המלצות על רופאי שיניים
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*
המלצות על רופאי שיניים
שלום,
אני מחפשת המלצה על רופא/ת (עדיפות לרופאה) שיניים לילדים ברחובות. אם יש מישהי שמקבלת דרך קופ"ח כללית, מה טוב.
לבתי בת 5 הופיעו כתמים חומים על שתי שיניים והם אינם יורדים בצחצוח. מישהו מכיר או יודע להפנות לחומר קריאה בנושא?
תודה!
אני מחפשת המלצה על רופא/ת (עדיפות לרופאה) שיניים לילדים ברחובות. אם יש מישהי שמקבלת דרך קופ"ח כללית, מה טוב.
לבתי בת 5 הופיעו כתמים חומים על שתי שיניים והם אינם יורדים בצחצוח. מישהו מכיר או יודע להפנות לחומר קריאה בנושא?
תודה!
-
- הצטרפות: 13 יולי 2001, 23:15
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_אופק*
המלצות על רופאי שיניים
אולי כבר כתבו את זה למעלה , אבל רופאת השיניים לילדים בקופת חולים כללית ברמת ישי - מקסימה. הקטנה שלי דורשת ללכת אליה שוב ושוב ואני צריכה להסביר לה שבדיקה נערכת רק כל חצי שנה. עד גיל 8 הבדיקה והטיפול (אם צריך) חינם, היחס מדהים, היא מאוד עדינה וסבלנית. הדבר היחיד שמפריע זה שבבדיקה היא עושה צילום כחלק מהבדיקה. בבכור לא הספקתי אבל בקטנים ביקשתי לא לצלם, צריך לשים לב ולהגיד לה מראש.
-
- הצטרפות: 07 מאי 2006, 07:05
- דף אישי: הדף האישי של ליאורה_אורה*
המלצות על רופאי שיניים
זקוקה להמלצה על רופא/ת שיניים שעובדת עם מכבי.
באיזור המרכז.
תודה @}
באיזור המרכז.
תודה @}
-
- הצטרפות: 31 מאי 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_צמות*
המלצות על רופאי שיניים
_מחפשת רופא שיניים לילדים דרך הכללית, באזור חדרה-פר"ח או עפולה. אם יש מישהו ממש טוב- אפשר גם בחיפה.
תודה!_
בש.ל.ה בחדרה יש את אסנת (לא יודעת שם משפחה) שהיא מטפלת בילדי. מאד עדינה ומקצועית.
תודה!_
בש.ל.ה בחדרה יש את אסנת (לא יודעת שם משפחה) שהיא מטפלת בילדי. מאד עדינה ומקצועית.
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2011, 18:39
המלצות על רופאי שיניים
אכזבה ענקית מכמה בחינות:
שירותית-כשביקשתי לבדוק עוד שן שכואבת, אמר שאי אפשר, כבר מחכים בתור, פעם הבאה. סך הכל שהיתי במרפאה 12 דקות. אלו היו 400 השקלים שהתעופפו להם הכי מהר בחיי .
אכזבה "באופנית" רשם לי מירשם ל תרופה אנטיביוטית, לדבריו חייבים לקחת כדי להציל שן(לקחתי!)
אכזבה במבחן התוצאה-השן לא ניצלה, אני בדרך לעקירה ושתל(אצל רופא אחר, כמובן).
בטלפון הוא היה דווקא ממש נחמד ...
שירותית-כשביקשתי לבדוק עוד שן שכואבת, אמר שאי אפשר, כבר מחכים בתור, פעם הבאה. סך הכל שהיתי במרפאה 12 דקות. אלו היו 400 השקלים שהתעופפו להם הכי מהר בחיי .
אכזבה "באופנית" רשם לי מירשם ל תרופה אנטיביוטית, לדבריו חייבים לקחת כדי להציל שן(לקחתי!)
אכזבה במבחן התוצאה-השן לא ניצלה, אני בדרך לעקירה ושתל(אצל רופא אחר, כמובן).
בטלפון הוא היה דווקא ממש נחמד ...
המלצות על רופאי שיניים
תודה שכתבת על דוקטור חייט, כי התלבטתי אם להגיע אליו עד ירושלים...
ובטלפון היה מאד נחמד איתי...
ובטלפון היה מאד נחמד איתי...
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2011, 18:39
המלצות על רופאי שיניים
עדיף כבר להגיע לירושליים לכותל,הרבה יותר זול ולא יתנו לך אנטיביוטיקה...
-
- הצטרפות: 12 מרץ 2002, 18:32
- דף אישי: הדף האישי של אסנת_ש*
המלצות על רופאי שיניים
דוקא אנחנו היינו מאוד מרוצים ממנו. כלומר ד"ר חייט. הוא טיפל בילד בעדינות. והגישה שלו לטיפול בשיני חלב מאוד יחודית וטובה לדעתי. לי הוא עשה סתימה מאוד עמוקה ובלי הרדמה ובלי טיפת כאב. הוא מאוד עדין ומקצועי.
שמתי לב שיש כל מני אסכולות של טיפול אצל רופאים שונים.
שמתי לב שיש כל מני אסכולות של טיפול אצל רופאים שונים.
-
- הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
- דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*
המלצות על רופאי שיניים
גם אנחנו מאוד מרוצים ממנו.
והגישה שלו לטיפול בשיני חלב מאוד יחודית וטובה לדעתי.
הוא הציל אצלינו שן שהיתה מועמדת לטיפול שורש אצל בן 8.
עשה סתימות בלי הרדמה ולא כאב להם בכלל.
(כשאצל כמעט כל רופאי השיניים גז צחוק זה פקל לילדים).
והגישה שלו לטיפול בשיני חלב מאוד יחודית וטובה לדעתי.
הוא הציל אצלינו שן שהיתה מועמדת לטיפול שורש אצל בן 8.
עשה סתימות בלי הרדמה ולא כאב להם בכלל.
(כשאצל כמעט כל רופאי השיניים גז צחוק זה פקל לילדים).
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
המלצות על רופאי שיניים
נשמח להמלצה על רופא (או רופאה) שינים לילדה צעירה .חשוב שיהיה סבלני מאד נחמד ולא ממהר להתערב. רצוי בין חדרה וזכרון אבל אפשר גם קצת יותר דרומה או צפונה ואם יש דרך מכבי, מה טוב. תודה
המלצות על רופאי שיניים
איך המחירים אצל דוקטור חייט ?
שווה להגיע אליו מתל אביב לירושלים ?
שווה להגיע אליו מתל אביב לירושלים ?
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
המלצות על רופאי שיניים
נשמח להמלצה על רופא (או רופאה) שינים לילדה צעירה .חשוב שיהיה סבלני מאד נחמד ולא ממהר להתערב. רצוי בין חדרה וזכרון
יש איפשהו למעלה פרטים של רופאה אחת בפרדס חנה בשם טלי (לא זוכרת את שם המשפחה), אני לא יודעת אם היא עובדת עם קופת חולים כלשהי אבל היא ממש מצויינת עם ילדים. לא דוגלת בטיפולים תחת הרדמה מלאה כברירת מחדל ובעלת סבלנות לטפל בילדים גם כשהם לא במצב שק תפוחי אדמה.
היא לא טבעית בשום צורה ואופן אבל לא חייבים לקחת כל מה שהיא נותנת, כן? אם יש חור ורוצים לטפל כדאי ללכת פשוט למישהו שהילדים לא יפחד ממנו ודי.
דרכי חיים בוחרים כשיש בחירה.
יש איפשהו למעלה פרטים של רופאה אחת בפרדס חנה בשם טלי (לא זוכרת את שם המשפחה), אני לא יודעת אם היא עובדת עם קופת חולים כלשהי אבל היא ממש מצויינת עם ילדים. לא דוגלת בטיפולים תחת הרדמה מלאה כברירת מחדל ובעלת סבלנות לטפל בילדים גם כשהם לא במצב שק תפוחי אדמה.
היא לא טבעית בשום צורה ואופן אבל לא חייבים לקחת כל מה שהיא נותנת, כן? אם יש חור ורוצים לטפל כדאי ללכת פשוט למישהו שהילדים לא יפחד ממנו ודי.
דרכי חיים בוחרים כשיש בחירה.
-
- הצטרפות: 13 פברואר 2010, 21:29
- דף אישי: הדף האישי של לירי_יער*
המלצות על רופאי שיניים
אולי טלי בן שבת
-
- הצטרפות: 12 מרץ 2002, 18:32
- דף אישי: הדף האישי של אסנת_ש*
המלצות על רופאי שיניים
_איך המחירים אצל דוקטור חייט ?
שווה להגיע אליו מתל אביב לירושלים ?_
המחירים כמו אצל כל רופא פרטי.
לדעתי בהחלט שווה את הנסיעה.
שווה להגיע אליו מתל אביב לירושלים ?_
המחירים כמו אצל כל רופא פרטי.
לדעתי בהחלט שווה את הנסיעה.
-
- הצטרפות: 12 אוקטובר 2006, 14:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלונת_פה*
המלצות על רופאי שיניים
עוד על ד"ר חייט:
השורה התחתונה: הוא מאוד נחמד, כמו שמישהי כתבה היה מאוד נחמד בטלפון, אבל הביקור היה קצר ולא ממש שש לענות על שאלות נוספות. גם אצלי זה היה ה250 ש"ח שהתעופפו להם הכי מהר... ולסיכום: התאכזבתי.
קצת יותר פירוט: יצרתי איתו קשר בסוף הקיץ אחרי שגליתי שיש לי חורים בשיניים אחרי שנים בלי וגם הרופ"ש בכללית המליץ לי להחליף סתימה לסתימה לבנה.
בטלפון כאמור ד"ר חייט היה מאוד נחמד, והסברתי לו שאני רוצה לעשות סתימות לבנות ואם אפשר להספיק כמה שיותר לפני תחילת השנת לימודים. הוא אמר לי שהוא מקבל פעם בחודש אז קבענו שם. הוא אמר שבת"א יש מומחה שעושה בדיקה מיוחדת לחניכיים, והסכמתי לזה.
כנראה שהייתה אי הבנה בינינו ובכל אופן מה שהיה בפגישה זה שהם עשו לי את הבדיקת חניכיים שכמובן התגלתה כתקינה (לא חשבתי שיהיה אחרת). אחרי הבדיקה הוא הסביר לי להשתמש במן מברשת לניקוי בין השיניים במקום בחוט ומבחינתו זה היה c'est tout.
התעקשתי שהוא יציץ לי על החורים ועל הסתימה שנאמר לי שצריך להחליף. הוא אמר שצריך בשביל זה צילום, שעל פניו הוא לא רואה סיבה להחליף את הסתימה, ונתן לי שם של רופאת שיניים בראש פינה שאצלה אוכל לעשות סתימות לבנות (אני גרה בצפון). ממה שהוא אמר גם הבנתי שאין סיבה שלא אעשה את הסתימות אצל הרופ"ש של כללית שגם הציע לי סתימות לבנות...
בקיצור, שילמתי 250 ש"ח על הבדיקת חניכיים ולא ממש קיבלתי מענה לחורים שלי... היה מאכזב שבשביל זה חיכיתי חודש ונסעתי לת"א, שלא לדבר על הכסף שבוזבז...
נראה לי שהוא בסך הכל בסדר אבל צריך להיות מאוד ברורים לגבי מה רוצים לקבל מהמפגש איתו... חשבתי שהייתי ברורה אבל כנראה שלא מספיק...
