מבקשת עזרה למחלה בכבד
-
יוטי_בעיר*
- הצטרפות: 05 אפריל 2009, 21:21
- דף אישי: הדף האישי של יוטי_בעיר*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
ש סבירות גבוהה מאד שיש לי מחלה אוטואימונית בדרכי המרה בכבד.
קוראים לה %D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA_%D7%A9%D7%9C[/u]%D7%94%D7%9E%D7%A8%D7%94]שחמת ראשונית של המרה . זו לא שחמת, זה אמור להיות קל יותר וכנראה עלינו על זה בשלב התחלתי.
מישהו מכיר?
המלצות לכל דבר בעולם (טיפולים, תזונה או כל דבר שעוזר) יתקבל בברכה.
קוראים לה %D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA_%D7%A9%D7%9C[/u]%D7%94%D7%9E%D7%A8%D7%94]שחמת ראשונית של המרה . זו לא שחמת, זה אמור להיות קל יותר וכנראה עלינו על זה בשלב התחלתי.
מישהו מכיר?
המלצות לכל דבר בעולם (טיפולים, תזונה או כל דבר שעוזר) יתקבל בברכה.
-
במבי_ק*
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
אני לא מכירה ולא יודעת. מאחלת לך בריאות!
-
אנונימי
מבקשת עזרה למחלה בכבד
מאחל רפואה שלמה
מציע לקרוא ולנסות את מיצוי האלוורה והדבש של רומאנו זאגו
המיצוי מנקה את הדם ובכך מאפשר לגוף להחלים ממחלות שונות
בין היתר סרטן שהרפואה הגדירה כסופני
וגם סרטן בכבד (אני עצמי שמעתי על מישהו שנרפא מזה באמצעות המיצוי)
כך שיתכן מאוד שזה יוכל לעזור גם כאן
הנה דיון עם מספר דפים
יש שם מידע רב ,תמונות ודרך ההכנה (ניתן להכין לבד בבית)
שיהיה המון בהצלחה ובריאות
המיצוי מנקה את הדם ובכך מאפשר לגוף להחלים ממחלות שונות
בין היתר סרטן שהרפואה הגדירה כסופני
וגם סרטן בכבד (אני עצמי שמעתי על מישהו שנרפא מזה באמצעות המיצוי)
כך שיתכן מאוד שזה יוכל לעזור גם כאן
הנה דיון עם מספר דפים
יש שם מידע רב ,תמונות ודרך ההכנה (ניתן להכין לבד בבית)
שיהיה המון בהצלחה ובריאות
מבקשת עזרה למחלה בכבד
לא מכירה, אך בעלת נסיון בכיס מרה ובכבד, לצערי. בעניין תזונה- להמעיט בשומנים ולהתנזר מאלכוהול.
מנקי כבד ומרה: גדילן, ארטישוק, שן הארי. ובכלל תזונת ניקוי למיניה.(צומות, מיצים, ענבים, פירות, אורז מלא וכו)
אם את מעוניינת בהמלצה על רופא קונבנציונלי- אשמח לתת.
בהצלחה ורפואה שלמה!
מנקי כבד ומרה: גדילן, ארטישוק, שן הארי. ובכלל תזונת ניקוי למיניה.(צומות, מיצים, ענבים, פירות, אורז מלא וכו)
אם את מעוניינת בהמלצה על רופא קונבנציונלי- אשמח לתת.
בהצלחה ורפואה שלמה!
-
עננים_בקפה*
- הצטרפות: 16 מאי 2009, 21:53
- דף אישי: הדף האישי של עננים_בקפה*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
אם את רוצה אפשר לברר בעזרת האייפק. דברי איתי.
-
טליה_אלמתן*
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
הלכתי לוויקיפדיה ומיד החלטתי שגם לי יש 
טוב הרפואה הסינית חברה טובה של הכבד, ועל כן אמליץ על המטפלים שלי ביצהר: תדהר וחניה הירשפלד. נוסף לדיקור רגיל ולתזונה וכל החברה' האלה, הם עושים גם דיקור ראש.
למרות שאני ואחותי ראינו ניסים, קשה להבטיח אותם. עם זאת, בלי היסוס אני מתחייבת שתהיי בידיים טובות מאוד.
