עננים קוראת בקפה
עננים קוראת בקפה
עננים יקרה,
אני גם מנסה להיעזר בעזרתך הנדיבה.
ה-הבעיה שלי בחיים היא מיגרנות (מגיל 16 בערך). מעבר לגורמים רבים, אחד הדברים שיש לי איתו את היחסים הכי מסובכים הוא קפה (לא צורכת קפאין בדרכים אחרות כמעט). קפה זה הדבר שאני הכי אוהבת בעולם. יש לי לחץ דם די נמוך (60 על 90, או קצת יותר לפעמים), והקפה ממש מרים אותי. פעם נהגתי לקחת כדורים נגד מיגרנה שמכילים קפאין, ונגמלתי מהם. נגמלתי גם מהקפה שצמוד לקימה בבוקר, כי כל עוד שתיתי אותו, תמיד כאב לי הראש אם התעכבתי מעט בשתיה שלו, והוא מצד שני גם גורם למיגרנות (אני חושבת).
אני תמיד כמהה לקפה ותמיד בניסיון לא לשתות יותר מדי קפה. בתקופות ששותה הרבה קפה מרגישה שיש לי יותר מיגרנות (כמעט בטוחה, קשה לבודד במדויק). אז אני מצליחה לרדת לשתי כוסות קפה שחור לא חזק (בלי חלב, עם חלב אני חושבת שעושה לי כאב ראש). ביום.
לא מצליחה להיגמל לגמרי. גם כי הוא החבר הכי טוב שלי, וגם כי עד ששותה אותו בבוקר, הראש ממש כבד ועמום ובלתי צלול, וכך לעתים קרובות גם באמצע היום.
בקיצור, מסובך.
מה דעתך?
תודה רבה רבה
אני גם מנסה להיעזר בעזרתך הנדיבה.
ה-הבעיה שלי בחיים היא מיגרנות (מגיל 16 בערך). מעבר לגורמים רבים, אחד הדברים שיש לי איתו את היחסים הכי מסובכים הוא קפה (לא צורכת קפאין בדרכים אחרות כמעט). קפה זה הדבר שאני הכי אוהבת בעולם. יש לי לחץ דם די נמוך (60 על 90, או קצת יותר לפעמים), והקפה ממש מרים אותי. פעם נהגתי לקחת כדורים נגד מיגרנה שמכילים קפאין, ונגמלתי מהם. נגמלתי גם מהקפה שצמוד לקימה בבוקר, כי כל עוד שתיתי אותו, תמיד כאב לי הראש אם התעכבתי מעט בשתיה שלו, והוא מצד שני גם גורם למיגרנות (אני חושבת).
אני תמיד כמהה לקפה ותמיד בניסיון לא לשתות יותר מדי קפה. בתקופות ששותה הרבה קפה מרגישה שיש לי יותר מיגרנות (כמעט בטוחה, קשה לבודד במדויק). אז אני מצליחה לרדת לשתי כוסות קפה שחור לא חזק (בלי חלב, עם חלב אני חושבת שעושה לי כאב ראש). ביום.
לא מצליחה להיגמל לגמרי. גם כי הוא החבר הכי טוב שלי, וגם כי עד ששותה אותו בבוקר, הראש ממש כבד ועמום ובלתי צלול, וכך לעתים קרובות גם באמצע היום.
בקיצור, מסובך.
מה דעתך?
תודה רבה רבה
עננים קוראת בקפה
עננים יקרה שלום,
משהו מפריע לי בגרון כבר מספר שבועות. עולה לך כיוון למחשבה?
משהו מפריע לי בגרון כבר מספר שבועות. עולה לך כיוון למחשבה?
-
- הצטרפות: 16 מאי 2009, 21:53
- דף אישי: הדף האישי של עננים_בקפה*
עננים קוראת בקפה
אמא של
לבן שלך יש רגישות לשילוב של נאורופפטידים עם פירות ועם ירקות
הכי טוב לעשות איבחון אייפק מקיף ואם יש צורך גם טיפול.
לבן שלך יש רגישות לשילוב של נאורופפטידים עם פירות ועם ירקות
הכי טוב לעשות איבחון אייפק מקיף ואם יש צורך גם טיפול.
-
עננים קוראת בקפה
ממ
יש לך היתמכרות לקפה. לא רק ברמה הפיזית אלא גם ברמה הריגשית. את כותבת על קפה כמו שכותבים על מישהו שיש איתו יחסי אהבה שינאה , אז כמו ורדה רזיאל ז'קונט אני אגיד לך "תעזבי אותו".
ברמה פרקטית הגמילה מקפה היא מורכבת ולא פשוטה. תחשבי אם את באמת רוצה להיגמל ותעברי עם זה את כל שלבי האבל של קובלר רוס. תרשי לעצמך את המותרות של ממש לעבור עם זה תהליך ריגשי עמוק כדי לנקות את כל מה שיושב על ההתמכרות הזאת. מפנה אותך למאמר שלי על התמכרויות באתר שלי שניקרא "עד העונג הבא".
וברמה עוד יותר פרקטית, תה עם לימון וג'ינג'ר עוזר להתניע על הבוקר ומקל על הכאבי ראש של הגמילה הפיזית.
בהצלחה
יש לך היתמכרות לקפה. לא רק ברמה הפיזית אלא גם ברמה הריגשית. את כותבת על קפה כמו שכותבים על מישהו שיש איתו יחסי אהבה שינאה , אז כמו ורדה רזיאל ז'קונט אני אגיד לך "תעזבי אותו".
ברמה פרקטית הגמילה מקפה היא מורכבת ולא פשוטה. תחשבי אם את באמת רוצה להיגמל ותעברי עם זה את כל שלבי האבל של קובלר רוס. תרשי לעצמך את המותרות של ממש לעבור עם זה תהליך ריגשי עמוק כדי לנקות את כל מה שיושב על ההתמכרות הזאת. מפנה אותך למאמר שלי על התמכרויות באתר שלי שניקרא "עד העונג הבא".
וברמה עוד יותר פרקטית, תה עם לימון וג'ינג'ר עוזר להתניע על הבוקר ומקל על הכאבי ראש של הגמילה הפיזית.
בהצלחה
-
עננים קוראת בקפה
ענת
מה את צריכה לעשות שמרגיש לך כמו לבלוע צפרדע?
מה את צריכה לעשות שמרגיש לך כמו לבלוע צפרדע?
-
עננים קוראת בקפה
ענת
יש משהוא בחיים שלך שאת צריכה לעשות והעשיה שלו ניתפסת אצלך כאטרקטיבית בערך כמו בליעת צפרדע. זה מה שגורם לגוש בגרון. עכשו יותר מובן?
יש משהוא בחיים שלך שאת צריכה לעשות והעשיה שלו ניתפסת אצלך כאטרקטיבית בערך כמו בליעת צפרדע. זה מה שגורם לגוש בגרון. עכשו יותר מובן?
עננים קוראת בקפה
כן. (-:
וזה כמובן נכון. רק שהתחלתי לדאוג בכיוון של בלוטת התריס.
וזה כמובן נכון. רק שהתחלתי לדאוג בכיוון של בלוטת התריס.
עננים קוראת בקפה
ואם אפשר להרחיב: אני מכירה את התיאוריה שמרגישים גוש בגרון, יש גם ביטוי כזה "עומד לי כמו עצם בגרון", וגם כמובן הביטוי על "לבלוע את הצפרדע", כויתור שמוכנים לעשות כדי לקיים משהו אחר שהוא כן רצוי.
