ציפי נוראל
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של אורית_אוקו_ערוסי*
ציפי נוראל
שכחתי ליכתוב שהדף הזה שלך הוא "דף הבית שלך". אם לזה היתכוונת. אם מה שאת מחפשת זה את הדף שלך ,את יכולה פשוט להיכנס ל"חיפוש" שנימצא בראש כל דף באתר, ליכתוב בו ציפי נוראל וללחוץ enter ואז זה יתן לך רשימה כשבראשה הדף שלך ותוכלי ליהכנס אליו.
מקוה שתביני ,ואם לא הבנתי את השאלה שלך הסבירי לי שוב.
מקוה שתביני ,ואם לא הבנתי את השאלה שלך הסבירי לי שוב.
ציפי נוראל
ציפי היי
אני מפשלת ובגדול..... כל יום אני נשבעת לעצמי שאתקשר אלייך, והלחץ של הימים האחרונים מטורף, אני יוצאת בבוקר וחוזרת ב - 7 בערבץ זה לא תירוץ !!!! מה איתך ואיך עמוס חיים ??? השבוע יום אחד נסעתי אחרייך בקרית שמונה וממש ממש רציתי לתפוס אותך אבל איחרתי לקופ"ח.
אני מקווה שביום חמישי אני אוכל לבוא לבקר
בנתיים האתר הזה מספק לי סוג של קשר ומידע על הנעשה וכנראה שאת.... כמו תמיד ענקית בתוך כל הכאוס, את גם אמא גם אישה גם חברה והכי בעולם בנ אדם מדהים.
שיהיה לך הרבה כח
מקווה לא לפשל הרבה
אוהבת דפנה
אני מפשלת ובגדול..... כל יום אני נשבעת לעצמי שאתקשר אלייך, והלחץ של הימים האחרונים מטורף, אני יוצאת בבוקר וחוזרת ב - 7 בערבץ זה לא תירוץ !!!! מה איתך ואיך עמוס חיים ??? השבוע יום אחד נסעתי אחרייך בקרית שמונה וממש ממש רציתי לתפוס אותך אבל איחרתי לקופ"ח.
אני מקווה שביום חמישי אני אוכל לבוא לבקר
בנתיים האתר הזה מספק לי סוג של קשר ומידע על הנעשה וכנראה שאת.... כמו תמיד ענקית בתוך כל הכאוס, את גם אמא גם אישה גם חברה והכי בעולם בנ אדם מדהים.
שיהיה לך הרבה כח
מקווה לא לפשל הרבה
אוהבת דפנה
-
- הצטרפות: 13 דצמבר 2003, 00:05
- דף אישי: הדף האישי של ציפי_נוראל*
ציפי נוראל
בוקר טוב לכולם אם תסתכלו על השעה בה נכתבת ההודעה אולי תבינו כמה קשים הימים האחרונים האמת שאני ערה כבר מהשעה 0420 לפנות בוקר פשוט היה לי חלום מאוד קשה והתעוררתי בבעתה ומאז אני לא מצליחה להרדם אז החלטתי שבמקום להתהפך במיטה אני אקום אתקלח ויתחיל את היום החדש כ"כ קשה להיות לבד ברגעים אלו לא ממש אפשר לדבר עם מישהו בשעות כל כך מוקדמות של הבוקר ההתמודדות הנפשית לפעמים פשוט קשה מנשוא עמוס חיים בימים האחרונים מרגיש מאוד לא טוב סובל כאבים מתוסכל מחוסר היכולת שלו להביע את מה שכואב לו ומה הוא בדיוק צריך והא התחיל לבכות די הרבה שעד עכשיו זה קרה מעט מאוד אני כמובן יושבת מולו חסרת אונים ופשוט בוכה איתו בעיקר הוא בוכה כשמישהו שהוא אוהב במיוחד מדבר איתו בטלפון או כשהוא שומע שיר שמרגש אותו מאוד או כשהוא מתעצבן עלי כשאני לא מצליחה לפרש את מה שהוא רוצה.
למרות כל החברים שמקיפים אותנו יש פעמים רבות שאני מרגישה כ,כ בודדה וכ,כ קטנה וכ"כ מסכנה אני משתדלת לא לתת לתחושות האלה להשתלט עלי אבל יש ימים שהעצב והתסכולים גדולים וחזקים ממני. השיחות שלי עם ניבה הפסיכולוגית מאוד עוזרות היא אישה מדהימה רק שזה פעם בשבוע וכמובן שזה מעט מאוד. היום צריכה להגיע אדירה שמנגנת לעמוס חיים ולי בנבל זו חוויה שחייבים לעבור אותה כדי להבין מה היא עושה לי וגם לעמוס חיים. אורית שאלת על הטיפול אז עמוס חיים ממשיך לקבל את הוירוס ורק בעוד שבוע וחצי יעשו לו סיטי ונוכל לקבל איזשהו עומדן לגבי הטיפול.
דפנה אל תייסרי את עצמך כ"כ זה ברור לי שאת עסוקה בדברים נוספים ובאמת שאין לי טענות באמת השבוע חשבתי עלייך הרבה ודי קיוויתי שנצליח קצת לצאת ביחד ושאני אוכל להתאוורר אני אוהבת אותך גם כשאת לא לידי ויודעת שהקשר בינינו לא מותנה בדחיפות של המפגשים הפיזים בינינו בדיוק כמו עם החברים הניפלאים שלנו מאפריקה יש דברים כמו שאת בטח יודעת שמעבר לפיזי נכון? הבנות ישנות להן שנת ישרים (מאיה בכלל ישנה היום בשניר אצל חברה שלה איזה מזל שיש לה חברות טובות שכייף לה להיות אצלן לפעמים זה ממש קרש הצלה בשבילה) טוב נדמי לי שלהיום זה בהחלט מספיק נמשיך בפעם הבאה אוהבת המון את כולכם חיבוקים ונשיקות ציפי
למרות כל החברים שמקיפים אותנו יש פעמים רבות שאני מרגישה כ,כ בודדה וכ,כ קטנה וכ"כ מסכנה אני משתדלת לא לתת לתחושות האלה להשתלט עלי אבל יש ימים שהעצב והתסכולים גדולים וחזקים ממני. השיחות שלי עם ניבה הפסיכולוגית מאוד עוזרות היא אישה מדהימה רק שזה פעם בשבוע וכמובן שזה מעט מאוד. היום צריכה להגיע אדירה שמנגנת לעמוס חיים ולי בנבל זו חוויה שחייבים לעבור אותה כדי להבין מה היא עושה לי וגם לעמוס חיים. אורית שאלת על הטיפול אז עמוס חיים ממשיך לקבל את הוירוס ורק בעוד שבוע וחצי יעשו לו סיטי ונוכל לקבל איזשהו עומדן לגבי הטיפול.
דפנה אל תייסרי את עצמך כ"כ זה ברור לי שאת עסוקה בדברים נוספים ובאמת שאין לי טענות באמת השבוע חשבתי עלייך הרבה ודי קיוויתי שנצליח קצת לצאת ביחד ושאני אוכל להתאוורר אני אוהבת אותך גם כשאת לא לידי ויודעת שהקשר בינינו לא מותנה בדחיפות של המפגשים הפיזים בינינו בדיוק כמו עם החברים הניפלאים שלנו מאפריקה יש דברים כמו שאת בטח יודעת שמעבר לפיזי נכון? הבנות ישנות להן שנת ישרים (מאיה בכלל ישנה היום בשניר אצל חברה שלה איזה מזל שיש לה חברות טובות שכייף לה להיות אצלן לפעמים זה ממש קרש הצלה בשבילה) טוב נדמי לי שלהיום זה בהחלט מספיק נמשיך בפעם הבאה אוהבת המון את כולכם חיבוקים ונשיקות ציפי
-
ציפי נוראל
כמה קשים יכולים להיות החיים כ"כ הרבה אנרגיות מבוזבזות על דברים שלא ממש קשורים מצד אחד טמצד שני אין מנוס מלהתעסק בהם אתם ודאי לא ממש מבינים על מה אני מדברת אולי כשניפגש יהיה לי קל יותר לגבר על הדבריםרק רציתי להגיד שקשה לי מאוד וחבל שמקורות האנרגיה שאמורים היו להינתן לי נלקחים בצורה גסה ומעצבנת מחכה לתגובה כלשהיא ציפי
-
- הצטרפות: 13 יולי 2001, 16:46
- דף אישי: הדף האישי של תמר_אופיר*
ציפי נוראל
ציפי,
אתמול ראיתי פעם ראשונה את הדף שלך וקראתי את כל כולו וליבי כל כך התעצב, ומאותו הרגע זה לא מניח לי! כל כך עצוב לי איתך:-(
בעצם כמעט תמיד כשאנחנו צריכים את כמות האנרגיה הגדולה ביותר נדמה לנו שאין לנו ממנה כלום... אבל אולי תהיה לנו יותר אנרגיה אם רק נבקש אותה מבלי לחשוב על המקומות שאליהן היא "מתבזבזת" כי עובדה שאנחנו פה! זה כבר סימן שיש לנו חלק ממנה לפחות ואת החלק השני אפשר להזמין בעזרת הדימיון והמחשבה - לראות קרן אור טהור נקי ומבהיק יורדת מהשמיים הישר למקום שאותו רוצים לחזק ולחמם באנרגיה טובה וחדשה....... כן אני יודעת שזה נשמע כמעט דבילי כשנמצאים במצב כל כך ירוד, עצוב וכו' אבל בעזרת נשימה עמוקה ואמונה זה ממש עובד!
מעבר לכך אני יכולה לחבק אותך חזק חזק מרחוק ושלוח לך את כל הכוחות האפשריים מפה. תמשיכי להיות חזקה ולפעמים תפסיקי להיות חזקה כדי שיהיה לך כח לעוד חזקה כל פעם. וכל דבר שאולי נוכל לעזור בו את ממש מוזמנת לבקש!
אתמול ראיתי פעם ראשונה את הדף שלך וקראתי את כל כולו וליבי כל כך התעצב, ומאותו הרגע זה לא מניח לי! כל כך עצוב לי איתך:-(
בעצם כמעט תמיד כשאנחנו צריכים את כמות האנרגיה הגדולה ביותר נדמה לנו שאין לנו ממנה כלום... אבל אולי תהיה לנו יותר אנרגיה אם רק נבקש אותה מבלי לחשוב על המקומות שאליהן היא "מתבזבזת" כי עובדה שאנחנו פה! זה כבר סימן שיש לנו חלק ממנה לפחות ואת החלק השני אפשר להזמין בעזרת הדימיון והמחשבה - לראות קרן אור טהור נקי ומבהיק יורדת מהשמיים הישר למקום שאותו רוצים לחזק ולחמם באנרגיה טובה וחדשה....... כן אני יודעת שזה נשמע כמעט דבילי כשנמצאים במצב כל כך ירוד, עצוב וכו' אבל בעזרת נשימה עמוקה ואמונה זה ממש עובד!
מעבר לכך אני יכולה לחבק אותך חזק חזק מרחוק ושלוח לך את כל הכוחות האפשריים מפה. תמשיכי להיות חזקה ולפעמים תפסיקי להיות חזקה כדי שיהיה לך כח לעוד חזקה כל פעם. וכל דבר שאולי נוכל לעזור בו את ממש מוזמנת לבקש!
-
ציפי נוראל
ונראה לי שאין דבר שהוא לא קשור... אולי מקורות האנרגיה שלך "מתבזבזים" על דברים "לא קשורים" כדי להחזיק אותך במציאות שפויה וחזקה, בעזרת ההתעסקות היומיומית והמעצבנת.

