סימנים ראשונים להריון
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
סימנים ראשונים להריון
תודה על התגובות...ביום שני קיבלתי מחזור (דימום אדום) שנמשך בדיוק יומיים...אתמול רק הפרשות(סליחה על התיאור) מועטות חומות כהות...
בדרך כלל יש לי וסת של לפחות חמישה ימים....לא מבינה את זה....
-
סימנים ראשונים להריון
והיום כבר כלום....מישהי התנסתה בזה?
-
- הצטרפות: 08 יולי 2005, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של קן_לציפור*
סימנים ראשונים להריון
לא מבינה את הצמא המוגבר הזה והרצון לשירותים כול כך הרבה.מקווה שהכול בסדר איתי..
אפשר לבדוק סוכר בדם. זה לפעמים קשור לזה
אפשר לבדוק סוכר בדם. זה לפעמים קשור לזה
-
- הצטרפות: 29 מאי 2009, 06:52
סימנים ראשונים להריון
_היה לי כתמונים חומים קטנטנים בדיוק לפני ארבעה ימים רק ליום אחד. מה שלא קורה לי אף פעם...הייתי כמעט בטוחה שזה השתרשות...
כמה כואב לי ...כמה רציתי...._
גם אצלי דומה- הייתי משוכנעת שאני בהריון (שני, כך שמכירה את הסימנים) בדיקה שלושה ימים אחרי המחזור המאחר הראתה פס אחד.
ואז- ארבעה ימים של הפרשות דם עדינות, כמעט לא מורגשות והמחזור עצמו עדיין לא מגיע.
ואצלי גם הבטן נפוחה פתאום משום מה- אולי לקראת המחזור הממשי?
אם זה הריון כימי אז אמור להיות מחזור?
תודה לכן, מעודד לדעת שאני לא לבד.
כמה כואב לי ...כמה רציתי...._
גם אצלי דומה- הייתי משוכנעת שאני בהריון (שני, כך שמכירה את הסימנים) בדיקה שלושה ימים אחרי המחזור המאחר הראתה פס אחד.
ואז- ארבעה ימים של הפרשות דם עדינות, כמעט לא מורגשות והמחזור עצמו עדיין לא מגיע.
ואצלי גם הבטן נפוחה פתאום משום מה- אולי לקראת המחזור הממשי?
אם זה הריון כימי אז אמור להיות מחזור?
תודה לכן, מעודד לדעת שאני לא לבד.
-
- הצטרפות: 18 מאי 2009, 19:05
סימנים ראשונים להריון
נורא רציתי ופתאום קצת חוששת, החזה שלי נפוח וכבד כמו שלא ראיתי אותו מעולם! המחזור מאחר בינתיים ביום. החזה יכול להיות אינדיקציה להריון?
סימנים ראשונים להריון
למיטב זכרוני (ואני בחודש הרביעי כעת). כאבים בחזה והתנפחות היתה מיד, כבר יומיים שלושה אחרי הביוץ.
לעתים זה קורה גם במחזור, אבל ההבדל הוא ברכות של החזה. בהריון למרות הכאבים וההתנפחות החזה נשאר רך.
(לפני מחזור הוא קשה מאוד)
שיהיה בהצלחה!
לעתים זה קורה גם במחזור, אבל ההבדל הוא ברכות של החזה. בהריון למרות הכאבים וההתנפחות החזה נשאר רך.
(לפני מחזור הוא קשה מאוד)
שיהיה בהצלחה!
-
- הצטרפות: 15 יוני 2009, 10:22
סימנים ראשונים להריון
אני בשבוע שישי. יש לי צורך לעקוב ולראות שההריון ממשיך. כלומר בלי לחכות לשבוע שמיני לראות דופק. עד כה עשיתי 3 בדיקות דם בהפרש של שבוע זו מזו. האם המשך מעקב כזה, יכול לתת לי אינדיקציה שהכל בסדר? כלומר, האם כל עוד ההורמון ממשיך להכפיל את עצמו, ניתן להסיק שההריון מתפתח וממשיך?
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*
סימנים ראשונים להריון
האם כל עוד ההורמון ממשיך להכפיל את עצמו, ניתן להסיק שההריון מתפתח וממשיך?
לא.
אבל רוב הסיכויים שכך הוא.
לא.
אבל רוב הסיכויים שכך הוא.
סימנים ראשונים להריון
שלום בנות
אני מתכננת לנסות להכנס להריון, וחשוב לי לדעת מתי מתחילים להרגיש את העייפות והבחילות, בממוצע?
זה חשוב לי על מנת לתכנן את עיתוי הכניסה (או יותר נכון הניסיון...), כי בחודשיים הקרובים לא נוח לי להיות עייפה... אח"כ בכיף
תודה רבה.
אני מתכננת לנסות להכנס להריון, וחשוב לי לדעת מתי מתחילים להרגיש את העייפות והבחילות, בממוצע?
זה חשוב לי על מנת לתכנן את עיתוי הכניסה (או יותר נכון הניסיון...), כי בחודשיים הקרובים לא נוח לי להיות עייפה... אח"כ בכיף
תודה רבה.
סימנים ראשונים להריון
וכן, האם יש סטטיסטיקה על הזמן הממוצע שלוקח לזוג להכנס להריון?
סתם מתוך סקרנות...
סתם מתוך סקרנות...
-
- הצטרפות: 10 מאי 2004, 11:42
- דף אישי: הדף האישי של רוני_בלוני*
סימנים ראשונים להריון
וחשוב לי לדעת מתי מתחילים להרגיש את העייפות והבחילות, בממוצע?
אצל כל האחת זה אחרת....
אצלי בשלוש הריונות העייפות התחילה שבוע שבועים לפני הבחילות.
והכל החל בחודש השני. נמשך עד שבוע 13 בערך.
(עד שמגלים את ההריון לרוב כבר נמצאים בשבוע 4 או 5).
אצל כל האחת זה אחרת....
אצלי בשלוש הריונות העייפות התחילה שבוע שבועים לפני הבחילות.
והכל החל בחודש השני. נמשך עד שבוע 13 בערך.
(עד שמגלים את ההריון לרוב כבר נמצאים בשבוע 4 או 5).
-
סימנים ראשונים להריון
שלום
בזמן האחרון החזה שלי גדל
ופעם אחת היו לי כתמים חומים בתחתונים
אלו סימנים להריון?
בזמן האחרון החזה שלי גדל
ופעם אחת היו לי כתמים חומים בתחתונים
אלו סימנים להריון?