השורה התחתונה: הוא מאוד נחמד, כמו שמישהי כתבה היה מאוד נחמד בטלפון, אבל הביקור היה קצר ולא ממש שש לענות על שאלות נוספות. גם אצלי זה היה ה250 ש"ח שהתעופפו להם הכי מהר... ולסיכום: התאכזבתי.
קצת יותר פירוט: יצרתי איתו קשר בסוף הקיץ אחרי שגליתי שיש לי חורים בשיניים אחרי שנים בלי וגם הרופ"ש בכללית המליץ לי להחליף סתימה לסתימה לבנה.
בטלפון כאמור ד"ר חייט היה מאוד נחמד, והסברתי לו שאני רוצה לעשות סתימות לבנות ואם אפשר להספיק כמה שיותר לפני תחילת השנת לימודים. הוא אמר לי שהוא מקבל פעם בחודש אז קבענו שם. הוא אמר שבת"א יש מומחה שעושה בדיקה מיוחדת לחניכיים, והסכמתי לזה.
כנראה שהייתה אי הבנה בינינו ובכל אופן מה שהיה בפגישה זה שהם עשו לי את הבדיקת חניכיים שכמובן התגלתה כתקינה (לא חשבתי שיהיה אחרת). אחרי הבדיקה הוא הסביר לי להשתמש במן מברשת לניקוי בין השיניים במקום בחוט ומבחינתו זה היה c'est tout.
התעקשתי שהוא יציץ לי על החורים ועל הסתימה שנאמר לי שצריך להחליף. הוא אמר שצריך בשביל זה צילום, שעל פניו הוא לא רואה סיבה להחליף את הסתימה, ונתן לי שם של רופאת שיניים בראש פינה שאצלה אוכל לעשות סתימות לבנות (אני גרה בצפון). ממה שהוא אמר גם הבנתי שאין סיבה שלא אעשה את הסתימות אצל הרופ"ש של כללית שגם הציע לי סתימות לבנות...
בקיצור, שילמתי 250 ש"ח על הבדיקת חניכיים ולא ממש קיבלתי מענה לחורים שלי... היה מאכזב שבשביל זה חיכיתי חודש ונסעתי לת"א, שלא לדבר על הכסף שבוזבז...
נראה לי שהוא בסך הכל בסדר אבל צריך להיות מאוד ברורים לגבי מה רוצים לקבל מהמפגש איתו... חשבתי שהייתי ברורה אבל כנראה שלא מספיק...
-
- הצטרפות: 29 ינואר 2011, 10:31
המלצות על רופאי שיניים
הגעתי אל חייט בעקבות דעה של רופא אחר שאמר שצריך לעקור את השן או לעשות פרוצדורה שנקראת "טנלין".רציתי לשמוע דעה של רופא יותר "באופני".
בטלפון הוא היה סבלני, ואמר שהוא לא ממהר לעקור שיניים.
מאד התרשמתי, הרי אני בעד "ללכת עם הגוף".
כשהגעתי ,היה שם איתו רופא אחר(דובר צרפתית בלבד)שבדק את החניכיים,ביקשתי את חוות דעתם על השן.
בקשר ל"טנלין" דר חייט לא ידע מה פירוש המושג, ושאל אותי ואת הרופא השני מה זה,היה קצת הזוי שאני הסברתי לו מה זה.
אחרי דיבור קצר בינהם(בצרפתית, לא הבנתי) הוא המליץ לי לחזור לרופא שלי, שיוציא את הכתר ויחליט מה לעשות.
שילמתי (לא ברור בעצם למה )ויצאתי בהלם קל לרחוב.מה היה שם?!
בטלפון הוא היה סבלני, ואמר שהוא לא ממהר לעקור שיניים.
מאד התרשמתי, הרי אני בעד "ללכת עם הגוף".
כשהגעתי ,היה שם איתו רופא אחר(דובר צרפתית בלבד)שבדק את החניכיים,ביקשתי את חוות דעתם על השן.
בקשר ל"טנלין" דר חייט לא ידע מה פירוש המושג, ושאל אותי ואת הרופא השני מה זה,היה קצת הזוי שאני הסברתי לו מה זה.
אחרי דיבור קצר בינהם(בצרפתית, לא הבנתי) הוא המליץ לי לחזור לרופא שלי, שיוציא את הכתר ויחליט מה לעשות.
שילמתי (לא ברור בעצם למה )ויצאתי בהלם קל לרחוב.מה היה שם?!
-
- הצטרפות: 04 יולי 2010, 10:13
המלצות על רופאי שיניים
יש רופאת שיניים בבנימינה ובחיפה בשם יעל פרי-פרונט. מומחית בילדים, מקסימה ואדיבה ונעימת הליכות. אני לא יודעת עד כמה היא עונה על ההגדרה של "טבעית" - היא לא ששה לקדוח ולחפור, למשל, ואם אפשר לחכות היא מעדיפה לחכות ולעקוב... היא תמיד נעימה ומכבדת את הילדים, ואת הקטן היא בדקה על הברכיים שלי בלי להעלות אותנו על הכיסא הגדול. מצד שני, היא כן בעד פלואוריד והקפדה על צחצוח. בעיניי היא מומלצת מאוד.
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
המלצות על רופאי שיניים
ממליץ על אייל שמן, רופא שיניים מומחה שעוסק אך ורק בטיפולי שורש.
טיפוס מרגיע ושלו, מקצועי, עם קואורדינציה מופלאה, מספר תוך כדי כל דבר שהוא עושה, מלא סקרנות כמעט כמו ילד, מזמר ומריץ בדיחות תוך כדי הטיפול להסחת הדעת... בקיצור, כיף
מקבל בכל מני מרפאות, נראה לי בעיקר בצפון (אני יודע על כרמיאל ורגבה)
טיפוס מרגיע ושלו, מקצועי, עם קואורדינציה מופלאה, מספר תוך כדי כל דבר שהוא עושה, מלא סקרנות כמעט כמו ילד, מזמר ומריץ בדיחות תוך כדי הטיפול להסחת הדעת... בקיצור, כיף
מקבל בכל מני מרפאות, נראה לי בעיקר בצפון (אני יודע על כרמיאל ורגבה)
-
- הצטרפות: 03 אוקטובר 2008, 23:30
- דף אישי: הדף האישי של רוני_ושו''ת*
המלצות על רופאי שיניים
_לכן אני רק שאלה:
מי יודע אם כדאי לי להסתפק ב"מושלם" (איכסה עליכם פרסומאים) או שמא אמשיך להתדרדר לזהב/פלטינה/מגנזיום.
אנא, מי שבדק את העניין ועשוי לחסוך לי שאלות קלוץ. אני יודע שצריך להמתין שנה או משו כזה.
(התקשרתי ל*2700 אבל אחרי 2 פרסומות ניתקתי. לא הצלחתי לדבר עם בני אדם. כניראה שאין שם בני אדם. ובאתר שלהם, סורפרייז סורפרייז, הלינק לתקנון אינו עובד )
צוויל_
לשאלתך, ישנו חיסכון משמעותי בין הביטוחים השונים - ללא / מושלם / פלטינום וכו', אם כי לא בכל הטיפולים. לי אין מידע לגבי אופי הטיפול ואם הוא מקצועי או לא, אבל לפני כחודש ערכתי בירור מקיף, פניתי לשלושה רופאים שונים:כולם איבחנו את אותו הדבר והמחיר? 5,000 בכללית, 3,300 אצל רופא פרטי אחד ו- 4,000 אצל אחר. הסיבה שהכללית הייתה הכי יקרה היא שהם הוסיפו כל מיני דברים לא נחוצים. לדוגמא: "כתר יצוק דיגיטלי" (שצריך רק כשהשן ממש קטנה או משהו כזה) איזה סוג של טיפול לחניכיים ועוד כל מיני דברים לא ברורים שניפחו וניפחו את החשבון.
הסיבה השנייה שלא פניתי אליהם כי הרגשתי שלא מכבדים את הזמן שלי. חיכיתי המוןןןן זמן בתור (לרופא / לצילום / לרופא / לפקידה / לרופא)... קרוב לשלוש שעות ואפילו לא טופלתי.
מי יודע אם כדאי לי להסתפק ב"מושלם" (איכסה עליכם פרסומאים) או שמא אמשיך להתדרדר לזהב/פלטינה/מגנזיום.
אנא, מי שבדק את העניין ועשוי לחסוך לי שאלות קלוץ. אני יודע שצריך להמתין שנה או משו כזה.
(התקשרתי ל*2700 אבל אחרי 2 פרסומות ניתקתי. לא הצלחתי לדבר עם בני אדם. כניראה שאין שם בני אדם. ובאתר שלהם, סורפרייז סורפרייז, הלינק לתקנון אינו עובד )
צוויל_
לשאלתך, ישנו חיסכון משמעותי בין הביטוחים השונים - ללא / מושלם / פלטינום וכו', אם כי לא בכל הטיפולים. לי אין מידע לגבי אופי הטיפול ואם הוא מקצועי או לא, אבל לפני כחודש ערכתי בירור מקיף, פניתי לשלושה רופאים שונים:כולם איבחנו את אותו הדבר והמחיר? 5,000 בכללית, 3,300 אצל רופא פרטי אחד ו- 4,000 אצל אחר. הסיבה שהכללית הייתה הכי יקרה היא שהם הוסיפו כל מיני דברים לא נחוצים. לדוגמא: "כתר יצוק דיגיטלי" (שצריך רק כשהשן ממש קטנה או משהו כזה) איזה סוג של טיפול לחניכיים ועוד כל מיני דברים לא ברורים שניפחו וניפחו את החשבון.
הסיבה השנייה שלא פניתי אליהם כי הרגשתי שלא מכבדים את הזמן שלי. חיכיתי המוןןןן זמן בתור (לרופא / לצילום / לרופא / לפקידה / לרופא)... קרוב לשלוש שעות ואפילו לא טופלתי.
המלצות על רופאי שיניים
תודה, רוני.
צוויל
צוויל
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
המלצות על רופאי שיניים
וואי רוני יש לי סיפור בול כמו שלך, רק עם תוספות וקישוטים
היתה לי שן עם חור ענק. אבל ענק! הרופא (המאוד נחמד) מקופת חולים עשה לי סתימה רגילה, לתדהמתי הרבה.
למחרת השן פשוט... התחילה להתנדנד
חזרתי והופנתי להתחלה של עקירה ושתל (חלילה לא קיבלתי זיכוי על הטיפול המיותר).
ההצעה היתה על סך של למעלה מ-8000 ש"ח.
אמרתי יפה תודה, והלכתי לרופא פרטי שחברתי המליצה לי עליו. רופא מנוסה, וותיק, שיש לו גם בית ספר לשינניות וסייעות, ועוד שלל תפקידים ותארים.
קיבלתי הצעה על סך של 6,500 - בעיקר כי בקופת חולים הוסיפו כל מיני דברים לא נחוצים. בין השאר בקופת חולים הציעו להוסיף טיפול כואב של בניית עצם (לפתוח חניכיים, לדחוף חומרים, לסגור חניכיים), שהרופא הפרטי אמר לי שהוא לגמרי מיותר במקרה שלי, ומוכח כלא יעיל ברוב המקרים.
נוסף על זה היו לי שתי פגישות לא מלבבות עם רופאי שיניים לילדים של הקופה.
