מונו נוקי
-
- הצטרפות: 16 אפריל 2004, 17:49
- דף אישי: הדף האישי של אביטל_צ*
מונו נוקי
תודה על ההמלצה לגבי סדנת ציור ושיעורי תיפוף
כרגע לא ברור מה גורל המתנה. אם ארצה עוד פרטים אשאל שוב.
כרגע לא ברור מה גורל המתנה. אם ארצה עוד פרטים אשאל שוב.
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
מונו נוקי
הי, תודה על התמונות. הן נפתחו לי משום מה נורא לאט, אז ראיתי רק חלק - מדהימות! חוצמזה - הילדים אספו מלא אגוזים מהשנה שעברה. צריך למיין, כי רק עכשיו התחילו ליפול אלה מהשנה. אלה ששחורים או בקועים, לא טובים, אז לפח. אתם מוזמנים בקרוב לאסוף אגוזים טריים מהשנה (ובכלל לבקר).
-
- הצטרפות: 07 מאי 2006, 07:05
- דף אישי: הדף האישי של ליאורה_אורה*
מונו נוקי
וואו. אני ממש אשמח לקבל את הפרטים שלה. כבר התייאשתי מלחכות למרפאות בעיסוק שברשימה של קופ"ח.
-
מונו נוקי
החלמת? איך את מרגישה?
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
מונו נוקי
אדבר איתך. עייפה אך מאוששת (נרדמתי בשמונה עם קטינא, בישיבה לידו, התעוררתי כמה פעמים ופשוט לא יכולתי לקום... עד עכשיו).
-
- הצטרפות: 07 מאי 2006, 07:05
- דף אישי: הדף האישי של ליאורה_אורה*
מונו נוקי
מונו,
תודה על ההתעניינות. יש לי בעוד שבוע מבחן של סוף התמחות. אני מאוד לחוצה ומוטרדת ודוחה כרגע כל מה שלא דחוף. אז לא התקשרתי... )-:
תודה על ההתעניינות. יש לי בעוד שבוע מבחן של סוף התמחות. אני מאוד לחוצה ומוטרדת ודוחה כרגע כל מה שלא דחוף. אז לא התקשרתי... )-:
-
- הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
- דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*
מונו נוקי
היי מונו,
אני מטפלת גם בטווינה, רוב הזמן מקבלת במרפאה בכרכור, אבל פעם בשבוע, בימי שלישי אחה"צ, אני בשיכון ל' בת"א.
את מוזמנת להתקשר 050-7312284
אני מטפלת גם בטווינה, רוב הזמן מקבלת במרפאה בכרכור, אבל פעם בשבוע, בימי שלישי אחה"צ, אני בשיכון ל' בת"א.
את מוזמנת להתקשר 050-7312284
-
- הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
- דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*
מונו נוקי
תודה אבל כבר מצאתי גרפיקאי (האיש של ההולכת בדרכים)
שמחה לשמוע שאני לא "מבוגרת"
חוגגת 43 בעוד חודשיים...
שמחה לשמוע שאני לא "מבוגרת"
חוגגת 43 בעוד חודשיים...
-
- הצטרפות: 18 ספטמבר 2003, 12:14
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_אמא_של_ליאור*
מונו נוקי
הי ,
הספר שלך !
תשלחי לי מייל ושם אכתוב לך את הטלפונים שלי ...ונתאם העברת הספר.
ולאחר מכן גם תמחקי בבקשה את הכתובת מייל שלי .
תודה
מיכל
הספר שלך !
תשלחי לי מייל ושם אכתוב לך את הטלפונים שלי ...ונתאם העברת הספר.
ולאחר מכן גם תמחקי בבקשה את הכתובת מייל שלי .
תודה
מיכל
-
- הצטרפות: 01 יולי 2007, 09:35
מונו נוקי
הנה טלפון של אשה ושמה לויה היא מטפלת בעיסוי שמנים לחיצות ,קרוב לשיאצו
אבל יותר "מרגיש" היא גרה ברמת אביב והטלפון03-6995128
בהצלחה ותהני מהטיפול בהבטחה .
אבל יותר "מרגיש" היא גרה ברמת אביב והטלפון03-6995128
בהצלחה ותהני מהטיפול בהבטחה .
-
- הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*
מונו נוקי
ממליצה בחום על מטפלת שיאצו מעולה שמקבלת גם ברמת אביב (במרפאה שבקנטרי איפה שמדיטף).קוראים לה רוית, אם תרצי אתן לך את מספרהטלפון שלה .
-
מונו נוקי
את חמודה! תודה! אני מאוד זקוקה לאינפו בנושא. למה את חושבת שצריך מעקב מיוחד עם רחם כזה? לצערי אני לא מועמדת ללידת בית (בגללי, לא בגלל שום דבר אחר), וגם יומרות ללדת בלי אפידורל אין לי. כל מה שאני מעיזה לבקש זה לידה לא התערבותית, שאוכל למשוך ככל הניתן ללא אפידורל כדי למנוע התערבות, ולצערי גם זה במקרה שלי הרבה לבקש - כי אני מפתחת צירים מאוד קשים בלי פתיחה, ואז מתישהו מתייאשת. (לידה ראשונה היתה כזו וטובה, לידה שניה היתה כזו ומזעזעת).
-
מונו נוקי
את חמודה! תודה!