-
- הצטרפות: 24 דצמבר 2009, 17:43
סימנים ראשונים להריון
שלום לכולם,
אני בת 35 אחרי 2 לידות קיסריות, האחרונה לפני שנתיים וחודשיים. לפני כ3 חודשים היתה לי ווסת ארוכה מהרגיל או כמו שהרופא נשים שלי אמר כנראה שהיה ביוץ פעמיים בחודש, הרופא ערך לי בדיקת פפס יצא תקין בדיקת רחם יצאה תקינה ומאז חזר המחזור להיות סדיר ביום יומיים הראשונים הדימום מועט ואפילו בטפטופים נמשך 4 ימים עד 6. ב29 לחודש נובמבר קיבלתי מחזור, לפני שבוע בערך הרגשתי שהשדיים מתמלאים לי צד אחד אף יותר מהשני(אני אחרי 2 הנקות ארוכות את הבכור עד שנה ו7 ואת הקטן עד שנה ו3 לא ממש נשאר לי ציצי יותר שקיות ריקות אז זה ממש משמעותי אפילו בן זוגי שיחיה שם לב לפלא) היתה לי תחושה ברורה של הריון בחילות הקאות גועל מריחות. אך ב 20 לחודש דצמבר קיבלתי ושוב דם חום מועט. ומאז ממש מחזור רגיל יש לציין שאף פעם אין לי רגישויות בשדיים לפני מחזור ואני מרגישה שהשדיים ממש התמלאו, לא עשיתיי בדתיקת הריון כי לא בא לי להתאכזב מצד שני יש הדימום מצד אחר מזה כל התחושות האלה כמו הריון??? ברצוני לציין שבהריון הראשון ברגע שנכנסתי להריון לא הופיע המחזור ובהריון השני נכנסתי בעודי מניקה. אין בהריונות הקודמים דימומים.
אז מה זה?
סוף שבוע מקסים לכולם!!!
שירה
אני בת 35 אחרי 2 לידות קיסריות, האחרונה לפני שנתיים וחודשיים. לפני כ3 חודשים היתה לי ווסת ארוכה מהרגיל או כמו שהרופא נשים שלי אמר כנראה שהיה ביוץ פעמיים בחודש, הרופא ערך לי בדיקת פפס יצא תקין בדיקת רחם יצאה תקינה ומאז חזר המחזור להיות סדיר ביום יומיים הראשונים הדימום מועט ואפילו בטפטופים נמשך 4 ימים עד 6. ב29 לחודש נובמבר קיבלתי מחזור, לפני שבוע בערך הרגשתי שהשדיים מתמלאים לי צד אחד אף יותר מהשני(אני אחרי 2 הנקות ארוכות את הבכור עד שנה ו7 ואת הקטן עד שנה ו3 לא ממש נשאר לי ציצי יותר שקיות ריקות אז זה ממש משמעותי אפילו בן זוגי שיחיה שם לב לפלא) היתה לי תחושה ברורה של הריון בחילות הקאות גועל מריחות. אך ב 20 לחודש דצמבר קיבלתי ושוב דם חום מועט. ומאז ממש מחזור רגיל יש לציין שאף פעם אין לי רגישויות בשדיים לפני מחזור ואני מרגישה שהשדיים ממש התמלאו, לא עשיתיי בדתיקת הריון כי לא בא לי להתאכזב מצד שני יש הדימום מצד אחר מזה כל התחושות האלה כמו הריון??? ברצוני לציין שבהריון הראשון ברגע שנכנסתי להריון לא הופיע המחזור ובהריון השני נכנסתי בעודי מניקה. אין בהריונות הקודמים דימומים.
אז מה זה?
סוף שבוע מקסים לכולם!!!
שירה
סימנים ראשונים להריון
שלום
רציתי לדעת אם למישהי היתה תופעה של גודש ורגישות בחזה
כמה ימים לאחר ביוץ ולאחר שבוע של כאבים הרגישות עברה כמעט לגמרי ובכל זאת היא היתה בהריון
בשבועיים האחרונים היו לי כאבים בחזה אבל היום מהבוקר יש רגישות קלה ביותר האם יש סיכוי להריון?
תודה
רציתי לדעת אם למישהי היתה תופעה של גודש ורגישות בחזה
כמה ימים לאחר ביוץ ולאחר שבוע של כאבים הרגישות עברה כמעט לגמרי ובכל זאת היא היתה בהריון
בשבועיים האחרונים היו לי כאבים בחזה אבל היום מהבוקר יש רגישות קלה ביותר האם יש סיכוי להריון?
תודה
-
- הצטרפות: 24 דצמבר 2009, 17:43
סימנים ראשונים להריון
למה לא עונים פה הלווווו
-
- הצטרפות: 20 מרץ 2008, 12:16
סימנים ראשונים להריון
אך ב 20 לחודש דצמבר קיבלתי ושוב דם חום מועט
באמת קשה לדעת, תעשי בדיקה. לי, שזה הריון ראשון וגם אני כמעט בת 35, כן הגיע דימום חום ומועט בדיוק בימים שהיה צריך להיות מחזור, ואחרי חודש שוב היה דימום מועט, כאילו שוב מחזור.
ואני בהריון ברור.
וגם, מה שהיה לך בעבר לא אומר כלום על עכשיו. תעשי בדיקה בייתית והכיני את עצמך לכל אפשרות, קחי נשימה עמוקה וקפצי למים
בהצלחה מאחלת לך שתקבלי את מה שאת רוצה
באמת קשה לדעת, תעשי בדיקה. לי, שזה הריון ראשון וגם אני כמעט בת 35, כן הגיע דימום חום ומועט בדיוק בימים שהיה צריך להיות מחזור, ואחרי חודש שוב היה דימום מועט, כאילו שוב מחזור.
ואני בהריון ברור.
וגם, מה שהיה לך בעבר לא אומר כלום על עכשיו. תעשי בדיקה בייתית והכיני את עצמך לכל אפשרות, קחי נשימה עמוקה וקפצי למים
בהצלחה מאחלת לך שתקבלי את מה שאת רוצה
-
- הצטרפות: 20 מרץ 2008, 12:16
סימנים ראשונים להריון
בקשר לרגישות בחזה, לדעתי קשה לדעת, ובמקרה שלי זה תמיד יכול להיות גם תחושות של לפני מחזור.
אני חשתי עייפות וישנתי ונחתי המון עוד לפני שידעתי שאני בהריון, וזה היה הסימן היחיד שבדיעבד יכולתי לפיו לנחש, עד שעשיתי בדיקה.
זה מייאש, אבל ממש קשה לדעת לפני הזמן של המחזור
אני חשתי עייפות וישנתי ונחתי המון עוד לפני שידעתי שאני בהריון, וזה היה הסימן היחיד שבדיעבד יכולתי לפיו לנחש, עד שעשיתי בדיקה.
זה מייאש, אבל ממש קשה לדעת לפני הזמן של המחזור
-
סימנים ראשונים להריון
אני בת 37.4 מנסה החודש פעם ראשונה להכנס להריון אני 3 ימים לפני קבלת מחזור. ואני יודעת שכבר אפשר לעשות בדיקת דם אבל אני מחכה לראות אם יש איחור במחזור, יש לי כבר 5 ימים הפרשות חומות וקצת אדומות (פעם אחת אדום ונגמר). היה לי את זה בעבר לפני מחזורים. אבל רק לפעמים. אני מרגישה עייפות, גודש בחזה. בחילה (אולי אני מדמיינת). האם אלה סימנים?
סימנים ראשונים להריון
עברתי הזרעה החודש הזה לאחר שתי הפלות עצובות מאוד.... יומיים לפני שהייתי צריכה לקבל עשיתי בדיקה ביתית והיא יצאה שלילית.... יומיים אחרי ערכתי בדיקת דם לבדיקת הריון וגם יצא שלילי... המחזור מאחר כבר חמישה ימים, אני לא יודעת מה לחשוב.... האם ייתכן שבכל זאת אני בהריון?
סימנים ראשונים להריון
בדיקה ביתית יכולה לתת תשובה שלילית מוטעית. אבל זה באמת מוזר.