029973765
החלמה מהירה ושלמה
טוב הרפואה הסינית חברה טובה של הכבד, ועל כן אמליץ על המטפלים שלי ביצהר: תדהר וחניה הירשפלד. נוסף לדיקור רגיל ולתזונה וכל החברה' האלה, הם עושים גם דיקור ראש.
למרות שאני ואחותי ראינו ניסים, קשה להבטיח אותם. עם זאת, בלי היסוס אני מתחייבת שתהיי בידיים טובות מאוד.
029973765
החלמה מהירה ושלמה
-
יוטי_בעיר*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
תודה על כל התשובות. רשמתי לפני הכל (עננים, כתבתי לך ב דף בית ).
אם באמת מדובר במחלה אוטואימונית אז אין לה מרפא, למרות שזה מה שהרופאים אומרים ותמיד יכולים לקרות ניסים
.
אשמח לעוד מידע ורעיונות אם למישהו יש.
אם באמת מדובר במחלה אוטואימונית אז אין לה מרפא, למרות שזה מה שהרופאים אומרים ותמיד יכולים לקרות ניסים
אשמח לעוד מידע ורעיונות אם למישהו יש.
-
קרן_שמש_מאוחרת*
- הצטרפות: 14 מרץ 2007, 22:57
- דף אישי: הדף האישי של קרן_שמש_מאוחרת*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
יוטי, מצטרפת להמלצות להתייעץ עם מטפלים ברפואה סינית. הכבד בהחלט מככב שם. אם את זקוקה להמלצות למטפל טוב באזורך את מוזמנת ליצור איתי קשר bannannafish בג'מייל
-
יוטי_בעיר*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
מצטרפת להמלצות להתייעץ עם מטפלים ברפואה סינית
האיש מנסה לסדר לי תור אצל ד"ר עופר רז .
ובכלל תזונת ניקוי למיניה.(צומות, מיצים, ענבים, פירות, אורז מלא וכו)
איך? מה? איפה יש חומר על זה?
אם את מעוניינת בהמלצה על רופא קונבנציונלי- אשמח לתת
כן. בימים הקרובים אפגש עם רופא כבד בהלל יפה אבל אשמח גם לחוות דעת שניה (ושלישית).
תודה.
אמא שלי הורידה את שיח האלוורה אצלה בחצר
אבל בטח אמצא איך להכין את זה.
האיש מנסה לסדר לי תור אצל ד"ר עופר רז .
ובכלל תזונת ניקוי למיניה.(צומות, מיצים, ענבים, פירות, אורז מלא וכו)
איך? מה? איפה יש חומר על זה?
אם את מעוניינת בהמלצה על רופא קונבנציונלי- אשמח לתת
כן. בימים הקרובים אפגש עם רופא כבד בהלל יפה אבל אשמח גם לחוות דעת שניה (ושלישית).
תודה.
מבקשת עזרה למחלה בכבד
היתה כתבה בעיתון בשבע השבת על הרב יובל הכהן אשרוב, ראש מכללת אילמה לרפואה משלימה. הנה:
http://www.inn.co.il/Besheva/Article.aspx/10080
שמעתי עליו דברים מצויינים ממישהו שעושה אצלו טיפול תזונתי, אדם מאד מעניין, גם מרצה לקבלה.
בכל אופן, הרבה בריאות וניסים (וחנוכה זה זמן מצויין לניסים
)
http://www.inn.co.il/Besheva/Article.aspx/10080
שמעתי עליו דברים מצויינים ממישהו שעושה אצלו טיפול תזונתי, אדם מאד מעניין, גם מרצה לקבלה.
בכל אופן, הרבה בריאות וניסים (וחנוכה זה זמן מצויין לניסים
-
רוניתה_פיתה*
- הצטרפות: 31 מרץ 2008, 03:49
- דף אישי: הדף האישי של רוניתה_פיתה*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
אמא שלי הורידה את שיח האלוורה אצלה בחצר sad
אצלנו יש שני צמחים שהתרבו והפכו לארבעה. את מוזמנת ביותר לבוא ולקטוף, ואולי גם לנסות לקחת אחד עם השורש (אני שתלתי אותם אחרי שנעקרו ונזרקו בצד הכביש).