-
ציפי נוראל
תמר שלום ותודה תוד ושוב תודה אני לא בטוחה אם אנחנו מכירות אבל זה לא באמת חשוב כ"כ הבנת למה אני מתכוונת וכ"כ צדקת בגישה שלך לו היית מכירה אותי ודאי היית יודעת שבטבעי אני בחורה מאוד אופטימית ותמיד יודעת למצוא קרן אור גם כשהשמיים כ"כ אפורים ומעוננים ונכונה הגישה שלך על ביזבוז האנרגיות על שטויות זה באמת משאיר אותי שפויה לדברים האמיתיים שכמו שקראת הם קשים לפעמים קשים מנשוא.
את מוזמנת לעודד אותי בכל עת זה מחזק ונותן לי המון שתיהי לך שבת טובה ונעימה.
אורית אייל איפה אתם לא שמעתי מכם כמה ימים מקווה שהכל בסדר אצלכם היום נסעתי עם הבנות לאמירים להתאוורר קצת והיה ממש נחמד אני עייפה מהנהיגה ומכל ההפעלות שהבנות מפעילות אותי ללא הפסק קצת קשה בגילי לרקוד ולרוץ כל הזמן אני לא ממש בכושר אבל את הבנות זה לא ממש מעניין מחכה לשמוע מכם שבת שלום ציפי
דפנה המון תודה על האוכל מסיוון באמת אני צריכה לקחת ממך את מס' הטלפון שלה ולהודות לה כ"כ נחמד מצידה היום הייתי כל כך לחוצה בזמן שלא ממש הצלחתי להגיע ולהתקשר אלייך אז גם לך שתיהיה שבת ניפלאה ושוב תודה על הכל ציפי
את מוזמנת לעודד אותי בכל עת זה מחזק ונותן לי המון שתיהי לך שבת טובה ונעימה.
אורית אייל איפה אתם לא שמעתי מכם כמה ימים מקווה שהכל בסדר אצלכם היום נסעתי עם הבנות לאמירים להתאוורר קצת והיה ממש נחמד אני עייפה מהנהיגה ומכל ההפעלות שהבנות מפעילות אותי ללא הפסק קצת קשה בגילי לרקוד ולרוץ כל הזמן אני לא ממש בכושר אבל את הבנות זה לא ממש מעניין מחכה לשמוע מכם שבת שלום ציפי
דפנה המון תודה על האוכל מסיוון באמת אני צריכה לקחת ממך את מס' הטלפון שלה ולהודות לה כ"כ נחמד מצידה היום הייתי כל כך לחוצה בזמן שלא ממש הצלחתי להגיע ולהתקשר אלייך אז גם לך שתיהיה שבת ניפלאה ושוב תודה על הכל ציפי
-
-
ציפי נוראל

-
ציפי נוראל
@}
-
ציפי נוראל
וכדי להראות לכם שאכן הצלחתי אז שיהיה טו בשבט פורח ושמח לכולנו
@} @} @}
@} @} @}
-
ציפי נוראל
ציפי זה באמת לא כל כך חשוב אם אנחנו מכירות כי כשמרגיש שצריך לחבק אז מחבקים... אבל אני אנסה להזכיר לך בכל זאת-
לפני בערך 3 שנים ניפגשנו בבית של חדוה ורני כשצילמו שם לטלויזיה איזה קטע על חינוך ביתי... אז גרנו בראש פינה. בעצם לא ממש הכרנו אבל נפגשנו, אבל זה באמת לא כל כך חשוב. כשמרגיש שצריך חיבוק אז מחבקים והנה אנחנו מחבקים אותך שוב(()) והלוואי שזה עוזר.
אני מאחלת לך שבת מקסימה מלאת שמחה ואהבה
והמון א ו ר.
ביי בנתיים
לפני בערך 3 שנים ניפגשנו בבית של חדוה ורני כשצילמו שם לטלויזיה איזה קטע על חינוך ביתי... אז גרנו בראש פינה. בעצם לא ממש הכרנו אבל נפגשנו, אבל זה באמת לא כל כך חשוב. כשמרגיש שצריך חיבוק אז מחבקים והנה אנחנו מחבקים אותך שוב(()) והלוואי שזה עוזר.
אני מאחלת לך שבת מקסימה מלאת שמחה ואהבה

