהו...?
זאת_שעבר_עליה_חודש_הזויי*
הצטרפות: 23 אוגוסט 2012, 20:00

דימום בהריון

שליחה על ידי זאת_שעבר_עליה_חודש_הזויי* »

תבדקי. עדיף להתאכזב, להתאבל ולהכין את עצמך לניסיון נוסף מאשר להשאר עם הציפייה הבלתי נסבלת.
לא זוכרת כמה זמן דיממתי. זה היה מזמן ומכיוון שהייתי בטוחה שזה מחזור לא ממש עקבתי. אם את בודקת, תעדכני. אני מקווה בשבילך.
השואלת*
הצטרפות: 17 ספטמבר 2004, 14:49

דימום בהריון

שליחה על ידי השואלת* »

למשיבה, אני אחרי איחור. עוקבת עם השיטה למודעות לפריון אז לפי החישוב כבר היה צריך להיות בטא יותר גבוה (שבוע 5).
היום התחיל דימום יותר רציני כמו של מחזור ממש, אז נראה לי שזה באמת היה הריון כימי.
אני לא יודעת איך יודעים אם זה מחוץ לרחם או כימי ובעיקר מתי שוב אפשר לצפות שיהיה ביוץ.
תודה!
המשיבה*
הצטרפות: 23 אוגוסט 2012, 22:34

דימום בהריון

שליחה על ידי המשיבה* »

נשמע כמו כימי.
תעשי שוב בטא.
אם זה כימי, היא כבר תהיה מאופסת או קרוב לכך, ובכל מקרה נמוכה יותר.
אם זה מחוץ לרחם היא תהיה כנראה גבוהה יותר.
אני די בטוחה שזה כימי ומאחלת לך שאכן כך.
במקרה כזה את יכולה להתייחס לדימום כאל וסת ולצפות לביוץ כרגיל.
השואלת*
הצטרפות: 17 ספטמבר 2004, 14:49

דימום בהריון

שליחה על ידי השואלת* »

למשיבה - תודה!
מחכה לחודש הבא... נחזיק אצבעות!
למה זה קורה?
המשיבה*
הצטרפות: 23 אוגוסט 2012, 22:34

דימום בהריון

שליחה על ידי המשיבה* »

זה קורה המון.
יכולות להיות כל מיני סיבות.
הסיבה הכי נפוצה - בעיה כרומוזומלית אקראית.
חדשה*
הצטרפות: 21 אוגוסט 2004, 22:10

דימום בהריון

שליחה על ידי חדשה* »

היי אני חדשה כאן. שאלה לי הייתי אמורה לקבל מחזור כבר ביום שישי האחרון וכבר שבוע שלם שיש לי מן הפרשות חומות. ביום שישי אכן התחיל מחזור הפתאומית מלווה בקרישי דם שלקראת הבוקר הלך ונחלש וכרגע אין מחזור רק הפרשות חומות שוב. חשוב לציין כי במחזור שלי סדיר בהחלט וזאת פעם ראשונה שיש לי הפרשות כשבוע ודימום ליום אחד שפסק. עשיתי בדיקה מקלון זהב ויצא שלילי. האם יש עדיין סיכוי להריון?
חדשה*
הצטרפות: 21 אוגוסט 2004, 22:10

דימום בהריון

שליחה על ידי חדשה* »

היי רק אוסיף כי המחזור שלי בדרך כלל מלווה בהמון דם וגושים. מעולם לא קרה שהוא פסק. האם יש טעם לבצע בדיקת הריון נוספת?והאם יכול להיות. שזה היה הפלה טבעית?יום ליפני עברנו דירה והרמתי דברים כבדים. האם עדיין יש סיכוי להריון?או שכבר לא?היו לי גם כאבי בטן ועכשיו כלןם
מבולבלת_מאד*
הצטרפות: 30 אפריל 2012, 16:47

דימום בהריון

שליחה על ידי מבולבלת_מאד* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שלום אני אמא לשבעה ילדים ואני נמצאת בשבוע 8 אני מדממת כבר שבוע כמו מחזור לפני שישה ימים היית אצל רופא נשים והוא אמר לי שיש שק הריון שמתאים ל4 שבועות אך לא רואה עובר הוא המליץ לי לעשות 2 בדיקות בטא ואם הבטא תעלה זה מראה אולי על הריון תקין וכך עשיתי בדיקה אחת יצא לי 2790 ואחרי יומיים יצא לי 4300 ואז חזרתי לרופאת נשים והיא אמר שהיא רואה רק שק הריון ולפי הדימום נראה שזה מוביל להפלה אף על פי שהבטא עלתה אך כנראה לא עלתה מספיק ויעצה לי לפני אני עושה גרידה על מנת להסיר ספק לעשות עוד בדיקת בטא אחרי יומיים ואז נראה מה נעשה ואמרה לי שסביר להניח שהיא כבר תרד והיום הבטא הראתה לי 5595 ומחר יש לי תור לרופאה אני לא יודעת מה זה אומר האם הבטא לא עולה מספיק ואיך היא בכלל עולה אם לא מתפתח או לפחות לא ניצפה עובר והאם במצב כזה הגיוני לעשות גרידה? אשמח לתשובה אני כבר משתגעת!!!
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אף אחד לא מכריח אותך לעשות גרידה מייד. בכל מקרה בקשי שוב בדיקת אולטראסאונד כדי לראות באיזה מצב נמצא שק ההריון.
עליית בטא היא לא נוסחה מתימטית, זה רק מדד אחד ממדדים נוספים.
בכל מקרה, סליחה על הציניות, אם יש לך כבר שבעה ילדים ממש לא כדאי שתשתגעי.
בהצלחה.
שוש*
הצטרפות: 22 אפריל 2004, 13:53

דימום בהריון

שליחה על ידי שוש* »

שלום לכולם, אני עברתי הפלה מאוחרת בשבוע 22, ועוד הפלה אחריה בשבוע 10. אין לי ילדים.
המכנה המשותף לשתי ההפלות שהיה לי דימומים משבוע 7, דימום שבא וחוזר אחרי כמה ימים/ שבועות. הרופאים כל הזמן אומרים שהיו לי "המטומות" ברחם, וזה פשר הדימומים. יש למישהי מושג מה זה המטומות? ולמה יש אותן, והאם בגללן נופל הריון? כל שאר הדברים היו תקינים. רק דימומים והמטומות שהולכות וגודלות ברחם. למישהו היה פעם המטומה??
ד.*
הצטרפות: 19 דצמבר 2004, 21:58

דימום בהריון

שליחה על ידי ד.* »

הי אני בת 36 שבוע 3-4 עם דימום מסיבי וכאבי בטן. אתמול הייתי במיון והרופאה ראתה שק ובלי דופק. יום שלישי יש לי רופא נשים. לחכות לרופא או ללכת מחר למרפאה?
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