אני מניחה שההזרעה היתה בזמן ביוץ מוכח. כמה ימים עברו מאז? אם פחות מ-16, זה לא נקרא איחור. אם יותר מ-18, גשי לרופא. הוא בטח יעשה לך אולטרסאונד ויפנה לבדיקת ביטא.
מקווה שאת בכל זאת בהריון
אני מניחה שההזרעה היתה בזמן ביוץ מוכח. כמה ימים עברו מאז? אם פחות מ-16, זה לא נקרא איחור. אם יותר מ-18, גשי לרופא. הוא בטח יעשה לך אולטרסאונד ויפנה לבדיקת ביטא.
מקווה שאת בכל זאת בהריון
סימנים ראשונים להריון
את ההזרעה עשיתי ב 13-14/1 עברו בדיוק היום 18 ימים מההזרעה, זה נחשב איחור...... עדיין לא קבלתי... יש קצת כאבים בבטן התחתונה אבל זה יכול להיות גם מחזור שקרב ובא.... לא יודעת מה לחשוב והרופא שלי בחו"ל יחזור רק ביום חמישי.... השאלה היא אם בכלל יש סיכוי שבדיקת דם טועה? אשמח לתשובות....
סימנים ראשונים להריון
כל כך מבואסת פיספסתי את הביוץ ביום!!!! לא מפסיקה לבכות!
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2004, 00:45
- דף אישי: הדף האישי של מחפשת_תשובות*
סימנים ראשונים להריון
_אני כלכך מקווה שאני בהריון
אני ביום ה-25 למחזור, בדר"כ הוא עד 27 יום, בייצתי ביום ה-13.
השדיים שלי כואבים וגדולים וקשים מהרגיל, אני כל הזמן רעבה בטירוף
חוץ מזה עוד מיליון סימנים קטנים
אני יודעת שכל הסימנים כולל כולם יכולים להעיד באותה מידה על הריון או על וסת שעומדת להגיע
ואני פשוט מתחרפנננננת
כל כך הרבה פעמים בעבר כבר הייתי כל כך משוכנעת מסימנים שהרגשתי - והתאכזבתי
כל כך הרבה פעמים השתנתי על מקל רק כדי להתאכזב ולקבל חצי שעה אח"כ
איך מעבירים את הכמה ימים האלה בלי לאבד שפיות?
(אני לא מסוגלת להתרכז בכלום...
ודווקא עכשיו קטנציק יונק בטירוף,וכל הנקה אני נושכת את שפתי,ומתפללת שכבר יפסיק לינוק...לעת עתה..כל כך כואב לי עד יאוש.
חוץ מיזה לפי המקלון-אתמול עשיתי בדיקה ואני לא בהריון ...
אז מה קורה כאן????
כן או לא?
כן או ללללללא.
יש עצות למישהי? help_
אני ביום ה-25 למחזור, בדר"כ הוא עד 27 יום, בייצתי ביום ה-13.
השדיים שלי כואבים וגדולים וקשים מהרגיל, אני כל הזמן רעבה בטירוף
חוץ מזה עוד מיליון סימנים קטנים
אני יודעת שכל הסימנים כולל כולם יכולים להעיד באותה מידה על הריון או על וסת שעומדת להגיע
ואני פשוט מתחרפנננננת
כל כך הרבה פעמים בעבר כבר הייתי כל כך משוכנעת מסימנים שהרגשתי - והתאכזבתי
כל כך הרבה פעמים השתנתי על מקל רק כדי להתאכזב ולקבל חצי שעה אח"כ
איך מעבירים את הכמה ימים האלה בלי לאבד שפיות?
(אני לא מסוגלת להתרכז בכלום...
ודווקא עכשיו קטנציק יונק בטירוף,וכל הנקה אני נושכת את שפתי,ומתפללת שכבר יפסיק לינוק...לעת עתה..כל כך כואב לי עד יאוש.
חוץ מיזה לפי המקלון-אתמול עשיתי בדיקה ואני לא בהריון ...
אז מה קורה כאן????
כן או לא?
כן או ללללללא.
יש עצות למישהי? help_
-
סימנים ראשונים להריון
שכחתי לומר שכבר שבוע אני עם כאבי בטן איומים כמו מחזור.
הגב מתפוצץ לי.
מגעיל לי בפה ולפעמים יש לי סחרחורות...
אם יסתבר לי שזה מחזור....
אוף...אוף אוף
הגב מתפוצץ לי.
מגעיל לי בפה ולפעמים יש לי סחרחורות...
אם יסתבר לי שזה מחזור....
אוף...אוף אוף
-
סימנים ראשונים להריון
ועוד משהו...
אתמול בלילה חלמתי על אמי ,שנפטרה .
ובעלי אומר שזה סימן להתעברות.
מה דעתכם?
אתמול בלילה חלמתי על אמי ,שנפטרה .
ובעלי אומר שזה סימן להתעברות.
מה דעתכם?
-
סימנים ראשונים להריון
איחור של יום.
ובמקל \ אחד בודד.
מה קורה כאן? שוב אזעקת שוא?
שוב בלבול בספירה?
לא יודעת.....עצובה.
ובמקל \ אחד בודד.
מה קורה כאן? שוב אזעקת שוא?
שוב בלבול בספירה?
לא יודעת.....עצובה.
-
סימנים ראשונים להריון
הי כל כך מבינה אותך. בדיוק היום אני אמורה לקבל וגם מחכה וגם כאבי בטן מיחושים מוזרים ומחזור עדיין לא. מנסיוני הדל (שתי הריונות, ילד אחד והפלה אחת) שכלל שנתיים של המתנה לפני ההריון הראשון, כאבים הדומים למחזור לרוב מסתיימים במפח נפש. בשתי ההריונות היו מיחושים ולא כאבים, מעין דקירות קלות כנראה של ההשתרשות. אך הכאבים לא היו חדים ולא כללו התכווצויות. למרות שיש לי גם חברות שקיבלו מחזור והיו בהריון. לדעתי הבדיקות לרוב אמינות ולכן למרות הכאב לב והאכזבה הנוספת יותר סביר שלא הפעם. אולי בפעם הבאה.
האמת החלק הכי קשה זו ההמתנה המורטת עצבים בימים שלפני קבלת המחזור. אין לי מושג איך עוברים אותם. התחלנו רק החודש לנסות שוב. הבטחתי לעצמי שהפעם זה יהיה שונה. אני לא עושה ספקולציות, ולא מתייחסת לשום איחור שלא עולה על שלושה/ארבעה ימים. אבל הנה אני כאן, ומפח הנפש גדול. וכמובן שעשיתי ספקולציות ופרשנויות אינספור למיחושים השונים...
אין כל כך איך להעביר את התחושה אבל בשתי ההריונות שהיו פשוט ידעתי שזה זה. וכל השאר היו ספקולציות ותלי תילים של מחשבות שבעצם בלב בפנים כבר ידעתי שלא רק שכל כך כל כך קשה לוותר. לשחרר להגיד לא הלך הפעם.
אז אני שולחת לך חיבוק. מקווה שיתממשו תקוותיך.
