הכנה ללידה
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
הכנה ללידה
כדור פיזיו - אנחנו קנינו מדני שקדי, גן בתנועה - 09-8663364 (בת חן - ליד ביתן אהרון. זה ממש על כביש החוף, אז למי שנוסע שם ממילא, שווה לעצור - בתיאום מראש).
הוא גם שולח בדואר, אאל"ט, אבל אז אתם צריכים לנפח עם קומפרסור שיש בד"כ במוסכים..
(אם כבר פרסומת: יש לו כל מיני ציוד ג'ימבורי/גני ילדים, וגם שמתאים הביתה: נדנדות, ערסלים, כדורים מכל הסוגים, טרמפולינות.... כל הדברים האלה שלא יודעים איפה קונים (-;)
הוא גם שולח בדואר, אאל"ט, אבל אז אתם צריכים לנפח עם קומפרסור שיש בד"כ במוסכים..
(אם כבר פרסומת: יש לו כל מיני ציוד ג'ימבורי/גני ילדים, וגם שמתאים הביתה: נדנדות, ערסלים, כדורים מכל הסוגים, טרמפולינות.... כל הדברים האלה שלא יודעים איפה קונים (-;)
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*
הכנה ללידה
אני גם רוצה. קראתי שאפשר גם בחנויות צעצועים, את הגדול בקוטר 75 ס"מ.
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
הכנה ללידה
מה זה אאל"ט ?
-
- הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*
הכנה ללידה
אאל"ט זה "אם את לאמבינה טשאלי , כי אני תמיד כותבת פה בקיצורים מוזרים לאללה . גילה"
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
הכנה ללידה
ענת - D-:
שגית - אם אני לא טועה, אאל"ט.
שגית - אם אני לא טועה, אאל"ט.
-
הכנה ללידה
אני לא ממציאה קיצורים. כמעט.
הכל שאול ממקצרים-אחרים-באינטרנט... אאל"ט.
(מה שמזכיר לי, ענת, שאני שוב צריכה פמ"ריות לגינה)
-
הכנה ללידה
אולי את צריכה מושיות השבע?
-
הכנה ללידה
חברות-משה.
-
הכנה ללידה
נראה לי חתיכת כאב ראש הקומפרסור הזה.
-
הכנה ללידה
הזמנתי כדור פיזיו מדני שקד - איזו קלות!! כמה נוח!! וגיא אומר שאפשר לנפח בתחנת אלונית קרובה - כולי אושר. רק שהשביתה בדואר לא תהרוס לי את הלידה.
הכנה ללידה
האם אתן יכולות להמליץ על מישהי באזור חיפה או קריות שהיא מדריכה מוסמכת לקורס הכנה ללידה.
-
הכנה ללידה
הדי הרפז!
-
הכנה ללידה
אני מצטרפת ל ! של שגית.
-
- הצטרפות: 01 אוקטובר 2001, 13:33
- דף אישי: הדף האישי של איימי_שפירא*
הכנה ללידה
חדש בירושלים!
ללדת בשלום
סדנא חד פעמית לנשים הרות המציעה גישה
המאפשרת לאשה להפוך את תהליך
הלידה לחוויה קלה, מרוממת ובטוחה
המפגש מיועד לנשים מהריון ראשון ואילך
ולאלו שעברו קורס הכנה ללידה
בהנחיית: הדר - עד מזרחי
ושרון ניב - עבודת אשה
לפרטים נוספים: הדר - עד מזרחי 053-513172
ללדת בשלום
סדנא חד פעמית לנשים הרות המציעה גישה
המאפשרת לאשה להפוך את תהליך
הלידה לחוויה קלה, מרוממת ובטוחה
המפגש מיועד לנשים מהריון ראשון ואילך
ולאלו שעברו קורס הכנה ללידה
בהנחיית: הדר - עד מזרחי
ושרון ניב - עבודת אשה
לפרטים נוספים: הדר - עד מזרחי 053-513172
הכנה ללידה
כבר שמעתי משתי נשים שהן לא מתכוונות ללכת לקורס הכנה ללידה כי "סתם מפחידים/מזעזעים אותך שם עם סיפורים וסרטי וידאו "...
אני לא מבינה את הגישה הזאת. מה עדיף להן? להגיע לחדר לידה ולא לדעת כמעט כלום על התהליך שהן הולכות לעבור? שמישהי אחרת אולי תעשה את זה בשבילן (גם את זה שמעתי..).
באיזה שבוע מומלץ להתחיל קורס כזה?
אני לא מבינה את הגישה הזאת. מה עדיף להן? להגיע לחדר לידה ולא לדעת כמעט כלום על התהליך שהן הולכות לעבור? שמישהי אחרת אולי תעשה את זה בשבילן (גם את זה שמעתי..).
באיזה שבוע מומלץ להתחיל קורס כזה?
הכנה ללידה
גם לי יש חברה שאומרת "חבל שאני הולכת לקורס זה רק מכניס אותי לחרדות". אז אמרתי לה שתחליף קורס. לדעתי, קורס הכנה ללידה לא אמור להפחיד אלא לתת מידע, תמיכה ולשמש מקום להתייעצות. במבחר הקורסים שיש היום אפשר למצוא קןרס לא מאיים.
זה לא אומר שאין בקורס דברים שמעלים חששות בקשר ללידה, זה הרי טבעי (אני כמעט התעלפתי כשהסבירו מה זה אפידורל), אבל לצאת בהרגשה ש"אני לא יכולה ללדת" או "אני מפחדת ללדת, כי הולך להיות איום ונורא" זה ממש מיותר, מזיק ולא לעניין.
אני חושבת שמומלץ להתחיל בסוף חודש שביעי תחילת שמיני, אבל אפשר גם מאוחר יותר (אני הלכתי בסוף שמיני). והרבה נשים לא מודעות לכך שאפשר להזמין מישהי הבייתה שתעשה קורס הכנה פרטי שהוא גם קצר יותר, ואז אפשר לבקש ממנה לדלג על סיפורי הזוועה, ולהתמקד יותר במה שחשוב (נשימות, תנוחות וכיו"ב).
ועוד בקשר ל'סיפורי זוועה' וסרטי וידאו: צריך לברר אם האישה מדבררת מתוך חשש שלה לראות ולשמוע על הלידה,ף שזה חשש טבעי, או שיש ביסוס לדבריה. כדאי להסביר שיש נשים (כמוני) שלקרוא ולשמוע סיפורי לידה (מוצלחים) ולאות לידות (שוב - תקינות) נתן להן מושג לקראת מה הן הולכות, 'איך זה נראה/קורה' ולמה לצפות.
וגם בקורס - לא חייבים לשמוע הכל, אפשר לצאת לשאוף אוויר באמצע. לא חייבים לראות את כל הסרטים (בעלי לא ראה כי זה לא צנוע, ובמילא לא תיכננתי שהוא יהיה שבשלב הפעיל של הלידה).
זה לא אומר שאין בקורס דברים שמעלים חששות בקשר ללידה, זה הרי טבעי (אני כמעט התעלפתי כשהסבירו מה זה אפידורל), אבל לצאת בהרגשה ש"אני לא יכולה ללדת" או "אני מפחדת ללדת, כי הולך להיות איום ונורא" זה ממש מיותר, מזיק ולא לעניין.
אני חושבת שמומלץ להתחיל בסוף חודש שביעי תחילת שמיני, אבל אפשר גם מאוחר יותר (אני הלכתי בסוף שמיני). והרבה נשים לא מודעות לכך שאפשר להזמין מישהי הבייתה שתעשה קורס הכנה פרטי שהוא גם קצר יותר, ואז אפשר לבקש ממנה לדלג על סיפורי הזוועה, ולהתמקד יותר במה שחשוב (נשימות, תנוחות וכיו"ב).