יש למישהי מושג מה זה המטומות?
ולמה את לא שואלת את הרופאים? הנה הסבר על המטומה . אף אחד לא יודע למה הן מגיעות לרחם. אבל זה קורה. ההריון לא בהכרח נופל בגללן אבל נמצא בסיכון, ולפעמים למרבית הצער לא מחזיק מעמד.
וכן, לי היתה המטומה ברחם שלשמחתי יצאה החוצה בצורת דימום.
לפעמים נותנים במצב כזה תמיכה הורמונלית של פרוגסטרון עד סוף השליש הראשון. זה לא בהכרח עוזר אבל נותנים ליתר ביטחון. כדאי לך לשאול את הרופא שלך על זה.
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

אתמול הייתי במיון והרופאה ראתה שק ובלי דופק. יום שלישי יש לי רופא נשים. לחכות לרופא או ללכת מחר למרפאה?
צר לי לשמוע. מה שתבחרי לעשות יהיה בסדר, כי בשלב הזה הכל הוא רק בדיקות ואבחון וממש אין מה לעשות בקשר להריון עצמו.
את יכולה ללכת למוקד קופ"ח ולעשות שם אולטראסאונד.
ידיים מלאות בקרוב.
מה_לעשות*
הצטרפות: 06 מרץ 2005, 02:05

דימום בהריון

שליחה על ידי מה_לעשות* »

אני ובעלי התחלנו לנסות להכנס להריון לפני מס' חודשים. לפני כחודש וחצי התחילו לי סחרחורות ובחילות, רצתי לעשות בדיקת הריון (שתן) כ4 ימים לפני המחזור והיא יצאה שלילית 4 ימים לאחר מכן קיבלתי מחזור. החודש הייתי אמורה לקבל בשבת האחרונה ב8.9 והמחזור שלי איחר (כאשר הוא תמיד מדייק) המתנתי עד אתמול ועשיתי בדיקת שתן והיא יצאה חיובית. אני ובעלי רצינו לחגוג קצת וקיימנו יחסי מין מיד לאחר יחסי המין התחלתי לדמם. דיממתי בלילה ממש טיפה. אבל היום מהבוקר עד הצהריים היה לי דימום שמילא כחצי פד וכאבים בגב התחתון ממש כמו במחזור. בחצי היום השני הדימום שוב ירד לטיפות (כאשר בדר"כ היום הראשון והשני למחזור אני מדממת המון). אני לא יודעת מה לעשות אני מפחדת שהפלתי רק היום קבלתי הפניה לבדיקות דם והתור הקרוב ביותר הוא לאחר החגים.
כדאי לי לעשות בדיקת שתן נוספת? אני לא יודעת אם אני אצליח לעבור את החג עם החרדה הזו?
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

(())
ראשית, בשלב הזה של ההריון (אם הוא קיים בכלל) אין שום דבר לעשות חוץ מאשר להמתין. כל הרופאים בעולם לא יעזרו, בשלב הזה פועל רק הגוף ומה שהוא יכול לעשות.
שנית, אם את רוצה להפחית לחץ את יכולה לנסות בדיקה ביתית.
ייתכן גם שמדובר בהריון כימי שעדיין לא השתרש וכבר יצא החוצה. גם זה קורה פעמים רבות וזה לא מעיד על היכולת להרות בעתיד.
בהצלחה ולנשום עמוק...
מחכה_לולה*
הצטרפות: 14 ספטמבר 2012, 08:40

דימום בהריון

שליחה על ידי מחכה_לולה* »

היי בנות קראתי בשקיקה את כל מה שכתבתן, מקסים!!!
אני בת 30 אחרי החזרת 2 עוברים יפייפיים!
אחרי ארבעה ימים החל דימום קל... היום יום עשירי להחזרה והדימומים ממשיכים ואף מעט התגברו... ( לא ממלא פד אבל דימום לכל דבר) אני בדיכאון זה אומר שהטיפול נכשל?!
בטא ביום ראשון... האם יש סיכוי? כאבים בחזה ובבטן מגיעים לרוב בערב...
אשמח לעצתכן... מה אתן אומרות???
שנה טובה!!!
אסי*
הצטרפות: 20 יוני 2004, 21:06

דימום בהריון

שליחה על ידי אסי* »

שבוע טוב. יש לי שאלה.אשמח ואודה מאד לתשובה.אני צריכה לקבל מחזור בעוד שבוע. (אנחנו היום בשבת,אני צריכה לקבל בחמישי הקרוב)יש סיכוי שכתם חום בהיר שמגיע שבוע לפני המחזור יכול להיות סימן של השתרשות או דימום של הריון?
או שזה מוקדם מדי??/אשמח מאד לתשובה
אסי*

דימום בהריון

שליחה על ידי אסי* »

אשמח מאד לתגובה בבקשה !
אסי*

דימום בהריון

שליחה על ידי אסי* »

אפשר בבקשה בבקשה תגובה??
יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

דימום בהריון

שליחה על ידי יעל* »

כן, זה יכול להיות.
גם יכול לא להיות.
אסי*

דימום בהריון

שליחה על ידי אסי* »

יעל בוקר טוב,תודה לך!אני קצת במתח..
14.08*
הצטרפות: 29 ספטמבר 2012, 21:02

דימום בהריון

שליחה על ידי 14.08* »

היי, במתח מטורף,חייבת התייעצות!! לפני כמעט חודשיים נכנסתי להריון. גיליתי אותו ממש בהתחלה כשהבטא הייתה בסה"כ 29. לאחר שלושה ימים היו לי דימומי ונסעתי לב"יח לוודא שהכל בסדר. לצערי הרב הבטא הייתה 16 והרופא שטיפל בי אמר שזה היה כנראה הריון כימי. בעצם הריון שלא שרד. היו לי דימומים די חזקים שלוו בגושים והייתי צריכה לחזור על בדיקת דם כדי לוודא שהבטא התאפסה. לאחר כמעט חודש היה שוב חזור שנגמר לפני כשבועיים. יומיי הייתי נקייה ומאז אני מדממת. לא הרבה אך בכל מתן שתן ההתחלה היא דם והתחתונית מוכתמת דרך קבע. ביום ראשון נסעתי לבריאות האישה, שם המליצו לי לעשות קודם כל בדיקת בטא. ביום שלישי חזרתי למרפאה וכבר הייתה תוצאה 126 בטא וראו באולטרסאונד ציסטה. ביום חמישי נסעתי לבי"ח שם חזרו שוב על בדיקת הדם, הבטא עלתה מעט ל136. ובאולטרסאונד לא ראו משהו מיוחד פרט לאותה ציסטה. נאמר לי ע"י הרופאים שיש אפשרות שיש הריון חדש והוא כנראה מחוץ לרחם או שיכול להיות שיש ברחם איזושניא שארית שנדבקה לדפנות הרחם ולכן היא מפרישה את הורמון הבטא. עליי לשוב מחר לבי"ח כדי לחזור על הבדיקות. יש למשהי ניסיון בעניין?? אולי קצת תקווה שהיא יכולה לתת לי? אני מאוד חוששת מהתערבות רפואית ומהרדמות וניתוחים. בטוח שעם מספרים כאלה נמוכים שום דבר טוב לא ייצא מזה???? שבוע טוב ובשורות טובות. כוד אציין שיש לי רגישות בשדיים וממש תחושות של הריונית. בבית תודה לאל יש לי שלושה ילדים מדהימים ובריאים.
14.08*
הצטרפות: 29 ספטמבר 2012, 21:02