הגעתי לבדיקה שגרתית עם הילדים. הרופא החביב הסתכל על השיניים של הגדול, הביע שביעות רצון ואמר: "ועכשיו נעשה שני צילומים". אני שאלתי: "למה?" (באמת - בשיא הנחמדות והעדינות). הוא בתגובה הוריד את הסינור מהילד, והוריד אותו מהכסא. שאלתי אותו מה קרה, אז הוא אמר שאם אני לא סומכת עליו, אז אין לו מה לעשות. הסברתי שאני רק רוצה לקבל יותר מידע כדי להבין ולהחליט, והוא רק התקפד יותר ויותר. הלכנו. מאז יש לנו רופא הכי חמוד בעולם, וזה שווה לנו כל שקל (שאמנם לא צומח אצלנו על העצים, אבל כשצריך...).
היתה לי שן עם חור ענק. אבל ענק! הרופא (המאוד נחמד) מקופת חולים עשה לי סתימה רגילה, לתדהמתי הרבה.
למחרת השן פשוט... התחילה להתנדנד
חזרתי והופנתי להתחלה של עקירה ושתל (חלילה לא קיבלתי זיכוי על הטיפול המיותר).
ההצעה היתה על סך של למעלה מ-8000 ש"ח.
אמרתי יפה תודה, והלכתי לרופא פרטי שחברתי המליצה לי עליו. רופא מנוסה, וותיק, שיש לו גם בית ספר לשינניות וסייעות, ועוד שלל תפקידים ותארים.
קיבלתי הצעה על סך של 6,500 - בעיקר כי בקופת חולים הוסיפו כל מיני דברים לא נחוצים. בין השאר בקופת חולים הציעו להוסיף טיפול כואב של בניית עצם (לפתוח חניכיים, לדחוף חומרים, לסגור חניכיים), שהרופא הפרטי אמר לי שהוא לגמרי מיותר במקרה שלי, ומוכח כלא יעיל ברוב המקרים.
נוסף על זה היו לי שתי פגישות לא מלבבות עם רופאי שיניים לילדים של הקופה.
הגעתי לבדיקה שגרתית עם הילדים. הרופא החביב הסתכל על השיניים של הגדול, הביע שביעות רצון ואמר: "ועכשיו נעשה שני צילומים". אני שאלתי: "למה?" (באמת - בשיא הנחמדות והעדינות). הוא בתגובה הוריד את הסינור מהילד, והוריד אותו מהכסא. שאלתי אותו מה קרה, אז הוא אמר שאם אני לא סומכת עליו, אז אין לו מה לעשות. הסברתי שאני רק רוצה לקבל יותר מידע כדי להבין ולהחליט, והוא רק התקפד יותר ויותר. הלכנו. מאז יש לנו רופא הכי חמוד בעולם, וזה שווה לנו כל שקל (שאמנם לא צומח אצלנו על העצים, אבל כשצריך...).
-
- הצטרפות: 22 נובמבר 2010, 14:36
- דף אישי: הדף האישי של מעבר_לקשת*
המלצות על רופאי שיניים
בקופת חולים הוסיפו כל מיני דברים לא נחוצים. בין השאר בקופת חולים הציעו להוסיף טיפול כואב של בניית עצם (לפתוח חניכיים, לדחוף חומרים, לסגור חניכיים), שהרופא הפרטי אמר לי שהוא לגמרי מיותר במקרה שלי, ומוכח כלא יעיל ברוב המקרים.
אני חושבת שטיפולי שיניים בקופות החולים הן בדיוק- זול עולה ביוקר. זה כאילו עולה פחות ולא הייתי סומכת עליהם בטיפולי שיניים- שזה טיפול לשנים וההבדל בין
רופא טוב ללא טוב הוא משמעותי.
אני הגעתי עם בעיות חניכיים והרופא בקופה מצליץ לי לפתוח את כל החניכיים לנקות ולסגור, ניתוח מיותר ביותר, כך הבנתי אחרי שהלכתי לעוד שני רופאים פרטיים,
אחרי כמה חודשים אני פוגשת חבר, שגם הלך אליהם בעקבות בעיות חניכיים והוא בדיוק היה אחרי הניתוח הזה... נראה שהם ממליצים עליו בשיטתיות, אולי עולים
מעט פחות אך עושים הרבה יותר טיפולים מיותרים כדי להרוויח.
אני חושבת שטיפולי שיניים בקופות החולים הן בדיוק- זול עולה ביוקר. זה כאילו עולה פחות ולא הייתי סומכת עליהם בטיפולי שיניים- שזה טיפול לשנים וההבדל בין
רופא טוב ללא טוב הוא משמעותי.
אני הגעתי עם בעיות חניכיים והרופא בקופה מצליץ לי לפתוח את כל החניכיים לנקות ולסגור, ניתוח מיותר ביותר, כך הבנתי אחרי שהלכתי לעוד שני רופאים פרטיים,
אחרי כמה חודשים אני פוגשת חבר, שגם הלך אליהם בעקבות בעיות חניכיים והוא בדיוק היה אחרי הניתוח הזה... נראה שהם ממליצים עליו בשיטתיות, אולי עולים
מעט פחות אך עושים הרבה יותר טיפולים מיותרים כדי להרוויח.
-
- הצטרפות: 21 יוני 2006, 23:16
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מוגלי*
המלצות על רופאי שיניים
ממליצה שוב על עמוס רוט מבנימינה, הרופא הכי מלאך שיש
אלוף בהשקטת חרדות, אכפתי , עדין ובכלל כל מה שרופא שיניים צריך להיות
אלוף בהשקטת חרדות, אכפתי , עדין ובכלל כל מה שרופא שיניים צריך להיות
המלצות על רופאי שיניים
בוקר טוב לכולם!
תודה על המידע.
ההתענינות שלי באה בעקבות הבדלים משמעותיים מאד במחיר - 50-70% . לא עולים מעט פחות .
כמובן, רשלנות והונאה כמו שאתם מתארים (כמו מה שניראה כנוהל ממוסד של דחיפת טיפולים בלתי נחוצים) הם עניין פלילי.
את הרופא של של"ה פה בעיירה שלי לא אראה אלא ברחוב. הייתי פעם לבדיקה, הוא עשה קטה של קאראטה בתוך הפה שלי, דחפתי לו את היד ממני ויצאתי.
כך שגם אני לא מעודד את עצמי...
אבל בעיר המחוז יש מרפאת שיניים של הכללית עם שם טוב.
הצוויליכית הולכת למרפאה פרטית באיזור והמחירים, מה אומר, גזל ועושק, בלי קשר לכמה לוקחים איפה...
צוויל
תודה על המידע.
ההתענינות שלי באה בעקבות הבדלים משמעותיים מאד במחיר - 50-70% . לא עולים מעט פחות .
כמובן, רשלנות והונאה כמו שאתם מתארים (כמו מה שניראה כנוהל ממוסד של דחיפת טיפולים בלתי נחוצים) הם עניין פלילי.
את הרופא של של"ה פה בעיירה שלי לא אראה אלא ברחוב. הייתי פעם לבדיקה, הוא עשה קטה של קאראטה בתוך הפה שלי, דחפתי לו את היד ממני ויצאתי.
כך שגם אני לא מעודד את עצמי...
אבל בעיר המחוז יש מרפאת שיניים של הכללית עם שם טוב.
הצוויליכית הולכת למרפאה פרטית באיזור והמחירים, מה אומר, גזל ועושק, בלי קשר לכמה לוקחים איפה...
צוויל
-
- הצטרפות: 20 נובמבר 2007, 09:54
- דף אישי: הדף האישי של אל_פקה*
המלצות על רופאי שיניים
ממליצה בחום רב על אחותי, ד"ר כנרת שוסטרמן.
היא אכפתית, מנוסה, עדינה ומקצועית ומאוד מאוד (אבל מאוד) חשוב לה להתערב רק כשממש צריך.
היא מעולה עם ילדים.
מקבלת במרפאה שלה בכפר יהושע, טלפון: 04-9533008
היא אכפתית, מנוסה, עדינה ומקצועית ומאוד מאוד (אבל מאוד) חשוב לה להתערב רק כשממש צריך.
היא מעולה עם ילדים.
מקבלת במרפאה שלה בכפר יהושע, טלפון: 04-9533008
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2009, 21:39
- דף אישי: הדף האישי של ורד_דרור*
המלצות על רופאי שיניים
כנראה שגם דרך קופ"ח כדאי ללכת לפי המלצה כמו שבפרטי. אצלי, יש עדיין בתוך החניכיים חתיכה לא קטנה של מחט שכנראה נשברה להוא ממכבי כשעשה לי כתר. שוכבת לה שם, אלכסונית, כבר הרבה שנים. גיליתי אותה במקרה בצילום נשך שעשיתי אצל רופא אחר.
לפעמים שווה לשלב בין המקומות - צילומים ודברים טכניים פשוטים לעשות בקופ"ח ואת הדבר האמיתי אצל פרטי
בהצלחה
לפעמים שווה לשלב בין המקומות - צילומים ודברים טכניים פשוטים לעשות בקופ"ח ואת הדבר האמיתי אצל פרטי
בהצלחה
המלצות על רופאי שיניים
מצטרפת להמלצה. פעמים כבר לקחתי את האבחנה והצילומים שעשינו בקופ"ח בבדיקות השגרתיות, והלכתי איתם לרופאים פרטיים.
במקרה אחד הרופא אמר שלא צריך לעשות כלום
ובמקרה השני ההיקף של הטיפול הצטמצם ביותר מחצי. גם במחיר, וגם בהיקף הפעילות.
הרופא הפרטי אמר לי שקופ"ח ממש דוחפים טיפולים לא הכרחיים.
מצטרפת להמלצה. פעמים כבר לקחתי את האבחנה והצילומים שעשינו בקופ"ח בבדיקות השגרתיות, והלכתי איתם לרופאים פרטיים.
במקרה אחד הרופא אמר שלא צריך לעשות כלום
ובמקרה השני ההיקף של הטיפול הצטמצם ביותר מחצי. גם במחיר, וגם בהיקף הפעילות.
הרופא הפרטי אמר לי שקופ"ח ממש דוחפים טיפולים לא הכרחיים.
-
- הצטרפות: 21 אפריל 2010, 11:10
- דף אישי: הדף האישי של שומשומ_ית*
המלצות על רופאי שיניים
יש למישהי/ו המלצות על רופא/ת שיניים בחיפה או באזור - למבוגרים?
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*
המלצות על רופאי שיניים
שומשומית, קבלי המלצה חמה על רופא השיניים שאני הולכת אליו, אוהד שרון, בכרמל. 054-5757107. אינטלגנט, אפשר לדבר איתו, מסביר כל מה שאת רוצה. עשה לי עבודה טובה על סתימה שעשו לי נוראית בקופ"ח (היה צריך שלוש פעמים תיקון עד שהגעתי אליו וסידר הכל). לא זול אבל אני הולכת רק אליו. יש לו גם שם שיננית טובה.
בהצלחה @}
בהצלחה @}
-
- הצטרפות: 20 פברואר 2005, 20:31
- דף אישי: הדף האישי של עולם_ומלואו*
המלצות על רופאי שיניים
גם לי יש המלצה חמה על ד"ר יוסי רגב, בכרמל צרפתי (רח' הצלבנים). אינטליגנטי, רציני, יסודי, ויש גם שיננית טובה בשם אסתר. אני אצלו שנים רבות, וגם כל המשפחה (המורחבת) מטפלת רק אצלו.
04-8332766
04-8332766
-
- הצטרפות: 10 מאי 2005, 11:49
המלצות על רופאי שיניים
ד"ר גורביץ עובד ברמות ספיר. רגיש ועדין. רופא נהדר. מיכשור חדיש. ובהחלט לא יקר... בהצלחה!
