יום הולדת לילדים

אלמונית_על_מונית*
הצטרפות: 26 יולי 2004, 21:06
דף אישי: הדף האישי של אלמונית_על_מונית*

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי אלמונית_על_מונית* »

פעם כשהייתי ילדה ביום ההולדת שלי ההורים שלי לקחו את כל הכיתה שלי (40 ילדים) ואותי פשוט לחוף הים, ושם עשינו תחרות בניית ארמונות בחול. היה נהדר.
היום זה אולי קצת בעייתי, כי לכו תשמרו על ארבעים ילדים שלא יכנסו בטעות למים בלי מציל...פעם לא חשבו על דברים כאלה.
אבל אפשר לעשות איזו פעילות יצירה. למשל, צביעת הידיים בצבעי גואש, ואז כולם מטביעים את טביעות הידיים שלהם על נייר גדול ורושמים ליד זה ברכה ליום ההולדת.
משחקים מהחוג לדראמה שילדים אוהבים בדרך כלל: מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה צריכה להציג נושא מסויים בפנטומימה (למשל- עונות השנה), או מכינים מן "מכונה"- כל אחד מהילדים הוא בורג עם תנועה וקול שהוא בוחר, ומשתלב בתנועות ובקולות האחרים של המכונה (שהילדים האחרים עושים).
לגבי האינדיאנים- לדעתי דווקא כדיא מאוד לעשות פעילות מאוד דומה לשני האירועים (מקווה שהעיצה שלי עדיין רלבנטית) כי אם הילדים מיומולדת מספר אחת יספרו חוויות מלהיבות, הילדים מיומולדת מספר שתיים ירגישו שהפסידו נורא אם הפעילות לא תחזור על עצמה- וכנ"ל להיפך. גם אם מדובר באותם ילדים עצמם, עדיין כדאי לחזור על אותה פעילות! אני אסביר: נניח יש מנה שנורא אהבת במסעדה. מן הסתם תתאכזבי אם בפעם הבאה שתגיעי למסעדה לא תהיה המנה הזאת.
העניין הוא לא הגיוון בפעילות- הילדים עצמם יצרו את הגיוון. הפעילות במסיבה הראשונה ממש לא תהיה כמו הפעילות במסיבה השנייה- פשוט כי הדברים יתבצעו באופן שונה! תסמכי על הדמיון והאינטראקציות בין הילדים. גם תודיעי להם מראש שהפעילות תהיה אותו הדבר! אם ילד ירצה מאוד להשתתף במשהו שדווקא לא יצא בפעם הראשונה, תגידי- לא נורא, בשבוע הבא יומולדת לאח, תהיה עוד מסיבה וגם שם נשחק אותו משחק, תוכל להשתתף.
אני ממליצה.
אמא_של_א_א_א*
הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 23:46
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_א_א_א*

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי אמא_של_א_א_א* »

תודה אלמונית על המונית :-)
קראתי שוב את מה שכתבתי והבנתי את הבלבול. בשנה שעברה חגגנו לו כשהיה בן -6 ואחיו בן -3 יומלדת עם נושא אינדיאנים. תארתי זאת כאן למעלה כשזה קרה. והיה נפלא.
והשנה אני לא רציתי לחזור על עצמי אבל הוא בן ה-7 כן רוצה.ולכן אני רוצה קצת לשנות והפעם בגלל שאין לי הרבה עוזרים להביא סוג של מפעיל.
מפעיל ממש עם הרמקול והבלגן אני לא אוהבת. אבל מישהו שיעזור וילמד אותם משהו כייפי שקשור באינדיאנים יכול להיות נחמד.
ובכלל אני גרה במין מקום כזה שכל שבוע יש יומלדת עם מפעיל מפוצץ אחר. ואני ממש סולדת מהעניין.
בסה"כ יומלדת.
נכון רוצה שיהיה מקסים ומהנה ומרגש.במיוחד אחרי היום שהוא הפגין כמה הוא צריך ורוצה תשומת לב שהיא רק שלו.
ואחיו הצעיר נולד שבוע אחריו, ובגן שלו עוד בכלל לא נהוג לעשות ימי הולדת . ובגלל שאחיו הגדולים כן עושים הוא גם רוצה ולבד.
אפשר להבין ומקבלת את המלצתך שאפשר לעשות לשניהם דומה.
אבל עם הצעיר אני חושבת שאוכל להסתדר בעצמי . באמת לעשות מין ציור גדול עם צבעי ידיים. ובכלל הרבה פעילות יצירתית.
אז - יש לכם רעיון למישהו/י שיארגן מעגל מתופפים בשבוע הקרוב - או חמישי או שישי?
ממש אשמח להמלצות. זה מתקרב מאוד ואני מתחילה להלחץ.
אלמונית_על_מונית*