דימום בהריון

שליחה על ידי 14.08* »

עוד אציין שבשל מעבר דירה בין לבין לא ביצעתי את הבדיקה שאכן הראתה אחרי ההריון הכימי שהבטא אופסה ולכן יש מצב שזה לא היה מחזור ומסיבה כלשהיא הבטא מזגזגת
קצת_חוששת*
הצטרפות: 05 אוקטובר 2012, 16:21

דימום בהריון

שליחה על ידי קצת_חוששת* »

אני לא יודעת האם הפורום פעיל, אבל מקווה לקבל מענה או לפחות מידע כולשהו בנוגע למה שעובר עליי בתקופה האחרונה. אני בת 28, אני ובעלי החלטנו לנסות להיכנס להיריון והפסקתי לקחת גלולות לפני בערך חודש וחצי. הייתי אמורה לקבל מחזור ב28.9 אך היה לי כאמור איחור (ואין לי מושג מהי רמת הסדירות שלו כי אני נוטלת גלולות תקופה ממש ממושכת). למרות זאת חוויתי מלא תופעות מוזרות- הבטן שלי הייתה נפוחה ממש (כמו של היריון) למשך שבועיים, הלכתי לרופא המשפחה שלי והוא אמר שייתכן שמדובר בהיריון כי הוא לא רואה סימנים לדלקתיות מסוימת וכולי. בנושא החזה שלי ממש גדל, הפטמות התכהו ובכלל הרגשתי כל מיני תזוזות ושינויים באיזור הרחם/שחלות (כאילו יש שם פעילות ממש). לפני יומיים התחילו לי דימומים ממש חלשים- כביכול הפרש רגילה בצבע ורדרד (כאילו מעורבבת עם קצת דם). מלבד זה אני מרגישה כאבי מחזור כבר בערך שבועיים- רק שהמחזור פשוט לא מגיע. היום בבוקר שהלכתי לשירותים ראיתי דימום חזק (ממש בצבע דם טרי) אבל בתחבושת אני רואה שהוא נקרש ממש מהר (שזה מאוד מוזר לי כי המחזור שלי ממש לא נראה ככה- אלא עם יותר ריריות ופחות דם טהור). בכל אופן, הבטן ירדה לכמה ימים ושוב חזרה לפני 5 ימים (אני ממש נפוחה שבדרך כלל הבטן שלי שטוחה) בנוסף אני מרגישה כאבים בגב התחתון. מה שיותר מוזר לי זה שבדרך כלל (לפחות ממה שאני זוכרת לפני מהמחזור שלי לפני נטילת גלולות)- הוא היה מלווה בכאבים ממש חזקים ואני לא מרגישה כאלו בכלל!! רק כאבי גב תחתון ובטן ממש נפוחה. ביום ראשון אני אמורה ללכת לבדיקות דם בקופת חולים ואני ממש חוששת שאני עוברת כרגע הפלה טבעית. היה ממש נדמה לי שהדימום הבהיר והחלש של היומיים שהיו היה כתוצאה מהשרשה וכל הסממנים הנוספים של כניסה להיריון כמו עייפות ובחילות ממש חיזקו את זה. יש סיכוי שאני בהיריון והדימום הוא הכבד הוא תקין?? האיחור הזה והתסמינים שחוויתי נתן לי ממש תחושה של היריון והיום פשוט בכיתי מהמחשבה שכן הייתי בהיריון אבל הפלתי בשלב כל כך מוקדם :(
לחוצה!!!*
הצטרפות: 08 אוקטובר 2012, 15:54

דימום בהריון

שליחה על ידי לחוצה!!!* »

קצת חוששת, היי... לי יש חברה שהטלה גלולות וממש הפסיקה לפני החתונה באותו החודש היא קנתה את מקלות הביוץ בכי לבדוק את המועד המדויק של הביוץ וכך קיימה יחסי מין עם בעלה.. לאחר כשבועיים היא אמרה לי שהיא קיבלה מחזור ושהיא מבואסת כך אמרתי לה שלא תתייאש מדובר בנסיון ראשון ושתנסה בחודש הבא... אחרי שבוע וחצי משהו כזה היא נורא סבלה מכאבים בבטן התחתונה וגם בגב התחתון, נורא סבלה מבחילות ואפילו הקיאה כשהעלתה בפנייה שאולי מדובר בהריון היא נרתעה ואמרה שאין סיכוי כי קיבלה מחזור לפני כשבוע וחצי.. שכנעתי אותה לעשות בדיקת הריון ביתית למחרת בבוקר והתשובה הראתה חיובית הדימום היה דימום השתרשות.. בתקווה שגם אצלך יהיה כך.. מחזיקה לך אצבעות ואשמח לשמוע בשורות טובות
לחוצה!!!*
הצטרפות: 08 אוקטובר 2012, 15:54

דימום בהריון

שליחה על ידי לחוצה!!!* »

היי יש פה כאלו שעוברות טיפולי Ivf?
פלוני_אלמונית1*
הצטרפות: 24 אוגוסט 2009, 13:51

דימום בהריון

שליחה על ידי פלוני_אלמונית1* »

שלום. אנחנו מנסים להכנס להריון כחצי שנה בערך. אני שומרת נידה ו7 נקיים. השבוע עשיתי בדיקת הפסק טהרה. אחרי המקלחת ניקיתי את המקום עם מגבון לח והיה עליו ממש דם בכמות לא קטנה. זה אחרי שכל היום לא היה דימום בכלל רק קטמים חומים (ביום החמישי לוסת). אחכ ניקיתי שם עוד קצת והכל מהר מאד עבר. הבדיקה יצאה נקיה לחלוטין. מה זה יכול להיות הדימום הפתאומי הזה??
טולי*
הצטרפות: 20 יולי 2009, 20:19

דימום בהריון

שליחה על ידי טולי* »

היי בנות.
אתן מקסימות. מקווה שהפורום עוד פעיל, כי לא ראיתי דבר לאחרונה...

אז ככה - הריון שני אחרי ילד מקסים. ממש ביום של המחזור המשוער, ביצעתי בדיקת הריון בשתן שהראתה פס שני חלשלש אך ברור. בצעתי בדיקת בטא בערך ביום לאיחור (נראה לי), יצאה בטא 37. נאמר לי שקצת נמוך, ומחר יש לי בדיקה נוספת.

יחד עם זאת- מאתמול דימומים, תחילה
חומים - היום ממש מחזור. די ממלא כבר פד בינתיים. זהו? הפלה? יש סיכוי?