אבל זה מרגיש כ"כ פיזי! תמיד חשבתי שזה שמור לעולם הדימויים...
אבל זה מרגיש כ"כ פיזי! תמיד חשבתי שזה שמור לעולם הדימויים...
-
עננים קוראת בקפה
הדימויי ניגזר מהפיזי,לא להיפך
עננים קוראת בקפה
אז אשאל מפורשות: האם יש לי בעיה בבלוטת התריס?
-
עננים קוראת בקפה
ענת
בדיקת דם TSH וT4 יענו לך על השאלה הזו באופן מדויק. מה שאני מקבלת זה חיווי אנרגטי. לפי זה יש בעיה שכבר עוברת לרמת הפיזי, אבל איבחון אינטרנטי של זה לא מספיק מדויק כדי להתחיל לפעול לפיו. בקיצור גשי לרופא ובקשי בדיקת דם ואם יש גוש פיזי אז תעלי את זה גם.
בדיקת דם TSH וT4 יענו לך על השאלה הזו באופן מדויק. מה שאני מקבלת זה חיווי אנרגטי. לפי זה יש בעיה שכבר עוברת לרמת הפיזי, אבל איבחון אינטרנטי של זה לא מספיק מדויק כדי להתחיל לפעול לפיו. בקיצור גשי לרופא ובקשי בדיקת דם ואם יש גוש פיזי אז תעלי את זה גם.
עננים קוראת בקפה
עננים, תודה על התשובה המהירה!!
יש לך היתמכרות לקפה. לא רק ברמה הפיזית אלא גם ברמה הריגשית. את כותבת על קפה כמו שכותבים על מישהו שיש איתו יחסי אהבה שינאה
זה ברור לי לגמרי (על כן כתבתי שהוא החבר הכי טוב שלי ).
אבל כנראה לא הייתי ברורה עד הסוף:
תודה רבה, עננים
מפנה אותך למאמר שלי על התמכרויות באתר שלי שניקרא "עד העונג הבא"
אקרא בשמחה. תודה!
יש לך היתמכרות לקפה. לא רק ברמה הפיזית אלא גם ברמה הריגשית. את כותבת על קפה כמו שכותבים על מישהו שיש איתו יחסי אהבה שינאה
זה ברור לי לגמרי (על כן כתבתי שהוא החבר הכי טוב שלי ).
אבל כנראה לא הייתי ברורה עד הסוף:
- האם את סבורה שהקפה קשור למיגרנות?
- האם אצליח להעלות את לחץ הדם בבוקר גם בלעדיו? (עד היום לימון וג'ינג'ר וכל השאר לא דומים בכלל להשפעה של קפה).
- האם חובה עלי להיגמל, וזאת התמכרות רעה, ואני רגישה? הרי יש כאלה שלא יכולים בלי שתי כוסות ביום וזה לא מסתבך להם.
- האם צמצום לקפה אחד ביום בערך ב-10:00 זה גם טוב, או לא מספיק?
תודה רבה, עננים
מפנה אותך למאמר שלי על התמכרויות באתר שלי שניקרא "עד העונג הבא"
אקרא בשמחה. תודה!
-
עננים קוראת בקפה
ממ
קפה קשור בעקיפין למגרנות כי הוא מעמיס על הכבד (הסיני) והכבד וכיס המרה קשורים לכאבי ראש. יש לך מה שמוגדר באייפק כרגישות לקפה ואחת מתופעות הלואי שלך לעיניין זו ההתמכרות. ניתן לטפל ברגישות לקפה, אבל אחרי הטיפול יש סיכוי שהוא לא יעשה בשבילך את מה שהוא עושה עכשו.
לגבי לחץ הדם, האם את יודעת כעובדה שלחץ הדם שלך נמוך בבוקר או שיש פה עיניין של אדרנל שחוק שזקוק לבעיטה בבוקר כדי להתחיל לפעול?
האם חובה עלייך להיגמל? כלום לא חובה, שוקלים נזק מול תועלת. שני קפה ביום עוד לא הרגו כמעט אף אחד. ברגע שסולק הרגישות הנזק הפיזי לא גדול.
לגבי כל השאר, כמו שכתבתי זו החלטה שלך. אני חושבת שאם הקפה זה החטא הגדול ביותר שלך מבחינה תזונתית אז אולי אפשר לחיות איתו, אם כל התזונה שלך מבולבלת אז קפה זה מקום טוב להתחיל ממנו הרגלי תזונה טובים יותר.
מקווה שעזרתי
קפה קשור בעקיפין למגרנות כי הוא מעמיס על הכבד (הסיני) והכבד וכיס המרה קשורים לכאבי ראש. יש לך מה שמוגדר באייפק כרגישות לקפה ואחת מתופעות הלואי שלך לעיניין זו ההתמכרות. ניתן לטפל ברגישות לקפה, אבל אחרי הטיפול יש סיכוי שהוא לא יעשה בשבילך את מה שהוא עושה עכשו.
לגבי לחץ הדם, האם את יודעת כעובדה שלחץ הדם שלך נמוך בבוקר או שיש פה עיניין של אדרנל שחוק שזקוק לבעיטה בבוקר כדי להתחיל לפעול?
האם חובה עלייך להיגמל? כלום לא חובה, שוקלים נזק מול תועלת. שני קפה ביום עוד לא הרגו כמעט אף אחד. ברגע שסולק הרגישות הנזק הפיזי לא גדול.
לגבי כל השאר, כמו שכתבתי זו החלטה שלך. אני חושבת שאם הקפה זה החטא הגדול ביותר שלך מבחינה תזונתית אז אולי אפשר לחיות איתו, אם כל התזונה שלך מבולבלת אז קפה זה מקום טוב להתחיל ממנו הרגלי תזונה טובים יותר.
מקווה שעזרתי
עננים קוראת בקפה
עננים שלום
מרגישה קצת תקועה ורוצה להתפתח וללמוד אבל לא ממש יודעת מה. כל פעם שאני נרשמת למשהו או מתענינית הקורס לא נפתח או שהימים לא מתאימים. מרגישה כאילו הדלתות רק נסגרות. מה לעשות?
וחוצ מזה קצת הצטננתי ואני מרגישה כמו סינוסיטיס אבל שממש סותם לי את אוזן ימין. איך אפשר לפתוח ולהקל?
תודה
מרגישה קצת תקועה ורוצה להתפתח וללמוד אבל לא ממש יודעת מה. כל פעם שאני נרשמת למשהו או מתענינית הקורס לא נפתח או שהימים לא מתאימים. מרגישה כאילו הדלתות רק נסגרות. מה לעשות?
וחוצ מזה קצת הצטננתי ואני מרגישה כמו סינוסיטיס אבל שממש סותם לי את אוזן ימין. איך אפשר לפתוח ולהקל?
תודה
עננים קוראת בקפה
תודה מקרב לב, עננים יקרה
לא מציקה יותר בשאלות. רק משיבה ומספרת:
יש לך מה שמוגדר באייפק כרגישות לקפה ואחת מתופעות הלואי שלך לעיניין זו ההתמכרות. ניתן לטפל ברגישות לקפה, אבל אחרי הטיפול יש סיכוי שהוא לא יעשה בשבילך את מה שהוא עושה עכשיו.
