זה מטורף, היום, כמה שנים אחרי שערוריית העוף בגריל שהיתה ב 2007 ונחשפה בכלבוטק, מתברר, כי הפיתוי שלא לזרוק עופות מקולקלים עומד לפיתחם של סופרמרקטים. ויש שלא עומדים בפיתוי.
אימי קנתה שוקי עוף בגריל במגה בעיר באשדוד בתאריך 16 לאוגוסט 2013. אכן לא היה טעים במיוחד, אך עד שהצלחנו לקשר את הטעם לזה שהכרנו מהעוף בגריל של טיב טעם מלפני שש שנים - אכלנו יותר מדי...
חומץ, מלח, תיבלון חזק, צליית-יתר של העוף וייבושו היטב - כל אלה מסווים בשר מקולקל, לכן היזהרו והיו ערות וערים לטעם מלוח במיוחד, מתובל במיוחד, או עוף יבש במיוחד - קיים סיכוי שהם נועדו להסוואה.
אכילת בשר כזה היא מסוכנת מאוד לבריאות. מאוד.
לא סתם אוסרים על נשים בהריון לאכול עוף בגריל...
גם אם לא תגיעו לחדר מיון - עדיין מערכת העיכול תספוג מכה ואין לדעת עד כמה תהיה ההשפעה ארוכת הטווח. יש לזכור כי היא שנמצאת בשער לגוף, המקבל את חומרי ההזנה. היא זו שמאפשרת שהגוף ייהנה ויתחזק ממזון טוב, או שהמזון ותוספי התזונה היקרים לא ייספגו כראוי וייצאו מהגוף כפי שנכנסו... לכן יש להוקיר ולהגן עליה ולטפחה, וזו לא הגזמה.
אותנו זה השכיב בבית עם כאבי בטן ובחילות, למשך יומיים. שישי ושבת הלכו על ביטחון מוגזם בסופר...
עוף בגריל בסופר זהירות
-
- הצטרפות: 10 אוגוסט 2001, 16:57
- דף אישי: הדף האישי של ענת_ג*
עוף בגריל בסופר זהירות
תודה רבה על הפניית תשומת הלב. אנחנו לא צרכנים של זה בד"כ אבל לעתים רחוקות זו אפשרות מפתה בסוף יום בסופר ואנחנו מסתערים עליה ברעבתנות. (חם וריחני, הבטן מקרקרת והמחיר יורד לחצי לפני סגירת הסופר...)
עוף בגריל בסופר זהירות
האם יש מקום אליו אפשר להעביר את האזהרה החשובה הזאת? בכלל לא הייתי מודעת לעניין ואני שמחה שנתקלתי בדף.
-
- הצטרפות: 12 נובמבר 2012, 12:07
- דף אישי: הדף האישי של טלי_ב*
עוף בגריל בסופר זהירות
חיפשתי לפי כמה מילות חיפוש שעלו בדעתי ולא מצאית משהו מתאים. אם אף אחד אחר לא ימצא, בהיעדר מקום מתאים אני חושבת שעדיף למחוק.
עוף בגריל בסופר זהירות
האזהרה הזו חשובה, חבל למחוק אותה.
אולי כדאי לפתוח דף חדש שירכז אזהרות מפני מוצרים כמו מוצרי מזון, טיפוח, צעצועים, בגדים שעלולים להכיל חומרים שפוגעים בבריאות, אזהרות כמו אזהרה זו, ואז להוסיף לדף את האזהרה הזו, וכל מי שישמע או יתקל במוצר בעייתי יוכל להוסיף לדף.
אולי כדאי לפתוח דף חדש שירכז אזהרות מפני מוצרים כמו מוצרי מזון, טיפוח, צעצועים, בגדים שעלולים להכיל חומרים שפוגעים בבריאות, אזהרות כמו אזהרה זו, ואז להוסיף לדף את האזהרה הזו, וכל מי שישמע או יתקל במוצר בעייתי יוכל להוסיף לדף.
עוף בגריל בסופר זהירות
אפרופו אזהרות מפני מוצרים, יש חברה שמייצרת מוצרי טיפוח לתינוקות ילדים ואמהות, שמוצריה נמצאים בהרבה רשתות הסופרמרקטים וסופרפארמים, ולפני כמה חודשים פורסם בוויינט ובוואלה שאין להם רשיון משרד הבריאות. היו לנו בבית שתי אריזות מלאות של סבונים נוזליים לילדים של אותה חברה וזרקנו אותם לפח כי לא רצינו לקחת סיכון. מדובר במוצרים שכתוב עליהם "טבעי" ו"אורגני", אני לא רוצה לכתוב את שם החברה כי אני לא יודעת אם זה לא עובר על חוק לשון הרע. אני רואה עדיין את המוצרים האלה על המדפים בסופרים השונים וזה לא מובן לי, או שהם קיבלו רישיון ואם לא אז למה לא מורידים את המוצרים שלהם מהמדף. אי אפשר לדעת כי גם לפני שהכתבות עליהם פורסמו היה כתוב על המוצרים שיש להם רישיון משרד הבריאות.