ממש אשמח למילות עידוד כי אני נעה כאן בין ייאוש לתקווה...
טולי*

דימום בהריון

שליחה על ידי טולי* »

זה אומר שאף אחת כבר לא נכנסת לכאן יותר?...
ירוק_כחול_אפור*
הצטרפות: 23 מרץ 2010, 13:56

דימום בהריון

שליחה על ידי ירוק_כחול_אפור* »

הי טולי,
זה נשמע כמו הפלה מוקדמת, מה שנקרא הריון כימי. ביצית מופרית שלא השלימה השתרשות ולא התפתחה לכדי הריון.
זה קורה המון. לפעמים בלי שיודעים (חושבים שפשוט הגיעה הווסת).
אבל אי אפשר לדעת. יש הריונות תקינים עם דימומים כבדים.
יש לך היום עוד בדיקת בטא, חכי לתוצאות ואז תדעי בוודאות.
(())
טולי*

דימום בהריון

שליחה על ידי טולי* »

תודה ירוק כחול אפור...
אכן, למרבה הצער, בבדיקה הנוספת הבטא כבר ירד מתחת לחמש...
אני מניחה שנותר להתנחם בכך שכביכול מדובר בהפלה שלמה, ואני לא צריכה להמתין להתייצבות הבטא וכדומה. היה מאכזב ביותר...
ירוק_כחול_אפור*
הצטרפות: 23 מרץ 2010, 13:56

דימום בהריון

שליחה על ידי ירוק_כחול_אפור* »

((-))

אני מניחה שנותר להתנחם בכך שכביכול מדובר בהפלה שלמה, ואני לא צריכה להמתין להתייצבות הבטא וכדומה
קודם כל כן, זו הפלה שלמה - כך שלא צריך התערבות לניקוי הרחם, ובטא מתחת ל-5 זו בטא מאופסת בעצם, ואפילו לא צריך לחכות מחזור אחד כדי לנסות שוב. מבחינה מעשית אפשר להתייחס לזה כאל וסת.
מצד שני, מובן מאוד אם את לא באמת מוצאת בזה נחמה. זו הפלה לכל דבר, ולגיטימי לתת לעצמך להתאבל על האובדן הזה.
לא_מובן_מה_קורה_פה*
הצטרפות: 11 דצמבר 2012, 01:02

דימום בהריון

שליחה על ידי לא_מובן_מה_קורה_פה* »

שלום וברכה
אני חודשיים לאחר לידה...ליפני שלושה שבועות לערך הייתי במקווה בה. ויומיים לאחר קיום יחסים עם בעלי הופיע לי דלקת חריפה בנרתיק לקחתי אנטיביטיקה אוגמנטין פעמיים ביום ונרות אנטיביוטיות לנרתיק לעשרהימים כעצת רופא הנשים כמה ימים לאחר הופעת הדלקת היתלווה גם דימום קל שבא והולך וחוזר לסירוגין.
מה זה יכול להיות?הדימום שמופיע הינו דימום ורדרד קל ליפעמים חום בכתמים?האם זה יכול להיות הריון?הדימום הזה כבר מופיע כבמשך שבוע וחצי לסירוגין.
לא_מובן_מה_קורה_פה*
הצטרפות: 11 דצמבר 2012, 01:02

דימום בהריון

שליחה על ידי לא_מובן_מה_קורה_פה* »

וכן שכחתי להוסיף שהבטן שלי נפוחה מהרגיל עייפות מטורפת מעבר לרגיל. אני גם מניקה.וגם יש לי הרגשה כזו של כאב קל פעם בצד שמאל של הרחם ופעם בצד ימין.אבל לא דומה ביכלל להיתכווצויות של הרחם לאחר הלידה. ?יכול להיות שאני שוב בהריון לאחר לידה?כל כך מהר?
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

קודם כל, לידיעת האחרות: גם אם המחזור עדיין לא חזר, כשמקיימים יחסים גם מייד אחרי לידה ולא רוצים הריון, יש להשתמש באמצעי מניעה!
הביוץ (זמן הפוריות) יגיע לפני המחזור הראשון... ולא בטוח שתרגישי אותו עם כל העניינים של אחרי לידה.

שהבטן שלי נפוחה מהרגיל עייפות מטורפת מעבר לרגיל
חודשיים אחרי לידה זה לא רגיל... עדיין יכול להיות קשור ללידה.
אבל בכל מקרה כדאי לך לעשות בדיקה ביתית ולראות.
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

מדגישה: הביוץ (זמן הפוריות) יגיע לפני המחזור הראשון
מי שמקיימת יחסים בלי אמצעי מניעה כי "ממילא עדיין לא הגיע המחזור הראשון" מסתכנת בכך שכבר הגיע הביוץ הראשון...
לא_מובן_לי_מה_קורה_פה*
הצטרפות: 12 דצמבר 2012, 01:52

דימום בהריון

שליחה על ידי לא_מובן_לי_מה_קורה_פה* »

בדרך כלל מגיע לי המחזור הראשון כתשעה חודשים לאחר הלידה אין לי בעיה להיכנס להריון אבל לא ידעתי שזה יכול ליקראת כזה מהר אם הביוץ מגיע ליפני המחזור הראשון.בכל מיקרה אעשה בדיקה.תודה(:
מבולבלת*
הצטרפות: 07 יולי 2003, 15:47

דימום בהריון

שליחה על ידי מבולבלת* »

שלום בנות יקרות,
האמת שנראה לי הזוי כל הסיטואציה וניתקלתי בדף הזה ואשמח לתגובתכן.
אני בת 38, גרושה + ילד בן 11. בחצי שנה האחרונה אני יוצאת עם מישהו ואנחנו מקיימים יחסי מין ללא אמצעי מניעה אבל הוא לא גומר בפנים.
ב- 19.11 קיבלתי מחזור. המחזור שלי סדיר. שלשום, 11.12, כ- 3 שבועות לאחר המחזור הקודם וכשבוע לפני הזמן הופיע דימום לאחר קיום יחסי מין. הדימום לא חזק ומופיע בעיקר בניגוב. במהלך הלילה אין דימום בכלל והיום כמעט ואין. יש לי תופעות דומות למחזור - כאבי בטן, כאבי ראש וכו'...יש לי כבר כמה ימים תחושה מוזרה בבטן התחתונה - מעיין לחץ. אני בחורה רזה ולאחרונה שומרת על המשקל ולמרות שירדתי במשקל הבטן התנפחה אבל בצורה מוזרה.
מה דעתכן? יש מצב שאני בהריון?!?!?!
אני מאד מאד אשמח אבל מצד שני אני די בלחץ מכיוון שלא עשינו שום בדיקות וגם המשכתי לאכול כרגיל, לשתות יין וכו'...
תמר*
הצטרפות: 23 יולי 2001, 15:53

דימום בהריון

שליחה על ידי תמר* »