הייתי לפני כשנתיים-שלוש בטיפול אייפק ארוך שלא צלח (לא יצאתי אפילו טיפה מהעייפות או כאבי הראש, ולא מהנפיחות והכמה קילוגרמים שלא עוזבים אותי לא משנה שאני אוכלת מעט וטבעי יחסית. אם תרצי אספר לך איפה). אבל אני לא זוכרת אם הגענו לקפה... ואללה לא זוכרת.
מקווה שניתן לטפל ישירות בזה ולא לעבור שוב טיפול ארוך.
בהחלט אברר. מאז ומתמיד היה לי לחץ דם נמוך. אבל אולי זה לא הסיפור.
תודה מקרב הלב
לא מציקה יותר בשאלות. רק משיבה ומספרת:
יש לך מה שמוגדר באייפק כרגישות לקפה ואחת מתופעות הלואי שלך לעיניין זו ההתמכרות. ניתן לטפל ברגישות לקפה, אבל אחרי הטיפול יש סיכוי שהוא לא יעשה בשבילך את מה שהוא עושה עכשיו.
הייתי לפני כשנתיים-שלוש בטיפול אייפק ארוך שלא צלח (לא יצאתי אפילו טיפה מהעייפות או כאבי הראש, ולא מהנפיחות והכמה קילוגרמים שלא עוזבים אותי לא משנה שאני אוכלת מעט וטבעי יחסית. אם תרצי אספר לך איפה). אבל אני לא זוכרת אם הגענו לקפה... ואללה לא זוכרת.
מקווה שניתן לטפל ישירות בזה ולא לעבור שוב טיפול ארוך.
בהחלט אברר. מאז ומתמיד היה לי לחץ דם נמוך. אבל אולי זה לא הסיפור.
תודה מקרב הלב
עננים קוראת בקפה
יש פה עיניין של אדרנל שחוק שזקוק לבעיטה בבוקר כדי להתחיל לפעול?
מעניין! מה זה "אדרנל שחוק"?
מעניין! מה זה "אדרנל שחוק"?
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
עננים קוראת בקפה
בלוטת אדרנל שהתיפקוד שלה "נשחק", לרוב עקב יחס בלתי הולם כגון שעות שינה גרועות וכדומה (-:
(ועננים תרחיב כשתבוא)
(ועננים תרחיב כשתבוא)
-
- הצטרפות: 04 יוני 2012, 00:19
עננים קוראת בקפה
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
שלום רב,
אני נמצאת במצב של חוסר מוטיבציה למצוא עבודה נוספת (עובדת במשרה חלקית ומרוויחה מעט מאוד), למרות שאני עם תואר שני אני מרגישה שמבחינה כלכלית אני בירידה מתמדת וחיה בצמצום יותר ממה כשהייתי הרבה יותר צעירה. אני בת 40 ללא זוגיות, בתהליך של כניסה להריון דרך בנק הזרע- שמחינתי זו האופציה האחרונה שהייתי בוחרת.
א. איך אני יכולה להשתחרר מ"התקיעות" הזו.
ב. יש לי ידיד שאני רוצה להציע לו לעשות ילד משותף, ביקשתי לשוחח אותו, למרות שהוא לא יודע על מה הנושא, הוא מתחמק ממני. האם נכון לי בכלל לפנות אליו ולהציע לו שותפות?
תודה מתוקה
שלום רב,
אני נמצאת במצב של חוסר מוטיבציה למצוא עבודה נוספת (עובדת במשרה חלקית ומרוויחה מעט מאוד), למרות שאני עם תואר שני אני מרגישה שמבחינה כלכלית אני בירידה מתמדת וחיה בצמצום יותר ממה כשהייתי הרבה יותר צעירה. אני בת 40 ללא זוגיות, בתהליך של כניסה להריון דרך בנק הזרע- שמחינתי זו האופציה האחרונה שהייתי בוחרת.
א. איך אני יכולה להשתחרר מ"התקיעות" הזו.
ב. יש לי ידיד שאני רוצה להציע לו לעשות ילד משותף, ביקשתי לשוחח אותו, למרות שהוא לא יודע על מה הנושא, הוא מתחמק ממני. האם נכון לי בכלל לפנות אליו ולהציע לו שותפות?
תודה מתוקה
-
עננים קוראת בקפה
לתוהים בעינייני האדרנל
מצבים של מתח מתמשך, חוסר שינה, שימוש בסמים ממריצים (קפה, אפדרין, סטרואידים) בקיצור מצב שבו אנחנו דורשים מהגוף משאבים מתכלים ולא נותנים לו אפשרות לנוח ולהיתאושש. כל אלו גורמים לזה שבלוטת האדרנל "נישחקת" או ברפואית מפסיקה ליצר את החומרים המעוררים שהיא אמורה ליצר באופן טיבעי. אופיני מאוד לסביבות שנות השלושים שבהם העומס יחסית גבוהה והאפשרות לנוח יחסית קטנה (ילדים, קריירה,לחצים כלכליים, לחצים אישיים) . בקיצור ילדים הזהרו מעצי באובב.
מצבים של מתח מתמשך, חוסר שינה, שימוש בסמים ממריצים (קפה, אפדרין, סטרואידים) בקיצור מצב שבו אנחנו דורשים מהגוף משאבים מתכלים ולא נותנים לו אפשרות לנוח ולהיתאושש. כל אלו גורמים לזה שבלוטת האדרנל "נישחקת" או ברפואית מפסיקה ליצר את החומרים המעוררים שהיא אמורה ליצר באופן טיבעי. אופיני מאוד לסביבות שנות השלושים שבהם העומס יחסית גבוהה והאפשרות לנוח יחסית קטנה (ילדים, קריירה,לחצים כלכליים, לחצים אישיים) . בקיצור ילדים הזהרו מעצי באובב.
-
עננים קוראת בקפה
שוקולד
מציעה לך לקחת תמציות באך מספר 38,7,13,27,35 שבע טיפות מכל אחת על 30CC שבע פעמים ביום שבע טיפות כל פעם, במשך שבעה שבועות. במשך השבועות האלו תקפידי על תזונה טובה, פעילות גופנית יום יומית של לפחות חצי שעה, שעות שינה נכונות (נניח 10-6) ופעם ביום להודות על חמישה דברים טובים שיש בחיים שלך. אחרי שבעה שבועות כאלו אני מבטיחה לך שתהיי מסוגלת להתחיל תזוזה בחיים שלך. אלו שבעה שבועות של ריסטרט למערכת.
לגבי הבחור, חכי עד סוף שיבעת השבועות ואז דברי איתו. אם עדיין תחשבי שזה רעיון טוב.
בהצלחה
מציעה לך לקחת תמציות באך מספר 38,7,13,27,35 שבע טיפות מכל אחת על 30CC שבע פעמים ביום שבע טיפות כל פעם, במשך שבעה שבועות. במשך השבועות האלו תקפידי על תזונה טובה, פעילות גופנית יום יומית של לפחות חצי שעה, שעות שינה נכונות (נניח 10-6) ופעם ביום להודות על חמישה דברים טובים שיש בחיים שלך. אחרי שבעה שבועות כאלו אני מבטיחה לך שתהיי מסוגלת להתחיל תזוזה בחיים שלך. אלו שבעה שבועות של ריסטרט למערכת.
לגבי הבחור, חכי עד סוף שיבעת השבועות ואז דברי איתו. אם עדיין תחשבי שזה רעיון טוב.
בהצלחה
עננים קוראת בקפה
היי עננים,
מה שלומך?..