ביי בנתיים

ציפי נוראל
ציפי שלי אהובה
פעמיים השבוע היינו כל כך קרובות וכל כך רחוקות.
אני מנסה לסדר לי את היום ואת החיים והשבוע הזה היה קצת מחורבן.
אני מנסה להתעדכן מידי יום או דרך האינטרנט או דרך חברים.
אני ממש ממש מתגעגעת אלייך ואני מבטיחה שביום שני אני אצלך.
ביום ראשון אני בתל אביב , האם את צריכה משהו מהאזור ההוא.
שולחת לך ים של חיבוקים, נשיקות כח ועוד כח ועוד ועוד כח כי אין בעולם ולא ראיתי עוצמות מדהימות כמו שיש לך, לטפל בעמוס חיים, להבין את כל העולם ולהמשיך לחייך
אוהבת
דפנה
פעמיים השבוע היינו כל כך קרובות וכל כך רחוקות.
אני מנסה לסדר לי את היום ואת החיים והשבוע הזה היה קצת מחורבן.
אני מנסה להתעדכן מידי יום או דרך האינטרנט או דרך חברים.
אני ממש ממש מתגעגעת אלייך ואני מבטיחה שביום שני אני אצלך.
ביום ראשון אני בתל אביב , האם את צריכה משהו מהאזור ההוא.
שולחת לך ים של חיבוקים, נשיקות כח ועוד כח ועוד ועוד כח כי אין בעולם ולא ראיתי עוצמות מדהימות כמו שיש לך, לטפל בעמוס חיים, להבין את כל העולם ולהמשיך לחייך
אוהבת
דפנה
-
ציפי נוראל
אורית אייל הכל בסדר???????????? צרו קשר בבקשה.
ציפי נוראל
ציפי
מה קורה ?
תני איזה עידכון קטן לגבי מצבו של עמוס
אני אנסה כמה שיותר מהר למצוא את קיפו הקיפוד
אדבר איתך מחר בטלפון
לילה טוב
דפנה
מה קורה ?
תני איזה עידכון קטן לגבי מצבו של עמוס
אני אנסה כמה שיותר מהר למצוא את קיפו הקיפוד
אדבר איתך מחר בטלפון
לילה טוב
דפנה
-
ציפי נוראל
הי דפנה אני ממש מתחילה לדאוג לאייל ואורית אני אנסה לדבר איתם היום בטלפון
עמוס חיים ממשיך לתעתע יום למעלה יום למטה אין הרבה שינויים בימים האחרונים מנסים כל הזמן לימצוא את האיזון הנכון לגביו מבחינת התרופות לא תמיד זה מצליח
תגידי מה בדיוק עשית לזהר היא ממש מוטרפת בקטע של קיפו זה ממש לא להאמין מה עובר עליה היא כ"כ בונה על זה שתביאי לה קיפו אמיתי כדי שהיא תוכל להתחתן איתו מדהים לשמוע איך היא מדברת עלייך נראה לי שנאמץ אותך בתור מטפלת קבועה.
מה שלום אחותך? מקווה שעבר הפעם יותר בקלות מפעם קודמת תספרי לי אני דואגת לה.
טוב עד שנשמע מהחברה באפריקה נשיקות וחיבוקים לילה טוב
עמוס חיים ממשיך לתעתע יום למעלה יום למטה אין הרבה שינויים בימים האחרונים מנסים כל הזמן לימצוא את האיזון הנכון לגביו מבחינת התרופות לא תמיד זה מצליח
תגידי מה בדיוק עשית לזהר היא ממש מוטרפת בקטע של קיפו זה ממש לא להאמין מה עובר עליה היא כ"כ בונה על זה שתביאי לה קיפו אמיתי כדי שהיא תוכל להתחתן איתו מדהים לשמוע איך היא מדברת עלייך נראה לי שנאמץ אותך בתור מטפלת קבועה.
מה שלום אחותך? מקווה שעבר הפעם יותר בקלות מפעם קודמת תספרי לי אני דואגת לה.
טוב עד שנשמע מהחברה באפריקה נשיקות וחיבוקים לילה טוב
ציפי נוראל
ציפ
תודה לאל בשורות טובות.
בקשר לזהר............. זו לא אני המדהימה זו היא, היא פשוט שעתיים לא הפזיקה לבנות סיפור דמיוני מדהים ונבון להפליא על נישואיה לקיפו הקיפוד ועל כך שאני אסע לאוסטרליה להביא אותו, תפקידי היה פשוט להנןהן בחיבה לתוכניותיה ולחייך בעונג על כך שזכיתי לשעתיים מדהימות....
היא פשוט ילדה עם שפה כל כך עשירה ודמיון מפןתח להפליא
לדעתי אם היא מייצגת את דור העתיד
עתידנו מובטח.
זהו, אני אנסה להיות איתכן בקשר מחר
ולפני כן אעבור בק"ש לחפש את קיפו....
אוהבת
דפנה
תודה לאל בשורות טובות.
בקשר לזהר............. זו לא אני המדהימה זו היא, היא פשוט שעתיים לא הפזיקה לבנות סיפור דמיוני מדהים ונבון להפליא על נישואיה לקיפו הקיפוד ועל כך שאני אסע לאוסטרליה להביא אותו, תפקידי היה פשוט להנןהן בחיבה לתוכניותיה ולחייך בעונג על כך שזכיתי לשעתיים מדהימות....
היא פשוט ילדה עם שפה כל כך עשירה ודמיון מפןתח להפליא
לדעתי אם היא מייצגת את דור העתיד
עתידנו מובטח.
זהו, אני אנסה להיות איתכן בקשר מחר
ולפני כן אעבור בק"ש לחפש את קיפו....
אוהבת
דפנה
-
ציפי נוראל
ציפי היקרה מאוד
לא היה לנו קו טלפון, ולכן גם לא אינטרנט, בשבוע האחרון.זאת הסיבה שלא כתבנו. דעי שאם שוב נעלם מהרשת זאת הסיבה היחידה, שהרי את יודעת שאנחנו עוקבים אחריכם במסירות ולא מפספסים שום פיסת אינפורמציה.
קראתי את מה שכתבת בזמן שלא היה לי קו וליבי היתכווץ מכאב ועצב.
את מרגישה שכוחותיך אוזלים ואין לך איך להמשיך ושאת "עובדת על ריק", ושהקצת שיש מתבזבז לריק על דברים מעצבנים. ומצבו של עמוס חיים נישמע באמת קשה. בא לי פשוט לבוא ולחבק כי אין לי מה לעשות חוץ מזה. להיות, להקשיב ולהכיל את כל הקושי והכאב הגדולים והבדידות שהיזכרת.
אבל אני רחוקה ולצערי יכולה לתת רק חיבוק וירטואלי ואנרגטי גדול ואוהב.
את יכולה לחשוב עלי בריגעי בדידות קשים ולדמיין את החיבוק והאהבה. זה ממש מעצים את המרחק, כל הקושי הגדול הזה.
אייל נסע לכמה ימים ויחזור בשבת. הוא בוודאי יכתוב אז.
ובתוך כל זה יש לך כח וזמן לידאוג לנו? את באמת משהו מיוחד.
לא היה לנו קו טלפון, ולכן גם לא אינטרנט, בשבוע האחרון.זאת הסיבה שלא כתבנו. דעי שאם שוב נעלם מהרשת זאת הסיבה היחידה, שהרי את יודעת שאנחנו עוקבים אחריכם במסירות ולא מפספסים שום פיסת אינפורמציה.
קראתי את מה שכתבת בזמן שלא היה לי קו וליבי היתכווץ מכאב ועצב.
את מרגישה שכוחותיך אוזלים ואין לך איך להמשיך ושאת "עובדת על ריק", ושהקצת שיש מתבזבז לריק על דברים מעצבנים. ומצבו של עמוס חיים נישמע באמת קשה. בא לי פשוט לבוא ולחבק כי אין לי מה לעשות חוץ מזה. להיות, להקשיב ולהכיל את כל הקושי והכאב הגדולים והבדידות שהיזכרת.
אבל אני רחוקה ולצערי יכולה לתת רק חיבוק וירטואלי ואנרגטי גדול ואוהב.
את יכולה לחשוב עלי בריגעי בדידות קשים ולדמיין את החיבוק והאהבה. זה ממש מעצים את המרחק, כל הקושי הגדול הזה.
אייל נסע לכמה ימים ויחזור בשבת. הוא בוודאי יכתוב אז.
ובתוך כל זה יש לך כח וזמן לידאוג לנו? את באמת משהו מיוחד.
-
ציפי נוראל
דפנה שלום מכתב זה מיועד לקיפו מזהר אורית אני בטוחה שגם את תהני
קיפו שלום שתיהיה לך המון אהבה ושתביא לי טבעת מזהב וכסף ופרחים וגם עגילים מכסף וזהב שיהיה לנו ארמון הכי יפה שיהיה לי חבר דרקון נורא חמודי אהבה מזהר מקיפו ומדפנה
לקיפו שתיהיה בובת קיפו ציורים קיפו אופניים קיפו ושהוא יהיה חתן שלי קיפו המקסים דפנה החמודה קצת היה קשה לכתוב בקצב הדיבור של זהר אבל זה פחות או יותר מה שהיא ביקשה לעצמה
קיפו שלום שתיהיה לך המון אהבה ושתביא לי טבעת מזהב וכסף ופרחים וגם עגילים מכסף וזהב שיהיה לנו ארמון הכי יפה שיהיה לי חבר דרקון נורא חמודי אהבה מזהר מקיפו ומדפנה
לקיפו שתיהיה בובת קיפו ציורים קיפו אופניים קיפו ושהוא יהיה חתן שלי קיפו המקסים דפנה החמודה קצת היה קשה לכתוב בקצב הדיבור של זהר אבל זה פחות או יותר מה שהיא ביקשה לעצמה
ציפי נוראל
ציפי,
אל תשאלי !!
את כל כרמיאל חרשתי אחרי קיפו..... זה ממש מבצע ואני יודעת שאני חייבת חייבת למצוא קיפו או דמוי קיפו או מה שלא יהיה
אני אנסה את כוחי מחא, אולי בחצור
אל תשאלי !!
את כל כרמיאל חרשתי אחרי קיפו..... זה ממש מבצע ואני יודעת שאני חייבת חייבת למצוא קיפו או דמוי קיפו או מה שלא יהיה
אני אנסה את כוחי מחא, אולי בחצור
-
ציפי נוראל
הי אורית שמחתי לשמוע שהבעיה היא רק המחשב ועוד יותר שמחתי לראות אותך בחזרה עמוץ מסר שהתקשרתי? בגשנו את אחיעד ממלצרת במון שרי ונראה שהיא לוקחת את העסק ממש ברצינות היא נראית מלצרית סופר מקצועית. מה שלומכם מזמן לא קיבלנו עידכון חדש איך הבנות? את יודעת שאנחנו מסכלות עכשיו המון על האלבומים מהתקופה שעמוס עדיין היה בריא כי זהר לא רוצה להסתכל בתמונות מאז המחלה ובכל אופן יש שם תמונות שלכם איתנו מדליקים נרות חנוכה ועוד כל מיני ואז היא אומרת : מתי כבר ניסע לאפריקה? אני מתגעגעת לחברים שלי באפריקה טוב אני צריכה להפסיק חשבתי שבשעות אלה של היום יהיה לי קצת שקט לכתוב אבל זיו התעוררה דרך אגב זהר עם דלקת ריאות וגם זיו מאוד חולה אני אמשיך אולי בערב נשיקות בנתיים ושבת שלום 

-
ציפי נוראל
ציפי יקירה
זוהר עם דלקת ריאות?? ואוו. וגם זיו חולה. איך את מוצאת זמן להגיע למחשב ???
מאחלת לבנותייך החלמה מהירה וקלה. מיסרי להם ד"ש חם מאיתנו. @}
הבנות שלי ממשיכות להיתאקלם לאט לאט. לומדות אנגלית עוד ועוד בכל יום ביכדי לתקשר עם העובדים ועם חברים בגן \בית ספר.
גאיה עדיין אומרת מידי פעם שהיא מתגעגעת לבית שלנו בכורזים ולחברות שלה וגם אור מתגעגעת לחברים שלה בארץ, ואני עושה כל מה שביכולתי לעזור להן וליתמוך בריגשותיהן, למרות שבא לי ליבכות כשהן אומרות את זה כי גם אני מתגעגעת מאוד ואני מאוד בודדה פה.
אבל אני משתדלת לקחת כל יום לחוד ולהמשיך הלאה.
זוהר עם דלקת ריאות?? ואוו. וגם זיו חולה. איך את מוצאת זמן להגיע למחשב ???
מאחלת לבנותייך החלמה מהירה וקלה. מיסרי להם ד"ש חם מאיתנו. @}

הבנות שלי ממשיכות להיתאקלם לאט לאט. לומדות אנגלית עוד ועוד בכל יום ביכדי לתקשר עם העובדים ועם חברים בגן \בית ספר.
גאיה עדיין אומרת מידי פעם שהיא מתגעגעת לבית שלנו בכורזים ולחברות שלה וגם אור מתגעגעת לחברים שלה בארץ, ואני עושה כל מה שביכולתי לעזור להן וליתמוך בריגשותיהן, למרות שבא לי ליבכות כשהן אומרות את זה כי גם אני מתגעגעת מאוד ואני מאוד בודדה פה.
אבל אני משתדלת לקחת כל יום לחוד ולהמשיך הלאה.
-
ציפי נוראל
ציפי היקרה
קיבלנו את הבשורה העצובה מאוד.
בוכים איתך.מחבקים חזק חזק את כולכם. הלוואי ויכולנו להיות שם איתך ועם בנותיך באבלכם. רוצה כלכך להיות לידך בכאבך הגדול. זה קשה מנשוא.
קיבלנו את הבשורה העצובה מאוד.
בוכים איתך.מחבקים חזק חזק את כולכם. הלוואי ויכולנו להיות שם איתך ועם בנותיך באבלכם. רוצה כלכך להיות לידך בכאבך הגדול. זה קשה מנשוא.

-
ציפי נוראל
יקירתי,
שלחתי לך אי מייל
שלחתי לך אי מייל
-
ציפי נוראל
מתגעגעת אליכם המון
-
ציפי נוראל
ציפי יקירה
גם אנחנו מתגעגים אליך. חושבים אליכם כל הזמן ומתאבלים איתכם.
אנסה למצוא זמן להתקשר היום.
מחבקת חזק

גם אנחנו מתגעגים אליך. חושבים אליכם כל הזמן ומתאבלים איתכם.
אנסה למצוא זמן להתקשר היום.
מחבקת חזק

-
ציפי נוראל
אורית אני כותבת לכם באימייל אז תבדקי שהגיע
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 01:00
- דף אישי: הדף האישי של מנג_בין*
ציפי נוראל
אני מרגישה קצת לא נעים לכתוב כי אנחנו לא מכירות, אבל עקבתי
לאורך הזמן אחרי כל מה שכתבת, התפללתי בשבילכם, החזקתי לכם אצבעות,
קיוותי שכולכם תסעו ביחד לאפריקה...
וכמו כל פעם, נכנסתי לדף לקרוא מה שלומכם - וליבי החסיר פעימה. האם קרה הנורא מכל?
ישבתי מול המחשב ובכיתי.
את אישה ואימא כל-כך חזקה ואמיצה.
איתך באבלך, ושלא תדעו עוד צער.
לאורך הזמן אחרי כל מה שכתבת, התפללתי בשבילכם, החזקתי לכם אצבעות,
קיוותי שכולכם תסעו ביחד לאפריקה...
וכמו כל פעם, נכנסתי לדף לקרוא מה שלומכם - וליבי החסיר פעימה. האם קרה הנורא מכל?
ישבתי מול המחשב ובכיתי.
את אישה ואימא כל-כך חזקה ואמיצה.
איתך באבלך, ושלא תדעו עוד צער.
-
ציפי נוראל
ציפי יקרה
האי מייל שלך היגיע ריק. כיתבי שוב בבקשה.
ניסיתי לדבר איתך עכשיו אך לא היצלחנו להחליף מילה.אנסה שוב. מבטיחה.
מקוה שאת מחזיקה מעמד בין בנותיך והאנשים שבאים לנחם, האבל והצער שלך,
הלילות הבודדים והעצובים .
אני בוכה איתך בכל יום ושולחת לך חיבוקים גדולים.
האי מייל שלך היגיע ריק. כיתבי שוב בבקשה.
ניסיתי לדבר איתך עכשיו אך לא היצלחנו להחליף מילה.אנסה שוב. מבטיחה.
מקוה שאת מחזיקה מעמד בין בנותיך והאנשים שבאים לנחם, האבל והצער שלך,
הלילות הבודדים והעצובים .
אני בוכה איתך בכל יום ושולחת לך חיבוקים גדולים.
-
ציפי נוראל
אוייייייייי ציפי ליבי איתכן 