שלום לכן.אני בשבוע 7 להריון.לפני שבועיים היה לי אולטרסאונט פנימי וראו שיש דימום פנימי קטן.
היום היה לי שוב אולטרסאונט פנימי,וב"ה יש דופק לעובר,אבל האזור הפנימי של הדימום קצת גדל :-(:-(
הדימום הוא לא חיצוני.הרופא נתן לי 10 ימי מנוחה.ואחריהם לחזור.
אני דואגת.הרופא אמר כשביקשתי שיהיה כנה איתי שזה יכול חלילה להסתיים לא טוב:-(:-(
אודה לכן מאד מאד אם תחזקו אותי קצת.
משהי חוותה משהו דומה??
תודה רבה רבה!!! מחכה מאד לתגובו
תמר*

דימום בהריון

שליחה על ידי תמר* »

אף אחת לא מגיבה כלום:-(:-( כ"כ חיכיתי:-(
אשמח מאד לתגובה כל שהיא.תודה רבה
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

אני ממש לא מכירה את הסיטואציה אבל מאחלת לך ומתפללת עבורך שהכל היה תקין ושעי שאת לא לבד שולחת חיבוק גדול
תמר*

דימום בהריון

שליחה על ידי תמר* »

תודה רבה הרבה לך אלמונית על המילים החמות.אמן!!
אין_לי_כוח_לאיי_ודאות*
הצטרפות: 24 דצמבר 2012, 20:37

דימום בהריון

שליחה על ידי אין_לי_כוח_לאיי_ודאות* »

אתמול גיליתי שאני בהריון אחרי שבוע איחור ושבועיים של כאבים האיתי במיון הבטא יצא 25 היום בצהריים התחילן דימומים קלים מה אני אמורה לעשות דחוף אני צריכה עזרא עומדת להשתגע ההריון הזה חשוב לי מאוד
הודיה*
הצטרפות: 22 ינואר 2002, 11:38

דימום בהריון

שליחה על ידי הודיה* »

היי לכולן, כמה נחמה אפשר למצוא בפורום הזה זה מדהים אז תודה לכולם וכמובן לבורא עולם. כמוכן כמוני אני קצת ביותר חרדות מכולן ולמה? אימי שתחיי הביאה אותי לעולם לאחר 16שנות עקרות טיפולים ויסורים היא הגיעה למצב כזה בגלל הריון שנקלטה כמעט מיד לאחר החתונה ועברה גרדה שכנראה פגעה בה עד שאני באתי לעולם אני בת יחידה. ברך ה התחתנתי לפני 3 חודשים וכל החששות שלי בעקבות מה שקרה לאימי שגם לי יקח זמן התפוגגו לאחר כשבועיים של הפרשות חומות כהות בלי מחזור עשיתי בדיקת דם שיצאה חיובית ברוך ה מה שכן ביום שגילתי שיש הריון גילתי גם דם רק בניגוב עם נייר לא משהו כבד לא משהו שמצריך פדים וכדומה הייתי אצל רופאת נשים שאמרה שלערך אני שבוע 6.6 שיש שק הריון ורושם לקוטב עוברי ודופק יום שישי האחרון היה לי קצת יותר דימום גם רק בניגוב נלחצתי הלכתי למיון שגם שם אמרו שיש דופק ובינתיים נראה בסדר אבל יש איום הפלה יש לי מין מתיחות כאלה בבטן תחתונה הדימום נעשה עוד יותר מעט ממה שהיה היה לי היום רק דם לא אדום אלה כהה עם ממש 2 קרשי דם מאוד קטנים. מה אתן חושבות יש סיכוי? לפתח ציפיות?
נעה_של_הים*
הצטרפות: 17 ינואר 2013, 10:46

דימום בהריון

שליחה על ידי נעה_של_הים* »

קראתי כאן עוד ועוד הודעות בניסיון למצוא תשובה שמתאימה לי, אבל כלום....אז אולי מישהי תוכל לעזור לי... אני בת 30, מנסה כבר 8 חודשים להיכנס להריון ראשון. חוץ מזה אני גם שעון שוויצרי של מחזורים וביוצים :-). מלפני 4 ימים, ביום בו היה אמור להגיע המחזור מופיעים מעט כתמים חומים, קצת על הפד וגם מעט בניגוב. חשבתי שהמחזור הגיע...אפילו לקחתי כבר קולדקס לצינון שיש לי, התפרעתי בכוס יין ואיזה קפה טוב, ועכשיו אני כבר לא כ"כ בטוחה שזה באמת מחזור. אין לי כאבי מחזור בכלל, אני סתם מעוכה מהצינון שלי...עכשיו אני קצת מוטרדת משני הכדורים שלקחתי, וגם עדיין לא הצלחתי להבין מהתגובות פה אם דימום של דם יבש כזה במשך 4 ימים גם יכול להיות הריון בסוף?
B.B*
הצטרפות: 28 מרץ 2013, 08:21

דימום בהריון

שליחה על ידי B.B* »

שלום לכולן
אני בהריון שבוע 4.6 ,לאחר טיפול ivf הוחזרו שני עוברים , ערך הבטא בבדיקת הדם האחרונה היה 1760
החל מאתמול יש לי קרישי דם שחורים בניגוב והתחושה היא כמו לפני מחזור . אני בלחץ שההריון נופל....
מה לעשות ?
אחת_אחרת*
הצטרפות: 21 פברואר 2002, 22:26

דימום בהריון

שליחה על ידי אחת_אחרת* »

שלום לכן, אני בת 21 עם מחזור פחות או יותר קבוע מאז שהשתחררתי מבצא
בסוף חודש ינואר קיבלתי את המחזור האחרון שלי שמלווה תמיד בכאבי תופת ודימום כבד. מאז לא קיבלתי מחזור אבל חודש שעבר קרתה תופעה של יומיים שבניגוב היה מין דם קרוש וכהה חום בערך ומעט גם בתחתון וגם החודש זה קרה.
לא מלווה בכאב ובחיים לא קרה לי! ממש מעט...
שבוע שעבר מסקרנותי בעצעתי 2 בדיקות אך בשתיהן לא הופיע פס בקרה זאת אומרת בדיקה לא תקינה...
מה לעשות? האם זה יכול להיות הריון?
יש לציין שאני ובן זוגי בדרך כלל זהירים והוא לא יודע שבדקתי ועל התהליך כי אחרת יאיץ בי להפיל... דבר שאיני רוצה..
אחת_אחרת*

דימום בהריון

שליחה על ידי אחת_אחרת* »

מקווה שזה עדיין פעיל כי אני לחוצה ואני די לבד בסיפור הזה...
יעל*

דימום בהריון

שליחה על ידי יעל* »

תעשי עוד בדיקה (הכי טוב בדיקת דם, צריך הפניה מרופא נשים)
זה בהחלט יכול להיות הריון.
אחת_אחרת*

דימום בהריון

שליחה על ידי אחת_אחרת* »

תודה מאמי :)
לירון*
הצטרפות: 29 אוקטובר 2003, 16:20

דימום בהריון

שליחה על ידי לירון* »