מחלות אוטואימוניות מושפעות מאוד מסטרס לסוגיו, ולרוב נסוגות יחסית כשהאדם מרגיש מאוזן ומטופל (למשל: שינה טובה, תזונה טובה וכל שאר הצרכים הבסיסיים ולעתים כה קשים להשגה). אני ממליצה, באופן כללי (לא ספציפית לך, לא ספציפית למחלה שגילו ולא על טיפול/מטפל ספציפי), על טיפול גוף-נפש-רוח, כזה שיעזור למצוא איך המחלה יכולה/רוצה לעזור לך בדרכך בעולם הזה.
תהיי בריאה ותרגישי טוב.
שולחת
אצלנו יש שני צמחים שהתרבו והפכו לארבעה. את מוזמנת ביותר לבוא ולקטוף, ואולי גם לנסות לקחת אחד עם השורש (אני שתלתי אותם אחרי שנעקרו ונזרקו בצד הכביש).
מחלות אוטואימוניות מושפעות מאוד מסטרס לסוגיו, ולרוב נסוגות יחסית כשהאדם מרגיש מאוזן ומטופל (למשל: שינה טובה, תזונה טובה וכל שאר הצרכים הבסיסיים ולעתים כה קשים להשגה). אני ממליצה, באופן כללי (לא ספציפית לך, לא ספציפית למחלה שגילו ולא על טיפול/מטפל ספציפי), על טיפול גוף-נפש-רוח, כזה שיעזור למצוא איך המחלה יכולה/רוצה לעזור לך בדרכך בעולם הזה.
תהיי בריאה ותרגישי טוב.
שולחת
-
יוטי_בעיר*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
כזה שיעזור למצוא איך המחלה יכולה/רוצה לעזור לך בדרכך בעולם הזה.
זה מה שאני מחפשת.
זה מה שאני מחפשת.
-
אינדי_אנית*
- הצטרפות: 26 אוקטובר 2006, 22:38
- דף אישי: הדף האישי של אינדי_אנית*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
אין לי המלצות..מאחלת לך שתמצאי ואפילו שגם המחלה הזאת תתברר כלא קיימת אצלך..
-
ילדת_טבע*
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
ממליצה על הומאופטיה לטיפול במחלות אוטואמוניות.
רפואה שלמה מאוד מאוד.
רפואה שלמה מאוד מאוד.
-
בערך_מוחלט*
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 09:13
מבקשת עזרה למחלה בכבד
יוטי, החלמה מהירה ורפואה שלמה מאת ה'. וליבוביץ: לא להגזים עכשיו עם הרפואה האלטרנטיבית.
הרבה מחלות אוטואימיונית יש - פשוט מוזר! אני מציע לשמור על ראש פתוח, כי הידע בנושאים האלו קטן מאוד.
הרבה מחלות אוטואימיונית יש - פשוט מוזר! אני מציע לשמור על ראש פתוח, כי הידע בנושאים האלו קטן מאוד.
-
סגו_לה*
- הצטרפות: 31 מאי 2008, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של סגו_לה*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
ממליצה במקביל לרפואה אלטרנטיבית ,על אימון שיחקור דווקא את המקום של המחלה האוטואימונית,איפה אני פוגעת במחשבה שלי בעצמי,לא ממקום שיפוטי או מלקה.
אני מכירה מישהי בקבוצה שלי של אימוני סינרגיה שעושה דרך אמיתית בעבודה שלה ובאימונים,גם לה מחלה אוטואימונית שפגעה בכבד.
שתהיה רפואה שלמה !!!
אני מכירה מישהי בקבוצה שלי של אימוני סינרגיה שעושה דרך אמיתית בעבודה שלה ובאימונים,גם לה מחלה אוטואימונית שפגעה בכבד.
שתהיה רפואה שלמה !!!
-
רוני.של.4*
- הצטרפות: 04 יולי 2010, 10:13
מבקשת עזרה למחלה בכבד
גם אצלנו יש המון אלוורה, את מוזמנת בשמחה לקבל!
גם אצלנו יש המון אלוורה, את מוזמנת בשמחה לקבל!