-
ציפי נוראל
שלום לכלכם אורית מאוד רציתי לדבר איתך ולצערי לא הצלחנו אני עייפה מאוד בעיקר נפשית לא מוצאת מנוחה וגם לא נחמה למרות האנשים הרבים שבאים לנחםלבנות קשה מאוד ועצוב ואני משתדלת להיות בשבילם חזקה אבל לא ממש מצליחה יש המון תמיכה מהמשפחה שלי מאמירים מערקבי ומאוד כמה חברות ניפלאות אחיות שלי איתי כל הזמן ככה שזה עוזר לבנות ולי הלילות והבקרים הכי קשים להתמודדות אין לי יותר כח לכתוב ננסה מחר קשה לי לחשוב על השבת בלי עמוס חיים להתראות ציפי
-
ציפי נוראל
כמה צער וכאב מישתקפים מדבריך. עצוב וקשה מנשוא.
אנסה להתקשר איתך שוב היום.
אנסה להתקשר איתך שוב היום.
-
ציפי נוראל
השבת הגיעה לה כמו תמיד אבל כל כך שונה ועצובה מזל גדול ההוא שיש לנו את משפחת עורקבי היקרה לא יודעת מה היינו עושות בלעדיה כמובן שיהודית עם המשפחה הגיעה עם כל הסירים של שבת ועם כל החום והנשמה כמו שרק הם יודעים היה עצוב מאוד לשבת סביב השולחן בלי עמוס חיים והיה קשה מאוד להדליק את נרות השבת בלעדיו ממש נחנקתי מדמעות בזמן שברכתי על הנרות כל המשפחה שלו היתה איתנו בזמן הדלקת הנרות וכולם הזילו דימעה עכשיו למעשה השיבעה נגמרה ולפי ההלכה אסור להיות באבל בשבת אבל הלב מסרב להפסיק להתאבל על היקר מכל פתאום הרגשתי את עמוס חיים יחד איתנו סביב השולחן וזה איכשהו קצת חיזק אותי הבנות ישנות ואין את כל האנשים מסביב ויש קצת רגיעה בתוך כל הסערה הגדולה הבנות כל הזמן מדברות על עמוס חיים וזה עוזר להתמודד עם הכאב מחר צפויים להגיע מבקרים רבים ואני מחכה להיות אחרי קשה מאוד עם עשרות המבקרים ביום אני שולחת לכם את אהבתי הענקית חיבוקים ונשיקות חמות שתיהיה לכם שבת שקטה וטובה ציפי
-
ציפי נוראל
ציפי תודה מאד
אני קוראת את שכתבת פה ובוכה, זה העצב הכי גדול שיש!!!!!
אני שולחת מפה חיבוקים גדולים והרבה אהבה.
מתוך הנביא של ג'ובראן ח'ליל ג'ובראן
"...ומהו למות, אם לא להיות ערום ברוח ולהִמֵס אל תוך השמש?
ומהו לחדול מנשום, אם לא שחרור הנשמה ממסרותיה
למען תרוּם ותתעלה ותבקש ללא מצרים את אלוהים?
רק עת תלגום מנהר הדממה, תוכל לשים באמת
ועת יחזור גופך אל חיק האדמה -
רק אז תחולל".

אני קוראת את שכתבת פה ובוכה, זה העצב הכי גדול שיש!!!!!
אני שולחת מפה חיבוקים גדולים והרבה אהבה.
מתוך הנביא של ג'ובראן ח'ליל ג'ובראן
"...ומהו למות, אם לא להיות ערום ברוח ולהִמֵס אל תוך השמש?
ומהו לחדול מנשום, אם לא שחרור הנשמה ממסרותיה
למען תרוּם ותתעלה ותבקש ללא מצרים את אלוהים?
רק עת תלגום מנהר הדממה, תוכל לשים באמת
ועת יחזור גופך אל חיק האדמה -
רק אז תחולל".

-
ציפי נוראל
ציפי יקירתי
סיפוריך עצובים כלכך וגם אני בוכה איתך בכל רגעיך הקשים. הלואי ויכולנו פשוט להיות איתכם שם וליבכות איתכם. אני מרגישה שאני מתחילה לחזור על עצמי, פשוט כי זה כלכך כואב וקשה מנשוא, שאין מילים להגיד או לנחם או לתאר.
תודה שאת משתפת אותנו במה שעובר עליך. אהבתינו שלוחה אליכם.
בבקשה המשיכי ליכתוב. אנחנו כאן בודקים כמה פעמים ביום אם היגיע משהו ממך, אם באי מייל או באתר. (כמובן אם אין הפסקת חשמל או טלפון וכל תקלה אחרת:-P )
באהבה רבה
סיפוריך עצובים כלכך וגם אני בוכה איתך בכל רגעיך הקשים. הלואי ויכולנו פשוט להיות איתכם שם וליבכות איתכם. אני מרגישה שאני מתחילה לחזור על עצמי, פשוט כי זה כלכך כואב וקשה מנשוא, שאין מילים להגיד או לנחם או לתאר.
תודה שאת משתפת אותנו במה שעובר עליך. אהבתינו שלוחה אליכם.
בבקשה המשיכי ליכתוב. אנחנו כאן בודקים כמה פעמים ביום אם היגיע משהו ממך, אם באי מייל או באתר. (כמובן אם אין הפסקת חשמל או טלפון וכל תקלה אחרת:-P )
באהבה רבה
-
ציפי נוראל
ציפי יקרה
באת אלי בחלום.
חלמתי שאני אליך וזה היה מאוד מוזר. בהתחלה לא ראיתי אותך והיו שם כל מיני אנשים, ובסוף באת והיתחבקנו חזק ובכינו.
זה הישאיר עלי רושם מאוד חזק. האמת שאני כל הזמן חושבת איך תיהיה הפגישה כשסוף סוף נגיע לביקור, וזה ניכנס לי לחלום.
באת אלי בחלום.
חלמתי שאני אליך וזה היה מאוד מוזר. בהתחלה לא ראיתי אותך והיו שם כל מיני אנשים, ובסוף באת והיתחבקנו חזק ובכינו.
זה הישאיר עלי רושם מאוד חזק. האמת שאני כל הזמן חושבת איך תיהיה הפגישה כשסוף סוף נגיע לביקור, וזה ניכנס לי לחלום.
-
ציפי נוראל
מדהים איך מהר חוזרים למסלול החיים פשוט אין ברירה יש את הילדות הקטנות שרוצות את שלהן ואני כמובן רוצה וצריכה להיות בשבילן היום יותר מתמיד השיבעה הסתימה ועכשיו צריך לחזור ל"שיגרה" איזה מזל גדול שעמוס השאיר אחריו שתי בנות מקסימות ואיזה מזל שיש לי את מאיה המדהימה הן מקסימות והן מקור האנרגיות שלי למרות שבערב ובלילה מאוד קשה הן פשוט מדהימות אותי כל פעם מחדש ביכולת הבעת הרגשות שלהן ביכולת לדבר על עמוס הן כל הזמן מציירות לו ציורים נעה ערקבי באה קצת לגור איתנו וזה כמובן נהדר מבחינתנו כי היא פשוט ילדה מקסימה רגישה וחמה עם יכולות נתינה בלתי מוגבלות אני היום נסעתי פעם ראשונה מאז שעמוס נפטר לקרית שמונה וזה היה ממש מוזר לעשות את כל הפעולות הכי רגילות בלעדיו אבל בעצם הוא כל הזמן איתי כל רגע כל שניה מחזק אותי ושומר עלי אני יודעת שכך יהיה תמיד שהוא ימשיך ללוות אותי לאורך כל הדרך
הגשם לא מפסיק לרדת ודי נימאס לי מהחורף רוצה כבר את הקיץ עם השמש והחום (כמה עמוס שנא את החורף) נשיקות לכולכם והרבה אהבה מכולנו
הגשם לא מפסיק לרדת ודי נימאס לי מהחורף רוצה כבר את הקיץ עם השמש והחום (כמה עמוס שנא את החורף) נשיקות לכולכם והרבה אהבה מכולנו
-
ציפי נוראל
בנותיך המקסימות נותנות לך כח להמשיך הלאה. איזו מתנה.
ברור שעמוס נישאר איתך לתמיד. כשאני חושבת עליכם הוא תמיד שם.
את יודעת שעם סבא שלי היה לי קשר הכי טוב רק לאחר שהוא מת? זה היה מאוד מוזר אבל הוא בא אלי שוב ושוב לאחר שניפטר וזו היתה הרגשה ניפלאה.
אהבה כמו שהיתה בינכם גם המוות לא יסיים.
הכאב כמובן קשה מנשוא , והנה את רואה שהחיים חזקים ולוקחים אותך הלאה.
הכל שונה ולא יחזור להיות כשהיה,ואת מוצאת לך נקודות אחיזה בחיים.
אנחנו מחזקים את ידייך ושולחים לך כח ואהבה.
ברור שעמוס נישאר איתך לתמיד. כשאני חושבת עליכם הוא תמיד שם.
את יודעת שעם סבא שלי היה לי קשר הכי טוב רק לאחר שהוא מת? זה היה מאוד מוזר אבל הוא בא אלי שוב ושוב לאחר שניפטר וזו היתה הרגשה ניפלאה.
אהבה כמו שהיתה בינכם גם המוות לא יסיים.
הכאב כמובן קשה מנשוא , והנה את רואה שהחיים חזקים ולוקחים אותך הלאה.
הכל שונה ולא יחזור להיות כשהיה,ואת מוצאת לך נקודות אחיזה בחיים.
אנחנו מחזקים את ידייך ושולחים לך כח ואהבה.
-
ציפי נוראל
ציפי יקרה
לא כתבת כבר כמה ימים.
אני מקוה שאת מחזיקה מעמד בדרכך הקשה.

לא כתבת כבר כמה ימים.
אני מקוה שאת מחזיקה מעמד בדרכך הקשה.

