תרגום מהאתר של
Good teeth from birth to death
שלום ולא להתראות לעששת ודלקת חניכיים!
מאת ד"ר גרארד ג'וד, PH. D כימיה וחקר הפלואוריד
5 למאי 2001
עכשיו אני מוסר בידי כולם את התשובה לעששת השיניים. אם תלכו לפי ההנחיות כאן, לא תהייה יותר עששת, לא יהיו יותר חניכיים מודלקות, או שן שבירה או שן עם חריצים בעולם. יש שיניים גרועות באירלנד, קנדה, ארה"ב, בריטניה, אוסטרליה וניו זלנד. כל זה יתרפא. ה55 שנות מלחמה נגד דוחפי הפלואוריד (רופאי השיניים) בארצות האלו עברו מאז שהמחקר עלה על ממצאים שהפלואוריד גורם לשיניים להיות במצב יותר
גרוע ולא יותר טוב. הספר שלי
Good Teeth, Birth to Death מבהיר הכל לפרטים איך לאמת את ההנחה שלי.
דיברתי עם אלפי אנשים על השיניים שלהם, ולהרבה מהם היו להם שיניים מושלמות. בכל המקרים של שיניים מושלמות, הנוהג לשטוף את הפה כאשר אוכלים היה הסיבה ולא הפלואוריד. אני משוכנע שלשינים מושלמות אין קשר לתורשה. הדרך ההכי טובה לשינים מושלמות חוץ מלהתרחק מרופאי שיניים תאבי בצע או רופאי שיניים גרועים להקפיד על הכללים האלו:
1 לשטוף את השיניים כאשר אוכלים
2 לצחצח שיניים עם סבון המלבני (לא הנוזלי)
3 ליטול כדורי סידן עם וויטמין D פעם ביום
4 ליטול מונסודיום פוספאט פעם ביום
5 ליטול סודיום אסקרובט טרי פעם ביום כדי לעזור לחניכיים להתרקם בחזרה לשיניים
6 החיידקים לא מזיקים לשיניים.
הם לא יכולים להפסיק להאמין בזה
7 הסוכר לא מזיק לשיניים. לסוכר אין קשר לעששת. להפסיק להאמין בזה.
8 להמנע מכל מוצר המכיל פלואוריד. הם הורסים את השיניים, הורסים את האנזימים וגורמים ל113 בעיות
הספר שלי בן ה117 עמודים
http://goodteeth.tripod.com/goodteethbookcover.jpg]Good[/img] Teeth, Birth to Death (לטלפן 1-623-412-3955 לקבל עותק שישלח אליך הביתה, ותצטרך לשלם $15) מקיף את הנושא השיניים המושלמות, כולל וויכוח הפלואוריד. הספר נוצר אחרי אלפי שעות של מחקר. האינדקס בלבד מכיל 41 עמודים.
אגודת הרופאי שיניים, נובמבר 1993. הכתבה הזאת מציינת שיש לנו מגיפת עששת בארה"ב. 42% מהאנשים מעל גיל 65 אין להם שיניים טבעיות, בני 44 יש להם בממוצע 30 חורים בשיניים, בני 17 יש להם בממוצע 11 חורים בשיניים. לכושים ולעניים יש להם פי שניים שיניים גרועות ולאינדיאנים בעיות שיניים פי ארבע. לאינדיאנים יש תוכנית טיפול שיניים בחינם, ויש להם פלואוריד במים מהימים ההכי מוקדמים שהתחילו להשתמש בפלואוריד. אם פלואוריד היה עוזר למנוע עששת ב80% כל 15 שנה כפי שציינו בהתחלה בשנות הארבעים, היה צריך להיות מצב שלאמריקאים יהיה פחות מ2 חורים בשיניים לכל אדם. (החישובים שלי)
אגודת רופאי שניים האמריקאית MediZine, 2000 מציינים שיש מגיפת עששת, ו42% מאלו שמעל גיל 65 ו25% מאלו שמעל גיל 44 אין להם שיניים טבעיות. הם מודים בחוסר ידיעתם לסיבה.
מחקרים מ480,000 סטודנטים שכיסו מעל 30 שנה מראים על עליה מתמדת בריכוז הפלואוריד במים מ0 ל1PPM העלו את אחוזי העששת 7 ו10% ביפן, הודו, וארה"ב. במילים אחרות הפלואוריד מכפיל את מקרי העששת. (חישובים שלי) ישנם מחקרים שמאשרים שהפלרת המים מעלה את אחוז העששת.
