בן היקר.
אתה נישמע מאוד נילהב. אז תן לי לנסות ולהסביר לך קצת את המציאות כאן. קשהההההההההה לימצוא עבודה!!
אחי גר כאן שנה שלמה עד שהיצליח למצוא עבודה ולהתחיל לעבוד. הכל כאן מתנהל לאאאאאאאאאט. קשה קצת להבין אם לא חווים את זה. דברים נימשכים ונימרחים חודשים ארוכים. גם כאן המצב הכלכלי לא משהו, ולכן באמת קשה לימצוא עבודה.
מלבד זאת, לא כתבת מה הכישורים שלך. "תחומים רבים" לא ממש עוזר לימצוא עבודה...
וגם בקשר לגובה במשכורות, כבר הוזכר כאן או בדף
שאלות על אפריקה ,שגובה המשכורת תלויה בהרבה דברים. כאן זה אפריקה, אין חוקים!!...
תלוי במעביד ובתנאים שמסכימים עליהם.
ולעידכונים-
דיברתי עם המורה של אור. היא היתה נחמדה להפליא. שמחה מאוד שאור תמשיך איתם. נתנה לי ברצון את הימים והשעות של השיעורים שאור אהבה בשנה שעברה, וסגרתי איתה על שלושה ימים בשבוע. היא לא לחצה ,דוקא היתה שיחה נעימה.
הודיתי לה בליבי ,שוב,על כך שהם מאפשרים לאור לבוא באופן חלקי.
אחר כך דיברתי עם אור. אמרתי לה באיזה ימים יש את השיעורים שרצתה. אמרתי לה שיוצא, ביחד עם החוגים הנוספים - חימר ובלט,והבית ספר הישראלי בשבת, שיש לה משהו בכל יום. היא חשבה רגע ואמרה:" אז אני מוותרת על יום שני בבית הספר.שיהיה לי יום אחד איתך בבית!" "את בטוחה?",שאלתי. "כן". היא ענתה בהחלטיות.
הבוקר שוב שאלתי אותה על כך, והיא שוב ענתה שהיא רוצה את יום שני חופשי.
איזה כיף! ואני כבר חשבתי שאצטרך "לעמוד" בהחלטיות על שלושה ימים בלבד.
טוב, נתחיל וניראה איך זורמים עם הכל.
בית הספר מתחיל מחר. החוגים מתחילם רק בעוד שבוע וחצי.
אז בנתיים זה ככה:
יום שני-חופשי.
יום שלישי-חוג קרמיקה אחה"צ.
יום רביעי-אור בבית הספר, ואחה"צ יש חוג יצירה בבית שלנו.
יום חמישי-חוג בלט (מקוה שיהנו) אחה"צ.
יום שישי-אור בבית הספר.
יום שבת- אור בבית הספר הישראלי ולגאיה יש חוג יצירה+בישול.
שבוע עמוס!
אני מוצאת את עצמי בלחץ מטורף. גאיה מאוד מקנאה במה שאור עושה. כל הזמן. ואם היא הולכת לאנשהו, זה יותר קשה.
עכשיו מתחיל לאור בית הספר, החוגים של גאיה עדיין לא. ניראה איך נעבור את זה.
חוץ מזה, הן רוצות שנימצא בריכה ללכת לישחות (עכשיו יותר מתמיד,כי לאור יש גם שיעור שחיה ביום רביעי), ויש גם שיעורי אנגלית שצריך לידחוס באיזה מקום
.
הלואי והכל יתנהל כמתוכנן והן יהנו מהחוגים והפעילויות.
בנתיים גם חזרו כל הישראלים מהארץ, והתחיל שוב סבב ימי ההולדת, שהם אירועים משמחים בפני עצמם!
כבר ביום שבת הקרוב יש יומולדת ראשון (שאליו רק אור מוזמנת...
).
הפכתי ל"צוות הווי ובידור" ו"תיאום פעילות"...