-
ציפי נוראל
שבת שלום
ציפי נוראל
ציפקו
את שם, ואנחנו כל אחד בדרכו.
ואת..... בתוך כל הכאוס, בתוך השקט העמום הזה גם חגגת (אם אפשר לקרוא לזה חגיגה) יום הולדת....
וכנראה שככה העולם כמנהגו נוהג..... והבנות שלך ואת פשוט מדהימות כל אחת בדרכה, מיה ביופיה המהמם, בבגרותה ובחן הקסום הזה, זהר, בעולמה המופלא, עולם האגדות של מלכות פיות נסיכות וארמונות, שפה כל כך עשירה וזיוי הקטנה מין פלא שמימי כזה.
ארבעתכן נותרתן כך לבדכן..... בתוך טיפות הגשם... בקור הנוראי הזה.
אם רק היתה טיפת נחמה.... טיפת שלווה...טיפה של הבנה... איך כל זה קרה...
ציי, נמצא הספר המיוחל של קיפי... אני מקווה להגיע בהקדם להביא אותו לזוהר.....
שתהיה שבת רגועה ושקטה לכולכן
אוהבת
את שם, ואנחנו כל אחד בדרכו.
ואת..... בתוך כל הכאוס, בתוך השקט העמום הזה גם חגגת (אם אפשר לקרוא לזה חגיגה) יום הולדת....
וכנראה שככה העולם כמנהגו נוהג..... והבנות שלך ואת פשוט מדהימות כל אחת בדרכה, מיה ביופיה המהמם, בבגרותה ובחן הקסום הזה, זהר, בעולמה המופלא, עולם האגדות של מלכות פיות נסיכות וארמונות, שפה כל כך עשירה וזיוי הקטנה מין פלא שמימי כזה.
ארבעתכן נותרתן כך לבדכן..... בתוך טיפות הגשם... בקור הנוראי הזה.
אם רק היתה טיפת נחמה.... טיפת שלווה...טיפה של הבנה... איך כל זה קרה...
ציי, נמצא הספר המיוחל של קיפי... אני מקווה להגיע בהקדם להביא אותו לזוהר.....
שתהיה שבת רגועה ושקטה לכולכן
אוהבת
-
ציפי נוראל
ציפי יקרה
כניראה שממש אין לך כוחות ליכתוב.
אין לי מילות נחמה רק אהבה לישלוח .

את עדיין בתוך הכאב הגדול של האובדן וקצרה ידי מלהושיע.
קבלי את געגועינו ואת חיבוקינו הגדולים ששלוחים לך.

כניראה שממש אין לך כוחות ליכתוב.
אין לי מילות נחמה רק אהבה לישלוח .

את עדיין בתוך הכאב הגדול של האובדן וקצרה ידי מלהושיע.
קבלי את געגועינו ואת חיבוקינו הגדולים ששלוחים לך.

-
ציפי נוראל
שולחת לבנות הפתעות לפורים ועוד כמה דברים עם אבא של אורית נשיקות ציפי
-
ציפי נוראל
חמודה
בתוך כל הקושי יש לך עוד זמן וחשק לחשוב מה לישלוח לנו. את מקסימה. תודה לך.
בנתיים הנסיעה שלו תידחה לשבוע הבא כי הויזה שלנו ניגמרה ואנחנו נאלץ לעשות טיול לטנזניה השכנה ליומיים-שלושה. לפחות הירווחנו טיול...
בתוך כל הקושי יש לך עוד זמן וחשק לחשוב מה לישלוח לנו. את מקסימה. תודה לך.
בנתיים הנסיעה שלו תידחה לשבוע הבא כי הויזה שלנו ניגמרה ואנחנו נאלץ לעשות טיול לטנזניה השכנה ליומיים-שלושה. לפחות הירווחנו טיול...

-
ציפי נוראל
חזרנו היום הביתה אחרי סוף שבוע ארוך במיוחד לבנות זה היה איורור רציני הן ממש נהנו מכל רגע וקצת נחו מהמציאות הקשה שלנו הן שחו בים טיילו בספארי ולקינוח רקדו במסיבת בר מצוה של בן אחותי בבאר שבע בקיצור עשו חיים לי כמובן היה מאוד קשה מבחינה רגשית וכל דבר הזכיר לי כמה עמוס חסר לי לחזור הביתה היה משבר אמיתי זיו מציקה לי אז אני מפסיקה אמשיך אולי מאוחר יותר נשיקות
-
ציפי נוראל
נסיעה טובה ותחזרו בשלום
-
ציפי נוראל
ציפי יקרה
חזרנו. הי כיף מאוד, ואיורור רציני,כמו שאת אומרת, לכולנו.
שמחתי לישמוע שהיה כיף לבנות. לך עדיין מאוד קשה ,כמובן.
טוב שאספתם את עצמכם ונסעתם.
קשה מאוד כשכל דבר מזכיר את האיש האהוב שאיננו איתכם.
שוב, הלוואי שיכולתי להיות לידך עכשיו

חזרנו. הי כיף מאוד, ואיורור רציני,כמו שאת אומרת, לכולנו.
שמחתי לישמוע שהיה כיף לבנות. לך עדיין מאוד קשה ,כמובן.
טוב שאספתם את עצמכם ונסעתם.
קשה מאוד כשכל דבר מזכיר את האיש האהוב שאיננו איתכם.
שוב, הלוואי שיכולתי להיות לידך עכשיו

-
ציפי נוראל
ציפי יקרה
היום היינו בשוק וקנינו לכן שרשראות יפות ובדים יפים.
נישלח עם אבא שלי כשיחזור לארץ בעוד שבוע וחצי.
חיבוקים ונשיקות
היום היינו בשוק וקנינו לכן שרשראות יפות ובדים יפים.
נישלח עם אבא שלי כשיחזור לארץ בעוד שבוע וחצי.
חיבוקים ונשיקות
-
ציפי נוראל
שלום לכם טוב לשמוע שנהנתם אני עדיין לא תפסתי את אבא שלך אני מאוד רוצה לשלוח איתו את הדברים שקניתי לבנות מחר יש את ההזכרה לעמוס 30 ימים בלעדיו קשה לקלוט ועצוב נורא לכולנו אני מפורקת לגמרי ואין לי אנרגיות לכלום פורים עבר לבנות נחמד ולי היה כמובן עצוב נורא לחשוב על הבנות בלי אבא על עמוס בלי הבנות ועלי לבד טוב שאני יכולה לשתף אותכם זה במעט עוזר אז נשיקות וחיבוקים מתגעגעת ציפי
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
ציפי נוראל
לציפי, אנחנו לא מכירות, וכמו מנג בין עקבתי מהצד ואני משתתפת בצערכם העמוק ושולחת לך איחולי כוח ועוצמה, שמחה וחיים, ושלא תדעי עוד צער.
-
ציפי נוראל
ציפי יקרה
כמה עצוב וקשה לך, ואנחנו איתך בקושי ובכאב שאין לו סוף ובבדידות . מחבקים חזק ואוהבים אותכם מאוד. כבר עברו 30 יום??? ואוו. ממש קשה ליקלוט. איך שהזמן אינו מתחשב וממשיך הלאה ועולם כמנהגו נוהג. רק הלב מסרב לקבל.
אבא שלי כבר פה, וכמו שכתבתי, קנינו לכן מתנות והכל יגיע איתו.
אנחנו מתכננים להגיע לארץ בסוף אםריל-תחילת מאי.
החזיקי מעמד, חברה יקרה.

כמה עצוב וקשה לך, ואנחנו איתך בקושי ובכאב שאין לו סוף ובבדידות . מחבקים חזק ואוהבים אותכם מאוד. כבר עברו 30 יום??? ואוו. ממש קשה ליקלוט. איך שהזמן אינו מתחשב וממשיך הלאה ועולם כמנהגו נוהג. רק הלב מסרב לקבל.

אבא שלי כבר פה, וכמו שכתבתי, קנינו לכן מתנות והכל יגיע איתו.
אנחנו מתכננים להגיע לארץ בסוף אםריל-תחילת מאי.
החזיקי מעמד, חברה יקרה.

-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2003, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של אור_אוקו_ערוסי*
ציפי נוראל
שלום ציפי. מה שלומך?
ואני רוצה לדעת גם מה שלום מאיה.

ואני רוצה לדעת גם מה שלום מאיה.

-
ציפי נוראל
שלום לכם מזמן לא כתבתי לא מצאתי את הזמן והאנרגיות לשבת ליד המחשב עכשיו הבנות רואות קלטת ויש לי רגע פנאי כ"כ הרבה דברים אני רוצה לשתף אותכם אבל אני מעדיפה לחכות להיות איתכם ולספר בארבע עיניים הבנות לא מפסיקות לדבר על עמוס ובכל רגע יש משהו שמזכיר אותו וגורם לנו להתגעגע אליו בלי סוף העצב והכאב לפעמים גדולים משאת אבל החיים כנראה חזקים יותר מהכל וממשיכים הלאה מצטערת שלא הספקתי ליצור קשר עם אבא שלך ולשלוח איתו את המתנות שקניתי לבנות זה יחכה לכם עד שתגיעו כנראה
פורים עבר אצלינו והבנות התחפשו והיו שמחות למרות הכל שולחת לכם חיבוקים ונשיקות ואור אני אבקש ממאיה שתכתוב לך בעצמה ותספר מה שלומה אהבה גדולה ממני ציפי
פורים עבר אצלינו והבנות התחפשו והיו שמחות למרות הכל שולחת לכם חיבוקים ונשיקות ואור אני אבקש ממאיה שתכתוב לך בעצמה ותספר מה שלומה אהבה גדולה ממני ציפי
-
ציפי נוראל
ציפי יקרה
קשה ליקרוא את מה שאת כותבת. קשה ועצוב מאוד.
מקוה שתקבלו בקרוב את מה ששלחנו לכם.
שולחים גם חיבוקים גדולים ואהבה.
נגיע לארץ בתחילת מאי, כניראה.
עוד ניהיה בקשר.
קשה ליקרוא את מה שאת כותבת. קשה ועצוב מאוד.
מקוה שתקבלו בקרוב את מה ששלחנו לכם.
שולחים גם חיבוקים גדולים ואהבה.
נגיע לארץ בתחילת מאי, כניראה.
עוד ניהיה בקשר.
-
ציפי נוראל
שבת שלום לכם מה שלומכם מזמן לא שמעתי מכם מחכים כבר למאי לראות אותכם זהר כל הזמן שואלת עליכם נשיקות וחיבוקים ובבקשה תכתבו מה קורה איתכם
-
ציפי נוראל
שלחתי לכם אימל האם קיבלתם?
-
ציפי נוראל
הדס שלום שמעתי מאמא שלך שאת קוראת באתר ומאוד שמחתי אני אשמח לקבל ממך מכתבים ומבטיחה לשלוח חזרה כאן בדף שלי להתראות ציפי
ציפי נוראל
יונת שלום, רציתי לדעת למה אני לא מצליחה להכנס לשמות שרשומים בצבע כחול.
כי אין להם דף בית אישי. רק לירוקים ולכתומים יש.
כי אין להם דף בית אישי. רק לירוקים ולכתומים יש.
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
ציפי נוראל
שם בכחול הוא שם של מלה אחת. כדי ליצור קישור יש צורך בשתי מלים וביניהן קו תחתי.
העדר דף בית אישי יוסיף לשם סימן שאלה.
העדר דף בית אישי יוסיף לשם סימן שאלה.
-
- הצטרפות: 04 יולי 2001, 00:31
- דף אישי: הדף האישי של צפריר_שפרון*
ציפי נוראל
ציפי,
בהחלט כן. נראה שעדיף לדבר דרך "המייל" [email protected]
בהחלט כן. נראה שעדיף לדבר דרך "המייל" [email protected]
ציפי נוראל
וכמובן שאמא של יונת מדייקת יותר ממני...
ציפי נוראל
אתמול בלילה כשקראתי את מה שכתבת ב ילדים ולוויות, בכיתי. זה כל כך עצוב.
מעולם לא ידעתי מה לומר במצבים של שכול, וגם הפעם איני יודעת מה לומר. רק רציתי שתדעי שקוראים את מה שכתבת וכואבים יחד איתך.
אני מקווה שלא תדעי עוד צער.
אני מקווה שצפריר יוכל לעזור לך.
מעולם לא ידעתי מה לומר במצבים של שכול, וגם הפעם איני יודעת מה לומר. רק רציתי שתדעי שקוראים את מה שכתבת וכואבים יחד איתך.
אני מקווה שלא תדעי עוד צער.
אני מקווה שצפריר יוכל לעזור לך.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
ציפי נוראל
רק עכשיו הגעתי לדף שלך בגלל ילדים ולוויות .
קראתי את הכל, והתעצבתי בשבילך.
גם אני.
קראתי את הכל, והתעצבתי בשבילך.
גם אני.
-
- הצטרפות: 18 מרץ 2003, 00:27
- דף אישי: הדף האישי של אמבט_ים*
ציפי נוראל
ציפי יקרה,
קראתי את כל הדף עוד שנע בין תקווה ליאוש עד הסוף המר,
מצטערת כל כך בכאבך ובאבלך, והלואי שתמיד תמצאי כוח ועוצמות להמשיך.
אנחנו לא מכירות ובכל זאת
קראתי את כל הדף עוד שנע בין תקווה ליאוש עד הסוף המר,
מצטערת כל כך בכאבך ובאבלך, והלואי שתמיד תמצאי כוח ועוצמות להמשיך.
אנחנו לא מכירות ובכל זאת

