עוד בעיה בזוגיות

חלב_ודבש*
הצטרפות: 13 יולי 2009, 14:03

עוד בעיה בזוגיות

שליחה על ידי חלב_ודבש* »

שלום ותודה מראש לכל העיצות והעזרה.

יש לי הרבה בעיות עם בן הזוג אבל אני רוצה לקבל עיצות לגבי בעיה נקודתית אחת.

נוצר בינינו דגם מסויים שמרתיח את דמי ברמות. זה הולך ככה:

אנו עושים פרוייקט משוטף. אני עושה את כול הטלפונים והאדמיניסטרציה. אני מספרת לו מה עשיתי וגיליתי. כמעט תמיד יש לו איזו שאלה שלא חשבתי עליה, לרוב שאלות ענייניות ורלונטיות. אני אז צריכה לחזור לגורם עם השאלה לברר את התשובה ואז לדווח לו בחזרה.

ההרגשה שנוצרת לי עקב כך היא של מזכירה שמדווחת לבוס ומקבלת הנחיות ממנו מה לעשות הלאה. היום אמרתי לו, הינה הטלפון של הבחור, בוא תתקשר ותשאל אותו את השאלה. לא, הוא לא מוכן ותמיד יש לו סיבה. היום הוא אמר שהוא צריך ללכת לחדר כושר ויתקשר מחר בצוהוריים. זה לא לעניין, שיחה של דקה תענה לו על השאלה והוא יודע את זה. הוא פשוט יודע שבסוף אני יעשה את זה.

עכשיו אנחנו עומדים בפני רכישת בית ושיפוץ. אם הדגם הזה ימשיך (ואין שום סיבה שהוא יפסיק) אני אצא מדעתי.

אשמח לרעיונות, עיצות ועזרה. אעדיף שאפילו אם יש לכם דברים חמורים לומר, תעדנו אותם.

שוב תודה.
מוריה*
הצטרפות: 24 מאי 2006, 19:04

עוד בעיה בזוגיות

שליחה על ידי מוריה* »

תמיד התשובה זה- אהבה, הוא בעלך תפרגני לו את לא באמת הפקידה שלו את אישתו, זה איזשהו סוויטש במוח שאת צריכה לעשות, ולאהוב ולא להרגיש מנוצלת, תחשבי על דרך לחזק את עצמך ואת שניכם ביחד ולשמוח, ואם לא בא לך לעשות את הטלפון הזה אז אל תעשי, הוא גם יודע שאת לא "עובדת אצלו" זה עיניין של דפוס מחשבתי, אין לי ממש עצה טובה חוץ מלהגיד לך שזה בראש שלך . (()) בהצלחה
חלב_ודבש*

עוד בעיה בזוגיות

שליחה על ידי חלב_ודבש* »

תודה מוריה, זה באמת כנראה הפתרון היחיד.
מוריה*
הצטרפות: 24 מאי 2006, 19:04

עוד בעיה בזוגיות

שליחה על ידי מוריה* »

ההרגשה שנוצרת לי עקב כך היא של מזכירה שמדווחת לבוס ומקבלת הנחיות ממנו מה לעשות הלאה.
בעקבות דפי בגידות וסקס למיניהם, בא לי לכתוב לך שיש לך את ההזדמנות לפלרטט עם "הבוס" שלך בלי סיכונים,
את יכולה להעביר לו "מידע עיסקי" תוך כדי קריצות זדוניות או ליטופים למינהם...
ותחשבי על זה..(-:
מגיבה*
הצטרפות: 04 מרץ 2008, 13:36

עוד בעיה בזוגיות

שליחה על ידי מגיבה* »

אולי יש לו איזשהו קושי סמוי , לא מאד בולט , ביצירת קשר עם אנשים , לכן לך קל יותר בעיניו לטלפן לשאלה קטנה וזהו ?
חלב_ודבש*

עוד בעיה בזוגיות

שליחה על ידי חלב_ודבש* »

רעניון נחמד מוריה, אבל אם אני הולכת להשתעשע במשחקי דמיון אני יהיה הבוס. להיות בעמדת נחיתות איננו סקסי בעיני.

