מים שקטים שלום,
חשוב לציין שעל תשובות אלו, עונה לך אני מניסיוני האישי בלבד - ואין הוא כערך מוחלט.
_השאלות שלי:
איך אני יכולה להיות בטוחה שהדמות הזו או אם חוויתי חווית תקשור זה עם יישויות מן האור ולא מן החושך(או ממקום אחר שהוא לא טוב)?__
אמרו חז"ל, שלעולם אדם לא יניח דעתו שיודע הכל שבכך עלול להטעות עצמו ואחרים לכן תמיד יבדוק ויהיה זהיר (ולא מפחד), ממקום הזהירות עולה האור, וממקום הפחד עולה החושך.
כאשר ישנה התלבטות באשר נשמה כזו או אחרת אם יישות אור, או חושך או בין לבין. רצוי לבדוק כמה דברים, ואולי גם לדעת:
הפחד הוא אשליה, וככל שיתגבר הפחד כך יהפוך למציאות ממשית עד כדי פגיעה פיזית, ולכן כאשר בודקים יש להיזהר וזאת בידיעה שיישות זו לא הגיע סתם, וכל השליחים הם של בורא כל העולמות ואין הם עצמאיים. כלומר במילים פשוטות, זה שהגיע הגיע כי קראת לו באופן כזה או אחר.
ידיעה זו יכולה להביאך להבנה שאם זימנת אותו לכאן וקראת לו, כמו שבא כך יכול ללכת.
נכון, ישנם מציקנים שלמרות ששולחים אותם הן מחליטים להישאר - והוא הרי משקף לך את עקשנותך לשחרר אותו. כי שוב , הוא לא נשאר סתם.
גורל מונחה זה הפגיש בינכם מרצון והסכמה הדדית וכל שעליך לעשות הוא להחליט ולבחור מה לעשות.
חשוב לדעת שהחקירה, השאלה והתבוננות באותו מדריך,יישות, נשמה והכל זהה במילים אלו יכולה לעזור ולקבוע עבורך אם יישות אור וחושך.
לעולם יישות אור לא תנסה לכפות או לדרוש, אלא להציע, להגיש, להראות באהבה רבה.
יישות האור אינה מציקה, מטרידה, ושמבקשים שתלך היא הולכת.
כדי לזהות, כדי לשים לב לצבעה, לגווניה, לתדר שהיא משדרת אליך, למסר, לאנרגיה ולתחושות מאחורי המסר ולתחושות הפנימיות. כאשר כל אלו עולים אצלך בקנה מידה חיובי, ראוי מתאים ונכון. מוצאת את לנכון לשוחח עם אותה יישות/נשמה.
וגם היא אינה של אור, ראוי לשאול למה באה, מה רצונה, מי קרא לה, ועוד ועוד. לשאול ולשאול - אל חשש את שמורה מוגנת.
אם מפחידך, שאלי, מדוע אתה מפחיד אותי? מדוע אתה גורם לי לתחושה לא נעימה?
אט אט מתגלים השקרנים והרמאים, ואלו הם הבאים מהחושך. המפתים ומכיני המלכודות. אל חשש , הכל בהתאם לך.
ואם זאת ראוי לדעת שישנם מהטלים אשר קוראים לעצמם יישויות אור, והם אינן כך, ואני קורא להם מלכודות דבש, והן מוסרות מסרים בשם האור ואהבה וזאת
בכדי למשוך אותך ליצר הרע, ואת בשלך מזהה אט אט את המתרחש רואה את תגובותיה ודבריה, בוחנת כל מילה ותזוזה, ומבקשת להתבונן לתוכה ומחוצה לה
ראי,הרגישי, הקשיבי.
האם יש דרך לגרום לזה - או להגיד לאותן יישויות שאני לא רוצה אותן כרגע - בטח לא בפורמט הזה? - אני ניסיתי להגיד אבל פעמים רבות, כשאני עוצמת את העיניים, אני מרגישה את הדמות הזו.
כאשר מרגישה שזו אינה מוכנה ללכת ישנם כמה עזרים שתוכלי בהם להיעזר.
- קטורת
- נר דולק.
- בקשי ממדריך האור שכבר את מכירה (אם יש כזה), הנחיות ועזרה לשלח את אותו לא רצוי.
אני מניחה שאם זה יישויות מן האור הם "יתגלו" כשאני מוכנה, אבל מצד שני אני יודעת שאחותי חוותה זאת בגיל מאוד צעיר - והיא חשבה שהיא משתגעת, היא למדה לעצור את זה. והפחד שלי כל הזמן שישתלטו עלי "רוחות" "יישויות" - לא משנה איך קוראים לזה - שלא יעשו לי טוב._
ראי הבדל בין זהירות לפחד (לעיל).
נסי ועדכני.
תודה רבה,
צחי אליאס.
<מורחב מאוד>