04-8231677
04-8231677
המלצות על רופאי שיניים
ממליצה בחיפה על אחי שאין כמותו בעולם כולו. שמו גיא וולק והוא רגיש ומתחשב, מרבה בהסברים ובעיקר מציג אפשרויות טיפול ונותן למטופליו לבחור עד כמה שניתן את הדרך בה ילכו. יש פיקציה כזו שבטיפולי שיניים אין ממש מה לבחור. כפי שאמרתי, פיקציה... ואת זה למדתי מאחי. ברפואת שיניים, כמו בכל רפואה אחרת, פעמים רבות יש מספר פתרונות שונים ועם מספיק מידע אפשר לבחור ולקחת אחריות על המצב.
בקליניקה 048342266 ולמקרי חירום, הנייד האישי שלו 0522302633. ואת יכולה למסור לו ד"ש מאחותו צילי ולהגיד שהגעת דרכי אם זה גורם לך להרגיש יותר בנוח.
בקליניקה 048342266 ולמקרי חירום, הנייד האישי שלו 0522302633. ואת יכולה למסור לו ד"ש מאחותו צילי ולהגיד שהגעת דרכי אם זה גורם לך להרגיש יותר בנוח.
-
- הצטרפות: 23 ינואר 2006, 23:43
- דף אישי: הדף האישי של שירת_הים*
המלצות על רופאי שיניים
מישהו מכיר במקרה את דר' דרור אדם?
-
- הצטרפות: 18 מאי 2006, 02:21
- דף אישי: הדף האישי של אמת_וצדק*
המלצות על רופאי שיניים
מחפשת לעצמי רופא/ת שיניים טוב/ה באזור הוד השרון.
שמעתי טובות על מרפאת סיטרין בכפר סבא, מישהו מכיר? ואיזה רופא לבחור שם? יש את ד"ר יוסי קליק ואת ד"ר שרי צור ואת ד"ר אלחנדרו אלאלוף.
אפשר כאן או במייל shlomtz3 בהוטמייל נקודה קום.
שמעתי טובות על מרפאת סיטרין בכפר סבא, מישהו מכיר? ואיזה רופא לבחור שם? יש את ד"ר יוסי קליק ואת ד"ר שרי צור ואת ד"ר אלחנדרו אלאלוף.
אפשר כאן או במייל shlomtz3 בהוטמייל נקודה קום.
-
המלצות על רופאי שיניים
שלום
מחפשת המלצה לרופא/ת שיניים לילדים באזר זכרון יעקב- בנימינה -פרדס חנה. במכבידנט בזכרון עובדות שתי רופאות ד"ר מיכאלה סולומון וד"ר סלוצקר, האם למישהו יש חוות דעת לגביהן וגישתן לילדים?
תודה מראש, סינדיאנה
מחפשת המלצה לרופא/ת שיניים לילדים באזר זכרון יעקב- בנימינה -פרדס חנה. במכבידנט בזכרון עובדות שתי רופאות ד"ר מיכאלה סולומון וד"ר סלוצקר, האם למישהו יש חוות דעת לגביהן וגישתן לילדים?
תודה מראש, סינדיאנה
-
המלצות על רופאי שיניים
משתפת: נבדקתי אצל ד"ר קליק במרפאת סיטרין. לא עשה רושם מיוחד. המחירים לעומת זאת מרשימים... 520 ש"ח לסתימה לבנה - זה לא מוגזם?
-
המלצות על רופאי שיניים
שלום !
מחפשת רופא/ת שיניים המטפלת בגז צחוק לילדים בגיל הבגרות שפוחדת מאוד מרופאי שיניים רצויי באזור הקריות.
מחפשת רופא/ת שיניים המטפלת בגז צחוק לילדים בגיל הבגרות שפוחדת מאוד מרופאי שיניים רצויי באזור הקריות.
-
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
המלצות על רופאי שיניים
יש למישהי/ו המלצות על רופא/ת שיניים ברחובות או באזור - למבוגרים?
-
המלצות על רופאי שיניים
משתפת: נבדקתי אצל ד"ר קליק במרפאת סיטרין. לא עשה רושם מיוחד. המחירים לעומת זאת מרשימים... 520 ש"ח לסתימה לבנה - זה לא מוגזם?
וממשיכה לשתף: הלכתי עם תוכנית הטיפולים שהכין לי ד"ר קליק לרופא השיניים הקודם שלי, כי הרגשתי שתופרים לי טיפולים מיותרים. ביקשתי שיבדוק ויגיד מה דעתו. אמר שאכן תפרו, מצב השיניים שלי תקין ואין צורך לטפל!
וממשיכה לשתף: הלכתי עם תוכנית הטיפולים שהכין לי ד"ר קליק לרופא השיניים הקודם שלי, כי הרגשתי שתופרים לי טיפולים מיותרים. ביקשתי שיבדוק ויגיד מה דעתו. אמר שאכן תפרו, מצב השיניים שלי תקין ואין צורך לטפל!
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
המלצות על רופאי שיניים
מבקשת המלצה על אורטודנט באיזור ת"א או המרכז לצורך התייעצות ראשונית (לגבי בת ה-8 שלנו). תודה@}
-
- הצטרפות: 21 יולי 2006, 16:43
המלצות על רופאי שיניים
ממליצה על אלברט בלסן בחיפה. פעם ראשונה בחיים שזריקת ההרדמה לא כאבה לי
הוא עשה את זה לאט לאט לאט לאט
הוא עשה את זה לאט לאט לאט לאט
המלצות על רופאי שיניים
ממליצה על רופא שיניים לילדים ד"ר גיא מגנאג'י
הוא פשוט קוסם
הוא פשוט קוסם
-
- הצטרפות: 26 יוני 2011, 09:22
המלצות על רופאי שיניים
מבקשת המלצה לרופא שיניים לילדים באזור משגב, כזה/ו שהילד לא יפחד לחזור אליו/ה (זו פעם ראשונה). יש כאלה?
אם יש המלצה על רופא מכללית סמייל בכרמיאל או בחיפה או כל האזור - מה טוב. אשמח לתגובות על התנסות עם רופאי שיניים לילדים השייכים לכללית.
אם יש המלצה על רופא מכללית סמייל בכרמיאל או בחיפה או כל האזור - מה טוב. אשמח לתגובות על התנסות עם רופאי שיניים לילדים השייכים לכללית.
המלצות על רופאי שיניים
בקשר לכללית סמייל
אני התנסיתי. לא ממליצה.
הם נורא תעשייתיים וממהרים, ונוטים לדחוף טיפולים לא הכרחיים. היחס שלהם לילדים לא מהמם, בעיקר בגלל אוירת הסרט הנע שיש שם. לא כוונות רעות אלא פשוט הזדרזות לא נעימה
רופא מומלץ באזור משגב: ד"ר ויליאם קסיס בראמה. רציני, חביב ואבהי, ולפי התרשמותי שמרני ולא ממהר לעשות פעולות פולשניות.
אין לי טלפון אבל בטוח יש בדפי זהב.
אני התנסיתי. לא ממליצה.
הם נורא תעשייתיים וממהרים, ונוטים לדחוף טיפולים לא הכרחיים. היחס שלהם לילדים לא מהמם, בעיקר בגלל אוירת הסרט הנע שיש שם. לא כוונות רעות אלא פשוט הזדרזות לא נעימה
רופא מומלץ באזור משגב: ד"ר ויליאם קסיס בראמה. רציני, חביב ואבהי, ולפי התרשמותי שמרני ולא ממהר לעשות פעולות פולשניות.
אין לי טלפון אבל בטוח יש בדפי זהב.
-
- הצטרפות: 07 מאי 2004, 08:24
- דף אישי: הדף האישי של איילת_חן*
המלצות על רופאי שיניים
מצטרפת להמלצה על ד"ר קרין זיסקינד בירושלים - מומחית לרפואת ילדים, מקצועית מאד ורגישה
-
המלצות על רופאי שיניים
ד"ר אליעזר חיימוביץ', הרופא הכי עדין בעולם! אין דברים כאלה.
עברנו כל החיים רופאים, ועכשיו למרות שעברנו דירה אנחנו נוסעים אליו שעה וארבעים לכל כיוון כשצריך.
יש לו מרפאה במזרח כפר סבא באזור של הקאנטרי.
עברנו כל החיים רופאים, ועכשיו למרות שעברנו דירה אנחנו נוסעים אליו שעה וארבעים לכל כיוון כשצריך.
המלצות על רופאי שיניים
לגבי דר ירדן גולדשטיין. ראוי לציין שלא כולם יוצאים מרוצים מהטיפול אצלו. בכל מקרה לגבי רופאי שיניים - כאשר יש טיפולים יותר מסובכים מסתימות, עדיף ללכת לרופאים שמומחים לזה.
-
- הצטרפות: 18 אוגוסט 2006, 02:22
- דף אישי: הדף האישי של קצה_הקרחון*
המלצות על רופאי שיניים
הי, אשמח לדעת לגבי הרופאים שהומלצו בירושלים (ד"ר קרין זיסקינד, אבלין ממבר, לא זוכרת מי עוד) - אם גם המחיר נחמד ולא יקרורי מדיי, בנוסף כמובן למקצועיות.
כרגע גם השיקול הכלכלי משמעותי.
תודה
כרגע גם השיקול הכלכלי משמעותי.
תודה
-
- הצטרפות: 18 אוגוסט 2011, 16:03
המלצות על רופאי שיניים
ד"ר דניאלה שפיגלר היא רופאה אנטיפתית לא נחמדה בכלל וגם לא מקצועית , לא ממליץ בכלל חסכו מעצמכם עוגמת נפש !
-
- הצטרפות: 03 אוקטובר 2011, 01:11
המלצות על רופאי שיניים
קודם כל תודה לכל המשתתפים היועצים והמסייעים כאן! החכמתי המון
בקשר לקופת חולים מנסיוני וכמו שהוזכר כאן לקופת חולים אסור להתקרב. אני עשיתי סתימות שנשאר לי בהן רגישות לקור וחום (הרבה זמן אחרי שהיה אמור לעבור) אצל רופא שיניים מצויין. הלכתי למכבידנט ואמרו לי שיש לי חורים... המסקנה האישית שלי שכנראה נפגעו לי העצבים ולכן הרגישות לא עברה אך מה הקשר עוד חורים??
בקשר לעששת ההבקבוק הלכתי שוב עם בתי בת השנתיים וחצי למכבידנט כיון שהיה שם רופא אחד טוב לילדים ואמר לי שלפני גיל 3 זה רק בהרדמה מלאה. אז חיכיתי לגיל 3 כמובן שהעששת התפשטה! עכשיו כשהיא בת 3 אמרה לי רופאה אחרת (הוא כבר לא עובד שם) שבגלל שהיא בת ולא בן, חשוב שהבשריות לפחות לא יפגעו ולכן צריך לעקור לה את כולן, בהרדמה מלאה. (למה בנים לא צריכים שיניים יפות?!)
שלא לדבר על הסבל של הילדה, שחוץ מהמראה, כל אותן שנים לא תוכל לנגוס ללא שיניים קידמיות!
אני רועדת מפחד מההרדמה וגם בלחץ האם באמת לפחות ב4 שנים הקרובות היא תהיה ללא שיניים??
אני בילדותי טופלתי אצל רופאה מומחית בחיפה ג'יין רונן ללא הרדמות כלל. מחיפוש בגוגל, מצאתי שהיא מנהלת פורום לרפואת שיניים (נדמה לי שבוואלה) עם עוד 2 מומחיות אך כולן בבי"ח רמב"ם בחיפה ואני באזור ירושלים.