ועוד בקשר ל'סיפורי זוועה' וסרטי וידאו: צריך לברר אם האישה מדבררת מתוך חשש שלה לראות ולשמוע על הלידה,ף שזה חשש טבעי, או שיש ביסוס לדבריה. כדאי להסביר שיש נשים (כמוני) שלקרוא ולשמוע סיפורי לידה (מוצלחים) ולאות לידות (שוב - תקינות) נתן להן מושג לקראת מה הן הולכות, 'איך זה נראה/קורה' ולמה לצפות.
וגם בקורס - לא חייבים לשמוע הכל, אפשר לצאת לשאוף אוויר באמצע. לא חייבים לראות את כל הסרטים (בעלי לא ראה כי זה לא צנוע, ובמילא לא תיכננתי שהוא יהיה שבשלב הפעיל של הלידה).
הכנה ללידה
אשמח מאוד אם מישהי/ו יכול/ה להמליץ לנו על קורס הכנה ללידה באיזור ירושלים.
הכנה ללידה
דרושה המלצה על קורס מרוכז של הכנה ללידה, עדיף באזור הצפון. המלצות על סופ"ש מרוכזים במרכז גם כן יתקבלו בברכה
-
- הצטרפות: 12 יוני 2002, 21:42
- דף אישי: הדף האישי של יהודית_שפמן*
הכנה ללידה
יונתן הכנה ללידה בי"ם אצל שושנה גולדבאום 025341560 מומלץ בחום רב!!
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
הכנה ללידה
לדעתי בדרך אם יש כאלה, לדעתי. תבדקי.
-
- הצטרפות: 21 ספטמבר 2003, 13:32
הכנה ללידה
אוטוטו שבוע 30, ועדיין אין קורס... אנא, המלצה על מדריכות באזור הצפון(גליל עליון, גולן) או מיש שמעבירה קורס מרוכז.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
הכנה ללידה
לדעתי דרורה מעבירה קורסים -- לשאול בטיפ"ח באזור.
-
- הצטרפות: 09 ספטמבר 2003, 22:36
- דף אישי: הדף האישי של אמא_מתחדשת*
הכנה ללידה
דרורה עושה קורסיפ פרטיים (כלומר עולים כסף) יש הטלפון שלה לבירור את הטלפון שלה תכתבי לי אם את מעוניינת.
בקופ"ח כללית מעבירה פאולה ששמה גם פנינה קורס חינם (לדעתי לכל הקופות) עשיתי את הקורס שלה - ומה שהכי קיבלתי ממנה היה איךל להיות אסרטיבית מול הצוות בביה"ח (בזכות זה לא פקעו לי מים למרות שרצו - ועודכמה דברים)
חוץ מזה אם את רוצה יש לי חומר בנושא (הרפיות וכ"ד) וגם "סתם" עצות ממשהי שילדה. את יכולה ליצור איתי קשר למעשה אחד הדברים שהכי עזרו לי כהכנה היו סיפורים של נשים אחרות. בעיני כדאי לשמוע הרבה סיפורים טובים (בנוסף לטראומתים) כדאי לבוא עם תחושה של יכולת ואופטימיות.
בקופ"ח כללית מעבירה פאולה ששמה גם פנינה קורס חינם (לדעתי לכל הקופות) עשיתי את הקורס שלה - ומה שהכי קיבלתי ממנה היה איךל להיות אסרטיבית מול הצוות בביה"ח (בזכות זה לא פקעו לי מים למרות שרצו - ועודכמה דברים)
חוץ מזה אם את רוצה יש לי חומר בנושא (הרפיות וכ"ד) וגם "סתם" עצות ממשהי שילדה. את יכולה ליצור איתי קשר למעשה אחד הדברים שהכי עזרו לי כהכנה היו סיפורים של נשים אחרות. בעיני כדאי לשמוע הרבה סיפורים טובים (בנוסף לטראומתים) כדאי לבוא עם תחושה של יכולת ואופטימיות.
-
הכנה ללידה
אמא מתחדשת, איך יוצרים איתך קשר?
-
- הצטרפות: 25 יולי 2001, 09:26
- דף אישי: הדף האישי של נהר_שליט*
הכנה ללידה
את מוזמנת גם להגיע למפגש בראש פנה מחר, אנחנו מעבירות קורס הכנה (בכפיה) לכל הריונית שעוברת את מפתן הדלת.
-
הכנה ללידה
אנחנו מעבירות קורס הכנה (בכפיה) לכל הריונית שעוברת את מפתן הדלת
ואז כולן יולדות אצל אותה מילדת, ובאיחור?
דרורה עושה קורסים פרטיים (כלומר עולים כסף)
אני לא מכירה קורס חינמי שהייתי ממליצה עליו לחברה שלי (כי הם, למיטב ידיעתי, רק של ט"ח בתי"ח או קופ"ח).
בעצם - אולי הקורס-של-יום-שני בר"פ...
ואז כולן יולדות אצל אותה מילדת, ובאיחור?
דרורה עושה קורסים פרטיים (כלומר עולים כסף)
אני לא מכירה קורס חינמי שהייתי ממליצה עליו לחברה שלי (כי הם, למיטב ידיעתי, רק של ט"ח בתי"ח או קופ"ח).
בעצם - אולי הקורס-של-יום-שני בר"פ...
-
הכנה ללידה
ד"א - מדור סיפורי לידה
-
הכנה ללידה
באיזה שעה מתקיים המפגש והיכן?
-
- הצטרפות: 30 יוני 2002, 17:11
- דף אישי: הדף האישי של נועה_ברקת*
הכנה ללידה
הי מחפשת
אם את צפונית תקשרי לדפנה נוימן 04-6463121
יש קורסים וגם אפשרות לקורס מרוכז.
אם את צפונית תקשרי לדפנה נוימן 04-6463121
יש קורסים וגם אפשרות לקורס מרוכז.
-
-
- הצטרפות: 09 ספטמבר 2003, 22:36
- דף אישי: הדף האישי של אמא_מתחדשת*
הכנה ללידה
תיצרי איתי קשר כאן : [email protected]
הכנה ללידה
לא בטוחה שזה הדף הנכון, אבל... לקראת הקורס (המזורז) שנעבור ופגישה עם הדולה רציתי לקבל עצות מהמנוסות שבאתר. אנחנו די מגובשים על מה אנחנו רוצים ואיך, אבל האם יש עצות שתוכלו לנדב? לדוגמא סירוב לבדיקה וגינלית (שאלתי גם בדף של השוואה בין התי חולים) או לשאר התערבויות שמניסיונכן אינן חיוניות ואף מזיקות?
אגב, השגתי את הויטמין K בטיפות, לאחר שהרופאה סירבה לתת לי מרשם "כי זה לא מופיע במחשב...אז בשור טבצניק בדיזינגוף הסכימו לתת, אחרי שקצת עיקמו את הפרצוף
אגב, השגתי את הויטמין K בטיפות, לאחר שהרופאה סירבה לתת לי מרשם "כי זה לא מופיע במחשב...אז בשור טבצניק בדיזינגוף הסכימו לתת, אחרי שקצת עיקמו את הפרצוף
-
הכנה ללידה
באתר "אמנות הלידה" www.leida.co.il יש הצעה לתוכנית לידה, מומלץ לקרוא אותה.
-
הכנה ללידה
קיבלתי את המידע הבא, ומעבירה את זה הלאה (-:
הריון באופק?
אנחנו מזמינים אתכם לסדנת הכנה להריון!
איך אפשר להתכונן להריון? מה צריך לדעת?
את מי לשאול? את מי לשתף?
האם להתייעץ? עם מי להתייעץ?
מה לשאול ומה לעשות עם התשובות?
איך יוכל הזוג לעשות את הבחירות הנכונות, מתוך הכרת צרכיו ועל בסיס ידע מקצועי ואחראי שנצבר בעולם? עד כמה ואיך הזוג והאישה ההרה שולטים, קובעים, בוחרים את מה שיקרה בהריון, בלידה ובחיים שאחרי הלידה?