יום הולדת לילדים

לא מכירה מפעילים....מקווה שימי ההולדת יהיו נהדרים :-)
קיזי_הילדה_הצוענייה*
הצטרפות: 06 אוקטובר 2007, 18:33

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי קיזי_הילדה_הצוענייה* »

היי אמא של א א א,

מקווה שלא איחרתי את המועד ועוד אפשר לתרום עצה... חשבתי בכיוון של שמות אינדיאניים, אולי אפשר שמישהו או מישהי מהמבוגרים יתחפשו לצ'יף אינדיאני וכל ילד בתורו ייכנס לאוהל (אם יש) או לחדר שבו יישב הצ'יף וייתן להם שם אינדיאני. או אולי שכל קבוצה תיכנס בתורה ביחד. או שאולי לחשוב על פעילות אחרת שקשורה בשמות, או על אגדה אינדיאנית שאפשר לספר להם לקראת הסוף בליווי של מקל גשם כזה אם יש לכם. אני סתם זורקת פה רעיונות, מקווה שמשהו מזה יעזור... בכל מקרה נראה לי שכבר מאוחר מדי אז יום הולדת שמח וספרי איך היה: )

(תמיד אפשר לחשוב על הכיוונים האלה בשנה הבאה אם הוא שוב ירצה אינדיאנים:))
אלמונית_על_מונית*

יום הולדת לילדים

אוי, זה מזכיר לי שפעם כשהייתי ילדה הייתי ביומולדת של חברה שלי, הילה, והמצאתי מילה באינדיאנית- קוצ'יבה kutchiva. המלה הזאת יכולה להיות כל דבר בעצם, אבל שיחקנו המון זמן את המשחק של לנחש מה זה קוצ'יבה באינדיאנית. (את המשחק לא אני המצאתי) זה משחק מעולה: חושבים על משמעות מסויימת לקוצ'יבה ומשלבים אותה בכל מיני משפטים, עד שהאחרים מנחשים מה זה קוצ'יבה- והם צריכים לעשות או לאמר משהו שמראה שהם הבינו מה זה- ואז תורם להמציא משמעות חדשה לקוצ'יבה.
לדוגמא- מי שממציא את המשפטים החליט שקוצ'יבה באינדיאנית זה ים. אז הוא אומר משפטים כמו: אנחנו אוהבים ללכת לקוצ'יבה ביום שבת, בקרקעית הקוצ'יבה יש הרבה אצות...וכאלה. מי שמנחש יכול או לומר משפט כזה בחזרה, נניח- הגלים בקוצ'יבה היו נוחים היום, או לעשות פנטומימה של גלי ים...וכד'.
אני אישית נהגתי ללוות את המשפטים שהמצאתי עם מחוות השלום האינדיאנית, שהיא שלוש אצבעות זקורות, ואגודל מחובר לזרת. (זה כמובן לא מחוות שלום אינדיאנית אמיתית, אבל זה כיף לשבת בישיבה מזרחית, לנפנף ככה ביד ולומר "קוצ'יבה, קוצ'יבה").
מאיה*
הצטרפות: 31 מאי 2003, 22:11

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי מאיה* »

לאחותי(6)יש יום הולדת עוד כמה ימים,וביקשו ממני(10+) ומאחותי(9)לעשות לה ואין לנו מספיק רעיונות למשחקים,
מישהו יכול לנדב?
מאיה
ילדת_טבע*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