התייעצתי איתך לפני כחודש לגביי הילדה שלי (בת כמעט 7 עם חרדות+שטיפות ידיים חוזרות) והמלצת על
תמצית מס' 33 ואני גם הרגשתי שנכון להוסיף לה 25 ו-2.
היא לוקחת את התמציות בשמחה ואפילו מבקשת שנתן לה עוד בימים יותר מוצפים.
היא גם התחילה טיפול עם פסיכולוגית קלינית המתמחה בחרדות לילדים וגם את זה היא מאוד אוהבת וההתחברות למטפלת מדהימה!
האם את ממליצה להמשיך עם התמצית? (היא אוהבת את התמצית וזה עוזר לה מאוד והבקבוק כמעט ונגמר..)
ואם כן, האם צריך לשנות את ההרכב?
תודה!! @}
היי עננים,
מה שלומך?..
התייעצתי איתך לפני כחודש לגביי הילדה שלי (בת כמעט 7 עם חרדות+שטיפות ידיים חוזרות) והמלצת על
תמצית מס' 33 ואני גם הרגשתי שנכון להוסיף לה 25 ו-2.
היא לוקחת את התמציות בשמחה ואפילו מבקשת שנתן לה עוד בימים יותר מוצפים.
היא גם התחילה טיפול עם פסיכולוגית קלינית המתמחה בחרדות לילדים וגם את זה היא מאוד אוהבת וההתחברות למטפלת מדהימה!
האם את ממליצה להמשיך עם התמצית? (היא אוהבת את התמצית וזה עוזר לה מאוד והבקבוק כמעט ונגמר..)
ואם כן, האם צריך לשנות את ההרכב?
תודה!! @}
-
עננים קוראת בקפה
קרן
תני לה להמשיך עם התמציות האלו עוד שלושה שבועות ואז תבדקי שוב
תני לה להמשיך עם התמציות האלו עוד שלושה שבועות ואז תבדקי שוב
עננים קוראת בקפה
שלום עננים אנ י ממש מתוסכלת בענייני הזוגיות האם יש משהו שלי לשנות או לעשות בעיננין הזה כבר שנים אני לבד........................... לא ממש הבנתי מה כתבת לי בהקשר הסבתא מצד האבא
-
עננים קוראת בקפה
זהירה
עניתי לך מה אני מקבלת שאת צריכה לעשות. טיפול בשיטת קונסטלציה משפחתית ובדיקה של האמונות שלך לגבי הזוגיות. אין לי דרך להיות מדויקת יותר לגבי שאלה כל כך כוללנית.
עניתי לך מה אני מקבלת שאת צריכה לעשות. טיפול בשיטת קונסטלציה משפחתית ובדיקה של האמונות שלך לגבי הזוגיות. אין לי דרך להיות מדויקת יותר לגבי שאלה כל כך כוללנית.
עננים קוראת בקפה
אני מקווה שזו לא שאלה כללית מדי:
מה מקור התקיעות הרגשית שנראה לי שאני נמצאת בה? זה בעיקר עם עצמי ואז משליך על הזוגיות
מה מקור התקיעות הרגשית שנראה לי שאני נמצאת בה? זה בעיקר עם עצמי ואז משליך על הזוגיות
-
עננים קוראת בקפה
שואלת
את יכולה להיות יותר ספציפית?
את יכולה להיות יותר ספציפית?
עננים קוראת בקפה
הי עננים
שאלתי אתמול לגבי לימודים
ואוזן סתומה
אשמח לתשובה
שאלתי אתמול לגבי לימודים
ואוזן סתומה
אשמח לתשובה
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
עננים קוראת בקפה
תודה על התגובה המהירה!
אני מרגישה תקועה בלופים של עצבים שיוצרים מריבות. שאני לא יודעת מה לעשות עם עצמי בפנים ואז נגררת אחרי מה שקורה בחוץ. איזה חוסר שקט פנימי..
תודה י שואלת
תודה על התגובה המהירה!
אני מרגישה תקועה בלופים של עצבים שיוצרים מריבות. שאני לא יודעת מה לעשות עם עצמי בפנים ואז נגררת אחרי מה שקורה בחוץ. איזה חוסר שקט פנימי..
תודה י שואלת
עננים קוראת בקפה
הי עננים,
הבן שלי בן שנה+9, שמתי לב כמה פעמים למשהו שנראה לי כמו דם בקקי. אני לא בטוחה שזה באמת דם אבל לא יכולה לחשוב על משהו אחר (הוא לא אכל סלק).
האם זה באמת דם?
אם כן, האם את יכולה לומר מדוע?
תודה.
הבן שלי בן שנה+9, שמתי לב כמה פעמים למשהו שנראה לי כמו דם בקקי. אני לא בטוחה שזה באמת דם אבל לא יכולה לחשוב על משהו אחר (הוא לא אכל סלק).
האם זה באמת דם?
תודה.
-
- הצטרפות: 05 יוני 2012, 08:58
עננים קוראת בקפה
שלום עננים
לבן שלי מגרד בטוסיק ולא מצאתי תולעים
אני חושדת באיזו קנדידה..
את יכולה לדעת מה זה?
ביקשתי את רשותו לשאול. תודה רבה!
לבן שלי מגרד בטוסיק ולא מצאתי תולעים
אני חושדת באיזו קנדידה..
את יכולה לדעת מה זה?
ביקשתי את רשותו לשאול. תודה רבה!
-
- הצטרפות: 22 פברואר 2011, 12:07
- דף אישי: הדף האישי של עכשיו_טוב*
עננים קוראת בקפה
שלום! לבת שלי בת קצת יותר מ3 יש כל מיני בעיות עוריות. לא ברור לי אם אלו עקיצות, תמיד חשבתי שכן
אבל עכשיו אני לא בטוחה. באזור הפנים לפעמים (3-4 על כל לחי, מבאס נורא..) וגם בבטן / רגליים. הפעם יש המון בבטן ובבתי שחי.
יכול להיות שיש לה גם עקיצות וגם משהו נוסף קשור או לא קשור לעקיצות..
אשמח לדעת במהלעתך נעוצה הבעיה ואיך אפשר לטפל בה...
תודה על האפשרות שאת נותנת, כל טוב
אבל עכשיו אני לא בטוחה. באזור הפנים לפעמים (3-4 על כל לחי, מבאס נורא..) וגם בבטן / רגליים. הפעם יש המון בבטן ובבתי שחי.
יכול להיות שיש לה גם עקיצות וגם משהו נוסף קשור או לא קשור לעקיצות..
אשמח לדעת במהלעתך נעוצה הבעיה ואיך אפשר לטפל בה...
תודה על האפשרות שאת נותנת, כל טוב
-
עננים קוראת בקפה
ימים עמוסים אענה בהקדם. סליחה למי שמחכה לתשובה
עננים קוראת בקפה
היי, יש לי נשירה רבה מאוד, האם יש חוסר במשהו? רגישות?
עננים קוראת בקפה
סובלת מכאבים בשתי הברכיים חושבת האם זה מתזונה או בעיה פיסית.
תודה
תודה
עננים קוראת בקפה
הי עננים בקפה,
תודה על התשובה במעלה הדף, הנושא כבר בטיפול תזונתי מתאים (:.
שאלה לגבי קטני בן 10 ח'.
מאז התחיל המוצקים (בשמחה רבה) לפני כחודשיים שלוש היציאות שלו הצטמצמו לאחת לשלושה ארבעה ימים.