חג שמח
האמת החלק הכי קשה זו ההמתנה המורטת עצבים בימים שלפני קבלת המחזור. אין לי מושג איך עוברים אותם. התחלנו רק החודש לנסות שוב. הבטחתי לעצמי שהפעם זה יהיה שונה. אני לא עושה ספקולציות, ולא מתייחסת לשום איחור שלא עולה על שלושה/ארבעה ימים. אבל הנה אני כאן, ומפח הנפש גדול. וכמובן שעשיתי ספקולציות ופרשנויות אינספור למיחושים השונים...
אין כל כך איך להעביר את התחושה אבל בשתי ההריונות שהיו פשוט ידעתי שזה זה. וכל השאר היו ספקולציות ותלי תילים של מחשבות שבעצם בלב בפנים כבר ידעתי שלא רק שכל כך כל כך קשה לוותר. לשחרר להגיד לא הלך הפעם.
אז אני שולחת לך חיבוק. מקווה שיתממשו תקוותיך.
חג שמח
סימנים ראשונים להריון
רוצה להצטרף לפלונית שמעלי ולציין שלקח לי עשרה חודשים להרות ובכל עשרת החודשים הללו כל חודש היו המון "סימנים" שיכולים להעיד על הריון ובתוך תוכי ידעתי שאני לא והפניקה וההתעסקות בזה והקושי לחכות היו בעצם מראה לידיעה פנימית של אותו "לא" מעציב. ובחודש שבו התעברתי לא היו כל כך סימנים מיוחדים, אבל בפנים ידעתי, והידיעה הלכה והתחזקה בניגוד לחודשים שקדמו לו שבהם הידיעה הלכה והתערערה עם כל יום שהוסת התקרבה.
בסופו של דבר משלא קיבלתי בערבו של היום ה- 28 היה לי כבר ברור, חיכיתי עוד יומיים עד שעשיתי בדיקה כי כל הבדיקות הקודמות (שנעשו כמובן עוד לפני האיחור כי לא הצלחתי להתאפק) נגמרו במפח נפש והבדיקה האחרונה הזו היתה למעשה מיותרת לגמרי אבל חיובית.
עכשיו בשבוע 10, מאחלת לכל אלה שמחכות שתגיע אליכן הנשמה המיועדת במהרה ושתקופת החכיון תעבור שלווה ככל האפשר. @}
בסופו של דבר משלא קיבלתי בערבו של היום ה- 28 היה לי כבר ברור, חיכיתי עוד יומיים עד שעשיתי בדיקה כי כל הבדיקות הקודמות (שנעשו כמובן עוד לפני האיחור כי לא הצלחתי להתאפק) נגמרו במפח נפש והבדיקה האחרונה הזו היתה למעשה מיותרת לגמרי אבל חיובית.
עכשיו בשבוע 10, מאחלת לכל אלה שמחכות שתגיע אליכן הנשמה המיועדת במהרה ושתקופת החכיון תעבור שלווה ככל האפשר. @}
-
- הצטרפות: 02 מאי 2010, 02:15
סימנים ראשונים להריון
אני נמצאת עם החבר שלי 3 שנים ועשיתי לפני שנה 3 הפלות ממנו וכבר 8 חודשים שאני מנסה להיכנס להריון ולא הולך ואני עושה בדיוק מה שכתוב כדי להכנס להריון . מה עוד אני צריכה לעשות?
-
סימנים ראשונים להריון
שמי ענת מקבלת כול אחד הסימנים אצלי להריון עישון סיגריה.
-
סימנים ראשונים להריון
חייבת לחלוק איתכן, קוראת פה כבר שנים.
המון פעמים היו לי את כל הסימנים ובסוף הסתבר שפשוט ההורמונים שלי לפני מחזור נוטים להשתגע לגמרי. עשיתי מיליון בדיקות הריון לאורך השנים (ברובן ניסיתי לא להכנס להריון...) והתרגלתי מאוד לתוצאות שליליות.
מרגע שהתחלנו לנסות, או אפילו לפני, הייתי פונה בתפילות ותחינות קטנות לאלוהים, לבטן שלי, לעובר/ית הדמיונית, ממש מתחננת להיות בהריון.
היום אני שוב מאחרת, אבל לא באופן היסטרי, ושוב כל הסימנים. הלכתי לקניות והחלטתי לקנות גם ערכת בדיקת הריון (ידוע שאין דבר שמזרז את בוא הוסת כמו השתנה על מקל).
בדרך לשם, איך שיצאתי מהבית, פתאום התחלתי לזמר בשמחה (בעיקר בתוך ראשי) "אני בהריון, אני בהריון, אני בהריון" - לא תחינות, תפילות ותחנונים, אלא פשוט מן שמחה כזו על כך שאני בהריון, למרות שבכלל לא היה בטוח שזה מה שקורה.
עכשיו השתנתי על מקל, בלי לחכות לבוקר ובלי שום דבר כזה. בפעם הראשונה בחיי, שני קווים ברורים ויפים.
אני בהריון!
לה לה לה לה לה
אני בהריון
מקווה שימשיך, אופטימית נורא.
איך לעזאזל אפשר לחכות לבן הזוג הנפלא וחסר הטלפון שלי שיגיע כבר הביתה?
המון פעמים היו לי את כל הסימנים ובסוף הסתבר שפשוט ההורמונים שלי לפני מחזור נוטים להשתגע לגמרי. עשיתי מיליון בדיקות הריון לאורך השנים (ברובן ניסיתי לא להכנס להריון...) והתרגלתי מאוד לתוצאות שליליות.
מרגע שהתחלנו לנסות, או אפילו לפני, הייתי פונה בתפילות ותחינות קטנות לאלוהים, לבטן שלי, לעובר/ית הדמיונית, ממש מתחננת להיות בהריון.
היום אני שוב מאחרת, אבל לא באופן היסטרי, ושוב כל הסימנים. הלכתי לקניות והחלטתי לקנות גם ערכת בדיקת הריון (ידוע שאין דבר שמזרז את בוא הוסת כמו השתנה על מקל).
בדרך לשם, איך שיצאתי מהבית, פתאום התחלתי לזמר בשמחה (בעיקר בתוך ראשי) "אני בהריון, אני בהריון, אני בהריון" - לא תחינות, תפילות ותחנונים, אלא פשוט מן שמחה כזו על כך שאני בהריון, למרות שבכלל לא היה בטוח שזה מה שקורה.
עכשיו השתנתי על מקל, בלי לחכות לבוקר ובלי שום דבר כזה. בפעם הראשונה בחיי, שני קווים ברורים ויפים.
אני בהריון!
לה לה לה לה לה
אני בהריון
מקווה שימשיך, אופטימית נורא.
איך לעזאזל אפשר לחכות לבן הזוג הנפלא וחסר הטלפון שלי שיגיע כבר הביתה?
סימנים ראשונים להריון
הי לכן,
יש לי איחור של כמה ימים. הביוץ היה ביום ה15 ואני עכשיו ביום ה30. בדכ רגילה לקבל 15 יום מהביוץ. בבדיקה ביתית הבוקר יצא שלילי. מה שכן, התחיל דימום חלש לפני שלושה ימים. אין לי שום כאבים כמו שיש לי בדרך כלל לפני מחזור. אבל בכל זאת... אוף, יש למישהי אצה או רעיון? מחר הביתא... יש טעם בכל ללכת או שכדאי לחכות פשוט למחזור?