-
ציפי נוראל
ציפי יקרה
היה ממש ממש כיף. תודה רבה שהזמנת אותנו. עוד ניפגש כי יש הרבה להשלים.
אוהבים מאוד
היה ממש ממש כיף. תודה רבה שהזמנת אותנו. עוד ניפגש כי יש הרבה להשלים.
אוהבים מאוד
-
ציפי נוראל
נכנסתי עכשיו גם לקרוא את מה שכתבת בדף על לוויות. כמה מרגש ועצוב ובאיזה פתיחות כתבת. גם אני בכיתי איתך, שוב. 

-
ציפי נוראל
עוד משהו. אני חושבת שאם תלחצי על המילה "מייל" איפה שצפריר כתב, זה יראה לך את הכתובת שלו. נסי.
-
ציפי נוראל
כל מה שכתוב בירוק הוא קישור. גם בראש הדף של אורנה וצפריר שפרון יש קישור לאי מייל שלהם.
-
ציפי נוראל
לכל מי שקרא את מה שכתבתי והגיב וגם למי שלא הגיב, אני אסירת תודה על העידודים והחיזוקים שאני מקבלת למרות שזה רק מחשב קר אני מצליחה לחוש את החום והתמיכה ואין מילים בפי לתאר כמה זה עוזר תודה רבה לכולכם ותמשיכו לעודד...
אורית היה כיף לפגוש אתכם אחרי תקופה כ"כ ארוכה וקשה אני מקווה שמחר נשלים קצת את החסר מחכים בקוצר רוח זיו זהר מאיה וציפי
אורית היה כיף לפגוש אתכם אחרי תקופה כ"כ ארוכה וקשה אני מקווה שמחר נשלים קצת את החסר מחכים בקוצר רוח זיו זהר מאיה וציפי
-
- הצטרפות: 12 מרץ 2002, 18:32
- דף אישי: הדף האישי של אסנת_ש*
ציפי נוראל
ציפי, לא יודעת איך זה לכתוב שלא באופן אישי, אני מנסה... רק לפני מספר ימים גיליתי איך להיכנס ל"באופן טבעי", אחרי שהסברת לי גם הצלחתי להיכנס לדף האישי שלך. קראתי את כל ההתכתבויות ברצף, לתוך הלילה...היה לי קשה לקרוא את מה שעבר כמו התקווה הרבה בה היית, כי את הסוף המר כבר ידעתי., ובכל זאת זה ריגש אותי מאוד היכולת שלך לשאוב כוחות ולהמשיך בדרך, על אף כל הקשיים.
אני חושבת שהכוח שלך נובע מהיכולת שלך להראות את חולשתך, ואת זה שאיפשרת לחברייך להיות איתך ברגעים הקשים. אהבתי וריגש אותי לקרוא שההורים של עמוס היו בשבילך לעזר רב, כי אני יודעת שגם הם עברו בעצמם מסכת לא קלה. גם בשיחות שלי איתך, ציינת שהם עוזרים לך הרבה וזה מאוד משמח, כי אני חושבת שאת ובנותייך גם עוזרות להם מאוד למצוא משמעות להמשך...
ציפי אני מכירה אותך מעט זמן, אבל הצלחת להיכנס לליבי.
אימא אמרה לי שאת עוברת לגור מאחוריה, אני מקווה שהבית יהיה לך מספיק גדול ונוח. חוץ מזה אנחנו שוב מגיעים לנאות, כי אשפזו את נט ובכלל לא משעמם לנו...
אני מקווה שיהיה לי זמן לקפוץ אליך.
חיבוק אסנת.
אני חושבת שהכוח שלך נובע מהיכולת שלך להראות את חולשתך, ואת זה שאיפשרת לחברייך להיות איתך ברגעים הקשים. אהבתי וריגש אותי לקרוא שההורים של עמוס היו בשבילך לעזר רב, כי אני יודעת שגם הם עברו בעצמם מסכת לא קלה. גם בשיחות שלי איתך, ציינת שהם עוזרים לך הרבה וזה מאוד משמח, כי אני חושבת שאת ובנותייך גם עוזרות להם מאוד למצוא משמעות להמשך...
ציפי אני מכירה אותך מעט זמן, אבל הצלחת להיכנס לליבי.
אימא אמרה לי שאת עוברת לגור מאחוריה, אני מקווה שהבית יהיה לך מספיק גדול ונוח. חוץ מזה אנחנו שוב מגיעים לנאות, כי אשפזו את נט ובכלל לא משעמם לנו...
אני מקווה שיהיה לי זמן לקפוץ אליך.
חיבוק אסנת.
-
ציפי נוראל
ציפי יקרה
לא הצלחנו להפגש שוב. חבל כל כך. הזמן שלנו היה כל כך קצוב ומוגבל.
בקושי דיברנו ולא ממש היינו ביחד.
הישארי בקשר.
אנחנו אוהבים אותכם וכבר מתגעגעים...
לא הצלחנו להפגש שוב. חבל כל כך. הזמן שלנו היה כל כך קצוב ומוגבל.
בקושי דיברנו ולא ממש היינו ביחד.

הישארי בקשר.
אנחנו אוהבים אותכם וכבר מתגעגעים...
-
ציפי נוראל
הי אורית, באמת היה עצוב נורא להפרד מכם, כל כך רציתי לדבר ולספר ולשתף אותכם בהרבה דברים אבל כמובן שבזמן הקצר שהיה לכם זה היה כמעט בלתי אפשרי,
מקווה שהטיסה תיהיה קלה עד כמה שניתן ושתגיעו בשלום והשהות תיהיה פחות קשה.
חיבוקים חמים לכלכם ואני כבר מחכה לשמוע ממך.
מקווה שהטיסה תיהיה קלה עד כמה שניתן ושתגיעו בשלום והשהות תיהיה פחות קשה.
חיבוקים חמים לכלכם ואני כבר מחכה לשמוע ממך.
-
ציפי נוראל
אוסנת שלום,
הצטערתי לשמוע שהית כאן ולא יכולתי לדבר איתך,
מאוד ריגש אותי לקרוא מה שכתבת לי.
אני מרגישה שלפעמים יותר קל לי לבטא את עצמי דרך המחשב אולי בגלל שאני מרגישה פחות מאוימת ומבוקרת . יש לי צורך אדיר לשתף חברים קרובים במה שעובר עלי ועל הבנות ולא תמיד זה מסתדר אז ככה כשאני לבד בשעות הלילה המאוחרות ויש לי כמה רגעי חסד של שקט ופרטיות אני מצליחה ל"דבר" האמת שהיום היה לי יום ממש קשה ואני מרגישה חוסר אונים ותסכול נוראיים קשה לבד עם הבנות במיוחד ברגעים שהן שלושתן צריכות אותי . זיו עוברת תקופה לא קלה בלשון המעטה והלב נקרע לראות אותה כל כך עצובה זהו אני לא מסוגלת עכשיו להמשיך לכתוב הבכי חונק....... תמשיכי לכתוב לי
ציפי
הצטערתי לשמוע שהית כאן ולא יכולתי לדבר איתך,
מאוד ריגש אותי לקרוא מה שכתבת לי.
אני מרגישה שלפעמים יותר קל לי לבטא את עצמי דרך המחשב אולי בגלל שאני מרגישה פחות מאוימת ומבוקרת . יש לי צורך אדיר לשתף חברים קרובים במה שעובר עלי ועל הבנות ולא תמיד זה מסתדר אז ככה כשאני לבד בשעות הלילה המאוחרות ויש לי כמה רגעי חסד של שקט ופרטיות אני מצליחה ל"דבר" האמת שהיום היה לי יום ממש קשה ואני מרגישה חוסר אונים ותסכול נוראיים קשה לבד עם הבנות במיוחד ברגעים שהן שלושתן צריכות אותי . זיו עוברת תקופה לא קלה בלשון המעטה והלב נקרע לראות אותה כל כך עצובה זהו אני לא מסוגלת עכשיו להמשיך לכתוב הבכי חונק....... תמשיכי לכתוב לי
ציפי
-
ציפי נוראל
ציפי היקרה
שוב אנחנו רחוקים כל כך בגופינו אך לא בליבנו.
כל כך התעצבתי שלא יצא לנו לדבר קצת "על אמת". כל הזמן מוקפות בבנותינו ואין רגע דל...
מאוד רוצה להצשיך ולהיות בקשר שוטף.
המשיכי לכתוב לנו כאן או באי מייל, איפה שיותר נוח לך.
תודה על הקצת כיף שהיה לנו ביחד.
מתגעגעים מאוד ואוהבים.
רציתי רק להגיד שאני מזדהה עם מה שכתבת לאוסנת שיותר קל לך לכתוב ועיתים מאשר לדבר.
אז אולי זה יתרון שאנחנו רחוקים...
. כיתבי, כיתבי ,כיתבי.
שוב אנחנו רחוקים כל כך בגופינו אך לא בליבנו.
כל כך התעצבתי שלא יצא לנו לדבר קצת "על אמת". כל הזמן מוקפות בבנותינו ואין רגע דל...
מאוד רוצה להצשיך ולהיות בקשר שוטף.
המשיכי לכתוב לנו כאן או באי מייל, איפה שיותר נוח לך.
תודה על הקצת כיף שהיה לנו ביחד.
מתגעגעים מאוד ואוהבים.
רציתי רק להגיד שאני מזדהה עם מה שכתבת לאוסנת שיותר קל לך לכתוב ועיתים מאשר לדבר.
אז אולי זה יתרון שאנחנו רחוקים...