האחריות והבחירה בידכם!
ד"ר קרלוס רוזנברג, רופא נשים, מיילד ומלווה הריונות ודרורית אמיתי-דרור, m.a , מומחית בייעוץ להורים, מזמינים אתכם לבנות אופציות אחרות וגישה חדשה לקראת ההריון, כדי שההריון יהיה עבורכם תקופה של העצמה, התחדשות ובחירה מבוקרת ואחראית.
כדי שעבורך, האישה העומדת להרות, תהיה זו תקופה שבה תהני מעצמך ומגופך, תלמדי לזהות את צרכייך, להתחבר ליכולותייך המולדות ואלה שרכשת לאורך מסע החיים, להקשיב לקול הפנימי שלך.
כל זאת יוביל אותך (ואת שניכם) להריון נכון יותר, לידה טובה יותר ולכניסה "חלקה" יותר להורות הצפוייה.
אנחנו מציעים לכם להצטרף ל- 4 פגישות קבוצתיות אשר תתקיימנה באווירה ביתית ומכילה, בהנחיה משותפת של ד"ר קרלוס רוזנברג ודרורית אמיתי-דרור.
בפגישות אלה נאתר ביחד את היכולות שלכם, הנחוצות כדי להתמודד עם ההריון והלידה, נאתר את הכישורים שיעזרו לכם לעשות את ההחלטות הנכונות, לעמוד על הנחוץ ולוותר על המיותר.
נסקור אתכם את מהלך ההריון הצפוי והליווי הרפואי הנחוץ, נעמוד על תפקידו של רופא הנשים, נעזור לך, האישה העומדת להרות, להכיר את צרכייך. נלמד ביחד איתך עד כמה ההיסטוריה הפרטית שלך ונורמות החיים הכלליות שלך משפיעות על ההריון המתוכנן, מה כדאי לשמר ומה כדאי לשנות ולחדש, איך משפיע ההריון העתידי על הזוגיות ואיך כדאי להתארגן לכך.
נעסוק גם בנושאים שונים נוספים שיהיו רלבנטיים לקבוצה ולתקופת הטרום הריון, ההריון, הלידה, ההורות הטריה והזוגיות.
ככל שההריון נכון לך יותר ומתאים לך ולכם כזוג ? יש לו פוטנציאל להיות תחילתו של תהליך שבהמשכו לידה טובה יותר וכניסה לאמהות והורות טובה יותר.
ארבע הפגישות תתקימנה ב"הרחם של קרלוס", מדי יום א' בשעה 8.00 בערב. משך כל פגישה כשעתיים וחצי. הפגישה הראשונה תתקיים ב 29.2.04. עלות הסדנא 400 ₪.
לפרטים והרשמה אנא צרו קשר:
טלפון: 6990742 ? 03 ; 322420 ? 052
דואר אלקטרוני : [email protected]
הריון באופק?
אנחנו מזמינים אתכם לסדנת הכנה להריון!
איך אפשר להתכונן להריון? מה צריך לדעת?
את מי לשאול? את מי לשתף?
האם להתייעץ? עם מי להתייעץ?
מה לשאול ומה לעשות עם התשובות?
איך יוכל הזוג לעשות את הבחירות הנכונות, מתוך הכרת צרכיו ועל בסיס ידע מקצועי ואחראי שנצבר בעולם? עד כמה ואיך הזוג והאישה ההרה שולטים, קובעים, בוחרים את מה שיקרה בהריון, בלידה ובחיים שאחרי הלידה?
האחריות והבחירה בידכם!
ד"ר קרלוס רוזנברג, רופא נשים, מיילד ומלווה הריונות ודרורית אמיתי-דרור, m.a , מומחית בייעוץ להורים, מזמינים אתכם לבנות אופציות אחרות וגישה חדשה לקראת ההריון, כדי שההריון יהיה עבורכם תקופה של העצמה, התחדשות ובחירה מבוקרת ואחראית.
כדי שעבורך, האישה העומדת להרות, תהיה זו תקופה שבה תהני מעצמך ומגופך, תלמדי לזהות את צרכייך, להתחבר ליכולותייך המולדות ואלה שרכשת לאורך מסע החיים, להקשיב לקול הפנימי שלך.
כל זאת יוביל אותך (ואת שניכם) להריון נכון יותר, לידה טובה יותר ולכניסה "חלקה" יותר להורות הצפוייה.
אנחנו מציעים לכם להצטרף ל- 4 פגישות קבוצתיות אשר תתקיימנה באווירה ביתית ומכילה, בהנחיה משותפת של ד"ר קרלוס רוזנברג ודרורית אמיתי-דרור.
בפגישות אלה נאתר ביחד את היכולות שלכם, הנחוצות כדי להתמודד עם ההריון והלידה, נאתר את הכישורים שיעזרו לכם לעשות את ההחלטות הנכונות, לעמוד על הנחוץ ולוותר על המיותר.
נסקור אתכם את מהלך ההריון הצפוי והליווי הרפואי הנחוץ, נעמוד על תפקידו של רופא הנשים, נעזור לך, האישה העומדת להרות, להכיר את צרכייך. נלמד ביחד איתך עד כמה ההיסטוריה הפרטית שלך ונורמות החיים הכלליות שלך משפיעות על ההריון המתוכנן, מה כדאי לשמר ומה כדאי לשנות ולחדש, איך משפיע ההריון העתידי על הזוגיות ואיך כדאי להתארגן לכך.
נעסוק גם בנושאים שונים נוספים שיהיו רלבנטיים לקבוצה ולתקופת הטרום הריון, ההריון, הלידה, ההורות הטריה והזוגיות.
ככל שההריון נכון לך יותר ומתאים לך ולכם כזוג ? יש לו פוטנציאל להיות תחילתו של תהליך שבהמשכו לידה טובה יותר וכניסה לאמהות והורות טובה יותר.
ארבע הפגישות תתקימנה ב"הרחם של קרלוס", מדי יום א' בשעה 8.00 בערב. משך כל פגישה כשעתיים וחצי. הפגישה הראשונה תתקיים ב 29.2.04. עלות הסדנא 400 ₪.
לפרטים והרשמה אנא צרו קשר:
טלפון: 6990742 ? 03 ; 322420 ? 052
דואר אלקטרוני : [email protected]
הכנה ללידה
זה הריון ראשון שלי ואני אשמח לקבל קצת מידע על קורסי הכנה ללידה טבעית טובים באיזור מודיעין, בית שמש
ואם אין ברירה אז בת"א.
ואם אין ברירה אז בת"א.
הכנה ללידה
אני לפני לידה ראשונה, ואשמח להמלצות עדכניות למדריכה להכנה ללידה באזור ירושלים, שיכולה להעביר בצורה מרוכזת את חומר הקורס (נראה לי נורא חשוב לבוא מוכנים...)
קראתי פה באתר על שושנה גולדבאום, והדר ושרון - אני מעוניינת לשמוע עליהן ועל שמות נוספים, וכן לשמוע מה הגישה ללידה שאתה הן באות.
תודה!
קראתי פה באתר על שושנה גולדבאום, והדר ושרון - אני מעוניינת לשמוע עליהן ועל שמות נוספים, וכן לשמוע מה הגישה ללידה שאתה הן באות.
תודה!
-
הכנה ללידה
ג'וני מירושלים. קראתי ושמעתי עליה דברים מצויינים.
-
- הצטרפות: 21 אוגוסט 2002, 22:48
הכנה ללידה
נפתחת בכרכור סדרה של מפגשי טרום לידה והריון לנשים.
הדגש הוא על חזרה לקול הנשי האינטואיטבי היודע העמוק בתהליגים המקודשים של ההריון והלידה. פרטים מלאים בקישור: http://www.elaisha.com/mifgash.htm
מוזמנות,
היו ברוכות.
