בשמת - אני מקנאה בך שהצלחת להגמל משוקולד. אצלי אם לא תשמרו עלי, אחסל במכה אחת 2 - 3 חפיסות שוקולד שוויצרי משובח! ממממ! ובמיוחד השוקולד הזה שמלא בקרם שקדים חלבי. גן עדן! גם שלום משוגע על זה, ומדי פעם הוא מנסה את מזלו: אמא - שוקולד! ואז אני צריכה לפתוח את כל הארונות ולהראות לו שעכשיו
אין אבל כאשר יש? הוא עומד על המשמר ואי אפשר להסתיר ממנו
הוא יעדיף את השוקולד המשובח עם הקרם מאשר את הפושט. יש לו טעם טוב לבחור, הוא יודע מה באמת טעים 9-:
בכל אופן, אתמול חטפתי שפעת זוועתית. כל הגוף כואב לי, אני מנוזלת, הראש כואב ואפילו הצירי ברקסטון היקס יותר מציקים שכבר נבהלתי חשבתי שאני באמת בצירים ותינוק מהיריון של 32 שבועות עוד לא מוכן!! אז התחלתי לשתות מים כל הזמן. אני לא יכולה לישון כמו בנאדם. רק אניח את הראש על הכרית, האף נסתם לגמרי. ניסיתי להגביה את הכרית, באיזה צד שאניח את הראש הנחיר בצד הזה יסתם. גם הבטן ההריונית מציקה וכואבת. הגב כואב והרגליים כואבות. בכל חלק בגופי שעל המיטה כואב והידיים שלי אין לי איפה לשים אותן. איפה שאניח אותן הן נרדמות וכואבות. אם לא אתלבש מספיק חם - קרררררר לי, אני רועדת בלי שליטה, מה שגורם לבטן ההריונית להתכווץ כמו ציר, ואם אתלבש מספיק חם, פתאום ארגיש שחם לי מדי ואני מזיעה נחלים כל הבגדים שעלי רטובים וגם השמיכה.
וכך זה גורם לי להסתובב ולא למצוא תנוחה נוחה לישון.
אין לי תיאבון לכלום (רק בלילה הייתי רעבה בטירוף אז אכלתי טיפטיפה בשר כבש עם אורז) ניסתי תפוז אבל לא הרגשתי טוב מלאכול אותו. אוף!
גם אני צריכה כל הזמן לשמור על הילד בעצמי. (בעלי מחוץ לבית להרבה שעות עבודה) כל רגע שלום מבקש ממני להביא לו משהו, פעם שתיה פעם אוכל פעם טלוויזיה פעם טייפ עם מוסיקה. לא נותן לי מנוחה. כל הזמן אני צריכה לקום ולהביא לו. מסכן, משתעמם לו ואני מרגישה רגשות אשמה שאני אמא רעה שלא מצליחה לטפל בו היטב. אבל אני מרגישה כל כך זוועה לא יכולה לזוז!
מה אני יכולה לעשות? אני מרגישה צורך לצעוק 'הצילו' ולא יודעת מה לעשות כדי לשרוד