יש לי איחור של כמה ימים. הביוץ היה ביום ה15 ואני עכשיו ביום ה30. בדכ רגילה לקבל 15 יום מהביוץ. בבדיקה ביתית הבוקר יצא שלילי. מה שכן, התחיל דימום חלש לפני שלושה ימים. אין לי שום כאבים כמו שיש לי בדרך כלל לפני מחזור. אבל בכל זאת... אוף, יש למישהי אצה או רעיון? מחר הביתא... יש טעם בכל ללכת או שכדאי לחכות פשוט למחזור?
סימנים ראשונים להריון
היה לי איחור של 10 ימים במחזור כל הבדיקות הריון הראו שאין הריון (חשבתי שזה בגלל שהביוץ היה מאוחר ביום ה-22) מאתמול הפרשות חומות רק בנייר וקצת דם הפד נשאר נקי....יש סיכוי להריון ?? אני מפחדת לקנות עוד בדיקה ולהתאכזב...
אני רוצה לציין שיש את כל הסימנים החזה גדל יש לי בחילות וכל היום רוצה לישון...
האם יכול להיות שלמרות הדימום אני בהריון? בבקשה תשובה דחוף.............
אני רוצה לציין שיש את כל הסימנים החזה גדל יש לי בחילות וכל היום רוצה לישון...
האם יכול להיות שלמרות הדימום אני בהריון? בבקשה תשובה דחוף.............
סימנים ראשונים להריון
הי מורן.
כן יש סיכוי שזה הריון ושהביוץ היה מאוד מאוחר.
דם מועט בעיקר חום ולא אדום (אך לא מחייב) יכול לנבוע מהשתרשות.
הדרך הכי טובה לדעת היא בדיקת דם. שהיא מדוייקת בהרבה. בייחוד עם כבר היו כמה בדיקות שתן שליליות
בהצלחה
כן יש סיכוי שזה הריון ושהביוץ היה מאוד מאוחר.
דם מועט בעיקר חום ולא אדום (אך לא מחייב) יכול לנבוע מהשתרשות.
הדרך הכי טובה לדעת היא בדיקת דם. שהיא מדוייקת בהרבה. בייחוד עם כבר היו כמה בדיקות שתן שליליות
בהצלחה
סימנים ראשונים להריון
תודה רבה רבה שענית לי במהרה אני מקווה מאוד שזה הריון ....
סימנים ראשונים להריון
רציתי לציין שיש לי כבר שבוע כאב ראש חזק זה גם סימן להריון??
סימנים ראשונים להריון
לי היה בהריון הראשון בשליש הראשון מגרנה שנמשכה כמה ימים שמעולם לא היתה לי כזו.
אבל רציתי גם לומר שלפעמים שכל הבדיקות יוצאות שלילי זה עשוי להיות כמובן סתם איחור או הריון לא תקין, הריון כימי
שעלול ליפול במהרה.
מקווה שאצלך יהיה הריון. ושיהיה תקין
בהצלחה
אבל רציתי גם לומר שלפעמים שכל הבדיקות יוצאות שלילי זה עשוי להיות כמובן סתם איחור או הריון לא תקין, הריון כימי
שעלול ליפול במהרה.
מקווה שאצלך יהיה הריון. ושיהיה תקין
בהצלחה
סימנים ראשונים להריון
היי לכולן אני מנסה להיכנס להריון כבר6 חודשיים והחודש הזה יש לי איחור של 9 ימים ואני פשוט מפחדת לעשות בדיקה ביתית האם כדאי לי לחכות עוד קצת עם הבדיקה ויש לציין שיש מין מיגרנות מעצבנות דקירות במיפסעה מה עלי לעשות אני מרגישה שאני מתחרפנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בבקשה אני צריכה עזרה
-
- הצטרפות: 20 נובמבר 2008, 22:37
- דף אישי: הדף האישי של רויטל_S*
סימנים ראשונים להריון
אין מה לחכות , תעשי . איחור של 9 ימים זה בהחלט זמן טוב לעשות בדיקה , גם לטוב וגם לרע לפחות זה יהיה מאחורייך ..מחזיקה למענך אצבעות חמודה !! תחזרי לומר איך היה
סימנים ראשונים להריון
מצטרפת לרויטל תשעה ימים אם יש הריון תקין סבירות גבוהה מאוד מאוד שיופיע קו ברור.
בהצלחה רבה .
בהצלחה רבה .
-
סימנים ראשונים להריון
9 ימיםםםםםם יפה שהצלחת להחזיק מעמד עד עכשיו
בהחלט לעשות כבר בדיקה...
בהחלט לעשות כבר בדיקה...
סימנים ראשונים להריון
היי הלכתי לקנות בדיקה ביתית ואני יעשה אותה על הבוקר איזה לחץ אני מקווה לבשורות טובות תודה רבה על העידוד זה עוזר מאוד אני יכתוב מחר על הבוקר
-
סימנים ראשונים להריון
האם מישהי יודעת אם הפרשה שקופה צהבהבה מהפיטמה הוא מדד להריון? ממש יום לאחר קיום יחסים, האם נשמע הגיוני?
עדין לא רוצה לעשות בדיקה למרות שנראה לי שאין ברירה
עדין לא רוצה לעשות בדיקה למרות שנראה לי שאין ברירה
סימנים ראשונים להריון
הי לא נשמע לי הגיוני כלל. זה הריון ראשון ?
יום לאחר קיום יחסים עדיין אין עליה בהורמון הריון שיכולה אולי להסביר זאת.
בהריון הראשון לא היו לי הפרשות עד למספר חודשים אחר כך.
אולי כדאי לך לבדוק בכיוון של זיהום או משהו בשד
יום לאחר קיום יחסים עדיין אין עליה בהורמון הריון שיכולה אולי להסביר זאת.
בהריון הראשון לא היו לי הפרשות עד למספר חודשים אחר כך.
אולי כדאי לך לבדוק בכיוון של זיהום או משהו בשד
-
- הצטרפות: 10 יוני 2010, 21:11
סימנים ראשונים להריון
האם יש הפרשה אופיינית לימים הראשונים של ההריון?
אני מתכוונת ממש שבוע ראשון, ואודה למי שתפרט צבע ומרקם..
זה חשוב לי, תודה!
אני מתכוונת ממש שבוע ראשון, ואודה למי שתפרט צבע ומרקם..
זה חשוב לי, תודה!
סימנים ראשונים להריון
הי ככל הידוע לי אין.
בעקרון בהריון לעיתים יש יותר הפרשות כמו ברגיל רק יותר.
לבנבן צהבהב.
אם יש לך גרד/צריבה או ריח אמוד לא נעים.
סביר שזו פשוט פטריה. שיכולה להיות גם בהריון
מקווה שעזרתי
בעקרון בהריון לעיתים יש יותר הפרשות כמו ברגיל רק יותר.
לבנבן צהבהב.
אם יש לך גרד/צריבה או ריח אמוד לא נעים.
סביר שזו פשוט פטריה. שיכולה להיות גם בהריון
מקווה שעזרתי
סימנים ראשונים להריון
האם יש הפרשה אופיינית לימים הראשונים של ההריון?
חוץ מבחילות איומות, לא היו לי שום סימנים המעידים על כך שאני אכן בהריון...
ההפרשות הגיעו מאוחר יותר.
חוץ מבחילות איומות, לא היו לי שום סימנים המעידים על כך שאני אכן בהריון...
ההפרשות הגיעו מאוחר יותר.