הדגש הוא על חזרה לקול הנשי האינטואיטבי היודע העמוק בתהליגים המקודשים של ההריון והלידה. פרטים מלאים בקישור: http://www.elaisha.com/mifgash.htm
מוזמנות,
היו ברוכות.
הכנה ללידה
אשמח לקבל המלצות לקורס הכנה ללידה (לידה ראשונה) בבאר שבע או באשקלון. תודה
-
- הצטרפות: 01 מרץ 2004, 09:31
- דף אישי: הדף האישי של זוהרה_ה*
הכנה ללידה
היי נועה,
סוף סוף אני מגלה אנשים מאזור אשקלון, (לפעמים נדמה לי שרוב הנשים ההרות בארץ גרות בפרדס חנה - כרכור)
אני בחודש שישי וגם לי זו לידה ראשונה, הורי גרים באשקלון ועובדים בבי"ח ברזילי ולכן אני שוקלת ללדת שם,
אני לא יודעת לגבי קורס הכנה ללידה, נראה לי שאני אלד בעזרת דולה ואעבור את ההכנה איתה
איפה חשבת ללדת?
סוף סוף אני מגלה אנשים מאזור אשקלון, (לפעמים נדמה לי שרוב הנשים ההרות בארץ גרות בפרדס חנה - כרכור)
אני בחודש שישי וגם לי זו לידה ראשונה, הורי גרים באשקלון ועובדים בבי"ח ברזילי ולכן אני שוקלת ללדת שם,
אני לא יודעת לגבי קורס הכנה ללידה, נראה לי שאני אלד בעזרת דולה ואעבור את ההכנה איתה
איפה חשבת ללדת?
הכנה ללידה
קיבלתי את המידע הבא במייל, ומעבירה את זה הלאה בתקווה שיעזור למישהי:
קורס הכנה ללידה בגישה הוליסטית בגבעתיים בהדרכת תומכת הלידה נעמי גטניו
פרטים באתר http://www.doula.co.il/modules/news/art ... toryid=187
קורס הכנה ללידה בגישה הוליסטית בגבעתיים בהדרכת תומכת הלידה נעמי גטניו
פרטים באתר http://www.doula.co.il/modules/news/art ... toryid=187
-
הכנה ללידה
אולי השאלה שלי קצת דבילית אבל אם מחליטים להעזר בדולה אז מיותר ללכת לקורס הכנה ללידה לא?
אם משהי יודעת, כמה אמורה לעלות, לידה בסיוע תומכת מקצועית?
אם משהי יודעת, כמה אמורה לעלות, לידה בסיוע תומכת מקצועית?
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
- דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*
הכנה ללידה
מה הקשר?
דולה נותנת תמיכה פיסית (נכון?) ורגשית במהלך הלידה.
קורס הכנה ללידה (אמור) לתת לך ידע לגבי התהליך, כלים להתמודדות עם הנורמלי (כאב, הנקה, משבר היום השלישי וכו'), והפחות נורמלי (התערבויות שונות, נהלי בי"ח, פגים, וכו' לא ברמה הבעייתית ממש, אבל לפחות בעיות נפוצות) - כולל דברים שרלוונטיים כבר במהלך ההריון, וגם לאחר הלידה.
לא בטוח שקורס הכנה ללידה נותן את זה, אבל יש טכניקות (כמו נשימות) שכדאי מאד לתרגל מראש, אם רוצים להשתמש בהן - אם מנסים פעם ראשונה במהלך הלידה, זה בדרך כלל לא כל כך עוזר.
לדעתי - לא מיותר. רק לבחור קורס שמתאים לגישה שלך (טבעית?) ומאד מומלץ לא קורס של בי"ח, כי אז זה יותר קורס "תכירו את הנהלים שלנו" מאשר הכנה אמיתית ללידה.
לא יודעת לגבי עלויות
דולה נותנת תמיכה פיסית (נכון?) ורגשית במהלך הלידה.
קורס הכנה ללידה (אמור) לתת לך ידע לגבי התהליך, כלים להתמודדות עם הנורמלי (כאב, הנקה, משבר היום השלישי וכו'), והפחות נורמלי (התערבויות שונות, נהלי בי"ח, פגים, וכו' לא ברמה הבעייתית ממש, אבל לפחות בעיות נפוצות) - כולל דברים שרלוונטיים כבר במהלך ההריון, וגם לאחר הלידה.
לא בטוח שקורס הכנה ללידה נותן את זה, אבל יש טכניקות (כמו נשימות) שכדאי מאד לתרגל מראש, אם רוצים להשתמש בהן - אם מנסים פעם ראשונה במהלך הלידה, זה בדרך כלל לא כל כך עוזר.
לדעתי - לא מיותר. רק לבחור קורס שמתאים לגישה שלך (טבעית?) ומאד מומלץ לא קורס של בי"ח, כי אז זה יותר קורס "תכירו את הנהלים שלנו" מאשר הכנה אמיתית ללידה.
לא יודעת לגבי עלויות
-
הכנה ללידה
חשבתי שנפגשים עם הדולה לפני הלידה ומקבלים ממנה את המידע הדרוש וההכנה, על תנוחות, נשימות התהליך וכו'
אני הבנתי שזה יותר מ "הלו, יש לי צירים, אני בדרך לבית החולים, תזהי אותי לפי הצמה השחורה והחולצה האדומה"
אבל, אולי לא הבנתי נכון?!
אני הבנתי שזה יותר מ "הלו, יש לי צירים, אני בדרך לבית החולים, תזהי אותי לפי הצמה השחורה והחולצה האדומה"
אבל, אולי לא הבנתי נכון?!
-
- הצטרפות: 24 אפריל 2004, 16:04
הכנה ללידה
זוהרה, מצרפת לך קישור לקובץ שאלות ותשובות על תומכת לידה:
http://www.doula.co.il/modules/xoopsfaq/
וגם כתבה בנושא קורסי הכנה ללידה:
http://www.doula.co.il/modules/news/art ... storyid=21
וקצרה, כדאי להשתתף בקורס הכנה ללידה גם אם את מתכננת ללדת עם דולה. אפשר ללמוד אצל הדולה, אם היא גם מנחה קורסי הכנה ללידה, או אצל דולה אחרת וכך מקבלים הכנה מצוינת ללידה עם הדולה. רוב הדולות נפגשות עם היולדת ובן זוגה (או זוגתה או מלווה אחר) לפחות פעם או פעמיים לפני הלידה. יש יולדות הנפגשות עם הדולה הרבה פעמים במהלך ההריון, לצורך טיפולים, ייעוץ, דמיון מודרך ועוד.
מקווה שההסבר שלי והכתבות שצרפתי יעזרו לך להבין את הנושא לעומק.
אם יש לך עוד שאלות (ואני לא תמיד מספיקה להיכנס לכאן, כי אני מנהלת פורום אחר), תמיד תוכלי ליצור קשר במייל: [email protected] .
בהצלחה ושיהיה לך המשך מסע קסום ונפלא!
נעמי
http://www.doula.co.il/modules/xoopsfaq/
וגם כתבה בנושא קורסי הכנה ללידה:
http://www.doula.co.il/modules/news/art ... storyid=21
וקצרה, כדאי להשתתף בקורס הכנה ללידה גם אם את מתכננת ללדת עם דולה. אפשר ללמוד אצל הדולה, אם היא גם מנחה קורסי הכנה ללידה, או אצל דולה אחרת וכך מקבלים הכנה מצוינת ללידה עם הדולה. רוב הדולות נפגשות עם היולדת ובן זוגה (או זוגתה או מלווה אחר) לפחות פעם או פעמיים לפני הלידה. יש יולדות הנפגשות עם הדולה הרבה פעמים במהלך ההריון, לצורך טיפולים, ייעוץ, דמיון מודרך ועוד.
מקווה שההסבר שלי והכתבות שצרפתי יעזרו לך להבין את הנושא לעומק.