האמיל של השן (סידן פוספאט) יוצר ריאקציה עם חומצות. אפשר לאשר את זה במעבדה. החומצה מושכת במהירות החוצה את הפוספאט מהאמיל. כאשר שותים מים, זה מנטרל את זה מייד. וכך האימיל נשמר. אפשר להשתמש בחלב או קפה לאותה מטרה, כי הם לא חומציים. ד"ר אלברט שאץ, גילה שאם שמים שיני כריש יתפוררו במים מופלרים או במים עם חומצת לימון, כאשר ניסה לבדוק את אמיתות ההנחה שפלואוריד יפסיק עששת. אגודת רופאי שיניים האמריקאית התעלמו מהממצא של ד"ר שאץ על תמותת תינוקות גבוהה שנגרמה בגלל שהיה פלואוריד בצ'ילה, דרום אמריקה. הם החזירו את מכתביו ללא שפתחו אותם.
החומצות המזיקות לאמיל של השן כוללות: לימונים, אשכוליות, תפוזים, אננס, קיווי, עגבניות, חומץ, סיידר תפוחים, וויטמין C (בייחוד הטבליות לעיסה) וחומצת קיבה. אוכל לא חומצי כמו קטניות, לחם, ותפוחי אדמה אין להם השפעה על השיניים. אין צורך לדאוג על המאכלים האלו. צריך רק להזהר מאכילת דברים שיגרמו לשבירת השיניים כמו לעיסת קרח, לעיסת גרגירי תירס קשים, אגוזים קשים במיוחד, עצמות או דברים אחרים קשים. לשיניים יש נקודת שבירה.
חזרת האמיל לשן מתרחשת רק כאשר השיניים נקיות. כל משחות השיניים שכוללות גליצרין יוצר שכבה דקה שחוסמת מהסידן שברוק לרפא את השן. יהיה צורך ב20 שטיפות להוריד את זה. אני מצחצח את שיני בסבון מלבני זה 5 שנים. להרטיב את המברשת, ולהעביר מעל הסבון פעמיים שלושה, ואז לצחצח ביסודיות ובעדינות את השיניים ואת החניכיים. לשטוף עם מים שלוש, ארבע פעמים. כל השומנים נשטפים והשיניים והחניכיים מחוטאים. החיידקים מתחסלים בעזרת הסבון. השיניים עכשיו מוכנות להתכסות עם אמיל מחדש עם סידן ופוספאט אם זה כלול בתזונה. האנזים מוביל את כל הפוספאט לכל השן. לא להשתמש בסבון נוזלי, כי הם רעילים וגם לא יורדים בשטיפה.
כיסוי אימיל מחדש חשוב מאד שיתרחש כל יום כי האמיל ניזוק קצת עם מים כמו העצמות, מה שגורם לעצמות עם חורים ושינים עם חורים אפילו ללא נוכחות חומצה. ללא התכסות אמיל מחדש לא אפשרי המצב של שיניים טובות.
סידן עם וויטמין D כמו סידן קרבונט או סידן סיאראט עובדים עם וויטמין D
מונסודיום פוספאט אפשר לקנות ב20$ לחצי ק"ג, בארה"ב 1800-344-2047) הכי טוב כי זה מתפורר טוב במים. לקחת חמישית כפית גרם אחד, ולפורר בתוך רבע כוס מים ופחות מדקה למלא את הכוס ולשתות מזה פעם ביום. זה מטפל בעל העצמות, שיניים, די אן איי, RNA, ועוד 30 אנזימים בגופינו שזקוקים לפוספאט הזה. אפילו המוח זקוק לזה. וגם זה מאזן את החומציות של הגוף.
אבקת וויטמיון C לשים כפית אחת בכוס, להוסיף חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומיניום, רבע כוס מים, לתת לזה לבעבע, ואז לדלל עם עוד מים ולשתות. כל התערובת הזאת יוצרת סודיום אסרובאט טרי. זה יעיל פי אלף מוויטמין C רגיל, וזה יעזור לפתח נוגדנים, ועוזר לרקמות הגוף להבנות ומחסל ווירוסים. החניכיים נרקמות חזרה לשן. זה יעזור להמנע מניתוח לחניכיים נסוגות. חניכיים נסוגות הן רק כיסים שנגרמו בגלל משחת שיניים, וביחוד בגלל פלואוריד, שקוטע את כל החלבונים כי הפלואוריד שלילי מאד. הפלואוריד מכיל את היון השלישלי ההכי קטן בעולם. הפלואוריד מחסל את הקשרים החיובים של הידרוגן, שעוזר לאחד את החלבונים והאנזימים.