גיגיות עם מים? בועות סבון? בריסטולים עם צבעי ידיים? צעצועי גינה? הכל ביחד? בשביל מה מתקנים מתנפחים בכלל? הפעלות? צריך את זה? אצלנו כל מפגש משפחתי הוא בכמויות כאלה של ילדים פחות או יותר, אם ננסה להפעיל אותם נצא עם עודף אמביציה וכאב ראש, הם בכלל רוצים לעשות דברים אחרים. מספיק לנסות לארגן את כולם לטקס יום ההולדת המסורתי (נרות, מתנות וכו'). אגב, יש לא מעט דפים עם רעיונות רק שאין לי מושג איך קוראים להם אבל בטח תכף יבואו ויתנו לך את השמות המדויקים.
מזל טוב!
אמא_של_שפן*
הצטרפות: 22 אוקטובר 2006, 12:19
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_שפן*

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי אמא_של_שפן* »

גיגיות עם מים
אם הארוע מתוכנן ממש לימי החום הגדול, הייתי באמת מתארגנת על מים. מודיעה מראש להורים, כמובן, ומכינה, למשל, בריכונת מתנפחת עם מים רדודים, והרבה הרבה קופסאות ודלי ים קטנים וכיוצא בזה דברים נחמדים שאפשר למלא ולשפוך. ממש מעט מים! גובה כמה סנטימטרים הוא די בשביל להשתעשע, והבזבוז והסכנה פחותים מאד.
ובועות סבון - אצלנו הלהיט היה בועות סבון שעשויות מסבון או שמפו של תינוקות. הבועות פחות גדולות וכולי, אבל לעומת זאת צמצום מימדי הטרגדיה של קצת סבון שנכנס לעין שווה את זה.
גליונות בריסטול גדולים וצבעי ידים כאוות נפשיהם זה גם נחמד. אם תשתמשי בצבעי מים מפלס הליכלוך יהיה נמוך משמעותית. אני לא מתה על צבעי אצבעות סטנדרטים, כי לשפן הם השאירו משקעי צבע על העור על אף ההבטחה על האריזה, ואני תוהה אם גם שאר ההבטחות (למשל, לא רעיל) היו בדויות מן הלב. אבל אני זוכרת שנתנו איפשהו באתר מתכון לצבעי אצבעות תוצרת בית.
אני חושבת שלפעוטות לא ניתנת הזדמנות להתלכלך כמו שצריך בימינו... אבל קחי בחשבון שיש פעוטות שלא אוהבים להתלכלך בגיל הזה. נגישות נוחה למים סבון ומגבת תמזער את המשבר אם אחד מהאורחים הקטנים יחליט פתאום שנורא מגעיל לו להיות צבוע.
וזהו, מגש גדול וצבעוני של מיטב פירות העונה, חתוכים ומגולענים, ובגובה שאפשר לקחת לבד אם רוצים. וכמובן השגחה צמודה שבצמודות כנגד עין-הרע-חואז'ו-מאלו כמו שהיתה אומרת אם סבתי. יותר טוב יותר מדי עינים משגיחות מפחות מדי.
צוויליך*
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 20:35

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי צוויליך* »

נדמה לי שלבני שנתיים (שיהוו, אני מבין, את רוב הכנופיה), אין צורך בזמן רב. סה"כ הרי יש גביומולדת קצת עוגה וקצת אוכל וקצת שירים וקצת ריקודי עוגה עוגה.
אולי לקשט כיסא יומולדת? תכינו כיסא עם זלזלים והקטנים יצמידו פרחים מנייר.
חשוב שכל אחד יצור משהו שיוכל לקחת עמו הביתה.
בני ה-7 ישמחו להצטרף כמיטב הבנתם המפותחת כמעט לכל פעילות יצירתית.

עלה לי בראש:
לצבוע אצטרובלים קשורים בחבל טבעי. אולי שלושה אצטרובלים קשורים עלי חבל לכל בנדיט.
לתלות אותם מקרש כפות בין שני עצים. ================================
| | |
O O O
| | |
O O O
וכך לצבוע אותם.