אז למי שבאזור חיפה אני ממליצה. ומתפלאת שעד עכשיו לא הזכירו אותן לצפונים
ותודה על ההמלצות באזור ירושלים! בתקוה שאכן בעזרת השם תמצא לי הישועה סוף סוף...
בקשר לקופת חולים מנסיוני וכמו שהוזכר כאן לקופת חולים אסור להתקרב. אני עשיתי סתימות שנשאר לי בהן רגישות לקור וחום (הרבה זמן אחרי שהיה אמור לעבור) אצל רופא שיניים מצויין. הלכתי למכבידנט ואמרו לי שיש לי חורים... המסקנה האישית שלי שכנראה נפגעו לי העצבים ולכן הרגישות לא עברה אך מה הקשר עוד חורים??
בקשר לעששת ההבקבוק הלכתי שוב עם בתי בת השנתיים וחצי למכבידנט כיון שהיה שם רופא אחד טוב לילדים ואמר לי שלפני גיל 3 זה רק בהרדמה מלאה. אז חיכיתי לגיל 3 כמובן שהעששת התפשטה! עכשיו כשהיא בת 3 אמרה לי רופאה אחרת (הוא כבר לא עובד שם) שבגלל שהיא בת ולא בן, חשוב שהבשריות לפחות לא יפגעו ולכן צריך לעקור לה את כולן, בהרדמה מלאה. (למה בנים לא צריכים שיניים יפות?!)
שלא לדבר על הסבל של הילדה, שחוץ מהמראה, כל אותן שנים לא תוכל לנגוס ללא שיניים קידמיות!
אני רועדת מפחד מההרדמה וגם בלחץ האם באמת לפחות ב4 שנים הקרובות היא תהיה ללא שיניים??
אני בילדותי טופלתי אצל רופאה מומחית בחיפה ג'יין רונן ללא הרדמות כלל. מחיפוש בגוגל, מצאתי שהיא מנהלת פורום לרפואת שיניים (נדמה לי שבוואלה) עם עוד 2 מומחיות אך כולן בבי"ח רמב"ם בחיפה ואני באזור ירושלים.
אז למי שבאזור חיפה אני ממליצה. ומתפלאת שעד עכשיו לא הזכירו אותן לצפונים
ותודה על ההמלצות באזור ירושלים! בתקוה שאכן בעזרת השם תמצא לי הישועה סוף סוף...
-
- הצטרפות: 13 מאי 2011, 08:51
- דף אישי: הדף האישי של חבקנית_עצים*
המלצות על רופאי שיניים
ילדת טבע (26.01.2011 09:26):
חוזרת בי. אולי זה עניין של מצב רוח. אולי השנים שחלפו... היינו שם אמש ולא היתה לה סבלנות בגרוש. הבן ששיתף פעולה היטב נשלח לעשות טיפול בטשטוש אצל קולגה מאוד מסויימת שלה ואילו הבת, היתה צריכה לעשות צילום וככה הניחו עליה טראח את הסינר של הצילום כאילו היא הולכת לרופא שיניים בכל יום וכשהכרטיס של הצילום בפה לא היה לה נוח מיד נקבע שאין מה לעשות גם היא צריכה לעשות טיפול בטשטוש וזהו.
או שבעצם יש לה אחוזים עם החברה ההיא שלה...
מחפשים רופא/ה ילדים טוב באיזור חיפה עד תל אביב... תודות.
חוזרת בי. אולי זה עניין של מצב רוח. אולי השנים שחלפו... היינו שם אמש ולא היתה לה סבלנות בגרוש. הבן ששיתף פעולה היטב נשלח לעשות טיפול בטשטוש אצל קולגה מאוד מסויימת שלה ואילו הבת, היתה צריכה לעשות צילום וככה הניחו עליה טראח את הסינר של הצילום כאילו היא הולכת לרופא שיניים בכל יום וכשהכרטיס של הצילום בפה לא היה לה נוח מיד נקבע שאין מה לעשות גם היא צריכה לעשות טיפול בטשטוש וזהו.
או שבעצם יש לה אחוזים עם החברה ההיא שלה...
מחפשים רופא/ה ילדים טוב באיזור חיפה עד תל אביב... תודות.
המלצות על רופאי שיניים
מבקשת המלצה על רופא/ת שיניים באזור פרדס חנה והסביבה
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*
המלצות על רופאי שיניים
מחפשים רופא/ה ילדים טוב באיזור חיפה
ממליצה על המרפאה של אוהד שרון בשד' מוריה בחיפה, יש איתו רופאת שיניים מקסימה בשם תמר ברזון. מאוד מתייחסת יפה לילדים, מסבירה כל שלב, הילדים שלי אוהבים אותה. יש שם גם שיננית מקסימה - סיון - שהבת שלי רק מחכה להגיע אליה. 04-8244040
זה לא זול, אבל אם יש לך איזה ביטוח פרטי, מקבלים החזרים חלקיים.
ממליצה על המרפאה של אוהד שרון בשד' מוריה בחיפה, יש איתו רופאת שיניים מקסימה בשם תמר ברזון. מאוד מתייחסת יפה לילדים, מסבירה כל שלב, הילדים שלי אוהבים אותה. יש שם גם שיננית מקסימה - סיון - שהבת שלי רק מחכה להגיע אליה. 04-8244040
זה לא זול, אבל אם יש לך איזה ביטוח פרטי, מקבלים החזרים חלקיים.
המלצות על רופאי שיניים
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
האם מישהו יכול להמליץ על אורטודנט באזור כרכור,פר"ח,בנימינה? אשמח לקבל במייל [email protected]. תודה רבה
האם מישהו יכול להמליץ על אורטודנט באזור כרכור,פר"ח,בנימינה? אשמח לקבל במייל [email protected]. תודה רבה
המלצות על רופאי שיניים
מישהו יודע על טיפול לblack line??
מישהו יודע על טיפול לblack line??
-
- הצטרפות: 13 מאי 2011, 08:51
- דף אישי: הדף האישי של חבקנית_עצים*
המלצות על רופאי שיניים
יותר מממש לא ממליצה על טלי בן שבת שומר ילדיו ירחק וכמה שיותר רחוק טוב יותר!
סיפור שהיה כך היה, לפני כמה שנים בעקבות המלצות חמות עליה הלכנו עם בכורתנו, בסך הכל היה נעים, היא בדקה את הקטנה (אז היתה בת שלוש וחצי עם כתם משונה על שן טוחנת) בסבלנות קבעה שזה גנטי, שיניים חלשות עם נטיה לאמייל דק אבל כרגע אין עוד חור וצריך לעקוב. יצאנו מרוצים.
חלפו להן השנים, לבן הופיעו כתמים שהיו במעקב שלנו ולא התפתחו על השיניים הקדמיות וחשבנו שבכלל אולי הגיע הזמן לחזור לבדיקת מעקב שגרתית.
הבן פתח את פיו יפה, שיתף פעולה מקסים והיא קבעה מיד שלילד יש עששת דוהרת, בגלל ההנקה כמובן, שאוטוטו יתחילו הכאבים האיומים ושאין מנוס אלא ללכת לרופאה שהיא תשלח אותנו אליה בכפר סבא, שם יבצעו לו טיפול שיניים בטשטוש. לא היה לנו ברור למה צריך טשטוש כשהילד משתף פעולה כל כך יפה אבל לא אמרנו דבר שהרי הגענו רק לביקורת. הגדולה שמעה את הטשטוש ונלחצה, היא הסכימה לבדיקה אבל היתה כבר מתוחה למדי, טלי מייד קבעה שיש לה המון חורים, ובלי להסביר ולהכין אותה מיד נלחמה איתה על צילום, בדרך מאוד חסרת סבלנות הלבישה אותה בסינר של הצילום (לא הסבירה לה כלום!!!) והפצירה בה להכניס לפה את הלוחית של הצילום. לביתי יש רפלקס הקאה רגיש והלוחית היתה גדולה מידי לפה שלה מה שיצר בה צורך מידי להקיא ולהוציא את הלוחית מהפה וטלי אמרה שהיא לא מוכנה לטפל גם בה, שנלך גם איתה לאותה רופאה שהיא תשלח אותנו אליה, הדגישה כמה זה חשוב שנלך דווקא אליה כי אחרים יעשו לילדים טראומות איומות וזו רופאה שאולי ההורים לא אוהבים אבל הילדים מאוד אוהבים להיות מטופלים אצלה.
טוב, יצאנו המומים, גם מכמות החורים שנמצאו כשאנחנו ממש מקפידים, מסתכלים, גם מההבחנה של העששת הדוהרת שנראתה לנו קצת משונה, בכל זאת ראינו כמה ילדים עם עששת דוהרת ולבן שלנו יש רק כתם על שן קדמית שלא מתפתח לשום דבר כבר כמה שנים...
כעבור שבוע היה לי תור אצל רופא השיניים שלי בחיפה, ד"ר יצחק ספטון, סיפרתי לו על ההבחנה והוא היה המום, גם מבחינתו זה נראה מוזר שהילד שיתף פעולה ובכל זאת היא רוצה לטשטש אותו וגם ההבחנה שלה של עששת דוהרת, כי הוא ראה את החיוך של הילד כמה דקות קודם בחדר ההמתנה (שם חיכה לי עם אבא שלו) והשיניים שלו לבנות, שלמות ויפות... הוא ציין שהוא ישמח לבדוק את הילדים בעוד זמן מה, כשירגעו מהסיפור עם טלי ובמידה וצריך לטפל הוא מטפל גם בילדים מגיל 4 ושגם הם עושים טשטוש במידת הצורך אבל שזה קורה להם במקרים מאוד מאוד נדירים ובמצבים מאוד קשים ושיש עוד המון מדרגות לפני השלב הזה.
ביום חמישי האחרון היינו עם הילדים בביקורת אצלו, הבן שוב שיתף פעולה באופן מדהים ולא רק שאין לו עששת דוהרת אף חור לא נמצא בפה של הילד! הוא בדק מאוד מאוד יסודי, שן שן. אף חור!!! (אני מדגישה את זה שוב...), הבת קצת חששה אבל בסוף הסכימה לבדיקה בעמידה, הוא כיוון את התאורה במיוחד ובדק אותה גם באופן יסודי ביותר וגם אצלה אין אף חור.
זה מרגיז, מזעזע ומקומם! אני לא יודעת מה היא ראתה מולה, אותה טלי בן שבת, אם זוג היפים מוזנחים שההורים שלהם מממנים להם את החיים ואין להם מושג מהחיים שלהם שלא בודקים ולא שואלים שאלות? פתיים? אין לי מושג. אני גם לא יכולה לחשוב על זה שאותה רופאה מסויימת בכפר סבא אולי מעבירה לה אחוזים על ילדים אומללים שמגיעים אליה לטיפול בטשטוש, אחרי הכל עלות של טיפול כזה היא עצומה!
אני גם לא יכולה שלא לחשוב מה היה קורה אילו לא היינו שואלים את עצמנו שאלות ומאמינים לה, כמו שלא מעט אנשים אחרים מאמינים לרופא בשל עובדת היותו רופא, מגיעים לרופאה בכפר סבא (ולו מתוך מחשבה שזו רופאה נוספת ואולי חוות דעת נוספת) וזו היתה מאשרת את דבריה של זו והיתה מטפלת בשיניים בריאות כחולות???
חוזרת על המלצה ישנה שלי מראש הדף, ד"ר יצחק ספטון בחיפה רופא הגון, תומך הנקה, מקצועי ביותר (לא אלאה אתכם בפרטים על איך בחצי השנה האחרונה הוא עמל על להציל לי שן מטיפול שורש) וסבלני גם לחוששי רופאי שיניים גדולים ובכלל איש נחמד.