-
י_פה*
- הצטרפות: 07 אוגוסט 2010, 17:51
- דף אישי: הדף האישי של י_פה*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
שלום יוטי, ראי מאמר בנושא כיס מרה וכבד של ד"ר נאדר בוטו קרדיולוג בבלינסון ומרפא ביואורגונומי..
ד"ר בוטו הוא איש מ ד ה י ם עם הבנה עמוקה לקשר בין מחלות פיזיות למקור שלהן בנפש .
http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/447/692.html
רפואה שלמה , יפה
ד"ר בוטו הוא איש מ ד ה י ם עם הבנה עמוקה לקשר בין מחלות פיזיות למקור שלהן בנפש .
http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/447/692.html
רפואה שלמה , יפה
מבקשת עזרה למחלה בכבד
מצטרפת להמלצה על הרב יובל הכהן אשרוב במכללת אלי מה באור הגנוז ליד צפת, בתחום התזונה והניקוי.
ובאשר לרפואה הקונבנציונלית- ממליצה בחום על פרופ איתן גלון ביחידת הכבד בהדסה עין כרם.
הוא מלווה אותי כבר 14 שנים. מקצועי, ענייני, צנוע ואנושי. (על אף שלא מרבה במילים)
בהצלחה
ובאשר לרפואה הקונבנציונלית- ממליצה בחום על פרופ איתן גלון ביחידת הכבד בהדסה עין כרם.
הוא מלווה אותי כבר 14 שנים. מקצועי, ענייני, צנוע ואנושי. (על אף שלא מרבה במילים)
בהצלחה
-
יוטי_בעיר*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
איזה קטע, לפני הרבה שנים יובל לימד במדיסין ודקר אותי כהדגמה לרפואה סינית שנה ד'. הוא גם טיפל אז בכבד שהיה בו קרע שנתיים לפני כן כתוצאה מתאונת דרכים קשה .
תודה על כל הברכות והעצות, זה עוזר המון.
יום ראשון יש לי איבחון סיני.
יום שלישי רופאת כבד.
בנתים בדיקת דם שעשיתי לכבוד הפגישה איתה מראה שיש לי צהבת מסוג A
.
זה מדבק? להתרחק מכל הילדים הבאופנים החברים שלנו?
תודה על כל הברכות והעצות, זה עוזר המון.
יום ראשון יש לי איבחון סיני.
יום שלישי רופאת כבד.
בנתים בדיקת דם שעשיתי לכבוד הפגישה איתה מראה שיש לי צהבת מסוג A
זה מדבק? להתרחק מכל הילדים הבאופנים החברים שלנו?
-
יוטי_בעיר*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
אה, תודה גם על כל האלוורה, אני באה לקטוף
.
-
רוניתה_פיתה*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
זה מדבק?
למיטב ידיעתי זה מאוד מדבק. צריך לקרוא על זה, איך זה עובר (בין אנשים).
תרגישי טוב, יקירה

למיטב ידיעתי זה מאוד מדבק. צריך לקרוא על זה, איך זה עובר (בין אנשים).
תרגישי טוב, יקירה
-
יוטי_בעיר*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
טוב, בנתים לא ברור מה יש לי. יש סימנים חיוביים של צהבת אבל הבילירובין שלי תקין.
קיבלתי אישור מהרופא לצאת מהבית כרגיל, אם אפשר, לקחת שירותים משלי לכל מקום כדי לא להדביק אחרים
.
אני מתחילה קצת לשקוע בבעסה.
אני רואה כמה אני לוקחת על עצמי המון דברים לעשות, איזה קצב חיים יש לי.
מרגישה שמשהו מסודר לא נכון, שאני רצה 24 שעות סביב הזנב שלי והמון דברים לא מספיקה.
האיש שלי מציע שנעשה רשימה של הדברים החשובים באמת, נתרכז רק בהם ונוריד מעצמנו את לחץ הדברים האחרים.
מה מורידים? 3 ילדים זה כבר המון עבודה ואנחנו בונים בית וצריכים גם להתפרנס... מה כבר יש להוריד?