או לעשות סימניות:
מלבן בריסטול 4X15 ס"מ
מדביקים מדבקות ומציירים
מצפים בנייר דבק שקוף רחב
מנקבים חור בקצה וקושרים לו חוט רפיה כזה

וכמובן, הורה או מישהו שיכול לספר סיפור מרתק ומותח, רצוי עם בע"ח וקונפליקט, רצוי לא מפחיד מדי ורצוי כזה שההורים לא יאהבו כי אלה הם הסיפורים שילידים אוהבים יותר , DUH!
ובהצלחה

נ.ב.
להודיע להורים מראש להביא בגדים שאפשר ללכלך
נו מה
אדמה_טובה*
הצטרפות: 15 אפריל 2004, 13:14
דף אישי: הדף האישי של אדמה_טובה*

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי אדמה_טובה* »

משהו שעשינו בימי הולדת וילדים אהבו מגיל שנה עד 12:
זחילה במבוך קרטונים.
אספנו קרטונים שאנשים זרקו ברחבו אחרי מעבר דירות, משלוחים מסופר וכאלה.
כל ילד קיבל קרטון או שניים או שלושה ;-P וצבע אותם בפנדה וקישט במדבקות. אחר כך בנינו מבוך על ידי פתיחת הקרטונים לצינורות וחיבור הפתחים. אפשר ליצור הסתעפויות על ידי חיתוך צד של קרטון וחיבור צינור נוסף משם.
הילדים נהנו בטירוף. זחלו, הציצו, צהלו. הרבה הרבה זמן. הרחבנו את זה למשחק ניחושים של איפה בדיוק במבוך מתחבר כל אחד.
הדימוי החזק שעלה לי כשראיתי את זה (בארבע הזדמנויות שונות!) שזה משחק שקשור לתכנים רגשיים של רחם, לידה ובית.
פצ'ה_פצ'ה*
הצטרפות: 20 יוני 2005, 12:37
דף אישי: הדף האישי של פצ'ה_פצ'ה*

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי פצ'ה_פצ'ה* »

כשהיינו ילדים (לפני בערך 30 שנה) היו סידרה של משחקי חברה
שנהגנו לשחק בכל יום הולדת, חלקם הקטן הוזכר פה (דוגמא קושרים נר לחוט והקצה השנו למכנס ומנסים להשחיל לבקבוק)
עכשיו ביתי חוגגת יום הולדת 4, וממש בא לי סיגנון כזה של משחקי חברה של פעם, פשוטים, כייפיים,
מישהו זוכר?
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

שלום לכולם,

רציתי להמליץ על רעיון נפלא של יומולדת מדעית. נגמרו לי הרעיונות איך לחגוג לביתי בת השש ואז חברה המליצה לי על יומולדת מדעית ונתנה לי שם של בחורה מקסימה, ליאת, שהפעילה את הילדים במשך שעה וחצי בצורה מרתקת שאפילו אנחנו המבוגרים רותקנו. עם קרח יבש ושיקויים וניסויים מעניינים, משהו מאוד מיוחד. אז רציתי להמליץ לכולם המייל שלה [email protected]
ערב טוב לכולם
חסוי*
הצטרפות: 01 יוני 2007, 19:40

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי חסוי* »

יומולדת בנושא מדינות לדעתי זה שווה
.
נעה_זני*
הצטרפות: 30 אוקטובר 2009, 19:44
דף אישי: הדף האישי של נעה_זני*

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי נעה_זני* »

לאחר שקראתי כתבה מזעזעת למדי בXNET שבה הנחת הבסיס - אקסיומה היא שפונים למפעיל ,חגגנו יום הולדת עם משחקי חברה משיכת חבל והשראה גדולה מהילד
כתבתי פוסט בעניין , http://noa-photographer.blogspot.com/2011/06/xnet.html
הדס_צומחת*
הצטרפות: 19 ינואר 2011, 11:19
דף אישי: הדף האישי של הדס_צומחת*

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי הדס_צומחת* »

אהבתי. גם אנחנו תמיד עושים את ימי ההולדת לבד (כלומר בלי מפעיל חיצוני) :-)
וכל שנה (מאז שהגדולה היתה בת 4 - בת 8 כיום) אני מבטיחה לעצמי שזו הפעם האחרונה!
הרעש והבלאגן והאירגון וההפעלה מעייפים אותי.
אבל כל שנה, אני מתרגשת מחדש להכין את ההפעלות ואת היצירות והמשחקים.
(השנה היא ריחמה עליי והזמינה רק 10 בנות ולא את כל הכיתה). ;-)
נעה_זני*
הצטרפות: 30 אוקטובר 2009, 19:44
דף אישי: הדף האישי של נעה_זני*