באשר לטלי בן שבת, אנחנו עדיין שוקלים את צעדנו בשאר להאם ואיך להגיש את התלונה, נשמח לתובנות והצעות ועד אז תדעו עם מי יש לכם עסק...
סיפור שהיה כך היה, לפני כמה שנים בעקבות המלצות חמות עליה הלכנו עם בכורתנו, בסך הכל היה נעים, היא בדקה את הקטנה (אז היתה בת שלוש וחצי עם כתם משונה על שן טוחנת) בסבלנות קבעה שזה גנטי, שיניים חלשות עם נטיה לאמייל דק אבל כרגע אין עוד חור וצריך לעקוב. יצאנו מרוצים.
חלפו להן השנים, לבן הופיעו כתמים שהיו במעקב שלנו ולא התפתחו על השיניים הקדמיות וחשבנו שבכלל אולי הגיע הזמן לחזור לבדיקת מעקב שגרתית.
הבן פתח את פיו יפה, שיתף פעולה מקסים והיא קבעה מיד שלילד יש עששת דוהרת, בגלל ההנקה כמובן, שאוטוטו יתחילו הכאבים האיומים ושאין מנוס אלא ללכת לרופאה שהיא תשלח אותנו אליה בכפר סבא, שם יבצעו לו טיפול שיניים בטשטוש. לא היה לנו ברור למה צריך טשטוש כשהילד משתף פעולה כל כך יפה אבל לא אמרנו דבר שהרי הגענו רק לביקורת. הגדולה שמעה את הטשטוש ונלחצה, היא הסכימה לבדיקה אבל היתה כבר מתוחה למדי, טלי מייד קבעה שיש לה המון חורים, ובלי להסביר ולהכין אותה מיד נלחמה איתה על צילום, בדרך מאוד חסרת סבלנות הלבישה אותה בסינר של הצילום (לא הסבירה לה כלום!!!) והפצירה בה להכניס לפה את הלוחית של הצילום. לביתי יש רפלקס הקאה רגיש והלוחית היתה גדולה מידי לפה שלה מה שיצר בה צורך מידי להקיא ולהוציא את הלוחית מהפה וטלי אמרה שהיא לא מוכנה לטפל גם בה, שנלך גם איתה לאותה רופאה שהיא תשלח אותנו אליה, הדגישה כמה זה חשוב שנלך דווקא אליה כי אחרים יעשו לילדים טראומות איומות וזו רופאה שאולי ההורים לא אוהבים אבל הילדים מאוד אוהבים להיות מטופלים אצלה.
טוב, יצאנו המומים, גם מכמות החורים שנמצאו כשאנחנו ממש מקפידים, מסתכלים, גם מההבחנה של העששת הדוהרת שנראתה לנו קצת משונה, בכל זאת ראינו כמה ילדים עם עששת דוהרת ולבן שלנו יש רק כתם על שן קדמית שלא מתפתח לשום דבר כבר כמה שנים...
כעבור שבוע היה לי תור אצל רופא השיניים שלי בחיפה, ד"ר יצחק ספטון, סיפרתי לו על ההבחנה והוא היה המום, גם מבחינתו זה נראה מוזר שהילד שיתף פעולה ובכל זאת היא רוצה לטשטש אותו וגם ההבחנה שלה של עששת דוהרת, כי הוא ראה את החיוך של הילד כמה דקות קודם בחדר ההמתנה (שם חיכה לי עם אבא שלו) והשיניים שלו לבנות, שלמות ויפות... הוא ציין שהוא ישמח לבדוק את הילדים בעוד זמן מה, כשירגעו מהסיפור עם טלי ובמידה וצריך לטפל הוא מטפל גם בילדים מגיל 4 ושגם הם עושים טשטוש במידת הצורך אבל שזה קורה להם במקרים מאוד מאוד נדירים ובמצבים מאוד קשים ושיש עוד המון מדרגות לפני השלב הזה.
ביום חמישי האחרון היינו עם הילדים בביקורת אצלו, הבן שוב שיתף פעולה באופן מדהים ולא רק שאין לו עששת דוהרת אף חור לא נמצא בפה של הילד! הוא בדק מאוד מאוד יסודי, שן שן. אף חור!!! (אני מדגישה את זה שוב...), הבת קצת חששה אבל בסוף הסכימה לבדיקה בעמידה, הוא כיוון את התאורה במיוחד ובדק אותה גם באופן יסודי ביותר וגם אצלה אין אף חור.
זה מרגיז, מזעזע ומקומם! אני לא יודעת מה היא ראתה מולה, אותה טלי בן שבת, אם זוג היפים מוזנחים שההורים שלהם מממנים להם את החיים ואין להם מושג מהחיים שלהם שלא בודקים ולא שואלים שאלות? פתיים? אין לי מושג. אני גם לא יכולה לחשוב על זה שאותה רופאה מסויימת בכפר סבא אולי מעבירה לה אחוזים על ילדים אומללים שמגיעים אליה לטיפול בטשטוש, אחרי הכל עלות של טיפול כזה היא עצומה!
אני גם לא יכולה שלא לחשוב מה היה קורה אילו לא היינו שואלים את עצמנו שאלות ומאמינים לה, כמו שלא מעט אנשים אחרים מאמינים לרופא בשל עובדת היותו רופא, מגיעים לרופאה בכפר סבא (ולו מתוך מחשבה שזו רופאה נוספת ואולי חוות דעת נוספת) וזו היתה מאשרת את דבריה של זו והיתה מטפלת בשיניים בריאות כחולות???
חוזרת על המלצה ישנה שלי מראש הדף, ד"ר יצחק ספטון בחיפה רופא הגון, תומך הנקה, מקצועי ביותר (לא אלאה אתכם בפרטים על איך בחצי השנה האחרונה הוא עמל על להציל לי שן מטיפול שורש) וסבלני גם לחוששי רופאי שיניים גדולים ובכלל איש נחמד.
באשר לטלי בן שבת, אנחנו עדיין שוקלים את צעדנו בשאר להאם ואיך להגיש את התלונה, נשמח לתובנות והצעות ועד אז תדעו עם מי יש לכם עסק...
המלצות על רופאי שיניים
רוצה להמליץ בחום על ד"ר ארי גרינספן, רופא שיניים בירושלים, למבוגרים ולילדים. לקחתי אתמול את הבן שלי בן ה-3 לביקור ראשון, והיה כיף! הוא היה כ"כ נחמד ודיבר איתו כ"כ יפה (קודם הוא יצא לפגוש אותו באיזור ההמתנה, ואחרי שדיבר איתו קצת הזמין אותו לבוא לספור את השיניים שלו, והציע לו לשבת עליי, ונתן לו להחזיק את המראה הקטנה), בקיצור, לא האמנתי שאנחנו יכולים לצאת כ"כ מרוצים מרופא שיניים (וב"ה הכל היה בסדר, והוא אמר שהכתמים על השיניים הקדמיות הם בסדר גמור).
הוא בגן-הטכנולוגי במלחה, ופרטי (ולא מהכי יקרים - בדיקה וצילומים - 200 ש"ח)
הוא בגן-הטכנולוגי במלחה, ופרטי (ולא מהכי יקרים - בדיקה וצילומים - 200 ש"ח)
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2011, 01:32
- דף אישי: הדף האישי של טוב_בבית*
המלצות על רופאי שיניים
המלצה: ד"ר מירי מוסקוביץ בחיפה - רופאת שיניים לילדים. מקסימה! נכון ללפני שנתיים - קיבלה בכללית במרפאת ארמון, וגם באופן פרטי.
אי המלצה: ד"ר מוסקוביץ אחרת בחיפה (לא זוכרת את שמה הפרטי) שקיבלה נכון ללפני שנתיים וחצי במרפאת יוליוסבורגר ובחיפה וגם בטבריה ועוד כמה מקומות. מזעזעת ברמות. אם היה לי כוח הייתי רושמת סיפור דומה ברמת הזעזוע לסיפור של חבקנית.
ובקצרה אספר: הגענו עם בננו בן ה-4 קודם למוסקוביץ מיוליוסבורגר, היא הודיעה שאפילו אין טעם לעשות בדיקה, אלא לקבוע תור בבית חולים כי ברור שיש לו חורים ואולי טיפול שורש, וילד בגיל שלו לא יכול לעשות צילום אלא ירדימו אותו, היא תעשה צילום ותטפל בהכל. היחס היה מזעזע, גם היחס לילד, גם היחס אלי ולשאלות שלי.
למזלי חברה שהשן של הבן שלה נשבר - עברה את אותו הדבר זמן לא רב קודם, וחברה אחרת זכרה זאת וקישרה בינינו. מסתבר שהיא בכוונה הלכה למוסקוביץ הזאת, אחרי שהמליצו לה על ד"ר מוסקוביץ חברים מהעבודה שותיקים מחיפה. רק שישר אחרי היחס שלה היא הבינה שהיא כנראה הלכה למוסקוביץ הלא נכונה...
אז כך הגענו לד"ר מירי מוסקוביץ. באותו היום כבר עשתה לו צילום. יש לה גישה מצויינת לילד, וגם סבלנית לשאלות. באמת היה לו טיפול שורש ועוד כמה וכמה סתימות, ואת הכל עשה עם טשטוש, תוך כדי שישב על אבא שלו (שישן תוך כדי, והרופאה היתה צריכה להעיר אותו , תמיד אני צוחקת שהברירת מחדל שלו זה לישון... ), וכל פעם (צילום+3 טיפולים) היא והעוזרת שלה יצאו עם המון תשבוחות על כך שאינו זז ולא מתלונן. הוא יצא עם חוויה טובה, ללא כל טראומה. (וד"א, למזועזעים כמונו מהטיפול שהיה נדרש - זה התחיל מהברזל שנתתי לו - הופיעו לו כתמים על השיניים אחר כך, והחמיר כשמתוך ייאוש ורחמים עליו שאני מפסיקה לו בפתאומיות הנקה בגיל שנה ו-5 חודשים, כי סבלתי מאוד מבחילות מההריון החדש, אז כדי להקל עליו נתתי לו בלילה שתייה, ומה שהלך היה רק מיץ וזה מה שהכי הרס)
אי המלצה: ד"ר מוסקוביץ אחרת בחיפה (לא זוכרת את שמה הפרטי) שקיבלה נכון ללפני שנתיים וחצי במרפאת יוליוסבורגר ובחיפה וגם בטבריה ועוד כמה מקומות. מזעזעת ברמות. אם היה לי כוח הייתי רושמת סיפור דומה ברמת הזעזוע לסיפור של חבקנית.
ובקצרה אספר: הגענו עם בננו בן ה-4 קודם למוסקוביץ מיוליוסבורגר, היא הודיעה שאפילו אין טעם לעשות בדיקה, אלא לקבוע תור בבית חולים כי ברור שיש לו חורים ואולי טיפול שורש, וילד בגיל שלו לא יכול לעשות צילום אלא ירדימו אותו, היא תעשה צילום ותטפל בהכל. היחס היה מזעזע, גם היחס לילד, גם היחס אלי ולשאלות שלי.
למזלי חברה שהשן של הבן שלה נשבר - עברה את אותו הדבר זמן לא רב קודם, וחברה אחרת זכרה זאת וקישרה בינינו. מסתבר שהיא בכוונה הלכה למוסקוביץ הזאת, אחרי שהמליצו לה על ד"ר מוסקוביץ חברים מהעבודה שותיקים מחיפה. רק שישר אחרי היחס שלה היא הבינה שהיא כנראה הלכה למוסקוביץ הלא נכונה...