(המחלה הזאת תביא אותנו בסוף למקום טוב, אני יודעת
)
קיבלתי אישור מהרופא לצאת מהבית כרגיל, אם אפשר, לקחת שירותים משלי לכל מקום כדי לא להדביק אחרים
אני רואה כמה אני לוקחת על עצמי המון דברים לעשות, איזה קצב חיים יש לי.
מרגישה שמשהו מסודר לא נכון, שאני רצה 24 שעות סביב הזנב שלי והמון דברים לא מספיקה.
האיש שלי מציע שנעשה רשימה של הדברים החשובים באמת, נתרכז רק בהם ונוריד מעצמנו את לחץ הדברים האחרים.
מה מורידים? 3 ילדים זה כבר המון עבודה ואנחנו בונים בית וצריכים גם להתפרנס... מה כבר יש להוריד?
(המחלה הזאת תביא אותנו בסוף למקום טוב, אני יודעת
-
רוניתה_פיתה*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
מה כבר יש להוריד?
אני האחרונה שאמורה לתת עצות בעניין הזה, אבל מה שאני עושה כדי לראות איפה אפשר להקל על עצמי, זה לחשוב: מה היה קורה אילו לא יכולתי עכשיו לתפקד, על מה אפשר היה לוותר/איך היתה ההתנהלות? (בהנחה שדברים שאפשר לוותר עליהם, גם לא הייתי מבקשת ממישהו אחר שיעשה). ואז אני עונה לעצמי: ומה אפשר ליישם מזה, כדי שאני לא אגיע למצב של חוסר תפקוד?
שולחת לך חיזוק ו{{}}(())
אני האחרונה שאמורה לתת עצות בעניין הזה, אבל מה שאני עושה כדי לראות איפה אפשר להקל על עצמי, זה לחשוב: מה היה קורה אילו לא יכולתי עכשיו לתפקד, על מה אפשר היה לוותר/איך היתה ההתנהלות? (בהנחה שדברים שאפשר לוותר עליהם, גם לא הייתי מבקשת ממישהו אחר שיעשה). ואז אני עונה לעצמי: ומה אפשר ליישם מזה, כדי שאני לא אגיע למצב של חוסר תפקוד?
שולחת לך חיזוק ו{{}}(())
-
יוטי_בעיר*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
הייתי הבוקר אצל ד"ר עופר רז.
לאחר תחקיר קצר, בדיקת לשון ודופק הוא אמר דברים מעניינים למדי.
דבר ראשון, אין לי לפי אבחנה סינית בעיה עם הכבד. יש בעיה עם הטחול והריאות והוא רשם לי תפריט לחיי החדשים וכמה תרופות נזלת-שיעול לכל המשפחה אבל הכבד לא מראה סימנים חריגים כלשהם כלל.
דבר שני, אין לי סימפטומים מערביים של מחלה אוטואימונית בכבד (ואני בכלל לא נראית כמו חולת צהבת).
זה מאד מעודד.
אז בנתים קיבלתי הוראות מה לאכול ולא לאכול. האיש שלי כבר ישב ורשם איתי תפריט שבועי (ארוחות צהרים עלי, ארוחות ערב עליו) ומזה הוצאנו רשימת מצרכים. הורידו לי בסך הכל פחמימות נוסח פסטה, אורז לבן ותפו"א.
גם קפה וסוכר ירד ועוד כמה פירות.
נשארו אגוזים חופשי וירקות טריים חופשי אז אין על מה להתלונן
.
אני כבר מצפה בקוצר רוח לפגישה עם רופאת הכבד ביום שלישי. נראה מה לה יש לומר.
לאחר תחקיר קצר, בדיקת לשון ודופק הוא אמר דברים מעניינים למדי.
דבר ראשון, אין לי לפי אבחנה סינית בעיה עם הכבד. יש בעיה עם הטחול והריאות והוא רשם לי תפריט לחיי החדשים וכמה תרופות נזלת-שיעול לכל המשפחה אבל הכבד לא מראה סימנים חריגים כלשהם כלל.
דבר שני, אין לי סימפטומים מערביים של מחלה אוטואימונית בכבד (ואני בכלל לא נראית כמו חולת צהבת).
זה מאד מעודד.