נכון, אני אופטימית, אבל גם ריאליסטית. בשתי הלידות היתה איתי דולה (גילה רונאל), בראשונה הייתי תנועתית גם עם אפידורל. עדיין, לשתי הלידות מהלך דומה (העניין של צירים קשים בלי פתיחה), שבשניה הסתבך, ויכול להיות שבגלל האפידורל והפיטוצין (היתה היפרדות שיליה ו-ואקום). לכן, דווקא לאור הניסיון, ואולי זה נשמע קצת פסימי - קשה לי לחשוב על עצמי משקיעה שוב הרבה (עשיתי הרבה תרגילים של רצפת אגן, תרגילים להעברת צירים בתנועה, יוגה, קורס הכנה ללידה, טיפול שיאצו... והכל בכיף ומתוך אמונה עצומה בעצמי) - אז אין לי אמונה שזה עובד בשבילי. זה עולה הרבה כסף, ואת הכסף הזה אני מתעתדת להוציא על טיפול לעצמי כדי לצאת מהלידה כמה שיותר טוב (בכל זאת, הריון שלישי, לידה שלישית, רצפת אגן וכל זה). לגבי הלידה - אני לא אופטימית. אני רוצה להיות אופטימית לגבי זה שאני אצליח למשוך כמה שיותר ללא אפידורל, ויש לי כוונה מלאה לנסות שכך יהיה...
נכון, אני אופטימית, אבל גם ריאליסטית. בשתי הלידות היתה איתי דולה (גילה רונאל), בראשונה הייתי תנועתית גם עם אפידורל. עדיין, לשתי הלידות מהלך דומה (העניין של צירים קשים בלי פתיחה), שבשניה הסתבך, ויכול להיות שבגלל האפידורל והפיטוצין (היתה היפרדות שיליה ו-ואקום). לכן, דווקא לאור הניסיון, ואולי זה נשמע קצת פסימי - קשה לי לחשוב על עצמי משקיעה שוב הרבה (עשיתי הרבה תרגילים של רצפת אגן, תרגילים להעברת צירים בתנועה, יוגה, קורס הכנה ללידה, טיפול שיאצו... והכל בכיף ומתוך אמונה עצומה בעצמי) - אז אין לי אמונה שזה עובד בשבילי. זה עולה הרבה כסף, ואת הכסף הזה אני מתעתדת להוציא על טיפול לעצמי כדי לצאת מהלידה כמה שיותר טוב (בכל זאת, הריון שלישי, לידה שלישית, רצפת אגן וכל זה). לגבי הלידה - אני לא אופטימית. אני רוצה להיות אופטימית לגבי זה שאני אצליח למשוך כמה שיותר ללא אפידורל, ויש לי כוונה מלאה לנסות שכך יהיה...
-
מונו נוקי
ביום חמישי אהיה בסביבה שלך, יש לי ישיבה בין 12-14. יש מצב לקפה מהיר לפני זה?
-
מונו נוקי
שלום , קיבלתי רק כעת את הודעתך הטלפונית , תוכלי להשיג אותי בנייד אם אני לא בבית . לגבי הספר .
לגבי הדירה , לא ברור , ייתכן שנכנס מישהו מטעם הדייר הקודם , אז כשיהיו פרטים נוספים , אפרסם .
מיכל
לגבי הדירה , לא ברור , ייתכן שנכנס מישהו מטעם הדייר הקודם , אז כשיהיו פרטים נוספים , אפרסם .
מיכל
-
מונו נוקי
זה עבר לשעות 10-12... נראה לי שאסמ"ס לך כשאצא משם ונראה אם את זמינה.
-
- הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*
מונו נוקי
הי מונו,
רק עכשיו ראיתי שחיפשת (ומצאת:-))
מקווה שתגיעי לרוית לטיפול בקרוב ושיהיה לך מעולה! ושתחזרי לספר..
(לא הבנתי אם השגת אותה או את מדיטף, אז אם את רוצה את המספר שלה דברי איתי: אפס, חמש, שתיים, שש, שלוש, שלוש, ארבע, שש, שש, אפס)
רק עכשיו ראיתי שחיפשת (ומצאת:-))
מקווה שתגיעי לרוית לטיפול בקרוב ושיהיה לך מעולה! ושתחזרי לספר..
(לא הבנתי אם השגת אותה או את מדיטף, אז אם את רוצה את המספר שלה דברי איתי: אפס, חמש, שתיים, שש, שלוש, שלוש, ארבע, שש, שש, אפס)
-
מונו נוקי
הי ,
האם את מוותרת על הספר ?
אני רוצה למסור אותו .
מיכל
האם את מוותרת על הספר ?
אני רוצה למסור אותו .
מיכל
-
מונו נוקי
הי , אפשר כעת עד בערך בשמונה בערב , אם את רואה , אם לא - אני מבקשת שתיצרי איתי קשר טלפוני לנייד ונתאם , קשה לי להגיד את כל האפשרויות של השבוע , להת' , מיכל
-
מונו נוקי
הי,
שתרגישי טוב ,
בטח לא עניתי כי הייתי בעבודה , אבל חברתך מצאה אותי ומקווה שעוד היום תקבלי את הספר והוא יעזור לך להחלים
מיכל
שתרגישי טוב ,
בטח לא עניתי כי הייתי בעבודה , אבל חברתך מצאה אותי ומקווה שעוד היום תקבלי את הספר והוא יעזור לך להחלים
מיכל
-
-
- הצטרפות: 15 אפריל 2004, 13:14
- דף אישי: הדף האישי של אדמה_טובה*
מונו נוקי
הי מונו
השארתי הודעה בדף סריגה, לגבי היום אצלך.
את יכולה בבקשה לשלוח לי למייל כתובת וטלפון?
adomshni
כרוכית
netvision.net.il
השארתי הודעה בדף סריגה, לגבי היום אצלך.