-
- הצטרפות: 12 מרץ 2002, 18:32
- דף אישי: הדף האישי של אסנת_ש*
ציפי נוראל
ציפי מקסימה, היי!!!
באמת חסרת לי בביקור האחרון בנאות, מאוד רציתי לראות אותך, לחבק ולהיות איתך קצת, אף על פי שלא ממש היינו בקיבוץ, כי ביקרנו את נט בביה"ח רוב הזמן. אבל הצלחנו לפגוש את עינתי ולהיות קצת אצל אימא, שהבינה שהפעם באנו לביקור קצר.
פעמיים ניסיתי לפגוש אותך והיית בקניות, בכל אופן נגיע שוב ב-18.6.05 ליומולדת של אימא, מקווה מאוד להיפגש...
ציפ, מאוד קשה לשמוע על זיו שבגילה הרך צריכה להתמודד עם חסר ועצב כמעט ללא מענה, המעט שיש לי לומר שכייף לה שיש לה אימא כמוך, שיש לה אותך, שיש לה את אחיותיה, את סבא וסבתא, הדודים וכל החברים שלך, עולם מלא אהבה ויכולת לתת.
ציפ, אוהבת אותך
חיבוק, אסנת.
אגב תשלחי לי את האימל שלך, תודה.
באמת חסרת לי בביקור האחרון בנאות, מאוד רציתי לראות אותך, לחבק ולהיות איתך קצת, אף על פי שלא ממש היינו בקיבוץ, כי ביקרנו את נט בביה"ח רוב הזמן. אבל הצלחנו לפגוש את עינתי ולהיות קצת אצל אימא, שהבינה שהפעם באנו לביקור קצר.
פעמיים ניסיתי לפגוש אותך והיית בקניות, בכל אופן נגיע שוב ב-18.6.05 ליומולדת של אימא, מקווה מאוד להיפגש...
ציפ, מאוד קשה לשמוע על זיו שבגילה הרך צריכה להתמודד עם חסר ועצב כמעט ללא מענה, המעט שיש לי לומר שכייף לה שיש לה אימא כמוך, שיש לה אותך, שיש לה את אחיותיה, את סבא וסבתא, הדודים וכל החברים שלך, עולם מלא אהבה ויכולת לתת.
ציפ, אוהבת אותך
חיבוק, אסנת.
אגב תשלחי לי את האימל שלך, תודה.
-
ציפי נוראל
הי אורית איך עברה הטיסה? איך הבנות מרגישות ? בטח יקח זמן עד שתחזרו להרגע מהביקור שלכם בארץ מקווה שלא יהיה קשה מידי!
לי מאוד קשה בימים האחרונים וגם לבנות למען האמת בכלל לא קל כרגע הן נרדמו ורק רציתי לכתוב כמה מילים
אז המון חיבוקים ואהבה מכולנו.........
לי מאוד קשה בימים האחרונים וגם לבנות למען האמת בכלל לא קל כרגע הן נרדמו ורק רציתי לכתוב כמה מילים
אז המון חיבוקים ואהבה מכולנו.........
-
ציפי נוראל
הוי ציפי היקרה
בנותייך מתחילות להפנים את זה שאבא איננו ולהוציא את זה בכל מיני צורות. כמה קשה וכואב.
ואת כואבת איתן. ואנחנו איתך. מיצטרפת לדבריה של אוסנת
_שכייף לה שיש לה אימא כמוך, שיש לה אותך, שיש לה את אחיותיה, את סבא וסבתא, הדודים וכל החברים שלך, עולם מלא אהבה ויכולת לתת.
ציפ, אוהבת אותך_
גם אנחנו אוהבים אותך.
את קורותיי את יכולה להמשיך ולראות בדף מעבר לאפריקה.

בנותייך מתחילות להפנים את זה שאבא איננו ולהוציא את זה בכל מיני צורות. כמה קשה וכואב.
ואת כואבת איתן. ואנחנו איתך. מיצטרפת לדבריה של אוסנת
_שכייף לה שיש לה אימא כמוך, שיש לה אותך, שיש לה את אחיותיה, את סבא וסבתא, הדודים וכל החברים שלך, עולם מלא אהבה ויכולת לתת.
ציפ, אוהבת אותך_
גם אנחנו אוהבים אותך.
את קורותיי את יכולה להמשיך ולראות בדף מעבר לאפריקה.

-
ציפי נוראל
כן את לא טועה השעה שמופיעה לך על יד השם שלי אכן 4 לפנות בוקר .
שוב נרדמתי עם הבנות והלילה נגמר לי באמצע.........
ניסיתי לבדוק אם יש לי דואר ופתאום גיליתי את כל המכתבים שעמוס זיכרנו לברכה כתב לכם. זה היה מרגש וכואב גם יחד... היום בבריכה זיו תוך כדי שהיא צפה לה במים התחילה לקרוא אבא אבא ואני לא היתי בטוחה שאני שומעת נכון וכששאלתי אותה למי היא קוראת?
היא באמת חזרה ואמרה אבא וכששאלתי אותה אם היא מתגעגעת ואם היא היתה רוצה שאבא יראה איך היא שוחה אז היא התעטפה בעצבות נוראית..... הגעגועים לעמוס כל כך גדולים והעצב על כך שהוא לא יזכה לראות את הבנות גדלות ולומדות כל יום משהוא חדש בלתי נתפשים כל המכנסיים שלי רטובות מדמעות אז אני מפסיקהביייי
שוב נרדמתי עם הבנות והלילה נגמר לי באמצע.........
ניסיתי לבדוק אם יש לי דואר ופתאום גיליתי את כל המכתבים שעמוס זיכרנו לברכה כתב לכם. זה היה מרגש וכואב גם יחד... היום בבריכה זיו תוך כדי שהיא צפה לה במים התחילה לקרוא אבא אבא ואני לא היתי בטוחה שאני שומעת נכון וכששאלתי אותה למי היא קוראת?
היא באמת חזרה ואמרה אבא וכששאלתי אותה אם היא מתגעגעת ואם היא היתה רוצה שאבא יראה איך היא שוחה אז היא התעטפה בעצבות נוראית..... הגעגועים לעמוס כל כך גדולים והעצב על כך שהוא לא יזכה לראות את הבנות גדלות ולומדות כל יום משהוא חדש בלתי נתפשים כל המכנסיים שלי רטובות מדמעות אז אני מפסיקהביייי
-
ציפי נוראל
קראתי ובכיתי ובכיתי.
זה מדגיש לי כמה צריך להעריך ולינצור כל רגע בחיים כי הכל יכול להשתנות.
אין לי מה להוסיף. חיבוקים גדולים והרבה כוח ואהבה לך ולבנותייך.
זה מדגיש לי כמה צריך להעריך ולינצור כל רגע בחיים כי הכל יכול להשתנות.
אין לי מה להוסיף. חיבוקים גדולים והרבה כוח ואהבה לך ולבנותייך.
-
ציפי נוראל
היום היתה לנו מיני דרמה, הלכנו לבריכה ועשר דקות אחרי שהגענו זיו החליטה שהיא נכנסת למים הבינוניים לבדה למרות שלא הסכמתי לה. היא ניסתה לצלול וגילתה שהיא לא בדיוק יודעת איך עושים את זה. אני נכנסתי לפאניקה רצינית שלפתי אותה מהמים ומיד הלכנו הביתה כשכל הדרך אני מרצה להם שבבריכה יש כללים וצריך לקיים אותם. בקיצור נבהלתי כהוגן והתנהגתי כמו חיה רעה . אני חושבת שהן הבינו את המסר.........
מתחילים להתרגש לקראת יום ההולדת של מאיה שכמו שסיפרתי לכם נחגוג אותה בחוף הים באכזיב מקווה שיהיה כייף. נשיקות וחיבוקים.
מתחילים להתרגש לקראת יום ההולדת של מאיה שכמו שסיפרתי לכם נחגוג אותה בחוף הים באכזיב מקווה שיהיה כייף. נשיקות וחיבוקים.
-
ציפי נוראל
ואוו, ציפי. מפחיד ומלחיץ ללא ספק!
החיה שבך מגינה על ילדיה. זה בסדר. ואולי זיו נהנתה מתשומת הלב ומזה שניבהלת. אולי זו היתה הכוונה??
סתם זורקת באויר. את לא חייבת להתייחס.
מתי בדיוק יום ההולדת של מאיה?? כל כך חבל שלא נהיה
החיה שבך מגינה על ילדיה. זה בסדר. ואולי זיו נהנתה מתשומת הלב ומזה שניבהלת. אולי זו היתה הכוונה??
סתם זורקת באויר. את לא חייבת להתייחס.
מתי בדיוק יום ההולדת של מאיה?? כל כך חבל שלא נהיה