סימנים ראשונים להריון
נרתיק כחלחל/סגלגל גם אמור להיות סימן מקדים להריון
וגם עייפות
אבל כל כך קשה לדעת...
וגם עייפות
אבל כל כך קשה לדעת...
-
- הצטרפות: 26 מאי 2010, 21:16
סימנים ראשונים להריון
היי לכולן,
המחזור שלי בדרך כלל סדיר, אנחנו משתמשים באמצעי שנקרא בעלי "גומר בחוץ" , החודש קיבלתי מחזור בול כמו חודש שעבר, רק שהמחזור הוא לא רגיל דימום מועט ומעט ימים, האם יש מצב להריון???? ערכתי בדיקה ביתית 5 ימים לאחר המחזור יצא שלילית, בכל זאת נראה לי שמשהו מתבשל...
מה נראה לכן???
המחזור שלי בדרך כלל סדיר, אנחנו משתמשים באמצעי שנקרא בעלי "גומר בחוץ" , החודש קיבלתי מחזור בול כמו חודש שעבר, רק שהמחזור הוא לא רגיל דימום מועט ומעט ימים, האם יש מצב להריון???? ערכתי בדיקה ביתית 5 ימים לאחר המחזור יצא שלילית, בכל זאת נראה לי שמשהו מתבשל...
מה נראה לכן???
-
סימנים ראשונים להריון
למה לא עונים לי ?????
סימנים ראשונים להריון
אולי כי אי אפשר לדעת...
-
סימנים ראשונים להריון
אם אין לך סבלנות לחכות- תעשי בדיקת דם.
-
סימנים ראשונים להריון
אפשר כבר מחר?
-
סימנים ראשונים להריון
הלכתי לרופא נשים, אין שק ואין הריון, אז למה הוא שלח אותי לבדיקת דם?
אולי בפעם אחרת...
אולי בפעם אחרת...
סימנים ראשונים להריון
אולי זה עוד מוקדם מידי לראות שק הריון,
אבל הבטא יכולה להעיד על תחילת הריון ואת זה אפשר לבדוק בבדיקת דם
תעשי אותה מחר
שיהיה בהצלחה!
אבל הבטא יכולה להעיד על תחילת הריון ואת זה אפשר לבדוק בבדיקת דם
תעשי אותה מחר
שיהיה בהצלחה!
-
סימנים ראשונים להריון
הרופא ביקש לחכות יומיים, תודה טלי בכל מקרה !
-
סימנים ראשונים להריון
שירה, לדעתי אם עשית בדיקה בייתית חמישה ימים אחרי המחזור הקצר ויצא שלילי, ממש רוב הסיכויים שזה לא הריון.
סימנים ראשונים להריון
שירה, לדעתי אם עשית בדיקה בייתית חמישה ימים אחרי המחזור הקצר ויצא שלילי, ממש רוב הסיכויים שזה לא הריון.
לא נכון. אצלי בדיקת הריון יצאה שלילית, אחרי איחור, אבל האמת יצאה לאור והיא כבר בת שנתיים (-:
לא נכון. אצלי בדיקת הריון יצאה שלילית, אחרי איחור, אבל האמת יצאה לאור והיא כבר בת שנתיים (-:
-
סימנים ראשונים להריון
באמת? וואוו, אני מופתעת, ואת יודעת מה היה שם? למה הבדיקה יצאה שלילית?
בל האמת יצאה לאור והיא כבר בת שנתיים
בל האמת יצאה לאור והיא כבר בת שנתיים
-
סימנים ראשונים להריון
אני מבטיחה לעדכן, למרות שבתוכי נראה לי שהתשובה היא שלילית, יש לי בבית שני נסיכים מדהימים, אז השלישית תבוא בכל רגע...
-
סימנים ראשונים להריון
אני מרגישה את החזה שלי מתמלא, וגם יש לי מן כתם כזה אדום חום אחרי שכבר יומיים לא היה דימום, פתאם הופיעה, ובחילה וצרבת אבל אולי זה רק בגלל שאכלתי צ'יפס ב11 בלילה...
סימנים ראשונים להריון
שלום , קוראים לי ניקול אני בת 25 ואני נשואה בערך חודש אני ובעלי ממש ממש רוצים להכנס להריון
חודש לפני החתונה הפסקנו להשתמש באמצעי מניעה
חשוב לצייין שבחיים לא נטלתי גלולות תמיד האמצעי מניעה היה הקונדום .
גם אני רוצה לציין יש לי מחזור סדיר יחסית איחור יום יומיים גג
עכשיו יש לי איחור של 11 יום עכששיו עשיתי בדיקת הריון ( יש לציין לא שמתי לב אבל עבר לה התוקף התוקף שלה היה 02.02.10 לא יודעת איך מוכרים כזה תאריך) עכשיו יצאה שלילית רק אחרי שעשיתי שמתי לב שעבר זמנה של הבדיקה
האם להאמין לבדיקה
לא מרגישה שום סימטום מיוחד חוץ מרגישות בפיטמות וחשק מיני אבל שום דבר אחר מרגישה .
חשוב לציין שאני בחורה שמנמנה
האם יש מצב (הלוואי הלוואי שכן ) שאני בהריון ? אודה לתשובה
תודה מראש ניקול
חודש לפני החתונה הפסקנו להשתמש באמצעי מניעה
חשוב לצייין שבחיים לא נטלתי גלולות תמיד האמצעי מניעה היה הקונדום .
גם אני רוצה לציין יש לי מחזור סדיר יחסית איחור יום יומיים גג
עכשיו יש לי איחור של 11 יום עכששיו עשיתי בדיקת הריון ( יש לציין לא שמתי לב אבל עבר לה התוקף התוקף שלה היה 02.02.10 לא יודעת איך מוכרים כזה תאריך) עכשיו יצאה שלילית רק אחרי שעשיתי שמתי לב שעבר זמנה של הבדיקה
האם להאמין לבדיקה
לא מרגישה שום סימטום מיוחד חוץ מרגישות בפיטמות וחשק מיני אבל שום דבר אחר מרגישה .
חשוב לציין שאני בחורה שמנמנה
האם יש מצב (הלוואי הלוואי שכן ) שאני בהריון ? אודה לתשובה
תודה מראש ניקול
-
סימנים ראשונים להריון
היי ניקול,
למי את מחכה , מהרי לרופא נשים אולי כבר אפשר לראות שק הריון, בכל מקרה הוא ישלח אותך לעשות בדיקת דם לראות בטא,
בכל מקרה בהצלחה !
למי את מחכה , מהרי לרופא נשים אולי כבר אפשר לראות שק הריון, בכל מקרה הוא ישלח אותך לעשות בדיקת דם לראות בטא,
בכל מקרה בהצלחה !
-
- הצטרפות: 02 יולי 2010, 16:35
סימנים ראשונים להריון
היי אני כבר כמה זמן קוראת כאן וממש שמחה לדעת שיש כאן שיתוף ומענה מהיר..