אם יש לך עוד שאלות (ואני לא תמיד מספיקה להיכנס לכאן, כי אני מנהלת פורום אחר), תמיד תוכלי ליצור קשר במייל: [email protected] .
בהצלחה ושיהיה לך המשך מסע קסום ונפלא!
נעמי
-
- הצטרפות: 24 אפריל 2004, 16:04
הכנה ללידה
זוהרה, שכחתי לציין כי אני מדריכה קורסי הכנה ללידה בגישה הוליסטית בגבעתיים/ת"א. אם זה מעניין את כמובן מוזמנת ליצור קשר.
לא מכירה אישית מדריכות הכנה באזור שלך, כך שלא אוכל להמליץ לך.
בהצלחה!
נעמי
לא מכירה אישית מדריכות הכנה באזור שלך, כך שלא אוכל להמליץ לך.
בהצלחה!
נעמי
הכנה ללידה
הי
רציתי לדעת אם מישהי מכירה וממליצה על קורס באזור חיפה והקריות. אשמח לשמוע הצעות. מהם הדגשים החשובים לדעתכן?
רציתי לדעת אם מישהי מכירה וממליצה על קורס באזור חיפה והקריות. אשמח לשמוע הצעות. מהם הדגשים החשובים לדעתכן?
הכנה ללידה
אני דוקא קצת התבאסתי מלקרא את הקטילות על מי שלא הולכת לקורס הכנה...
אני אמנם רק בשבוע 21 ,אבל חושבת שיש גם דרכים אחרות להכין את עצמך ללידה - גם בלי הקורס.
אפשר לעשות יוגה , לקרא ספרים- שם נמצא כמעט כל המידע הדרוש, ולהתייעץ עם נשים שעברו לידות טבעיות ואחרות . אני למשל לא חושבת כרגע שאלך לקורס וזאת לאחר שעברתי כמה סדנאות לא מי יודע כמה מוצלחות בנושאים "טבעיים " להריון כמו שיאצו לזוגות וכו' שלא חידשו לי כלום ורק הפכו אותי לחסרת סבלנות. מחוות דעת של חברות הרבה פעמים הקורסים לא עוברים את רמת הבנאלי ואת מה שבמילא כבר קוראים בכל הספרים והרבה מהזוגות שם תמיד שואלים שאלות לא לענין ולעיתים המדריכות לועסות את אותו חומר בפעם המי יודע כמה. בכלל זה נראה לי חלק מטרנד שלכל דבר ולכל חוויה חייבים איזה קורס קדם שמכין אליה ומי שלא עוברת את הקורס ממש לא ב"עינינים" וצריכה להתבייש...
אני אמנם רק בשבוע 21 ,אבל חושבת שיש גם דרכים אחרות להכין את עצמך ללידה - גם בלי הקורס.
אפשר לעשות יוגה , לקרא ספרים- שם נמצא כמעט כל המידע הדרוש, ולהתייעץ עם נשים שעברו לידות טבעיות ואחרות . אני למשל לא חושבת כרגע שאלך לקורס וזאת לאחר שעברתי כמה סדנאות לא מי יודע כמה מוצלחות בנושאים "טבעיים " להריון כמו שיאצו לזוגות וכו' שלא חידשו לי כלום ורק הפכו אותי לחסרת סבלנות. מחוות דעת של חברות הרבה פעמים הקורסים לא עוברים את רמת הבנאלי ואת מה שבמילא כבר קוראים בכל הספרים והרבה מהזוגות שם תמיד שואלים שאלות לא לענין ולעיתים המדריכות לועסות את אותו חומר בפעם המי יודע כמה. בכלל זה נראה לי חלק מטרנד שלכל דבר ולכל חוויה חייבים איזה קורס קדם שמכין אליה ומי שלא עוברת את הקורס ממש לא ב"עינינים" וצריכה להתבייש...
-
- הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*
הכנה ללידה
I didn't go to birht course because I planned to do it unassisted. when nobody bothers me and no medical procedures done to me, I knew no need for course because not knowing nothing is the best. pushing when your body pushes, be in position of comfort, etc etc. but I learned alot from the internet and from women who birthed at home alone. it was amazing painless birth
הכנה ללידה
שרה
לא בדיוק not knowing nothing is the best
אמנם לא היית בקורס, אך כן הכנת את עצמך ללידה, בכל מיני דרכים - קראת חומר, קראת סיפורי לידה, למדת להקשיב לגופך, למדת על טכניקות שונות שיעזרו לך (וכל מיני שיקויים...).
לרוב הנשים מתאים ללכת לקורס שירכז עבורן את החומר הזה.
לא בדיוק not knowing nothing is the best
אמנם לא היית בקורס, אך כן הכנת את עצמך ללידה, בכל מיני דרכים - קראת חומר, קראת סיפורי לידה, למדת להקשיב לגופך, למדת על טכניקות שונות שיעזרו לך (וכל מיני שיקויים...).
לרוב הנשים מתאים ללכת לקורס שירכז עבורן את החומר הזה.
-
- הצטרפות: 30 מאי 2003, 08:14
- דף אישי: הדף האישי של מיצי_פיצי*
הכנה ללידה
הבעיה היא שרוב הנשים מעולם לא היו בלידה לפני הלידה שלהן. אילו חיינו כמו שצריך הרי שכל אחת מאיתנו בתור ילדה או נערה הייתה חווה לידה - של אמא, אחות, שכנה או קרובת משפחה אחרת. זו נראית לי כמו ההכנה הכי טובה. סרטים זה לא אותו הדבר כי הם רק תקציר של הדבר האמיתי ורק מזוית אחת. כאשר אני הגעתי ללידה הראשונה שלי חשבתי שאם קיימים כאילו כאבים כנראה שמשהו לא בסדר וחייבים להפסיק אותם מייד כי שום דבר טוב לא יכול לצאת מזה ובקיצור - אפידורל מייד! הלידה השנייה כבר הייתה סיפור אחר לגמרי, כאשר הגיעו הכאבים צחקתי על עצמי שבלידה הקודמת בשלב הזה כבר זעקתי לאפידורל והנה אני כאן עכשיו (בבית) ונכונה לעוד הרבה הרבה כאבים ויודעת שרק דבר טוב יכול לצאת מהם.
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
הכנה ללידה
אילו חיינו כמו שצריך הרי שכל אחת מאיתנו בתור ילדה או נערה הייתה חווה לידה - של אמא, אחות, שכנה או קרובת משפחה אחרת
בגלל זה אני מקווה שאוכל להזמין את אחותי הקטנה להיות איתי בלידה שלי.
אני לא יודעת איך ארגיש בקשר לזה בבוא העת וגם לא איך היא תרגיש
אבל זה נראה לי כמו שירות גדול שאני יכולה לעשות בשבילה ובשביל הלידה הראשונה שלה.
בגלל זה אני מקווה שאוכל להזמין את אחותי הקטנה להיות איתי בלידה שלי.
אני לא יודעת איך ארגיש בקשר לזה בבוא העת וגם לא איך היא תרגיש
אבל זה נראה לי כמו שירות גדול שאני יכולה לעשות בשבילה ובשביל הלידה הראשונה שלה.
הכנה ללידה
עוגיה גם אני מרגישה כך בקשר לאחותי.
-
הכנה ללידה
אחותי היתה אמורה להגיע ללידה של השלישית, אבל איחרה ב 15 דקות בערך.
הפעם היא אמרה לי שלא תוותר ותגור כאן מתחילת תשיעי. אני מקווה שהיא מסוגלת לעמוד בזה, אבל מתכוונת להכין אותה לזה על ידי קריאת ספרים וכו'.
הפעם היא אמרה לי שלא תוותר ותגור כאן מתחילת תשיעי. אני מקווה שהיא מסוגלת לעמוד בזה, אבל מתכוונת להכין אותה לזה על ידי קריאת ספרים וכו'.