שלום אנשים יקרים!!! אולי מישהו יכול לעזור לי... אני בשבוי החמישי להריון... לכתי לעשות בדיקת אולטרסאונד ואמרו שלא רואים כלום שאולי זה מודם ושאני אבוא בשבוע 6 לבדיקה.. לפני יומיים נכנסתי לעשות פיפי ובניגוב יצא קצת דם ומאז יומיים כבר יש לי הפרשות חומות ללא דם... מה זה אומר???? אשמח לקבל תשובה
יעל*

דימום בהריון

שליחה על ידי יעל* »

יכול להיות שזה אומר שנגמר, יכול להיות שזה לא אומר כלום. אי אפשר לדעת, חייבים לחכות בסבלנות.
קשה, אני יודעת.
(())
ח*
הצטרפות: 11 פברואר 2005, 15:09

דימום בהריון

שליחה על ידי ח* »

י
לירון*
הצטרפות: 29 אוקטובר 2003, 16:20

דימום בהריון

שליחה על ידי לירון* »

יעל תודה רבה על שנענת להודעה מקווה היום בבדיקה לשמוע בשורות טובות!!!
לחצנית_מאוד*
הצטרפות: 17 יולי 2013, 01:16

דימום בהריון

שליחה על ידי לחצנית_מאוד* »

היי בנות
אני אחרי שלושה הפלות שהסתיימו ראשונה בגרידה שבוע 12 שמתאים לשבוע 6 שנייה טבעי ושלישית טבעי בשבוע שישי , כל ההפלות היו רצופות.
היום התחילו לי דימומים קלים לא כמו של מחזור קצת פחות עם כאבי מחזור בבטן תחתונה .למרות שאני לא אמורה לקבל מחזור רק עוד שבוע ( יש לציין שלכל ההריונות נכנסתי במהירות ,תוך 7 חודשים שלושה הריונות )
עכשיו אני במתח מה קורה או הריון הלוואי......... או מחזור רגיל שהקדים למרות שהווסת שלי סדירה כל 28 יום.
יש משהי שעברה משהו דומה דחוף!!!!!!!!!!!!
יעל*

דימום בהריון

שליחה על ידי יעל* »

בלי קשר לדימום הנוכחי - עברת בירור הפלות חוזרות?
לחצנית_מאוד*
הצטרפות: 17 יולי 2013, 01:16

דימום בהריון

שליחה על ידי לחצנית_מאוד* »

עוד לא עברתי ברור על הפלות חוזרות כיון שצריך לחכות לפחות חודשיים אחרי ההפלה בשביל בדיקת קרישיות יתר , ואמרו לי לא להכנס להריון ואני לא לקחתי מניעה כיון שאף פעם לא נכנסתי להריון ישר אחרי ההפלה אלא היה חודש הפרש אז לקחתי את זה בחשבון.
יש לציין שבהפלה השניה לא ראו כלום בשבוע שישי למרות שלפי הבטא היה הריון יכול להיות שזה היה הריון כימי שלא נספר בכמות ההפלות ושהרופא ישמע על זה לא בטוח שיתן לנו בדיקות מקיפות מאוד.
יעל*

דימום בהריון

שליחה על ידי יעל* »

כמה היתה הבטא?
(לי נתנו בירור מלא אחרי הפלה קלינית אחת ו-3 כימיות. מי שמחליט זה הרופא, אם הוא בנאדם הוא ייתן.)

ואני לא לקחתי מניעה כיון שאף פעם לא נכנסתי להריון ישר אחרי ההפלה אלא היה חודש הפרש אז לקחתי את זה בחשבון.
לא כדאי לסמוך על זה. בהחלט אפשר להרות בביוץ הראשון אחרי.
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

כל העניין התחיל עם הבטא שלא טיפסה טוב היא הוסיפה 500 כל פעם במקום להכפיל את עצמה במקרה השלישי ,ועד שהגיעה ל1000 שאפשר לראות באולטרסאונד כבר היה דימום וראו שזה קרוב לצוואר הרחם .
במקרה הראשון הוא לא התפתח והיה בלי דופק ולא היה דימום אז עשו גרידה , במקרה השני זה היה כימי ולא הגיעה ל100, יש סיכוי שיש בעיה בהורמון ??????????
נראה לך שיש איזשהיא בעיה שאפשר להתמקד עליה כמו בעיות קרישה ??
בכל אופן בדקתי את עצמי היום עם בדיקה ביתית ואני רואה שלילי ממה יכולים לקבל מחזור פתאום שבוע ו... לפני למי שיש ווסת מסודרת??????????
תודה על התגובות!!!!!!!
יעל*

דימום בהריון

שליחה על ידי יעל* »

גם וסת מסודרת יכולה להיות פתאום לא מסודרת. קורה שביוץ מקדים, למשל בגלל סטרס.

נראה לך שיש איזשהיא בעיה שאפשר להתמקד עליה כמו בעיות קרישה ??
יכול להיות. צריך לעשות בירור הפלות חוזרות מסודר. תבקשי מהרופא.
מור*
הצטרפות: 02 מאי 2002, 01:34

דימום בהריון

שליחה על ידי מור* »

תודה ענקית על התגובות ,
אני יבקש מהרופא המטפל את כל הבדיקות האפשריות.
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

שלום רב, יש לי שני ילדים ואנחנו מנסים להיכנס להריון נוסף. בשני ההריונות הראשונים נקלטתי מהר מאד. מנסים כבר חודשיים, ישנם דימומים של התחלה של מחזור, בעיקר בניגוב אחרי נתינת שתן, אך המחזור לא מגיע. איחור רשמי של יומיים ודימומים כבר חמישה ימים בערך. האם יש סיכוי להריון או פשוט לחכות למחזור?
מייחלת*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2013, 09:36

דימום בהריון

שליחה על ידי מייחלת* »

נשמע כמו הריון, לפי כל מה שכולן מספרות.
אבל אני לא רוצה לטעת בך תקוות שווא.
את יכולה כבר לבצע בדיקת דם שהיא יותר אמינה, או לחכות עוד מס' ימים לבדיקה.