את יכולה בבקשה לשלוח לי למייל כתובת וטלפון?
adomshni
כרוכית
netvision.net.il
-
- הצטרפות: 27 יוני 2005, 14:32
- דף אישי: הדף האישי של אורית_של_יקו*
מונו נוקי
היי
כן, ההורים שלי מוכרים. אספר מה שאני יודעת ואם תרצי פרטים נוספים אשאל אותם... מכונה מלפני כמה וכמה שנים אבל שבקושי השתמשו בה. זינגר. צריך בטח לעשות איזה טיפולון ויש לך מכונה חדשה, ככה אמא שלי אומרת... אני חושבת שהם רוצים בסביבות ה750ש"ח
תודה וביי
אורית
כן, ההורים שלי מוכרים. אספר מה שאני יודעת ואם תרצי פרטים נוספים אשאל אותם... מכונה מלפני כמה וכמה שנים אבל שבקושי השתמשו בה. זינגר. צריך בטח לעשות איזה טיפולון ויש לך מכונה חדשה, ככה אמא שלי אומרת... אני חושבת שהם רוצים בסביבות ה750ש"ח
תודה וביי
אורית
-
- הצטרפות: 06 אוקטובר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של רקפת_ב*
מונו נוקי
הי מונו,
מה שלומך?
אשמח לקבל את הספר חזרה.
מצטערת שרק עכשיו חזרתי אלייך.
המייל שלי [email protected]
מה שלומך?
אשמח לקבל את הספר חזרה.
מצטערת שרק עכשיו חזרתי אלייך.
המייל שלי [email protected]
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
מונו נוקי
טלי
טלי רוצה תלת אופן
אקח מחר
ליהיא
טלי רוצה תלת אופן
אקח מחר
ליהיא
-
מונו נוקי
הטלי השני כמובן צ"ל אני
-
- הצטרפות: 04 דצמבר 2005, 23:24
- דף אישי: הדף האישי של אמאבא_של_רמה*
מונו נוקי
חמי בעלי צייר ומעביר שיעורי ציור ורישום בת"א בסטודיו של עדי ל "ידיים"
הוא בטוח ישמח לתת עוד פרטים
תוכלי לפנות אליו במייל: [email protected]
או בדף בית
הוא בטוח ישמח לתת עוד פרטים
תוכלי לפנות אליו במייל: [email protected]
או בדף בית
-
- הצטרפות: 16 מרץ 2006, 09:44
- דף אישי: הדף האישי של איילת_גרינברג*
מונו נוקי
איפה במרכז? פתח תקווה טוב? רבקה רוזנטל - מורה ואישה בחסד. 0522041573 את יכולה למסור שאני הפניתי איילת שמארגנת בתים ומוציאה מהבלגן.
-
מונו נוקי
אני קוראת שהבת חולה. איזה באסה. אני יודעת שנרות הופי אמורים לעזור לנוזלים באוזניים, רק צריך לוודא לפני שאין חור בעור התוף (אני פעם טופלתי בזה, עם חור בעור התוף, וזה עשה לי נזק). תרגישו טוב!
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
מונו נוקי
תודה רבה!
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
-
מונו נוקי
יום ראשון אני בעבודה.
אפשר להשאיר לי בקבלה. רק תודיעי לי שהשארת ואני אאסוף.
מסרת את הטיולון? אם לא אשמח לקבל אותו.
אפשר להשאיר לי בקבלה. רק תודיעי לי שהשארת ואני אאסוף.
מסרת את הטיולון? אם לא אשמח לקבל אותו.
-
מונו נוקי
הייתי שמחה לקבל עוגה. העוגה שלך היתה מדהימה.
אבל אני בדיאטת סוכרים. ואני פשוט לא אצליח לעמוד מול העוגה שלך.
אפשר להחליף תמורת הטיולון אם את רוצה.
אבל אני בדיאטת סוכרים. ואני פשוט לא אצליח לעמוד מול העוגה שלך.
אפשר להחליף תמורת הטיולון אם את רוצה.
-
מונו נוקי
אוכלים הכל חוץ מסוכר.
לא עוגות, לא ממתקים, הרבה פחות לחם,
יותר ירקות וחלבונים. פירות.
אני כן שותה מולסה עם מים בבוקר.
אבל זהו.
פשוט הסוכר משגע אותי. וכשיש לי תאווה לסוכר אני יודעת שממש יצאתי מאיזון.
הפסקתי עם הסוכר והקפאין ואני הרבה פחות עצבנית וישנה יותר טוב.
לא עוגות, לא ממתקים, הרבה פחות לחם,
יותר ירקות וחלבונים. פירות.
אני כן שותה מולסה עם מים בבוקר.
אבל זהו.
פשוט הסוכר משגע אותי. וכשיש לי תאווה לסוכר אני יודעת שממש יצאתי מאיזון.
הפסקתי עם הסוכר והקפאין ואני הרבה פחות עצבנית וישנה יותר טוב.
-
מונו נוקי
תודה עונה לך שם.
-
מונו נוקי
וגם סידרתי לך את הקישורים המבולגנים בארון הבגדים...
-
-
- הצטרפות: 02 נובמבר 2006, 23:58
- דף אישי: הדף האישי של באופן_לייט*
מונו נוקי
איך מנקים בחנ"ב מצאתי את זה חשבתי עליך
לגבי קיפול כביסה. אני הפכתי את זה לסוג של אומנות (עבורי).
אני תולה מסודר. הכל מתוח, לא מקווצץ'. כשמורידים אחרי תליה כזו, הרבה יותר קל לקפל ויוצא מגוהץ למדי.
גיליתי שעם ילד במנשא גב הרבה יותר קל לקפל על מתקן הכביסה ולא להוריד לסל כביסה ואז לשבת ולקפל (אצלנו מתקן הכביסה בחוץ).
מקפלת לכל ילד בנפרד. כל המכנסיים, כל החולצות ועד התחתונים והגרביים. הולכת מיד לשים בארון. אצלי זה עקב-אכילס. שונאת לשים בארון. אם אני שמה מיד, חסכתי לי מצב שהכביסה עומדת כמה ימים בסל הכביסה הנקיה.