-
- הצטרפות: 30 מאי 2003, 08:14
- דף אישי: הדף האישי של מיצי_פיצי*
הכנה ללידה
הבעיה שלי היא שאני לא מרגישה מספיק נח עם אחותי. חבל.
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
הכנה ללידה
גם בעיני קורס ההכנה מיותר. מצטרפת להמלצה על יוגה בהריון ובעיקר על שירלי בנטואיץ.
הכנה ללידה
אני דווקא הייתי בקורס הכנה ללידה בבית חולים שבו ילדתי אחר כך. זה היה לפני שמונה שנים בערך...
ודווקא הרגשתי שהקורס כן תרם לי משהו. השתמשתי בנשימות שלימדו שם, לימדו שם גם קצת הרפיות (בהריון עצמו). ידעתי לאן אני צריכה להגיע ואיך נראה חדר הלידה, הבנתי טוב יותר את תהליך הלידה.
בקיצר, הרגשתי שזה כן תרם לי. ושמחה שעשיתי את זה.
ודווקא הרגשתי שהקורס כן תרם לי משהו. השתמשתי בנשימות שלימדו שם, לימדו שם גם קצת הרפיות (בהריון עצמו). ידעתי לאן אני צריכה להגיע ואיך נראה חדר הלידה, הבנתי טוב יותר את תהליך הלידה.
בקיצר, הרגשתי שזה כן תרם לי. ושמחה שעשיתי את זה.
הכנה ללידה
שלום לכולם
אני בשבוע 30 ומאד מתעניינת בנושא הלידה הטבעית. אבל- מרוב דובים לא רואים את היער!! אני מבולבלת משפע הרעיונות, לא יודעת עדיין במה לבחור ובמיוחד איפה ללדת- כדי ללדת הכי טבעי. (בבית אין מצב להפעם אבל בפעמים הבאות- אולי מי יודע...). בקיצור רציתי ממי שיודעת:
1)מה אתן יודעות על דרורה ממטולה בהקשר לקורס עד כמה הוא תורם בהקשר של לידה טבעית.
2) האם אתן ממליצות על מיילדת או דולה וכן על מי מאזור הגליל העליון, או המרכז
3) איך ללדת בצפת- בהקשר הטבעי.
תודה
אני בשבוע 30 ומאד מתעניינת בנושא הלידה הטבעית. אבל- מרוב דובים לא רואים את היער!! אני מבולבלת משפע הרעיונות, לא יודעת עדיין במה לבחור ובמיוחד איפה ללדת- כדי ללדת הכי טבעי. (בבית אין מצב להפעם אבל בפעמים הבאות- אולי מי יודע...). בקיצור רציתי ממי שיודעת:
1)מה אתן יודעות על דרורה ממטולה בהקשר לקורס עד כמה הוא תורם בהקשר של לידה טבעית.
2) האם אתן ממליצות על מיילדת או דולה וכן על מי מאזור הגליל העליון, או המרכז
3) איך ללדת בצפת- בהקשר הטבעי.
תודה
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
הכנה ללידה
מבולבלת,
אני מאיזור המרכז ולא ממש יודעת לענות לך,
אבל - שמעתי שמועות לא נעימות על ביה"ח בצפת בהקשר הטבעי. אז תבדקי טוב טוב לפני.
תיכף יכנסו לכאן הצפוניות שבחבורה שידעו לתת לך את המידע המלא.
בהצלחה
אני מאיזור המרכז ולא ממש יודעת לענות לך,
אבל - שמעתי שמועות לא נעימות על ביה"ח בצפת בהקשר הטבעי. אז תבדקי טוב טוב לפני.
תיכף יכנסו לכאן הצפוניות שבחבורה שידעו לתת לך את המידע המלא.
בהצלחה
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
הכנה ללידה
בצפון יש את ליאת -- ל-ענת גביש בטח יש טלפון שלה. אולי יש עוד דולות, אבל כל מי שאני מכירה ילדה איתה.
לגבי בי"ח צפת, הלידה השניה שלי הייתה שם, והייתה חוויה מדהימה ומעצימה (הנה הסיפור ילדתי עם דרורה, ושמעתי גם מאחרות סיפורים נפלאים עליה. (וגם סיפור אחד לא טוב, אבל לאיזה מיילדת אין כאלה?)
לי יש הרבה מלים חמות לומר על צפת, אבל אני משערת שזה תלוי על מי את נופלת. וכמובן, שאין כמו לידה בבית...
לגבי בי"ח צפת, הלידה השניה שלי הייתה שם, והייתה חוויה מדהימה ומעצימה (הנה הסיפור ילדתי עם דרורה, ושמעתי גם מאחרות סיפורים נפלאים עליה. (וגם סיפור אחד לא טוב, אבל לאיזה מיילדת אין כאלה?)
לי יש הרבה מלים חמות לומר על צפת, אבל אני משערת שזה תלוי על מי את נופלת. וכמובן, שאין כמו לידה בבית...
הכנה ללידה
שוב משמיעה את קולי... צודקת יונת שתלוי על מי את נופלת. גם אני שמעתי על דרורה דברים טובים ולצערי לא נפלתי עליה. בבית מטבחיים צפת הם בעד הגישה הטבעית רק בדיבורים..בפועל, הם פחדו מהדולה ונכנסו עימה לעימותים. לדעתי, מי פוחד - סימן שלא מספיק בטוח במקצועיות. אם אני לא אלד עוד פעם - רק בגלל טראומת צפת. חצי שנה אחרי - ועדיין יש לי סיוטי לילה מהמקום, מההשפלה הקשה והרמיסה. נפלתי שם על שלוש משמרות - שתיים מחורבנות (ויסלחו על מילה, אך בהתחשב ביחס וברמת המקצועיות זו מחמאה) , והשלישית רק קידמה את הענינים והבחינה בדברים שהקצב, סליחה, רופא לא הבחין.אני מדברת על מיכאל ברייטמן שאוי ואבוי לך אם תפלי עליו. לגבי המיילדות - אני לא זוכרת מי היתה הראשונה, אך לשנייה קראו אסתרי, והיא ברוב מקצועיותה, אחרי 24 שעות של צירים תכופים וקשים (לא לקחתי במשך כל הלידה משככים) בדקה בצורה מכאיבה ואיומה וטענה שיש פתיחה של 9. אחרי עוד בדיקה נוראית אמרה שהיא טעתה, והפתיחה היא רק 5...אין לי מילים לתאר את השבירה הפסיכולוגית שהדבר גרם לי. את המוניטור היא לחצה על הבטן בצורה כואבת והיחס רחוק מלהיות אנושי. אולי לא יאהבו לשמוע את מה שאגיד: שומר נפשו יירחק מן המקום. אם הלידה הולכת יופי - אז אולי אין בעייה, אבל אם משהו לא לפי התוכניות - אז אכלת אותה ובגדול. אני, למקום המקולל הזה לא מתקרבת, ונשבעתי שאם מישהי תשאל - אספר הכל כדי שלא תעשה את השטות האיומה שאני עשיתי...
הכנה ללידה
ועוד משהו, אם את רוצה לדבר השאירי מייל או טל' ואחזור אלייך, יש לי כה טיפים שיעזרו לך.
הכנה ללידה
קורסי הכנה ללידה של רונית קופליס, עם דגש על לידה טבעית. רונית היא מילדת בית מנוסה מאוד ובכלל אישה מדהימה (אני ילדתי איתה והיתה חוויה מופלאה). קורס של שמונה מפגשים וכן קורסים מרוכזים של סופי שבוע. הרבה תנועה, מדיטציות, ווקליזציה, דרכים להתמודד עם כאב בצורה טבעית וכן עם צוות בית החולים.