בהצלחה!
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

מייחלת יקרה, היום עשיתי בדיקה ביתית ואכן כן, אני בהריון!!! אני בהלם, מלאה בחששות ולא מעכלת את הרעיון... איך מתמודדים עם שלושה ילדים? כמובן שהכל היה מתוכנן ואני שמחה, אני מניחה שזה עניין של כמה ימים עד שאעכל את ההריון. תודה רבה ובהצלחה לכולן!!!
מקווה_לנס*
הצטרפות: 15 אוקטובר 2013, 10:13

דימום בהריון

שליחה על ידי מקווה_לנס* »

היי בנות אני אחרי טיפול איקוקלומין וביצעתי בדיקת דם לפני איחור המחזור לצערי זה יצא שלילי וכרגע המחזור איחר לי בשבוע קמתי בבוקר עם דימום קל האם אתן מציעות לי לעשות בדיקה לפני שאני מתחילה שוב את הכדורים??
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

אז הסיפור שךי הוא כזה ואני ממש צריכה עזרה !!
אני ובעלי נסנו להיכנס להריון ועשיתי ביום הראשון של האיחור בדיקה ביתית יצא לי פס חלשש מאוד ועוד פעם גם ביום למחרת פס כמעט שקוף עשיתי בגיקת דם יצא לי 14 (בטא) ואחרי זה כשהייתי באיחור בערך של שבוע עשיתי שוב בדיקה ויצא לי 9.8 .. אחרי בערך 4 ימים התחלתי לדמם אבל לט כמו מחזור זה היה מלא בקרישת דם ובצבע חום כהה .. אין סיכוי להריון ?
יעל*

דימום בהריון

שליחה על ידי יעל* »

לא, צר לי.
יעלי:)*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2013, 18:28

דימום בהריון

שליחה על ידי יעלי:)* »

היי בנות, אני בשבוע ה6 להריון, (הריון ראשון) לפני כמה ימים היה לי דימום בגוון ורדרד ..(מוזר...) וזה היה אחרי היחסים..יש קשר?
ואם לא מספיק הלחץ הזה אז יש לי גם התכווצויות כמו של מחזור והפרשות חומות.....זה נורמלי?!?!?
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

ורדרד וחום זה בסדר, לא יודעת אם יש לזה קשר למין, אולי עדיף להמנע בינתיים. התכווציות ותחושות ברחם זו גם תופעה מוכרת בתחילת הריון.
נוחי הרבה, שתי הרבה ונסי להשאר רגועה. בשלב כזה אין הרבה מה לעשות.
בהצלחה והריון נעים!!
יעלי :*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2013, 20:34

דימום בהריון

שליחה על ידי יעלי :* »

תודה רבה!!!
ממש_בהתחלה*
הצטרפות: 29 אוקטובר 2013, 16:52

דימום בהריון

שליחה על ידי ממש_בהתחלה* »

היי במוצאי שבת גילתי שאני בהריון בעזרת שתיי בדיקות ביתיות בגלל החשש ביום ראשון עשיתי שוב בדיקה שגם יצאה חיובית.
מיום שישי היה לי הפרשות חומות שהבנתי שנורא לגיטימיות אבל מאתמול החל לרדת לי דם שהמשיך עד היום ועכשיו נורא מתחלש מישהי יכולה לעזור ולומר אם יש ממה לדאוג ?
מתחילה*
הצטרפות: 18 מאי 2007, 18:13

דימום בהריון

שליחה על ידי מתחילה* »

הי לכולן, שאלה של מתחילות:
קיבלתי מחזור בתאריך 06.10 עבר חודש ובתאריך 05.11 ובמשך שלושה ימים לאחר מכן היה לי דימום קל מאוד ומוזר (חום) שלא אופייני כלל למחזור. הדימום פסק ביום שישי האחרון (08.11). הבנתי שזו יכולה להיות השתרשות.
במהלך אותו חודש היו לי כאבים חזקים בפטמות בלבד (!!!!) ולא בחזה, וגם כאבים חדים מאוד בצד ימין שנמשכו יומיים (בערך בזמן הביוץ...)
בקיצור.... עשיתי שתי בדיקות הריון (ביום שישי והיום- ביום ראשון) ושתיהן יצאו שליליות... :-(
מה דעתכן?
האם יש סיכויי בכל זאת שאני בהריון?
איך אני יכולה לבדוק זאת חוץ מלחכות עד חודש הבא?
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

מיכל - הי בנות אשמח לעזרה - יש לי דימום בשבוע רבעי קצת ומפסיק מיד . אני לוקחת פרוגסטרון 600 כך הציעו לי כדי שההריון לא יפול כמו שנפלו לי. עברתי 2 הפלות בשנה. האם נורמלי הדימום? במיוחד שהדימום עם פרוגסטרון? אשמח אם תוכלו לענות לי אגב, הבטא נמוך ממה שצריך אולי בגלל הכתמים והמעט דימום הרופא אמר שאולי זה תקין.... זה מלחיץ... ועוד משהו הרבה מציעים לי לנוח לשכב בגללל הדימום כדי לשמור על ההריון. אולי זה גם קשור לגיל כל הבלאגן אני בת 32....
חתולה*
הצטרפות: 27 מאי 2004, 19:27

דימום בהריון

שליחה על ידי חתולה* »

שלום לכולכן, אני בת 33 אמא ל-2 גורים מתוקים, היום בהריון שלישי בשבוע 9 גיליתי הפרשה חומה, דבר שלא קרה לי בעבר בהריונות הקודמים, לפני 4 ימים היתה לי גם הפרשה עם דימום קל, כמה זה נורמלי? חוץ מזה בהריונות הקודמים היו לי בחילות ובהריון הזה אין לי בכלל בחילות, רק עייפות מטורפת?!
דנדי*
הצטרפות: 26 מאי 2008, 10:34

דימום בהריון

שליחה על ידי דנדי* »

היו לי שני הריונות שהייתי בטוחה שהם מחזור בגלל דימום בתחילת ההריון.
היה לי גם הריון עם דימום בשבוע כזה למיטב זכרוני.
בכל מקרה עדיף שתשאלי את הרופא המטפל שלך.
מודאגת :(*
הצטרפות: 15 דצמבר 2013, 06:06

דימום בהריון

שליחה על ידי מודאגת :(* »

היי בנות יקרות,
אני בהריון השני שלי יש לי תינוק בן שנה, כרגע אני בשבוע 8+, היו לי הפרשות חומות במשל שבועיים שהלכו והתגברו, ולפני 4 ימים היה לי הפרשה דמית בניגוב שיום לאחר מכן זה הפך לדימום שחור שהמשיך בכמות מועטה לא כמו במחזור. אתמול הייתי במיון, בבדיקת us ראו תאומים ז״א שני שקי הריון אך ללא עוברים בתוכם. הווסת שלי לא היה סדיר, כך שזה נתן לי תקווה, הרופאה אמרה שנחכה שבוע ימים ונעשה בדיקה חוזרת ולא נמהר לגרידה.
אך מאתמול בערב אני עם דימום שדומה מאוד למחזור לא בכמות מסיבית. אני מאוד מודאגת האם יש סיכוי שיופיעו שני עוברים ודופק בבדיקה הבאה והדימום ייעלם או שאני חיה באשליה... אנא עזרו לי.... :׳(
מודאגת_ממש*
הצטרפות: 17 דצמבר 2013, 22:22

דימום בהריון

שליחה על ידי מודאגת_ממש* »

החודש שכבנו רק פעם אחת כ3 ימים לפני הביוץ. לא היתיי בהריון כך שקשה לי לדעת אם אני מרגישה שינוי מצד שני מחר אמור להיות המחזור ובדרכ מתחיל לי דימום כהה מועט כמה ימים לפני היום שמתי לב לניגוב עםדם אדום וזהו השאלה אם זה יכול להיות הריון?
מודאגת_ממש*

דימום בהריון

מרוב לחץ לא הסברתי נכון. הדימום בניגןב התחיל רק היום ובדרכ חש יומיים שלושה לפני המועד דימום קל
מודאגת*
הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 22:03

דימום בהריון

שליחה על ידי מודאגת* »

היי בנות..
רק רציתי לשתף אותכן במה שקרה לי..
לאחר מה שהיה ב 14.12 ב us, דימום בהריון (2013-12-15T06:06:27)ואחר דימום בינוני שהיה במשך 3 ימים עברתי גרידה אתמול בביה״ח..
עדיין לא מצליחה לעכל..