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי נעה_זני* »

הדס -בכל שנה אני מודיעה לעצמי שזו יום הולדת אחרונה ואז מגיעה יום הולדת של הילד הבא בתור... אציין שמאוחר יותר גיליתי שהכתבה המעצבנת עליה התבססתי בפוסט נכתבה כפירסום סמוי ע"י מפעילת ימי הולדת ולכן האוטומט בהנחת היסוד שיום הולדת זה עם מפעיל.למזלנו אנחנו גרים בבועה שבה לא צורכים ימי הולדת עם מפעילים ולרוב הילדים אין קונסולת משחק מה שעושה את החיים קלים ונעימים יותר..ליבי על ההורים שגרים במקומות בהם זו הנורמה ,שלא יודעים להגיד לא ,ושלא רוצים לעשות את המלחמות על גב הילדים.זו דילמה ..
הדס_צומחת*
הצטרפות: 19 ינואר 2011, 11:19
דף אישי: הדף האישי של הדס_צומחת*

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי הדס_צומחת* »

אצלי דווקא ימי ההולדת הראשונים, היו ממש מחוץ לנורמה.
הנורמה היתה כבר מגיל 3 להזמין הפעלה, שכללה מתנפחים, עמדת נקניקיות, עמדת פופקורן, עמדת צמר גפן מתוק וכמובן ליצן/ית שצווחת.
(האמת שגם הימי הולדת האחרונים היו מחוץ לנורמה).
(עברנו מרחובות לכפ"ס)
לבן שלי, ממש לא התאימה הצווחנות הזאת, ועשיתי לו את היומולדת לפי סיפור שהוא בחר (המטריה הגדולה של אבא).
ההורים היו מוקסמים, על ההפעלה, השלווה ועל הזרימה. (בלי מדונה וגם בלי שירים עצבניים של יומולדת, אלא רק הישנים והטובים).
כשעשיתי לגדולה את היומולדת (אבירים ונסיכות - לבקשתה), גם ההורים היו מופתעים (יומולדת 7). יצירות ממוחזרות ומשחקים של פעם...
השאלה היא כמה ההורים מוכנים להשקיע. כשאין את הכוחות להשקיע, משקיעים כסף. מזמינים מפעיל/ה וסוגרים עניין...
האמת, שגם לא כל ההורים יכולים להפעיל כיתה/גן שלמים. זה גם עניין של אופי.
כל אחד עם השיקולים שלו.
היום חגגנו יומולדת 3 לקטנצ'יק. כמה חברים בים. הכי כיף. הוא טייל על החוף תוך כדי שהוא שר "כמה כיף לי ביומולדת שלי".
פלוני_אלמונית*

יום הולדת לילדים

מה ??? אי אמרה מה נה נה נה נה נה נה
אמא_בחרדה*
הצטרפות: 17 מאי 2011, 20:43

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי אמא_בחרדה* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

ה צ י ל ו - זקוקה לרעיונות ליום הולדת חורף של ילד בן 9 שתמיד ביום ההולדת שלו יורד גשם.

מישהו? משהו?
פלונית_כרגע*
הצטרפות: 04 אוגוסט 2004, 14:10
דף אישי: הדף האישי של פלונית_כרגע*

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי פלונית_כרגע* »