אביב חדש כתבה
לגבי קיפול כביסה. אני הפכתי את זה לסוג של אומנות (עבורי).
אני תולה מסודר. הכל מתוח, לא מקווצץ'. כשמורידים אחרי תליה כזו, הרבה יותר קל לקפל ויוצא מגוהץ למדי.
גיליתי שעם ילד במנשא גב הרבה יותר קל לקפל על מתקן הכביסה ולא להוריד לסל כביסה ואז לשבת ולקפל (אצלנו מתקן הכביסה בחוץ).
מקפלת לכל ילד בנפרד. כל המכנסיים, כל החולצות ועד התחתונים והגרביים. הולכת מיד לשים בארון. אצלי זה עקב-אכילס. שונאת לשים בארון. אם אני שמה מיד, חסכתי לי מצב שהכביסה עומדת כמה ימים בסל הכביסה הנקיה.
אביב חדש כתבה
-
מונו נוקי
ואת זה כתבה טרה רוסה
בזמן האחרון בכלל פיתחתי תחביב של תלייה לפי סוגים. גיליתי שבדרך כלל אני תולה כשיש לי זמן, בניחותא בשמש, אבל ההורדה היא יותר בקוצר זמן, כשאני רוצה כבר לפנות מקום או כשנזכרתי ששכחתי להוריד כביסה יומיים בשמש, או כשעומד לרדת גשם. אז בתלייה אני משקיעה וממיינת. כל המכנסיים שלה, אחד ליד השני, וכן הלאה. אז כשאני מורידה, הכל מתקפל ישר בערימות המתאימות בצ'יק. אם אני מתכננת יום של 3 מכונות, אני משאירה מקום בחבלים לחבר את הקבוצות מהמכונות השונות. השיטה הזו מתאימה רק לחבל בחוץ, כשיש הרבה חבל.
את הגרביים אני זורקת לסל כשהם מגולגלים יחד, ורק כשאני מכניסה למכונה אני מפרידה. ככה הם תמיד יחד ואין עניין של בודדים. אני תולה אותם אחד ליד השני וישר מגלגלת אותם יחד כשאני מורידה מהחבל. אם גרב מגיעה לחבל בודדה, אני משאירה אותה על החבל עד שבת הזוג צצה, ואז מורידה בזוג.
כשאני נכנסת הבייתה, הסל כולו כבר ממויין לפי ארונות. זה ממש נוח. בתקופה שהייתי מורידה בלי לקפל, הסל היה יכול לעמוד ימים עם כביסה נקייה ומקומטת והיה מעיק עלי.
בקיצור - תקראי שם
בזמן האחרון בכלל פיתחתי תחביב של תלייה לפי סוגים. גיליתי שבדרך כלל אני תולה כשיש לי זמן, בניחותא בשמש, אבל ההורדה היא יותר בקוצר זמן, כשאני רוצה כבר לפנות מקום או כשנזכרתי ששכחתי להוריד כביסה יומיים בשמש, או כשעומד לרדת גשם. אז בתלייה אני משקיעה וממיינת. כל המכנסיים שלה, אחד ליד השני, וכן הלאה. אז כשאני מורידה, הכל מתקפל ישר בערימות המתאימות בצ'יק. אם אני מתכננת יום של 3 מכונות, אני משאירה מקום בחבלים לחבר את הקבוצות מהמכונות השונות. השיטה הזו מתאימה רק לחבל בחוץ, כשיש הרבה חבל.
את הגרביים אני זורקת לסל כשהם מגולגלים יחד, ורק כשאני מכניסה למכונה אני מפרידה. ככה הם תמיד יחד ואין עניין של בודדים. אני תולה אותם אחד ליד השני וישר מגלגלת אותם יחד כשאני מורידה מהחבל. אם גרב מגיעה לחבל בודדה, אני משאירה אותה על החבל עד שבת הזוג צצה, ואז מורידה בזוג.
כשאני נכנסת הבייתה, הסל כולו כבר ממויין לפי ארונות. זה ממש נוח. בתקופה שהייתי מורידה בלי לקפל, הסל היה יכול לעמוד ימים עם כביסה נקייה ומקומטת והיה מעיק עלי.
בקיצור - תקראי שם
-
מונו נוקי
הנה אני משרה אותך
היה לי יום יעיל - הם עם אבא שלהם אצל סבתא ואני בדקתי בחינות. את כל הבחינות. ואפילו תפרתי מכפלות (חיפפתי כל המכנסיים בחוט אפור לא משנה מה צבע המכנסיים ) שטפתי כלים כיבסתי ואפילו בישלתי קצת.
אכלתי בעיקר זבל - הגוף שלי מתלונן (שליש עוגת שוקולד ושקית במבה גדולה - איכסה!)
שבוע שקט יחסית יהיה לכוחותינו
יש לי תכניות לנסוע להורי באמצע שבוע
היה לי יום יעיל - הם עם אבא שלהם אצל סבתא ואני בדקתי בחינות. את כל הבחינות. ואפילו תפרתי מכפלות (חיפפתי כל המכנסיים בחוט אפור לא משנה מה צבע המכנסיים ) שטפתי כלים כיבסתי ואפילו בישלתי קצת.
אכלתי בעיקר זבל - הגוף שלי מתלונן (שליש עוגת שוקולד ושקית במבה גדולה - איכסה!)