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון אבל לא כ"כ הולך לנו...הוסת שלי לא כ"כ סדירה רק לקראת הזמן האחרון היא התחילה "לדייק" הייתי אצל רופאת הנשים בבדיקה שיגרתית והיא אמרה לי שאני לקראת ביןץ...העלנו את כמות יחסי המין באותה התקופה..המחזור מאחר לי ביום או יומיים ובדיקת ההריון יצאה שלילית..היו לי כמה סימנים כמו כאבים בבטן מצבי רוח עייפות ...יכול להיות שזה הכל בראש?או שאולי היתה לי הפלה טבעית!?!? ממש מבולבלת אשמח לתשובה אין לי כ"כ עם מי להתייעץ..!! תודה מראש
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון אבל לא כ"כ הולך לנו...הוסת שלי לא כ"כ סדירה רק לקראת הזמן האחרון היא התחילה "לדייק" הייתי אצל רופאת הנשים בבדיקה שיגרתית והיא אמרה לי שאני לקראת ביןץ...העלנו את כמות יחסי המין באותה התקופה..המחזור מאחר לי ביום או יומיים ובדיקת ההריון יצאה שלילית..היו לי כמה סימנים כמו כאבים בבטן מצבי רוח עייפות ...יכול להיות שזה הכל בראש?או שאולי היתה לי הפלה טבעית!?!? ממש מבולבלת אשמח לתשובה אין לי כ"כ עם מי להתייעץ..!! תודה מראש
-
סימנים ראשונים להריון
עשיתי בדיקת הריון ביתית יצא שלילי =( אך עדיין מאחר לי...משהו מאוד מוזר...
-
סימנים ראשונים להריון
היי מבולבלת,
גם לי יצאה שלילית, ולא עשיתי בדיקת דם, את עשית? מחכה לקבל או לא החודש. שיהיה בהצלחה !
גם לי יצאה שלילית, ולא עשיתי בדיקת דם, את עשית? מחכה לקבל או לא החודש. שיהיה בהצלחה !
-
סימנים ראשונים להריון
אני באותו המצב כמוך לא לא עשיתי בדיקת דם..
כל הסימנים שהיו לי ירדו לפתע..הכאבים בחזה ובבטן..אז החלטתי לחכות ולראות אם ומתי אני אקבל..בהצלחה לכולן
כל הסימנים שהיו לי ירדו לפתע..הכאבים בחזה ובבטן..אז החלטתי לחכות ולראות אם ומתי אני אקבל..בהצלחה לכולן
-
סימנים ראשונים להריון
יש לי רק עוד שאלה קטנה אשמח לתשובה אם יש...
יתכן שבייצתי פעמיים החודש? ואם כן יכול להיות שנקלטתי בביוץ הראשון וזה בכל זאת לא יופיע בבדיקה!?
יתכן שבייצתי פעמיים החודש? ואם כן יכול להיות שנקלטתי בביוץ הראשון וזה בכל זאת לא יופיע בבדיקה!?
-
- הצטרפות: 06 יולי 2010, 17:27
סימנים ראשונים להריון
יתכן שבייצתי פעמיים החודש?
כן, אבל זה יכול להיות רק יום אחרי יום או משהו כזה, לא בהפרש זמנים גדול.
יכול להיות שנקלטתי בביוץ הראשון וזה בכל זאת לא יופיע בבדיקה!?
כן, כי אם הבנתי נכון, הביוץ שלך איחר.
מרגע ההפריה ועד שבדיקה ביתית יכולה למצוא הורמוני הריון צריכים לעבור לפחות 10 ימים, ואת מתארת סימני ביוץ בערך סביב הימים שכביכול היית אמורה לקבל וסת. אז לא עברו עדיין מספיק ימים.
כן, אבל זה יכול להיות רק יום אחרי יום או משהו כזה, לא בהפרש זמנים גדול.
יכול להיות שנקלטתי בביוץ הראשון וזה בכל זאת לא יופיע בבדיקה!?
כן, כי אם הבנתי נכון, הביוץ שלך איחר.
מרגע ההפריה ועד שבדיקה ביתית יכולה למצוא הורמוני הריון צריכים לעבור לפחות 10 ימים, ואת מתארת סימני ביוץ בערך סביב הימים שכביכול היית אמורה לקבל וסת. אז לא עברו עדיין מספיק ימים.
סימנים ראשונים להריון
לי קרה שעשיתי שתי בדיקות הריון בשתן שיצאו שלילי. ורק אח"כ עשיתי בדם (באותו היום של הבדיקת שתן השניה)
ויצאה בטא של הריון אבל מאוד נמוך.
בסוף זה היה הריון כימי כי מספר ימים אחכ הוא נפל.
אבל שירה זה בהחלט אפשרי (גם אם פחות סביר) הריון למרות בדיקות שתן שליליות
וגם אני מכירה מישהי עם שני ילדים מקסימים ששניהם לא התגלו בשום בדיקת שתן...
בהצלחה
ויצאה בטא של הריון אבל מאוד נמוך.
בסוף זה היה הריון כימי כי מספר ימים אחכ הוא נפל.
אבל שירה זה בהחלט אפשרי (גם אם פחות סביר) הריון למרות בדיקות שתן שליליות
וגם אני מכירה מישהי עם שני ילדים מקסימים ששניהם לא התגלו בשום בדיקת שתן...
בהצלחה
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
סימנים ראשונים להריון
הדף הזה מתחיל להיות ראוי לתואר דף_ הזוי
אולי יש לשנות את שמו ל אין לי סבלנות לחכות לבטא אז אני חופרת בבאופן
דורש עריכה מסיבית בכל מקרה. הכי טוב למחוק מקרים "סתמיים" שהתיישנו, להכניס לטקסט נפרש שאלות עם יותר "בשר" (מקרים מיוחדים, מפורטים וכולי) ולמחוק התכתבויות כמו "נו, הגיע לך כבר? לי עדיין לא הגיע. מה עשית? אה".
אולי יש לשנות את שמו ל אין לי סבלנות לחכות לבטא אז אני חופרת בבאופן
דורש עריכה מסיבית בכל מקרה. הכי טוב למחוק מקרים "סתמיים" שהתיישנו, להכניס לטקסט נפרש שאלות עם יותר "בשר" (מקרים מיוחדים, מפורטים וכולי) ולמחוק התכתבויות כמו "נו, הגיע לך כבר? לי עדיין לא הגיע. מה עשית? אה".
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
- דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*
סימנים ראשונים להריון
גם לדעתי הכי טוב למחוק מקרים "סתמיים" שהתיישנו, להכניס לטקסט נפרש שאלות עם יותר "בשר" (מקרים מיוחדים, מפורטים וכולי) ולמחוק התכתבויות
-
- הצטרפות: 29 יולי 2010, 20:13
סימנים ראשונים להריון
היי, אני כבר בת 40.5 ויש לי חבר רציני. אנחנו מנסים להיכנס להריון. הייתי אצל רופא מומחה לפריון הוא עשה לי מעקב זקיקים ואמר בדיוק את ימי הביוץ. 19-20ביולי יום שני ושלישי (9 באב) יום לפני כן הוא נתן לי זריקה בבטן כדי שהביוץ יהיה יותר "חזק". כמה ימים אחרי הרגשתי כאבי ראש, צמא, תחושה של משהו בבטן התחתונה עייפות ויש לי דימומים באמצע החודש. מקווה מאוד שהתוצאה תהיה חיובית כי הרופא הלחיץ אותי מאוד בקשר לגיל שלי. זה מאוד מבלבל כי התחושות של לפני מחזור דומות לתחושות של הריון (החזה טיפה יותר גדול). מבטיחה לשתף אתכן ברגע שאדע את התשובה.