אני לא רואה סימני אי נחת או עצבנות לפעמים קצת גזים אבל לא יוצא דבר
ובכל זאת האם יש קשר למאכל
או אולי לכך שהוא בקשב חלקי
או שהוא פשוט כזה (:
שבוע טוב ותודה
סמוצ'
תודה על התשובה במעלה הדף, הנושא כבר בטיפול תזונתי מתאים (:.
שאלה לגבי קטני בן 10 ח'.
מאז התחיל המוצקים (בשמחה רבה) לפני כחודשיים שלוש היציאות שלו הצטמצמו לאחת לשלושה ארבעה ימים.
אני לא רואה סימני אי נחת או עצבנות לפעמים קצת גזים אבל לא יוצא דבר
ובכל זאת האם יש קשר למאכל
או אולי לכך שהוא בקשב חלקי
או שהוא פשוט כזה (:
שבוע טוב ותודה
סמוצ'
-
עננים קוראת בקפה
עפרה
לגבי לימודים, עד שאת לא תהיי סגורה לגבי מה את רוצה הדברים לא יקרו. יש לך יכולת גבוהה במיוחד להשפיע על המציאות תיליטי מה את רוצה שהמציאות תהיה ואז דברים יזוזו.
לגבי האוזן עדכני אותי מה המצב. אם עדיין נמשך נבדוק מה הבעיה
לגבי לימודים, עד שאת לא תהיי סגורה לגבי מה את רוצה הדברים לא יקרו. יש לך יכולת גבוהה במיוחד להשפיע על המציאות תיליטי מה את רוצה שהמציאות תהיה ואז דברים יזוזו.
לגבי האוזן עדכני אותי מה המצב. אם עדיין נמשך נבדוק מה הבעיה
-
עננים קוראת בקפה
שואלת
תמציות באך הולי, ווילד אווט, ווולנאט. שבע טיפות מכל אחת על 30 CC שבע פעמים ביום שבע טיפות כל פעם שישה שבועות. אחרי זה הדברים אמורים להיתבהר.
תמציות באך הולי, ווילד אווט, ווולנאט. שבע טיפות מכל אחת על 30 CC שבע פעמים ביום שבע טיפות כל פעם שישה שבועות. אחרי זה הדברים אמורים להיתבהר.
-
עננים קוראת בקפה
מאמא
זו אכן רגישות למזון כל שהו, תכתבי לי מה הוא אוכל וננסה לבודד גורם.
זו אכן רגישות למזון כל שהו, תכתבי לי מה הוא אוכל וננסה לבודד גורם.
-
עננים קוראת בקפה
ילד מתגרד
אכן קנדידה. כדאי לטפל פנימית ע"י דיאטה, לגבי הגרוד אפשר לנסות אגיסטן.
אכן קנדידה. כדאי לטפל פנימית ע"י דיאטה, לגבי הגרוד אפשר לנסות אגיסטן.
-
עננים קוראת בקפה
עכשו טוב
יש לה עקיצות וגם תגובה אלרגית אליהן. האם אתם ממגנים מחרקים?
יש לה עקיצות וגם תגובה אלרגית אליהן. האם אתם ממגנים מחרקים?
-
עננים קוראת בקפה
נועה
יש לך בעית ספיגה באופן כללי, נסי תזונה מחזקת טחול. שורשים,בטטות,עלים ירוקים,בלי מתוק,בלי מוצרי חלב, בלי אוכל קר. תוסיפי לתזונה אגוזים ושקדים וגרעינים למינהם ותראי אם יש שיפור.
יש לך בעית ספיגה באופן כללי, נסי תזונה מחזקת טחול. שורשים,בטטות,עלים ירוקים,בלי מתוק,בלי מוצרי חלב, בלי אוכל קר. תוסיפי לתזונה אגוזים ושקדים וגרעינים למינהם ותראי אם יש שיפור.
-
עננים קוראת בקפה
אמא
יש גם בעיה פיסית של שחיקה וגם רגישות לתפוחי אדמה, חיטה,מוצרי חלב.
יש גם בעיה פיסית של שחיקה וגם רגישות לתפוחי אדמה, חיטה,מוצרי חלב.
-
עננים קוראת בקפה
סמוצ'
נסי תמציות 33,8,12 ו27 מחש טיפות מכל אחת על 30CC חמש פעמים ביום שש טיפות כל פעם, 16 יום.
נסי תמציות 33,8,12 ו27 מחש טיפות מכל אחת על 30CC חמש פעמים ביום שש טיפות כל פעם, 16 יום.
עננים קוראת בקפה
עננים, ראיתי שענית לקודמות אך כנראה שאלתי התפספסה, אשמח אם תוכלי לענות-
_הי עננים,
האם זה באמת דם?
תודה._
_הי עננים,
האם זה באמת דם?
תודה._
-
עננים קוראת בקפה
_מאמא
זו אכן רגישות למזון כל שהו, תכתבי לי מה הוא אוכל וננסה לבודד גורם._
-
- הצטרפות: 22 פברואר 2011, 12:07
- דף אישי: הדף האישי של עכשיו_טוב*
עננים קוראת בקפה
אנחנו מורחים ציטרונלה, זה עובד על הבת השניה ועליי. יש מה לעשות כדי שהיא תהיה מוגנת "מבפנים"
או לפחות לא תפתח אלרגיה?
תודה רבה!
או לפחות לא תפתח אלרגיה?
תודה רבה!
עננים קוראת בקפה
שלום עננים יקרה,
אשמח אם תוכלי לבדוק עבורי מה המקור לדקירות החזקות שאני חשה בבטני בימים האחרונים.
תודה רבה, והדף הזה נפלא!
אשמח אם תוכלי לבדוק עבורי מה המקור לדקירות החזקות שאני חשה בבטני בימים האחרונים.
תודה רבה, והדף הזה נפלא!
עננים קוראת בקפה
עננים תודה על התיחסותך
לגבי האוזן יש הטבה אבל עדיין לא עבר לגמרי
לגבי לימודים אני רוצה לממצוא מה אני רוצה , מה מתאים. וכל מרגיש לי ליד, לא מדויק. מה אפשר לעשות על מנת למצוא את התשובות?
שוב תודה
לגבי האוזן יש הטבה אבל עדיין לא עבר לגמרי
לגבי לימודים אני רוצה לממצוא מה אני רוצה , מה מתאים. וכל מרגיש לי ליד, לא מדויק. מה אפשר לעשות על מנת למצוא את התשובות?
שוב תודה
-
עננים קוראת בקפה
עפרה
נסי תמצית מס'36 של באך. עוזרת להבהרת היעוד והדרך. 10 טיפות לבקבוק מים מנראליים ולשתות במשך היום במשך שלושה שבועות.
נסי תמצית מס'36 של באך. עוזרת להבהרת היעוד והדרך. 10 טיפות לבקבוק מים מנראליים ולשתות במשך היום במשך שלושה שבועות.
עננים קוראת בקפה
תודה על התשובה לגבי הכאבים בברכים אכן אני אחרי ניקויי של כל מה שכתבת ואחרי שחזרתי לאכול הגוף הגיב בברכיים.
הולכת לטפל בנושא.
תודה
הולכת לטפל בנושא.
תודה
-
עננים קוראת בקפה
עכשו טוב
איפשר לעשות טיפול אייפק, אפשר לרשת, אפשר לנסות לתת כמות יחסית גדולה של ויטמין C שעובד כאנטיהיסטמין.