שבוע שקט יחסית יהיה לכוחותינו
יש לי תכניות לנסוע להורי באמצע שבוע
-
מונו נוקי
הי, גיסתי קנתה לי שני שלייקס ביד שניה (ביחד עלו 5 ש"ח), אז אל תקני אם את נתקלת... חוצמזה, מוזמנים לבקר, חוץ מהשבוע שהיומן של הילדה מלא... ושבוע הבא אני טסה לארבעה ימים, מיום רביעי
-
מונו נוקי
לגבי ביקיני - אין מצב. לא בהריון, ולא כשאני לא בהריון. זה פשוט לא מתאים לי. ובהריון, הפופיק שלי יוצא החוצה ואני ממש ממש לא אוהבת איך שזה נראה, אפילו דרך החולצה זה מפריע לי.
לגבי הנסיעה - איכשהו באירופה, גם בשיא החורף, תמיד פחות קר לי מבארץ. יותר ערוכים לזה. אני פשוט אקנה איזה שתי גופיות פלנל ארוכות (של גברים, כדי שיכסו גם את הבטן טוב), מעל זה סוודר טוב או שניים, ומעל זה מעיל. כפפות, כובע וכל השאר, כמובן נשרוד... הבעיה שלי היא בנעליים, יש לי מגפים טובות, אבל לדעתי אני אקפא איתן, כי אין מקום לשתי גרביים. אנחנו נוסעות לסבתא חורגת שלנו, ככה שיש לנו homebase חמים ומפנק. אה, ואני בטח אקנה בסופעונה ב h&M בלי קשר... אולי גם בגד ים אם יהיה.
לגבי הנסיעה - איכשהו באירופה, גם בשיא החורף, תמיד פחות קר לי מבארץ. יותר ערוכים לזה. אני פשוט אקנה איזה שתי גופיות פלנל ארוכות (של גברים, כדי שיכסו גם את הבטן טוב), מעל זה סוודר טוב או שניים, ומעל זה מעיל. כפפות, כובע וכל השאר, כמובן נשרוד... הבעיה שלי היא בנעליים, יש לי מגפים טובות, אבל לדעתי אני אקפא איתן, כי אין מקום לשתי גרביים. אנחנו נוסעות לסבתא חורגת שלנו, ככה שיש לנו homebase חמים ומפנק. אה, ואני בטח אקנה בסופעונה ב h&M בלי קשר... אולי גם בגד ים אם יהיה.
-
מונו נוקי
התנתק לי הנייד ועכשיו אני עם הילדים 0 לא במצב לדבר
אכן לא הייתי מרוצה מאגוזי כביסה (אבל זה רק בגלל שהם לא ניקו את הכביסה והעניקו לה גוון חום עכור )
לגבי השבוע - אם תתאמי פגישה זה יהיה סבב אני כאמור בדרום בשלישי וחוזרת ברביעי בערב
אכן לא הייתי מרוצה מאגוזי כביסה (אבל זה רק בגלל שהם לא ניקו את הכביסה והעניקו לה גוון חום עכור )
לגבי השבוע - אם תתאמי פגישה זה יהיה סבב אני כאמור בדרום בשלישי וחוזרת ברביעי בערב
-
מונו נוקי
הי מונו, כתבתי לך גם סמס.. אנחנו מזמינים מערן מנטעים ומאוד מאוד מרוצים.
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
מונו נוקי
הטלפון שלי במעלה הדף
יש להם אישור לתרגם לעיברית ?
כי אם זה לא חוקי אז אני מעדיפה לעשות את זה פה באתר (איפה שכבר יודעים שאני פושעת)
יש להם אישור לתרגם לעיברית ?
כי אם זה לא חוקי אז אני מעדיפה לעשות את זה פה באתר (איפה שכבר יודעים שאני פושעת)
-
מונו נוקי
שלום ,
לא הצלחתי להבין איך להגיע לקבוצת התכתובת העברית של פליי ליידי ?
תוכלי לעזור לי ?
תודה
מיכל , אני בדף הבית
לא הצלחתי להבין איך להגיע לקבוצת התכתובת העברית של פליי ליידי ?
תוכלי לעזור לי ?
תודה
מיכל , אני בדף הבית
-
- הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*
מונו נוקי
איפה את בארץ?
יש לי חולצה ירוקה מהממת שלבשתי אותה פעמיים וכואב הלב לגזור אבל וואלה אני לא אוהבת אותה כי יש עליה ציור עם נצנצים שעוברים בכביסה
אשמח להחליף לחולצה אחרת ומזאת תעשי רובין הוד או פיטר פן או קרמיט הצפרדע
אני בר"ג
יש לי חולצה ירוקה מהממת שלבשתי אותה פעמיים וכואב הלב לגזור אבל וואלה אני לא אוהבת אותה כי יש עליה ציור עם נצנצים שעוברים בכביסה
אשמח להחליף לחולצה אחרת ומזאת תעשי רובין הוד או פיטר פן או קרמיט הצפרדע
אני בר"ג
-
מונו נוקי
אני מידה 40
אפשר חולצה גדולה יחסית עם פתח לבית
אפשר גם חולצה לילדה מידה 4
לחם זה תמיד טוב!
או מילה טובה
או פרח
הכל הולך
מוזמנים לבוא לבקר אותנו בר"ג,
את ופיטר פן
אפשר חולצה גדולה יחסית עם פתח לבית
אפשר גם חולצה לילדה מידה 4
לחם זה תמיד טוב!
או מילה טובה
או פרח
הכל הולך
מוזמנים לבוא לבקר אותנו בר"ג,
את ופיטר פן
-
מונו נוקי
מה , היא נסגרה ? ( הקבוצה )
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
מונו נוקי
אשמח למעיל לגבר, עבור הפליטים.
מאוד זקוקים עדיין למעילים , במיוחד לאור תחזית מזג האוויר הצפויה בימים הקרובים.
השאלה היא איך נעשה שזה יגיע אלי, במידה ותרצי בכך.
תודה,עדי.