אז כך הגענו לד"ר מירי מוסקוביץ. באותו היום כבר עשתה לו צילום. יש לה גישה מצויינת לילד, וגם סבלנית לשאלות. באמת היה לו טיפול שורש ועוד כמה וכמה סתימות, ואת הכל עשה עם טשטוש, תוך כדי שישב על אבא שלו (שישן תוך כדי, והרופאה היתה צריכה להעיר אותו , תמיד אני צוחקת שהברירת מחדל שלו זה לישון... ), וכל פעם (צילום+3 טיפולים) היא והעוזרת שלה יצאו עם המון תשבוחות על כך שאינו זז ולא מתלונן. הוא יצא עם חוויה טובה, ללא כל טראומה. (וד"א, למזועזעים כמונו מהטיפול שהיה נדרש - זה התחיל מהברזל שנתתי לו - הופיעו לו כתמים על השיניים אחר כך, והחמיר כשמתוך ייאוש ורחמים עליו שאני מפסיקה לו בפתאומיות הנקה בגיל שנה ו-5 חודשים, כי סבלתי מאוד מבחילות מההריון החדש, אז כדי להקל עליו נתתי לו בלילה שתייה, ומה שהלך היה רק מיץ וזה מה שהכי הרס)
המלצות על רופאי שיניים
למי שחיפשה רופא שינייים לילדים בגליל, כמובן שד"ר דן לידר (הידוע כדני שובבני) המקבל במרכז השן בראש פינה בבית אבנית בימי חמישי.
מאוד מכבד ילדים והורים. מקצועי , משעשע את הילדים, שמחכים להגיע אליו שוב.
אנחנו עברנו טיפול בהרדמה כללית בגיל 3 וממליצים עליו.
החיסרון- לאחרונה בי"ח זיו ופוריה סיימו לעבוד עמו ום צריך הרדמה כללית או טשטוש "עמוק", הוא לא יכול לעשות בצפון.
אך בן הזוג שלי אומר שאחרי איך שטיפל בבננו, אין לו בעיה לנסוע בשבילו למרכז (שלא נצטרך)
מאוד מכבד ילדים והורים. מקצועי , משעשע את הילדים, שמחכים להגיע אליו שוב.
אנחנו עברנו טיפול בהרדמה כללית בגיל 3 וממליצים עליו.
החיסרון- לאחרונה בי"ח זיו ופוריה סיימו לעבוד עמו ום צריך הרדמה כללית או טשטוש "עמוק", הוא לא יכול לעשות בצפון.
אך בן הזוג שלי אומר שאחרי איך שטיפל בבננו, אין לו בעיה לנסוע בשבילו למרכז (שלא נצטרך)
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2008, 20:21
המלצות על רופאי שיניים
יש דבר כזה רופא/ה שיניים שעובד דרך קופ"ח ועדיין אפשר לסמוך עליו????
אני מחפשת המלצה באזור ירושלים לילדים לרופא שעובד דרך קופ"ח לאומית
אני מחפשת המלצה באזור ירושלים לילדים לרופא שעובד דרך קופ"ח לאומית
-
- הצטרפות: 13 אוקטובר 2008, 08:49
- דף אישי: הדף האישי של מאמינה_בטוב*
המלצות על רופאי שיניים
ממליצה על רופאת שיניים מופלאה, לילדים, קתרין רוזמבלום.
מקבלת ברמת גן, ברח' אהרונסון , יש חנייה בשפע.
היא נעימה וסבלנית, מסבירה, מקצועית, בעלת ידע עכשווי במקצועה, כל הזמן משתלמת, ממש מיוחדת.
היא לא יקרנית,
מעדיפה סתימות לבנות, לוקחת אחריות על סתימה של הילד,
ואם יש צורך להוסיף עוד חומר לסתימה הלבנה שלעתים חומר נופל - עושה תיקונים ללא תוספת תשלום זמן רב אחרי עשיית הסתימה.
הילד שלי רץ אליה למרפאה בשמחה.
כמו-כן היא מטפלת ביישור שיניים לילדים ומבוגרים. גם בשיטה של גשר/ פלטה שקופה שלא רואים.
סופר מקצוענית ביישור שיניים!
ואיתה במרפאה עובד בעלה *רופא שיניים למבוגרים, שמו לורן רוזמבלום.
מומלץ אף הוא !!!*
הגענו אליהם דרך המלצה של חברה, ואנחנו מודים כל הזמן על היכרותנו עם זוג הרופאים הזה.
מקבלת ברמת גן, ברח' אהרונסון , יש חנייה בשפע.
היא נעימה וסבלנית, מסבירה, מקצועית, בעלת ידע עכשווי במקצועה, כל הזמן משתלמת, ממש מיוחדת.
היא לא יקרנית,
מעדיפה סתימות לבנות, לוקחת אחריות על סתימה של הילד,
ואם יש צורך להוסיף עוד חומר לסתימה הלבנה שלעתים חומר נופל - עושה תיקונים ללא תוספת תשלום זמן רב אחרי עשיית הסתימה.
הילד שלי רץ אליה למרפאה בשמחה.
כמו-כן היא מטפלת ביישור שיניים לילדים ומבוגרים. גם בשיטה של גשר/ פלטה שקופה שלא רואים.
סופר מקצוענית ביישור שיניים!
ואיתה במרפאה עובד בעלה *רופא שיניים למבוגרים, שמו לורן רוזמבלום.
מומלץ אף הוא !!!*
הגענו אליהם דרך המלצה של חברה, ואנחנו מודים כל הזמן על היכרותנו עם זוג הרופאים הזה.
-
המלצות על רופאי שיניים
מעדכנת את ההמלצה על ד"ר אליעזר חיימוביץ', הרופא הכי עדין בעולם! אין דברים כאלה.
עוזרת לו אישתו המתוקה הני, ושניהם ממש אוהבים את המקצוע, וזה ניכר במעשה ובמקום: יש מראה על התיקרה (!!!), ואליעזר נוהג לצלם צילומי "לפני" ו"אחרי", על מנת שתוכלו להעריך ולהתפעל מהעבודה הוא באמת חמוד מאוד.
הם רגילים שילדים מסתובבים במקום, ויש להם הרבה מאוד סבלנות ואורך רוח. הם מסוגלים לשים מסכה וכפפות על הילד, לתת לו מכשיר כלשהו, להעמיד אותו ליד הכסא ש"יעזור"...
אליעזר לא אוהב להשתמש בהרדמה, וממש ישתדל להימנע מכך, תוך שיכנועים והשבעות.
במקום לקדוח כמו כולם: "זזזזזזזזזרררררזזזזזזררררר!!!!!!" הוא קודח: "טזז......טזז... טזז... טזזז..."
אני לא יודעת איך זה ייתכן, אבל הטיפול לא לוקח יותר זמן, עד כמה שיכולתי לשים לב
המחיר - פחות מאשר ב"קופת חולים משלים-זהב-מושלם-פלטינום-שיא-השיאים" לסוגיו (עד כמה שראיתי, זה ככה אצל רוב הפרטיים. ביטוח בריאות שיניים זה בלוף).
טלפון: 09-7679079 אפשר להשאיר הודעה והם חוזרים.
כתובת: דוכיפת 5 גני השרון כפר סבא (אזור הקאנטרי, פארק כפר סבא, מזרח העיר כזה...)
שיהיה לבריאות!!!
עוזרת לו אישתו המתוקה הני, ושניהם ממש אוהבים את המקצוע, וזה ניכר במעשה ובמקום: יש מראה על התיקרה (!!!), ואליעזר נוהג לצלם צילומי "לפני" ו"אחרי", על מנת שתוכלו להעריך ולהתפעל מהעבודה הוא באמת חמוד מאוד.
הם רגילים שילדים מסתובבים במקום, ויש להם הרבה מאוד סבלנות ואורך רוח. הם מסוגלים לשים מסכה וכפפות על הילד, לתת לו מכשיר כלשהו, להעמיד אותו ליד הכסא ש"יעזור"...
אליעזר לא אוהב להשתמש בהרדמה, וממש ישתדל להימנע מכך, תוך שיכנועים והשבעות.
במקום לקדוח כמו כולם: "זזזזזזזזזרררררזזזזזזררררר!!!!!!" הוא קודח: "טזז......טזז... טזז... טזזז..."
אני לא יודעת איך זה ייתכן, אבל הטיפול לא לוקח יותר זמן, עד כמה שיכולתי לשים לב
המחיר - פחות מאשר ב"קופת חולים משלים-זהב-מושלם-פלטינום-שיא-השיאים" לסוגיו (עד כמה שראיתי, זה ככה אצל רוב הפרטיים. ביטוח בריאות שיניים זה בלוף).
טלפון: 09-7679079 אפשר להשאיר הודעה והם חוזרים.
כתובת: דוכיפת 5 גני השרון כפר סבא (אזור הקאנטרי, פארק כפר סבא, מזרח העיר כזה...)
שיהיה לבריאות!!!
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
המלצות על רופאי שיניים
מחפשת המלצה על רופא/ת שיניים באזור עכו-נהריה-כרמיאל - שמטפל בגישה דומה לד"ר גולדשטיין מתל אביב: התמחות בסתימות לבנות, רפואת שיניים ביולגית או איך שלא קוראים לזה. כמובן, נחמד/ה לילדים ומבוגרים ולא יקר בטירוף. יש דבר כזה?
המלצות על רופאי שיניים
טליה תודה על ההמלצה. איך הד"ר המדובר עם צילומי שיניים לילדים? האם נמנע גם מהם?
-
המלצות על רופאי שיניים
דר. ביאצה בחולון. משפחה שעובדת יחד במרפאה פרטית בחולון. מחירים מאוד מאוד נוחים ויחס אישי וגמיש. יש להתגבר על נוקשות וטרחנות מסויימת מצד המזכירה של המרפאה...
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*
המלצות על רופאי שיניים
תודה טליה, בדיוק מחפשת המלצה חמה באזור כ"ס!
באזור חדרה יכולה להמליץ בחום ר---ב על ד"ר ברטי שגב (רח' הגיבורים מאחרי הקניון בחדרה). יודעת שבשנה או יותר האחרונות הוא עושה בעיקר טיפולים מורכבים, אבל יש איתו לפחות עוד רופאה אחת (אשתו?) במרפאה.
הוא בשניה נותן זריקה לא מורגשת, ומיד מתחיל לעבוד. כי הוא יודע איפה העצב, ומזריק במדויק.
עובד מהר ומדויק. מעולם אחרי טיפול אצלו לא סבלתי מכאב (פרט לעקירת שן בינה מסובכת, ולשיניים שלי 5 שורשים.. סיוט). כולל בפעם שטיפל בי יום לפני כיפור והיה בטוח שאני אתפתל מכאב, ושאתקשר בכיפור לסלולרי הפרטי שלו, אם יש צורך.
לא הרגשתי דבר.
העקירה שהסתבכה (והיתה מסובכת, לדבריו), לקחה 20 דק'. זה טיפול ארוך אצלו.
אם הוא חושב שעדיף לא להחליף סתימה, או לא לעשות משהו (גם אם הנ"ל יוביל ליותר רווח עבורו) הוא בהחלט יאמר זאת.
סופר מקצועי. סומכת עליו, ואחריו כל רופא פשוט לא טוב מספיק.. כי הוא פשוט וירטואוז, לא סתם מעולה.