איפשר לעשות טיפול אייפק, אפשר לרשת, אפשר לנסות לתת כמות יחסית גדולה של ויטמין C שעובד כאנטיהיסטמין.
-
עננים קוראת בקפה
טל
מקדי בבקשה
מקדי בבקשה
עננים קוראת בקפה
שלום, אני בת 36+ ולפני כחצי שנה התחלתי לסבול מכאבי בטן, שלשולים וירידה במשקל. לבסוף אושפזתי עם חסימת מעיים, שוחררתי הביתה, אושפזתי שנית ובפעם השלישית גם עברתי ניתוח שבמהלכו כרתו את החיבור בין המעי הדק לגס וכ 30 ס״מ מהמעי הדק. מאז ועד היום (עברו כבר 3 חודשים) לא נמצאה הסיבה לחסימות הללו מה גם שהניתוח לא פתר את הבעיה. אני כעת לאחר אשפוז ממושך נוסף שבו בוצעו בדיקות מקיפות מאוד אך המקור לבעיה טרם אותר.
בחודש האחרון כאבי הבטן חזרו, גם השלשולים ואני ממשיכה לרדת במשקל (ירדתי כבר 17ק״ג).
כל מה שאני אוכלת מחמיר את כאבי הבטן ומאז האשפוז האחרון אני מקבלת הזנה ורידית לפחות עד אשר יגיעו כל תוצאות הבדיקות.
האם יש לך רעיון למקור הבעיה ומה את ממליצה לעשות לגבי כאבי הבטן הקשים הללו?
בחודש האחרון כאבי הבטן חזרו, גם השלשולים ואני ממשיכה לרדת במשקל (ירדתי כבר 17ק״ג).
כל מה שאני אוכלת מחמיר את כאבי הבטן ומאז האשפוז האחרון אני מקבלת הזנה ורידית לפחות עד אשר יגיעו כל תוצאות הבדיקות.
האם יש לך רעיון למקור הבעיה ומה את ממליצה לעשות לגבי כאבי הבטן הקשים הללו?
-
עננים קוראת בקפה
טליצ'
זה מצב מורכב מדי כדי להיתיחס אליו אינטרנטית. דברי איתי טלפונית.
זה מצב מורכב מדי כדי להיתיחס אליו אינטרנטית. דברי איתי טלפונית.
עננים קוראת בקפה
תודה עננים!
בן זוגי שואל לגבי לחץ בלתי פוסק שגורם לטעויות טיפשיות. יש גם את האלמנט של פחד מלטעות או לפספס שגורם ללחץ ואז זה מעגל סגור... יש גם רצון להרבה דברים שלא מתממש, ויוצא שהוא מתעצבן על כל דבר
בן זוגי שואל לגבי לחץ בלתי פוסק שגורם לטעויות טיפשיות. יש גם את האלמנט של פחד מלטעות או לפספס שגורם ללחץ ואז זה מעגל סגור... יש גם רצון להרבה דברים שלא מתממש, ויוצא שהוא מתעצבן על כל דבר
עננים קוראת בקפה
_מאמא
סליחה!!! זו התשובה שהתפספסה (לי..)...
וואו, איך אפשר? הוא אוכל הכל, כולל מה שהסבים מציעים /-:
דברים חריגים שאוכל כשאני לא דוגרת עליו- בשר, גלידה ושאר ממתקים. לאחרונה נחשף לנפלאות האבטיח והאפרסק. טחן מלפפון חמוץ.
הוא גם עדיין יונק כך שאולי מושפע גם ממני? (אולי כדאי לציין שאני על רמדי הומאופתית לאחרונה) ההשפעות של המזון שלי בכלל מסבכות את האבחנה לא?
יש דרך למקד קצת?
תודה!!
סליחה!!! זו התשובה שהתפספסה (לי..)...
וואו, איך אפשר? הוא אוכל הכל, כולל מה שהסבים מציעים /-:
דברים חריגים שאוכל כשאני לא דוגרת עליו- בשר, גלידה ושאר ממתקים. לאחרונה נחשף לנפלאות האבטיח והאפרסק. טחן מלפפון חמוץ.
הוא גם עדיין יונק כך שאולי מושפע גם ממני? (אולי כדאי לציין שאני על רמדי הומאופתית לאחרונה) ההשפעות של המזון שלי בכלל מסבכות את האבחנה לא?
יש דרך למקד קצת?
תודה!!
עננים קוראת בקפה
תודה עננים
איפה קונים תמציות של באך? חנות טבע?
איפה קונים תמציות של באך? חנות טבע?
עננים קוראת בקפה
עפרה - ראיתי שיש בתי מרקחת הומאופתיים שיכולים להכין תמצית לפי בקשתך. יש גם ברשת ששולחים הביתה.
באתי לשאול את עננים בקפה - המלצת לי על 7 טיפות מכל סוג ובית המרקחת שם 2 טיפות, האם זה קריטי? וגם לגבי מספר הפעמים ביום והכמות - ממש להקפיד על הצורה הזו?
באתי לשאול את עננים בקפה - המלצת לי על 7 טיפות מכל סוג ובית המרקחת שם 2 טיפות, האם זה קריטי? וגם לגבי מספר הפעמים ביום והכמות - ממש להקפיד על הצורה הזו?
עננים קוראת בקפה
אולי לא האתר האידיאלי לשאול, אבל...
מתלבטת עמוקוות לגבי המוכנות של ביתי ללכת שנה הבאה לגן...
מתלבטת עמוקוות לגבי המוכנות של ביתי ללכת שנה הבאה לגן...
עננים קוראת בקפה
הי עננים,
אני לא יודעת אם זו שאלה מתאימה אבל מנסה בכל זאת...(:
התחלתי לפני כמה חודשים טיפול פסיכולוגי
יש לי הרגשה שהמטפלת או הטיפול עצמו לא מתאים לי אבל כמו בטיפול כשזה עולה זה "דפוס" או "בורחת".
אני אשמח לכיוון
או אולי המלצה לסוג טיפול שיכול להתאים לי, יניע אותי
תודה
מכל הלב
נענע
אני לא יודעת אם זו שאלה מתאימה אבל מנסה בכל זאת...(:
התחלתי לפני כמה חודשים טיפול פסיכולוגי
יש לי הרגשה שהמטפלת או הטיפול עצמו לא מתאים לי אבל כמו בטיפול כשזה עולה זה "דפוס" או "בורחת".
אני אשמח לכיוון
או אולי המלצה לסוג טיפול שיכול להתאים לי, יניע אותי
תודה
מכל הלב
נענע
עננים קוראת בקפה
שלום עננים
מזה כמה חודשים (מתחילת החורף) יש לי כאב בסינוסים, בעיקר בשעות הבוקר כשאני קם ובערב. נראה לי שיש לי רגישות למעברים בין חום לקור, בד"כ כלל קר לי ולכן אני לובש בגדים חמים.אבל לפעמים אני מתחיל להזיע ואם אני מוריד את הבגדים החמים אז אני שוב מתקרר ומתחיל לנזול לי האף. אני עובד בעבודה אינטנסיבית, עם אנשים בשטח, ואז אני מרגיש הרבה יותר טוב. כשאני בין עבודות אני בבית ואז אני מרגיש את כל התופעות שציינתי.
יש לי כאבים בכפות הרגליים- נראה לי שזה קשור ללחץ להספיק דברים (לחץ שאני מרגיש רוב הזמן).