מאוד זקוקים עדיין למעילים , במיוחד לאור תחזית מזג האוויר הצפויה בימים הקרובים.
השאלה היא איך נעשה שזה יגיע אלי, במידה ותרצי בכך.
תודה,עדי.
-
- הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 11:38
- דף אישי: הדף האישי של POOH_והתוספות*
מונו נוקי
לגבי הסטרפטקוק - לי היה בדיוק כמו שאת מתארת.
כאב גרון שעבר עד שחזרו תוצאות המשטח החיוביות.
אחרי שקראתי על סיכוני החיידק החלטתי לקחת למרות שאני בהריון וןהתלבטתי הרבה - ובדיעבד זו הייתה החלטה טובה.
כי עוד לפני שקניתי כבר שוב הרגשתי רע [אם כי כאב הגרון לא חזר] והייתי די ממוטטת גם האנט' מוטטה אותי אבל השפיעה בכל זאת ואחרי זה די חזרתי לעצמי..
[למעט העובדה המעצבנת שבערך 3 ימים אחרי שסיימתי הצטננתי ושוב לא יכולתי לקום מהמיטה - אבל למה להתעסק עם פרטים קטנים?..]
ומאחלת הרבה בריאות..
כאב גרון שעבר עד שחזרו תוצאות המשטח החיוביות.
אחרי שקראתי על סיכוני החיידק החלטתי לקחת למרות שאני בהריון וןהתלבטתי הרבה - ובדיעבד זו הייתה החלטה טובה.
כי עוד לפני שקניתי כבר שוב הרגשתי רע [אם כי כאב הגרון לא חזר] והייתי די ממוטטת גם האנט' מוטטה אותי אבל השפיעה בכל זאת ואחרי זה די חזרתי לעצמי..
[למעט העובדה המעצבנת שבערך 3 ימים אחרי שסיימתי הצטננתי ושוב לא יכולתי לקום מהמיטה - אבל למה להתעסק עם פרטים קטנים?..]
ומאחלת הרבה בריאות..
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
מונו נוקי
הי, תודה @}
בסוף בינתייים מצאתי בארון כמה חולצות ארוכות שגדולות עליה בשתיים שלוש מידות והיא לובשת אותם אחת על השנייה מבלי להכניס את הזרוע המגובסת לשרוול (שנשאר מידלדל). ועל זה קפוצ'ון גדול עם ריצרץ'.
אני מאמינה שנסתדר, זה רק נראה לי נורא מסובך ומאתגר בזמן שהייתי בתוך כל הקלחת המאתגרת בביה"ח.
<ואני רואה שעדי כתבה פה משהו מעלי אז אם זה רלוונטי את יכולה להעביר אליה דרכי, אני ממילא רואה אותה השבוע אולי אפילו מחר. את מוזמנת להתקשר אלי לתאם>
בסוף בינתייים מצאתי בארון כמה חולצות ארוכות שגדולות עליה בשתיים שלוש מידות והיא לובשת אותם אחת על השנייה מבלי להכניס את הזרוע המגובסת לשרוול (שנשאר מידלדל). ועל זה קפוצ'ון גדול עם ריצרץ'.
אני מאמינה שנסתדר, זה רק נראה לי נורא מסובך ומאתגר בזמן שהייתי בתוך כל הקלחת המאתגרת בביה"ח.
<ואני רואה שעדי כתבה פה משהו מעלי אז אם זה רלוונטי את יכולה להעביר אליה דרכי, אני ממילא רואה אותה השבוע אולי אפילו מחר. את מוזמנת להתקשר אלי לתאם>
-
- הצטרפות: 10 אוגוסט 2005, 12:57
- דף אישי: הדף האישי של נורית_מאור_שביט*
מונו נוקי
טעיתי בשם קודם. מקוה שעכשיו אכנס לדף שלך.
רוצה לקבל או לקנות או להחליף בגדים בצבע ירוק עז\ירוק יער כדי להכין מהם תחפושת פיטר פן
אם את יכולה להכין מבגד, האם את יכולה להכין גם מבד?
כי אפשר לקנות מאוד בזול בדי ביטנה ולהכין מהם.
אלו הבדים מהם מכינים בדרך כלל תחפושות.
אם את רוצה עוד פירוט המלצות אני יכולה לתת לך.
בהצלחה בכל מקרה.
רוצה לקבל או לקנות או להחליף בגדים בצבע ירוק עז\ירוק יער כדי להכין מהם תחפושת פיטר פן
אם את יכולה להכין מבגד, האם את יכולה להכין גם מבד?
כי אפשר לקנות מאוד בזול בדי ביטנה ולהכין מהם.
אלו הבדים מהם מכינים בדרך כלל תחפושות.
אם את רוצה עוד פירוט המלצות אני יכולה לתת לך.
בהצלחה בכל מקרה.
-
- הצטרפות: 22 מרץ 2004, 23:15
- דף אישי: הדף האישי של אל_דנטה*
מונו נוקי
סליחה אם הייתי מעט לא מרוכז היום. תפסת אותי באמצע נסיון למזער נזקים שהפסיכי (הבוס) הזה גרם לי, באמצע חישובים מדכאים עם הרואה חשבון שלי...
את מוזמנת לחזור אלי שוב מתי שתרצי, עם שאולות ותהיות ומה שאת צריכה או רוצה ואענה לך בשמחה.
את מוזמנת לחזור אלי שוב מתי שתרצי, עם שאולות ותהיות ומה שאת צריכה או רוצה ואענה לך בשמחה.
-
- הצטרפות: 22 מרץ 2004, 23:15
- דף אישי: הדף האישי של אל_דנטה*
מונו נוקי
אני לא מומחה טכני גדול אך אוכל לעזור לך לא רע. אני מכיר את הפרוייקט טוב למדי.