-
ציפי נוראל
הי חמודה
תגידי, מה עם להצטרף ל מפגשים על שפת הנחל?? כמו שדיברנו לפני שנסעתי??
ניראה לי שווה. תימצאי שם חברה נעימה, ואולי אף יותר...
תגידי, מה עם להצטרף ל מפגשים על שפת הנחל?? כמו שדיברנו לפני שנסעתי??
ניראה לי שווה. תימצאי שם חברה נעימה, ואולי אף יותר...
-
ציפי נוראל
ציפי, שכחתי לספר לך שהבנות התנפלו על החבילה של פורים שנתת לנו והן מתמוגגות!
תודה, תודה תודה.
תודה, תודה תודה.
-
ציפי נוראל
אני שמחה לשמוע זו היתה הכוונה שלי שתיהיה להן הפתעה נעימה ועדיין לא התקשרתי בקשר למפגשים של יום חמישי
-
ציפי נוראל
שלום חמודה
מה נישמע? פתאום ניזכרתי שסיפרת שיצרת קשר עם צפריר. מה קורה עם זה?? האם החלטת ליקנות או לא?
אולי תתחילי עם משהו אחד משלו? אולי את יכולה גם לדבר עם אורנה. היא מקסימה,נעימה, חדה בהבחנותיה ויודעת תמיד מה להגיד ואיך במקום ובזמן המתאימים. לפחות זו החוויה שלי איתה.
אוי, פתאום שמתי לב שאני אולי קצת מציקה לך. סליחה. את עושה כל דבר בזמנך.
אני פשוט כל כך דואגת כל כך רחוקה ו...
אנחנו עדיין מתרגלים מחדש. גאיה חולה ואייל ואני נישארנו עייפים מהלילה איתה.
מחכה לישמוע ממך.
מתגעגעת
מה נישמע? פתאום ניזכרתי שסיפרת שיצרת קשר עם צפריר. מה קורה עם זה?? האם החלטת ליקנות או לא?
אולי תתחילי עם משהו אחד משלו? אולי את יכולה גם לדבר עם אורנה. היא מקסימה,נעימה, חדה בהבחנותיה ויודעת תמיד מה להגיד ואיך במקום ובזמן המתאימים. לפחות זו החוויה שלי איתה.
אוי, פתאום שמתי לב שאני אולי קצת מציקה לך. סליחה. את עושה כל דבר בזמנך.
אני פשוט כל כך דואגת כל כך רחוקה ו...
אנחנו עדיין מתרגלים מחדש. גאיה חולה ואייל ואני נישארנו עייפים מהלילה איתה.
מחכה לישמוע ממך.
מתגעגעת
-
ציפי נוראל
הי אורית היום היתה לי חויה קשה ומדהימה. הלכתי לקבל טיפול אצל יוסי דבוש מגונן כירופרקט אני לא יודעת אם שמעתם עליו בכל אופן קשה לתאר במילים את מה שעבר עלי!!!!!
עוד לפני שהוא התחיל לטפל בי בכיתי בלי הכרה פשוט הדמעות זלגו מבלי יכולת להעצר כך גם במהלך כל הטיפול וגם בסיכומו. כשיצאתי מהטיפול המשכתי לבכות וככה כמעט כל היום כאילו מישהו פתח לי את ברז הדמעות ושכח לסגור. עכשיו הגב כואב לי בטירוף ואני בקושי מסוגלת לחשוב הוא אמר לי שבמשך שבוע ימים אסור לי להרים כלום! כולל את הבנות כולל קניות מהסופר בקיצור בלאגן שלם כמובן שעורקבי מיד התגיסו לעזור וגם המשפחה באמירים אני מקווה שסוף סוף נימצא את הפתרון לבעיה שמטרידה אותי במשך שנים ארוכות.
איך גאיה מרגישה מקווה שיותר טוב שולחת לכם את כל האהבה שבעולם ציפי
עוד לפני שהוא התחיל לטפל בי בכיתי בלי הכרה פשוט הדמעות זלגו מבלי יכולת להעצר כך גם במהלך כל הטיפול וגם בסיכומו. כשיצאתי מהטיפול המשכתי לבכות וככה כמעט כל היום כאילו מישהו פתח לי את ברז הדמעות ושכח לסגור. עכשיו הגב כואב לי בטירוף ואני בקושי מסוגלת לחשוב הוא אמר לי שבמשך שבוע ימים אסור לי להרים כלום! כולל את הבנות כולל קניות מהסופר בקיצור בלאגן שלם כמובן שעורקבי מיד התגיסו לעזור וגם המשפחה באמירים אני מקווה שסוף סוף נימצא את הפתרון לבעיה שמטרידה אותי במשך שנים ארוכות.
איך גאיה מרגישה מקווה שיותר טוב שולחת לכם את כל האהבה שבעולם ציפי
-
ציפי נוראל
ואוו, ציפי. מדהים!
בודאי שאנחנו מכירים את יוסי דבוש. הוא עבד עם אייל ב"מרווה". אף פעם לא קיבלתי ממנו טיפול ,אבל הוא עשה עלי רושם של איש נעים וטוב.אייל אמר שהוא מטפל טוב ועדין.
כל הכבוד לך שנתת לזה ליקרות ולצאת, סוף סוף. אני גאה בך מאוד. זה קשה. @} מה שקרה מראה, לדעתי, שהטיפול היצליח
שהוא נכון.
כיף שיש לך כל כך הרבה אנשים טובים שעוזרים לך.
טוב לישמוע שאת מטפלת בעצמך. ותודה רבה שאת משתפת אותנו.
גאיה מרגישה טוב מאוד היום, לשמחתינו.
תודה על האהבה הגדולה ששלחת. אבל השאירי גם לעצמך!

המשיכי לכתוב לנו. זה מעודד אותי לישמוע ממך. טוב, המסך נהייה לי מטושטש... ביי בנתיים.
בודאי שאנחנו מכירים את יוסי דבוש. הוא עבד עם אייל ב"מרווה". אף פעם לא קיבלתי ממנו טיפול ,אבל הוא עשה עלי רושם של איש נעים וטוב.אייל אמר שהוא מטפל טוב ועדין.
כל הכבוד לך שנתת לזה ליקרות ולצאת, סוף סוף. אני גאה בך מאוד. זה קשה. @} מה שקרה מראה, לדעתי, שהטיפול היצליח

כיף שיש לך כל כך הרבה אנשים טובים שעוזרים לך.
טוב לישמוע שאת מטפלת בעצמך. ותודה רבה שאת משתפת אותנו.
גאיה מרגישה טוב מאוד היום, לשמחתינו.
תודה על האהבה הגדולה ששלחת. אבל השאירי גם לעצמך!

המשיכי לכתוב לנו. זה מעודד אותי לישמוע ממך. טוב, המסך נהייה לי מטושטש... ביי בנתיים.
-
ציפי נוראל
הי אורית אייל אור גאיה ותומר מה שלומכם?
ראשית יש לכם דרישת שלום מיוסי דבוש שמאוד שמח לשמוע עליכם התעניין ושאל ואפילו אמר שהוא רוצה לדבר עם אייל ולהציע לו לעבוד אצלו בקליניקה!!!
אז הנה סיבה אחת טובה לחזור... אני הולכת אליו לטיפול 3 פעמים בשבוע והוא אמר שיקח בערך שלשה שבועות עד שאני יתחיל להרגיש שיפור, בעקבות המצב החמור שלי כרגע החלטנו לשנות את התכנית של היומהולדת של מאיה ולחגוג לה בבית יהיה כיף אני מקווה.
אני הולכת לנוח מהטיפול אמשיך מאוחר יותר נשיקות וחיבוקים מכולנו
ראשית יש לכם דרישת שלום מיוסי דבוש שמאוד שמח לשמוע עליכם התעניין ושאל ואפילו אמר שהוא רוצה לדבר עם אייל ולהציע לו לעבוד אצלו בקליניקה!!!
אז הנה סיבה אחת טובה לחזור... אני הולכת אליו לטיפול 3 פעמים בשבוע והוא אמר שיקח בערך שלשה שבועות עד שאני יתחיל להרגיש שיפור, בעקבות המצב החמור שלי כרגע החלטנו לשנות את התכנית של היומהולדת של מאיה ולחגוג לה בבית יהיה כיף אני מקווה.
אני הולכת לנוח מהטיפול אמשיך מאוחר יותר נשיקות וחיבוקים מכולנו
-
ציפי נוראל
תודה על הד"ש.מיסרי לו בחזרה. אייל לא נימצא כרגע, אבל מהפה שלך לאולהים...
שלושה ימים בשבוע זה מאוד אינטנסיבי! מאחלת לך בכל ליבי שיחול שיפור ושאולי, באמת, תרדי למקור העיניין.
לא כתבת מתי בדיוק יום ההולדת??
את יודעת, אני אף פעם לא יורדת למחשב (שנימצא בקומה למטה) אחרי שאני משכיבה את הבנות, והיום פתאום הרגשתי דחף כן לרדת ולבדוק מה קורה. והנה, מצאתי את מה שכתבת לנו. תודה.
בכל פעם שאני נכנסת לאתר אני קודם כל בודקת את הדף שלך. תמיד כיף למצוא שכתבת לנו. @}
שלושה ימים בשבוע זה מאוד אינטנסיבי! מאחלת לך בכל ליבי שיחול שיפור ושאולי, באמת, תרדי למקור העיניין.
לא כתבת מתי בדיוק יום ההולדת??
את יודעת, אני אף פעם לא יורדת למחשב (שנימצא בקומה למטה) אחרי שאני משכיבה את הבנות, והיום פתאום הרגשתי דחף כן לרדת ולבדוק מה קורה. והנה, מצאתי את מה שכתבת לנו. תודה.
בכל פעם שאני נכנסת לאתר אני קודם כל בודקת את הדף שלך. תמיד כיף למצוא שכתבת לנו. @}
-
ציפי נוראל
התאכזבתי שפיספתי אותך בכמה דקות כל כך רציתי לדבר איתך ישירות אולי מחר,
היום הולדת ביום שישי הקרוב וההתרגשות גדולה למרות האכזבה שזה לא בים כמתוכנן.
אני מתכננת למאיה ולחברות שלה הפתעה אמיתית תבוא בחורה לעשות צמות כמו לזהר ואני מקווה שהן יהיו מאושרות מזה חוץ מזה כמובן עוגה מדהימה לפי הזמנה של מאיה וכל שאר הפינוקים שיש ביום הולדת . גם היום הגיעה ענת מאמירים ועזרה לי כל היום הבנות כל כך מקסימות מבינות את המצוקה שלי ומשתדלות להקל עלי. מאושרת מאוד על שהתברכתי בהן.
שיהיה לכם לילה טוב וחלומות פז.....
היום הולדת ביום שישי הקרוב וההתרגשות גדולה למרות האכזבה שזה לא בים כמתוכנן.
אני מתכננת למאיה ולחברות שלה הפתעה אמיתית תבוא בחורה לעשות צמות כמו לזהר ואני מקווה שהן יהיו מאושרות מזה חוץ מזה כמובן עוגה מדהימה לפי הזמנה של מאיה וכל שאר הפינוקים שיש ביום הולדת . גם היום הגיעה ענת מאמירים ועזרה לי כל היום הבנות כל כך מקסימות מבינות את המצוקה שלי ומשתדלות להקל עלי. מאושרת מאוד על שהתברכתי בהן.
שיהיה לכם לילה טוב וחלומות פז.....