תודה
מזה כמה חודשים (מתחילת החורף) יש לי כאב בסינוסים, בעיקר בשעות הבוקר כשאני קם ובערב. נראה לי שיש לי רגישות למעברים בין חום לקור, בד"כ כלל קר לי ולכן אני לובש בגדים חמים.אבל לפעמים אני מתחיל להזיע ואם אני מוריד את הבגדים החמים אז אני שוב מתקרר ומתחיל לנזול לי האף. אני עובד בעבודה אינטנסיבית, עם אנשים בשטח, ואז אני מרגיש הרבה יותר טוב. כשאני בין עבודות אני בבית ואז אני מרגיש את כל התופעות שציינתי.
יש לי כאבים בכפות הרגליים- נראה לי שזה קשור ללחץ להספיק דברים (לחץ שאני מרגיש רוב הזמן).
תודה
-
עננים קוראת בקפה
י שואלת
לגבי בן זוגך, תמצית 2, 27,36 שש טיפות מכל אחת ל30CC שבע טיפות שבע פעמים ביום, שלושה שבועות, ואז לראות מה נהיה.
לגבי מינונים תבקשי מהם שיקפידו כי זה המינון שהגוף ביקש. לא יודעת עד כמה זה עקרוני, אני רק מעבירה את המידע
לגבי בן זוגך, תמצית 2, 27,36 שש טיפות מכל אחת ל30CC שבע טיפות שבע פעמים ביום, שלושה שבועות, ואז לראות מה נהיה.
לגבי מינונים תבקשי מהם שיקפידו כי זה המינון שהגוף ביקש. לא יודעת עד כמה זה עקרוני, אני רק מעבירה את המידע
-
עננים קוראת בקפה
מאמא
אפרסקים, שסק, פסיפלורה, מלפפונים, לכול אלו יש רגישות, נסי להימנע וגם לא לתת לו ותראי מה קורה
אפרסקים, שסק, פסיפלורה, מלפפונים, לכול אלו יש רגישות, נסי להימנע וגם לא לתת לו ותראי מה קורה
-
עננים קוראת בקפה
פ"א
אני צריכה יותר פרטים
אני צריכה יותר פרטים
-
עננים קוראת בקפה
נענע
נסי לקחת תמצית בשם סקלרנטוס שעוזרת בקבלת החלטה מול שתי אפשרויות. לגבי להניע לפעולה, תמצית מס'17 בבקבוק מים מנראלים 13 טיפות על בקבוק גדול ולשתות לאורך היום, שלושה שבועות. זו תמצית שעוזרת להתניע תהליך, מרגע שזה קרה כל השאר מתאים את עצמו.
נסי לקחת תמצית בשם סקלרנטוס שעוזרת בקבלת החלטה מול שתי אפשרויות. לגבי להניע לפעולה, תמצית מס'17 בבקבוק מים מנראלים 13 טיפות על בקבוק גדול ולשתות לאורך היום, שלושה שבועות. זו תמצית שעוזרת להתניע תהליך, מרגע שזה קרה כל השאר מתאים את עצמו.
-
עננים קוראת בקפה
צביקה
ערכת לעצמך איבחון מצויין שמבחן השריר מאשר אותו. מה אני יכולה לעשות מעבר לזה
ערכת לעצמך איבחון מצויין שמבחן השריר מאשר אותו. מה אני יכולה לעשות מעבר לזה
עננים קוראת בקפה
אני מבינה
תודה על היותך!
תודה על היותך!
עננים קוראת בקפה
אני וביתי בבית ודי כייף לנו, יש לי מחשבות לקראת השנה הבאה:
אני מרגישה שכן היה לה נחמד להיות כמה שעות ביום עם עוד מבוגרים אחרים ועוד ילדים בעיקר,
אך אני תוהה אם יש בה את המוכנות להיות באיזושהי מסגרת כמה שעות ביום מבחינה פנימית...
לא רוצה להקדים את המאוחר או לגרום לה חלילה לאיזשהו שבר...
אני מרגישה שכן היה לה נחמד להיות כמה שעות ביום עם עוד מבוגרים אחרים ועוד ילדים בעיקר,
אך אני תוהה אם יש בה את המוכנות להיות באיזושהי מסגרת כמה שעות ביום מבחינה פנימית...
לא רוצה להקדים את המאוחר או לגרום לה חלילה לאיזשהו שבר...
עננים קוראת בקפה
ערכת לעצמך איבחון מצויין (-:
תודה...
יש מה לעשות? כי הייתי רוצה לחיות בלי זה
תודה...
יש מה לעשות? כי הייתי רוצה לחיות בלי זה
עננים קוראת בקפה
מנסה למקד.
בשבוע האחרון יש לי פעם- פעמיים ביום דקירות חזקות בצד הימני של הבטן העליונה. תוהה אם מדובר ברגישות למזון מסויים או משהו אחר.
מלבד זאת, שואלת עבור אחי, ברשותו כמובן - יש לו תופעה של התנפחות ורגישות רבה מאד בידיים כבר חודשיים. זה התחיל עם פריחה אדומה ונפיחות בחלק גדול מהגוף,, יחד עם שלפוחיות. קבל אנטיהיסטמינים וסטרואידים שלא ממש עזרו.
נשמח אם תוכלי לבדוק מה הסיבה לכך... תודה רבה.
בשבוע האחרון יש לי פעם- פעמיים ביום דקירות חזקות בצד הימני של הבטן העליונה. תוהה אם מדובר ברגישות למזון מסויים או משהו אחר.
מלבד זאת, שואלת עבור אחי, ברשותו כמובן - יש לו תופעה של התנפחות ורגישות רבה מאד בידיים כבר חודשיים. זה התחיל עם פריחה אדומה ונפיחות בחלק גדול מהגוף,, יחד עם שלפוחיות. קבל אנטיהיסטמינים וסטרואידים שלא ממש עזרו.
נשמח אם תוכלי לבדוק מה הסיבה לכך... תודה רבה.
-
עננים קוראת בקפה
פ"א
ממה שאני מקבלת היא מוכנה. את מצד שני צריכה לקבל החלטה ממקום שלם. אני לא יכולה לבדוק מה הדבר הנכון אבסולוטית אבל חשוב שאת תהיי שלמה עם ההחלטה.
ממה שאני מקבלת היא מוכנה. את מצד שני צריכה לקבל החלטה ממקום שלם. אני לא יכולה לבדוק מה הדבר הנכון אבסולוטית אבל חשוב שאת תהיי שלמה עם ההחלטה.
-
עננים קוראת בקפה
צביקה
טיפול אייפק כמובן. מטפל בכל הרגישויות הנ"ל וגם במצבים הרגשיים.
טיפול אייפק כמובן. מטפל בכל הרגישויות הנ"ל וגם במצבים הרגשיים.
-
עננים קוראת בקפה
טל
אני מקבלת שהדקירות קשורות לכיס מרה. היתי מציעה לך לעבור תהליך של ניקוי כבד וכיס מרה בעזרת תזונה.
לגבי אחיך, כדאי לעבור איבחון אייפק מקיף כדי לזהות אלרגנים ולטפל בהם. אני מקבלת ברמה הראשונית רגישות לכימיכלים סביבתיים, מצב שקשה לטפל בו ע"י הימנעות.
אני מקבלת שהדקירות קשורות לכיס מרה. היתי מציעה לך לעבור תהליך של ניקוי כבד וכיס מרה בעזרת תזונה.