אנו יודעים שלחיידקים אין שום קשר לאיבוד האמיל. שימו לב למליארדי השלדים של החיות והבני אדם שהחיידקים חיסלו את כל הבשר שלהם ומה שנשאר העצמות כולל השיניים השלמות. זאת הוכחה ששיניים לא ניזוקות מחיידקים. החיידקים זקוקים לתחמוצת דו הפחמן אבל אין את זה באמיל. מחקרים על סטרפקוקוס עם מוטציות שנמצא ב'רקב' בשיניים תוצר לוואי של הממשלה שאספה כספים למען האירגון רופאי השיניים.
סוכרים (פרוטקוזה, גלוקוזה וסוכרוזה) שנמצאו במעבדה שלי לא יכולים לפרק את הסידן פוספאט אפילו לא במים חמים. אבל עדיין צריך לשטוף את זה בייחוד אם אכלו ממתק דביק כמו טופי, כדי למנוע כיסוי מחסום על השיניים שמונע כיסוי באמיל מחדש.
פלואוריד אפילו ברמות נמוכות הורס לפחות 66 מתוך 83 אנזימים. פלואוריד גורם ל113 בעיות. עשרה מהגילויים האלו נמצאו במחקרים מקריים.
פלואוריד שמשתמשים בקרמים כדי להקשות את האימיל רעיל מאד. מישהו נפטר אצל רופא שיניים לפני 3 שנים כאשר בלע חצי כפית בטעות. אחיו כמעט מת אבל ניצל באמצעות סידן גלוקונאט שניתן לו.
3 אנשים הזקוקים לדיאליזה באונברסיטת שיקגו בבית ספר לרפואה נהרגו לפני 3 שנים, כי אחיות השתמשו במי ברז לא מסוננים. במים של שיקגו יש 2PPM של פלואוריד בזמן החורף. מים מופלרים מסוכנים מאד לדיאליזה. פלואוריד מזיק מאד לכליות של אנשים בריאים.
אפשר לראות כמויות מזיקות של רעלים מבוטוליניום או ארס נחשים, או סוכר שזה לא רעיל, בספר שלי. זה מעניין לראות שכמות מזיקה של פלואוריד לאדם בן 50 קילו זה 2.5 מיליגרם, ו400 מיליגרם ארסן. אנשים, חיות ודגים בייחוד בארה"ב נהרגו מהרעלת פלואוריד אבל מעט מאד אם בכלל נהרגו מהרעלת ארסן.
חברות משחות שיניים נדרשות לשים אזהרות על הקופסא שילדים לא יאכלו מהמשחה. זה קרה בגלל תביעות שקרו בגלל הרעלת פלואוריד.
האינפורמציה ההכי טובה באה מ120,000 חולי סרטן שנהרגו בגלל פלואוריד במי השתיה שלהם. העליה הדרמטית במקרי הסרטן בארה"ב לאחרונה יכול להיות שהאשמה על כתפיהם של הרופאי שיניים, שדואגים ללא הפסקה שישימו פלואוריד במי השתה "בשביל השיניים של הילדים" הם יכולים לעשות את זה בגלל מענקים שהם מקבלים מהממשלה. זה לא מציאותי להאמין ש"כל דבר" בסביבה גורם לסרטן. התכונה היחודית של הפלואוריד ההורס את כל האנזימים דורשת תשומת לב.
רקע של ד"ר ג'וד:
1 מחקרים בתעשייה 18 שנה.
2 פרופסור לכימיה 33 שנה (עכישו בפנסיה)
3 חקר פלואוריד
4 כתבת את הספר הנ"ל 117 בינואר 1999
5 כתבת את הספר כימיה בחיי היום יום 305 עמודים יולי 1997
6 כתבת הרבה ספרים נוספים, דיבר ברדיו, ונלחם לגילוי האמת בשימוש בכימיה.
7 כתב את הספר Support of Summary Judgment Against Fluoride
8 כתב את הספר
The alcocohol cure for viruses
אפשר ליצור איתו קשר:
Dr. Gerard F. Judd, Ph.D.
Chemistry Researcher, Professor, Author, and Educator
6615 West Lupine
Glendale, Arizona 85304-3136
1-623-412-3955 (Phoenix, Arizona, U.S.A.)
e-mail:
[email protected]