מגיבה - הקושי שתארת אינו סמוי והוא מאוד בולט... אבל למה אני צריכה לסבול בגלל הקשיים שלו. זה לא כאילו שאני רגל על רגל כל היום ולא לא עושה כלום. אני עובדת לפחות קשה כמוהו אם לא יותר.

אני מנסה לחשוב במונחים של דברים שאני טובה בהם ודברים שהוא במקום להתחשבן על מה שהוא לא מוכן לעשות. הוא בהחלט אמר שאם אני לא הייתי בתמונה, הוא לא היה לוקח על עצמו את הפרויקט.

זה קשה לשנות את דפוס המחשבה הזה כי הוא מתלבש על הרבה דפוסים אחרים בחיים שלנו שאני עושה הרבה יותר ממנו. וזה מכעיס ומקומם. אני לא מבינה איך בעבודה הוא יכול להיות כזה חרוץ ומסור ושזה מגיע לבית ולמשפחה הוא עצלן בן עצלנים.
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

עוד בעיה בזוגיות

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

אבל אם אני הולכת להשתעשע במשחקי דמיון אני יהיה הבוס. להיות בעמדת נחיתות איננו סקסי בעיני.
נדמה לי שאולי כאן יש מפתח למשהו.

זה ידוע שבמשחקי תפקידים במיטה, הרבה פעמים אנשים יבחרו בתפקיד שבו הם לא נמצאים ביומיום. במיוחד כשמדובר במשחקי שליטה.
למשל, אנשים שהם מנהלים ובעמדות כוח - הרבה פעמים יאהבו להיות 'שפוטים' במיטה. זה מה שיעשה להם את זה.
אנשים שביומיום מרגישים חוסר ביטחון או חוסר שליטה בעניינים או נמצאים בתפקיד שהם מרגישים בו בעמדת נחיתות וכו' - יאהבו להיות השולטים.

אולי זה שאת היית מעדיפה להיות הבוס - זה אומר משהו על איך את מרגישה ביומיום.

ואם זה נכון, אז למה את מרגישה ככה? ומאיפה זה מגיע?
חלב_ודבש*

עוד בעיה בזוגיות

שליחה על ידי חלב_ודבש* »

_אולי זה שאת היית מעדיפה להיות הבוס - זה אומר משהו על איך את מרגישה ביומיום.

ואם זה נכון, אז למה את מרגישה ככה? ומאיפה זה מגיע?_

בדיוק אהבת. אני מרגישה נחותה ביומיום.

מאיפא זה מגיע זה שאלה טובה. אני מניחה שקצת ממנו וקצת ממני. אני לא חושבת שהוא חושב עלי כנחותה אבל הוא בהחלט חושב שאני צריכה לטפל בכל האדמיניסטרציה של חיינו. בגלל העבודה הקשה שלו - הוא חושב שבסוף שבוע זכותו לנוח. ככה יוצא שאני עובדת נון סטופ והוא בעצם עובד רק בעבודה שלו. אני מניחה שזה בגלל שהוא המפרנס העיקרי. הדפוס הזה קיים פחות במשפחות שבהם שני בני הזוג מכניסים סכום שווה הבייתה לדעתי - אבל אולי אני טועה.

זה מאוד מאוד מפריע לי. מה עושים עם זה זו בדיוק השאלה שלשמה פתחתי את הדף.
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

עוד בעיה בזוגיות

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

בדיוק אהבת. אני מרגישה נחותה ביומיום.

אני חושבת שיש פה יותר מה לחקור.
יש לי הרגשה ש-עירית לוי תדע לכוון אותך. אם תרצי לקרוא לה לכאן.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”