מודאגת ממש? תעשי בדיקת הריון ביתית
לא להיות בלחץ! שום דבר לא שווה את הבריאות שלך.. אל תהיי מתוחה..
מודאגת_ממש*

דימום בהריון

מודאגת תודה!! ואת מקסימה שענית אם כל הכאב שאת עוברת נשמע קשה ... את ים כאבים? באיזה שבוע להריון התחיל דימום?
תתחזקי ותנוחי.
סינדרלה*
הצטרפות: 03 יולי 2003, 12:29

דימום בהריון

שליחה על ידי סינדרלה* »

היי אני חדשה כאן וקצת נסערת וגם ונרגשת אני חייבת את עזרתכן בנות יקרות אני בשבוע 6 אתמול הייתה לי בדיקת אולטרסאונד וראו דופק ושמחנו מאד בערב התחילו לי כאבים מאד מאד חזקים בבטן התחתונה בצד שמאל וכאבים חזקים כמו של מחזור עם כאבי גב תחתון נכנסתי להתקלח וראיתי שיוצא לי דם טסנו למיון וביצעו לי אולטרסאונד ובדיקות דם וברוך ה׳ היה דופק והבדיקות דם יצאו תקינות והרופא טען שזה לא דימום זו הפרשה, היום בצהריים שוב הרגשתי שיוצא לי דם וזה היה הכמות גדולה יותר משל אתמול וזה היה ממש דם טרי ואדום לא בכמויות ..התקשרתי לרופא שלי שאמר לי שאני צריכה לנוח לשתות מים ולהגיע אליו ביום ראשון לאולטרסאונד נוסף ושבמיון אין מה לעשות איתי רק אם הדימום ממש רציני ובכמויות אז לחזור לשם
אני בסרטים ובחרדות כי זו הפרייה האומנם ראשונה אבל המתנו לזה המון המון זמן
מה אני עושה?
פלונה*
הצטרפות: 10 אוקטובר 2003, 00:28

דימום בהריון

שליחה על ידי פלונה* »

מה אני עושה?
נחה, נרגעת (מנסה) ושותה המון המון המון מים.
בשלבים האלה מים יכולים להחזיק את ההריון (כך שמעתי אחות במיון אומרת למישהי בשבוע מוקדם שבאה עם דימומים).
נראה לי שבאמת אין טעם ללכת שוב למיון, רק אם הדימום מתגבר או אם יש כאבי בטן בלתי נסבלים.
מקווה בשבילך שזה יעבור ושההריון ימשיך באופן תקין..
סינדרלה*
הצטרפות: 03 יולי 2003, 12:29

דימום בהריון

שליחה על ידי סינדרלה* »

תודה רבההה עזרת לי מאד 😊
רות*
הצטרפות: 29 דצמבר 2001, 19:02

דימום בהריון

שליחה על ידי רות* »

סנדרלה כאן אנשים שמתכתבים הם לא רופאים ותמיד צריך לקוות זה הכל ואין ספק שבמידה וממשיך תלכי לרופא כי דימום זה לא טוב:(
פלוני_אלמונית*

דימום בהריון

בוקר טוב צריכה עזרה בדחיפות ב21/11 וסת אחרונה אני בשבוע 5 והבטא שלי רק 195 ולא מוחפלת כל יומיים היום לי כאבי מחזור נורא חזקים לפני יומיים אבל זה עבר ומאתמול יש לי הפרשות חומות מה זה אומר משהיא חוותה את זה ? תודה
אמא_טריה*
הצטרפות: 18 דצמבר 2003, 00:20
דף אישי: הדף האישי של אמא_טריה*

דימום בהריון

שליחה על ידי אמא_טריה* »

היי בננות. שבוע שלם שהייתי עם כאבי בטן מוזרים. חשדתי בהריון כי בעלי גמר בפנים פעם אחת ״ בטעות״ החודש ( אנחנו שומרים ב״דרך הטבעית״ של לגמור בחוץ כי יש לי תינוקת בת 10 חודשים). בכל אופן עשיתי בדיקת הריון - יותר נכון 4 וכולם הראו פס חלש חלש חלש ,כמעט בלתי נראה ..וגם הוא התגלה כעבור יותר מ10 דקות זמן המתנה שרשום על הבדיקה שכביכול לא להסתכל על התוצאה אחרי 10 דקות. בכל מקרה ממש הרגשתי שזה באמת הריון כי לא יכול להיות ש4 בדיקות יראו שכן גם אם עבר הזמן שרשום . כעבור יומיים ,בדיוק במועד קיבלתי מחזור. אבל הכאבי בטן לא עוזבים אותי וכל היום אני צריכה להתפנות( גדולים לא קטנים) - האם ייתכן שזה הריון כימי?? או תקין?? אם אעשה בדיקה בייתית שוב למרות שאני כביכול במחזור זה יזהה אם יש הריון? האם ייתכן שבעצם הבדיקות הקודמות יצאו חיובי בגלל שנשאר לי קצת חלב כשאני לוחצת על הפיטמה? תודה לעונות! הפורום פה מועיל מאוד בזכותכן
ביונסה*
הצטרפות: 28 ינואר 2014, 18:35

דימום בהריון

שליחה על ידי ביונסה* »

היי בנות קודם כל פירגונים על האתר. שנית אני כבת 35 ומנסה להיכנס להריון כמעט שנה היה לי איזה ממצא פוליפ שהוסר באמצעות ניתוח היסטרוסקופיה.
במחזור האחרון שלי שהיה ביום 19.12.13 בד"כ מחזור סדיר - כל 28 יום ,הייתי אמורה לקבל ב- 15-16.1.14 אך לא קיבלתי כולי הייתי תקווה כי ההריון נקלט אך לאחר 5 ימים החלו להופיע לי הפרשות חומות (סליחה ) ולאחר כיומיים התחיל הדימום להתחזק, האם מדובר בסתם איחור של מחזור בכחמישה ימים או??? דיממתי כאילו אני במחזור ועכשיו אני לא מבינה מה זה אומר היה לי מחזור שפשוט איחר או??? טציין כי טרם עשיתי בדיקה כזו או אחרת?
שליחת תגובה

חזור אל “בעיות נפוצות בזמן ההריון”