ניתן ליצור קשר איתי גם לגבי הקורסים וגם לגבי המלצות על דולות, 054-4599693
ערב נפלא
תמר
ניתן ליצור קשר איתי גם לגבי הקורסים וגם לגבי המלצות על דולות, 054-4599693
ערב נפלא
תמר
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
- דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*
הכנה ללידה
הבנתי מכמה נשים, שבצפון הרחוק, עדיף בהרבה פוריה על צפת, אפילו אם זה רחוק (מכירה מישהי שהרחיקה מטבעון לפוריה).
וגם אני חושבת שהכי טוב לידה בבית....
וגם אני חושבת שהכי טוב לידה בבית....
הכנה ללידה
וואו !!! תודה על כל העצות. אשמח לטיפים נוספים ממך יושי .הטלפון שלי: 04-6946476 והמייל [email protected]
יעל
יעל
הכנה ללידה
אני אשמח לקבל המלצה על קורס הכנה ללידה בחיפה - זה די דחוף לי... תודה מראש!!!
-
הכנה ללידה
נילי - אצל הדי הרפז.
הכנה ללידה
היי לכולן,
זהו ההריון הראשון שלי ואני בשבוע ה- 30
כנראה עד כה הדחקתי את העובדה שיש לידה בסוף ההריון... עכשיו פתאום הכל צף ואני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות?
אשמח אם תוכלנה להמליץ לי על בית חולים באזור המרכז: אני שוקלת את "ליס" או "אסף הרופא" מבחינת אזור המגורים שלי
ואיך מכינים את הגוף לקראת הלידה , מה צריך לעשות?
האם אתן ממליצות על קורס הכנה ללידה באזור המרכז?
זהו ההריון הראשון שלי ואני בשבוע ה- 30
כנראה עד כה הדחקתי את העובדה שיש לידה בסוף ההריון... עכשיו פתאום הכל צף ואני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות?
אשמח אם תוכלנה להמליץ לי על בית חולים באזור המרכז: אני שוקלת את "ליס" או "אסף הרופא" מבחינת אזור המגורים שלי
ואיך מכינים את הגוף לקראת הלידה , מה צריך לעשות?
האם אתן ממליצות על קורס הכנה ללידה באזור המרכז?
-
- הצטרפות: 12 יוני 2002, 21:42
- דף אישי: הדף האישי של יהודית_שפמן*
הכנה ללידה
ל אסף הרופא שמעתי דברים מצונים וטובים מכמה לידות אחרונות, הרבה תמיכה ביולדות, ביות. צוות מעולה.ליס הרבה יותר גדול יש את החדר הטבעי שאת צריכה להיות רשומה אליו מראש.
תבדקי עם עצמך מה את רוצה מה מתאים לך.
לגבי הכנה ללידה יש אפשרות לשבת לקרוא חומר באינטרנט מספרים ויש מי שזה מספיק לו
ויש מי שצריך הכנה מרוכזת שהיא טובה , יש אפשרות למפגשים קבוצתים אישים, הקף שעות שונה . גישות שונות. השאלה מה את מחפשת!! ומה את רוצה.
מאחלת לך מציאת פיתרון טובה.
יהודית שפמן-תומכת לידה, מנחה עיסוי תינוקות.
תבדקי עם עצמך מה את רוצה מה מתאים לך.
לגבי הכנה ללידה יש אפשרות לשבת לקרוא חומר באינטרנט מספרים ויש מי שזה מספיק לו
ויש מי שצריך הכנה מרוכזת שהיא טובה , יש אפשרות למפגשים קבוצתים אישים, הקף שעות שונה . גישות שונות. השאלה מה את מחפשת!! ומה את רוצה.
מאחלת לך מציאת פיתרון טובה.
יהודית שפמן-תומכת לידה, מנחה עיסוי תינוקות.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
הכנה ללידה
כשאני הייתי באסף הרופא אחרי לידת הבית (נוב' 2003), היה שם כל כך צפוף, שהם לא הרשו לחלק מהבעלים להיכנס ללידה!
-
- הצטרפות: 10 יולי 2004, 16:06
- דף אישי: הדף האישי של מרינה_גלנץ*
הכנה ללידה
שמי מרינה ואני מדריכת הכנה ללידה. סיימתי את הקורס של מדריכות הכנה ללידה במרכז הישראלי לחינוך ללידה ואני מקבלת את ההסמכה בימים הקרובים. בימים אלו ממש אני שוקדת על פתיחת קורס הכנה ללידה באשדוד שאמור להתחיל ב21/7/04 ויינתן חינם. זוהי לא אחת מדרישות הקורס שלי אבל החלטתי שזה תהיה נהדר בשבילי ותרומה שלי לקהילה. לכן אתן ההריוניות מהאזור שלי מוזמנות לנצל הזדמנות זו או להפנות מי שמתאים לה.
לפרטים נוספים ותוכן הקורס אפשר להשאיר הודעה כאן או במייל המצורף או פשוט להתקשר.
מרינה גלנץ
מדריכת הכנה ללידה
אשדוד 054-5467086
לפרטים נוספים ותוכן הקורס אפשר להשאיר הודעה כאן או במייל המצורף או פשוט להתקשר.
מרינה גלנץ
מדריכת הכנה ללידה
אשדוד 054-5467086
-
- הצטרפות: 19 פברואר 2003, 01:29
- דף אישי: הדף האישי של יולי_פעלולי*
הכנה ללידה
אני רוצה להמליץ בחום על מדריכת הכנה ללידה, טובה מאוד, בוגרת קורס מדריכות הכנה ללידה במרכז הישראלי לחינוך ללידה,
שפותחת קורס בחיפה, ממש בימים אלה. בקורס שלה ניתן ללמוד:
לקבלת מידע נוסף נא לפנות לאירנה: בטל' 055-275715
שפותחת קורס בחיפה, ממש בימים אלה. בקורס שלה ניתן ללמוד:
- הבנת תהליכי הלידה. כיצד לקדם תהליך הלידה ולהתמודד עם צירי לידה בדרכים טבעיות (עיסוי, נשימה, תנוחות, שימוש במים, שמנים אתריים).
- כיצד להימנע מקרעים וחתך בלידה.
- הדרכה של בן הזוג או מלווה אחר לתמיכה יעילה בזמן הלידה.
- הכרות עם משככי כאבים וסוגים שונים של התערבויות רפואיות.
- בחירת מקום הלידה.
- הדרכה להנקה מוצלחת וטיפול בתינוק בתקופה הראשונה.
- שינויים בחיי משפחה לאחר הלידה. טיפול ביולדת לאחר הלידה.
לקבלת מידע נוסף נא לפנות לאירנה: בטל' 055-275715
הכנה ללידה
שלום וברכה,
שמי ליאת מהתוכנית 'עסק משפחתי' בערוץ 2 ,
בימים אילו אנו מחפשים זוג מדליק בהריון ראשון(חודשים שישי-שביעי) המכינים עצמם לקראת המעבר מזוג למשפחה על כל השלכותיו. דרך הסיפורים של המשפחות הספציפיות, יקבלו הצופים בבית טיפים רבים לניהול משק בית ולהתנהלות כלכלית נכונה.
מאחורי הקלעים, המשפחות המשתתפות בתכנית יקבלו 'סדנת-כסף' מטובי הכלכלנים בארץ, תוך התייחסות והכוונה אישית לכל משפחה.
למעונינים להשתתף בתכנית, נא לפנות לליאת:
9595417-09 , 3655476-052
או בדוא'ל: [email protected]
בשעה טובה,
צוות 'עסק משפחתי'
שמי ליאת מהתוכנית 'עסק משפחתי' בערוץ 2 ,
בימים אילו אנו מחפשים זוג מדליק בהריון ראשון(חודשים שישי-שביעי) המכינים עצמם לקראת המעבר מזוג למשפחה על כל השלכותיו. דרך הסיפורים של המשפחות הספציפיות, יקבלו הצופים בבית טיפים רבים לניהול משק בית ולהתנהלות כלכלית נכונה.