-
מונו נוקי
מאחלת שיסתדר לכם הבלגן
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
מונו נוקי
קעריות נירוסטה (קטנות, יש בכל מיני גדלים) קניתי ב"מיסטרל" ביפו. לפני שנתיים בערך.
-
מונו נוקי
שכחתי לציין שהן מן הכלים השימושיים בבית (קניתי 14 ולרב הן לא מספיקות לבלות על המדף)
-
- הצטרפות: 01 מרץ 2005, 06:29
- דף אישי: הדף האישי של שום_כתוש*
מונו נוקי
צלחות נירוסטה מחולקות לחלקים (לטאלי למשל) אפשר למצוא בחנויות מזון מהמזרח הרחוק כמו "מזרח מערב" או "המכולת הסינית" יש גם מין קופסאות שמתלבשות אחת ע"ג השניה במקום כלי פלסטיק לחסון מזון. כמו כן לאחרונה רכשתי בחנות בכניסה לשוק התקוה בתל אביב כלי מזכוכית עם מכסה פלסטיק אמנם אבל מאוד נחמד
מונו נוקי
בעניין הכלים הח"פ: נסי את ecoplates בפרדס חנה שמייבאים כלים חד פעמיים מחומרים מתכלים (תירס, נדמה לי).
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
מונו נוקי
יש כלים יפהפיים ולא יקרים מעץ ברחובות, אם את רוצה יותר פרטים פני אלי במייל
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
מונו נוקי
תודה לכולכם!
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
מונו נוקי
כן, שלוש חמודות.
-
- הצטרפות: 19 יולי 2006, 13:07
- דף אישי: הדף האישי של מנגו_בננה_ומלון*
מונו נוקי
הי מונו נוקי
הטלפון שלי וגם המייל אצלי בדפבית קצת מעל ההודעה שלך..תתקשרי אלי נתאם איסוף, מאיפה את?
@}
הטלפון שלי וגם המייל אצלי בדפבית קצת מעל ההודעה שלך..תתקשרי אלי נתאם איסוף, מאיפה את?
@}
מונו נוקי
אם לא יסתדר עם מנגו בננה דברי איתי לא ידעתי שאת מחפשת אני בטח אוכל להשיג לך חומר התפתחותית ואחרים (לא חדש)
-
מונו נוקי
הי מונו ,
אני בהוד"ש אז אם יוצא לך זה יכול להיות על הדרך בין ת"א לנתניה את יכולה לעבור אצלי לקחת..
אני גם נמצאת די הרבה בכפר יונה שזה ממש קרוב לנתניה אז אפשר גם לתאם שתאספי את זה משם כשאני נמצאת..
רק תודיעי לי אם לשמור לך את זה או לא!
@}
אני בהוד"ש אז אם יוצא לך זה יכול להיות על הדרך בין ת"א לנתניה את יכולה לעבור אצלי לקחת..
אני גם נמצאת די הרבה בכפר יונה שזה ממש קרוב לנתניה אז אפשר גם לתאם שתאספי את זה משם כשאני נמצאת..
רק תודיעי לי אם לשמור לך את זה או לא!
@}
-
מונו נוקי
הי מונו
סבבה הקורס אצלי בבגאז'.
את יכולה לתת לי את המס טלפון שלך (את יכולה לשלוח לי למייל) וכשאני אזדמן (בטוח בשבוע-שבועיים הקרובים) לכפר באמצ"ש אני אתקשר להודיע לך.
סבבה הקורס אצלי בבגאז'.
את יכולה לתת לי את המס טלפון שלך (את יכולה לשלוח לי למייל) וכשאני אזדמן (בטוח בשבוע-שבועיים הקרובים) לכפר באמצ"ש אני אתקשר להודיע לך.
-
מונו נוקי
אני אהיה בשבוע הקרוב ככל הנראה בכל הימים בבית אחרי 17:30-18:00 (עובדים מה לעשות..)
או בשישי בבוקר..
ואחכ אני כבר מפנה את הדירה פה וכמו שאמרתי סביר להניח שאזדמן הרבה לכפר יונה..
או בשישי בבוקר..
ואחכ אני כבר מפנה את הדירה פה וכמו שאמרתי סביר להניח שאזדמן הרבה לכפר יונה..
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
מונו נוקי
בגלל השעות של הגברת מעלי, כנראה שחברה שגרה בקירבת מקום תיקח עבורי את החבילה... כך שלא הצטרך לעכב אותה עם ציוד מיותר, ומצד שני - לא נצטרך ללנסוע מיידית לאזור
אם החברה עוד לא היתה שם אוכל לבקש ממנה לקחת גם את הספרים, אם לא דחוף לך... אני מאמינה שהיא תסכים.
ובלי קשר - אפשר כבר להיפגש... באמת הגייייייעזמן
אם החברה עוד לא היתה שם אוכל לבקש ממנה לקחת גם את הספרים, אם לא דחוף לך... אני מאמינה שהיא תסכים.
ובלי קשר - אפשר כבר להיפגש... באמת הגייייייעזמן
-
- הצטרפות: 16 דצמבר 2007, 16:16
- דף אישי: הדף האישי של חתולת_בית*
-
מונו נוקי
סליחה שלקח לי זמן...
לא, לא הולכים לבית הקהילה. נצטרך להתאמץ יותר באזורנו
אולי נתחיל בשבת במסיבת אביב במעוז אביב ?
לא, לא הולכים לבית הקהילה. נצטרך להתאמץ יותר באזורנו
אולי נתחיל בשבת במסיבת אביב במעוז אביב ?
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2004, 02:30
- דף אישי: הדף האישי של שרון_רב*
מונו נוקי
שלום לך,
נקלעתי לדפבית שלי לאחר שלא ביקרתי בו זמן רב, וראיתי שביקשת פרטים על לימודים בבית ברל. אם זה עדיין רלוונטי, אשמח לעזור.