באזור חדרה יכולה להמליץ בחום ר---ב על ד"ר ברטי שגב (רח' הגיבורים מאחרי הקניון בחדרה). יודעת שבשנה או יותר האחרונות הוא עושה בעיקר טיפולים מורכבים, אבל יש איתו לפחות עוד רופאה אחת (אשתו?) במרפאה.
הוא בשניה נותן זריקה לא מורגשת, ומיד מתחיל לעבוד. כי הוא יודע איפה העצב, ומזריק במדויק.
עובד מהר ומדויק. מעולם אחרי טיפול אצלו לא סבלתי מכאב (פרט לעקירת שן בינה מסובכת, ולשיניים שלי 5 שורשים.. סיוט). כולל בפעם שטיפל בי יום לפני כיפור והיה בטוח שאני אתפתל מכאב, ושאתקשר בכיפור לסלולרי הפרטי שלו, אם יש צורך.
לא הרגשתי דבר.
העקירה שהסתבכה (והיתה מסובכת, לדבריו), לקחה 20 דק'. זה טיפול ארוך אצלו.
אם הוא חושב שעדיף לא להחליף סתימה, או לא לעשות משהו (גם אם הנ"ל יוביל ליותר רווח עבורו) הוא בהחלט יאמר זאת.
סופר מקצועי. סומכת עליו, ואחריו כל רופא פשוט לא טוב מספיק.. כי הוא פשוט וירטואוז, לא סתם מעולה.
-
המלצות על רופאי שיניים
גלי הוא לא מטפל בילדים, למרבה הצער.
אני זוכרת שכשאני הייתי בהריון הוא ממש לא רצה לעשות לי צילום
אני זוכרת שכשאני הייתי בהריון הוא ממש לא רצה לעשות לי צילום
המלצות על רופאי שיניים
אני ממש בבעיה עם צילומי השיניים לילד, צילמתי אותו כמה פעמים וכל פעם הוא זז והצילום יצא לא ברור. עכשיו אמרתי להם במכבידנט שאני לא רוצה צילומים, גם לא מבינה ממש בשביל מה, החורים ברורים, ואם יש חור כלשהו בין השיניים שלא רואים, דבר שהוא לדעתי נדיר, אז אני לוקחת על עצמי את הסיכון ופשוט לא מעוניינת בצילומים. בשני סניפים הרופאה לא הסכימה לטפל. הם גם לא מקפידים בצילום עצמו לשים את מגן הצוואר. למישהו יש עצה איך להתמודד עם בעיית הצילומים?
-
המלצות על רופאי שיניים
גלי, בראש העמוד יש המלצה על רופאת שיניים בכ"ס.
-
המלצות על רופאי שיניים
איך אייל בוצר?
המלצות על רופאי שיניים
מחפשת רופא שיניים מצויין (אין הגבלה כספית) לילד חרדתי בן כמעט שלוש, אזור המרכז. אשמח להמלצות.
המלצות על רופאי שיניים
מחפשת המלצה לרופא שיניים לילדים בירושלים. מעולם עוד לא לקחנו אותם לבדיקה (שנתיים וארבע) כבר צריך נכון?
רוצים לבדוק שהכל בסדר (בתקווה)
אם יש רופא מומלץ שמקבל דרך הכללית יהיה טוב אם לא,אז גם רופא פרטי שהילדים יסכימו להבדק אצלו (הגדולה תהיה יותר סבלנית,לקטן יהיה קשה מן הסתם)
רוצים לבדוק שהכל בסדר (בתקווה)
אם יש רופא מומלץ שמקבל דרך הכללית יהיה טוב אם לא,אז גם רופא פרטי שהילדים יסכימו להבדק אצלו (הגדולה תהיה יותר סבלנית,לקטן יהיה קשה מן הסתם)
-
- הצטרפות: 25 אוקטובר 2007, 16:00
- דף אישי: הדף האישי של ענבל_נתן_בר*
המלצות על רופאי שיניים
יש את הרופאה שלנו ברחובות, מדהימה ממש. הילד הולך אליה בשמחה, וזה ילד ששונא רופאים ולא מוכן לעשות 'אה' לרופא משפחה. קוראים לה ד"ר מאיה רוזנפלד 08-9413098 0523-640505. ואני אעדכן גם למעלה לטובת המחפשים (-:
-
המלצות על רופאי שיניים
אחרי שני טיפולים אצל ד"ר אליעזר חיימוביץ' שטליה המליצה עליו - רק נותר לי להצטרף להמלצה.
יותר יקר מהרופא הוירטואוז' בחדרה (שכנראה המחירים בה זולים יותר) וגם יקר יותר מרופא ברמת רביב (שי שלי דיס המלצה עליו, וכמובן שגם עליו קיבלתי המלצות),
אבל באמת שהוא חיה נדירה. איטי, סבלני, נחמד, מקצועי, מסביר.
וכן, גם טיפול במקום רגיש עבר ללא זריקה.
יותר יקר מהרופא הוירטואוז' בחדרה (שכנראה המחירים בה זולים יותר) וגם יקר יותר מרופא ברמת רביב (שי שלי דיס המלצה עליו, וכמובן שגם עליו קיבלתי המלצות),
אבל באמת שהוא חיה נדירה. איטי, סבלני, נחמד, מקצועי, מסביר.
וכן, גם טיפול במקום רגיש עבר ללא זריקה.
המלצות על רופאי שיניים
ממליצה על הקוסם שיניים שלנו ד"ר גיא מגנאג'י!!!
אחרי מספר רופאים שהלכנו שנחשבים טובים לגיא אין מחיר!!
רופא זהב!
עובד באיזור קדרון, תל אביב ורמת אביב
אחרי מספר רופאים שהלכנו שנחשבים טובים לגיא אין מחיר!!
רופא זהב!
עובד באיזור קדרון, תל אביב ורמת אביב
המלצות על רופאי שיניים
ממליצה על ד"ר רוית בן-מאיר. מקבלת בפתח תקווה ובירושלים. מאירת פנים לילדים, מומחית בהיפנוזה, כך שאפשר להימנע מהרדמה כללית, גז צחוק וכאלה. 02-5342024
-
- הצטרפות: 03 מאי 2013, 02:50
המלצות על רופאי שיניים
ד"ר רטיק בירושלים, מומחה בשיקום הפה 02-5634973
-
- הצטרפות: 14 נובמבר 2009, 14:10
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_א*
המלצות על רופאי שיניים
ד"ר קלודי, מרפאת מכבידנט - רופא מקסים ומומלץ מכל הבחינות האחרות
אני חושבת שקוראים לו ד"ר קלודין ואני ממש מזהירה מפניו. במרפאה המליצו לנו עליו, אך רופא מאוד לא טוב: לא אבחן חורים שכבר ראו בעין- והפנתי את תשומת לבו לנקודות האפורות, לא הדריך לטיפול נכון. נחמד מאוד, לכאורה, בפועל מזרז וחסר סבלנות. לאחר שנכווינו שמעתי מהורים נוספים, ולבסוף גם במרפאה הודו בפנינו שהוא אינו מומלץ. והוא בכלל אינו רופא שיניים לילדים, אבל על חוסר היושר של מכבי-דנט אין טעם לפרט כאן.
אני חושבת שקוראים לו ד"ר קלודין ואני ממש מזהירה מפניו. במרפאה המליצו לנו עליו, אך רופא מאוד לא טוב: לא אבחן חורים שכבר ראו בעין- והפנתי את תשומת לבו לנקודות האפורות, לא הדריך לטיפול נכון. נחמד מאוד, לכאורה, בפועל מזרז וחסר סבלנות. לאחר שנכווינו שמעתי מהורים נוספים, ולבסוף גם במרפאה הודו בפנינו שהוא אינו מומלץ. והוא בכלל אינו רופא שיניים לילדים, אבל על חוסר היושר של מכבי-דנט אין טעם לפרט כאן.
-
המלצות על רופאי שיניים
מחפשת המלצה על רופא ילדים טוב באזור חדרה / פרדס חנה / כרכור זכרון ????
מחפשת המלצה על רופא ילדים טוב באזור חדרה / פרדס חנה / כרכור זכרון ????
המלצות על רופאי שיניים
דר׳ אלי שולים בזכרון יעקב. מקצועי, נעים, לא מתנשא, מסביר כל דבר, אמין ואחראי. לא זול, אבל בעיני שווה.
04-6396495
04-6396495
-
- הצטרפות: 13 אוקטובר 2008, 08:49
- דף אישי: הדף האישי של מאמינה_בטוב*
המלצות על רופאי שיניים
ממליצה המלצה חמה על רופא שיניים טוב ולא יקר, ברמת גן, קל להגיע ויש חנייה !
דוקטור לורן רוזמבלום,
ברח' אהרונסון ברמת גן, קרוב להרואה, לרח הירדן,
03-6774244
03-5743587
דוקטור לורן רוזמבלום,
ברח' אהרונסון ברמת גן, קרוב להרואה, לרח הירדן,
03-6774244
03-5743587
-
המלצות על רופאי שיניים
שלום!
מחפש המלצה לרופא/ת שיניים באיזור טבעון דרך קופ"ח מאוחדת.
תודה.
מחפש המלצה לרופא/ת שיניים באיזור טבעון דרך קופ"ח מאוחדת.
תודה.
-
- הצטרפות: 14 מרץ 2009, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של גלי_לי*
המלצות על רופאי שיניים
הי
אני מחפשת המלצות על רופא/ת שיניים מקסימ/ה לילדים
שעובדים עם כללית סמייל.
אזורים אפשריים השרון והמרכז וגם חיפה...
תודה!!!
אני מחפשת המלצות על רופא/ת שיניים מקסימ/ה לילדים
שעובדים עם כללית סמייל.
אזורים אפשריים השרון והמרכז וגם חיפה...
תודה!!!
המלצות על רופאי שיניים
מחפשת המלצה על רופא/ת שיניים לילדים שמשתמשים בהיפנוזה באזור הצפון
אשמח לתשובות במייל galperinr בג'ימייל. תודה
אשמח לתשובות במייל galperinr בג'ימייל. תודה
-
המלצות על רופאי שיניים
ממליצים מאוד מאוד על רופא שיניים לילדים ונוער בנצרת- ד"ר ז'ול ארשיד.
נעים, מנוסה, עדין מאוד ומבין ילדים. אפילו לא גבה תשלום על בדיקה, רק על טיפול. (והתעקש על בדיקה מקדימה כדי שהפעוטה תכיר את המקום ואותו)
נסענו שעה כל כיוון ולא מצטערים.
למי שמתאים, הוא עובד גם בשישי שבת.
נעים, מנוסה, עדין מאוד ומבין ילדים. אפילו לא גבה תשלום על בדיקה, רק על טיפול. (והתעקש על בדיקה מקדימה כדי שהפעוטה תכיר את המקום ואותו)
נסענו שעה כל כיוון ולא מצטערים.
למי שמתאים, הוא עובד גם בשישי שבת.
-
המלצות על רופאי שיניים
מבקשת המלצות על רופאי שיניים טובים באיזור נהריה.
תודה
תודה
המלצות על רופאי שיניים
מבקשת המלצה על רופאי שיניים טובים באיזור עכו נהריה כרמיאל והסביבה.
תודה
תודה
המלצות על רופאי שיניים
מחפש המלצה:
דרוש רופא/ת שיניים באיזור רמ"ג,
התמחות בשתלים, ורצוי בפציינטים קשישים ...
מכירים???
תודה.
צוויל
דרוש רופא/ת שיניים באיזור רמ"ג,
התמחות בשתלים, ורצוי בפציינטים קשישים ...
מכירים???
תודה.
צוויל