מאחורי הקלעים, המשפחות המשתתפות בתכנית יקבלו 'סדנת-כסף' מטובי הכלכלנים בארץ, תוך התייחסות והכוונה אישית לכל משפחה.
למעונינים להשתתף בתכנית, נא לפנות לליאת:
9595417-09 , 3655476-052
או בדוא'ל: [email protected]
בשעה טובה,
צוות 'עסק משפחתי'
הכנה ללידה
שלום שמי יפעת ואני בהריון ראשון שבוע 35 ,
רציתי להמליץ בחום !!! על מדריכת ההכנה ללידה שלנו .
בשם אהובה חן מרחובות ,אצלה עברנו קורס פרטני רק אני ובעלי והיה מ-ד-ה-י-ם!!
אהובה ענתה על כל שאלה במקצועיות רבה ,המפגשים ביו נעימים ,ומלאי תוכן ,למדנו המון!!! והקורס היה חוויתי ,לא משעמם !
למרות שבעלי היה נגד הקורס ובכלל לא היה מעורב בהריון ,אהובה הצליחה לדבר אל ליבו ולאט לאט הוא הבין כמה יש לו תפקיד חשוב בלידה .
הלידה קרבה ואנחנו מקויים שתהיה לנו לידה קלה .
וגם לכל הנשים כאן באתר .
יפעת
רציתי להמליץ בחום !!! על מדריכת ההכנה ללידה שלנו .
בשם אהובה חן מרחובות ,אצלה עברנו קורס פרטני רק אני ובעלי והיה מ-ד-ה-י-ם!!
אהובה ענתה על כל שאלה במקצועיות רבה ,המפגשים ביו נעימים ,ומלאי תוכן ,למדנו המון!!! והקורס היה חוויתי ,לא משעמם !
למרות שבעלי היה נגד הקורס ובכלל לא היה מעורב בהריון ,אהובה הצליחה לדבר אל ליבו ולאט לאט הוא הבין כמה יש לו תפקיד חשוב בלידה .
הלידה קרבה ואנחנו מקויים שתהיה לנו לידה קלה .
וגם לכל הנשים כאן באתר .
יפעת
הכנה ללידה
מחפשת המלצה לקורס הכנה ללידה באיזור חיפה, רצוי באורינטציה טבעית.
-
- הצטרפות: 28 מאי 2004, 10:37
- דף אישי: הדף האישי של אש''י_ר*
הכנה ללידה
היידי, אני לא הייתי אבל היא הכי נחשבת בז'אנר הטבעי וכבונוס היא גם מדריכת הנקה.
הכנה ללידה
אש"יר - יש לך עוד פרטים עליה (שם משפחה, טלפון)?
תודה!
תודה!
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
הכנה ללידה
נדמה לי שהכוונה היא להדי הרפז, יש בספר טלפונים. היא אכן בכיווניות באופנית,וגם מדריכת הנקה (דווקא זה לא ממש הצד החזק שלה) כבונוס. אני מכירה כמה וכמה הנקות שלא צלחו למרות נוכחותה. להנקה אני ממליצה לפנות לטובי ג'יש.
הכנה ללידה
שלום.
אני רוצה לילמוד להיות דולה.
האם למישהי יש המלצה ??
תודה
אני רוצה לילמוד להיות דולה.
האם למישהי יש המלצה ??
תודה
-
הכנה ללידה
האם מישהי יכולה להמליץ על קורס הכנה ללידה באנגלית - אזור ת"א?
הכנה ללידה
נדמה לי שכדי להיות דולה כדאי לצור קשר עם המרכז לחינוך ללידה
קורס הכנה באנגלית, אפשר לקחת מיילדת אנגלוסקסית (ויש בשפע.......) .באיזו אוריינטציה של קורס את מעוניינת?
קורס הכנה באנגלית, אפשר לקחת מיילדת אנגלוסקסית (ויש בשפע.......) .באיזו אוריינטציה של קורס את מעוניינת?
-
הכנה ללידה
תודה מתעגלת. זה לא בשבילי - אבל באוריינטציה טבעית, והמלצה מניסיון אישי.
-
- הצטרפות: 10 יולי 2004, 16:06
- דף אישי: הדף האישי של מרינה_גלנץ*
הכנה ללידה
עדי!
אני יכולה להמליץ לך על מדריכה שלמדה איתי והיא דוברת אנגלית שפת אם.
מדריכה מאוד מקצועית, נעימה ועם באורינטציה טבעית.
ר'ייצל גמבש 03-6418680 / 053-710168
ותמסרו לה ד"ש ממני.
מרינה.
אני יכולה להמליץ לך על מדריכה שלמדה איתי והיא דוברת אנגלית שפת אם.
מדריכה מאוד מקצועית, נעימה ועם באורינטציה טבעית.
ר'ייצל גמבש 03-6418680 / 053-710168
ותמסרו לה ד"ש ממני.
מרינה.
-
הכנה ללידה
תודה!
-
- הצטרפות: 20 אוגוסט 2001, 01:27
- דף אישי: הדף האישי של רונה_בראון*
הכנה ללידה
עדי,
את יכולה לצור קשר עם המרכז הישראלי לחינוך ללידה. יש להן רשימה של מדריכות לפי אזורי מגורים וסביר להניח שיידעו לאמר לך לגבי השפה.
את יכולה לצור קשר עם המרכז הישראלי לחינוך ללידה. יש להן רשימה של מדריכות לפי אזורי מגורים וסביר להניח שיידעו לאמר לך לגבי השפה.
הכנה ללידה
הנכם מוזמנים לבקר אותנו באתר http://www.hera.co.il מנחות הכנה להורות ולידה בעלות מקצוע ידע ולב רחב נשמח לשרתכם נאמנה
הכנה ללידה
ממליצה בחום על מפגשי הכנה ללידה לפי שיטת גאיה, זו היתה ועדיין חוויה מרגשת לכולנו.
גם יותר משנה אחרי הלידה, למדתי הרבה על הצרכים והרצונות שלי.
המנחה שרית זלצר פשוט מקסימה.
הטלפון 0524219503
אפשר לגלוש באתר של 'שיטת גאיה'- יצירה מהבטן www.gayamethod.com
גם יותר משנה אחרי הלידה, למדתי הרבה על הצרכים והרצונות שלי.
המנחה שרית זלצר פשוט מקסימה.
הטלפון 0524219503
אפשר לגלוש באתר של 'שיטת גאיה'- יצירה מהבטן www.gayamethod.com
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
הכנה ללידה
קראתי כתבה של סמדר שיר על ספר שיצא - ספר הדרכה לגברים ללידת ילדו הראשון.
" הכי חשוב, לדעתי, זה לא לכעוס ולא למתוח עליה ביקורת כשהיא מחליטה שהנקה זה לא בשבילה. אם היא החליטה, אז כבד את בחירתה ואף עזור לה בכך שתכרוך סביב שדיה תחבושת אלסטית ותהדק אותה חזק. "
"אם בת-זוגך סובלת מדכדוך אחרי לידה, התשדל לשכנע אותה לשוחח על כך עם הרופא שלה או עם מטפל מקצועי אחר. אם היא לא מסוגלת או לא רוצה לעשות זאת בעצמה, קח את היוזמה לידיים ועשה זאת במקומה. "
" הכי חשוב, לדעתי, זה לא לכעוס ולא למתוח עליה ביקורת כשהיא מחליטה שהנקה זה לא בשבילה. אם היא החליטה, אז כבד את בחירתה ואף עזור לה בכך שתכרוך סביב שדיה תחבושת אלסטית ותהדק אותה חזק. "
"אם בת-זוגך סובלת מדכדוך אחרי לידה, התשדל לשכנע אותה לשוחח על כך עם הרופא שלה או עם מטפל מקצועי אחר. אם היא לא מסוגלת או לא רוצה לעשות זאת בעצמה, קח את היוזמה לידיים ועשה זאת במקומה. "
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
הכנה ללידה
העצה השניה דווקא טובה, לא?