אז בנתים קיבלתי הוראות מה לאכול ולא לאכול. האיש שלי כבר ישב ורשם איתי תפריט שבועי (ארוחות צהרים עלי, ארוחות ערב עליו) ומזה הוצאנו רשימת מצרכים. הורידו לי בסך הכל פחמימות נוסח פסטה, אורז לבן ותפו"א.
גם קפה וסוכר ירד ועוד כמה פירות.
נשארו אגוזים חופשי וירקות טריים חופשי אז אין על מה להתלונן
אני כבר מצפה בקוצר רוח לפגישה עם רופאת הכבד ביום שלישי. נראה מה לה יש לומר.
מבקשת עזרה למחלה בכבד
ליוטי,

אני קוראת ומתפעלת מהדרך שבה את מתמודדת עם חוסר הוודאות. מאחלת לך כל טוב. אם יש משהו שאפשר לעזור..אשמח להתגייס.
נמרה
אני קוראת ומתפעלת מהדרך שבה את מתמודדת עם חוסר הוודאות. מאחלת לך כל טוב. אם יש משהו שאפשר לעזור..אשמח להתגייס.
נמרה
-
עננים_בקפה*
- הצטרפות: 16 מאי 2009, 21:53
- דף אישי: הדף האישי של עננים_בקפה*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
יוטי אני שוב מציעה את עזרתי. השארתי לך טלפון בדף בית.
-
יוטי_בעיר*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
בארבעת וחצי החודשים האחרונים שלא עדכנתי פה עברתי ביופסיה לכבד ותוצאותיה קבעו שיש לי באמת את מה שחשדו בו, PBC (שחמת ראשונית של הכבד) רק עם דלקת חמורה יותר ממה שחשבו בהתחלה.
אני תחת דיאטה של עופר רז (שגורמת לי להרגיש נפלא) ולוקחת כדורי מלחי מרה שהרופאת כבד נתנה לי.
בדיקות הדם שלי השתפרו אבל עוד לא חזרו לנורמה. אם הן לא ישתפרו עד יוני ימליצו לתת לי סטרואידים מיוחדים לכבד כנגד הדלקת (אני מתיעצת עם עופר רז כשממליצים לי על כדורים כלשהם ואז מחליטה).
באופן כללי הבעיה לא מטרידה אותי. היא לא מפריעה לחיי כרגע וכל מי שמטפל בי מבטיח לי סיכויים גבוהים לחיים נורמלים ובריאים.
הייתי רוצה בכל זאת למלוא קהילה של חולים במחלות אוטואימוניות או אפילו להפוך את הדף הזה לדף תמיכה בחולים או כאלה שקרובים להם חולים.
אני אשמח לקבל תגובות בנושא.
אני תחת דיאטה של עופר רז (שגורמת לי להרגיש נפלא) ולוקחת כדורי מלחי מרה שהרופאת כבד נתנה לי.
בדיקות הדם שלי השתפרו אבל עוד לא חזרו לנורמה. אם הן לא ישתפרו עד יוני ימליצו לתת לי סטרואידים מיוחדים לכבד כנגד הדלקת (אני מתיעצת עם עופר רז כשממליצים לי על כדורים כלשהם ואז מחליטה).
באופן כללי הבעיה לא מטרידה אותי. היא לא מפריעה לחיי כרגע וכל מי שמטפל בי מבטיח לי סיכויים גבוהים לחיים נורמלים ובריאים.
הייתי רוצה בכל זאת למלוא קהילה של חולים במחלות אוטואימוניות או אפילו להפוך את הדף הזה לדף תמיכה בחולים או כאלה שקרובים להם חולים.
אני אשמח לקבל תגובות בנושא.
-
אינדי_אנית*
- הצטרפות: 26 אוקטובר 2006, 22:38
- דף אישי: הדף האישי של אינדי_אנית*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
רק להגיד שקראתי @} אני שמחה שהמחלה לא מטרידה אותך ביומיום...
-
יוטי_בעיר*
מבקשת עזרה למחלה בכבד
אני שמחה שהמחלה לא מטרידה אותך ביומיום...
כי יש דברים יותר מטרידים, מה זה מחלה לעומת שביתת פשפושים?
כי יש דברים יותר מטרידים, מה זה מחלה לעומת שביתת פשפושים?