זקוקה לרעיונות ליום הולדת חורף של ילד בן 9 שתמיד ביום ההולדת שלו יורד גשם
מקווה שזה יעזור במידה ועדיין אקטואלי.
יורד גשם בחוץ ומסיבת יום ההולדת של הבן 8 מחר..
הוא נורא רוצה לאפות פיתות על סאג', אמרנו לו שתלוי במזג אויר....
אז נשחק ב: בינגו -אני שואלת שאלה עליו והתשובה היא בלוח הבינגו. "איך קוראים לאח הבכור?" "מה המאכל האהוב?"
וחידות על שמות הילדים המתארחים: "עץ גדול וחזק, שימש לבניית בית המקדש" (ארז)
משחק החושים: מכסים את העיניים כולל ילד בתורו ונותנים לו לטעום/ להריח/ למשש משהו והוא צריך לזהות
למשל: חרדל, דבש, חזרת, פורס ביצים, חולץ פקקים וכדו'.
אכילה במקלות סינים: ילד מקבל צלחת עם פופקורן וצריך לאכול / להעביר לצלחת אחרת את כול 10 החתיכות עם מקלות סיניים.
שני ילדים עם עיניים מכוסות 1 צריך להאכיל את השני.
2 ילדים עם מספרים על הגב, וכול אחד צריך לנסות לראות מה המספר שכתוב לשני על הגב.
מזל טוב ותהנו
נהר_ארגמן*
הצטרפות: 27 ינואר 2012, 18:14

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי נהר_ארגמן* »

ממליצה בחום על "גילעד 120 " ,הפעלה אחרת לשם שינוי,הפעלה עם גיטרה וכלי נגינה לילדים, סיפור תאטרון חווייתי בשיתוף עם הילדים ובהתאמה אישית לילד היומולדת. גילעד יודע לאסוף את הילדים באסרטיביות יצירתית, מקסים,מוזיקלי ואומנותי,הילדים נקרעו מצחוק וכולם היו מרותקים,הורים וילדים גם יחד,זה המספר שלו 052-4464580
בן_פינס*
הצטרפות: 16 יולי 2014, 21:19

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי בן_פינס* »

ממליץ על "יום הולדת מדעי" www.fununa.co.il/s?event=%D7%99%D7%95%D ... 7%A2%D7%99
אורי*
הצטרפות: 11 דצמבר 2003, 15:31

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי אורי* »

לגמרי פרסומת
למחוק
פלוני_אלמונית*

יום הולדת לילדים

ליום הולדת יש מסיבה
פלוני_אלמונית*

יום הולדת לילדים

הי
אשמח לרעיונות ליומולדת לבת 6 , יצירה נחמדה ופשוטה- משהו שהילדים יקחו איתם.
תודה
יולי_קו
הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
דף אישי: הדף האישי של יולי_קו

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי יולי_קו »

עם עזרה מההורים כמובן:

להכין בתוך צנצנת או כוס נר לכל ילד: הילדים מכניסים פתילה (גם נר חנוכה עושה את התפקיד הזה מצויין), ואז שבבי נרות בצבעים שונים.
אחר כך אפשר לחמם אותם בתנור, או להשאיר בפרורים. חשוב לכתוב שמות על הכוסות, אחרת מתבלבלים בסוף.
אפשר לקנות לומרים בחנות יצירה או פשוט לקנות נרות בצבעים שונים ולפורר אותם לקערות נפרדות.

אפשר לקנות קופסאות קטנות ולהניח על שולחן צבעים, דבק, מספריים, דפים צבעוניים, חרוזים וכל חומר אחר (עלים ופרחים יבשים, אבנים קטנות...).
ואז צריך רק לא להפריע להם ליצור ולקשט את הקופסאות שלהם.

יש פלסטיק מתכווץ בחום שהילדים מציירים עליו בעפרונות, ואז אופים בתנור וזה מתכווץ.
אם את מכינה חתיכות לא גדולות מראש (מקסימום רבע דף לילד, ואולי יותר קטן קצת) הילדים מציירים ומנקבים עם מחורר, ואחרי האפיה (5 דקות) אפשר להשחיל חוט, והרי תליון לכל ילד.
יולי_קו
הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
דף אישי: הדף האישי של יולי_קו

יום הולדת לילדים

שליחה על ידי יולי_קו »

אפשר לעשות יצירות חמודות מגלילי נייר טואלט, למשל לפי הספר של רינת הופר 'גלילונה' שאת יכולה לתת לבתך במתנה.
פלוני_אלמונית*

יום הולדת לילדים

אפר לעשות בקולנוע יום הולדת ושם לאכול פיצה ועוגה
שליחת תגובה

חזור אל “שמחות משפחתיות”