שרון
נקלעתי לדפבית שלי לאחר שלא ביקרתי בו זמן רב, וראיתי שביקשת פרטים על לימודים בבית ברל. אם זה עדיין רלוונטי, אשמח לעזור.
שרון
-
מונו נוקי
נחמדים מאוד! תשאלי, אם זה לא יסתדר עם מיכל - נשמח
-
מונו נוקי
במהלך הסדר עצמו אתם מתכוונים לצאת הבית? כי אנחנו נעדיף את מי שישאר בבית גם במהלך הסדר (בגלל פרוייקט של הבנזוג שאנחנו רוצים להרגיש בטוחים לעזוב בזמן כזה, שמועד לפריצות)
-
מונו נוקי
אתם מוזמנים לבקר כמובן בלי קשר
-
מונו נוקי
אבל זה עדיין לא מבטל את האפשרות להתארח כאן כשאנחנו לא. אם זה לא יסתדר עם גילי או מיכל, אתם מוזמנים בכיף. הגינה עכשיו ממש ממש כייפית.
-
מונו נוקי
המלצות לבחירת גביעונית...מממ...
תראי, אני התחלתי להשתמש לפני 4-5 שנים, הזמנתי מונקאפ כי שמעתי שהוא הכי רך או נחמד או משהו. ומסיליקון. לא זוכרת מה היו השיקולים.
קניתי בהזמנה מחו"ל. השתמשתי והייתי מרוצה.
אח"כ הריון, לידה, הנקה... ואז כשחזר הצורך חזרתי להשתמש וגיליתי שהוא כבר קטן עלי כי עברתי בינתיים לידה וגינלית. אז רצתי לקנות חדש גדול יותר. מאותו הסוג, כמובן כי הקודם היה טוב אז למה לפתוח בחקירות?
בקיצור - שוב הוכחתי שהכח החזק ביותר בחיי הוא האינרציה.
המונקאפ סבבה.
תראי, אני התחלתי להשתמש לפני 4-5 שנים, הזמנתי מונקאפ כי שמעתי שהוא הכי רך או נחמד או משהו. ומסיליקון. לא זוכרת מה היו השיקולים.
קניתי בהזמנה מחו"ל. השתמשתי והייתי מרוצה.
אח"כ הריון, לידה, הנקה... ואז כשחזר הצורך חזרתי להשתמש וגיליתי שהוא כבר קטן עלי כי עברתי בינתיים לידה וגינלית. אז רצתי לקנות חדש גדול יותר. מאותו הסוג, כמובן כי הקודם היה טוב אז למה לפתוח בחקירות?
בקיצור - שוב הוכחתי שהכח החזק ביותר בחיי הוא האינרציה.
המונקאפ סבבה.
-
מונו נוקי
לא זוכרת מאיפה הזמנתי מחו"ל.
בפעם השניה קניתי אצל שירה לוריא.
בפעם השניה קניתי אצל שירה לוריא.
-
מונו נוקי
בטח יש לי שלחתי מייל.
תודה
תודה
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
מונו נוקי
ראיתי עכשיו ששאלת מזמן שאלה בפליי ליידי עניתי לך אני מקוה שיעזור ועדיף מאוחר מאשר בכלל לא
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
מונו נוקי
נפל עלי הגריין שלך אודות הגולאש לארוחת הבוקר, ומיד נזכרתי בסיפור מההריון של הראשון D-: אני עדיין מספרת אותו מדי פעם לאנשים שונים!
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
מונו נוקי
אני רואה שאת כאן! באמת אני ובמבי תהינו לאן נעלמת
-
מונו נוקי
אז אני אצור איתך קשר כשנצליח לארגן את זה (מקווה שבקרוב), כעיקרון, לדעתי מדובר על שלישי בערב
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2008, 03:49
- דף אישי: הדף האישי של רוניתה_פיתה*
מונו נוקי
הי,
בדיוק פרסמתי אתמול למסירה את שמלת החתונה שלי, אז אם לא יהיו פניות נרגשות מאד בקרוב, אני אשמח להעביר לשם תחפושת לבתך, רק שזה ידרוש קצת עבודה להתאמת גדלים...
אני גם ב- [email protected]
רונית
בדיוק פרסמתי אתמול למסירה את שמלת החתונה שלי, אז אם לא יהיו פניות נרגשות מאד בקרוב, אני אשמח להעביר לשם תחפושת לבתך, רק שזה ידרוש קצת עבודה להתאמת גדלים...
אני גם ב- [email protected]
רונית
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2008, 03:49
- דף אישי: הדף האישי של רוניתה_פיתה*
מונו נוקי
תודה על הקישור!
-
- הצטרפות: 06 אוגוסט 2005, 21:56
- דף אישי: הדף האישי של עולם_קטן*
מונו נוקי
כתבתי לך תשובה בדף של הצהבת ילודים,
מקווה שעדין רלוונטי - שלא הפסיקה להניק (איזו עצה מטומטמת!),
או שלא רלוונטי - כי הצהבת עברה לה...
מקווה שעדין רלוונטי - שלא הפסיקה להניק (איזו עצה מטומטמת!),
או שלא רלוונטי - כי הצהבת עברה לה...
-
- הצטרפות: 18 אוקטובר 2008, 22:27
- דף אישי: הדף האישי של יש_לי_אוצר*
מונו נוקי
הוספתי לך תגובה בדף של הצהבת
-
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 09:13
מונו נוקי
היי, קיבלתי (עכשיו) את ההודעה בקשר למשלוחי המזון. אנחנו 3 בינתיים ומקווה שנצליח לאסוף 8.