לגבי אחיך, כדאי לעבור איבחון אייפק מקיף כדי לזהות אלרגנים ולטפל בהם. אני מקבלת ברמה הראשונית רגישות לכימיכלים סביבתיים, מצב שקשה לטפל בו ע"י הימנעות.
עננים קוראת בקפה
שואלת בשביל הבת של אחותי ( שנה וחצי) לבקשתה. הבת שלה לא ישנה רגוע. מתהפכת הרבה בלילה, זזה. משתעלת , והרבה פעמים גם מקיאה. ממה זה יכול להיות? תודה מראש!!
עננים קוראת בקפה
תודה רבה. זה מה שחשבתי,
אין ספק שאני צריכה להיות שלמה...
רוב תודות
אין ספק שאני צריכה להיות שלמה...
רוב תודות
עננים קוראת בקפה
הגושים שיש לי בשדיים ובבלוטות הלימפה הם שפירים או ממאירים (יש לי ביופסיה בעוד שבוע, אבל בכל זאת..) ?
-
עננים קוראת בקפה
אם הבנות
תמציות מס'14,23,27,33,37 שלוש טיפות מכל אחת על 30CC שש טיפות מהתערובת בבקבוק השתיה במשך היום 10 ימים.
תמציות מס'14,23,27,33,37 שלוש טיפות מכל אחת על 30CC שש טיפות מהתערובת בבקבוק השתיה במשך היום 10 ימים.
-
עננים קוראת בקפה
שולמית
אני מקבלת שהם שפירים. עדיין, לא לוותר על ביאופסיה למרות התשובה.
רק בריאות
אני מקבלת שהם שפירים. עדיין, לא לוותר על ביאופסיה למרות התשובה.
רק בריאות
-
עננים קוראת בקפה
ב6.7 יפתח קורס CTMM שבו אלמד חלק מהכלים בהם אני משתמשת הדף הזה מי שרוצה מוזמן להיכנס לhttp://www.facebook.com/events/144871328970109
-
- הצטרפות: 12 יוני 2012, 20:34
עננים קוראת בקפה
שלום עננים,
בשבוע שבועיים האחרונים אני פתאום חשה שהקצה של הבוהן שלי רדום.
בהתחלה זה היה רק כמו פס קטן של תחושה מורדמת עכשיו זה טיפה מתפשט.
יש לך מושג מה זה יכול להיות או מה אני יכולה לעשות עם זה?
רב תודות לך
בשבוע שבועיים האחרונים אני פתאום חשה שהקצה של הבוהן שלי רדום.
בהתחלה זה היה רק כמו פס קטן של תחושה מורדמת עכשיו זה טיפה מתפשט.
יש לך מושג מה זה יכול להיות או מה אני יכולה לעשות עם זה?
רב תודות לך
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
עננים קוראת בקפה
זוכרת שלפני כמה חודשים אמרת לי שיש לי טפילים אנרגטיים וכאלה?
וגם דיברנו לגבי עניין הסידן- חוסר השייכות, תחושה של לא מגיע לי וכו'.
הייתי רוצה שתבדקי לגבי שני הדברים האלה מה המצב כעת. אני עושה עם זה עבודה מכל מיני סוגים ורוצה לדעת האם זז ומה לגבי זה ואם אפשר גם עד כמה זז.
תודה רבה!
וגם דיברנו לגבי עניין הסידן- חוסר השייכות, תחושה של לא מגיע לי וכו'.
הייתי רוצה שתבדקי לגבי שני הדברים האלה מה המצב כעת. אני עושה עם זה עבודה מכל מיני סוגים ורוצה לדעת האם זז ומה לגבי זה ואם אפשר גם עד כמה זז.
תודה רבה!
-
- הצטרפות: 17 נובמבר 2008, 19:31
- דף אישי: הדף האישי של תותים_עכשיו*
עננים קוראת בקפה
ביתי בת ה- 2.5 שותה המון מים כדי להירדם
שוב שלום לעננים
כפי שכבר כתבתי אני רוצה להתחיל גמילה מבקבוקים... האם זה זמן טוב? בימים האחרונים היא יותר "קוטרית", נראה לי שהיא ישנה פחות טוב בלילה, אם זאת הסיבה אז אולי כדאי לגמול אותה עכשיו. אם זו סיבה אחרת- רגשית למשל- אולי זה זמן לא טוב. מה את אומרת?
תודה רבה..
שוב שלום לעננים
כפי שכבר כתבתי אני רוצה להתחיל גמילה מבקבוקים... האם זה זמן טוב? בימים האחרונים היא יותר "קוטרית", נראה לי שהיא ישנה פחות טוב בלילה, אם זאת הסיבה אז אולי כדאי לגמול אותה עכשיו. אם זו סיבה אחרת- רגשית למשל- אולי זה זמן לא טוב. מה את אומרת?
תודה רבה..
עננים קוראת בקפה
עננים תודה רבה ! רווח לי מעט.
(אני בהחלט לא מוותרת על הביופסיה, אבל גם התחושה שלי, וגם של הרופא המטפל, היא שהם שפירים)
(אני בהחלט לא מוותרת על הביופסיה, אבל גם התחושה שלי, וגם של הרופא המטפל, היא שהם שפירים)
-
עננים קוראת בקפה
עוד דרומית
אני מקבלת שזה כתוצאה מתזוזה מילימטרית של חוליה בעמוד שידרה, נסי להיתייעץ עם אוסטיאופט.
אני מקבלת שזה כתוצאה מתזוזה מילימטרית של חוליה בעמוד שידרה, נסי להיתייעץ עם אוסטיאופט.
-
עננים קוראת בקפה
רוקדת
ספיגת הסידן השתפרה, לגבי הטיפולים יש עוד עבודה. אני מקבלת שכדאי לעבוד עם תטא. לשיקולך.
ספיגת הסידן השתפרה, לגבי הטיפולים יש עוד עבודה. אני מקבלת שכדאי לעבוד עם תטא. לשיקולך.
-
עננים קוראת בקפה
תותים
מבחינת הבת שלך אפשר להמשיך עד גיל 18 השאלה למה את רוצה לגמול אותה?
מבחינת הבת שלך אפשר להמשיך עד גיל 18 השאלה למה את רוצה לגמול אותה?
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
עננים קוראת בקפה
לגבי הטפילים יש עוד עבודה??? חשבתי הפוך. מעניין. טוב, אולי אעבוד עם טתא, או לפחות עם שיטה דומה.
עננים קוראת בקפה
היי עננים,
אני רואה כמה התמציות עוזרת לבתי ומרגישה שאני צריכה גם..
אני עייפה לאללה, העבודה שלי דורשת ממני המון אנרגיות (חוזרת הביתה מרוקנת לגמרי) ואנחנו רוצים
לעבור בית ועושים הכל שזה יקרה בקרוב.
איזה תמציות את ממליצה לי לקחת שייתמכו בי ובתהליך ההתפתחות האישי שלי וכמובן גם במעבר.
תודה @}
אני רואה כמה התמציות עוזרת לבתי ומרגישה שאני צריכה גם..
אני עייפה לאללה, העבודה שלי דורשת ממני המון אנרגיות (חוזרת הביתה מרוקנת לגמרי) ואנחנו רוצים
לעבור בית ועושים הכל שזה יקרה בקרוב.
איזה תמציות את ממליצה לי לקחת שייתמכו בי ובתהליך ההתפתחות האישי שלי וכמובן גם במעבר.
תודה @}