-
-
סימנים ראשונים להריון
הי, שלום לכולן. אולי מישהי תוכל לעזור לי...
לפני שנתיים וחצי עברתי הפלה בחודש שישי ומאז אנחנו לא מצליחים להכנס שוב להיריון, התברר שהבעיה אצל בעלי ואמרו לנו שכנראה לא נוכל להרות בלי התערבות חיצונית... כרגע החלטנו לא לנסות "בכח" ולהמתין עוד קצת עד שנתחיל "לטפל". המחזורים שלי מאוד לא מסודרים ולאחרונה הם ממש רחוקים (בפעם האחרונה היה לי הפרש של חודש וחצי בערך) אבל לא חשדתי בהריון כי כאמור אמרו לי שזה לא יתכן. עכשיו יש לי איחור של 100 ימים (!!!!) מהמחזור הקודם ויש לי רגישות נוראית בשדיים שלא זכורה לי מההריון הקודם וכן כאבי ראש איומים. בעלי אומר שזה בגלל שאני מדמיינת ונורא רוצה אבל אין באמת סיכוי... אתמול הקאתי אבל יכול להיות שזה סתם מכאבי בטן של אחרי שבת. יכול להיות שאני בהריון בכל זאת???????????? (בעלי לא רוצה לקנות את המקל, הוא טוען שזה סתם יאכזב אותי)
לפני שנתיים וחצי עברתי הפלה בחודש שישי ומאז אנחנו לא מצליחים להכנס שוב להיריון, התברר שהבעיה אצל בעלי ואמרו לנו שכנראה לא נוכל להרות בלי התערבות חיצונית... כרגע החלטנו לא לנסות "בכח" ולהמתין עוד קצת עד שנתחיל "לטפל". המחזורים שלי מאוד לא מסודרים ולאחרונה הם ממש רחוקים (בפעם האחרונה היה לי הפרש של חודש וחצי בערך) אבל לא חשדתי בהריון כי כאמור אמרו לי שזה לא יתכן. עכשיו יש לי איחור של 100 ימים (!!!!) מהמחזור הקודם ויש לי רגישות נוראית בשדיים שלא זכורה לי מההריון הקודם וכן כאבי ראש איומים. בעלי אומר שזה בגלל שאני מדמיינת ונורא רוצה אבל אין באמת סיכוי... אתמול הקאתי אבל יכול להיות שזה סתם מכאבי בטן של אחרי שבת. יכול להיות שאני בהריון בכל זאת???????????? (בעלי לא רוצה לקנות את המקל, הוא טוען שזה סתם יאכזב אותי)
-
סימנים ראשונים להריון
בבקשה, שמישהי תענה לי מהר!!!! יכול להיות שזה "הריון מדומה" וזהו??? אוףףףףףף אני רוצה לדעת אבל לא רוצה להתאכזב..........
סימנים ראשונים להריון
בהחלט יכול להיות שאת בהריון. אז הרופאים אמרו, אז מה? הם לא יודעים הכל. עובדה שכבר היית בהריון פעם אחת. ושמעתי הרבה פעמים על זוגות שאמרו להם שלא יצליחו בלי טיפולים ובסוף נקלטו להריון ספונטני.
לפי התיאור שלך נשמע שאת בהחלט בהריון הריון מדומה זה ממש נדיר, זה מצב פסיכולוגי שגובל במחלת נפש, ובלי להכיר אותך אני מהמרת שזה לא המצב אצלך.
תיבדקי, מקסימום תתאכזבי. לדעתי האישית זה עדיף מאשר להיות בהריון ללא מעקב רפואי.
בהצלחה @}
לפי התיאור שלך נשמע שאת בהחלט בהריון הריון מדומה זה ממש נדיר, זה מצב פסיכולוגי שגובל במחלת נפש, ובלי להכיר אותך אני מהמרת שזה לא המצב אצלך.
תיבדקי, מקסימום תתאכזבי. לדעתי האישית זה עדיף מאשר להיות בהריון ללא מעקב רפואי.
בהצלחה @}
-
סימנים ראשונים להריון
תודה לך!!! באמת הלכתי הבוקר לעשות בדיקת דם... נראה מה יהיו התוצאות. תוך כמה זמן אמורות להגיע תוצאות בד"כ?
סימנים ראשונים להריון
אם עשית בבוקר, עכשיו (4 אחה"צ) כבר צריכות להיות תוצאות. מקסימום מחר בבוקר.
בהצלחה ותעדכני
בהצלחה ותעדכני
-
סימנים ראשונים להריון
האם מישהי סבלה מבחילות מיד לאחר הביוץ (וקיום יחסי-מין, כמובן (-:)?
יום אחרי התחילו אצלי בחילות קלות שמסרבות לעבור. החזה לא כואב, הגב קצת (אבל מה חדש?) ואני אמורה לקבל וסת רק עוד שבוע. בהריונות הקודמים סבלתי נורא מבחילות אבל אני לא זוכרת מתי הן התחילו - נדמה לי שלא כל כך קרוב לביוץ...
למישהי יש ניסיון עם בחילות כל כך מוקדמות בהריון???
יום אחרי התחילו אצלי בחילות קלות שמסרבות לעבור. החזה לא כואב, הגב קצת (אבל מה חדש?) ואני אמורה לקבל וסת רק עוד שבוע. בהריונות הקודמים סבלתי נורא מבחילות אבל אני לא זוכרת מתי הן התחילו - נדמה לי שלא כל כך קרוב לביוץ...
למישהי יש ניסיון עם בחילות כל כך מוקדמות בהריון???
-
סימנים ראשונים להריון
תודה, קוראת. חיפשתי כבר בדף ההוא ולא מצאתי מישהי עם בחילות כל כך בהתחלה....
-
סימנים ראשונים להריון
ל"קוראת" תודה על תגובותייך, יש כאן עוד פלוני אלמונית... אז זו אני שפחדתי מ"הריון מדומה"... ובכן... אני בהריון!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשבוע שמונה!!! אני מאושרת כ"כ ומופתעת... הפחידו אותנו, אמרו שאין סיכוי בלי טיפול... וזה בא טבעי!!! דווקא כשלקחנו הפסקה. זה פשוט נ--ס! עכשיו אני מקווה שיחזיק מעמד עד הסוף ונזכה לתינוק בריא ושלם!!! אמן!!!
סימנים ראשונים להריון
חיכיתי להודעה הזאת...
שמחה בשבילך ומאחלת לך היריון תקין ומהנה.
מוזמנת לקרוא בדפים השונים ב-מדור הריון.
@}
שמחה בשבילך ומאחלת לך היריון תקין ומהנה.
מוזמנת לקרוא בדפים השונים ב-מדור הריון.
@}
-
סימנים ראשונים להריון
מזל טוב
-
סימנים ראשונים להריון
תודה "קוראת" ותודה נטע, אני מאחלת שמחות אצל כולן!!!
סימנים ראשונים להריון
אהלן,
רציתי לשאול אם ייתכן שאין את רוב הסימנים הבולטים לתחילת הריון כמו רגישות בשדייים בחילות ודברים דומים ובכל זאת ישנו הריון..!?
רציתי לשאול אם ייתכן שאין את רוב הסימנים הבולטים לתחילת הריון כמו רגישות בשדייים בחילות ודברים דומים ובכל זאת ישנו הריון..!?